Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Go down 
+60
bū.*
*SkS*
LaurQte
EmCė
tashkelis
PetKus
Gb
Etsun
Fane
foxxxy3
Giedruciux :)
Martyna
Ive*
Amanda.
Guoda
Cemy
viktorike15
Ieva.*
Austute
Ugnė.
kamile90
Burbulitea
Sima
Citrininine
~Laura
raimondja
HappySmile
Daigona.
Monika
Ive_~
Mėlynikė.~
Raimonda.'
America
GanjaMan
Inesiox
Brigita*
Vesta
Ruokis
Lexia.
vysnea
Dalia
Tomas:p
Ievuciukas;*
Bosas
Wik.
Cindy ™
Dovile
Kamilem
Bitute
Kryštė
kristinax
vikutis
DaftPunk
mellanie
zutara444
nirvana.
Ieva :)
Darellis
karolė.
RaDviLe
64 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
AutoriusPranešimas
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptyPen. 03 26 2010, 22:33

RaDviLe rašo:
patikėkit tikrai nereikia. mano šeimoj tėvas lp tais dalykais domisi ir studijuoja juos. žmogus neturi tipinių plėšrūnų bruožų, kurių jam reikia pvz jo žarnynas kaip plėšrūnui per ilgas, dantys per trumpi ir nagai ne tokie aštrūs. be to kialienos ir jautienos ląstelės yra lp artimos žmogui ir valgant mėsa jos išsigimsta ir yra didesnė tikimybė susirgti vėžiu. pažįstu žmonių kuriu visą gyvenimą vegetarai arba kokį 20 metų ir jų hemoglobinas aukštesnis nei turėtų būti ir jie trykšta energija. ir pati pereinu prie vegetarizmo ir db esu pusinė (t.y nevalgauraudonos mėsos) ir nepamenu kada aš taip gerai jaučiaus;}

Aš visą savo gyvenimą nevalgiau mėsos. Pamenu būdama ketverių,tėvai bandydavo mane priversti valgyti mėsą, o aš atsisakydavau ir manęs niekaip nepriversdavo. Ginčydavausi su tėvais labai:D
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female
Pranešimų skaičius : 654
Registration date : 2008-04-11

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptyPen. 03 26 2010, 22:34

nu čia aišku kaip kam geriau tas taip renkas. aš jau nuo pat vaikystės prie stalo raukiaus kai man mėsą liepdavao valgyt tdl ir nėra taip sunku atsisakyt;D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptyPen. 03 26 2010, 22:37

omg,prisimenu kiek ginčų būdavo dėl maisto su manimi ir tėvais. ten šaukdavo ant manęs ir pnš,žiauru:D dabar jau įprato ir žino ką valgau, o ką ne. :D
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptyPen. 03 26 2010, 22:38

mano tėvai patys prie vegetarizmo pereina;D
Atgal į viršų Go down
Bitute
Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Bitute

Pranešimų skaičius : 362
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6
Namelis. : 15
Registration date : 2009-03-20

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptyPen. 03 26 2010, 23:43

O ne nuo 18m gali būt vegetaru? Nes vistiek augantis organizmas, negi nereikia mėsos?
Atgal į viršų Go down
Monika

Monika

Female
Pranešimų skaičius : 82
Registration date : 2009-05-01

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptyŠt. 03 27 2010, 10:18

Reikia mum mėsos jai ka vegetarai vartoja dauk vitaminu ir maisto papildu kuriu negauna iš mėsos,antra per bijologija gerai prisimenu kai reikėjo lygint vegetaro ir mėsaėdės mitibos lenteles daigi mėsėdai ira vienas dalikas kuris kenkia bet jai tu savim rupinsies gali nuo to apsisaugoti.Gerbiu vegetarus ir ju apsisprendima bet aš to negalėčiau.
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptyŠt. 03 27 2010, 11:13

mellane, kažkurioj temoj sakei, kad valai ar tai paukštieną ar dar ten ką. Tai čia yra lygiai tokia pati mėsa. Tai nevadink savęs vegetare, nes taip kaip ir nėra. Jei ten kažkokios mėsos nevalgai tai dar nereiškia, kad esi vegetarė.
Pati turiu pavyzdį. Dvi tokios panelės [seserys] visiškai nevalgė mėsos ir labai trūko daugelio vitaminų. Nusilpo organizmas, tai paskui jau pradėjo po truputį valgyt [taip tipo nematomis] ten kokioj lazanijoj ar dar kur... Nu žodžiu. Žinoma kiaulienos valgyti niekam nepatariu, nes tai yra baiiiisiai nesveika.
Atgal į viršų Go down
Monika

Monika

Female

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptyŠt. 03 27 2010, 11:20

Pritariu Daliai aš turiu drauge vegetare ji eina pas dietolugus daktarus kad jai išrašitu tam tikrus maisto papildus kad nenusilptu ir nereiktu valgit mėso beja iki 18m nepatarema buti vegetare nes mėsoja ira tu vitaminu kurie skatina kaulu augima raumenu augimair taip toliau.Pvz aš kiaulinos ir nevalgau ji man šlikšti neskani ir riebi bet aš tikrai nevegetare tik nemėkstu šio gyvulio mėsos.
Atgal į viršų Go down
Ievuciukas;*

Ievuciukas;*

Female
Pranešimų skaičius : 180
Miestas. : Kėdainiai ;D
Pamaina. : nevažiuoju ;(
Namelis. : :DD
Registration date : 2009-06-25

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptyŠt. 03 27 2010, 11:41

Dalia rašo:
Ievuciukai, ar biologijoj gaudais?

Ir gerai gaudaus. Mėsos truputį reikia vaikams dėl geležies, bet tik truputį.
Atgal į viršų Go down
Monika

Monika

Female

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptyŠt. 03 27 2010, 11:45

šeip klysti palauk 11 klases sužinosi kad mėsos tikrai netruputi reikia beja sakydama vaikai kokio jie apžaus tavo manimu? Gailvoji šeip daktarai iki 18 metu liepe kuo daugau miesos valgit žinoma iskirus kiauliena.
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptyŠt. 03 27 2010, 16:35

Jei nuo pat vaikystės negauni mėsos tau jos ir nereikia. Tų vitaminų kuriuos gaunam iš mėsos laisvai galima gauti ir iš daržovių tik reikia apsižiūrėti, kad būtų tų vitaminų ir paiskaičiuoti ko tau gali trūkti ir tai užpildyti. Negalima vegetaru ekstremaliai tapt maždaug nuo šian nebevalgau mėsos. Reik po truputį ir tada viskas bus lp gerai. Ne visada reik aklai pasitikėt biologijos vadovėlias, o paskaityt dar ir kitų knygų kur rašomi vegetarizmo privalumai ir tada susidaryti bendra nuomonę, nes tuose pačiuose vadovėliuose ne visur parašoma teisybė;}
Atgal į viršų Go down
Monika

Monika

Female

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptyŠt. 03 27 2010, 17:29

Tai ka nori pasakyt kat mus moko nesamones man pačei daktarai liepe valgit mėsos nes praktiškai jos nevalgidavau beja bijologija einu A ligiu ir viska mokomes smulkei visdelto daržovėse tiek nėra maistingu medžegu kiek mėsoja.Beja mano drauge vegetare išpradžiu nevartojo maisto papildu net ligoninei atcidurė nes žaurai nusilpo.
Atgal į viršų Go down
Ruokis

Ruokis

Male
Pranešimų skaičius : 55
Miestas. : Mežeikiai
Pamaina. : 5
Namelis. : 13b
Registration date : 2010-02-13

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptyŠt. 03 27 2010, 17:40

Mooonikaaa? Iš kur esi? ;>
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptyŠt. 03 27 2010, 17:51

Monika rašo:
Tai ka nori pasakyt kat mus moko nesamones man pačei daktarai liepe valgit mėsos nes praktiškai jos nevalgidavau beja bijologija einu A ligiu ir viska mokomes smulkei visdelto daržovėse tiek nėra maistingu medžegu kiek mėsoja.Beja mano drauge vegetare išpradžiu nevartojo maisto papildu net ligoninei atcidurė nes žaurai nusilpo.
Tai aš tą ir sakau, kad reikia subalansuoti viską, nes beleką darydamas prieš tai nesusižinojas kokios pasekmės dėl klaidingų veiksmų gali daug neatitaisomų klaidų daryt. ir sakau ne vien biologjos knygom pasitikėk jose rašoma, kad ir pie tuos pačius skonio receptorius. yra visiška nesamonė, kad jie išsidėstę tik tam tikrose srityse. Ajurvedą paskaityk manau daug kas pakeis tavo nuomonę. seniau ir man buvo kalama į galvą, kad mėsos negalima ir tuo tikėjau, bet vėliau pasikeitė nuomonė. aišku ne visi gali vegetarais būti, bet nesakyk bent jau, kad tai kenkia sveikatai, nes yra tikrai atvirkščiai;}
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female
Pranešimų skaičius : 717
Registration date : 2009-06-10

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptyŠt. 03 27 2010, 19:08

RaDviLe rašo:
patikėkit tikrai nereikia. mano šeimoj tėvas lp tais dalykais domisi ir studijuoja juos. žmogus neturi tipinių plėšrūnų bruožų, kurių jam reikia pvz jo žarnynas kaip plėšrūnui per ilgas, dantys per trumpi ir nagai ne tokie aštrūs. be to kialienos ir jautienos ląstelės yra lp artimos žmogui ir valgant mėsa jos išsigimsta ir yra didesnė tikimybė susirgti vėžiu. pažįstu žmonių kuriu visą gyvenimą vegetarai arba kokį 20 metų ir jų hemoglobinas aukštesnis nei turėtų būti ir jie trykšta energija. ir pati pereinu prie vegetarizmo ir db esu pusinė (t.y nevalgauraudonos mėsos) ir nepamenu kada aš taip gerai jaučiaus;}

Mano tetis irgi domisi visokiom tom nesamonem apie vegetarizma ;D Jis is esmes pries 3 metus visiskai pakeite savo gyvenimo buda. Neruko, negeria, nevalgo mesos, ir visiskai ne del to kad save vercia tai daryt, o del to kad pats nori ir jam visiskai jokios pagundos ten tarkim kai sedi baliuje kokiam, visi ten geria, ka as zinau, siulo jam, bet jis nenori ir tiesiog jam net jokiu emociju nekelia. Su rukymu tas pats. Tai tiesiog saves paties zudymas. Kam to reikia. Nepradek ir niekad nereikes. As is vis nesuprantu tokiu zmoniu, kur tarkim sako: Na as noriu pritapt, noriu but kietas, draugai ruko tai ir as. Kokia cia nesamone. Kas per draugai ten tuomet? Jie turi gerbt tavo apsisprendima, o patys gali zudyt save jei jiems tai teikia malonuma. Mano tetis perskaite kelias tokias rusiskas knygas (jis ne rusas, tiesiog zodyno pagalba padejo, kai zodziu kokiu nesuprasdavo) jis labai stengesi, per koki menesi perskaite isisavindamas viska. Mama irgi skaitydavo kartu, jie aptardavo viska. Ten buvo ne kazkokie pamokslai, o pavyzdziai, psichologo mintys, kurios padejo labai daug kam pasauly. Jis ir regejima issigyde. Tai pasako, kad labai noredamas gali viska issigydit, ir tarkim kai buna nenori i mokykla eit, visaip sau kartoji kad nori sirgt, ir prisisauki tas ligas. Taip tikrai yra. Ir nereikia tuom piknaudziaut. O del to vegetarizmo dar. Tinka zinoma ne visiems zmonems. Labai daug priklauso nuo kraujo grupes, amziaus ir t.t. Mano tetis3 metus vegetaras ir jam visiskai nieko netruksta, jokiu medziagu ar vitaminu. Pasiseke ;D Cia kiekvieno zmogaus asmeninis pasirinkimas tiesiog.
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptyŠt. 03 27 2010, 19:22

Cia del to rukymo, tai Nesu gyvenime girdejes, kad kazkas taip sakytu  - Page 17 388782
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptyŠt. 03 27 2010, 19:34

Dovile, turiu pasakyt, kad mūsų šeimos lp panašios;DDDDD pagal tavo žinutę toks jausmas, kad vos ne apie mano šeimą pasakoji;D
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptyŠt. 03 27 2010, 22:35

Dariau, gal dar tokiu zmoniu nesi mates xD
Radvile, nesu girdejus kad dar butu tokia seima panasi i musu :D gers. rasim bendra kalba :DD
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptySk. 03 28 2010, 07:26

RaDviLe rašo:
Dovile, turiu pasakyt, kad mūsų šeimos lp panašios;DDDDD pagal tavo žinutę toks jausmas, kad vos ne apie mano šeimą pasakoji;D

Neminėjau,kad man irgi panašiai?:D
Tėtis nebegeria irgi mždg keturis metus, jam siųlo ir jis nesutinka,seniau jis buvo alkoholikas, dabar jau nė lašo alkoholio nebegeria. Jei neklystu,paskutinį kartą išgėrė mažą taurelę kokio alkoholio (alaus:D) tai buvo kažkur rugsėjį:D jo pažystami jį supranta ir nk nestumia. Bandė dar nustoti rūkyti,bet šito jau nebegali atsipratinti. Poto mano sesuo didžiulė vegetarė. nevalgo jokios mėsos ir bla bla bla:D Mama labaaaai daug daržovių valgo ir jei ji nori mėsos,tai nebent tik žuvį:D ždž,mano šeima ne iš tokių kurie valgytų mėsą kiekvieną mielą dieną. Kartą į savaitę:D Yra panašumų tarp mūsų šeimų,bet ne per daug šiaip:DD

-

Dalia rašo:
mellane, kažkurioj temoj sakei, kad valai ar tai paukštieną ar dar ten ką. Tai čia yra lygiai tokia pati mėsa. Tai nevadink savęs vegetare, nes taip kaip ir nėra. Jei ten kažkokios mėsos nevalgai tai dar nereiškia, kad esi vegetarė.

Paukštiena? Juokauji gal,paukštiena man PATI šlykščiausia mėsa,nepamenu kada ją paskutinį kartą valgiau,būdama ketverių? :D Nebent nežinau kas įeina į paukštieną. Jeigu vištiena = paukštiena (blm rimuojasi:D) tai tada valgau (?) :D Dabar net nepamenu kada paskutinį kartą valgiau vištieną,prisiekiu. Prieš keturis-šešis mėnesius:D nebent kažką pamiršau. O šiaip jo,jeigu valgau mėsą,tai tik vištieną ir žuvį. O aš savęs 100% vegetares tikrai nelaikiau niekada gyvenime, nes nėra taip,kad nevalgau 100% jokios mėsos. Dalia,jeigu nežinojai yra tokie žmonės semivegetarai kurie yra pusiau vegetarai. Aš įeinu į juos:D
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptySk. 03 28 2010, 08:32

Aš neatsimenu tavo postų žodis į žodį, tai ir neprisimenu apie kokį mėsą tu ten kalbėjai. Whatever.
Turiu aš to ruso psichologo knygą apie akinius [lietuvių kalba], bet taip ir neperskaičiau. Mama skaitė. Tai čia šiaip viskas nuo pačio įsitikinimo priklauso. Ten buvo tipo, kad serga diabetu vaikai ir jie yra ten kaip ir dvejose sanatorijose. Vienoje iš vaikų namų, kitoj turintys šeimas. Tai visi vis pastebėdavo, kad tie kur iš vaikų namų vis pasveiksta ir pasveiksta, o kiti - ne. Pasirodo, kad tiem vaikam sakydavo, kad jei pasveiksi tavęs atvažiuos pasiimti tėvai. O tie kurie šeimas turintys vaikai, tai tiesiog gauna dėmesio kai jiems ką nors suskausta ir nėra to kaip ir noro pasveikti. Tai jie ten tarkim nesuvaidina, bet taip įsikalba, kad jiems kažką skauda ir iš tėvų gauna dėmesio...
Tai va, čia grynai nuo savų įsitikinimų viskas. Nors aš čia jau labai išsiplečiau, kai perskaičiau trumpą Dovilės žinutę : DDD
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptySk. 03 28 2010, 10:18

Ti čia jau įrodyta, kad įsitikinimas daug ką padaro. Pasakojo man vieną istoriją kaip tai pabandė studentai išbandyt. Kai atėjo dėstytojas vest paskaitą vienas studentas priejo ir pasakė: mokytojau šiandien labai blogai atrodot. Vėliua priėjo dar vienas ir sako: jūsų oda šian kažkaip labai pageltusi. Ar jūs tikrai nesergate? ir po kirk laiko tas dėstytojas pasijuto lp blogai ir išvažiavo namo ir studentai parašė jam, kad pajuokavo ir sugalvojo tą įsitikinimą išbandyt;}
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptySk. 03 28 2010, 12:13

[quote="mellanie"]
RaDviLe rašo:

Neminėjau,kad man irgi panašiai?:D
Tėtis nebegeria irgi mždg keturis metus, jam siųlo ir jis nesutinka,seniau jis buvo alkoholikas, dabar jau nė lašo alkoholio nebegeria. Jei neklystu,paskutinį kartą išgėrė mažą taurelę kokio alkoholio (alaus:D) tai buvo kažkur rugsėjį:D jo pažystami jį supranta ir nk nestumia. Bandė dar nustoti rūkyti,bet šito jau nebegali atsipratinti. Poto mano sesuo didžiulė vegetarė. nevalgo jokios mėsos ir bla bla bla:D Mama labaaaai daug daržovių valgo ir jei ji nori mėsos,tai nebent tik žuvį:D ždž,mano šeima ne iš tokių kurie valgytų mėsą kiekvieną mielą dieną. Kartą į savaitę:D Yra panašumų tarp mūsų šeimų,bet ne per daug šiaip:DD

Mano tetis irgi megdavo taurele, ir ruke daug ir valge kaip zveris :D bet jis vegetarizmo deka numete 20kg ir tiesiog nerealiai jaucias. Del to rukymo, Mellanie, nera tokios ydos, kurios zmogus labai noredamas negaletu atsikratyt. Tiesiog tavo tetis nepakankamai nori, jis gal ne del saves meta rukyti, o del kitu. Pats nenoredamas saves nepriversi. Mama irgi mano persimete ant to vegetarizmo truputi, irgi nerealiai jaucias. O man gerai kol kas yra dar :D augantis organizmas ;D jokiu as ten kazkokiu mandru dalyku nedarau :D
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptySk. 03 28 2010, 21:07

Maniškis tai tik rūkė;D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptyPir. 03 29 2010, 01:01

Mano sesuo perėjo į vegetarus, tik vištieną valgo, o daugiau jokios kitos mėsos,griežtai ji labai:D bet ir tos vištienos dažnai nevalgo,kartą į mėnesį :D jin iš dalies tapo vegetare,nes norėjo numesti svorį. Pamenu ji bandė eiti į modelius, bet jos neįleido, nes pasakė, kad ji pernelyg apkūni. Tada jin pradėjo nebevalgyti labai daug turintį kalorijų maisto, o po kelerių metų, kai tapo pilnametė, viską tik dar labiau susigriežtino: pradėjo eiti pas gydytojus,skaitė knygas ir pnš,atitaikė dietą savo kraujo grupei. patikėkit,jin buvo tikrai apkūni,bet nustojusi valgyti mėsą,ji numetė apie 25 kilogramus ir dabar sveria panašiai kaip aš. Ji tapo ŽIAURIAI plona,ne tai,kad pernelyg plona,bet palyginusi su kaip ji atrodė seniau tai...:D Bet ji yra sveika,turi visko ko jai reikia ir atrodo daug gražiau:D
Atgal į viršų Go down
zutara444
ž v a i g ž d ė!^^
zutara444

Female
Pranešimų skaičius : 255
Pamaina. : 4 :)~
Namelis. : Malunas
Registration date : 2010-01-13

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 EmptyPir. 03 29 2010, 13:09

Daug numete svorio , bet gerai , kad gerai jauciasi Wink mmm
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

- Page 17 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 17 Empty

Atgal į viršų Go down

Atgal į viršų 
Puslapis 1740Pereiti prie : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next