Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Tėvų apsilankymai.

Go down 
+66
Ive_~
Gabrila123
shanel**
Cola
JuiCe
Ievuciukas;*
Cemy
Skysun
KarolinaAba
Bitute
Amanda
Ms.Vesta
Gargame
Greta.*
UgnY
otilia
Immortality
Eclips'e
agabela
NeRami
Dark*Wild
kristinax
emibodi
Kresnute*
Ive*
brigute*
sviecianti
justike
gabryte
Simm*~
zemuoge
Gucka
Ramunė.
PePe
Šiiubiidiiubii
Wik.
Cindy ™
Miglioš D
Trešnėxxx
Itsnotme
miaau
Milda
Inesa123
*Mrs
Dalia
Egle*
mellanie
WheW*
karolė.
Darellis
Audrutea
kilazz
Daigona.
Lauryna
DaftPunk
Roboto kopijos klonas ].
Skliauste
agnėėxD
*Safyra*
D0minyka
Inesiox
kivis
mingaille
Ugnė.
nirvana.
Lexia.
70 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutoriusPranešimas
Immortality

Immortality

Female
Pranešimų skaičius : 52
Pamaina. : 2
Registration date : 2009-06-09

Tėvų apsilankymai. - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptyAntr. 06 09 2009, 13:14

Hah, saukiau kad nevaziuotu pas mane... dave pakankamai pinigu ir viskas Laughing
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female
Pranešimų skaičius : 599
Miestas. : siauliai :)
Pamaina. : #4
Namelis. : what the fish?
Registration date : 2008-03-16

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptyAntr. 06 09 2009, 19:40

paprasysim andriuka kad iki tryskiu paveztu greitam apsipirkimui
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptyAntr. 06 09 2009, 20:38

Nevažiuoja, net nuvežt jeigu atsisako tipo mesis ant benzino tai jau aplankymui leisti tokius pinigus būtų nesąmonė, nes gyvenam labai toli nuo ten...
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptyŠt. 06 13 2009, 14:02

ne, ne. Pas mane neatvažiuos tėvai. alien
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
otilia

otilia

Pranešimų skaičius : 34
Miestas. : Tlsh
Pamaina. : 2-a
Registration date : 2009-06-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptyŠt. 06 13 2009, 15:00

prejtajs metajs, kai bajges visos bomzu sriubos atsargos prasiau kad atveztu, taj priveze pora maisu.. kadangi man cia netoli taj nswrb.. kvailaj kad tam kioske viskas brangiai labai.. jau geriau atsivezt
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female
Pranešimų skaičius : 599
Miestas. : siauliai :)
Pamaina. : #4
Namelis. : what the fish?
Registration date : 2008-03-16

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptyŠt. 06 13 2009, 15:46

pasirodo mano mama neatvaziuos papildyt maisto -_- oh well...
Atgal į viršų Go down
UgnY

UgnY

Female
Pranešimų skaičius : 123
Miestas. : Alytus
Pamaina. : 2 ;]
Registration date : 2009-05-28

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptySk. 06 14 2009, 11:57

Aš irgi vakar klausiau ar atvažiuos, sakė ne. Tai išsireikalavau, kad šiandien važiuotumėm į parduotuvę ir pripirktų belekiek maisto lol! . Bet čia aš visai "nekaltutė" albino Laughing .
Atgal į viršų Go down
Ugnė.
Moderatorius.
Moderatorius.
Ugnė.

Female
Pranešimų skaičius : 1146
Pamaina. : '09 6pam

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptySk. 06 14 2009, 12:04

100proc. nevažiuoos:>
ir ačiū Dievui. angel
Atgal į viršų Go down
gabryte

gabryte

Female
Pranešimų skaičius : 74
Miestas. : Mažeikiai
Pamaina. : 4
Registration date : 2009-03-21

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptySk. 06 14 2009, 18:03

mano jauciu ygi neatwaziuos, nebent papildyt maisto Wink Like a Star @ heaven Cool ir tai jau geriau atsargu prisiwesiu, kad neatwarytu :) ;D albino
Atgal į viršų Go down
Greta.*

Female
Pranešimų skaičius : 14
Registration date : 2009-06-15

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptyPir. 06 15 2009, 11:21

O man sausainių trūko. Rolling Eyes ;DD.
Whatever, jau geriau alkis, nei tėvai. tongue ;D
Dar vandens pritūkom. ;D Exclamation Exclamation
Bet mano mamos bendradarbės sūnus buvo toj pačioj pamainoj, tai apsisukau be tėvų. ;D I love you
Jokio vedžiojimo, vadovų rodymo, klausimų ar pan. ;D Cool
Anyway, reik tiek visko, kad tėvų nereiktų. Arba eikit pas kaimynus gelbėtis. ;D mmm
Mes nu vandens balionų, markerių pas kaimynus slėpdavomės. ;D bow
Atgal į viršų Go down
gabryte

gabryte

Female
Pranešimų skaičius : 74
Miestas. : Mažeikiai
Pamaina. : 4
Registration date : 2009-03-21

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptyPir. 06 15 2009, 15:46

Greta.* rašo:
O man sausainių trūko. Rolling Eyes ;DD.
Whatever, jau geriau alkis, nei tėvai. tongue ;D
Dar vandens pritūkom. ;D Exclamation Exclamation
Bet mano mamos bendradarbės sūnus buvo toj pačioj pamainoj, tai apsisukau be tėvų. ;D I love you
Jokio vedžiojimo, vadovų rodymo, klausimų ar pan. ;D Cool
Anyway, reik tiek visko, kad tėvų nereiktų. Arba eikit pas kaimynus gelbėtis. ;D mmm
Mes nu vandens balionų, markerių pas kaimynus slėpdavomės. ;D bow

Joa, jau geriau viska daryti, (skolintis ir t.t.) negu, kad atwaziuotu tevai Wink :D Like a Star @ heaven cat
Atgal į viršų Go down
Gargame

Gargame

Female
Pranešimų skaičius : 71
Miestas. : Akmenės raj.
Pamaina. : 3 ;]
Registration date : 2009-06-16

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptyAntr. 06 16 2009, 22:18

Atsimenu praeita kart kai buvau aplankė vieną kartą ir labai dėlto džiaugiausi, nes užsiprašiau visų daiktų kuriuos pamiršau, valgyt, pinigų ;D Maniškiai gerai, kad nemėgsta kaip turgaus bobelkos pliotkytis, atiduoda ir namo ;D gerai, kad netoli, ir šiemet jei ko pritrūksiu pasikviesiu ;D
Atgal į viršų Go down
Ms.Vesta

Ms.Vesta

Female
Pranešimų skaičius : 38
Miestas. : Mazeikiai
Pamaina. : 4 pamaina : }
Registration date : 2009-06-21

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptySk. 06 21 2009, 16:47

agnėėxD rašo:
Vilnius toli nuo balsių stovyklos tai tikrai tėvai nevažiuos manęs aplankyti. Cool

Labai gerai,kad nevažiuos.Nėr čia ko važiuot jiems.xDDD
Tai kiek ten maisto atsargu reikia atsivest ?? ;D
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female
Pranešimų skaičius : 739
Miestas. : Palanga[Šventoji]
Pamaina. : 3.
Registration date : 2009-03-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptySk. 06 21 2009, 17:29

Ms.Vesta rašo:
agnėėxD rašo:
Vilnius toli nuo balsių stovyklos tai tikrai tėvai nevažiuos manęs aplankyti. Cool

Labai gerai,kad nevažiuos.Nėr čia ko važiuot jiems.xDDD
Tai kiek ten maisto atsargu reikia atsivest ?? ;D

Pagal poreikius ;p
Šiaip ,jei nesi išlepęs žmogelis ,ir maistas tau tiks ,tai tų atsargų ne tiek aju ir daug prireiks..
Nebent būtum tikras ėėėdrūnas ;DD
man ir užteko ir patiko tas valgyklos maists.. ;p
buvau įsidėjus ,karššštų sumuštinių (kuriuos turėjau turboi greičiu suvalgyt ,nes jų nagalim ilgai laikyt), 2 dideles bonkas atsigert, 2 šokolado plyteles, sausainių, ;p Cool
Atgal į viršų Go down
Amanda

Amanda

Female
Pranešimų skaičius : 32
Miestas. : Mazeikiai
Pamaina. : 4pamaina
Registration date : 2009-06-18

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptySk. 06 21 2009, 18:50

Atsimenu mano buvusios kambariokės mama atvaziavo ne tik savo dukters aplankyti bet ir pasimaudyti,
pasideginti Exclamation
Exclamation lol! lol!
Ziauru Laughing
Atgal į viršų Go down
Wik.

Wik.

Female
Pranešimų skaičius : 817
Miestas. : Šilutė
Pamaina. : '08-4pam., '09/'10-5pam.
Namelis. : '08-18||'09/'10-20*
Registration date : 2008-03-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptySk. 06 21 2009, 18:51

Čia kai... ;D
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptySk. 06 21 2009, 19:22

Aš tai labai išranki maistui, dažnai nevalgydavau tai likdavau alkana, reikėjo pirkti picytes.. ;x
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Pamaina. : 6.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptySk. 06 21 2009, 19:22

kaip žiauriai. : DD [ čia dėl tos mamos. :D ]
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
Dalia

Dalia

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptySk. 06 21 2009, 19:24

Kai šakės, pavaro mamikė. :DD
Atgal į viršų Go down
Bitute
Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Bitute

Pranešimų skaičius : 362
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6
Namelis. : 15
Registration date : 2009-03-20

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptySk. 06 21 2009, 21:18

Nu mamtytė irgi nori pastovyklauti Rolling Eyes išleido vaiką, tai mat atvažiavus net pasideginti negali Laughing
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptySk. 06 21 2009, 21:18

Šiaip.. Ten ne tik stovykla vaikams ,bet ir šeimoms ,nors stovyklos metu ,man rods apsistoti ten neleidžia.. Kodėl nenuvažiuot? ;DD tik aišku ,tai panikėj buvo nejauku ,aš pati nenorėčiau ,kad jie atvažiuotų ,net jei ir tik maisto užvešt.. Važiuoju visapusiškai nuo jų pailsėti ,o jie nuo manęs.. ;p

O dėl maisto..Aš irgi išranki ,bet kažkaip dažniausiai pasitaikydavo man patinkantis maistas.. Čia prisiminiau tokia juokingą istorija.. ;DD Vienas toks bachuriuks (dažnai ,pasitaikydavo ,sedėdavęs prie manęs) medydavo savo kodletus į draugų gėrimus.. o jeigu kas valgydavo ,tas toks:
-Tu nebenori?
Pasiimdavo kodletą ,nors draugas prieštaraudavo ,ir įmesdavo jį į kito draugo gėrimą.. arba pats suvalgydavo :DD visi žiauriai žvengdavo ;p
Atgal į viršų Go down
D0minyka

D0minyka

Female
Pranešimų skaičius : 339
Miestas. : Šiauliai
Pamaina. : 5 ^^
Namelis. : Chaaaa.
Registration date : 2008-07-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptySk. 06 21 2009, 21:52

Šiiubiidiiubii rašo:
Šiaip.. Ten ne tik stovykla vaikams ,bet ir šeimoms ,nors stovyklos metu ,man rods apsistoti ten neleidžia.. Kodėl nenuvažiuot? ;DD tik aišku ,tai panikėj buvo nejauku ,aš pati nenorėčiau ,kad jie atvažiuotų ,net jei ir tik maisto užvešt.. Važiuoju visapusiškai nuo jų pailsėti ,o jie nuo manęs.. ;p

O dėl maisto..Aš irgi išranki ,bet kažkaip dažniausiai pasitaikydavo man patinkantis maistas.. Čia prisiminiau tokia juokingą istorija.. ;DD Vienas toks bachuriuks (dažnai ,pasitaikydavo ,sedėdavęs prie manęs) medydavo savo kodletus į draugų gėrimus.. o jeigu kas valgydavo ,tas toks:
-Tu nebenori?
Pasiimdavo kodletą ,nors draugas prieštaraudavo ,ir įmesdavo jį į kito draugo gėrimą.. arba pats suvalgydavo :DD visi žiauriai žvengdavo ;p

Mano klasiokai taip daro.
Nelabai linksma. affraid
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptyPir. 06 22 2009, 12:56

D0minyka rašo:
Šiiubiidiiubii rašo:

-Tu nebenori?

Mano klasiokai taip daro.
Nelabai linksma. affraid

Mum ,kaip žiūrovams linksma ,o jeigu tau teko būti tai ,kuri `paskolina` tą ,tipo, savo `nebenorimą maistą` ,tai turbūt linksma nebuvo, užuojauta ;DDmūsų klasiokai tokių bajeriukų dar nėr sugalvoję.. ;p
Atgal į viršų Go down
KarolinaAba

Pranešimų skaičius : 7
Registration date : 2009-05-30

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptyPir. 06 22 2009, 14:07

as tai gal visai noreiau kad tevai atvarytu (nu tik mama, nes ji bus Siauliuose o tetis Visagine dirbs). Kazkaip vistiek po savaites pasiilgsti, noris pabendraut tongue cia siaip mano nuomone.
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 EmptyPir. 06 22 2009, 15:26

Čia gal jaunesni pasiilgsta labai, man tai labai super pailsėti nuo jų visų Wink
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Tėvų apsilankymai.   Tėvų apsilankymai. - Page 5 Empty

Atgal į viršų Go down

Tėvų apsilankymai.
Atgal į viršų 
Puslapis 58Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next