Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Go down 
+60
bū.*
*SkS*
LaurQte
EmCė
tashkelis
PetKus
Gb
Etsun
Fane
foxxxy3
Giedruciux :)
Martyna
Ive*
Amanda.
Guoda
Cemy
viktorike15
Ieva.*
Austute
Ugnė.
kamile90
Burbulitea
Sima
Citrininine
~Laura
raimondja
HappySmile
Daigona.
Monika
Ive_~
Mėlynikė.~
Raimonda.'
America
GanjaMan
Inesiox
Brigita*
Vesta
Ruokis
Lexia.
vysnea
Dalia
Tomas:p
Ievuciukas;*
Bosas
Wik.
Cindy ™
Dovile
Kamilem
Bitute
Kryštė
kristinax
vikutis
DaftPunk
mellanie
zutara444
nirvana.
Ieva :)
Darellis
karolė.
RaDviLe
64 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
AutoriusPranešimas
Wik.

Wik.

Female
Pranešimų skaičius : 817
Miestas. : Šilutė
Pamaina. : '08-4pam., '09/'10-5pam.
Namelis. : '08-18||'09/'10-20*
Registration date : 2008-03-13

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 18:03

O man tai kažkaip neįdomu.

Kas iš 10tokų ryt matkės egzą laiko? ;]]
Atgal į viršų Go down
Sima

Sima

Pranešimų skaičius : 70
Miestas. : Mžk
Pamaina. : tai turbut 5
Registration date : 2010-03-17

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 18:06

Nezinau kodel, bet mano nuomone, kad y mellane stovykloje visi ziures kreivai, del jos sitokiu pasisakymu..
Nors as cia ne prie ko bet paskaicius visus post'us kur jus ale diskutavot tai tikrai drysciau teigti, kad mellane yra islepusi ir nori buti auksciau visu. Ir visai nesvarbu koki tu ta telefona turi ar jo neturi, as irgi turiu draugu kurie neturi tel. ir del to negali sakyt, kad nesi islepus.
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 18:19

DaftPunk,ok.

Sima rašo:
Nezinau kodel, bet mano nuomone, kad y mellane stovykloje visi ziures kreivai, del jos sitokiu pasisakymu..

šitame forume yra tik maždaug dvidešimt žmonių kurie važiuos į ketvirtą pamainą. susipažinau su daug žmonių iš balsių ir jau žinau su kuo būsiu namelyje, jau turim susiplanavę ką darysim ir t.t. jeigu atsiras žmonių kurie žiūrės į mane kreivai - aš ok su tuo, tik dar smagiau bus. :DDDD pasiilgau tų lietuviškų varymų kai ateina koks forsas ir grasina,kad pridaužys su savo žemaitišku akcentu ir trenigais. lol.

_

beje,aš ne viena kuriai nepatiko maistas balsiuose. buvo žmonių kurie man pritarė dėl maisto. ot,nemokat pakovoti už savo nuomonę.

Paskutinį kartą redagavo mellanie, Sk. 06 06 2010, 18:20. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female
Pranešimų skaičius : 654
Registration date : 2008-04-11

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 18:20

jai, kad ir visas pasaulis sakytų, kad yra išlepus, kad galėtų biški savo caharkterį taisyt jai būtų nusišvilpt, nes matos, kad laiko save aukščiau ir visuomet net jei ir yra neteisi atrašinės rašinėliais ,kuriuose vien tik pasiteisinimai, neigimai ir stumimai ant kitų;} ką padarysi visokų pasauly reikia. be mellanes turbūt atsidarius balsių frm floodo zonos kartais taip skaniai net nesusijuokčiau;}
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 18:22

RaDviLe rašo:
jai, kad ir visas pasaulis sakytų, kad yra išlepus, kad galėtų biški savo caharkterį taisyt jai būtų nusišvilpt, nes matos, kad laiko save aukščiau ir visuomet net jei ir yra neteisi atrašinės rašinėliais ,kuriuose vien tik pasiteisinimai, neigimai ir stumimai ant kitų;} ką padarysi visokų pasauly reikia. be mellanes turbūt atsidarius balsių frm floodo zonos kartais taip skaniai net nesusijuokčiau;}

ir čia kam šitą parašei? manau visi tą patys supranta. :D
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 18:25

mellanie rašo:
RaDviLe rašo:

stengiuos tuo pačiu atkreipt tavo dėmesį, nes kaip matau tu nesupranti;}
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 18:26

Wik. rašo:

As laikau :) nezinau, jauciuosi geriau nei pries lt iskaita.. kiek darem tu bandomuju tai per ~35min padarydavau kokiam 8-tui :)
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 18:27

RaDviLe rašo:
mellanie rašo:
RaDviLe rašo:

stengiuos tuo pačiu atkreipt tavo dėmesį, nes kaip matau tu nesupranti;}

ne,suprantu. tik nesiruošiu nieko keisti. pasikeisdama,pakeisčiau savo charakterį. mano draugai myli mane už mano elgesį. nesiruošiu prarasti savo draugų. :D reikia būti savimi. :}
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 18:29

kartais afšlifuot neigiamas savybes yra gerai, patikėk;}
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 18:31

RaDviLe rašo:
kartais afšlifuot neigiamas savybes yra gerai, patikėk;}

aš savo neigiamas savybes puikiai žinau. gal specialiai dar reikia jas išvardinti man tau,kad irodyti? C:
puikiai žinau,kad nesu tobula,ir nesiekiu tobulumo. yra žmonių kurie mane myli,ir kurie manęs nekenčia. ir gerai. :D
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 18:33

ne ,ačiū nereikia. manau, kad čia visi jas puikiai mato. taip tu jas žinai tiesiog jų neneiakini;}
Atgal į viršų Go down
Sima

Sima

Pranešimų skaičius : 70
Miestas. : Mžk
Pamaina. : tai turbut 5
Registration date : 2010-03-17

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 18:35

mellanie rašo:
DaftPunk,ok.

Sima rašo:

šitame forume yra tik maždaug dvidešimt žmonių kurie važiuos į ketvirtą pamainą. susipažinau su daug žmonių iš balsių ir jau žinau su kuo būsiu namelyje, jau turim susiplanavę ką darysim ir t.t. jeigu atsiras žmonių kurie žiūrės į mane kreivai - aš ok su tuo, tik dar smagiau bus. :DDDD pasiilgau tų lietuviškų varymų kai ateina koks forsas ir grasina,kad pridaužys su savo žemaitišku akcentu ir trenigais. lol.

_

beje,aš ne viena kuriai nepatiko maistas balsiuose. buvo žmonių kurie man pritarė dėl maisto. ot,nemokat pakovoti už savo nuomonę.

Ir vel tu su tuo savo maistu, juk niekas tau nieko apie ta maista nebesako, pati pradedi ir dar aiskini, kad kiti prisikabineja prie taves..
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 18:37

RaDviLe rašo:
ne ,ačiū nereikia. manau, kad čia visi jas puikiai mato. taip tu jas žinai tiesiog jų neneiakini;}

jo. nes NESIEKIU tobulumo. man to nereikia. :D svarbiausia yra tai, kad pasimokinu iš savo gyvenimo klaidų ir tų klaidų daugiau nebedarau - stengiuosi priimti teisingesnius sprendimus. bet savo elgesio tikrai nekeisiu. jeigu tai tiesa , kad esu pasikėlusi - tai labai gerai. jeigu tiesa, kad myliu savo draugus - dar geriau. reiškiasi turiu pliusą ir minusą. ir nesiruošiu šalinti minuso. :D nemanau,kad tu tą supranti. aš pati noriu TURĖTI blogų savybių. iš principo. nes taip reikia.
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 18:41

Nominalas rašo:
jei nesiruosi prarast draugu, tai siulyciau biski išlygint savo charakteri... nebent ir tavo draugai tokie kaprizingi kaip tu.
Mazai zmoniu pripazysta, kad jie yra pasikele, islepe ir t.t.
krc reikia, kad kas nors cia tvarka padarytu nesvarbu ar flood zona ar ne.

ne. nes mano draugai mane myli už tai, kad esu kaprizinga ir už tai, kad moku kovoti už savo nuomonę ir niekada nenusileidžiu. + dėl to ir patinku ir nepatinku kitiems žmonėms.;D
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female
Pranešimų skaičius : 717
Miestas. : Klaipėda
Registration date : 2009-06-10

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 18:47

Kas per daug tas jau tikrai nebesveika...
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 18:50

Dovile rašo:

o tu neįžvelgi mano gerų savybių. esi pernelyg neigiama. juk aš ne kokia žudikė. bet ir tai, net pas žudiką įmanoma įžvelgti gerų dalykų.:D
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 18:50

Dovile rašo:
sutinku. galima kai šiek tiek ta charakterio savybė kartais atsiskleidžia. tai duoda žmogui savitumo ir žavumo, bet kai nuolat bendraujant ji vyrauja tai tikrai nk gero nepriduoda
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 18:53

RaDviLe rašo:
Dovile rašo:
sutinku. galima kai šiek tiek ta charakterio savybė kartais atsiskleidžia. tai duoda žmogui savitumo ir žavumo, bet kai nuolat bendraujant ji vyrauja tai tikrai nk gero nepriduoda

aš su tavimi net nesu bendravusi asmeniškai ?
Atgal į viršų Go down
Wik.

Wik.

Female

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 19:06

Darellis rašo:
Wik. rašo:

As laikau :) nezinau, jauciuosi geriau nei pries lt iskaita.. kiek darem tu bandomuju tai per ~35min padarydavau kokiam 8-tui :)

Lietuvių nelaikiau, tai dabar toks kaip ir pirmas egzaminas. Kažkaip atrodo, kad moku moku, bet kai nueisiu jau į salę rašyti viską pamiršiu ;D Baisu, kad paskutiniai uždaviniai bus kokie sunkūs įmesti ;]
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 19:09

Wik. rašo:
Darellis rašo:
Wik. rašo:

Lietuvių nelaikiau, tai dabar toks kaip ir pirmas egzaminas. Kažkaip atrodo, kad moku moku, bet kai nueisiu jau į salę rašyti viską pamiršiu ;D Baisu, kad paskutiniai uždaviniai bus kokie sunkūs įmesti ;]

neįsivaizduoju kokie čia egzai,bet sekmės.:DDD
man tai jau pamokos pasibaigė. dabar tik repeticijos vyksta vidurinės užbaigimo.pirmadienį varau į ekskursiją, į atrakcijonų parką, o antradienį ceremonija ir diskoteka. :D ir viskas. poto pereinu į gimnaziją. nesulaukiu.xD
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Registration date : 2008-07-13

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 19:33

Wik. rašo:
Darellis rašo:
Wik. rašo:

Tai visada tie pirmi uzdaviniai buna lengvuciai, o paskutiniai HARD tokie xD aj as atsiputes, vistiek nieko nelemia, bet va mama mano... Cj labiau uz mane pergyvena sunny
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 19:36

mellanie rašo:
RaDviLe rašo:
Dovile rašo:

bet užtenka į tavo postus pažiūrėt;} duok dieve, kad tu gyvenime kitokia, o tik per pc savp tokias savybes išryškini'}
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 19:50

RaDviLe rašo:
mellanie rašo:
RaDviLe rašo:
Dovile rašo:

bet užtenka į tavo postus pažiūrėt;} duok dieve, kad tu gyvenime kitokia, o tik per pc savp tokias savybes išryškini'}

kvaila spręsti apie mane iš to kaip elgiuosi forume. VISI iki vieno sakė, kad elgiuosi visiškai kitaip kai bendraujama su manimi asmeniškai. nedaryk išvadų apie mane kai nesi su manimi nei pasišnekėjusi. ;D
Atgal į viršų Go down
Austute

Austute

Female
Pranešimų skaičius : 207
Registration date : 2010-02-18

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 20:07

Nenoriu test durnos temos taciau, viena tavo pazystama man pasakojo kad tu elgies taippat ir realiame gyvenime. As frm skaiciau ir ji su manim buvo, paskaicius visus post'us, pasake "Cia tikrai Augustė". Supratau kad esi tokia pat, ir realybėje.
Kadangi čia visi sako savo nuomones, pasakysiu ir aš.
Manau kad tu kartais perdaug visur kišies, nes per didelis dėmesys, kartais nieko gero nepadaro. Ar esi išlepinta ar ne, negaliu tvirtai pasakyti, bet kiek iš post'ų, pasakojimų, ir šeip iš visko susidariau nuomonę: kad tu esi išlepinta, bet ne dėl telefų, ar ten tų visokių daiktų.
Ir šeip draugiškai patariu tau biški nusileisti ant žemės, nes jei net stovyklai neatėjus, susipyksti su daug kuo, apvarai, tai bus nekas stovykloje.
Reikia jausti ribas...
Atgal į viršų Go down
Wik.

Wik.

Female

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 EmptySk. 06 06 2010, 20:14

Darellis rašo:
Wik. rašo:
Darellis rašo:
Wik. rašo:

Tai visada tie pirmi uzdaviniai buna lengvuciai, o paskutiniai HARD tokie xD aj as atsiputes, vistiek nieko nelemia, bet va mama mano... Cj labiau uz mane pergyvena sunny

Nu jo nelemia, bet nenoriu kad lievas skaičius į atestatą įsirašytų :D Mano mama tai tokia rami, sako kaip parašysi taip, nors žinau, kad iš tikro tai jaudinas :D
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

- Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 32 Empty

Atgal į viršų Go down

Atgal į viršų 
Puslapis 3240Pereiti prie : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next