| Mėgstamiausi/nemėgstamiausi užsiėmimai. | |
|
+32agabela Cemy Idzius Ievuciukas;* Ms.Vesta Egle* DaftPunk Ramunė. Kresnute* Etsun ResPis ParaZita Wik. Gucka Simm*~ brigute* Šiiubiidiiubii mellanie D0minyka Daigona. agnėėxD Dalia zemuoge karolė. miaau Burbulitea Inesiox kivis mingaille nirvana. Ugnė. Lexia. 36 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausi/nemėgstamiausi užsiėmimai. Pir. 03 23 2009, 15:32 | |
| O aš ir vėl vešiuos savo raketę ir kamuoliukus ir namelyje mušinėsiu kamuoliuką. | |
|
| |
zemuoge
Pranešimų skaičius : 69 Age : 29 Miestas. : Telšiai Registration date : 2009-03-21
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausi/nemėgstamiausi užsiėmimai. Antr. 03 24 2009, 19:31 | |
| Dar visai man petanke patiko... Bet laimėjimas ten daugiau mano manymu sėkmės dalykas. | |
|
| |
Daigona. Moderatorius.
Pranešimų skaičius : 1351 Age : 33 Registration date : 2008-03-08
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausi/nemėgstamiausi užsiėmimai. Tr. 03 25 2009, 18:07 | |
| Nesuprantu aš to žaidimo esmės, mėtai kamuoliukus ir viskas. ;D | |
|
| |
agnėėxD
Pranešimų skaičius : 286 Age : 29 Miestas. : Vilnius.;D Pamaina. : penkta! ^^ Registration date : 2009-01-02
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausi/nemėgstamiausi užsiėmimai. Tr. 03 25 2009, 18:56 | |
| - Daigona rašo:
- Nesuprantu aš to žaidimo esmės,
mėtai kamuoliukus ir viskas. ;D bet smagu mėtyt kamuoliukus.: D | |
|
| |
Daigona. Moderatorius.
Pranešimų skaičius : 1351 Age : 33 Registration date : 2008-03-08
| |
| |
D0minyka
Pranešimų skaičius : 339 Age : 27 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 5 ^^ Namelis. : Chaaaa. Registration date : 2008-07-25
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausi/nemėgstamiausi užsiėmimai. Tr. 03 25 2009, 19:35 | |
| Ai nu man tai kažkaip nuobodu žaist tą stalo tenisą.. Geriau jau lauke palakstaii. | |
|
| |
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| |
| |
zemuoge
Pranešimų skaičius : 69 Age : 29 Miestas. : Telšiai Registration date : 2009-03-21
| |
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausi/nemėgstamiausi užsiėmimai. Št. 04 25 2009, 04:45 | |
| mano va, bratkis geriausias suleje teniso zaidejas, o as i kamuoliuka nei karto nepataikau! (Z I A U R I A I) esu tikra, kad nepakesiu zvejybos, kadangi nekenciu zudyti jokio padaro ar kitaip ji skriausti. net nenoresiu artintis salia tos `zmogzudysciu vietos` :< ziauriausia tai kai slieka pasmeigia. | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
Pranešimų skaičius : 739 Age : 27 Miestas. : Palanga[Šventoji] Pamaina. : 3. Registration date : 2009-03-10
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausi/nemėgstamiausi užsiėmimai. Sk. 05 03 2009, 13:15 | |
| - Auguste rašo:
- mano va, bratkis geriausias suleje teniso zaidejas,
o as i kamuoliuka nei karto nepataikau! (Z I A U R I A I)
esu tikra, kad nepakesiu zvejybos, kadangi nekenciu zudyti jokio padaro ar kitaip ji skriausti. net nenoresiu artintis salia tos `zmogzudysciu vietos` :< ziauriausia tai kai slieka pasmeigia. Bet Dainius veda :o (bent jau pas mus vedė) O viskas ką Dainius yra kieta ,labai kieta ir žauriai smagu Prilūžti žiauriai | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| |
| |
brigute*
Pranešimų skaičius : 54 Age : 29 Miestas. : Palangike...:)* Pamaina. : trecia :) Registration date : 2009-02-20
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausi/nemėgstamiausi užsiėmimai. Sk. 05 10 2009, 14:48 | |
| | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
Pranešimų skaičius : 739 Age : 27 Miestas. : Palanga[Šventoji] Pamaina. : 3. Registration date : 2009-03-10
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausi/nemėgstamiausi užsiėmimai. Sk. 05 10 2009, 18:05 | |
| [quote="brigute*"] - Auguste rašo:
- Šiiubiidiiubii rašo:
- Auguste rašo:
esu tikra, kad nepakesiu zvejybos, kadangi nekenciu zudyti jokio padaro ar kitaip ji skriausti. net nenoresiu artintis salia tos `zmogzudysciu vietos` :< ziauriausia tai kai slieka pasmeigia. [/quo
Bet Dainius veda :o (bent jau pas mus vedė) O viskas ką Dainius yra kieta ,labai kieta ir žauriai smagu Prilūžti žiauriai
tada dar ziauriau -.- isivaizduok, smeigi slieka ir zvengi :<
jo as ir taip manau ir is vis i rankas slieka paiimti [fuuuu] . as tai jauciu eisiu i aeorobika, joga, butinai ant zirgu ... o as seip ziauriai sportuout nekenciu .... Galiu pasakyt kelis dalykus.. Man ,bent jau man, prie žirgų buvai labai sunku prasilaužt.. Eilės milžiniškos.. Tad taip ir nespėjau pabandyt.. Ateidavau 2O min ankščiau.. Ir vistiek ten jau būdavo eilė milžiniška.. Aerobika ne visalaik ,kaip įsivaizduoju būna.. PAs mus preitais metais nebuvo.. Nei kažkokio muzikavimo ,nei aerobikos ar kokių šokių.. Vienintelė meno aka dailė buvo/. Toliau sportas ,o dar žinant ,kad aš jo nelabai mėgstu truputį nusiminiau ,bet veikt vistiek ką buvo O kai į jogą nuėjau.. buvau trumpam užmigus.. tai draugai vėliau ilgai žvengė.. Neičiau tikrai.. | |
|
| |
Simm*~
Pranešimų skaičius : 228 Age : 29 Miestas. : tlš Pamaina. : antra ~~ Registration date : 2009-02-20
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausi/nemėgstamiausi užsiėmimai. Sk. 05 10 2009, 18:07 | |
| tai niekas nevercia tu slieku imt As stengsiuosi kuo daugiau isbandyt, na bent sia akimirka taip manau :D | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausi/nemėgstamiausi užsiėmimai. Sk. 05 10 2009, 18:21 | |
| Aš irgi taip maniau.. Bet nespėjau niekur.. Įsimylėjau maudynes ir ten visalaik eidavau Dažniausiai nei deginaus ,nei maudžiaus ,nei tinklinį žaidžai -su vadovais bendravau Prikolinom belenkaip.. | |
|
| |
Gucka
Pranešimų skaičius : 121 Age : 30 Miestas. : Radviliškis Pamaina. : 5 Registration date : 2009-04-06
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausi/nemėgstamiausi užsiėmimai. Sk. 05 10 2009, 18:51 | |
| visada taip atrodo, kad išeis viską nuveikt. bet nė velnio.. ;D | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausi/nemėgstamiausi užsiėmimai. Sk. 05 10 2009, 18:55 | |
| [quote="Šiiubiidiiubii"] - brigute* rašo:
- Auguste rašo:
- Šiiubiidiiubii rašo:
- Auguste rašo:
esu tikra, kad nepakesiu zvejybos, kadangi nekenciu zudyti jokio padaro ar kitaip ji skriausti. net nenoresiu artintis salia tos `zmogzudysciu vietos` :< ziauriausia tai kai slieka pasmeigia. [/quo
Bet Dainius veda :o (bent jau pas mus vedė) O viskas ką Dainius yra kieta ,labai kieta ir žauriai smagu Prilūžti žiauriai
jo as ir taip manau ir is vis i rankas slieka paiimti [fuuuu] . as tai jauciu eisiu i aeorobika, joga, butinai ant zirgu ... o as seip ziauriai sportuout nekenciu ....
Galiu pasakyt kelis dalykus.. Man ,bent jau man, prie žirgų buvai labai sunku prasilaužt.. Eilės milžiniškos.. Tad taip ir nespėjau pabandyt.. Ateidavau 2O min ankščiau.. Ir vistiek ten jau būdavo eilė milžiniška.. Aerobika ne visalaik ,kaip įsivaizduoju būna.. PAs mus preitais metais nebuvo.. Nei kažkokio muzikavimo ,nei aerobikos ar kokių šokių.. Vienintelė meno aka dailė buvo/. Toliau sportas ,o dar žinant ,kad aš jo nelabai mėgstu truputį nusiminiau ,bet veikt vistiek ką buvo O kai į jogą nuėjau.. buvau trumpam užmigus.. tai draugai vėliau ilgai žvengė.. Neičiau tikrai.. ai pala, aerobika - darbai su moliu? tada neisiu i aerobika. :x pala, o vietoj tu bureliu galima eiti dar ir maudytis? :D | |
|
| |
Wik.
Pranešimų skaičius : 817 Age : 31 Miestas. : Šilutė Pamaina. : '08-4pam., '09/'10-5pam. Namelis. : '08-18||'09/'10-20* Registration date : 2008-03-13
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausi/nemėgstamiausi užsiėmimai. Sk. 05 10 2009, 19:09 | |
| aerobika tikrai ne darbai su moliu :D:D Įrašyk į google ;D | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausi/nemėgstamiausi užsiėmimai. Sk. 05 10 2009, 19:18 | |
| [quote="Auguste"] - Šiiubiidiiubii rašo:
- brigute* rašo:
- Auguste rašo:
- Šiiubiidiiubii rašo:
- Auguste rašo:
jo as ir taip manau ir is vis i rankas slieka paiimti [fuuuu] . as tai jauciu eisiu i aeorobika, joga, butinai ant zirgu ... o as seip ziauriai sportuout nekenciu ....
Galiu pasakyt kelis dalykus.. Man ,bent jau man, prie žirgų buvai labai sunku prasilaužt.. Eilės milžiniškos.. Tad taip ir nespėjau pabandyt.. Ateidavau 2O min ankščiau.. Ir vistiek ten jau būdavo eilė milžiniška.. Aerobika ne visalaik ,kaip įsivaizduoju būna.. PAs mus preitais metais nebuvo.. Nei kažkokio muzikavimo ,nei aerobikos ar kokių šokių.. Vienintelė meno aka dailė buvo/. Toliau sportas ,o dar žinant ,kad aš jo nelabai mėgstu truputį nusiminiau ,bet veikt vistiek ką buvo O kai į jogą nuėjau.. buvau trumpam užmigus.. tai draugai vėliau ilgai žvengė.. Neičiau tikrai.. ai pala, aerobika - darbai su moliu? tada neisiu i aerobika. :x
pala, o vietoj tu bureliu galima eiti dar ir maudytis? :D Auguste, aerobika -meno šaka tai nebūtinai dailė tai gali būti dainavimas ,šokis, poezija. Šiuo atvėju aerobika pūsiau sportas pūsiau šokis na tai čia... paraykik visagalėj gūglėj.. nemoku paaiškint.. Nu ten tokia gimnastika -šokis-sportas.. nu krč.. | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
| |
| |
Gucka
Pranešimų skaičius : 121 Age : 30 Miestas. : Radviliškis Pamaina. : 5 Registration date : 2009-04-06
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausi/nemėgstamiausi užsiėmimai. Sk. 05 10 2009, 19:21 | |
| nete rašo: Aerobika - tai besikartojantys fiziniai pratimai, kuriu metu yra panaudojama kiek imanoma daugiau raumenu grupių. tai žodžiu, panašu į šokius tokius. ;D | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausi/nemėgstamiausi užsiėmimai. Sk. 05 10 2009, 19:26 | |
| Num.. a pas jus buvo aerobika? ;DD | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausi/nemėgstamiausi užsiėmimai. Sk. 05 10 2009, 19:32 | |
| [quote="Šiiubiidiiubii"] - Auguste rašo:
- Šiiubiidiiubii rašo:
- brigute* rašo:
- Auguste rašo:
- Šiiubiidiiubii rašo:
- Auguste rašo:
Galiu pasakyt kelis dalykus.. Man ,bent jau man, prie žirgų buvai labai sunku prasilaužt.. Eilės milžiniškos.. Tad taip ir nespėjau pabandyt.. Ateidavau 2O min ankščiau.. Ir vistiek ten jau būdavo eilė milžiniška.. Aerobika ne visalaik ,kaip įsivaizduoju būna.. PAs mus preitais metais nebuvo.. Nei kažkokio muzikavimo ,nei aerobikos ar kokių šokių.. Vienintelė meno aka dailė buvo/. Toliau sportas ,o dar žinant ,kad aš jo nelabai mėgstu truputį nusiminiau ,bet veikt vistiek ką buvo O kai į jogą nuėjau.. buvau trumpam užmigus.. tai draugai vėliau ilgai žvengė.. Neičiau tikrai.. ai pala, aerobika - darbai su moliu? tada neisiu i aerobika. :x
pala, o vietoj tu bureliu galima eiti dar ir maudytis? :D
Auguste, aerobika -meno šaka tai nebūtinai dailė tai gali būti dainavimas ,šokis, poezija. Šiuo atvėju aerobika pūsiau sportas pūsiau šokis na tai čia... paraykik visagalėj gūglėj.. nemoku paaiškint.. Nu ten tokia gimnastika -šokis-sportas.. nu krč.. aiiisku tai neisiu >.> | |
|
| |
Wik.
Pranešimų skaičius : 817 Age : 31 Miestas. : Šilutė Pamaina. : '08-4pam., '09/'10-5pam. Namelis. : '08-18||'09/'10-20* Registration date : 2008-03-13
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausi/nemėgstamiausi užsiėmimai. Sk. 05 10 2009, 19:47 | |
| Man rods buvo pas mus, bet aš bent jau ten nebuvau nuėjus ;D | |
|
| |
ParaZita
Pranešimų skaičius : 9 Age : 31 Pamaina. : 7 Namelis. : + Registration date : 2009-04-26
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausi/nemėgstamiausi užsiėmimai. Sk. 05 10 2009, 20:01 | |
| Klausimas. Jūs kalbat apie užsiėmimus. O ten kada nori eini ar yra laikas nustatyas? Skaitau ir niekaip nesuprantu politikos, vienos sakot nėjau, kitos neisiu. Taip išeina kada nori eini, kada nori ne? Paaiškinkit durnai galvai. xD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Mėgstamiausi/nemėgstamiausi užsiėmimai. | |
| |
|
| |
| Mėgstamiausi/nemėgstamiausi užsiėmimai. | |
|