|
| Daiktų sąrašiukas. | |
|
+89raimondja Dovile Dolce;P WiKuSiA Kara :] sekstas *E!mis B star Gabriusa. Ernesta. Semy Laura** Ievuciukas;* Idzius shanel** Gabrila123 KarOlinaa Greta.* Rokis.. Greta* JuiCe Ive_~ Immortality Advokatė Cemy otilia agabela UgnY Darellis Dark*Wild Goda Eclips'e _Gabriele_ fuj Bitute BarbOry kristinax Etsun DaftPunk ResPis Šiiubiidiiubii emibodi samanta19971 Kresnute* Wik. Ive* Gucka Raudona]~ zemuoge ~&ltGeruTia> Ramunė. gabryte PePe MauzYtja Trešnėxxx Itsnotme Milda guminukeV Inesa123 miaau gretuxxxiuke *Mrs mellanie WheW* Dalia Simm*~ Gabrielle Magly Cindy dovily Egle* karolė. Smalsute zmogusxD Daigona. Lauryna agnėėxD Skliauste Quanna ShiRaK *Safyra* mingaille Jusinaa D0minyka Inesiox kivis Ugnė. nirvana. Lexia. 93 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Tr. 12 02 2009, 22:57 | |
| - Meyda rašo:
- O tai jeigu pirmą kartą važiuoji ? ;DD
Būkit draugiški padarykit sąrašą xDd būtinai pasiimk: 1. PRAILGINTUVĄ, nes patikėk,tau jo žiauriai prireiks;D 2. MAUDIMUKĄ. 3. Kokį nors žaidimą žaisti su kambariokėm,pvz . UNO, monopolis - nerealiai praleistas laikas būna. ^^ 4. Pižamą 5. Viską higienai - šampūnas, kūno žele, dantų pastą etc. etc. etc. :D 6. DAAAAAUG RŪBŲ;D 7. Rankšluostįįį!!!! 8. Pinigų! minimum 30 litų. mano kambariokės ir aš išleidom apie šimtą litų ten;D 30 litų skaitytusi labai labai mažai,bet nžn,gal tu ten neleistum tiek daug. aš šiaip ėmiau 150litų į stofkę,bet išleidau lygiai šimtą.:> 9. DOKUMENTUS! Pasą, gimimo liūdyjimą (berods) ir t.t. 10. Pasiimk maisto - gėrimų,šokoladukų ar dar kokių biesų,tikrai užsinorėsi vieną dieną ir tingėsi eiti iki "akropolio" tai turėsi šalia savęs.:> Patalynės nereikia imtis, ten duoda gerai išplautą ir t.t.! pasiimk dar daug daiktų kurių žinai,kad tau tikrai reikės. gali pasiimti arbatinuką (draugės ėmė), sriubos pakelyje ir t.t. , vandens kur būna maždaug penki litrai ar kiek ten, žinok apsimoka,mes iš draugių skolindavomės,bet nebūtina. ;D | |
| | | raimondja
Pranešimų skaičius : 192 Age : 29 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2008-04-06
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Kv. 12 03 2009, 15:48 | |
| - Meyda rašo:
Būkit draugiški padarykit sąrašą xDd 1.Sveikatos pažyma. 2.Higienos priemones(šampūną,muilą,dušo žele,dantų pastą,šepetėlį nu ir t.t.) 3.Drabužių(jei vasarą važiuosi pasiimk tokių rūbų ir kai būna karšta ir kai vėsiau ten džemperių ir pan.bei maudymuką ir sportinę aprangą,bei batų.) 4.Prailgintuvą,virdulį jei arbatos užsinorėsi ;D 5.Rankšluosčių. 6.Negendančio maisto,gėrimų ;D 7.Jei vešies virdulį tai dar ir puodelį,šaukštelį. 8.Purškiklių ar kokių kremų nuo uodų. 9.Pinigų,nes manau susigundysi apsilankyt akropolį. ;DD 10.Telefoną,mp3 ,fotiką ar dar ką. 11.Jei eisi į žygį miegmaišis. 12.Veidrodis,šukos,viskas plaukams. 13.kelialapis. 14.Plaukų džiovintuvas. 15.Šlapios servetėlės. Viskas. :D | |
| | | Daigona. Moderatorius.
Pranešimų skaičius : 1351 Age : 33 Registration date : 2008-03-08
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Kv. 12 03 2009, 23:12 | |
| Mano sąrašą galima rasti `O8m. Daiktų sąrašo temoje. ;> | |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Pen. 12 04 2009, 06:45 | |
| Plaukų džiovintuvas? :D net nebuvo šovusi mintis į galvą jį veštis . :D bet gerai , kad priminei,gal vešiuosi '10 metais. | |
| | | raimondja
Pranešimų skaičius : 192 Age : 29 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2008-04-06
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Pen. 12 04 2009, 10:11 | |
| - Auguste rašo:
- Plaukų džiovintuvas? :D net nebuvo šovusi mintis į galvą jį veštis . :D bet gerai , kad priminei,gal vešiuosi '10 metais.
Aš tai irgi nesivežiau,bet šiais metais vešiuos,nes įmetė į vandenį tiesiai prieš renginį kur dalyvaut turėjom,tai šlapia galva kažkaip eit.. ;D gerai kambariokė kad turėjo ;D | |
| | | Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Antr. 12 08 2009, 16:48 | |
| - Lexia. rašo:
- Ive, kur čia? Jūsų namely? Nes pas mumis visad elektra buvo. ;D tik lemputė perdegusi buvo.
Pameni, kai Modestas ar kas ten nuspalvino mūsų lempą žaliai ( ar mėlynai? ) su markeriu? o-p-e-r-a-c-i-n-ė Vaaa, kadangi važiavau šiemet pirmus metus, tai pati supratau ko man pritrūko :) 1. Maisto per mažai prisidėjau, arba per greit suvalgiau bet kitamet prisidėsiu daug bomžų sriubos. Labai gerai buvo turėt puoduką kavai, arbatai, puodelį su šaukštų sriuboms. Labai gerai įsidėti tokio maisto, kuris tau nėra pats skaniausias, kurio tu nepirktum vos įėjus į parduotuvę. Aš pvz įsidėjau nemažai tų skanių musli batonėlių... Damn... Iškart per kelias dienas juos suvalgiau o va pvz riešutus aš rečiau valgau, nėra taip, kad ten juos dievinčiau, todėl naktimis, jeigu valgyt norėdavau pasiimdavau ten sauja, suvalgau ir gerai, todėl ilgai jų užteko ir skanu visai. Taip pat ir su sveriamais saldainiais. Paprasti saldainiai, su įdaru ir puikiai tiko kai norėdavau kažko saldaus. 2. Pasiemiau du rankšluosčius, bet vidutinio dydžio, nelabai gerai man buvo, ypač po dušo, geriau susisukti į didelį rankšluoštį. Na, kitamet žinosiu, vieną vidutinį (ar du) ir vieną didelį. 3. Knyguuutėėėė (arba maikutė)... Aš jos neturėjau :( net nepagalvojau apie ją. Paskutinę dieną visi rašė palinkėjimus, jetus, nu ašaros kaupėsi, kad nei iš vieno draugo neturėsio kažkokio prisiminimo, na, rašto, man tai labai svarbu. Žinoma, gauti laiškučiai iki šiol saugiai padėti ir išliks prisiminimas amžinai :) 4. Feno neturėjau, tačiau visa laimė, kad kambariokės atsivežė. Tikrai labai reikalingas daiktas :) 5. Kas dėl rūbų... Pirsidėjau nemažai maikučių, nedaug šortukų, vienas kelnes, treningus. Kitakart dėsiuos ar daugiau suknučių, ar šortų, nes maikutės jei išsitepdavau, lengvai išsiplaudavau, o va šortai... Dar kai šviesesnius turėjau, laaabai greit sutepiau (arba buvo kas pasirūpino kad susitepčiau ), taigi, darysiu išvadas :D Dar dėl pižamos. Aš turėjau trumpomis rankovėmis ir kelnės buvo maždaug iki blauzdų. Nu vasarinė pižama. Man buvo velniškai šalta naktimis :D apsimaudavau treningą, su kuriuo pabusdavau beveik šlapia :D tik nosies galiukas šaltas rytais būdavo :DD todėl jau kažką šilčiau naktims reikia pasiimti, kokį treningą, ar megstuką nakčiai, kuris malonus kūnui. 6. Mmm... Pinigai. Aš asmeniškai išleidau kažkur 30-40lt. Man pilnai užteko... ledams ne, o šiaip, tikrai pakako man ir ledams, ir kelis kartus saldainių pirkau, dėjausi su draugėmis už stovyklos CD nebent ten jau yra norinčių pirkti tas maikutes, kepures, kasdien picas, visokius čipsus, saldainius, tada daugiau reiktų :) 7. Koks žibintuvėlis, prožektorius neporšal nakčiai. Racijos geras daiktas (dėja, nepasinaudojome :( ) Visa kita jau yra n kartų išvardinta, nesikartosiu. Aš paminėjau tai, ko man pritrūko, į ką labiau atkreipiau dėmesį. | |
| | | Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Pen. 12 11 2009, 19:39 | |
| Gabriele, aišku, kad pamenu. ;DD Modestas čia. ;DD | |
| | | raimondja
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Št. 12 12 2009, 17:09 | |
| Čia kokia proga nuspalvino?;D Norėjo padaryt žalią apšvietimą?;D | |
| | | Mėlynikė.~
Pranešimų skaičius : 123 Age : 31 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 6 Registration date : 2009-01-25
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Št. 12 12 2009, 19:35 | |
| Ta proga, kad gavom naują lemputę ;D reikėjo papimpint ;D | |
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Št. 12 12 2009, 20:31 | |
| Taip nesveikai atrodė kitamet kartosim... Pasiemam kokių raudonų ar juodų markerių ;DDD | |
| | | raimondja
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Sk. 12 13 2009, 10:19 | |
| Geras vaizdas turėjo būti ;D | |
| | | samanta19971
Pranešimų skaičius : 124 Age : 27 Miestas. : Joniškis Pamaina. : 2009 - 2 ,2010 - 3 ,2011 - 5 ,2012 - 5 ,2013- 5 Namelis. : neturi reiksmes Registration date : 2009-04-25
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Sk. 12 13 2009, 18:05 | |
| - Auguste rašo:
- Meyda rašo:
Būkit draugiški padarykit sąrašą xDd būtinai pasiimk: 1. PRAILGINTUVĄ, nes patikėk,tau jo žiauriai prireiks;D 2. MAUDIMUKĄ. 3. Kokį nors žaidimą žaisti su kambariokėm,pvz . UNO, monopolis - nerealiai praleistas laikas būna. ^^ 4. Pižamą 5. Viską higienai - šampūnas, kūno žele, dantų pastą etc. etc. etc. :D 6. DAAAAAUG RŪBŲ;D 7. Rankšluostįįį!!!! 8. Pinigų! minimum 30 litų. mano kambariokės ir aš išleidom apie šimtą litų ten;D 30 litų skaitytusi labai labai mažai,bet nžn,gal tu ten neleistum tiek daug. aš šiaip ėmiau 150litų į stofkę,bet išleidau lygiai šimtą.:> 9. DOKUMENTUS! Pasą, gimimo liūdyjimą (berods) ir t.t. 10. Pasiimk maisto - gėrimų,šokoladukų ar dar kokių biesų,tikrai užsinorėsi vieną dieną ir tingėsi eiti iki "akropolio" tai turėsi šalia savęs.:>
Patalynės nereikia imtis, ten duoda gerai išplautą ir t.t.! pasiimk dar daug daiktų kurių žinai,kad tau tikrai reikės. gali pasiimti arbatinuką (draugės ėmė), sriubos pakelyje ir t.t. , vandens kur būna maždaug penki litrai ar kiek ten, žinok apsimoka,mes iš draugių skolindavomės,bet nebūtina. ;D Auguste,seip man siais metais man dave kaskokia neisplauta patalyne su mini(gyvais)voriukais.siurpu buvo.ateinantiems metams pasiimsiu savo ir stovyklines net neliesiu. | |
| | | Cold
Pranešimų skaičius : 11 Age : 27 Miestas. : Siauliai Pamaina. : 2010~4,2009~4 Registration date : 2009-07-06
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Sk. 12 13 2009, 18:44 | |
| Man tai svaria dave, tik suplysuse bet rimtai ten voriuku buvo tavo patalynei ? gi galejai naujos paprasyt | |
| | | Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| | | | Mėlynikė.~
Pranešimų skaičius : 123 Age : 31 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 6 Registration date : 2009-01-25
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Pir. 12 14 2009, 22:42 | |
| Įdomu, ar vis dar tebežaliuoja ten... Galėtų taip ir pasilikt ;D | |
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Antr. 12 15 2009, 23:29 | |
| Kažin, tikriausiai nusivalė viskas jau seniausiai :D | |
| | | samanta19971
Pranešimų skaičius : 124 Age : 27 Miestas. : Joniškis Pamaina. : 2009 - 2 ,2010 - 3 ,2011 - 5 ,2012 - 5 ,2013- 5 Namelis. : neturi reiksmes Registration date : 2009-04-25
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Kv. 12 17 2009, 19:37 | |
| - Bitute rašo:
- Kažin, tikriausiai nusivalė viskas jau seniausiai :D
o gal kas issigando ir pagalvojo jog ateiviai puola del to ir neliete.(joke) | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Pir. 12 21 2009, 06:23 | |
| - samanta19971 rašo:
- Auguste rašo:
- Meyda rašo:
Būkit draugiški padarykit sąrašą xDd būtinai pasiimk: 1. PRAILGINTUVĄ, nes patikėk,tau jo žiauriai prireiks;D 2. MAUDIMUKĄ. 3. Kokį nors žaidimą žaisti su kambariokėm,pvz . UNO, monopolis - nerealiai praleistas laikas būna. ^^ 4. Pižamą 5. Viską higienai - šampūnas, kūno žele, dantų pastą etc. etc. etc. :D 6. DAAAAAUG RŪBŲ;D 7. Rankšluostįįį!!!! 8. Pinigų! minimum 30 litų. mano kambariokės ir aš išleidom apie šimtą litų ten;D 30 litų skaitytusi labai labai mažai,bet nžn,gal tu ten neleistum tiek daug. aš šiaip ėmiau 150litų į stofkę,bet išleidau lygiai šimtą.:> 9. DOKUMENTUS! Pasą, gimimo liūdyjimą (berods) ir t.t. 10. Pasiimk maisto - gėrimų,šokoladukų ar dar kokių biesų,tikrai užsinorėsi vieną dieną ir tingėsi eiti iki "akropolio" tai turėsi šalia savęs.:>
Patalynės nereikia imtis, ten duoda gerai išplautą ir t.t.! pasiimk dar daug daiktų kurių žinai,kad tau tikrai reikės. gali pasiimti arbatinuką (draugės ėmė), sriubos pakelyje ir t.t. , vandens kur būna maždaug penki litrai ar kiek ten, žinok apsimoka,mes iš draugių skolindavomės,bet nebūtina. ;D
Auguste,seip man siais metais man dave kaskokia neisplauta patalyne su mini(gyvais)voriukais.siurpu buvo.ateinantiems metams pasiimsiu savo ir stovyklines net neliesiu. Omg.:XXXXXXXXXXXXXXXX aš apsivėmus būčiau grynai. :s o ką darei su ta patalyne? :x | |
| | | samanta19971
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Pir. 12 21 2009, 12:30 | |
| - Auguste rašo:
- samanta19971 rašo:
- Auguste rašo:
- Meyda rašo:
Patalynės nereikia imtis, ten duoda gerai išplautą ir t.t.! pasiimk dar daug daiktų kurių žinai,kad tau tikrai reikės. gali pasiimti arbatinuką (draugės ėmė), sriubos pakelyje ir t.t. , vandens kur būna maždaug penki litrai ar kiek ten, žinok apsimoka,mes iš draugių skolindavomės,bet nebūtina. ;D
Auguste,seip man siais metais man dave kaskokia neisplauta patalyne su mini(gyvais)voriukais.siurpu buvo.ateinantiems metams pasiimsiu savo ir stovyklines net neliesiu. Omg.:XXXXXXXXXXXXXXXX aš apsivėmus būčiau grynai. :s o ką darei su ta patalyne? :x prisipuciau ciuzini ir pasiemiau miegmaisy.taip miegojau gal kokias kelias dienas kol tevai atveze manisake is namu.nes mat buvau pirma karta ir viso pirma ejau apzet aplinkos,tevai kai isvaziavo ejau klotis ir... bet budavo salta vien po tuo miegmaisiu,su visais rubasi susirietus guledavau... | |
| | | samanta19971
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Pir. 12 21 2009, 12:35 | |
| | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Antr. 12 22 2009, 04:23 | |
| - samanta19971 rašo:
- Auguste rašo:
- samanta19971 rašo:
- Auguste rašo:
- Meyda rašo:
Auguste,seip man siais metais man dave kaskokia neisplauta patalyne su mini(gyvais)voriukais.siurpu buvo.ateinantiems metams pasiimsiu savo ir stovyklines net neliesiu. Omg.:XXXXXXXXXXXXXXXX aš apsivėmus būčiau grynai. :s o ką darei su ta patalyne? :x prisipuciau ciuzini ir pasiemiau miegmaisy.taip miegojau gal kokias kelias dienas kol tevai atveze manisake is namu.nes mat buvau pirma karta ir viso pirma ejau apzet aplinkos,tevai kai isvaziavo ejau klotis ir... bet budavo salta vien po tuo miegmaisiu,su visais rubasi susirietus guledavau... omg,čia tai šlykštu. :D aš tai tavo vietoj būčiau nuėjus skųstis Aloyzui ,šlykštu labaiiiii.ewwww. :D | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. | |
| |
| | | | Daiktų sąrašiukas. | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |