| Šokių maratonas. | |
|
+53gertra oswa Gargame cukrinukė Skysun samanta19971 Advokatė Cemy Samber Gabi012 vytas22 Gretjulia Dovile otilia Immortality Dark*Wild pupuoga Egle* Etsun Ive* Eclips'e emibodi Simm*~ *Mrs Gucka brigute* Aistule Bitute zemuoge Ramunė. Wik. Šiiubiidiiubii Trešnėxxx mellanie mingaille MauzYtja Dey* waldusia Edvis *BaD*DiCk* Dalia nirvana. karolė. Audrutea Daigona. Lauryna DaftPunk agnėėxD *Safyra* Quanna D0minyka Inesiox Ugnė. Lexia. 57 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
gertra
Pranešimų skaičius : 8 Age : 30 Miestas. : Palanga Pamaina. : 6 Namelis. : Kas vaziuojate y 6 pamaina " ? Registration date : 2008-05-26
| Temos pavadinimas: Re: Šokių maratonas. Antr. 07 21 2009, 22:54 | |
| Oi sokau smagiai ir ilgai neiskritau , kol draugei batai koju nenutryne :D | |
|
| |
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Šokių maratonas. Antr. 07 21 2009, 23:08 | |
| - Daigona. rašo:
- oswa rašo:
- Biski filmavau maratono pradzia :D
1 video https://www.youtube.com/watch?v=SY8QSdbQ8Y8
2 video https://www.youtube.com/watch?v=_BGXlgg4rsM isiklausykit kaip justas gaidina viena ciuva :D Uwou. Karolis, kad taškosi. ;DD Atsimenu Gintis sako Petkuj ka sakyt per mikrafa o petkus sako KaroliuI:D Karolis eilini syki iki galo isliko :) | |
|
| |
Daigona. Moderatorius.
Pranešimų skaičius : 1351 Age : 33 Registration date : 2008-03-08
| Temos pavadinimas: Re: Šokių maratonas. Tr. 07 22 2009, 17:38 | |
| Dariau, kaip suprast "eilinį sykį" ? Pernai man rodos, net nedalyvavo (kalbant apie 5pam.). ;> | |
|
| |
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Šokių maratonas. Tr. 07 22 2009, 19:10 | |
| jis pries 3 metus laimejo, pries 2 metus (pernai 5pam) laimejo, siais metais laimejo :D as siais metais tik atvaziavau islipau is ZYGULIA ziuriu Karolis pries akis :D taip iskart juokinga paliko :D | |
|
| |
Daigona. Moderatorius.
Pranešimų skaičius : 1351 Age : 33 Registration date : 2008-03-08
| Temos pavadinimas: Re: Šokių maratonas. Tr. 07 22 2009, 20:24 | |
| Pernai (2008m. vasarą) 5pam., vienintelis čiūvas, laimėjęs Šokių maratoną buvo Rapolas. | |
|
| |
Darellis
| Temos pavadinimas: Re: Šokių maratonas. Tr. 07 22 2009, 21:11 | |
| - Daigona. rašo:
- Pernai (2008m. vasarą) 5pam., vienintelis čiūvas,
laimėjęs Šokių maratoną buvo Rapolas. na tai as tikraiusiai nebeatsimenu | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Šokių maratonas. Tr. 07 29 2009, 19:29 | |
| dalyvavom. šokom dvi valandas. poto prieš sumažininant tą aikštelę, iškritom. nesistengiau aš ten visai iš tikrųju, `taupiau energiją` ;DDDDDD gal jei nebūčiau `pataupius`, būtumem dar toliau nuėjusios. | |
|
| |
agnėėxD
Pranešimų skaičius : 286 Age : 29 Miestas. : Vilnius.;D Pamaina. : penkta! ^^ Registration date : 2009-01-02
| Temos pavadinimas: Re: Šokių maratonas. Pen. 07 31 2009, 12:27 | |
| - Auguste rašo:
- dalyvavom. šokom dvi valandas. poto prieš sumažininant tą aikštelę, iškritom. nesistengiau aš ten visai iš tikrųju, `taupiau energiją` ;DDDDDD gal jei nebūčiau `pataupius`, būtumem dar toliau nuėjusios.
nedalyvavau.bet viską žiūrėjau iki pat 02:30 ;DD buvom su draugėm atsinešusios pledą,poto kavos ar kakavos ir žiūrėdavom kaip visi šoka.:DDD dar vandeniu laistėm žmones.likau visiškai šlapia.:DDDDD | |
|
| |
agabela
Pranešimų skaičius : 74 Age : 29 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : :S Registration date : 2009-04-10
| Temos pavadinimas: Šokių maratonas. Pen. 07 31 2009, 12:32 | |
| Mes norėjom dalyvaut,bet dviem kambariokėm angina buvo,tai negalėjom,bet po to taaaaaip gailėjomės kad nevarėm :( bet kitais metais tai jau būtinai varysim;DDDD | |
|
| |
Dovile
Pranešimų skaičius : 717 Age : 28 Miestas. : Klaipėda Registration date : 2009-06-10
| Temos pavadinimas: Re: Šokių maratonas. Pen. 07 31 2009, 17:39 | |
| as dalyvavau, pasokau iki 1, po to tingejau besokt, tai isejau, o mano drauge greta tai laimejo, istverminga boba ;DDD | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Šokių maratonas. Pir. 08 03 2009, 11:43 | |
| - agnėėxD rašo:
- Auguste rašo:
- dalyvavom. šokom dvi valandas. poto prieš sumažininant tą aikštelę, iškritom. nesistengiau aš ten visai iš tikrųju, `taupiau energiją` ;DDDDDD gal jei nebūčiau `pataupius`, būtumem dar toliau nuėjusios.
nedalyvavau.bet viską žiūrėjau iki pat 02:30 ;DD buvom su draugėm atsinešusios pledą,poto kavos ar kakavos ir žiūrėdavom kaip visi šoka.:DDD dar vandeniu laistėm žmones.likau visiškai šlapia.:DDDDD kaip fainiai. mes su drauge laistėmes mineraliniu, poto atėjo vadovė ir pasakė, kad jei pamatys dar laistantis, iškrisim. ;D | |
|
| |
agnėėxD
Pranešimų skaičius : 286 Age : 29 Miestas. : Vilnius.;D Pamaina. : penkta! ^^ Registration date : 2009-01-02
| Temos pavadinimas: Re: Šokių maratonas. Pir. 08 03 2009, 16:20 | |
| - Auguste rašo:
- agnėėxD rašo:
- Auguste rašo:
nedalyvavau.bet viską žiūrėjau iki pat 02:30 ;DD buvom su draugėm atsinešusios pledą,poto kavos ar kakavos ir žiūrėdavom kaip visi šoka.:DDD dar vandeniu laistėm žmones.likau visiškai šlapia.:DDDDD kaip fainiai. mes su drauge laistėmes mineraliniu, poto atėjo vadovė ir pasakė, kad jei pamatys dar laistantis, iškrisim. ;D neleido laistytis?? :DD aš savo draugę kuri šoko laiščiau ilgai,ilgai ir man nieko nesakė.xD | |
|
| |
D0minyka
Pranešimų skaičius : 339 Age : 27 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 5 ^^ Namelis. : Chaaaa. Registration date : 2008-07-25
| Temos pavadinimas: Re: Šokių maratonas. Pir. 08 03 2009, 19:07 | |
| - agnėėxD rašo:
- Auguste rašo:
- agnėėxD rašo:
- Auguste rašo:
nedalyvavau.bet viską žiūrėjau iki pat 02:30 ;DD buvom su draugėm atsinešusios pledą,poto kavos ar kakavos ir žiūrėdavom kaip visi šoka.:DDD dar vandeniu laistėm žmones.likau visiškai šlapia.:DDDDD kaip fainiai. mes su drauge laistėmes mineraliniu, poto atėjo vadovė ir pasakė, kad jei pamatys dar laistantis, iškrisim. ;D neleido laistytis?? :DD aš savo draugę kuri šoko laiščiau ilgai,ilgai ir man nieko nesakė.xD o dieve kiek ilgai laistėm,jas gal dvi minutės.ten pačios greičiau valanda laistėmės,ir buvom visiškai šlapios.;DDDD | |
|
| |
agnėėxD
| Temos pavadinimas: Re: Šokių maratonas. Antr. 08 04 2009, 09:04 | |
| - D0minyka rašo:
- agnėėxD rašo:
- Auguste rašo:
- agnėėxD rašo:
- Auguste rašo:
nedalyvavau.bet viską žiūrėjau iki pat 02:30 ;DD buvom su draugėm atsinešusios pledą,poto kavos ar kakavos ir žiūrėdavom kaip visi šoka.:DDD dar vandeniu laistėm žmones.likau visiškai šlapia.:DDDDD kaip fainiai. mes su drauge laistėmes mineraliniu, poto atėjo vadovė ir pasakė, kad jei pamatys dar laistantis, iškrisim. ;D neleido laistytis?? :DD aš savo draugę kuri šoko laiščiau ilgai,ilgai ir man nieko nesakė.xD
o dieve kiek ilgai laistėm,jas gal dvi minutės.ten pačios greičiau valanda laistėmės,ir buvom visiškai šlapios.;DDDD tai visą laiką kiek laistėmės,tai visą laiką ir Indrę trpt aplaistydavau.xD | |
|
| |
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| |
| |
DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Šokių maratonas. Pen. 08 14 2009, 01:14 | |
| Maratonas buvo suklastotas ;D gerai, kad bent Vilmyz antrus metus is eiles laimejo ;D | |
|
| |
Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Šokių maratonas. Tr. 08 19 2009, 12:34 | |
| O mes su Tomu tiek stengemes, tiek sokom ir iskart skridom po pirmo turo Sudalyvaut labai patiko, tik liudnoka, kad greit isskirtom. Nors, vietoj sokiu maratono ir taip labai smagiai laika poto praleidau :) Kitamet reikes kokiu specialiu judesiuku ismokt ir vel dalyvaut | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Šokių maratonas. Št. 08 22 2009, 15:50 | |
| - agnėėxD rašo:
- Auguste rašo:
- agnėėxD rašo:
- Auguste rašo:
nedalyvavau.bet viską žiūrėjau iki pat 02:30 ;DD buvom su draugėm atsinešusios pledą,poto kavos ar kakavos ir žiūrėdavom kaip visi šoka.:DDD dar vandeniu laistėm žmones.likau visiškai šlapia.:DDDDD kaip fainiai. mes su drauge laistėmes mineraliniu, poto atėjo vadovė ir pasakė, kad jei pamatys dar laistantis, iškrisim. ;D neleido laistytis?? :DD aš savo draugę kuri šoko laiščiau ilgai,ilgai ir man nieko nesakė.xD nu, o mes dar spec. nusipirkom mineralini, kai susigruzinom. : D arba krč, pasidėjau mineralinį šalia kojų, šoku ir žiū kažkokia merga , kaip dvylikos metų, atėjo ir geria iš mano butelio. blet kai susinervinau. : D | |
|
| |
Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Šokių maratonas. Št. 08 22 2009, 19:47 | |
| O aš mačiau kaip keletas porų atsinešė irgi vandens buteliukus ir pasidėjo prie kojų, tačiau vadovai sakė išnešti iš šokių aikštelės ribų. | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Šokių maratonas. Št. 08 22 2009, 21:45 | |
| - Bitute rašo:
- O aš mačiau kaip keletas porų atsinešė irgi vandens buteliukus ir pasidėjo prie kojų, tačiau vadovai sakė išnešti iš šokių aikštelės ribų.
kokia nesąmonė. | |
|
| |
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Šokių maratonas. Sk. 08 23 2009, 13:09 | |
| nu tai už ribų. ;D už STOP linijos. Mes prie jos šokom, tai galim sakyt buteliukai prie kojų buvo. ;> | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Šokių maratonas. Sk. 08 23 2009, 17:13 | |
| o žinot kai ten tipo ta aikštelė yra, sustatytos kampuose kėdės? tai krč turėjau prie tų kėdžių šokti, nes ten nebebuvo vietos daugiau. kokius minimum keturius kartus daužiaus į kėdę , kelis kartus iš vis vos nepardribau ant žemės. : D | |
|
| |
Ievuciukas;*
Pranešimų skaičius : 180 Age : 28 Miestas. : Kėdainiai ;D Pamaina. : nevažiuoju ;( Namelis. : :DD Registration date : 2009-06-25
| |
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Šokių maratonas. Sk. 08 23 2009, 18:07 | |
| nea, kartais atsistodavo. : D | |
|
| |
Ive*
Pranešimų skaičius : 262 Age : 29 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 6 ;} Namelis. : 21 Registration date : 2009-04-25
| |
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Šokių maratonas. | |
| |
|
| |
| Šokių maratonas. | |
|