| Užsiėmimai vandenyje. | |
|
+41Ievuciukas;* Gabrila123 Advokatė Cemy Simm*~ Samber Egle* Dark*Wild Ramunė. Ugnė. Darellis UgnY Inesiox emibodi Eclips'e Wik. Rugsell Gucka gabryte zemuoge eXclusive Šiiubiidiiubii Daigona. miaau Dalia karolė. Inesa123 *Mrs mellanie Dey* Edvis *BaD*DiCk* Magly kivis *Safyra* D0minyka agnėėxD ShiRaK Quanna nirvana. Cindy Lexia. 45 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Tr. 04 22 2009, 18:58 | |
| - D0minyka rašo:
- Geriau nežiūrėt tokių dalykų..fui.
skautė tipo o dėlių bijai, hmmm | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Kv. 04 23 2009, 06:17 | |
| EWWWWWWWWWW http://www.mongabay.com/images/indonesia/kalimantan/kali0001a.jpg | |
|
| |
D0minyka
Pranešimų skaičius : 339 Age : 27 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 5 ^^ Namelis. : Chaaaa. Registration date : 2008-07-25
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Kv. 04 23 2009, 07:26 | |
| - nirvana. rašo:
- D0minyka rašo:
- Geriau nežiūrėt tokių dalykų..fui.
skautė tipo o dėlių bijai, hmmm pz.baimių ir silpnybių visi turim. :o | |
|
| |
emibodi
Pranešimų skaičius : 148 Age : 26 Miestas. : Plungė Pamaina. : 09-2 Registration date : 2009-05-02
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Št. 05 02 2009, 19:04 | |
| fee... nu bet vistiek kazkaip rieks vandens pramogomis uzsiimt | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
Pranešimų skaičius : 739 Age : 27 Miestas. : Palanga[Šventoji] Pamaina. : 3. Registration date : 2009-03-10
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Sk. 05 03 2009, 13:10 | |
| Ts.. ĖJau ir eisiu, kas man tos sirbėlės.. Aišku kai pamatysiu mane išgirs visa stofkė ir toliau | |
|
| |
emibodi
Pranešimų skaičius : 148 Age : 26 Miestas. : Plungė Pamaina. : 09-2 Registration date : 2009-05-02
| |
| |
Inesiox
Pranešimų skaičius : 599 Age : 29 Miestas. : siauliai :) Pamaina. : #4 Namelis. : what the fish? Registration date : 2008-03-16
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Št. 05 30 2009, 15:00 | |
| ai tos siurbeles issigas musu pirmiau | |
|
| |
UgnY
Pranešimų skaičius : 123 Age : 26 Miestas. : Alytus Pamaina. : 2 ;] Registration date : 2009-05-28
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Št. 05 30 2009, 15:17 | |
| Nemanau. Jos praktiškai nekruta.. Nū, aš tai nelabai norėčiau su tokia bjaurastim "susidraugaut" (įdomu kas norėtų?!). Aš jų nebijau, papraščiausiai nemalonu. Vistiek darysiu viską kas tik bus įmanoma vandeny
Paskutinį kartą redagavo UgnY, Št. 05 30 2009, 15:18. Redaguota 1 kartą (Reason for editing : b]nemalonu[/b) | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Št. 05 30 2009, 20:48 | |
| - UgnY rašo:
- Nemanau. Jos praktiškai nekruta.. Nū, aš tai nelabai norėčiau su tokia bjaurastim "susidraugaut" (įdomu kas norėtų?!). Aš jų nebijau, papraščiausiai nemalonu. Vistiek darysiu viską kas tik bus įmanoma vandeny
tai as irgi taip darysiu ko gero. nors bijau belekaip visokiu gyviu :< | |
|
| |
UgnY
Pranešimų skaičius : 123 Age : 26 Miestas. : Alytus Pamaina. : 2 ;] Registration date : 2009-05-28
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Št. 05 30 2009, 20:52 | |
| Vienintelio ko iš gyvių bijau tai-vorai. Pamtau vorą va tokia būnu ---> . Ir spiegiu labai... Kiti man šlykštūs ir nemalonūs | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Št. 05 30 2009, 20:55 | |
| - UgnY rašo:
- Vienintelio ko iš gyvių bijau tai-vorai. Pamtau vorą va tokia būnu ---> . Ir spiegiu labai... Kiti man šlykštūs ir nemalonūs
as biski nepagaunu, ko tu voru taip bijot? mano sese irgi labai ju bijo, bega is namo ir viskas. man siaip, kaip jau sakiau, irgi vabalai yra baisus, bet ne taip, kad pamacius begciau i kita kambari.;D | |
|
| |
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Št. 05 30 2009, 20:57 | |
| kiekvienam savo baimės. kažkas bijo agurkų, kažkas bijo tamsos.. klaustrofobija... : ] | |
|
| |
UgnY
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Št. 05 30 2009, 20:59 | |
| Nežinau... Man jie tokie baugūs... | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Št. 05 30 2009, 21:02 | |
| - nirvana. rašo:
- kiekvienam savo baimės. kažkas bijo agurkų, kažkas bijo tamsos.. klaustrofobija... : ]
as labiausiai bijau tamsos. kraujo arba kitokiu organu. visokiu netvirtu laiptu, balkonu, kopeciu ir panasiu sudu nuo kuriu galima mirti per neatsarguma. ai dar bijau lietaus mirties. cia vel ne i tema | |
|
| |
UgnY
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Št. 05 30 2009, 21:03 | |
| Va aš dar bijau tamsos, uždarų patalpų (klaustrofobija) , kraujo, vienatvės...Vorų, kas be ko | |
|
| |
nirvana.
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Št. 05 30 2009, 21:46 | |
| - Auguste rašo:
- nirvana. rašo:
- kiekvienam savo baimės. kažkas bijo agurkų, kažkas bijo tamsos.. klaustrofobija... : ]
as labiausiai bijau tamsos. kraujo arba kitokiu organu. visokiu netvirtu laiptu, balkonu, kopeciu ir panasiu sudu nuo kuriu galima mirti per neatsarguma. ai dar bijau lietaus mirties.
cia vel ne i tema tai va, ko bijot tamsos? tamsi patalpa ir tiek. viskas ten nepakitę... o ką tau padarys kraujas? ar organai tave nužudys? : ) va būtet, yra tiesiog baimės ir viskas. ir bijai nežinai kodėl. (na taip, būna kai bijai žinai kodėl, jei kažkas tave kažkada buvo smarkiai psichiškai paveikęs ar išgąsdinęs (jei kažkada maža užstrigai tualete - klaustrofobiją jau gali turėti...)) | |
|
| |
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Št. 05 30 2009, 21:49 | |
| Aciuz kad apsvietei mane:D | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Št. 05 30 2009, 22:25 | |
| - nirvana. rašo:
- Auguste rašo:
- nirvana. rašo:
as labiausiai bijau tamsos. kraujo arba kitokiu organu. visokiu netvirtu laiptu, balkonu, kopeciu ir panasiu sudu nuo kuriu galima mirti per neatsarguma. ai dar bijau lietaus mirties.
cia vel ne i tema tai va, ko bijot tamsos? tamsi patalpa ir tiek. viskas ten nepakitę... o ką tau padarys kraujas? ar organai tave nužudys? : ) va būtet, yra tiesiog baimės ir viskas. ir bijai nežinai kodėl. (na taip, būna kai bijai žinai kodėl, jei kažkas tave kažkada buvo smarkiai psichiškai paveikęs ar išgąsdinęs (jei kažkada maža užstrigai tualete - klaustrofobiją jau gali turėti...)) legendine mano fraze : DDD - bijau baimes, todel, nes manau, kad ji mane nuskriaus.;] bet yra dalyku kuriu tikrai reikia bijoti. bijau tamsos, del to, kad negaliu pasakoti - tai per daug susyje su manimi. niekas is mano draugu ir seimos to nezino,nenoriu gilintis i tai. mano vietoj irgi bijotum . kraujas yra slykstus - jis buvo kiekviene tavo organe - rankoje, sirdyje, kad ir toj pacioje siknoje.;DD visur. ir dabar tu ji matai - lieti. beje, del ko kraujo bijau yra truputi susyje tai ka rasiau virsuje, bet eilini karta, tylesiu. ta sakinio dalis `(jei kažkada maža užstrigai tualete - klaustrofobiją jau gali turėti...)` prajuokino (rofl) tai jei pvz. buciau uzstrigus ten, as dbr tureciau tualeto bijoti? (roflroflrofl) | |
|
| |
nirvana.
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Št. 05 30 2009, 22:45 | |
| kraujo šiknoj nihuja , kiek pamenu : D tai kažkam ir vorai šlykštūs - ropoja visokiais apipelijusiais betonais, voratinkliiais ir taip toliau.. taip, yra žmonių, kurie, deja, yra anaiptol nei tu, jautrūs, ir ypač maži, kurie lengvai įsitaiso baimes ne tik užstrigę tualete. (aš pati bijau uždarų patalpų, nes esu užstrigusi maža). kiti maži vaikai gali lengvai įsitaisyti baimes, jei jiems kiekvieną vakarą tėvai sako, jog agurkai yra blogis ir jie puola žmones. jei jau pradėjai krizenti, susikišk savo krizenimus atgal ir pradėk skaityti garsių mokslininkų psichologų straipsnius, ir tyliau, bo mistika - mano sritis beje, apie tualetą ne taip supratai, kaip ir kitus daugumą sakinių nesupranti - ne tualeto bijoti, o uždarų patalpų. jog gali ten užstrigt, neišeit, ir t.t. | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Sk. 05 31 2009, 01:03 | |
| - nirvana. rašo:
- kraujo šiknoj nihuja , kiek pamenu : D tai kažkam ir vorai šlykštūs - ropoja visokiais apipelijusiais betonais, voratinkliiais ir taip toliau..
taip, yra žmonių, kurie, deja, yra anaiptol nei tu, jautrūs, ir ypač maži, kurie lengvai įsitaiso baimes ne tik užstrigę tualete. (aš pati bijau uždarų patalpų, nes esu užstrigusi maža). kiti maži vaikai gali lengvai įsitaisyti baimes, jei jiems kiekvieną vakarą tėvai sako, jog agurkai yra blogis ir jie puola žmones. jei jau pradėjai krizenti, susikišk savo krizenimus atgal ir pradėk skaityti garsių mokslininkų psichologų straipsnius, ir tyliau, bo mistika - mano sritis beje, apie tualetą ne taip supratai, kaip ir kitus daugumą sakinių nesupranti - ne tualeto bijoti, o uždarų patalpų. jog gali ten užstrigt, neišeit, ir t.t. aii xD jei atvirai, tai ir as daznai uzstrigdavau tualetuose kai budavau maza. :D Cia bute kai gyvenom {beje, pries kelis metus ta buta pardavem..} , ten budavo toks tualetas ir norint uzsirakint tulika, reikedavo rakta pasukti ir pns - nu kaip ir normaliai. tik tas raktas , kai tuliks budavo uzrakintas labaiii sunkiai pasisukdavo ir reikdavo jegos arba kartais is vis tekdavo tevu prasyti pagalbos, kad atrakintu :DD tai as kaip kada - kartais atrakindavau, kartais prireikdavo pasistengti, kad atrakinciau.. ir viena karta tevai isejo i miesta, buvau palikta viena, buvo apie ~5 metai man tada.;D nuejau i tulika ir as buvau jau ipratus ta rakta visuomet uzrakinti.. uzsirakinau, padariau reikaliuka ir poto niekaip neatsirakinau , buvau apie 2 valandas uzrakinta kol tevai grizo.xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD bet neturiu jokios baimes nuo patalpu. arba seniau kino teatre Amerikoje, buvau apie 8 metu, nuejau i tulika, padariau reikala ir toletas uzsirakino,o ten buvo keli zmones. omfg :DDDDDDDDDDD bet siaip palindau po apacia kai tie zmones isejo,ew:D su agurkais tai prikolas (rofl) as uztad prisimenu kaip man mama neleisdavo kefyro gerti. as jos prasydavau, ta man neduodavo. neisivaizduoju kodel, tiesiog atimdavo ir padedavo. Dbr nekenciu kefyro - nemegstamiausias mano gerriiiiimas. Buvau cia pries 3 metus mazdaug paragavus, tai omfg skonio nepakenciau.;D Suruges pienas kazkoks ;s | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
Pranešimų skaičius : 739 Age : 27 Miestas. : Palanga[Šventoji] Pamaina. : 3. Registration date : 2009-03-10
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Sk. 05 31 2009, 09:12 | |
| Kraujo bijau ;x taip norėčiau kokia daktare būt ,but kraujo tsi nerealiai bijau ;xx
Paskutinį kartą redagavo Šiiubiidiiubii, Sk. 05 31 2009, 10:07. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Sk. 05 31 2009, 09:49 | |
| - Šiiubiidiiubii rašo:
- Kraujo bijau ;x
taip norėčiau kokia būt ,but kraujo tsi nerealiai bijau ;xx ziu,mes visai panasios! :queen: | |
|
| |
Inesiox
Pranešimų skaičius : 599 Age : 29 Miestas. : siauliai :) Pamaina. : #4 Namelis. : what the fish? Registration date : 2008-03-16
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Sk. 05 31 2009, 16:03 | |
| | |
|
| |
nirvana.
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Sk. 05 31 2009, 16:51 | |
| - Inesiox rašo:
- agurku baime x'D
fck u all : D https://www.youtube.com/watch?v=tUk_3eKL9Xk | |
|
| |
Inesiox
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. Pir. 06 01 2009, 17:01 | |
| x'D oh god man nuo to reikia nauju kelniu :D | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje. | |
| |
|
| |
| Užsiėmimai vandenyje. | |
|