| Nusikaltimai ir bausmės. | |
|
+66Bitute Lauris Lee Gretjulia Samanta Ive* Lina Gituti Gargame brigute* Gretinas kristinax cukrinukė Ms.Vesta oswa Velnias Skysun Cemy rutka samanta19971 Greta.* Samber Immortality Kresnute* UgnY Inesiox Agnė Knoxville agabela _Gabriele_ Dark*Wild Gucka Simm*~ emibodi ~&ltGeruTia> zemuoge Aistule gretuxxxiuke Ramunė. Wik. s2tas fabi eXclusive Šiiubiidiiubii Cindy guminukeV *Mrs Inesa123 mellanie Dalia Egle* Darellis Audrutea karolė. kilazz Daigona. Lauryna DaftPunk agnėėxD *Safyra* D0minyka Burbulitea kivis mingaille Ugnė. nirvana. Lexia. 70 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. Pen. 05 29 2009, 17:27 | |
| - Citata :
- omgg kai nekenciu tokiu nelygybiu!!!!!!! o_o
kodel mergom indus plauti reik? Tipo merga tai cia jau reikia jai daryti mamos uzsiemimus.. moteriske mat. pffffffffffffff
biski nusivaziavau ne i tema : D
o galima pvz. aikstele tinklinio sukasinet, jei paprasau?;D
nes as pvz. nei ant bulviu skutimo, nei ant indu plovimo, nei grindu plovimo ar panasaus moterisko sudo esu labai prasta - man tik vyriski darbai labai sekas Nemoki indu plaut? Patikek ismokins. Nemoki bulviu skust? Patikek ismokins. Ir dar vienu dalyku, kuriuo gali patiket, kad indus bus daug smagiau ishplaut nei sukasinet ta tinklinio aikste, nes tai nemerginoms ;D as nenuvertinu jusu ir kaip tu sakei "mergu rasistas" as tikrai nesu. Esme, kad fiziskai per sunku :) Kapot malkas, sukasinet tas aiksteles, visko jie ten prigalvoja. O jai dar vienai duotu sukast aikstele tinklinio uzsiknistum gerokai. | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. Pen. 05 29 2009, 22:49 | |
| - DaftPunk rašo:
-
- Citata :
- omgg kai nekenciu tokiu nelygybiu!!!!!!! o_o
kodel mergom indus plauti reik? Tipo merga tai cia jau reikia jai daryti mamos uzsiemimus.. moteriske mat. pffffffffffffff
biski nusivaziavau ne i tema : D
o galima pvz. aikstele tinklinio sukasinet, jei paprasau?;D
nes as pvz. nei ant bulviu skutimo, nei ant indu plovimo, nei grindu plovimo ar panasaus moterisko sudo esu labai prasta - man tik vyriski darbai labai sekas Nemoki indu plaut? Patikek ismokins. Nemoki bulviu skust? Patikek ismokins. Ir dar vienu dalyku, kuriuo gali patiket, kad indus bus daug smagiau ishplaut nei sukasinet ta tinklinio aikste, nes tai nemerginoms ;D as nenuvertinu jusu ir kaip tu sakei "mergu rasistas" as tikrai nesu. Esme, kad fiziskai per sunku :) Kapot malkas, sukasinet tas aiksteles, visko jie ten prigalvoja. O jai dar vienai duotu sukast aikstele tinklinio uzsiknistum gerokai. omfg katik rasiau apie 1o minuciu ilgiausia straipsni ir man issijunge tinklapis.. o dieve, neberasau. pasakysiu tik tiek, kad nuo mazens malkas kapojau, nuo mazens akmenis didelius kibire turedavau nesiot, kasdavau su uz mane didesniu kastuvu ir t.t. krc pazinotum mane reale, suprastum apie ka as.. o_o is vis, as nuo pat mazens galejausi, kad esu merga - visada, kad ir dabar noreciau buti bachuru. | |
|
| |
Inesiox
Pranešimų skaičius : 599 Age : 29 Miestas. : siauliai :) Pamaina. : #4 Namelis. : what the fish? Registration date : 2008-03-16
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. Št. 05 30 2009, 14:54 | |
| pyzdec stofke kur ten nuvaziuoji ir dirbi kaip kaime
just kidding | |
|
| |
DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. Št. 05 30 2009, 16:09 | |
| Nu Auguste tai tebuenie tau duoda daryti beleka, kad visu galu meistre esi ;D | |
|
| |
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. Št. 05 30 2009, 16:52 | |
| - DaftPunk rašo:
- Nu Auguste tai tebuenie tau duoda daryti beleka, kad visu galu meistre esi ;D
: DDDDDDDDDDDDDDDD supergirl | |
|
| |
Simm*~
Pranešimų skaičius : 228 Age : 29 Miestas. : tlš Pamaina. : antra ~~ Registration date : 2009-02-20
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. Št. 05 30 2009, 19:58 | |
| ohoho augustee :D nemaniau ,kad tu supergirl :]] | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. Št. 05 30 2009, 20:44 | |
| - Simm*~ rašo:
- ohoho augustee :D nemaniau ,kad tu supergirl :]]
nestumk,as supermenas | |
|
| |
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. Št. 05 30 2009, 22:27 | |
| Agne, o taip. (smirk) įpuolėm tada mes į pamainos istoriją. : DD šlaviau tada Balsių takelius. Išeina panelės iš kažkokio namelio, kur šalia šlaviau ir sako: - Smagi naktis buvo? ir taip su smirk' u šypsosi. : D miela. | |
|
| |
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. Št. 05 30 2009, 22:49 | |
| : DDDDDDDDDDDDD ką atsakėt? : DDDDDDD | |
|
| |
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. Št. 05 30 2009, 22:58 | |
| Nusišypsojau kukliai. : D | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
Pranešimų skaičius : 739 Age : 27 Miestas. : Palanga[Šventoji] Pamaina. : 3. Registration date : 2009-03-10
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. Sk. 05 31 2009, 09:05 | |
| O bl.. Aš geriau šimtą kart plaučiau indus ir gaminčiau negu kasčiau kažką.. ;p | |
|
| |
nirvana.
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. Sk. 05 31 2009, 09:34 | |
| - Lexia. rašo:
- Nusišypsojau kukliai. : D
neatsakei: "o kodėl jūs vis dar neinate plauti indų?" : DD | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. Sk. 05 31 2009, 09:41 | |
| - Šiiubiidiiubii rašo:
- O bl..
Aš geriau šimtą kart plaučiau indus ir gaminčiau negu kasčiau kažką.. ;p man tai butu slykstu plauti kazkokiu nepazystamu seiles [jau ta minejau], o gaminti nemegstu - nuobodu! jeigu prakalbant apie kasima, tai kasant as idegciau + bent kazka sportisko, sveikiau savo kunui padaryciau..xDD | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
Pranešimų skaičius : 739 Age : 27 Miestas. : Palanga[Šventoji] Pamaina. : 3. Registration date : 2009-03-10
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. Sk. 05 31 2009, 09:49 | |
| Auguste, pasauly žmonės dar ne tokių šlykščių dalykų padaro ,o indus vistiek kadanors plauti teks. Nežinau ,kaip tau ten Amerikoj ,bet čia Lietuvoj yra įprasta tėvams padėti atlikti buitinius darbus. T.y. plauti indus, grindis ir t.t. ir nebūna jokių `išmislų..` ir visiems visiškai vienodai tau šlykštu ar ne. :) čia bent jua pas mus įprasta dirbti namų ruošą. na, kad ir aš palengvinu savo mamai dalia ir prižiūriu metukų sesę ,kuriai ir pampersus keisti reikia ir išmaudyt ją ir pavalgydint ir žaist su ja ;p | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. Sk. 05 31 2009, 09:53 | |
| - Šiiubiidiiubii rašo:
- Auguste, pasauly žmonės dar ne tokių šlykščių dalykų padaro ,o indus vistiek kadanors plauti teks. Nežinau ,kaip tau ten Amerikoj ,bet čia Lietuvoj yra įprasta tėvams padėti atlikti buitinius darbus. T.y. plauti indus, grindis ir t.t. ir nebūna jokių `išmislų..` ir visiems visiškai vienodai tau šlykštu ar ne. :)
čia bent jua pas mus įprasta dirbti namų ruošą. na, kad ir aš palengvinu savo mamai dalia ir prižiūriu metukų sesę ,kuriai ir pampersus keisti reikia ir išmaudyt ją ir pavalgydint ir žaist su ja ;p tigi LT gyvenau 1o metu ! toks jausmas, kad manai jog niekad Lietuvoj nesu buvus (rofl). as juk 12 metu LT piliete buvau. : D man niekada neliepdavo niekas indu plauti ar pns - cia juk nuo tevu tik priklauso. nu ten liepdavo kartias issluostyti ir pns indus, bet plauti niekad, nes zino kokia as esu {cia jau ir vel kita ilga istorija..} grindis plaunu ^.^ dulkes valau ^.^ o va, indu niekada tevu gyvenime neplaunu - ypac svetimu ;s ewwwww. bulviu irgi neskutu ar pns - ne man tokie darbai , gosh. kaip supratai, ieskai valgio - kreipkis ne i mane >.< duokit man malku kapot xDDDDDDDD
Paskutinį kartą redagavo Auguste, Sk. 05 31 2009, 09:54. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
nirvana.
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. Sk. 05 31 2009, 09:54 | |
| galbūt ten, amerikoje, kiekvienas už save viską padaro. turiu galvoje, kiekvienas po valgio pats savo lėkštes išsiplauna ir panašiai (bet kokiu atveju tai nesąžininga tėvų atžvilgiu) : } | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. Sk. 05 31 2009, 09:56 | |
| - nirvana. rašo:
- galbūt ten, amerikoje, kiekvienas už save viską padaro. turiu galvoje, kiekvienas po valgio pats savo lėkštes išsiplauna ir panašiai (bet kokiu atveju tai nesąžininga tėvų atžvilgiu) : }
what da hell. rimtai, toks jausmas lyg manytumet, kad lt nesu buvusi niekada . ne,mano tevai uz mane isplauna indus ir pns., o i mane kreipiasi kai reikia vyrisku darbu {kuriuos jau minejau}. | |
|
| |
UgnY
Pranešimų skaičius : 123 Age : 26 Miestas. : Alytus Pamaina. : 2 ;] Registration date : 2009-05-28
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. Sk. 05 31 2009, 09:58 | |
| Ouu! Pas mus yra indaplovė tai aš niekada neplaunu indų ;D. | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. Sk. 05 31 2009, 10:01 | |
| na, bet kur tau tie darbai pravers? juk kai būsi motina tavo vaikai neplaus indų.. nebent šiektiek didesni.. ir vyras dirbs ,nebus jam kada peckiotis su indais kažkokiais.. tai ką tada darysi? vistiek teks plaut. o kai svečiai ateis? liepsi patiems išsiplaut :)? žodžiu, reikia mokėt bent kažką daryt. ką tu duosi valgyt savo vaikams? pusfabrikačius.? pusgaminius.? kuriuose pilna E/./ vapše, aš nesibaidau jokio darbo ,gyvenu kaime ir tiek. nu netoks jau čia tas ir kaimas :) | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
| Ugne, nevisi gali sau leisti nusipirkti indaplovę :) | |
|
| |
mellanie
| - UgnY rašo:
- Ouu! Pas mus yra indaplovė tai aš niekada neplaunu indų ;D.
pas mus irgi yra indaplove. :D mama kaip kada - kartais indaplove, kartais rankomis. nzn kodel ji taip as savo vaikus ruosiuosi isaukleti tinkamai - kiekvienas uz save, bet ir uz kitus!. o savo vaiku indus nepatingesiu isplauti, juk vis del to , mano kraujas jie. O juk ir jau suaugusi motina busiu. jei prakalbant apie svecius tai ciuju indaplove ir as naudociau (omg, kazkaip nuskambejo durnai, bet ka zn :DDDDDDDDD) btw, savo vaikams ruosiu geresni gyvenima nei as nugyvenau/nugyvensiu (what ever!), bei ruosiuosi isaukleti juos geriau nei esu isaukleta as. ;} ai dar, ruosiuosi tureti tik 1 vaika :DD
Paskutinį kartą redagavo Auguste, Sk. 05 31 2009, 10:05. Redaguota 2 kartus(ų) | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. Sk. 05 31 2009, 10:04 | |
| žiūrint kokią tą indaplovę turi. na ,mes sau tokios prabangos nelabai galim leist, beto mama nieko prieš prieš plovimą rankomis. na, kad ir vakar suploviau aš tuos indus. max. 1O min. darbo ir viskas baigta. | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. Sk. 05 31 2009, 10:07 | |
| - Šiiubiidiiubii rašo:
- žiūrint kokią tą indaplovę turi.
na ,mes sau tokios prabangos nelabai galim leist, beto mama nieko prieš prieš plovimą rankomis. na, kad ir vakar suploviau aš tuos indus. max. 1O min. darbo ir viskas baigta. as nenoriu cia prisigirti , bet kaip jau sakiau - Amerikoj daug galimybiu ir pns.. beje ,mokslai einasi gerai man.. ruosiuosi gauti darba su geru atlyginimu.. :} taigi,del bapkiu nemanau, kad bus problemu.. beje, as durnu bachuru neisikliopinu niekaip - manes tokie netraukia. tai manau ir mano vyras nebus is kelmo spirtas.;D | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. Sk. 05 31 2009, 10:12 | |
| na, pvz., mano tėtis dirba dvejuose darbuose ir plauna tuos indus ,bet vistiek to laiko nėr ten tiek ,kad kiekvieną dieną plaut ;p o tu žiūriu savo ateity smarkiai planuoji. aš tavo vietoj nenustočiau svajot ,bet per daug neteikčiau vilčių, juk iki to laiko daug kas gali pasikeist :) aš viską 1O baigiau galvoju, pasigirsiu. na, šiaip, dar daug to laiko, ir gali tie mokslai nusmukt, nes vėliau į viską pradėsi daug lengvabūdiškiau žiūrėt. niekada nesakyk niekada :) | |
|
| |
UgnY
Pranešimų skaičius : 123 Age : 26 Miestas. : Alytus Pamaina. : 2 ;] Registration date : 2009-05-28
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. Sk. 05 31 2009, 10:12 | |
| - Šiiubiidiiubii rašo:
- Ugne, nevisi gali sau leisti nusipirkti indaplovę :)
Suprantu, bet tuo post'u norėjau pasakyt, kad gyvenime nenorėjau/nemokėjau rankom plaut . | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Nusikaltimai ir bausmės. | |
| |
|
| |
| Nusikaltimai ir bausmės. | |
|