|
|
+59Lexia. DomuKa *Evū Agnyte*** Ieva.* Robetika Radviliux Gabssiukas Ery* Safy&Gaby raimondja pempel Linas ruta. Guoda tashkelis Kryštė HappySmile vysnea himitsu Vesta Karolce Aistė ;** Soliariuminis* ~Laura Cukriuke Dianaa Skysun Sima viktorike15 foxxxy3 Wik. Burbulitea vikutis Gb gab1 Fane nirvana. Raimonda.' mellanie bū.* Bitute Bosas Austute vilijytea moncike12 Cemy shanel** Dovile Medūtė :D Samantuks karolė. RaDviLe Dalia Inesiox DaftPunk Darellis *SkS* EmCė 63 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Ery*
Pranešimų skaičius : 74 Age : 29 Miestas. : Vilnius Pamaina. : 4 Registration date : 2010-02-20
| Temos pavadinimas: Re: Kv. 07 15 2010, 22:02 | |
| - Samantuks rašo:
- Ery* rašo:
- Samantuks rašo:
- Ery* rašo:
- Samantuks rašo:
- Ery* rašo:
- Aš tai niekaip nesuvokiu, kuo tas Dima toks ypatingas . :))
O kas rašė , kad jis išvis ypatingas ?: DD Nu jei tiek panų prie jo lipo, tj reiškia kažkuo ypatingas. :DD Gražus , į bieberį panašus , nors neesmė , kad jis jo nekenčia , gėjum vadina . xDDD Kažkaip man nesiderina ir gražus ir į Bieberį panašus. :DD Dima man daug gražesnis už Bieberį. ;}}
neeee :DDDDDDDDDD jie abu lygūs , nors ne , Bieberis gražesnis :D Ne, Dima gražesnis ! ;DD Jau sakyk man ką nori, bet man Bieberis, kaip tokio amžiaus bx, tai visai negražus. | |
| | | Medūtė :D
Pranešimų skaičius : 152 Age : 26 Miestas. : Panevėžys Pamaina. : 10 - 3; 11- 3.;D Namelis. : 10 - 14b; 11 - 20!..;/ Registration date : 2010-06-15
| Temos pavadinimas: Re: Kv. 07 15 2010, 22:58 | |
| man tai nei tas, nei ans. abu kai mergaitės atrodo. ir be to, gal ir gražus Dima, bet kad jis nedraugiškas. va, pavyzdžiui Sasha nėra jau supersexy, nors akys labai žavios ir šiaip, bet kai pradėjom bendraut tai pamačiau, kad anas yra labai mielas, linksmas, draugiškas, nuoširdus ir panašiai... | |
| | | Ery*
Pranešimų skaičius : 74 Age : 29 Miestas. : Vilnius Pamaina. : 4 Registration date : 2010-02-20
| Temos pavadinimas: Re: Kv. 07 15 2010, 23:19 | |
| - Medūtė :D rašo:
- man tai nei tas, nei ans. abu kai mergaitės atrodo. ir be to, gal ir gražus Dima, bet kad jis nedraugiškas. va, pavyzdžiui Sasha nėra jau supersexy, nors akys labai žavios ir šiaip, bet kai pradėjom bendraut tai pamačiau, kad anas yra labai mielas, linksmas, draugiškas, nuoširdus ir panašiai...
Sasha tai gyvas prikolas. ;DD Toks linksmas žmogus jis. :D | |
Pranešimų skaičius : 152 Age : 26 Miestas. : Panevėžys Pamaina. : 10 - 3; 11- 3.;D Namelis. : 10 - 14b; 11 - 20!..;/ Registration date : 2010-06-15
| Temos pavadinimas: Re: Kv. 07 15 2010, 23:44 | |
| - Ery* rašo:
- Medūtė :D rašo:
- man tai nei tas, nei ans. abu kai mergaitės atrodo. ir be to, gal ir gražus Dima, bet kad jis nedraugiškas. va, pavyzdžiui Sasha nėra jau supersexy, nors akys labai žavios ir šiaip, bet kai pradėjom bendraut tai pamačiau, kad anas yra labai mielas, linksmas, draugiškas, nuoširdus ir panašiai...
Sasha tai gyvas prikolas. ;DD Toks linksmas žmogus jis. :D sakau, ir visada mane prajuokint sugebėdavo :DD o kažkada kai man lb nuotaikos nebuvo, galvą skaudėjo ir nėjau į šokius, tai ir jis dėl manęs nėjo, tipo nebūtų buvę jam ten ką veikt...;D | |
| | | Gabssiukas
Pranešimų skaičius : 30 Age : 27 Miestas. : Klaipėdutėėė . Pamaina. : 4 ~ 5 Registration date : 2010-07-13
| | | | Samantuks
Pranešimų skaičius : 118 Age : 37 Registration date : 2010-06-21
| Temos pavadinimas: Re: Pen. 07 16 2010, 10:09 | |
| - Ery* rašo:
- Samantuks rašo:
- Ery* rašo:
- Samantuks rašo:
- Ery* rašo:
- Samantuks rašo:
- Ery* rašo:
- Aš tai niekaip nesuvokiu, kuo tas Dima toks ypatingas . :))
O kas rašė , kad jis išvis ypatingas ?: DD Nu jei tiek panų prie jo lipo, tj reiškia kažkuo ypatingas. :DD Gražus , į bieberį panašus , nors neesmė , kad jis jo nekenčia , gėjum vadina . xDDD Kažkaip man nesiderina ir gražus ir į Bieberį panašus. :DD Dima man daug gražesnis už Bieberį. ;}}
neeee :DDDDDDDDDD jie abu lygūs , nors ne , Bieberis gražesnis :D Ne, Dima gražesnis ! ;DD Jau sakyk man ką nori, bet man Bieberis, kaip tokio amžiaus bx, tai visai negražus. Nu čia kaip kam :D | |
| | | Guoda
Pranešimų skaičius : 82 Age : 26 Miestas. : Kretingikeaa* Pamaina. : 333 Yeh! Namelis. : ;D Registration date : 2010-04-12
| Temos pavadinimas: Re: Pen. 07 16 2010, 11:37 | |
| - Medūtė :D rašo:
Kodel nedraugiskas? Man wisaj nieko atrode,o Sasha nors ir bewejk nedraugawau taj pasirode labai draugiskas... ...Bet cia taj ziauru buwo kai sedim nameli su Dima ir tik girdim kad kazkas trankos, beldzias, net issigandau, ziurim ibego Kirilas ir Sasha ir pradejo kazka su Dima rusiskai klykaut, nieko nesupratau.... Tada atsisedo wisi trys ant lowos (ten buwo dwiaukste taj jie pirmam aukste ir tos kopetaites buwo pritwirtintos taj iswis mazaj wietos) taj sedi jie ten trys susigrude ir dar prazerge kojas, taj tajp man juokinga buwo, bet nesijuokiau... Kalba kalba, tada paprase manes rasiklio ir popieriaus, tada pradejo rasyt kazkoki atsisveikinimo laiska angliskaj, bet nemokejo Kirilas taj Sashai dawe... rase rase ten jie as wiska ir tajp girdejau nes rasydami garsiai snekejo o paskui isejo ir likom su Dima vel, nei dawe laisko nei sake ka nors, nieko nesupratau..... | |
| | | Samantuks
| Temos pavadinimas: Re: Pen. 07 16 2010, 12:19 | |
| - Guoda rašo:
Kodel nedraugiskas? Man wisaj nieko atrode,o Sasha nors ir bewejk nedraugawau taj pasirode labai draugiskas...
...Bet cia taj ziauru buwo kai sedim nameli su Dima ir tik girdim kad kazkas trankos, beldzias, net issigandau, ziurim ibego Kirilas ir Sasha ir pradejo kazka su Dima rusiskai klykaut, nieko nesupratau.... Tada atsisedo wisi trys ant lowos (ten buwo dwiaukste taj jie pirmam aukste ir tos kopetaites buwo pritwirtintos taj iswis mazaj wietos) taj sedi jie ten trys susigrude ir dar prazerge kojas, taj tajp man juokinga buwo, bet nesijuokiau... Kalba kalba, tada paprase manes rasiklio ir popieriaus, tada pradejo rasyt kazkoki atsisveikinimo laiska angliskaj, bet nemokejo Kirilas taj Sashai dawe... rase rase ten jie as wiska ir tajp girdejau nes rasydami garsiai snekejo o paskui isejo ir likom su Dima vel, nei dawe laisko nei sake ka nors, nieko nesupratau..... XDDDDDDDDD nužudė. Dima kažkoks tylenis,jautrus. Pvž kai mes pas juos būdavom,jis lb retai šnekėdavo,arba gulėdavo vpš ant lovos išsitėškęs,arba su Sasha repuodavo,bei dainuodavo kažkokia rusišką dainą ` ais , ais , beibi ` xddd | |
| | | Guoda
Pranešimų skaičius : 82 Age : 26 Miestas. : Kretingikeaa* Pamaina. : 333 Yeh! Namelis. : ;D Registration date : 2010-04-12
| Temos pavadinimas: Re: Pen. 07 16 2010, 13:14 | |
| - Samantuks rašo:
- Guoda rašo:
Kodel nedraugiskas? Man wisaj nieko atrode,o Sasha nors ir bewejk nedraugawau taj pasirode labai draugiskas...
...Bet cia taj ziauru buwo kai sedim nameli su Dima ir tik girdim kad kazkas trankos, beldzias, net issigandau, ziurim ibego Kirilas ir Sasha ir pradejo kazka su Dima rusiskai klykaut, nieko nesupratau.... Tada atsisedo wisi trys ant lowos (ten buwo dwiaukste taj jie pirmam aukste ir tos kopetaites buwo pritwirtintos taj iswis mazaj wietos) taj sedi jie ten trys susigrude ir dar prazerge kojas, taj tajp man juokinga buwo, bet nesijuokiau... Kalba kalba, tada paprase manes rasiklio ir popieriaus, tada pradejo rasyt kazkoki atsisveikinimo laiska angliskaj, bet nemokejo Kirilas taj Sashai dawe... rase rase ten jie as wiska ir tajp girdejau nes rasydami garsiai snekejo o paskui isejo ir likom su Dima vel, nei dawe laisko nei sake ka nors, nieko nesupratau..... XDDDDDDDDD nužudė. Dima kažkoks tylenis,jautrus. Pvž kai mes pas juos būdavom,jis lb retai šnekėdavo,arba gulėdavo vpš ant lovos išsitėškęs,arba su Sasha repuodavo,bei dainuodavo kažkokia rusišką dainą ` ais , ais , beibi ` xddd Pz. ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD | |
| | | Samantuks
| Temos pavadinimas: Re: Pen. 07 16 2010, 15:32 | |
| - Guoda rašo:
- Samantuks rašo:
- Guoda rašo:
...Bet cia taj ziauru buwo kai sedim nameli su Dima ir tik girdim kad kazkas trankos, beldzias, net issigandau, ziurim ibego Kirilas ir Sasha ir pradejo kazka su Dima rusiskai klykaut, nieko nesupratau.... Tada atsisedo wisi trys ant lowos (ten buwo dwiaukste taj jie pirmam aukste ir tos kopetaites buwo pritwirtintos taj iswis mazaj wietos) taj sedi jie ten trys susigrude ir dar prazerge kojas, taj tajp man juokinga buwo, bet nesijuokiau... Kalba kalba, tada paprase manes rasiklio ir popieriaus, tada pradejo rasyt kazkoki atsisveikinimo laiska angliskaj, bet nemokejo Kirilas taj Sashai dawe... rase rase ten jie as wiska ir tajp girdejau nes rasydami garsiai snekejo o paskui isejo ir likom su Dima vel, nei dawe laisko nei sake ka nors, nieko nesupratau..... XDDDDDDDDD nužudė. Dima kažkoks tylenis,jautrus. Pvž kai mes pas juos būdavom,jis lb retai šnekėdavo,arba gulėdavo vpš ant lovos išsitėškęs,arba su Sasha repuodavo,bei dainuodavo kažkokia rusišką dainą ` ais , ais , beibi ` xddd Pz. ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jum nerepuodavo :D | |
| | | Guoda
| Temos pavadinimas: Re: Pen. 07 16 2010, 20:54 | |
| - Samantuks rašo:
- Guoda rašo:
- Samantuks rašo:
- Guoda rašo:
...Bet cia taj ziauru buwo kai sedim nameli su Dima ir tik girdim kad kazkas trankos, beldzias, net issigandau, ziurim ibego Kirilas ir Sasha ir pradejo kazka su Dima rusiskai klykaut, nieko nesupratau.... Tada atsisedo wisi trys ant lowos (ten buwo dwiaukste taj jie pirmam aukste ir tos kopetaites buwo pritwirtintos taj iswis mazaj wietos) taj sedi jie ten trys susigrude ir dar prazerge kojas, taj tajp man juokinga buwo, bet nesijuokiau... Kalba kalba, tada paprase manes rasiklio ir popieriaus, tada pradejo rasyt kazkoki atsisveikinimo laiska angliskaj, bet nemokejo Kirilas taj Sashai dawe... rase rase ten jie as wiska ir tajp girdejau nes rasydami garsiai snekejo o paskui isejo ir likom su Dima vel, nei dawe laisko nei sake ka nors, nieko nesupratau..... XDDDDDDDDD nužudė. Dima kažkoks tylenis,jautrus. Pvž kai mes pas juos būdavom,jis lb retai šnekėdavo,arba gulėdavo vpš ant lovos išsitėškęs,arba su Sasha repuodavo,bei dainuodavo kažkokia rusišką dainą ` ais , ais , beibi ` xddd Pz. ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jum nerepuodavo :D Neeeeeeeeeee, nei kart negirdejau... Bet but id0mu isgirst, noreciau | |
| | | Radviliux
Pranešimų skaičius : 7 Age : 27 Registration date : 2010-07-16
| Temos pavadinimas: Re: Pen. 07 16 2010, 22:23 | |
| gal dar kas galit idet tu latviu nuotrauku? kazkaip nelabai atpazinsi,kai atsiklaupes,atsitupes ir panasiai | |
| Temos pavadinimas: Re: Pen. 07 16 2010, 22:38 | |
| jo, Dima visada telefą ant lovos minkydavo. o mano ir Sashenkos beathboxo duetas geras gaudavos, nors aš ten į pievas ir lankas varydavau ;DD bet krč, sėdim, aš pradedu varyt ir žvengia visi :D man patiko. ir Sasha sakė, tipo, kad jam patinku, nes esu linksma ir pan..:DD | |
| | | Guoda
| Temos pavadinimas: Re: Št. 07 17 2010, 12:01 | |
| | |
| | | Gabssiukas
Pranešimų skaičius : 30 Age : 27 Miestas. : Klaipėdutėėė . Pamaina. : 4 ~ 5 Registration date : 2010-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Št. 07 17 2010, 14:26 | |
| Jei turit įdėkit tų visu Sashos , Dimos ir dar ten kažkokio ft . : D | |
| | | Radviliux
Pranešimų skaičius : 7 Age : 27 Registration date : 2010-07-16
| Temos pavadinimas: Re: Št. 07 17 2010, 14:37 | |
| - Gabssiukas rašo:
- Jei turit įdėkit tų visu Sashos , Dimos ir dar ten kažkokio ft . : D
aha,idomu paziuret | |
| Temos pavadinimas: Re: Št. 07 17 2010, 22:05 | |
| | |
| | | Guoda
| Temos pavadinimas: Re: Št. 07 17 2010, 22:10 | |
| https://2img.net/r/ihimizer/f/dsc05224v.jpg/ (nzn ar nesumaisiau Sashos) | |
| | | Samantuks
| Temos pavadinimas: Re: Sk. 07 18 2010, 10:25 | |
| - Guoda rašo:
- https://2img.net/r/ihimizer/f/dsc05224v.jpg/ (nzn ar nesumaisiau Sashos)
Žė , įdėk ft be paint ' o pripiešimų ,pabandysiu tiksliai nubraižyt x dddd | |
| | | Guoda
| Temos pavadinimas: Re: Sk. 07 18 2010, 12:45 | |
| https://2img.net/r/ihimizer/f/dsc05227q.jpg/ biski Kirilas blogai matos... | |
| | | Gabssiukas
| Temos pavadinimas: Re: Sk. 07 18 2010, 13:50 | |
| - Guoda rašo:
- https://2img.net/r/ihimizer/f/dsc05227q.jpg/ biski Kirilas blogai matos...
Ai yra video Ir su Dima ir su Kirilu . : ] | |
| | | Samantuks
| Temos pavadinimas: Re: Sk. 07 18 2010, 14:58 | |
| - Gabssiukas rašo:
- Guoda rašo:
Ai yra video Ir su Dima ir su Kirilu . : ] Tai tu kadanors sugebėsi linką įmest? Užkniso prašyt xd | |
| | | Samantuks
| Temos pavadinimas: Re: Sk. 07 18 2010, 15:02 | |
| - Guoda rašo:
aš tik tiek pažįstamų veidų radau : https://2img.net/h/oi29.tinypic.com/mtv2bl.jpg xDDDDDd | |
| | | Gabssiukas
| Temos pavadinimas: Re: Sk. 07 18 2010, 15:04 | |
| - Samantuks rašo:
- Gabssiukas rašo:
- Guoda rašo:
Ai yra video Ir su Dima ir su Kirilu . : ] Tai tu kadanors sugebėsi linką įmest? Užkniso prašyt xd Nu vo . ; DDDD https://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=132450196795994 | |
| | | Samantuks
| Temos pavadinimas: Re: Sk. 07 18 2010, 16:14 | |
| - Gabssiukas rašo:
- Samantuks rašo:
- Gabssiukas rašo:
- Guoda rašo:
Ai yra video Ir su Dima ir su Kirilu . : ] Tai tu kadanors sugebėsi linką įmest? Užkniso prašyt xd Nu vo . ; DDDD https://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=132450196795994 aččiū , bet įėjus man išmeta lentelę : Šis video failas taip pat buvo ištrintas iš Facebook arba nematomas dėl privatumo nustatymų . ką daryt ?: DDDDD Em , nesinaudoju fb , tai sunku man susivokt x d | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: | |
| |
| | | |
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |