Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Talentų šou.

Go down 
+55
agabela
vilijytea
Ievuciukas;*
Idzius
Cemy
Cola
Ms.Vesta
Gargame
Skysun
Advokatė
Samber
Dovile
Gb
UgnY
guminukeV
Bitute
kristinax
ResPis
brigute*
Simm*~
samanta19971
emibodi
Inesiox
Kresnute*
karolė.
Gucka
sandmone.
Daigona.
zemuoge
Ramunė.
Wik.
Egle*
Šiiubiidiiubii
MauzYtja
Dalia
mellanie
WheW*
Milda
Dey*
Bry-chan
Aistule
DaftPunk
D0minyka
ShiRaK
Roboto kopijos klonas ].
Skliauste
zmogusxD
*Safyra*
agnėėxD
Quanna
Burbulitea
mingaille
Ugnė.
nirvana.
Lexia.
59 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
AutoriusPranešimas
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

Talentų šou. - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 11 EmptyŠt. 08 29 2009, 21:23

turbūt ir aš apsiverkčiau, jei mane Jis pabučiuotų dėl nežinomų priežasčių. ;DD
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
WiKuSiA

WiKuSiA

Female
Pranešimų skaičius : 13
Miestas. : Jonava
Pamaina. : 7
Registration date : 2009-07-31

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 11 EmptyŠt. 08 29 2009, 22:06

Oba,jis pas Eli maista vogdavo Shocked Viena jo atejima gerai isiminiau,kai atejo,ir paklause kaip man bernai itinka))Sjum tokiu rimtu veidu Laughing Atrodo,rimtai domejosi.Kol tiesinausi plaukus,spejau jam duot daug patarimu,bet pabaigoj vis tiek pasakiau kad eitu i 25 semtis patirties))Jis buvo isikliopines i tokia Kamile is musu namelio,tai jai geles buvo atneses,laiskeli paliko Laughing Laughing geras barnas buvo))dar prase vis is manes kortu,kad galetu ju paklaus,ar Kama ji myli.Atsimenu kai nakti jis pas mus atsibelde,as isbegu su sluota i lauka ir kai uzstaugiau-NU NEPATINKI TU JAI!!NEPATINKI!!!Po to tai prie manes artintis bijodavo ;)O darbvo toks atvejis,kai sedejo Elis su Emiiu pas mus.Kazkas i duris beldziasi,as sakau margos,Petras atejo,neatidarykit)Elis atidare duris,o petras ji vos ne pabuciavo))Ot kai mes visos tada zvengem))
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 11 EmptySk. 08 30 2009, 05:22

čia su tais bučkiais tai persistengė. man nepatiktų jei koks berniūkštis kurį pirmą kart sutikčiau pabučiuotų rofl.

iš pradžių galvojau,kad čia kažkoks petras vadovas. ;D
Atgal į viršų Go down
Velnias

Male
Pranešimų skaičius : 48
Miestas. : Kavenski
Pamaina. : 6
Namelis. : belenka kalbu
Registration date : 2009-06-27

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 11 EmptySk. 08 30 2009, 09:20

bet vistiek :D kaip petras aiste pabuciavo buvo topas :D kaip aiste broniui pasiskunde kad jeigu kasnors pasakys ar uzgaulios ja del to bucinio bus ismestas is stovyklos :D Cool
Atgal į viršų Go down
Cemy

Cemy

Female
Pranešimų skaičius : 396
Miestas. : Skuodas
Pamaina. : 09m.-7pam., 10m.-5pam. ;]
Registration date : 2009-06-17

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 11 EmptySk. 08 30 2009, 14:27

Na, jeigu mane tas Petras būtų bandęs pabučiuot, būčiau murzą išplakusi ir gerai išvoliojusi ant žemės ;D Bet su tuo išmetimu iš stovyklos dėl bučinio tai kažkas jau suspango gerai. Jei ir būtų man taip nutikę, nemanau, kad būčiau lb pergyvenusi. ;D Nieko čia tokio, jeigu berniukas nori tave pabučiuoti ;D
p.s. Velniais, man rodos tu Emilis, tiesa? ;DDD
Atgal į viršų Go down
https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000562411013
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 11 EmptySk. 08 30 2009, 15:40

Cemy rašo:
Na, jeigu mane tas Petras būtų bandęs pabučiuot, būčiau murzą išplakusi ir gerai išvoliojusi ant žemės ;D Bet su tuo išmetimu iš stovyklos dėl bučinio tai kažkas jau suspango gerai. Jei ir būtų man taip nutikę, nemanau, kad būčiau lb pergyvenusi. ;D Nieko čia tokio, jeigu berniukas nori tave pabučiuoti ;D
p.s. Velniais, man rodos tu Emilis, tiesa? ;DDD

tą patį būčiau darius kaip ir Tu. Laughing o su tuo išmetimu irgi pritariu. nu krč visam komentarui pritariu. ;D
Atgal į viršų Go down
Velnias

Male
Pranešimų skaičius : 48
Miestas. : Kavenski
Pamaina. : 6
Namelis. : belenka kalbu
Registration date : 2009-06-27

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 11 EmptySk. 08 30 2009, 18:55

Ne netiesa Shocked
Atgal į viršų Go down
WheW*

WheW*

Pranešimų skaičius : 35
Registration date : 2009-02-17

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 11 EmptyPir. 08 31 2009, 18:57

vis dar toks pats jo xarakteris ir atsimenu kai preitasi metais visas 10 dienu buvo su tais paciais rubais :D
Atgal į viršų Go down
Cemy

Cemy

Female
Pranešimų skaičius : 396
Miestas. : Skuodas
Pamaina. : 09m.-7pam., 10m.-5pam. ;]
Registration date : 2009-06-17

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 11 EmptyPir. 08 31 2009, 20:03

WheW* rašo:
vis dar toks pats jo xarakteris ir atsimenu kai preitasi metais visas 10 dienu buvo su tais paciais rubais :D

Šiais tais rūbus keitė ;D Į diskonus su baltu megztiniu eidavo, tą dar atsimenu ;D Dar jį su kažkokiom kreidom ištepė, tai maikę pasikeitė. Žodžiu, drabužių šiais metais turėjo ;DDD
Velnias, tai tada suklydau ;D
Atgal į viršų Go down
https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000562411013
Advokatė

Advokatė

Female
Pranešimų skaičius : 49
Miestas. : Kėdainiai
Pamaina. : 2009 - 7; 2010 - 6 ;D
Registration date : 2009-06-23

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 11 EmptyTr. 09 02 2009, 16:51

Velnias rašo:
Ne netiesa Shocked

Tada tu turbūt "chebraaa" ane? Laughing
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 11 Empty

Atgal į viršų Go down

Talentų šou.
Atgal į viršų 
Puslapis 1111Pereiti prie : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
 Similar topics