Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Go down 
+59
Lexia.
DomuKa
*Evū
Agnyte***
Ieva.*
Robetika
Radviliux
Gabssiukas
Ery*
Safy&Gaby
raimondja
pempel
Linas
ruta.
Guoda
tashkelis
Kryštė
HappySmile
vysnea
himitsu
Vesta
Karolce
Aistė ;**
Soliariuminis*
~Laura
Cukriuke
Dianaa
Skysun
Sima
viktorike15
foxxxy3
Wik.
Burbulitea
vikutis
Gb
gab1
Fane
nirvana.
Raimonda.'
mellanie
bū.*
Bitute
Bosas
Austute
vilijytea
moncike12
Cemy
shanel**
Dovile
Medūtė :D
Samantuks
karolė.
RaDviLe
Dalia
Inesiox
DaftPunk
Darellis
*SkS*
EmCė
63 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 32  Next
AutoriusPranešimas
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 12:55

Bliot, net tam forume kedzio istorija prisimenama :D
Radvile, geriau einam i skypa papliurpsim, nei cia su wikipedija diskutuot
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 13:02

RaDviLe rašo:
mellanie rašo:
RaDviLe rašo:
mellanie rašo:
RaDviLe rašo:
mellanie rašo:
RaDviLe rašo:
mellanie rašo:
RaDviLe rašo:
blm mellane tu karmtyk biški ką šneki su ta tremtim ir panašiai. nežinai ką žmonės ištvėrė ir kaip tai sunku buvo tai geriau nors ant šito reikalo užsičiaupk.

suprantu,suprantu. dėl to ir sakau,kad yra pydarų lietuvoje,kurie yra to verti.:D
aš pažiūrėčiau kai tave ištremtų ar viso to tu dar linkėtum savo net baisiausiam priešui;}

linkėčiau. lol,aš dar ne to prilinkėjus esu dūchams.
o tu mano didžiausių priešų vistiek nepažysti.:D ką žinai,jis gal koks furbonavičius :DDDDDDDD arba kirkilas.:DDDDDDDDDDDDDDDD nesakyk,kad tie vagys,kurie sušiko lietuviams gyvenimus, sėdintys seime,yra to neverti.:D
NEI VIENAS nėra to vertas. nesi išgyvenus tai nesakyk ok? kiti prarando šeimos narius dėl to, vaikai tėvus. matos amerikoj, kad kai apie tai nepasakoja atbukino ne tik protus, bet ir menkiausisą užuojautą

mums pasakojo apieee..hmm..nežinau kaip lietuviškai,tiesą pasakius. holocaust? holokaustas? irrr dar Auschwitz concentration camp. neįsivaizduoju kaip lietuviškai.:D ir filmus rodė, nuotraukas, ir panašius šūdus. apie sibirą,tiesa,nieko nešnekėjo, bet aš esu daug apie tai domėjusis. nesijaaaaudink, amerikoje mokslų sistema TIKRAI geresnė nei lietuvoje - ten bent jau nemokina tiek daug šūdų kurių net nereikės žinoti ateityje, o apie temas kurias mes mokinames, moko LABAI daug,beje,ir pamokos idomios. vien mano klasiokai normalesni už jus,bet neprisikabinėja prie normalių dalykų.:DDDDDDDDD
pati matosi,kad net nežinai nieko, o jau kalbi. apie sibirą,patikėk,pati gerai žinau,nes tokiais dalykais domiuosi nuo pradinių klasių. nenustebčiau jei daugiau už tave žinočiau.;D ir taaaip,patikėk,yra žmonių kurie to nusipelnė. gal pavardinti ?

jeigu būtum tokia jausminga,gailestinga, ir t.t. nestumtum per internetą,žinodama,kad žmonės turi jausmus ir emocijas,ir gali belenkaip sureaguoti į tavo komentarus. PROTINGUOLĖ. tai ką jūs čia darot ir kaip išsipyzdavojat iš zutaros ir pnš žmonių, prilygsta smurtui.
nešnekėk jei nežinai ok? turiu tikrai lp skaudžią patirtį šeimoj iš sibiro tad ant to reikalo galėtum patylėt.

tai matosi iš žodžių,kad turi patirtį. vistiek,žodžių neatsiimsiu,nes yra žmonių kurie apvogė ir sugadino kai kuriems lietuviams gyvenimus. :D eemm,paimkim pavizdį mūsų populiarujį Ūsą. mergaitei visą gyvenimą sutraumavo.
gerai tegu ilsis db tas ūsas ramybėj toj pelkėj kur paskendo, bet tokio žiaurumo apie kurį man pasakojo ir visą kit kaip motinos savo vaikus mažus tam, kad išvgyventų savo krauju maitino ir kaip žmones ten kankino tikrai niekam nelinkėčiau net tam pačiam ir nusikaltėliaui žiauriausiam

o aš linkėčiau,ir dar ne to. pasižiūrėčiau,jeigu ne duok dieve,tavo vaikas taip būtų prievartaujamas, išnaudotas ir pnš,tau nežinant, ką pati sužinojus sakytum tam nusikaltėliui.

~~~~

dareli,pastebėjai,kad labai retas kas į tavo komentarus jau atsižvelgia?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nelb įdomus tu čia
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 13:16

Jei buciau toks debilas kaip tu, tai gal ir i mano posta visi atrasinetu... Gal kazkada, kai islavinsiu savo fantazija, nores kas nors padiskutuot...
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 13:17

Darellis rašo:
Jei buciau toks debilas kaip tu, tai gal ir i mano posta visi atrasinetu... Gal kazkada, kai islavinsiu savo fantazija, nores kas nors padiskutuot...

kaip lievai turėti blogą fantaziją.:))) trenktas esi vstk, ir nesiguosk čia.:DDDD
Atgal į viršų Go down
Soliariuminis*

Soliariuminis*

Male
Pranešimų skaičius : 103
Miestas. : Mažeikiai
Pamaina. : -
Namelis. : 16
Registration date : 2009-07-22

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 14:44

Mellanie, tu tikrai klysti. Šiaip Lietuva yra viena daugiausiai išsilavinusių šalių pasaulyje. Kodėl pas mus mokslas toks sunkus?
Amerikoje aš tai patyliu, kai lankiaus, tai ten gėda buvo man net iš ties.
Atsimenu nuėjau į parduotuvę "Windows" disko nusipirkt, nu suprantat persirašyt, o jis sako tu moki perrašyti windowsus, sakau na moku, o ką ir panašiai, jis sako o turi licenziją, sakiau ne, sako o gaila, būčiau darbą davęs gerai apmokamą. :)
Be to, ten iš vis Amerikoje, jie net lemputės pasikeist nemoka, kai ji perdegia, jie kviečia elektrikus, jog pakeistų.
Šūdas ta Amerika, tik pastatai gražūs ir lengva užsidirbti.
O mokslas ir švietimas panašiai kaip Afrikoje.
Turbūt matėte, kaip Amerikiečiai su Anglais atlikinėja egzamino užduotis, viena iš užduočių buvo pagal Pitagoro teoremą apskaičiuoti x.
Tai buvo tokia užduotis.
Find X.
Tai Amerikonai nubrėžė liniją į X ir parašė Here.
Atgal į viršų Go down
http://balsiai.lt
mellanie

mellanie

Female

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 14:54

Soliariuminis* rašo:
Mellanie, tu tikrai klysti. Šiaip Lietuva yra viena daugiausiai išsilavinusių šalių pasaulyje. Kodėl pas mus mokslas toks sunkus?
Atsimenu nuėjau į parduotuvę "Windows" disko nusipirkt, nu suprantat persirašyt, o jis sako tu moki perrašyti windowsus, sakau na moku, o ką ir panašiai, jis sako o turi licenziją, sakiau ne, sako o gaila, būčiau darbą davęs gerai apmokamą. :)
Be to, ten iš vis Amerikoje, jie net lemputės pasikeist nemoka, kai ji perdegia, jie kviečia elektrikus, jog pakeistų.
Turbūt matėte, kaip Amerikiečiai su Anglais atlikinėja egzamino užduotis, viena iš užduočių buvo pagal Pitagoro teoremą apskaičiuoti x.
Tai buvo tokia užduotis.
Find X.

lol,tą su x'u,tai mano drg LYGIAI tą patį buvo padariusi. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

o šiaip jo,aš jau berods minėjau,ir ne kartą,kad amerikos iš viso nekenčiu,palyginus su lt,tai lietuvą myliu.
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female
Pranešimų skaičius : 348
Miestas. : klaipeda
Pamaina. : 6
Namelis. : 18
Registration date : 2009-07-08

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 14:58

mano puske ten su vyru amerikonu gyvena, tai kai jie atvaro pas mus, jis man daug ko apie ta "svajoniu" sali papasakoja .. netgi su tais visais savizudziais ir nusikalstamumu yra BAISU!!!! cia pas mus 2 h nakties sako mes varom i kazino palost su tavo teciu, sakau o jus nebijot kad forsai sudauzys jus ir litus atims? tai as oscaras sako ne nebijau, nes cia nera taip kaip pas mumis .. cia as nieko nebijau,t jokiu forsu nes jie neprilygsta tiem tikriem banditam

tai kazi, kur yra baisiau gyvent mm????? kai ten ant kiekvieno kampo zmones dubasina, o cia bent tik zodziais pagazdina ..
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 15:03

mellanie rašo:
o aš turėčiau skaičiuoti dienas iki balsių kaip pamišus,kad pritapčiau? tipo džiaugtis? visiems rėkti "OMFG SEPTYNIOS DIENOS IKI BALSIŲ <3333333333"? lol. sorr,man kažkaip tai labai kvaila. va,man džiaugsmas - grįžti į lietuvą,pas draugus, susitikti su metus nematytais geriausiais draugais,šeima. << va čia tai tikrai verta skaičiuoti dienas.
beje,praeitais metais visi čia taip pripasakojo forume "ten pati nuostabiausia vieta pasaulyje". nesakau,kad ji sux,bet pagal mane,tai persistengėt.:D tikėjausi kažko geresnio,tipo labai nuostabaus. nu stovykla kaip stovykla. panašiai kaip mano mokykla, žmonės, ir visa kita. o vadovai kaip pas mus mokytojai,faini jie. bet tikrai ten taip nebuvo nuostabu. :D nesakau,kad nepatiko . šiaip patiko, bet nu likau biški nusivylusi,nes kai pripasakojote,kaip ten nuostabu, tobula, faina,teeeen tikrai taip nebuvo. žinau,kad trečią kartą ten nebevažiuosiu.

o jūs man irgi keisti. užsivarot ant žmonių jeigu kažkams jiems neįtiko. jeigu norai kažkuom išsiskiria, arba jeigu gramatika ne tokia, jeigu prideda daug smailų į vieną sakinį.. nu va,tokie žmonės ir sėdi balsiuose. gerai,kad ten biški žmonės yra labiau nusileidę ant žemės nei čia,svetainėje. pasižiūrėsiu kaip kokia dovilė,raimonda, ar pnš su manimi pasišnekės. jeigu išviso pašnekės. LOL.

Na, kiek jus pernai mačiau, tai jūs maždaug beveik visad sėdėjot namelyje. Neatsimenu, kad kažkur būtumėt daug dalyvavusios su visais bendravusios ir panašiai. :> Ten viskas grynai nuo nusiteikimo priklauso :>

[quote="mellanie"]
RaDviLe rašo:
mellanie rašo:
RaDviLe rašo:
mellanie rašo:
RaDviLe rašo:
blm mellane tu karmtyk biški ką šneki su ta tremtim ir panašiai. nežinai ką žmonės ištvėrė ir kaip tai sunku buvo tai geriau nors ant šito reikalo užsičiaupk.

suprantu,suprantu. dėl to ir sakau,kad yra pydarų lietuvoje,kurie yra to verti.:D
aš pažiūrėčiau kai tave ištremtų ar viso to tu dar linkėtum savo net baisiausiam priešui;}

linkėčiau. lol,aš dar ne to prilinkėjus esu dūchams.
o tu mano didžiausių priešų vistiek nepažysti.:D ką žinai,jis gal koks furbonavičius :DDDDDDDD arba kirkilas.:DDDDDDDDDDDDDDDD nesakyk,kad tie vagys,kurie sušiko lietuviams gyvenimus, sėdintys seime,yra to neverti.:D
NEI VIENAS nėra to vertas. nesi išgyvenus tai nesakyk ok? kiti prarando šeimos narius dėl to, vaikai tėvus. matos amerikoj, kad kai apie tai nepasakoja atbukino ne tik protus, bet ir menkiausisą užuojautą

mums pasakojo apieee..hmm..nežinau kaip lietuviškai,tiesą pasakius. holocaust? holokaustas? irrr dar Auschwitz concentration camp. neįsivaizduoju kaip lietuviškai.:D ir filmus rodė, nuotraukas, ir panašius šūdus. apie sibirą,tiesa,nieko nešnekėjo, bet aš esu daug apie tai domėjusis. nesijaaaaudink, amerikoje mokslų sistema TIKRAI geresnė nei lietuvoje - ten bent jau nemokina tiek daug šūdų kurių net nereikės žinoti ateityje, o apie temas kurias mes mokinames, moko LABAI daug,beje,ir pamokos idomios. vien mano klasiokai normalesni už jus,bet neprisikabinėja prie normalių dalykų.:DDDDDDDDD
pati matosi,kad net nežinai nieko, o jau kalbi. apie sibirą,patikėk,pati gerai žinau,nes tokiais dalykais domiuosi nuo pradinių klasių. nenustebčiau jei daugiau už tave žinočiau.;D ir taaaip,patikėk,yra žmonių kurie to nusipelnė. gal pavardinti ?

jeigu būtum tokia jausminga,gailestinga, ir t.t. nestumtum per internetą,žinodama,kad žmonės turi jausmus ir emocijas,ir gali belenkaip sureaguoti į tavo komenta

Dėl mokslo sistemos sutikti nenoriu. Man keista pasidaro vien tai, kad atvažiavę ten tarkim kokios aštuntos klasės mokiniai iš lietuvos iškart keliami į aukštesnę klasę. Amerikoje paprasčiausiai lengviau. Čia mes mokomės tiesą sakant visokių nereikalingų nesąmonių kurių mums neprireiks, tačiau galiu pasakyti esame protingesni už bendraamžius amerikonus. Nes paparasčiausiai mokomės DAUGIAU ir SUNKIAU... :> Mūsų universitetuose irgi yra LABAI sunku, o užsienyje kokio nors lietuvos universiteto pažymėjimas visiškai nieko nereiškia. Nors eilinį kartą mokomės daugiau ir tikrai sunkiau... :> Tad nesakyk, kad čia visi kvaili. Tie kurie mokosi, oi tikrai nekvaili... Perisistengei. Nors patikėk manim, nepakenčiu Lietuvos, jos cirkiškos politikos, žmonių elgesio, netolerancijos ir visokių kitų brudų [kurių čia oiiii kiek daug] gerų dalykų išvis čia galima sakyti nematau ir patikėk noriu gyventi kitur. Tačiau šitaip kalbėdama, atleisk, tačiau labai persistengi. Kai taip pasakei, mes turėjom visi pasijusti kaip visiškai buki ir nieko nesuprantantys. Tai žeidžia, nes tai yra visiškai netiesa. Beje, iš Lietuvos į Ameriką tarkim atvykęs vaikas neretai būna pats protingiausias vaikas klasėje, ar tai nieko nerodo?... :>

Soliariuminis* rašo:
Tai buvo tokia užduotis.
Find X.

O tu nepastebėjai, kad ten buvo pokštas?....

P.S. Atleiskit jūs man, išsip;lėčiau su visais quoete's :D::D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 15:21

Dalia, "Na, kiek jus pernai mačiau, tai jūs maždaug beveik visad sėdėjot namelyje. Neatsimenu, kad kažkur būtumėt daug dalyvavusios su visais bendravusios ir panašiai. :> Ten viskas grynai nuo nusiteikimo priklauso :> "

eidavom dažnai kur nors pradžiomis,tik kažkaip į diskoną nlb. :D poto biški nusibodo tie patys užsiėmimai ir nebėjom. raginau drauges eiti į tuos žaidimus ten kai būna,bet nieeeeeeeekas nėjo :DDDD buvau užsiknisus biški.

____

Dėl mokslo sistemos sutikti nenoriu. Man keista pasidaro vien tai, kad atvažiavę ten tarkim kokios aštuntos klasės mokiniai iš lietuvos iškart keliami į aukštesnę klasę. Amerikoje paprasčiausiai lengviau. Čia mes mokomės tiesą sakant visokių nereikalingų nesąmonių kurių mums neprireiks, tačiau galiu pasakyti esame protingesni už bendraamžius amerikonus. Nes paparasčiausiai mokomės DAUGIAU ir SUNKIAU... :> Mūsų universitetuose irgi yra LABAI sunku, o užsienyje kokio nors lietuvos universiteto pažymėjimas visiškai nieko nereiškia. Nors eilinį kartą mokomės daugiau ir tikrai sunkiau... :> Tad nesakyk, kad čia visi kvaili. Tie kurie mokosi, oi tikrai nekvaili... Perisistengei. Nors patikėk manim, nepakenčiu Lietuvos, jos cirkiškos politikos, žmonių elgesio, netolerancijos ir visokių kitų brudų [kurių čia oiiii kiek daug] gerų dalykų išvis čia galima sakyti nematau ir patikėk noriu gyventi kitur. Tačiau šitaip kalbėdama, atleisk, tačiau labai persistengi. Kai taip pasakei, mes turėjom visi pasijusti kaip visiškai buki ir nieko nesuprantantys. Tai žeidžia, nes tai yra visiškai netiesa. Beje, iš Lietuvos į Ameriką tarkim atvykęs vaikas neretai būna pats protingiausias vaikas klasėje, ar tai nieko nerodo?... :>

tai aš kažkaip daug maž tą ir turėjau omenyje. taip,pas jus mokina labai daug nereikalingo šūdo,todėl nelabai daug kas prisiruošia mokintis. tie kurie čia mokinasi , ir yra labai protingi. tie kurie visiškai nesimokina,nes jiems per daug - ir yra debilai. :D čia ką parašei tą maždaug ir bandžiau pasakyti
Atgal į viršų Go down
Soliariuminis*

Soliariuminis*

Male

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 15:25

Dalia, tai ne pokštas, tai jų mąstymas.
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 15:51

turbut lbj ne i tema cia dbr pasireksiu bet vat katik pirma karta PATI VIENA pasidriau sushi :D:D:D jauciuos tokia galinga :D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 15:58

Soliariuminis* rašo:

nors amerikiečiai tai tikrai nėra protingiausi,bet nelygink keleta žmonių,su visais.;D
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female
Pranešimų skaičius : 654
Registration date : 2008-04-11

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 16:15

mellanie rašo:
Soliariuminis* rašo:

nors amerikiečiai tai tikrai nėra protingiausi,bet nelygink keleta žmonių,su visais.;D
o pati tai taip nedarai ane?;D
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 16:16

Darellis rašo:
Bliot, net tam forume kedzio istorija prisimenama :D
Radvile, geriau einam i skypa papliurpsim, nei cia su wikipedija diskutuot
Dariau, nebuvau pr pc;DDD pradeda man jau ir užknist visvien su siena šneku;D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 16:20

RaDviLe rašo:
mellanie rašo:
Soliariuminis* rašo:

pėvėzė?
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 16:22

mellanie rašo:
RaDviLe rašo:
mellanie rašo:
Soliariuminis* rašo:

pėvėzė?
kaip tu čia ant visų krauni , kad mes čia dūchai, debilai ir panašiai ir po to taip TARP KITKO numeti komentarą, kad kas čia lietuvos seimą valdys jei mes tokie ir neveltui lietuva savižudžių ir debilų kraštas;} sprendi taip pat iš kelių žmonių
Atgal į viršų Go down
Soliariuminis*

Soliariuminis*

Male

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 16:34

Raimonda.' rašo:
turbut lbj ne i tema cia dbr pasireksiu bet vat katik pirma karta PATI VIENA pasidriau sushi :D:D:D jauciuos tokia galinga :D

Skanaus, pagamink ir man dar :D
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female
Pranešimų skaičius : 599
Miestas. : siauliai :)
Pamaina. : #4
Namelis. : what the fish?
Registration date : 2008-03-16

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 16:41

ai nu , as savo blogiausiam priesui linkeciau istremimo i sibira Neutral
hurr hurr hurr
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 16:44

soliariuminis* - ateik i svecius, pavaisinsiu :D:D
Atgal į viršų Go down
Soliariuminis*

Soliariuminis*

Male

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 16:49

Is kur tu :D?
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 16:53

parasyta juk ,kad is klaipedos : DD
Atgal į viršų Go down
Soliariuminis*

Soliariuminis*

Male

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 16:55

labai toli man :D
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 16:57

tikiu: D
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 17:59

Raimonda.' rašo:
raima, aš ir noriu;DDD atvarysim pas tave su aiste ir karole
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 EmptyAntr. 07 06 2010, 18:04

tai pries balsius galesim 4 susitikt, padarysiu sushio :)
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

- Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 12 Empty

Atgal į viršų Go down

Atgal į viršų 
Puslapis 1232Pereiti prie : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 32  Next