| Talentų šou. | |
|
+55agabela vilijytea Ievuciukas;* Idzius Cemy Cola Ms.Vesta Gargame Skysun Advokatė Samber Dovile Gb UgnY guminukeV Bitute kristinax ResPis brigute* Simm*~ samanta19971 emibodi Inesiox Kresnute* karolė. Gucka sandmone. Daigona. zemuoge Ramunė. Wik. Egle* Šiiubiidiiubii MauzYtja Dalia mellanie WheW* Milda Dey* Bry-chan Aistule DaftPunk D0minyka ShiRaK Roboto kopijos klonas ]. Skliauste zmogusxD *Safyra* agnėėxD Quanna Burbulitea mingaille Ugnė. nirvana. Lexia. 59 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Št. 08 29 2009, 21:23 | |
| turbūt ir aš apsiverkčiau, jei mane Jis pabučiuotų dėl nežinomų priežasčių. ;DD | |
|
| |
WiKuSiA
Pranešimų skaičius : 13 Age : 27 Miestas. : Jonava Pamaina. : 7 Registration date : 2009-07-31
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Št. 08 29 2009, 22:06 | |
| Oba,jis pas Eli maista vogdavo Viena jo atejima gerai isiminiau,kai atejo,ir paklause kaip man bernai itinka))Sjum tokiu rimtu veidu Atrodo,rimtai domejosi.Kol tiesinausi plaukus,spejau jam duot daug patarimu,bet pabaigoj vis tiek pasakiau kad eitu i 25 semtis patirties))Jis buvo isikliopines i tokia Kamile is musu namelio,tai jai geles buvo atneses,laiskeli paliko geras barnas buvo))dar prase vis is manes kortu,kad galetu ju paklaus,ar Kama ji myli.Atsimenu kai nakti jis pas mus atsibelde,as isbegu su sluota i lauka ir kai uzstaugiau-NU NEPATINKI TU JAI!!NEPATINKI!!!Po to tai prie manes artintis bijodavo ;)O darbvo toks atvejis,kai sedejo Elis su Emiiu pas mus.Kazkas i duris beldziasi,as sakau margos,Petras atejo,neatidarykit)Elis atidare duris,o petras ji vos ne pabuciavo))Ot kai mes visos tada zvengem)) | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Sk. 08 30 2009, 05:22 | |
| čia su tais bučkiais tai persistengė. man nepatiktų jei koks berniūkštis kurį pirmą kart sutikčiau pabučiuotų rofl.
iš pradžių galvojau,kad čia kažkoks petras vadovas. ;D | |
|
| |
Velnias
Pranešimų skaičius : 48 Age : 30 Miestas. : Kavenski Pamaina. : 6 Namelis. : belenka kalbu Registration date : 2009-06-27
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Sk. 08 30 2009, 09:20 | |
| bet vistiek :D kaip petras aiste pabuciavo buvo topas :D kaip aiste broniui pasiskunde kad jeigu kasnors pasakys ar uzgaulios ja del to bucinio bus ismestas is stovyklos :D | |
|
| |
Cemy
Pranešimų skaičius : 396 Age : 29 Miestas. : Skuodas Pamaina. : 09m.-7pam., 10m.-5pam. ;] Registration date : 2009-06-17
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Sk. 08 30 2009, 14:27 | |
| Na, jeigu mane tas Petras būtų bandęs pabučiuot, būčiau murzą išplakusi ir gerai išvoliojusi ant žemės ;D Bet su tuo išmetimu iš stovyklos dėl bučinio tai kažkas jau suspango gerai. Jei ir būtų man taip nutikę, nemanau, kad būčiau lb pergyvenusi. ;D Nieko čia tokio, jeigu berniukas nori tave pabučiuoti ;D p.s. Velniais, man rodos tu Emilis, tiesa? ;DDD | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Sk. 08 30 2009, 15:40 | |
| - Cemy rašo:
- Na, jeigu mane tas Petras būtų bandęs pabučiuot, būčiau murzą išplakusi ir gerai išvoliojusi ant žemės ;D Bet su tuo išmetimu iš stovyklos dėl bučinio tai kažkas jau suspango gerai. Jei ir būtų man taip nutikę, nemanau, kad būčiau lb pergyvenusi. ;D Nieko čia tokio, jeigu berniukas nori tave pabučiuoti ;D
p.s. Velniais, man rodos tu Emilis, tiesa? ;DDD tą patį būčiau darius kaip ir Tu. o su tuo išmetimu irgi pritariu. nu krč visam komentarui pritariu. ;D | |
|
| |
Velnias
Pranešimų skaičius : 48 Age : 30 Miestas. : Kavenski Pamaina. : 6 Namelis. : belenka kalbu Registration date : 2009-06-27
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Sk. 08 30 2009, 18:55 | |
| Ne netiesa | |
|
| |
WheW*
Pranešimų skaičius : 35 Registration date : 2009-02-17
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Pir. 08 31 2009, 18:57 | |
| vis dar toks pats jo xarakteris ir atsimenu kai preitasi metais visas 10 dienu buvo su tais paciais rubais :D | |
|
| |
Cemy
Pranešimų skaičius : 396 Age : 29 Miestas. : Skuodas Pamaina. : 09m.-7pam., 10m.-5pam. ;] Registration date : 2009-06-17
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Pir. 08 31 2009, 20:03 | |
| - WheW* rašo:
- vis dar toks pats jo xarakteris ir atsimenu kai preitasi metais visas 10 dienu buvo su tais paciais rubais :D
Šiais tais rūbus keitė ;D Į diskonus su baltu megztiniu eidavo, tą dar atsimenu ;D Dar jį su kažkokiom kreidom ištepė, tai maikę pasikeitė. Žodžiu, drabužių šiais metais turėjo ;DDD Velnias, tai tada suklydau ;D | |
|
| |
Advokatė
Pranešimų skaičius : 49 Age : 30 Miestas. : Kėdainiai Pamaina. : 2009 - 7; 2010 - 6 ;D Registration date : 2009-06-23
| |
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. | |
| |
|
| |
| Talentų šou. | |
|