Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Diskotekos.

Go down 
+63
agabela
cukrinukė
omg
Velnias
Skysun
Iewoote15
Immortality
Advokatė
Cemy
Samber
Gretjulia
Dovile
foxxxy3
Greta.*
otilia
Gabrielė
Gb
Mantas
Aistule
Dark*Wild
Ive*
Kresnute*
Rugsell
Eclips'e
sandmone.
brigute*
mingaille
monikute
Raudona]~
Gucka
gabryte
Wik.
Ramunė.
zemuoge
~&ampltGeruTia&gt
eXclusive
Šiiubiidiiubii
Rokėnas.
MauzYtja
ShiRaK
guminukeV
*Mrs
miaau
Daigona.
Dalia
mellanie
Milda
Dey*
Miglioš D
Egle*
PetKus
karolė.
Magly
kivis
DaftPunk
*Safyra*
Quanna
agnėėxD
D0minyka
Inesiox
Ugnė.
nirvana.
Lexia.
67 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21  Next
AutoriusPranešimas
Gb

Gb

Female
Pranešimų skaičius : 127
Miestas. : Joniškis
Pamaina. : 09-5; 10-5.
Registration date : 2009-05-14

Diskotekos. - Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptyPen. 06 05 2009, 22:53

All right tada. ;D
Įsimesiu ir aš kabliukus tada ;D
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

Pranešimų skaičius : 255
Registration date : 2009-05-21

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptyŠt. 06 06 2009, 12:57

Žygi manai yra Šansų kad Petkus paleis Progressive'o ir Minimal'o gabalu? inlove nod būtu nuostabu dar pora techno house..
p.s net nežinojau kad tavo nickas susijes su muzika. sorry.. pavyzdžiui manasis susijęs su megiamiausiu mano graffiti stiliu kurį visa laika piešiu..
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female
Pranešimų skaičius : 739
Miestas. : Palanga[Šventoji]
Pamaina. : 3.
Registration date : 2009-03-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptyŠt. 06 06 2009, 18:02

Dark*Wild rašo:
Žygi manai yra Šansų kad Petkus paleis Progressive'o ir Minimal'o gabalu? inlove nod būtu nuostabu dar pora techno house..
p.s net nežinojau kad tavo nickas susijes su muzika. sorry.. pavyzdžiui manasis susijęs su megiamiausiu mano graffiti stiliu kurį visa laika piešiu..

Mėgsti piešt? ;p
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female
Pranešimų skaičius : 1464
Miestas. : zoo
Pamaina. : 4!
Registration date : 2008-03-27

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptyŠt. 06 06 2009, 21:28

Kresnute* rašo:
Įsiterpsiu ir aš Laughing

Man atrodo, kad būtent per diskotekas ir tėra proga gražiau apsirengti, pasidažyti ir šiaip pasipuošti. Aišku viskam yra ribos, bet asmeniškai aš pasiimsiu šortukų, marškinukų ir basučių ar batelių gražesnių būtent diskotekoms. Aišku, stovykloje nesipuošiu kiekvieną dieną, tačiau diskotekos man yra atskira tema I love you
ahaa : ) mes kai eidavom į diskotekas, specialiai plaukų netiesindavom ir neprisišpaklindavom ; D, bet paprastai irgi neidavom šokt. nod
Atgal į viršų Go down
Gabrielė

Gabrielė

Female
Pranešimų skaičius : 23
Miestas. : Telšiai
Pamaina. : 2
Registration date : 2009-06-01

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptyŠt. 06 06 2009, 21:34

nirvana. rašo:
Kresnute* rašo:

Man atrodo, kad būtent per diskotekas ir tėra proga gražiau apsirengti, pasidažyti ir šiaip pasipuošti. Aišku viskam yra ribos, bet asmeniškai aš pasiimsiu šortukų, marškinukų ir basučių ar batelių gražesnių būtent diskotekoms. Aišku, stovykloje nesipuošiu kiekvieną dieną, tačiau diskotekos man yra atskira tema I love you
ahaa : ) mes kai eidavom į diskotekas, specialiai plaukų netiesindavom ir neprisišpaklindavom ; D, bet paprastai irgi neidavom šokt. nod

Svarbiausia viskam jausti saiką... Juk čia stovykla, o ne špaklinių paradas ;DDD Manau ;DD
Atgal į viršų Go down
Kresnute*

Kresnute*

Female
Pranešimų skaičius : 104
Miestas. : Mažeikiai
Pamaina. : 5
Registration date : 2009-03-22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptyŠt. 06 06 2009, 21:58

Gabrielė rašo:
nirvana. rašo:
Kresnute* rašo:

Svarbiausia viskam jausti saiką... Juk čia stovykla, o ne špaklinių paradas ;DDD Manau ;DD

Taigi paminėjau,kad viskam yra ribos. Tiesą sakant, jūs elkitės kaip norit, aš asmeniškai nesu iš tų, kurios visiškai nesidažo ar vaikšto stovykloje nutysusiais marškinėliais... Patinka man visada atrodyti tvarkingai ir gražiai, blakstienas beveik kiekvieną dieną dažau, taip,kad nesvarbu, stovykloje būsiu ar kur...
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptySk. 06 07 2009, 03:12

Kresnute* rašo:
Gabrielė rašo:
nirvana. rašo:
Kresnute* rašo:

Taigi paminėjau,kad viskam yra ribos. Tiesą sakant, jūs elkitės kaip norit, aš asmeniškai nesu iš tų, kurios visiškai nesidažo ar vaikšto stovykloje nutysusiais marškinėliais... Patinka man visada atrodyti tvarkingai ir gražiai, blakstienas beveik kiekvieną dieną dažau, taip,kad nesvarbu, stovykloje būsiu ar kur...

as taip pat manau kaip kresnute.:}
Atgal į viršų Go down
Gb

Gb

Female
Pranešimų skaičius : 127
Miestas. : Joniškis
Pamaina. : 09-5; 10-5.
Registration date : 2009-05-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptySk. 06 07 2009, 13:15

Nu blm man kai buvo 12 - 13 aš gal irgi nesidažydavau, bet faktas, kad jau 16 dabar. Ir vistiek norisi gražiai atrodyt, ypač kai apie 300 galvų.
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptySk. 06 07 2009, 13:16

ir dar kaip Šiiubiidiiubii :DD tai mano laisvalaikio hobis. lankau meno mokykla ,o graffiti kaip papildomas darbas:D peace
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptySk. 06 07 2009, 13:34

Dark*Wild rašo:
ir dar kaip Šiiubiidiiubii :DD tai mano laisvalaikio hobis. lankau meno mokykla ,o graffiti kaip papildomas darbas:D peace

Aš irgi lankau. Kiti metai baigemieji ;DD
Gal patarsi kokį metinį daryt darbą? ;pp
Nes baigiu nusišaut begalvodama..
Kelintus metus lankai? ;]
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptySk. 06 07 2009, 13:58

kaip fainai :DDD man kiti metai irgi baigiamieji :DDD man bus septinti.. tau?
o del baigiamojo tai ką aš žinau. manau imsiu tai kas mano stiprioji puse ir su kokiu mokytoju geriausiai sutariu( na žinai padės daugiau:D) tai jaučiu tapyba. paskui galvojau grafika ,gal net ant linoliaumo,ir dar galvoje kirba apie miesto maketa :DDD kažko nosisi orginalaus Laughing sunny
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptySk. 06 07 2009, 14:06

Dark*Wild rašo:
kaip fainai :DDD man kiti metai irgi baigiamieji :DDD man bus septinti.. tau?
o del baigiamojo tai ką aš žinau. manau imsiu tai kas mano stiprioji puse ir su kokiu mokytoju geriausiai sutariu( na žinai padės daugiau:D) tai jaučiu tapyba. paskui galvojau grafika ,gal net ant linoliaumo,ir dar galvoje kirba apie miesto maketa :DDD kažko nosisi orginalaus Laughing sunny

A pas jus taip ilgai? ;oo
pas mus paspartinta programa ,tai penkti matai bus mano paskutinieji Cool
Aš žadu kažką daryt arba su architekūro, kažkokius maketėlius,
arba tapybą..
kokia ant šilko, su gilia mintim,
arba maišytų technikų, kokių įdomių, mišrių,
nematytų ;DD..
gal net imt kokius rankdarbius..
dar sakau nesigaudau,
viskas mane traukia ;pp
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptySk. 06 07 2009, 14:10

vaje manes tai tikrai viskas netraukia :DD pavyzdžiui skulptūros manęs niekas neprivers daryti.. eina sau. o dėl šilko darbo jis tikrai neblogai gaunasi. mėginau jau.. bet žinok brangu . na nebent pas jus viena darba tik reikia daryti nes pas mus apie 4 diplominius lol!
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptySk. 06 07 2009, 14:15

Dark*Wild rašo:
vaje manes tai tikrai viskas netraukia :DD pavyzdžiui skulptūros manęs niekas neprivers daryti.. eina sau. o dėl šilko darbo jis tikrai neblogai gaunasi. mėginau jau.. bet žinok brangu . na nebent pas jus viena darba tik reikia daryti nes pas mus apie 4 diplominius lol!

O Dieve.
Pas mus vieną.
bet tokį rimtą..
Hėh..
bene
pusmetį trunka kol sukuri kompozicija su kuria įtinki.. :DD
O pas mus šilko dažų duoda tapybos mokytoja ,nes pas ją ten prisikaupę tiek.. tai tyliu.. juk tereikia poros lašų ,o pas ją ten bonkos.. tik šilkui pinigų duodam ir nuperka mums..
O skulptūrai aš jau senai prijaučinati..
tik šiaiš metais apsileidau..
mėgstu daryt grakščiai ,lengvai..
sunku man monomentaliai daryt..
kartais pagalvoju ,kad gal rimtai, skulptūra ne man :DDD
bet mes jau čia ne į temą ,tad jau baigiam :DD
geriau persikeliam į flūdo žoną,
arba į pm. ;dd
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptySk. 06 07 2009, 17:06

Gb rašo:
Nu blm man kai buvo 12 - 13 aš gal irgi nesidažydavau, bet faktas, kad jau 16 dabar. Ir vistiek norisi gražiai atrodyt, ypač kai apie 300 galvų.

as kai pasiziuriu Lietuvoj savo buvusiu klasiokiu nuotraukas, tai jos jau dazosi , ziauriai {joms 12 tada buvo , dabar jau 13}.

as tai nuo 12 metu tai kaip sakiau jau seniau tik tusa uzsidedavau ant blakstienu ir maza sluoksni blizgio ant lupu {dbr jau ne}.;D
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male
Pranešimų skaičius : 858
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:)
Namelis. : 17
Registration date : 2008-07-30

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptySk. 06 07 2009, 19:52

Dark Wild - na Minimal'o tikrai nemanau, kad bus :) Minimal'as retas stilius ir ne daug kas ji zino ir seip jis toks kitiems nelabai patinkantis. Na, o del Progressive'o tai labai tikiuosi :) Turetu manau buti gal pora tokiu gabaliuku ;]
Kas del Nick'o tai taip. Nickas jau gan senas. Visur naudojamas :) Keleta metu mano megstamiausi DJ'ejai. Grazi muzika, labai originalus Dj'ai, turi savo ivaizdi ir jo laikosi.
Diskotekos. - Page 13 Daftpunk1
Cia matote DaftPunk Pyramid, kuri yra neatsiejama DP dalis. Kiekviename ju set'e visada buna si piramide. Piramides viduje "neikainojama" (zinoma perdedu ;D) technika. Patys DaftPunk yra is prancuzijos ir nerodo savo veidu viesai. Visada devi robotus primenancius kostiumus. Beje keista, kad nezinote sios DJ'u komandos/dueto :) Manau pasakysiu keleta pavadinimu dainu ir atpazinsite tikrai.
Visu pirma 2001metu labai juos isgarsines kurinukas kuri turetumet zinot One More Time
https://www.youtube.com/watch?v=lH-0s0pRleg
Antrasis irgi turbut zinomas dar senesnis ir pirmas labai populiarus daug grazaus pinigo jiems uzdirbes "Around The World"
https://www.youtube.com/watch?v=K0HSD_i2DvA&feature=related
Ir galiausiai jeigu net siu kuriniu nezinote viena tikrai zinosite :) DaftPunk yra remixave labai daug zinomu atlikeju dainu. Ir tiems kas yra MTV fanai ir seip tikrai zinosite sita.. DaftPunk Harder/Better/Faster/Stronger motyvas skamba garsioje Kanye West dainoje Stronger. Butent DP remixavo sita KW gabala :)
https://www.youtube.com/watch?v=h5-8bb9XgCw&feature=related cia live'as is grammy, man labai patinka sis pasirodymas, ziurekite iki galo pasirodys ir DaftPunk, sorry uz prasta kokybe
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 13:21

DaftPunk rašo:
Dark Wild - na Minimal'o tikrai nemanau, kad bus :) Minimal'as retas stilius ir ne daug kas ji zino ir seip jis toks kitiems nelabai patinkantis. Na, o del Progressive'o tai labai tikiuosi :) Turetu manau buti gal pora tokiu gabaliuku ;]
Kas del Nick'o tai taip. Nickas jau gan senas. Visur naudojamas :) Keleta metu mano megstamiausi DJ'ejai. Grazi muzika, labai originalus Dj'ai, turi savo ivaizdi ir jo laikosi.
Diskotekos. - Page 13 Daftpunk1
Cia matote DaftPunk Pyramid, kuri yra neatsiejama DP dalis. Kiekviename ju set'e visada buna si piramide. Piramides viduje "neikainojama" (zinoma perdedu ;D) technika. Patys DaftPunk yra is prancuzijos ir nerodo savo veidu viesai. Visada devi robotus primenancius kostiumus. Beje keista, kad nezinote sios DJ'u komandos/dueto :) Manau pasakysiu keleta pavadinimu dainu ir atpazinsite tikrai.
Visu pirma 2001metu labai juos isgarsines kurinukas kuri turetumet zinot One More Time
https://www.youtube.com/watch?v=lH-0s0pRleg
Antrasis irgi turbut zinomas dar senesnis ir pirmas labai populiarus daug grazaus pinigo jiems uzdirbes "Around The World"
https://www.youtube.com/watch?v=K0HSD_i2DvA&feature=related
Ir galiausiai jeigu net siu kuriniu nezinote viena tikrai zinosite :) DaftPunk yra remixave labai daug zinomu atlikeju dainu. Ir tiems kas yra MTV fanai ir seip tikrai zinosite sita.. DaftPunk Harder/Better/Faster/Stronger motyvas skamba garsioje Kanye West dainoje Stronger. Butent DP remixavo sita KW gabala :)
https://www.youtube.com/watch?v=h5-8bb9XgCw&feature=related cia live'as is grammy, man labai patinka sis pasirodymas, ziurekite iki galo pasirodys ir DaftPunk, sorry uz prasta kokybe

Echėm. visi žinomi ar bent girdėti tai tikrai :DD
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 13:26

ta piramide tai tikrai matyta... :D bet šauniai čia. man patinka dalykai apie kuriuos reta kas žino,, kad ir tas mano graffiti stilius yra pats nesuprantamiausias ir mistiškiausias dievinu mistika inlove
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female
Pranešimų skaičius : 1464
Miestas. : zoo
Pamaina. : 4!
Registration date : 2008-03-27

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 17:03

Dark*Wild rašo:
ta piramide tai tikrai matyta... :D bet šauniai čia. man patinka dalykai apie kuriuos reta kas žino,, kad ir tas mano graffiti stilius yra pats nesuprantamiausias ir mistiškiausias dievinu mistika inlove
įdėk kur nors savo piešinių, būtų įdomu pamatyti nod
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male
Pranešimų skaičius : 858
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:)
Namelis. : 17
Registration date : 2008-07-30

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 17:08

Jo, as kadangi Hip Hop'ui labai prijauciantis, o tai sios kulturos shaka labai idomu paziureti :) Mistika ir as megstu kazkiek :)
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 17:32

blemba įdėčiau bet visi tie gersnės kokybės dar meno mokykloje :DDD o svadarbiai..ech ne toks lygis dar. gal kada nors XDDDD
ketvirpamainiečiam jaučiu teks pamatyti :DD
Atgal į viršų Go down
*Safyra*

*Safyra*

Female
Pranešimų skaičius : 158
Miestas. : Netoli Jurbarko xD
Pamaina. : 2009-4
Namelis. : Vuobanančike xD
Registration date : 2009-01-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 17:40

O, šaunu tada. Žiūrėsim ;D
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 17:41

oj :DDD prisikalbėjau :D lol!
savo mena norėsiu ant sienu padabinti :)
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 17:48

per talentų šou, turėsi rodyt ;>
Ir šiaip man turėsi parodyt, labai norėsiu pamatyt ^.^
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 18:03

jezau reikėjo laikyti liežuvį už dantu :DDDp lol!
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 13 Empty

Atgal į viršų Go down

Diskotekos.
Atgal į viršų 
Puslapis 1321Pereiti prie : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21  Next
 Similar topics
-
» Diskotekos.
» Diskotekos.
» Diskotekos.