Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Nameliūkščiai.

Go down 
+30
Cemy
Ugnė :)
Darellis
Iewoote15
samanta19971
Dalia
cukrinukė
monikute
Janska
Šiiubiidiiubii
otilia
KaTty
Wik.
nirvana.
Egle*
UgnY
Immortality
Gabrielė
ji133
D0minyka
agnėėxD
zuikuteeeaaa
emibodi
Ugnė.
mellanie
Inesiox
Simm*~
Murcielago
Skliauste
Lexia.
34 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutoriusPranešimas
otilia

otilia

Pranešimų skaičius : 34
Miestas. : Tlsh
Pamaina. : 2-a
Registration date : 2009-06-12

Nameliūkščiai. - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyPen. 06 12 2009, 22:00

Ash tik medinukuos noriu gyvent tikraj nelysiu y muriny narwaa
Atgal į viršų Go down
KaTty

KaTty

Female
Pranešimų skaičius : 29
Miestas. : Joniškis
Registration date : 2009-06-01

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyPen. 06 12 2009, 22:01

otilia rašo:
Ash tik medinukuos noriu gyvent tikraj nelysiu y muriny narwaa
As irgi Laughing mediniai jaukesni velniukas
Atgal į viršų Go down
UgnY

UgnY

Female
Pranešimų skaičius : 123
Miestas. : Alytus
Pamaina. : 2 ;]
Registration date : 2009-05-28

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyPen. 06 12 2009, 22:01

KaTty rašo:
UgnY rašo:
Ai, mane irgi neša į mūrinį. Bent jau dėl dušų ar WC. O kurių daugiau mūrinių, ar medinių? Like a Star @ heaven
Ugny tu tik del WC ir duso nori murinio? Mane kaip tik labiau traukia mediniai.. jie jaukesni (bent ja man). Daugelis sako kad nuobodo muriniuse nes ten tas pas ts kaip namuose nod bet kitiems jie patinka Like a Star @ heaven
Ai, mane ne tik dėl to traukia. Jeigu bus šaltos naktys, tai aš ten tirtėsiu iš šalčio. O mūriniuose... Na manau būtų šilčiau.
Atgal į viršų Go down
KaTty

KaTty

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyPen. 06 12 2009, 22:04

UgnY rašo:
KaTty rašo:
UgnY rašo:
Ai, mane irgi neša į mūrinį. Bent jau dėl dušų ar WC. O kurių daugiau mūrinių, ar medinių? Like a Star @ heaven
Ugny tu tik del WC ir duso nori murinio? Mane kaip tik labiau traukia mediniai.. jie jaukesni (bent ja man). Daugelis sako kad nuobodo muriniuse nes ten tas pas ts kaip namuose nod bet kitiems jie patinka Like a Star @ heaven
Ai, mane ne tik dėl to traukia. Jeigu bus šaltos naktys, tai aš ten tirtėsiu iš šalčio. O mūriniuose... Na manau būtų šilčiau.
Sportuok, sokinek, tada tai jau tikrai susilsi bounce bet jugi su draugem ten siausi tai tikrai neadrodo kad butu salta Wink
Atgal į viršų Go down
otilia

otilia

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyPen. 06 12 2009, 22:06

Nebus tikraj salta, garantuoju ash jau buvau ten, ir medinuke miegojau silta kajp namie, nesusalsit, be to medinukuos gali pakvailiot, o ten ir vadovaj saugos...
Atgal į viršų Go down
UgnY

UgnY

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyPen. 06 12 2009, 22:08

KaTty rašo:
UgnY rašo:
KaTty rašo:
UgnY rašo:
Sportuok, sokinek, tada tai jau tikrai susilsi bounce bet jugi su draugem ten siausi tai tikrai neadrodo kad butu salta Wink
Ai, nežinau. Vis dar neapsisprendžiu. Iki 2 pamainos liko 3 dienos!!! Shocked . O aš dar vis nežinau kurį namelį imti. i'm dead
Atgal į viršų Go down
KaTty

KaTty

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyPen. 06 12 2009, 22:10

UgnY rašo:
KaTty rašo:
UgnY rašo:
KaTty rašo:
UgnY rašo:
Ai, nežinau. Vis dar neapsisprendžiu. Iki 2 pamainos liko 3 dienos!!! Shocked . O aš dar vis nežinau kurį namelį imti. i'm dead
As tai net negelvojau - imsiu medini. Man jie mielesni atrodo. Ir salta tikrai neturetu buti Like a Star @ heaven
Atgal į viršų Go down
UgnY

UgnY

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyPen. 06 12 2009, 22:12

Pažadu rytoj apsispresti mmm .
Atgal į viršų Go down
KaTty

KaTty

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyPen. 06 12 2009, 22:12

UgnY rašo:
Paziuresim velniukas
Atgal į viršų Go down
otilia

otilia

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyPen. 06 12 2009, 22:14

ziuriu kokie cia visi linksmi ir draugiski, sios 10 d. bus neapsakomai puikios
Atgal į viršų Go down
UgnY

UgnY

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyPen. 06 12 2009, 22:15

KaTty rašo:
UgnY rašo:
Paziuresim velniukas
Negąsdink šitaip :D . Einu aš "miegot", o tiksliau tai galvot, ką imsiu. Šios nakties tema:
"Balsių stovykla: + ir - mediniai ir mūriniai nameliai." Laughing
Atgal į viršų Go down
KaTty

KaTty

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyPen. 06 12 2009, 22:17

UgnY rašo:
KaTty rašo:
UgnY rašo:
Paziuresim velniukas
Negąsdink šitaip :D . Einu aš "miegot", o tiksliau tai galvot, ką imsiu. Šios nakties tema:
"Balsių stovykla: + ir - mediniai ir mūriniai nameliai." Laughing
M velniukas Tikiusi susapnuosi
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyPen. 06 12 2009, 22:23

Asmeniškai man - mediniai daaaug mielesni.
Vadovai tikrinai visur vienodai. Klausimas daugiau medinių ar mūrinių? Mūrinių namų keli, bet kiek juose kambarių - daug.
taip pat, dėl temperatūros. Gyvenau mediniam - naktimis šalta po pižama miegot. Miegodavom su sportine apranga, kad ryte nereikėtų renginėtis. Arba - tiesiog su džinsais ir bliuzonu, kad naktį migruot galėtume.
Gyvenau ir malūne [ praktiškai Jį galima vadinti kaip ir mūriniu. ] - juose miegot karšta būdavo. Per karšta. Neturėdavau kur lįsti naktim. pokštauju.
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
emibodi

emibodi

Female
Pranešimų skaičius : 148
Miestas. : Plungė
Pamaina. : 09-2
Registration date : 2009-05-02

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyŠt. 06 13 2009, 10:56

wat as del to kad namktimis salta mediniuose imsiu murini. sportines aprangos as normalios neturiu Neutral net nezinau kaip eisiu sportuot jei ryte salta bus affraid
Atgal į viršų Go down
Simm*~

Simm*~

Female
Pranešimų skaičius : 228
Miestas. : tlš
Pamaina. : antra ~~
Registration date : 2009-02-20

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyŠt. 06 13 2009, 11:52

Prisimausim daug megztiniu ir begsim sportuot :D
Murini ir as del to noriu, kad salta nebutu,
jei reikes tai ir i maluna sutiksiu, bet nenoriu i medini
,nes musu pamainoje, dar naktys saltokos :]]]
Atgal į viršų Go down
UgnY

UgnY

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyŠt. 06 13 2009, 12:53

Aš tai sakiau užsidėsiu sportines kelnes, bliuskutę trumpom rankovėm (sportinę) ir džeperį Idea .
Atgal į viršų Go down
otilia

otilia

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyŠt. 06 13 2009, 14:38

mes taj net neidawom y manksta, visa km reikejo begt poto dar manksta.. slepdawomes spintoj kol tikrino , o po to islisdavom.. ash pwz pasiimsiu pleda ir ant lovos pasitiesiu kajp ir prejtajs metajs tada tikraj nebuvo salta... jus tik nebijokit susalt, nes viskas bus ok
Atgal į viršų Go down
Simm*~

Simm*~

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyŠt. 06 13 2009, 15:08

O jei bandai issisukti nuo mankstos [pvz.slepiesi spintoj] ir tave randa. Sodina i darbo birza? :)
Atgal į viršų Go down
otilia

otilia

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyŠt. 06 13 2009, 15:20

Simm*~ rašo:
O jei bandai issisukti nuo mankstos [pvz.slepiesi spintoj] ir tave randa. Sodina i darbo birza? :)

niekas neina y namelius tik per langus pabarskina, o kol kiti sportuoja ajnam praustis.. o bauda butu pritupimai mergaitem, atsispaudimai bernam..
Atgal į viršų Go down
emibodi

emibodi

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyŠt. 06 13 2009, 15:53

as eisiu sportuoti. kas bus tas. gal nubegsiu km ir pasimankstinsiu. bet tik GAL Laughing
Atgal į viršų Go down
otilia

otilia

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyŠt. 06 13 2009, 17:03

emibodi rašo:
as eisiu sportuoti. kas bus tas. gal nubegsiu km ir pasimankstinsiu. bet tik GAL Laughing

ash tuo metu saldziai miegosiu kol tu begsi kila
Atgal į viršų Go down
UgnY

UgnY

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyŠt. 06 13 2009, 17:12

Aš tai sakiau pirmą kartą pasportuosiu, o kitus tai tik GAL Laughing . Apsisprendžiau- ko gero, mūrinis. Cool
Atgal į viršų Go down
emibodi

emibodi

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyŠt. 06 13 2009, 17:55

UgnY rašo:
Aš tai sakiau pirmą kartą pasportuosiu, o kitus tai tik GAL Laughing . Apsisprendžiau- ko gero, mūrinis. Cool
kazin kiek tu muriniu yra Cool ,,susistumdysim,, jeigu ka del muriniu Laughing lol!
Atgal į viršų Go down
UgnY

UgnY

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyŠt. 06 13 2009, 18:00

emibodi rašo:
UgnY rašo:
kazin kiek tu muriniu yra Cool ,,susistumdysim,, jeigu ka del muriniu Laughing lol!
Laughing Laughing Laughing Laughing . Kas pirmesnis, tas gudresnis tongue .Ai, nu tai gi ten erdvūs kambariūkščiai, rasim vietos.

Pė.es. Aš tik bijau, kad ten mažesnius už mumis nugrūs ;( . Ale tikėkimės ir mums leis cheers .
Pė. pė. es. Ale tie mažiukai atvažiuos, jaučiu, atradienį iš ryto Laughing . Muhaha!!! lol! rock
Atgal į viršų Go down
Simm*~

Simm*~

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 EmptyŠt. 06 13 2009, 18:54

UgnY - tie "maziukai" ne tiek jau jaunesni uz tave, jauniausi ten 8-meciai :D
O muriniai nameliai yra du, bet ten daug kambariu, o visi nori i medinius
tai manau visos rasim sau vietos :D
Tikiuosi busim draugiskos vieni kitiems, jei netycia atsidurtumem tame paciame namelyje,
nes as, Gabriele, ir dar dvi drauges kurios vaziuos su mumis, taip pat ten norim :DD
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nameliūkščiai.   Nameliūkščiai. - Page 3 Empty

Atgal į viršų Go down

Nameliūkščiai.
Atgal į viršų 
Puslapis 38Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-