Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Užsiėmimai vandenyje.

Go down 
+41
Ievuciukas;*
Gabrila123
Advokatė
Cemy
Simm*~
Samber
Egle*
Dark*Wild
Ramunė.
Ugnė.
Darellis
UgnY
Inesiox
emibodi
Eclips'e
Wik.
Rugsell
Gucka
gabryte
zemuoge
eXclusive
Šiiubiidiiubii
Daigona.
miaau
Dalia
karolė.
Inesa123
*Mrs
mellanie
Dey*
Edvis *BaD*DiCk*
Magly
kivis
*Safyra*
D0minyka
agnėėxD
ShiRaK
Quanna
nirvana.
Cindy ™
Lexia.
45 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutoriusPranešimas
nirvana.

nirvana.

Female
Pranešimų skaičius : 1464
Miestas. : zoo
Pamaina. : 4!
Registration date : 2008-03-27

Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptyTr. 04 22 2009, 18:58

D0minyka rašo:
Geriau nežiūrėt tokių dalykų..fui.
skautė tipo o dėlių bijai, hmmm
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptyKv. 04 23 2009, 06:17

EWWWWWWWWWW

http://www.mongabay.com/images/indonesia/kalimantan/kali0001a.jpg

i'm dead
Atgal į viršų Go down
D0minyka

D0minyka

Female
Pranešimų skaičius : 339
Miestas. : Šiauliai
Pamaina. : 5 ^^
Namelis. : Chaaaa.
Registration date : 2008-07-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptyKv. 04 23 2009, 07:26

nirvana. rašo:
D0minyka rašo:
Geriau nežiūrėt tokių dalykų..fui.
skautė tipo o dėlių bijai, hmmm

pz.baimių ir silpnybių visi turim. :o
Atgal į viršų Go down
emibodi

emibodi

Female
Pranešimų skaičius : 148
Miestas. : Plungė
Pamaina. : 09-2
Registration date : 2009-05-02

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptyŠt. 05 02 2009, 19:04

fee... nu bet vistiek kazkaip rieks vandens pramogomis uzsiimt Rolling Eyes
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female
Pranešimų skaičius : 739
Miestas. : Palanga[Šventoji]
Pamaina. : 3.
Registration date : 2009-03-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptySk. 05 03 2009, 13:10

Ts.. ĖJau ir eisiu, kas man tos sirbėlės.. Cool
Aišku kai pamatysiu mane išgirs visa stofkė ir toliau Švilpauja.
Atgal į viršų Go down
emibodi

emibodi

Female
Pranešimų skaičius : 148
Miestas. : Plungė
Pamaina. : 09-2
Registration date : 2009-05-02

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptySk. 05 03 2009, 19:58

jo jo. ir su manim tas pats Wink Laughing
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female
Pranešimų skaičius : 599
Miestas. : siauliai :)
Pamaina. : #4
Namelis. : what the fish?
Registration date : 2008-03-16

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptyŠt. 05 30 2009, 15:00

ai tos siurbeles issigas musu pirmiau
Atgal į viršų Go down
UgnY

UgnY

Female
Pranešimų skaičius : 123
Miestas. : Alytus
Pamaina. : 2 ;]
Registration date : 2009-05-28

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptyŠt. 05 30 2009, 15:17

Nemanau. Jos praktiškai nekruta.. Nū, aš tai nelabai norėčiau su tokia bjaurastim "susidraugaut" (įdomu kas norėtų?!). Aš jų nebijau, papraščiausiai nemalonu. Vistiek darysiu viską kas tik bus įmanoma vandeny Švilpauja.

Paskutinį kartą redagavo UgnY, Št. 05 30 2009, 15:18. Redaguota 1 kartą (Reason for editing : b]nemalonu[/b)
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptyŠt. 05 30 2009, 20:48

UgnY rašo:
Nemanau. Jos praktiškai nekruta.. Nū, aš tai nelabai norėčiau su tokia bjaurastim "susidraugaut" (įdomu kas norėtų?!). Aš jų nebijau, papraščiausiai nemalonu. Vistiek darysiu viską kas tik bus įmanoma vandeny Švilpauja.

tai as irgi taip darysiu ko gero. nors bijau belekaip visokiu gyviu :<
Atgal į viršų Go down
UgnY

UgnY

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptyŠt. 05 30 2009, 20:52

Vienintelio ko iš gyvių bijau tai-vorai. Pamtau vorą va tokia būnu ---> Shocked . Ir spiegiu labai... Kiti man šlykštūs ir nemalonūs
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptyŠt. 05 30 2009, 20:55

UgnY rašo:
Vienintelio ko iš gyvių bijau tai-vorai. Pamtau vorą va tokia būnu ---> Shocked . Ir spiegiu labai... Kiti man šlykštūs ir nemalonūs

as biski nepagaunu, ko tu voru taip bijot?
mano sese irgi labai ju bijo, bega is namo ir viskas. nezinau

man siaip, kaip jau sakiau, irgi vabalai yra baisus, bet ne taip, kad pamacius begciau i kita kambari.;D
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptyŠt. 05 30 2009, 20:57

kiekvienam savo baimės. kažkas bijo agurkų, kažkas bijo tamsos.. klaustrofobija... : ]
Atgal į viršų Go down
UgnY

UgnY

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptyŠt. 05 30 2009, 20:59

Nežinau... Man jie tokie baugūs... na jau ne!
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptyŠt. 05 30 2009, 21:02

nirvana. rašo:
kiekvienam savo baimės. kažkas bijo agurkų, kažkas bijo tamsos.. klaustrofobija... : ]

as labiausiai bijau tamsos. kraujo arba kitokiu organu. visokiu netvirtu laiptu, balkonu, kopeciu ir panasiu sudu nuo kuriu galima mirti per neatsarguma. ai dar bijau lietaus mirties.

cia vel ne i tema Suspect
Atgal į viršų Go down
UgnY

UgnY

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptyŠt. 05 30 2009, 21:03

Va aš dar bijau tamsos, uždarų patalpų (klaustrofobija) , kraujo, vienatvės...Vorų, kas be ko
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptyŠt. 05 30 2009, 21:46

Auguste rašo:
nirvana. rašo:

as labiausiai bijau tamsos. kraujo arba kitokiu organu. visokiu netvirtu laiptu, balkonu, kopeciu ir panasiu sudu nuo kuriu galima mirti per neatsarguma. ai dar bijau lietaus mirties.

tai va, ko bijot tamsos? tamsi patalpa ir tiek. viskas ten nepakitę... o ką tau padarys kraujas? ar organai tave nužudys? : ) va būtet, yra tiesiog baimės ir viskas. ir bijai nežinai kodėl. (na taip, būna kai bijai žinai kodėl, jei kažkas tave kažkada buvo smarkiai psichiškai paveikęs ar išgąsdinęs (jei kažkada maža užstrigai tualete - klaustrofobiją jau gali turėti...))
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptyŠt. 05 30 2009, 21:49

Aciuz kad apsvietei mane:D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptyŠt. 05 30 2009, 22:25

nirvana. rašo:
Auguste rašo:
nirvana. rašo:

tai va, ko bijot tamsos? tamsi patalpa ir tiek. viskas ten nepakitę... o ką tau padarys kraujas? ar organai tave nužudys? : ) va būtet, yra tiesiog baimės ir viskas. ir bijai nežinai kodėl. (na taip, būna kai bijai žinai kodėl, jei kažkas tave kažkada buvo smarkiai psichiškai paveikęs ar išgąsdinęs (jei kažkada maža užstrigai tualete - klaustrofobiją jau gali turėti...))

legendine mano fraze : DDD - bijau baimes, todel, nes manau, kad ji mane nuskriaus.;]
bet yra dalyku kuriu tikrai reikia bijoti.

bijau tamsos, del to, kad negaliu pasakoti - tai per daug susyje su manimi. niekas is mano draugu ir seimos to nezino,nenoriu gilintis i tai. mano vietoj irgi bijotum .
kraujas yra slykstus - jis buvo kiekviene tavo organe - rankoje, sirdyje, kad ir toj pacioje siknoje.;DD visur. ir dabar tu ji matai - lieti. beje, del ko kraujo bijau yra truputi susyje tai ka rasiau virsuje, bet eilini karta, tylesiu.

ta sakinio dalis `(jei kažkada maža užstrigai tualete - klaustrofobiją jau gali turėti...)` prajuokino (rofl)
tai jei pvz. buciau uzstrigus ten, as dbr tureciau tualeto bijoti? (roflroflrofl)
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptyŠt. 05 30 2009, 22:45

kraujo šiknoj nihuja , kiek pamenu : D tai kažkam ir vorai šlykštūs - ropoja visokiais apipelijusiais betonais, voratinkliiais ir taip toliau..
taip, yra žmonių, kurie, deja, yra anaiptol nei tu, jautrūs, ir ypač maži, kurie lengvai įsitaiso baimes ne tik užstrigę tualete. (aš pati bijau uždarų patalpų, nes esu užstrigusi maža). kiti maži vaikai gali lengvai įsitaisyti baimes, jei jiems kiekvieną vakarą tėvai sako, jog agurkai yra blogis ir jie puola žmones. jei jau pradėjai krizenti, susikišk savo krizenimus atgal ir pradėk skaityti garsių mokslininkų psichologų straipsnius, ir tyliau, bo mistika - mano sritis velniukas
beje, apie tualetą ne taip supratai, kaip ir kitus daugumą sakinių nesupranti - ne tualeto bijoti, o uždarų patalpų. jog gali ten užstrigt, neišeit, ir t.t.
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptySk. 05 31 2009, 01:03

nirvana. rašo:
kraujo šiknoj nihuja , kiek pamenu : D tai kažkam ir vorai šlykštūs - ropoja visokiais apipelijusiais betonais, voratinkliiais ir taip toliau..
taip, yra žmonių, kurie, deja, yra anaiptol nei tu, jautrūs, ir ypač maži, kurie lengvai įsitaiso baimes ne tik užstrigę tualete. (aš pati bijau uždarų patalpų, nes esu užstrigusi maža). kiti maži vaikai gali lengvai įsitaisyti baimes, jei jiems kiekvieną vakarą tėvai sako, jog agurkai yra blogis ir jie puola žmones. jei jau pradėjai krizenti, susikišk savo krizenimus atgal ir pradėk skaityti garsių mokslininkų psichologų straipsnius, ir tyliau, bo mistika - mano sritis velniukas
beje, apie tualetą ne taip supratai, kaip ir kitus daugumą sakinių nesupranti - ne tualeto bijoti, o uždarų patalpų. jog gali ten užstrigt, neišeit, ir t.t.

aii xD
jei atvirai, tai ir as daznai uzstrigdavau tualetuose kai budavau maza. :D
Cia bute kai gyvenom {beje, pries kelis metus ta buta pardavem..} , ten budavo toks tualetas ir norint uzsirakint tulika, reikedavo rakta pasukti ir pns - nu kaip ir normaliai. tik tas raktas , kai tuliks budavo uzrakintas labaiii sunkiai pasisukdavo ir reikdavo jegos arba kartais is vis tekdavo tevu prasyti pagalbos, kad atrakintu :DD tai as kaip kada - kartais atrakindavau, kartais prireikdavo pasistengti, kad atrakinciau.. ir viena karta tevai isejo i miesta, buvau palikta viena, buvo apie ~5 metai man tada.;D nuejau i tulika ir as buvau jau ipratus ta rakta visuomet uzrakinti.. uzsirakinau, padariau reikaliuka ir poto niekaip neatsirakinau , buvau apie 2 valandas uzrakinta kol tevai grizo.xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD bet neturiu jokios baimes nuo patalpu.
arba seniau kino teatre Amerikoje, buvau apie 8 metu, nuejau i tulika, padariau reikala ir toletas uzsirakino,o ten buvo keli zmones. omfg :DDDDDDDDDDD bet siaip palindau po apacia kai tie zmones isejo,ew:D

su agurkais tai prikolas (rofl)

as uztad prisimenu kaip man mama neleisdavo kefyro gerti. as jos prasydavau, ta man neduodavo. neisivaizduoju kodel, tiesiog atimdavo ir padedavo. Dbr nekenciu kefyro - nemegstamiausias mano gerriiiiimas. Buvau cia pries 3 metus mazdaug paragavus, tai omfg skonio nepakenciau.;D Suruges pienas kazkoks ;s
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female
Pranešimų skaičius : 739
Miestas. : Palanga[Šventoji]
Pamaina. : 3.
Registration date : 2009-03-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptySk. 05 31 2009, 09:12

Kraujo bijau ;x
taip norėčiau kokia daktare būt ,but kraujo tsi nerealiai bijau ;xx

Paskutinį kartą redagavo Šiiubiidiiubii, Sk. 05 31 2009, 10:07. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptySk. 05 31 2009, 09:49

Šiiubiidiiubii rašo:
Kraujo bijau ;x
taip norėčiau kokia būt ,but kraujo tsi nerealiai bijau ;xx

ziu,mes visai panasios! king :queen:
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptySk. 05 31 2009, 16:03

agurku baime x'D
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptySk. 05 31 2009, 16:51

Inesiox rašo:
agurku baime x'D
fck u all : D
https://www.youtube.com/watch?v=tUk_3eKL9Xk
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 EmptyPir. 06 01 2009, 17:01

x'D oh god man nuo to reikia nauju kelniu :D
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Užsiėmimai vandenyje.   Užsiėmimai vandenyje. - Page 5 Empty

Atgal į viršų Go down

Užsiėmimai vandenyje.
Atgal į viršų 
Puslapis 58Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-