Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Darbo birža.

Go down 
+52
*SkS*
DomuKa
PliumPt
Swyturys
Ieva.*
karolė.
bū.*
Linas
nznkaz
Safy&Gaby
Kryštė
vikutis
Inesiox
Soliariuminis*
pempel
vysnea
Karolce
Ive_~
Advokatė
Tomas:p
Janska
Wik.
Gintaree0
sekstas
Cemy
Austute
kamile90
Brigita*
Vesta
Bosas
Kamilem
RaDviLe
Fane
Ievuciukas;*
zutara444
nirvana.
Dovile
Ive*
Dalia
samanta19971
Mėlynikė.~
raimondja
kristinax
Ernesta.
Ugnė.
Bitute
mellanie
DaftPunk
FunnySmile
Darellis
Rofl
Lexia.
56 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutoriusPranešimas
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

Darbo birža. - Page 4 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptyPen. 04 09 2010, 22:37

Klausykit,o tie vadovai RIMTAI supyksta,kad migruoji,ar čia tik vaidina,kad tipo supykę,bet viską priima ant juokų?:DDD
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptyŠt. 04 10 2010, 07:25

Kai per nakti pagauna kokius 3 kartus, tada rimtai supyksta xD
Atgal į viršų Go down
Mėlynikė.~

Mėlynikė.~

Female
Pranešimų skaičius : 123
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 6
Registration date : 2009-01-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptySk. 04 11 2010, 21:02

mellanie rašo:
Klausykit,o tie vadovai RIMTAI supyksta,kad migruoji,ar čia tik vaidina,kad tipo supykę,bet viską priima ant juokų?:DDD

Jie žino, kad vis tiek visi migruos, kad ir kaip prigrasintų ar verstų sportuot ;D
Reik bišk pavaidint piktus, vis kažkokia pramoga jiems pagasdint nepatyrusius stovyklautojus ir žiūrėt, kaip vargšai kankinasi sportuodami ;DD nes čiuju nuobodu naktį po stovyklą vaikštinėt... ;D
Atgal į viršų Go down
Cemy

Cemy

Female
Pranešimų skaičius : 396
Miestas. : Skuodas
Pamaina. : 09m.-7pam., 10m.-5pam. ;]
Registration date : 2009-06-17

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptyŠt. 04 17 2010, 19:19

Aha, jie tik vaidina piktus, kai pagauna... ;D Iš pradžių būdavo tokie rimti, o paskuj, kai mes jau ta žasele eidami kaip lavonai atrodydavom, i'm dead šypsenų jau net nebesistengė slėpti ;D
Atgal į viršų Go down
https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000562411013
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptySk. 04 18 2010, 09:47

Jiems tai manau kaip tik smagu. Gi nuobodu naktį budėt, tai bent šiokia tokia pramoga, pasityčiot iš vaikų sadistiškai :D Jie mieliau pirtelėj baliavotų, o juk turi vaidinti rimtus :D
Atgal į viršų Go down
Mėlynikė.~

Mėlynikė.~

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptySk. 04 18 2010, 11:33

Bet sutinku, man irgi patiktų taip paprikolint iš vargšų vaikų, pajusti valdžią ;DDDD batman
Atgal į viršų Go down
Cemy

Cemy

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptySk. 04 18 2010, 14:24

Aha, jie valdžios turi visą vasarą - dieną ir naktį... ;DD
Atgal į viršų Go down
sekstas

sekstas

Male
Pranešimų skaičius : 42
Miestas. : Plunge
Registration date : 2009-07-27

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptyPir. 04 19 2010, 20:16

Mėlynikė.~ rašo:
Bet sutinku, man irgi patiktų taip paprikolint iš vargšų vaikų, pajusti valdžią ;DDDD batman
Tai juk praeitais metais Žygis su Linu apsimetinėjo naktį vadovais ir tikrai ne vieną išgąsdino..;DD
Atgal į viršų Go down
Gintaree0

Gintaree0

Female
Pranešimų skaičius : 6
Miestas. : Kretinga
Registration date : 2010-04-09

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptyPir. 04 19 2010, 20:41

Teko pabuvot du kartus.

Pirmą kartą pirties langus valiau kai buvo su dažais išterlioti. dance
O antrą kartą lapus rinkom prižiūrint Vytautui. help
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptyKv. 04 22 2010, 21:47

sekstai, taip, ir tarp jų aš buvau: DDDD
Gintare, tai čiuju kartu valėm. ;D
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptyKv. 04 22 2010, 22:23

aš tai niekad nepamiršiu kaip kaimynes apgavom su prožektoriais,kad vadovai esam :DDD o tos kaaaa guliiii,tipo miega :D
Atgal į viršų Go down
Mėlynikė.~

Mėlynikė.~

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptyPen. 04 23 2010, 17:54

Tai jo, o tie sugebėjo apmaut visus namelius, ne tik kaimynus ;DDDDDDD
"Darom duris!" šakės, nepamiršiu ;DDDDD lol!
Atgal į viršų Go down
Wik.

Wik.

Female
Pranešimų skaičius : 817
Miestas. : Šilutė
Pamaina. : '08-4pam., '09/'10-5pam.
Namelis. : '08-18||'09/'10-20*
Registration date : 2008-03-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptyPen. 04 23 2010, 20:25

Mus ir apgavo kažkokie bernai pirmą naktį ;D Išėjo viena kambariokė pritūpimų dar 10 padarė, o po to tie taip sako: dabar atneškit atsigerti, nu mes atnešėm ir kai jau atsigėrė tada supratom, kad ne vadovai buvo :D
Atgal į viršų Go down
Cemy

Cemy

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptyPen. 04 23 2010, 21:09

Wik, čia tai kieeetai... ;D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptyŠt. 04 24 2010, 00:53

Wik. rašo:
Mus ir apgavo kažkokie bernai pirmą naktį ;D Išėjo viena kambariokė pritūpimų dar 10 padarė, o po to tie taip sako: dabar atneškit atsigerti, nu mes atnešėm ir kai jau atsigėrė tada supratom, kad ne vadovai buvo :D

lol :DDDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
Janska

Janska

Female
Pranešimų skaičius : 90
Miestas. : Siauliai
Pamaina. : 2
Registration date : 2009-06-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptyPir. 04 26 2010, 13:14

ziauru lol!
Atgal į viršų Go down
Tomas:p

Male
Pranešimų skaičius : 103
Miestas. : Mazeikiai
Pamaina. : 4 :P
Namelis. : Train hard ;D
Registration date : 2010-02-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptyAntr. 05 11 2010, 13:30

Nieko cia ziauraus ... Jei butu ta kambarioke 50 maziausiai pritupkiu darius tada tai butu ziauru nod
Atgal į viršų Go down
Advokatė

Advokatė

Female
Pranešimų skaičius : 49
Miestas. : Kėdainiai
Pamaina. : 2009 - 7; 2010 - 6 ;D
Registration date : 2009-06-23

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptyAntr. 05 11 2010, 15:56

Buvo pagavę naktį, kai vaikinai buvo atėję :D
Tai iš vienos namelio pusės išvarė mūsų 10 :D
Negana to, kad krypavom žąsele belekiek kelio, tai dar įdarbino :DDD
Kitą dienai Bronius liepė surinkt nukritusius obuolius iš stovyklos teritorijos Laughing

Buvo dar porą kartų, kai išsisukom nuo darbo biržos, papirkom Bronių Laughing
Padarėm jam arbatos kai norėjo, ir į beisbolą nešėm kavos, dar sausainių nupirkom What a Face
Atgal į viršų Go down
Ive_~

Ive_~

Female
Pranešimų skaičius : 80
Miestas. : Kaunas
Pamaina. : 6 :)
Registration date : 2009-05-21

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptyAntr. 05 11 2010, 21:24

oOo taip atsimenu sitaa ;DD*
Laughing
Atgal į viršų Go down
Karolce

Karolce

Female
Pranešimų skaičius : 67
Miestas. : Vilnius TM
Pamaina. : 5
Namelis. : 20
Registration date : 2010-07-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptyTr. 07 07 2010, 23:16

Mums tai teko tik pasportuoti. naktį. kažkaip mes su vadovais labai sutarėm, tai ir tai ten toks sportas buvo. ;DD
mus net praminė Naktinėm gazelėm. vienas iš vadovų sakė: tai čia jūs naktinės gazelės? girdėjau greeit lakstot . ;D
o kažkada net kai gaudė, tai aš su drauge ir vienu čiuvu , nubėgom į mišką, t.y ten jau nugriuvom ir gulim, laukiam kol vadovai baigs vaiksčiot. švietė , švietė į tą mišką, bet mūsų nepamatė. ir dar sako kitam : aš mačiau kaip jie čia nubėgo.. poto po 10 min, išeina vienas vadovas pamyžt prie miško, o mes tai miške tupim , kai žvengt pradėjom. ;DD
Atgal į viršų Go down
http://chokomohito.blogspot.com/
vysnea

vysnea

Female
Pranešimų skaičius : 62
Miestas. : Siauliai
Pamaina. : ~~>4<~~
Registration date : 2009-05-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptyKv. 07 08 2010, 08:43

Karolce rašo:
Mums tai teko tik pasportuoti. naktį. kažkaip mes su vadovais labai sutarėm, tai ir tai ten toks sportas buvo. ;DD
mus net praminė Naktinėm gazelėm. vienas iš vadovų sakė: tai čia jūs naktinės gazelės? girdėjau greeit lakstot . ;D
o kažkada net kai gaudė, tai aš su drauge ir vienu čiuvu , nubėgom į mišką, t.y ten jau nugriuvom ir gulim, laukiam kol vadovai baigs vaiksčiot. švietė , švietė į tą mišką, bet mūsų nepamatė. ir dar sako kitam : aš mačiau kaip jie čia nubėgo.. poto po 10 min, išeina vienas vadovas pamyžt prie miško, o mes tai miške tupim , kai žvengt pradėjom. ;DD
tai gerai kad nepamate myzdamas butu darbo birzos ir daug gedos ;DD sunny
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptyKv. 07 08 2010, 09:40

Karolce rašo:

pyze:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
pempel

pempel

Male
Pranešimų skaičius : 38
Miestas. : Mazeikiai
Pamaina. : 5
Namelis. : Be humoro jausmo
Registration date : 2010-05-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptyKv. 07 08 2010, 10:52

viena kart buvo kai is savo namelio ejau i kita miegot, budulis atejo i mano nameli sako kur jusu tas vienas, sako draugeliai nezinom isejo kazkur, i atejo i ta nameli kur miegojau, po kaldra pasislepes buvau, sako nu as jy dar sugausiu visas likusias dienas darbo birzoj sake sedes, kai sutikau as jy tai sako kur buvai, sakau ai persikrausciau as i kita namuka :D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptyKv. 07 08 2010, 10:56

pempel rašo:
viena kart buvo kai is savo namelio ejau i kita miegot, budulis atejo i mano nameli sako kur jusu tas vienas, sako draugeliai nezinom isejo kazkur, i atejo i ta nameli kur miegojau, po kaldra pasislepes buvau, sako nu as jy dar sugausiu visas likusias dienas darbo birzoj sake sedes, kai sutikau as jy tai sako kur buvai, sakau ai persikrausciau as i kita namuka :D

pwn.:DDDDDDDDD gudrus tu
Atgal į viršų Go down
Soliariuminis*

Soliariuminis*

Male
Pranešimų skaičius : 103
Miestas. : Mažeikiai
Pamaina. : -
Namelis. : 16
Registration date : 2009-07-22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 EmptyKv. 07 08 2010, 11:26

Oj kiek aš joje sedėjau kiek nesedėjau... :DD

08.
Gyvenau 16am, naktį ateidavo draugelis " Kobis " is 17 ir visada varydavom kur nors, tai vieną naktį sumąstėm, kad visus namelius reikia kečiupu aplaistyt ir apmėtyt tuoletiniu popieriumi, tai spėkit kas nutiko? Atėjo paskutinis namelis, ir vat vadovai pamatė :DD.
P.S. tai buvo paskutinė naktis, tai kitą dieną turėjom viską valyt :DD
Dar šiek tiek iš 08.
Naktį sumąstėm palakstyti, na lakstom vadovai gaudo, ir jau jie mums lipa ant kulnų tai visi į krūmus, kiti į namelius, o vienas " Kobis " laksto toliau, ir visi girdim kaip vadovas - "Kobi aš vis tiek tave ankščiau ar vėliau pagausiu ir tu sportuosi tiek, kad daugiau išeit iš namelio nenorėsi", bet taip ir nepagavo :D.

09.
Pati pirmoji naktis, t.y. vakaras kai atvažiuoji, ateina vadovai į namelį, o pas mus dvi panos spintoje. Suprantat ? :DD vienoje spintoje 2 panos :DDD, tai reikėjo 20 ratų aplink 16 namelį žąsele eit... linksma buvo.
Po to, mes vėlgi lakstėm, ir vieną naktį nebuvo pusė mūsų namuko ir atėjo vadovas ir klausė kur mes :DD, tai sakė migruoja, o mes tuo tarpu neprisimenu kur buvom.. :D
Bet taip ir nerado.
Pamenu kažką prisidirbau nuo Vytauto, ir liepė eit į darbo biržą, o aš jam sakau einam lenktynių ryte, kas pirmas nubėgs tuos 7km ir grįš tas laimės, t.y. jei aš laimėsiu neisiu į darbo biržą, jei jis eisiu. Bet kurgi, aš laimėjau. Ir kiek juoko tada buvo, Vytautas visas supykęs kaip burokas :DD

Daugiau tingiu ir berašyt. :D
Atgal į viršų Go down
http://balsiai.lt
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Darbo birža.   Darbo birža. - Page 4 Empty

Atgal į viršų Go down

Darbo birža.
Atgal į viršų 
Puslapis 46Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-