Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Rytinė mankšta ir krosas.

Go down 
+51
omg
Gargame
Rūtelė
Advokatė
Cemy
Samber
ShiRaK
Gretjulia
Dovile
UgnY
Knoxville
Eclips'e
pupuoga
samanta19971
Dark*Wild
ji133
Ive*
Ramunė.
Simm*~
Ugnė.
*Safyra*
Kresnute*
emibodi
Rugsell
mellanie
sandmone.
Gucka
gabryte
zemuoge
Egle*
anubis
brigute*
Daigona.
Wik.
eXclusive
Šiiubiidiiubii
karolė.
Dalia
*Mrs
Inesa123
Darellis
Gintarrrie
kilazz
DaftPunk
Quanna
Aistule
mingaille
nirvana.
D0minyka
Burbulitea
Lexia.
55 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next
AutoriusPranešimas
Knoxville

Knoxville

Male
Pranešimų skaičius : 37
Miestas. : Siauliai/Londonas
Pamaina. : KETUUUURI
Namelis. : Positive
Registration date : 2009-05-27

Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyKv. 05 28 2009, 21:04

Eclips'e rašo:
o galu gale, niekas dar nenumire sportuodamas ;D

Bet rizikuot neverta :-)

Kazkaip man tai rytais toks tinginys uzejas buna pastoviai, tai taip jau nesinoredavo keltis ir ta krosa begt, ypac kai ne tokie jau karsti rytai budavo. Gerai, kad teko daryti vos 2 ar 3 kart, Dainius pora kartu leido pachimarint dar, daugiau visokias uzduotis laimedavom, arba kaimynes laimedavo, tai visam nameliui leisdavo nusiplaut :)
Atgal į viršų Go down
http://www.gpro.se
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyPen. 05 29 2009, 00:51

As kiekviena karta begdama mokykloje, jauciu, kad tuoj nualpsiu. Laimei,kad ten leidzia paeiti.. ciuju ligoninej siuo metu guleciau jei man lieptu begt be sustojimo ir dar greitai.

fak, prisiminiau ka jus pasakojot apie kroooosa , kad tipo neleidzia sustot ir pns.
omg man butinai reik pazymos. o.o
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

Pranešimų skaičius : 255
Registration date : 2009-05-21

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyPen. 05 29 2009, 16:36

auguste;DD ten žinok tikrai neleidžia sustoti;D lol! krč jau matai nėra vadovo ir taip lėtini tempa. tik girdi po minutes už nugaros rėkia " bėgam ,bėgam" tai žinok tai taip užknisa kad ką jau ką Laughing bad news ;DDD:shake:
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female
Pranešimų skaičius : 1464
Miestas. : zoo
Pamaina. : 4!
Registration date : 2008-03-27

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyPen. 05 29 2009, 18:03

o mes eidavom.. tikriausiai per gerai su vadovais sutarėm : D
Atgal į viršų Go down
karolė.

karolė.

Female
Pranešimų skaičius : 663
Miestas. : Klaipėda.;}*
Pamaina. : ketvirtaa.
Namelis. : I wear my sunglasses at night.*
Registration date : 2009-02-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyPen. 05 29 2009, 18:19

aš pastoviai eidavau .;DDD pusę pabėgdavau, pusę paeidavau.;DD o kad vadovai šūkautų nlb pamenu.;DDD nebent iš ryto dar užsimiegodavus būdavau.;D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyPen. 05 29 2009, 22:52

Dark*Wild rašo:
auguste;DD ten žinok tikrai neleidžia sustoti;D lol! krč jau matai nėra vadovo ir taip lėtini tempa. tik girdi po minutes už nugaros rėkia " bėgam ,bėgam" tai žinok tai taip užknisa kad ką jau ką Laughing bad news ;DDD:shake:

viskas,maldausiu pazymos. nenoriu rizikuoti ten tipo del tu `nesukavimu` ar `sukavimu`.
mano pvz. klasiokes sesuo bego 1.2oo kilometro suleje ir sake , kad nubegus puse kelio nualpo, nes stengesi labai greit begti.;DD

pzdc, man kapiet bus ten
Atgal į viršų Go down
Gucka

Gucka

Female
Pranešimų skaičius : 121
Miestas. : Radviliškis
Pamaina. : 5
Registration date : 2009-04-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyŠt. 05 30 2009, 09:09

tai juk galima palengva bėgt. ;D
nebūtina skriet su vėju. ;DD
Atgal į viršų Go down
karolė.

karolė.

Female
Pranešimų skaičius : 663
Miestas. : Klaipėda.;}*
Pamaina. : ketvirtaa.
Namelis. : I wear my sunglasses at night.*
Registration date : 2009-02-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyŠt. 05 30 2009, 09:37

Auguste rašo:
Dark*Wild rašo:

viskas,maldausiu pazymos. nenoriu rizikuoti ten tipo del tu `nesukavimu` ar `sukavimu`.
mano pvz. klasiokes sesuo bego 1.2oo kilometro suleje ir sake , kad nubegus puse kelio nualpo, nes stengesi labai greit begti.;DD

pzdc, man kapiet bus ten
nu tj vos nenualpo nes labai greitai bėgo. juk ten nieks su botagu jūsų nemuš jei biški paėjėsit. ir nereik ten lėkt giii.;D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyŠt. 05 30 2009, 20:43

kapsule.* rašo:
Auguste rašo:
Dark*Wild rašo:

pzdc, man kapiet bus ten
nu tj vos nenualpo nes labai greitai bėgo. juk ten nieks su botagu jūsų nemuš jei biški paėjėsit. ir nereik ten lėkt giii.;D

tai,kad toks vaizdas susidaro jog reikia.
nes jei leciau pradedi begt pradeda saukt ant taves help
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyŠt. 05 30 2009, 20:47

Eik auguste pailsek nuo pc jau..Smegenys perkaito tau.. lol! Niekas ten nesaukia, kad nebegi ar pan. begi normaliu greiciu ir viskas.vistiek to begimo kelios minutes:)
Atgal į viršų Go down
UgnY

UgnY

Female
Pranešimų skaičius : 123
Miestas. : Alytus
Pamaina. : 2 ;]
Registration date : 2009-05-28

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyŠt. 05 30 2009, 20:47

Įspūdis- fizinis krūvis 100 proc. Bet taip žiauriai gal nėra? scratch
Reikės slapsytis jeigu nepatiks.
Muhahaha! lol!
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyŠt. 05 30 2009, 20:49

Darelis rašo:
Eik auguste pailsek nuo pc jau..Smegenys perkaito tau.. lol! Niekas ten nesaukia, kad nebegi ar pan. begi normaliu greiciu ir viskas.vistiek to begimo kelios minutes:)

o tu maziau lysk grazioms mergoms i sikna. :}
ir maziau cia krutu galetum primest.;DD
gaila taves,
ka tu gyvenime pasieksi?
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyŠt. 05 30 2009, 20:51

Nk gyvenime bandysiu but ginekologu:DD Kam as lendu i tamsiaja vieta?:DDD graziom panom?:D eik eik bet rmtj galva perkaito, iseik i lauka gi pavasaris:D turiu savo nirvana ir man uztenka:D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyŠt. 05 30 2009, 20:54

Darelis rašo:
Nk gyvenime bandysiu but ginekologu:DD Kam as lendu i tamsiaja vieta?:DDD graziom panom?:D eik eik bet rmtj galva perkaito, iseik i lauka gi pavasaris:D turiu savo nirvana ir man uztenka:D

tai sekmes tau pyzdas krapstyt mergoms.;D
toks jausmas, kad ne vien nirvana turi. ^^
nupirk automobili, gauk man vairuotojo pazymejima ir galesiu kur nors nuvaryti.
dabar pesciomis neimanoma man.
o tu kazin ar nueitum Amerikoj iki ezero pesciomis?
nes nemanau taip ;DD
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyŠt. 05 30 2009, 21:00

kažkur paminėta aš? : D
Atgal į viršų Go down
UgnY

UgnY

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyŠt. 05 30 2009, 21:01

Aš irgi tą pastebėjau :D. ŽMONĖS TEMA APIE MANKŠTĄ IR KROSUS, O NE APIE GINEKOLOGIJĄ :D !!!
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyŠt. 05 30 2009, 21:02

TAIP, PAMINETA, AS ATSKLEIDZIAU PASLAPTI MUSU, auguste NEBEPRIKISINEK TOS SAVO AMERIKOS...
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyŠt. 05 30 2009, 21:03

UgnY rašo:
Aš irgi tą pastebėjau :D. ŽMONĖS TEMA APIE MANKŠTĄ IR KROSUS, O NE APIE GINEKOLOGIJĄ :D !!!

is tikruju manksta ir ginekologas (moters problemos..) truputi risasi.. :DDDDDD

Darelis rašo:
TAIP, PAMINETA, AS ATSKLEIDZIAU PASLAPTI MUSU, auguste NEBEPRIKISINEK TOS SAVO AMERIKOS...

Butu visai nieko jei valdyciau Amerika.
Turtinga buciau , su limuzinu vazineciaus tongue
Atgal į viršų Go down
UgnY

UgnY

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyŠt. 05 30 2009, 21:05

Nu biškį... Laughing Pavyzdžių kiekviena žinom... Wink
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyŠt. 05 30 2009, 21:12

WOW affraid affraid affraid affraid affraid affraid VAZINETUM SU LIMUZINU affraid affraid affraid NUSTEBINAI
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyŠt. 05 30 2009, 21:19

Darelis rašo:
WOW affraid affraid affraid affraid affraid affraid VAZINETUM SU LIMUZINU affraid affraid affraid NUSTEBINAI

tai aisku,tokiems pedofilams ubagams net zodis `limuzinas` sukelia fantazijas cowboy
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyŠt. 05 30 2009, 21:21

ar tu rmtj esi tokia neplanuota ar man tik atrodo?:)
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyŠt. 05 30 2009, 21:30

Darelis rašo:
ar tu rmtj esi tokia neplanuota ar man tik atrodo?:)

oi, ne tau zinoti nod
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyŠt. 05 30 2009, 21:48

Auguste rašo:
Darelis rašo:

tai aisku,tokiems pedofilams ubagams net zodis `limuzinas` sukelia fantazijas cowboy
pedofilai ūbagai?
pardon, abudu įsismaginot, bet nė iš vieno nesitikėjau tokių ekhem... žodžių lol!
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 EmptyŠt. 05 30 2009, 22:21

nirvana. rašo:
Auguste rašo:
Darelis rašo:

pedofilai ūbagai?
pardon, abudu įsismaginot, bet nė iš vieno nesitikėjau tokių ekhem... žodžių lol!

turtingas zodynas uztad! study
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Rytinė mankšta ir krosas.   Rytinė mankšta ir krosas. - Page 7 Empty

Atgal į viršų Go down

Rytinė mankšta ir krosas.
Atgal į viršų 
Puslapis 711Pereiti prie : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Kaip nesportuoti?