| Jodinėjimas. | |
|
+40Immortality Advokatė Amanda Greta.* emibodi cukrinukė HappySmile Inesiox Gucka Wik. Egle* DaftPunk Ramuneleee ;)~ Sandrulka justike gabryte zemuoge Šiiubiidiiubii Simm*~ gretuxxxiuke Dalia mellanie RaDviLe Daigona. Miglioš D mingaille Gabrielle Magly karolė. Audrutea Quanna Skliauste ShiRaK *Safyra* nirvana. agnėėxD D0minyka Ugnė. zmogusxD Lexia. 44 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
agnėėxD
Pranešimų skaičius : 286 Age : 29 Miestas. : Vilnius.;D Pamaina. : penkta! ^^ Registration date : 2009-01-02
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Pen. 02 27 2009, 22:41 | |
| - D0minyka rašo:
- agnėėxD rašo:
- D0minyka rašo:
- nu tai žirgai ir yra jodinėjimui.
Šiaip galėtų praplėsti tą jodinėjimą vietą. Nes iš tikro lb mažai ten apjot. :cry: sakei,gi atsispausdinsi ta lapa apie jodinejima,pamosuosi priesh nosi tam vadovui su lapu ir tures leisti tau joti toliau,kur esu isitikinus bus pakankamai vietos joti.;DDDD nu tai čia šis metodas ne bent kas lb gerai moka jot. be to šalma td jaučiu reikėtų vežtis..xDDD tai ka,ten net shalmu neduoda?XDDD bet tai px,nekrentu nuo zhirgu.xDD | |
|
| |
D0minyka
Pranešimų skaičius : 339 Age : 27 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 5 ^^ Namelis. : Chaaaa. Registration date : 2008-07-25
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Št. 02 28 2009, 09:02 | |
| - agnėėxD rašo:
- D0minyka rašo:
- agnėėxD rašo:
- D0minyka rašo:
Šiaip galėtų praplėsti tą jodinėjimą vietą. Nes iš tikro lb mažai ten apjot. :cry: sakei,gi atsispausdinsi ta lapa apie jodinejima,pamosuosi priesh nosi tam vadovui su lapu ir tures leisti tau joti toliau,kur esu isitikinus bus pakankamai vietos joti.;DDDD nu tai čia šis metodas ne bent kas lb gerai moka jot. be to šalma td jaučiu reikėtų vežtis..xDDD tai ka,ten net shalmu neduoda?XDDD bet tai px,nekrentu nuo zhirgu.xDD neduoda.;s čia gi ne jojimo stovykla.lDDDDD | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Sk. 03 01 2009, 06:32 | |
| - D0minyka rašo:
- agnėėxD rašo:
- D0minyka rašo:
- agnėėxD rašo:
- D0minyka rašo:
Šiaip galėtų praplėsti tą jodinėjimą vietą. Nes iš tikro lb mažai ten apjot. :cry: sakei,gi atsispausdinsi ta lapa apie jodinejima,pamosuosi priesh nosi tam vadovui su lapu ir tures leisti tau joti toliau,kur esu isitikinus bus pakankamai vietos joti.;DDDD nu tai čia šis metodas ne bent kas lb gerai moka jot. be to šalma td jaučiu reikėtų vežtis..xDDD tai ka,ten net shalmu neduoda?XDDD bet tai px,nekrentu nuo zhirgu.xDD neduoda.;s čia gi ne jojimo stovykla.lDDDDD O lietuvoj yra jojimo stovyklų? | |
|
| |
D0minyka
Pranešimų skaičius : 339 Age : 27 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 5 ^^ Namelis. : Chaaaa. Registration date : 2008-07-25
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Sk. 03 01 2009, 08:29 | |
| - Auguste rašo:
- D0minyka rašo:
- agnėėxD rašo:
- D0minyka rašo:
- agnėėxD rašo:
- D0minyka rašo:
Šiaip galėtų praplėsti tą jodinėjimą vietą. Nes iš tikro lb mažai ten apjot. :cry: sakei,gi atsispausdinsi ta lapa apie jodinejima,pamosuosi priesh nosi tam vadovui su lapu ir tures leisti tau joti toliau,kur esu isitikinus bus pakankamai vietos joti.;DDDD nu tai čia šis metodas ne bent kas lb gerai moka jot. be to šalma td jaučiu reikėtų vežtis..xDDD tai ka,ten net shalmu neduoda?XDDD bet tai px,nekrentu nuo zhirgu.xDD neduoda.;s čia gi ne jojimo stovykla.lDDDDD O lietuvoj yra jojimo stovyklų? Auguste jei Šiauliuose būsi tai Kurtuvėnuose yra.;DD | |
|
| |
agnėėxD
Pranešimų skaičius : 286 Age : 29 Miestas. : Vilnius.;D Pamaina. : penkta! ^^ Registration date : 2009-01-02
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Sk. 03 01 2009, 11:47 | |
| pzdc,rmt neduoda? o_O taigi koks skirtumas ar jojimo ar ne jojimo,šalmų vistiek reikia. | |
|
| |
Daigona. Moderatorius.
Pranešimų skaičius : 1351 Age : 33 Registration date : 2008-03-08
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Sk. 03 01 2009, 14:20 | |
| | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Sk. 03 01 2009, 21:38 | |
| - D0minyka rašo:
- Auguste rašo:
- D0minyka rašo:
- agnėėxD rašo:
- D0minyka rašo:
- agnėėxD rašo:
- D0minyka rašo:
Šiaip galėtų praplėsti tą jodinėjimą vietą. Nes iš tikro lb mažai ten apjot. :cry: sakei,gi atsispausdinsi ta lapa apie jodinejima,pamosuosi priesh nosi tam vadovui su lapu ir tures leisti tau joti toliau,kur esu isitikinus bus pakankamai vietos joti.;DDDD nu tai čia šis metodas ne bent kas lb gerai moka jot. be to šalma td jaučiu reikėtų vežtis..xDDD tai ka,ten net shalmu neduoda?XDDD bet tai px,nekrentu nuo zhirgu.xDD neduoda.;s čia gi ne jojimo stovykla.lDDDDD O lietuvoj yra jojimo stovyklų?
Auguste jei Šiauliuose būsi tai Kurtuvėnuose yra.;DD Tigi kai būnu Lietuvoje, šiauliuosr gyvenu. xDD Kurtuvėnai? Girdėta vieta, bet neįsivaizduoju kur randas. | |
|
| |
D0minyka
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Pir. 03 02 2009, 18:36 | |
| Auguste,yra toks dalykas kaip google,tai įvedus gali rast Kurtuvėnus. Nes šiandien lb tyngiu aiškint :DDD | |
|
| |
Ugnė. Moderatorius.
Pranešimų skaičius : 1146 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : '09 6pam Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| |
| |
Daigona. Moderatorius.
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Tr. 03 04 2009, 20:11 | |
| Gi čia BALSIŲ stovyklos forumas, o ne Kurtuvėnų. Ar nusiskundimų, jog šalmų neduoda. Pz, eikit į privatą ir kalbėkit apie nereikšmingus dalykus. P.S. Sori, už flūdą. | |
|
| |
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Kv. 03 05 2009, 17:47 | |
| | |
|
| |
D0minyka
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Kv. 03 05 2009, 18:38 | |
| Apie Kurtuvenus tai sutinku. Bet apie šalmus - NE. Nu tai jeigu čia Užsiėmimai - Jodinėjimas tai kodėl mes negalim pasiskūst kad Balsiuose nėra pilna vertės tvarkos ir neduoda jodinėjant šalmų? Žinai,čia ne menkas nusiskundimas. Kas būtų jeigu vaikas kristų ir gautų kokį nors galvos sutrenkimą? M? Tai va ČIA REIKŠMINGAS DALYKAS.
Ir visiškai Daigona nereikia čia tavo ``Pz``
P.s
Sorry,kad jau floodinu. | |
|
| |
Daigona. Moderatorius.
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Kv. 03 05 2009, 19:16 | |
| DOminyka, ok. Nebūtina čia pykt. * Bet abejoju ar kažkam būtų malonu dėtis tą šalmą, kurį prieš tai buvo užsidėję dar koks 200 žmonių. Nehigieniška. O be to, jodinėjant, kaip ten leidžia, nukrist neįmanoma, nebent belekaip išsiblaškęs turi būt. * By the way, reikalingas mano 'pz'. ;D | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
Pranešimų skaičius : 739 Age : 27 Miestas. : Palanga[Šventoji] Pamaina. : 3. Registration date : 2009-03-10
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Pir. 03 16 2009, 16:30 | |
| Mane žirgai taipogi labai traukia, nepraliesiu progos pasigirt ,kad puikiai jodinėju Bet dėja eilės pire žirgyno milžiniškos ,o dar pasibaidžiusi kumelė pabėgo,. Dėja ,neteko pajodinėt balsiuos :cry: | |
|
| |
D0minyka
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Pir. 03 16 2009, 16:53 | |
| - Šiiubiidiiubii rašo:
- Mane žirgai taipogi labai traukia, nepraliesiu progos pasigirt ,kad puikiai jodinėju
Bet dėja eilės pire žirgyno milžiniškos ,o dar pasibaidžiusi kumelė pabėgo,. Dėja ,neteko pajodinėt balsiuos :cry: Reikia sugebėt ankščiau ateit,ir eilės neatrodys tokios milžiniškos.. | |
|
| |
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Pir. 03 16 2009, 21:06 | |
| na bet man atrodo kvaila bėgt kad tik būt pirmai ar pan... : D ir dar be to tingisi : D | |
|
| |
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Antr. 03 17 2009, 16:14 | |
| Viskas! Šiemet - josiu! ;D | |
|
| |
D0minyka
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Antr. 03 17 2009, 18:06 | |
| - nirvana. rašo:
- na bet man atrodo kvaila bėgt kad tik būt pirmai ar pan... : D ir dar be to tingisi : D
Čia kaip kam. Pavyzdžiui aš dėl žirgų galiu padaryti viską. | |
|
| |
agnėėxD
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Antr. 03 17 2009, 18:12 | |
| - D0minyka rašo:
- nirvana. rašo:
- na bet man atrodo kvaila bėgt kad tik būt pirmai ar pan... : D ir dar be to tingisi : D
Čia kaip kam. Pavyzdžiui aš dėl žirgų galiu padaryti viską. niekas nežadėkit d0minykai žirgo už mano lavoną. ačiū. x.x | |
|
| |
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Antr. 03 17 2009, 20:11 | |
| : DDDDDDDDDDDDDDDDDD man tai keista, jog yra labai daug žmonių perdėtai mylinčių žirgus. nemėgstu jų jau nuo mažens, kai pamačiau jų šikimo procesą : D ir šiaip, man tai jie nepatinka | |
|
| |
agnėėxD
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Antr. 03 17 2009, 21:30 | |
| - nirvana. rašo:
- : DDDDDDDDDDDDDDDDDD
man tai keista, jog yra labai daug žmonių perdėtai mylinčių žirgus. nemėgstu jų jau nuo mažens, kai pamačiau jų šikimo procesą : D ir šiaip, man tai jie nepatinka aš tai kai joju tai žirgas dažniausiai netikėtai pradeda šlapinimosi procesą,bet,kad ir kaip ten bebūtų aš vistiek juos lb lb mėgstu.: D | |
|
| |
D0minyka
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Tr. 03 18 2009, 19:14 | |
| - nirvana. rašo:
- : DDDDDDDDDDDDDDDDDD
man tai keista, jog yra labai daug žmonių perdėtai mylinčių žirgus. nemėgstu jų jau nuo mažens, kai pamačiau jų šikimo procesą : D ir šiaip, man tai jie nepatinka tai aš turbūt prie tų perdėtai mylinčių žirgus. | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
Pranešimų skaičius : 739 Age : 27 Miestas. : Palanga[Šventoji] Pamaina. : 3. Registration date : 2009-03-10
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Kv. 03 19 2009, 19:11 | |
| | |
|
| |
D0minyka
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Kv. 03 19 2009, 19:49 | |
| | |
|
| |
Ugnė. Moderatorius.
Pranešimų skaičius : 1146 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : '09 6pam Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. Pen. 03 20 2009, 20:19 | |
| - Lexia. rašo:
- Viskas! Šiemet - josiu! ;D
kur man tai girdėta?:DD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Jodinėjimas. | |
| |
|
| |
| Jodinėjimas. | |