Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Daiktų sąrašiukas.

Go down 
+89
raimondja
Dovile
Dolce;P
WiKuSiA
Kara :]
sekstas
*E!mis
B star
Gabriusa.
Ernesta.
Semy
Laura**
Ievuciukas;*
Idzius
shanel**
Gabrila123
KarOlinaa
Greta.*
Rokis..
Greta*
JuiCe
Ive_~
Immortality
Advokatė
Cemy
otilia
agabela
UgnY
Darellis
Dark*Wild
Goda
Eclips'e
_Gabriele_
fuj
Bitute
BarbOry
kristinax
Etsun
DaftPunk
ResPis
Šiiubiidiiubii
emibodi
samanta19971
Kresnute*
Wik.
Ive*
Gucka
Raudona]~
zemuoge
~&ampltGeruTia&gt
Ramunė.
gabryte
PePe
MauzYtja
Trešnėxxx
Itsnotme
Milda
guminukeV
Inesa123
miaau
gretuxxxiuke
*Mrs
mellanie
WheW*
Dalia
Simm*~
Gabrielle
Magly
Cindy ™
dovily
Egle*
karolė.
Smalsute
zmogusxD
Daigona.
Lauryna
agnėėxD
Skliauste
Quanna
ShiRaK
*Safyra*
mingaille
Jusinaa
D0minyka
Inesiox
kivis
Ugnė.
nirvana.
Lexia.
93 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 15 ... 25, 26, 27
AutoriusPranešimas
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

Daiktų sąrašiukas. - Page 27 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas.   Daiktų sąrašiukas. - Page 27 EmptyTr. 12 02 2009, 22:57

Meyda rašo:
O tai jeigu pirmą kartą važiuoji ? ;DD
Būkit draugiški padarykit sąrašą xDd

būtinai pasiimk:
1. PRAILGINTUVĄ, nes patikėk,tau jo žiauriai prireiks;D
2. MAUDIMUKĄ.
3. Kokį nors žaidimą žaisti su kambariokėm,pvz . UNO, monopolis - nerealiai praleistas laikas būna. ^^
4. Pižamą
5. Viską higienai - šampūnas, kūno žele, dantų pastą etc. etc. etc. :D
6. DAAAAAUG RŪBŲ;D
7. Rankšluostįįį!!!!
8. Pinigų! minimum 30 litų. mano kambariokės ir aš išleidom apie šimtą litų ten;D 30 litų skaitytusi labai labai mažai,bet nžn,gal tu ten neleistum tiek daug. aš šiaip ėmiau 150litų į stofkę,bet išleidau lygiai šimtą.:>
9. DOKUMENTUS! Pasą, gimimo liūdyjimą (berods) ir t.t.
10. Pasiimk maisto - gėrimų,šokoladukų ar dar kokių biesų,tikrai užsinorėsi vieną dieną ir tingėsi eiti iki "akropolio" tai turėsi šalia savęs.:>

Patalynės nereikia imtis, ten duoda gerai išplautą ir t.t.!
pasiimk dar daug daiktų kurių žinai,kad tau tikrai reikės. gali pasiimti arbatinuką (draugės ėmė), sriubos pakelyje ir t.t. , vandens kur būna maždaug penki litrai ar kiek ten, žinok apsimoka,mes iš draugių skolindavomės,bet nebūtina. ;D
Atgal į viršų Go down
raimondja

raimondja

Female
Pranešimų skaičius : 192
Miestas. : Mažeikiai
Pamaina. : 6
Namelis. : 18
Registration date : 2008-04-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas.   Daiktų sąrašiukas. - Page 27 EmptyKv. 12 03 2009, 15:48

Meyda rašo:
1.Sveikatos pažyma.
2.Higienos priemones(šampūną,muilą,dušo žele,dantų pastą,šepetėlį nu ir t.t.)
3.Drabužių(jei vasarą važiuosi pasiimk tokių rūbų ir kai būna karšta ir kai vėsiau ten džemperių ir pan.bei maudymuką ir sportinę aprangą,bei batų.)
4.Prailgintuvą,virdulį jei arbatos užsinorėsi ;D
5.Rankšluosčių.
6.Negendančio maisto,gėrimų ;D
7.Jei vešies virdulį tai dar ir puodelį,šaukštelį.
8.Purškiklių ar kokių kremų nuo uodų.
9.Pinigų,nes manau susigundysi apsilankyt akropolį. ;DD
10.Telefoną,mp3 ,fotiką ar dar ką.
11.Jei eisi į žygį miegmaišis.
12.Veidrodis,šukos,viskas plaukams.
13.kelialapis.
14.Plaukų džiovintuvas.
15.Šlapios servetėlės.
Viskas. :D
Atgal į viršų Go down
Daigona.
Moderatorius.
Moderatorius.
Daigona.

Female
Pranešimų skaičius : 1351
Registration date : 2008-03-08

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas.   Daiktų sąrašiukas. - Page 27 EmptyKv. 12 03 2009, 23:12

Mano sąrašą galima rasti `O8m. Daiktų sąrašo temoje. ;>
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas.   Daiktų sąrašiukas. - Page 27 EmptyPen. 12 04 2009, 06:45

Plaukų džiovintuvas? :D net nebuvo šovusi mintis į galvą jį veštis . :D bet gerai , kad priminei,gal vešiuosi '10 metais.
Atgal į viršų Go down
raimondja

raimondja

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas.   Daiktų sąrašiukas. - Page 27 EmptyPen. 12 04 2009, 10:11

Auguste rašo:
Plaukų džiovintuvas? :D net nebuvo šovusi mintis į galvą jį veštis . :D bet gerai , kad priminei,gal vešiuosi '10 metais.
Aš tai irgi nesivežiau,bet šiais metais vešiuos,nes įmetė į vandenį tiesiai prieš renginį kur dalyvaut turėjom,tai šlapia galva kažkaip eit.. ;D gerai kambariokė kad turėjo ;D
Atgal į viršų Go down
Bitute
Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Bitute

Pranešimų skaičius : 362
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6
Namelis. : 15
Registration date : 2009-03-20

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas.   Daiktų sąrašiukas. - Page 27 EmptyAntr. 12 08 2009, 16:48

Lexia. rašo:
Ive, kur čia? Jūsų namely? Nes pas mumis visad elektra buvo. ;D tik lemputė perdegusi buvo.
Pameni, kai Modestas ar kas ten nuspalvino mūsų lempą žaliai ( ar mėlynai? ) su markeriu? Laughing Laughing Laughing o-p-e-r-a-c-i-n-ė Laughing Laughing Laughing

Vaaa, kadangi važiavau šiemet pirmus metus, tai pati supratau ko man pritrūko :)
1. Maisto per mažai prisidėjau, arba per greit suvalgiau Laughing bet kitamet prisidėsiu daug bomžų sriubos.
Labai gerai buvo turėt puoduką kavai, arbatai, puodelį su šaukštų sriuboms. Labai gerai įsidėti tokio maisto, kuris tau nėra pats skaniausias, kurio tu nepirktum vos įėjus į parduotuvę. Aš pvz įsidėjau nemažai tų skanių musli batonėlių... Damn... Iškart per kelias dienas juos suvalgiau Laughing o va pvz riešutus aš rečiau valgau, nėra taip, kad ten juos dievinčiau, todėl naktimis, jeigu valgyt norėdavau pasiimdavau ten sauja, suvalgau ir gerai, todėl ilgai jų užteko ir skanu visai. Taip pat ir su sveriamais saldainiais. Paprasti saldainiai, su įdaru ir puikiai tiko kai norėdavau kažko saldaus.
2. Pasiemiau du rankšluosčius, bet vidutinio dydžio, nelabai gerai man buvo, ypač po dušo, geriau susisukti į didelį rankšluoštį. Na, kitamet žinosiu, vieną vidutinį (ar du) ir vieną didelį.
3. Knyguuutėėėė (arba maikutė)... Aš jos neturėjau :( net nepagalvojau apie ją. Paskutinę dieną visi rašė palinkėjimus, jetus, nu ašaros kaupėsi, kad nei iš vieno draugo neturėsio kažkokio prisiminimo, na, rašto, man tai labai svarbu. Žinoma, gauti laiškučiai iki šiol saugiai padėti ir išliks prisiminimas amžinai :)
4. Feno neturėjau, tačiau visa laimė, kad kambariokės atsivežė. Tikrai labai reikalingas daiktas :)
5. Kas dėl rūbų... Pirsidėjau nemažai maikučių, nedaug šortukų, vienas kelnes, treningus. Kitakart dėsiuos ar daugiau suknučių, ar šortų, nes maikutės jei išsitepdavau, lengvai išsiplaudavau, o va šortai... Dar kai šviesesnius turėjau, laaabai greit sutepiau (arba buvo kas pasirūpino kad susitepčiau Laughing ), taigi, darysiu išvadas :D
Dar dėl pižamos. Aš turėjau trumpomis rankovėmis ir kelnės buvo maždaug iki blauzdų. Nu vasarinė pižama. Man buvo velniškai šalta naktimis :D apsimaudavau treningą, su kuriuo pabusdavau beveik šlapia :D tik nosies galiukas šaltas rytais būdavo :DD todėl jau kažką šilčiau naktims reikia pasiimti, kokį treningą, ar megstuką nakčiai, kuris malonus kūnui.
6. Mmm... Pinigai. Aš asmeniškai išleidau kažkur 30-40lt. Man pilnai užteko... ledams Laughing ne, o šiaip, tikrai pakako man ir ledams, ir kelis kartus saldainių pirkau, dėjausi su draugėmis už stovyklos CD Wink nebent ten jau yra norinčių pirkti tas maikutes, kepures, kasdien picas, visokius čipsus, saldainius, tada daugiau reiktų :)
7. Koks žibintuvėlis, prožektorius neporšal nakčiai. Racijos geras daiktas (dėja, nepasinaudojome :( )

Visa kita jau yra n kartų išvardinta, nesikartosiu. Aš paminėjau tai, ko man pritrūko, į ką labiau atkreipiau dėmesį.
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas.   Daiktų sąrašiukas. - Page 27 EmptyPen. 12 11 2009, 19:39

Gabriele, aišku, kad pamenu. ;DD Modestas čia. ;DD
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
raimondja

raimondja

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas.   Daiktų sąrašiukas. - Page 27 EmptyŠt. 12 12 2009, 17:09

Čia kokia proga nuspalvino?;D
Norėjo padaryt žalią apšvietimą?;D
Atgal į viršų Go down
Mėlynikė.~

Mėlynikė.~

Female
Pranešimų skaičius : 123
Registration date : 2009-01-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas.   Daiktų sąrašiukas. - Page 27 EmptyŠt. 12 12 2009, 19:35

Ta proga, kad gavom naują lemputę ;D
reikėjo papimpint ;D Idea
Atgal į viršų Go down
Bitute
Bitute

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas.   Daiktų sąrašiukas. - Page 27 EmptyŠt. 12 12 2009, 20:31

Taip nesveikai atrodė Laughing kitamet kartosim... Pasiemam kokių raudonų ar juodų markerių ;DDD
Atgal į viršų Go down
raimondja

raimondja

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas.   Daiktų sąrašiukas. - Page 27 EmptySk. 12 13 2009, 10:19

Geras vaizdas turėjo būti ;D
Atgal į viršų Go down
samanta19971

samanta19971

Female
Pranešimų skaičius : 124
Miestas. : Joniškis
Pamaina. : 2009 - 2 ,2010 - 3 ,2011 - 5 ,2012 - 5 ,2013- 5
Namelis. : neturi reiksmes
Registration date : 2009-04-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas.   Daiktų sąrašiukas. - Page 27 EmptySk. 12 13 2009, 18:05

Auguste rašo:
Meyda rašo:

būtinai pasiimk:
2. MAUDIMUKĄ.
3. Kokį nors žaidimą žaisti su kambariokėm,pvz . UNO, monopolis - nerealiai praleistas laikas būna. ^^
4. Pižamą
6. DAAAAAUG RŪBŲ;D
7. Rankšluostįįį!!!!
8. Pinigų! minimum 30 litų. mano kambariokės ir aš išleidom apie šimtą litų ten;D 30 litų skaitytusi labai labai mažai,bet nžn,gal tu ten neleistum tiek daug. aš šiaip ėmiau 150litų į stofkę,bet išleidau lygiai šimtą.:>
10. Pasiimk maisto - gėrimų,šokoladukų ar dar kokių biesų,tikrai užsinorėsi vieną dieną ir tingėsi eiti iki "akropolio" tai turėsi šalia savęs.:>

pasiimk dar daug daiktų kurių žinai,kad tau tikrai reikės. gali pasiimti arbatinuką (draugės ėmė), sriubos pakelyje ir t.t. , vandens kur būna maždaug penki litrai ar kiek ten, žinok apsimoka,mes iš draugių skolindavomės,bet nebūtina. ;D

Auguste,seip man siais metais man dave kaskokia neisplauta patalyne su mini(gyvais)voriukais.siurpu buvo.ateinantiems metams pasiimsiu savo ir stovyklines net neliesiu. lol!
Atgal į viršų Go down
Cold

Cold

Female
Pranešimų skaičius : 11
Miestas. : Siauliai
Pamaina. : 2010~4,2009~4
Registration date : 2009-07-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas.   Daiktų sąrašiukas. - Page 27 EmptySk. 12 13 2009, 18:44

Man tai svaria dave, tik suplysuse Laughing bet rimtai ten voriuku buvo tavo patalynei Shocked ? gi galejai naujos paprasyt Wink
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas.   Daiktų sąrašiukas. - Page 27 EmptySk. 12 13 2009, 22:28

Žalias kambariūūūūkas. (mm) Idea
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
Mėlynikė.~

Mėlynikė.~

Female
Pranešimų skaičius : 123
Registration date : 2009-01-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas.   Daiktų sąrašiukas. - Page 27 EmptyPir. 12 14 2009, 22:42

Įdomu, ar vis dar tebežaliuoja ten... scratch
Galėtų taip ir pasilikt ;D
Atgal į viršų Go down
Bitute
Bitute

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas.   Daiktų sąrašiukas. - Page 27 EmptyAntr. 12 15 2009, 23:29

Kažin, tikriausiai nusivalė viskas jau seniausiai :D
Atgal į viršų Go down
samanta19971

samanta19971

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas.   Daiktų sąrašiukas. - Page 27 EmptyKv. 12 17 2009, 19:37

Bitute rašo:
Kažin, tikriausiai nusivalė viskas jau seniausiai :D

o gal kas issigando ir pagalvojo jog ateiviai puola del to ir neliete.(joke) lol!
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas.   Daiktų sąrašiukas. - Page 27 EmptyPir. 12 21 2009, 06:23

samanta19971 rašo:
Auguste rašo:
Meyda rašo:

būtinai pasiimk:
2. MAUDIMUKĄ.
4. Pižamą
6. DAAAAAUG RŪBŲ;D
7. Rankšluostįįį!!!!

Auguste,seip man siais metais man dave kaskokia neisplauta patalyne su mini(gyvais)voriukais.siurpu buvo.ateinantiems metams pasiimsiu savo ir stovyklines net neliesiu. lol!

Omg.:XXXXXXXXXXXXXXXX
aš apsivėmus būčiau grynai. :s
o ką darei su ta patalyne? :x
Atgal į viršų Go down
samanta19971

samanta19971

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas.   Daiktų sąrašiukas. - Page 27 EmptyPir. 12 21 2009, 12:30

Auguste rašo:
samanta19971 rašo:
Auguste rašo:
Meyda rašo:

būtinai pasiimk:
2. MAUDIMUKĄ.
4. Pižamą
6. DAAAAAUG RŪBŲ;D
7. Rankšluostįįį!!!!

prisipuciau ciuzini ir pasiemiau miegmaisy.taip miegojau gal kokias kelias dienas kol tevai atveze manisake is namu.nes mat buvau pirma karta ir viso pirma ejau apzet aplinkos,tevai kai isvaziavo ejau klotis ir... bet budavo salta vien po tuo miegmaisiu,su visais rubasi susirietus guledavau...
Atgal į viršų Go down
samanta19971

samanta19971

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas.   Daiktų sąrašiukas. - Page 27 EmptyPir. 12 21 2009, 12:35

Cold rašo:
Man tai svaria dave, tik suplysuse Laughing bet rimtai ten voriuku buvo tavo patalynei Shocked ? gi galejai naujos paprasyt Wink
ai hnu tai paskui tenais prades "jei kas nepatink,grazinam pinigus ir vaziuok namo"kaip kad draugei sake del suplysusios patalynes...nu zodziu vistiek buva smagu,galedavau nakti atsigulus save pravardziuot koke tu glusa ir t.t.o kambariokes nakti is manes žvengdavo
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas.   Daiktų sąrašiukas. - Page 27 EmptyAntr. 12 22 2009, 04:23

samanta19971 rašo:
Auguste rašo:
samanta19971 rašo:
Auguste rašo:
Meyda rašo:

būtinai pasiimk:
2. MAUDIMUKĄ.
4. Pižamą
6. DAAAAAUG RŪBŲ;D
7. Rankšluostįįį!!!!

prisipuciau ciuzini ir pasiemiau miegmaisy.taip miegojau gal kokias kelias dienas kol tevai atveze manisake is namu.nes mat buvau pirma karta ir viso pirma ejau apzet aplinkos,tevai kai isvaziavo ejau klotis ir... bet budavo salta vien po tuo miegmaisiu,su visais rubasi susirietus guledavau...

omg,čia tai šlykštu. :D
aš tai tavo vietoj būčiau nuėjus skųstis Aloyzui ,šlykštu labaiiiii.ewwww. :D
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas.   Daiktų sąrašiukas. - Page 27 Empty

Atgal į viršų Go down

Daiktų sąrašiukas.
Atgal į viršų 
Puslapis 2727Pereiti prie : Previous  1 ... 15 ... 25, 26, 27
 Similar topics
-