| Krikštynos | |
|
+57Cold kristinax Ms.Vesta Ievuciukas;* Cemy KaTty DiSk0iTeKe Ramuneleee ;)~ Gb *Safyra* KarOlinaa _Gabriele_ Eclips'e Monika Dark*Wild Kresnute* Ger2lia Inesiox Ugnė. zuikuteeeaaa Egle* Ive* emibodi Gucka Aistule zemuoge Darellis Ramunė. brigute* *Mrs Vikū Wik. fabi eXclusive Šiiubiidiiubii guminukeV miaau gretuxxxiuke Dalia mellanie Gabrielle Miglioš D Simm*~ Daigona. karolė. Magly kilazz Skliauste Quanna Cindy mingaille Jusinaa Lexia. agnėėxD Burbulitea D0minyka nirvana. 61 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos Sk. 05 10 2009, 20:41 | |
| aš tai jų nenoriu. Laiko gaišimas. Jei būtų man pirmi metai stovykloje - norėčiau. :} | |
|
| |
Dark*Wild
Pranešimų skaičius : 255 Age : 32 Registration date : 2009-05-21
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos Št. 05 23 2009, 12:30 | |
| man buvo jos.. bet kiek girdėjau tai tik pirmai pamaina;Dp bet ta ivyki prisiminsiu amžiams bet čia gryna tiesa kaip Lexia sako, kai tiek kartu ta pati daro tai paparasčiausias laiko gaišimas tampa ^^ | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
Pranešimų skaičius : 739 Age : 27 Miestas. : Palanga[Šventoji] Pamaina. : 3. Registration date : 2009-03-10
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos Št. 05 23 2009, 17:04 | |
| Galėtų šiaip kiekvienas metais vis ko naujo, originalaus pridėt per tas krykštynų ceremonijas :DD Naujų atrakcijų, su visokiom užduotim, tada visi daug entuziestingiau į viską žiūrėtų ,nu ,bet čia dar ir nuo nusiteikimo priklauso.. Aš nieko prieš už tai ,kad pakartot visa tai.. Gal antras kartas nebebūtų toks įsimintinas ,bet vistiek būtų. O šiaip balsiuose man viskas nuostabu ,daug atradimų.. Niekaip nieko nespėji, bet nrois viską išbandyt.. čia žiūrėjau daug komentarų ,kad pirmąjį katą nuvažiuoji su tokia nuotaiką ,o kitus kartus į viską žiūri su daug mažesnius entuziazmu ,bet aš vistiek priskirsiu save prie tų `niekad nenusiraminančių`. Ir amn kitokie žmonies ,greit užgestantys kelia nuostabą :DD Manęs viskšikai neramina tai ,kad vėliau truputį nusivyli ,kad nepasieki užsibrėžtų tikslų nei pusės, aš vistiek darau tai iš naujo ir s a k a u ,kad vistiek s t e n g s i u o s padaryti ir išbandyti ten viską kas tik ten yra.!! | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos Št. 05 23 2009, 17:21 | |
| - Šiiubiidiiubii rašo:
- Galėtų šiaip kiekvienas metais vis ko naujo, originalaus pridėt per tas krykštynų ceremonijas :DD
Naujų atrakcijų, su visokiom užduotim, tada visi daug entuziestingiau į viską žiūrėtų ,nu ,bet čia dar ir nuo nusiteikimo priklauso.. Aš nieko prieš už tai ,kad pakartot visa tai.. Gal antras kartas nebebūtų toks įsimintinas ,bet vistiek būtų. O šiaip balsiuose man viskas nuostabu ,daug atradimų.. Niekaip nieko nespėji, bet nrois viską išbandyt.. čia žiūrėjau daug komentarų ,kad pirmąjį katą nuvažiuoji su tokia nuotaiką ,o kitus kartus į viską žiūri su daug mažesnius entuziazmu ,bet aš vistiek priskirsiu save prie tų `niekad nenusiraminančių`. Ir amn kitokie žmonies ,greit užgestantys kelia nuostabą :DD Manęs viskšikai neramina tai ,kad vėliau truputį nusivyli ,kad nepasieki užsibrėžtų tikslų nei pusės, aš vistiek darau tai iš naujo ir s a k a u ,kad vistiek s t e n g s i u o s padaryti ir išbandyti ten viską kas tik ten yra.!! mldc bet as vistiek nenoriu krikstynu | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
Pranešimų skaičius : 739 Age : 27 Miestas. : Palanga[Šventoji] Pamaina. : 3. Registration date : 2009-03-10
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos Št. 05 23 2009, 18:05 | |
| - Auguste rašo:
- Šiiubiidiiubii rašo:
- Galėtų šiaip kiekvienas metais vis ko naujo, originalaus pridėt per tas krykštynų ceremonijas :DD
Naujų atrakcijų, su visokiom užduotim, tada visi daug entuziestingiau į viską žiūrėtų ,nu ,bet čia dar ir nuo nusiteikimo priklauso.. Aš nieko prieš už tai ,kad pakartot visa tai.. Gal antras kartas nebebūtų toks įsimintinas ,bet vistiek būtų. O šiaip balsiuose man viskas nuostabu ,daug atradimų.. Niekaip nieko nespėji, bet nrois viską išbandyt.. čia žiūrėjau daug komentarų ,kad pirmąjį katą nuvažiuoji su tokia nuotaiką ,o kitus kartus į viską žiūri su daug mažesnius entuziazmu ,bet aš vistiek priskirsiu save prie tų `niekad nenusiraminančių`. Ir amn kitokie žmonies ,greit užgestantys kelia nuostabą :DD Manęs viskšikai neramina tai ,kad vėliau truputį nusivyli ,kad nepasieki užsibrėžtų tikslų nei pusės, aš vistiek darau tai iš naujo ir s a k a u ,kad vistiek s t e n g s i u o s padaryti ir išbandyti ten viską kas tik ten yra.!! mldc
bet as vistiek nenoriu krikstynu Tai jų ,čia, žiūriu dauguma nenori, nei tie ,kruie jau abndę, nei tie ,kurie net nepabandę. O tie ,kurie nebandę ir važiuoji pirmą kart ,tai nenori tikrai bereikalo. Labai įspūdį didžiulį palieka ,bent jau man. | |
|
| |
Dark*Wild
Pranešimų skaičius : 255 Age : 32 Registration date : 2009-05-21
| |
| |
mingaille
Pranešimų skaičius : 233 Age : 29 Pamaina. : 6 Registration date : 2008-12-30
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos Št. 05 23 2009, 21:01 | |
| Jei atvirai, tai vietoj krikštynų galėtų vėl padaryti prisistatymus, ten bent įdomu pažiūrėt man. O krikštynų aš nenoriu. | |
|
| |
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos Št. 05 23 2009, 22:21 | |
| | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos Sk. 05 24 2009, 00:31 | |
| - MinGa. rašo:
- Jei atvirai, tai vietoj krikštynų galėtų vėl padaryti prisistatymus, ten bent įdomu pažiūrėt man. O krikštynų aš nenoriu.
pala, pala, o kas tie prisistatymai? | |
|
| |
Monika
Pranešimų skaičius : 82 Age : 32 Registration date : 2009-05-01
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos Sk. 05 24 2009, 08:22 | |
| aš če važuoju šeštus metus bet dar ni karto ant krikštinu nepapuoliau,butu idomu bet jai nebus ir beju gerai. | |
|
| |
Eclips'e
Pranešimų skaičius : 86 Age : 32 Miestas. : Siauliai Pamaina. : 7 Registration date : 2009-04-14
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos Sk. 05 24 2009, 12:46 | |
| as ir jau ne karta buwus ;] bet krikstynu nepatyriau ;DD ir jei atwirai tai nedegu noru ju patirt ;DD | |
|
| |
Monika
Pranešimų skaičius : 82 Age : 32 Registration date : 2009-05-01
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos Sk. 05 24 2009, 12:55 | |
| na aš netegu noru man ištikru vienodai bus jos ar ne | |
|
| |
Ramunė.
Pranešimų skaičius : 102 Age : 29 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 5 Registration date : 2009-03-15
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos Sk. 05 24 2009, 15:33 | |
| Auguste, prisistatymai tai savotiškas renginys. Susirenka visi, pagal namelius kviečia ir kiekvienas namelis sugalvojęs prisistatymą: ar dainą ar eilėraštį ar šeip ką kalbą, na čia jau kas kaip. Kiek pamenu tas renginys vyksta pirmosios dienos vakare. :) | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos Sk. 05 24 2009, 17:45 | |
| - Ramunė. rašo:
- Auguste, prisistatymai tai savotiškas renginys. Susirenka visi, pagal namelius kviečia ir kiekvienas namelis sugalvojęs prisistatymą: ar dainą ar eilėraštį ar šeip ką kalbą, na čia jau kas kaip.
Kiek pamenu tas renginys vyksta pirmosios dienos vakare. :) omg noreciau labaii! | |
|
| |
_Gabriele_
Pranešimų skaičius : 16 Age : 28 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : Ketvirta ;>> Registration date : 2009-05-20
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos Sk. 05 24 2009, 17:55 | |
| Aš irgi manau, kad būtų įdomiau prisistatymai, nėi krikštynos ;}} | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos Sk. 05 24 2009, 17:56 | |
| o cia tipo tik 1 karta taip buvo per Balsiu istoooorija? | |
|
| |
KarOlinaa
Pranešimų skaičius : 56 Age : 27 Miestas. : N. Akmenė. Pamaina. : 5 Registration date : 2009-05-09
| |
| |
Eclips'e
Pranešimų skaičius : 86 Age : 32 Miestas. : Siauliai Pamaina. : 7 Registration date : 2009-04-14
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos Sk. 05 24 2009, 18:33 | |
| kai as buwau tai buwo prisistatymai.. bet tiesa sakant nieko ypatingo ;D nes mazai laiko pasiruost,ir tuo labiau kad dar nebuni pakankamai susibendrawes su sawo namelio gywentojais ;DD | |
|
| |
Lexia. Forumo galva.
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos Sk. 05 24 2009, 21:35 | |
| '06 ir '07 turėjom prisistatymus. O '08 nei prisistatymų, nei krikštynų. O kažkokios estafetės buvo. | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos Pir. 05 25 2009, 03:00 | |
| - Eclips'e rašo:
- kai as buwau tai buwo prisistatymai.. bet tiesa sakant nieko ypatingo ;D
nes mazai laiko pasiruost,ir tuo labiau kad dar nebuni pakankamai susibendrawes su sawo namelio gywentojais ;DD vistiek labai prisistatymu dabar uzsinorejau. | |
|
| |
Eclips'e
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos Pir. 05 25 2009, 14:02 | |
| man asmeniskai prisistatymai irgi labiau prie sirdies negu krikstynos :) | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos Pir. 05 25 2009, 15:36 | |
| o.. pristatymai.. Hėm.. tokųi net girdėjus nebuvau.. bet skamba smagiai ,tik žinoma ne visiems žmonėms užteks drąsos imt ir skaityt ar sakyt ką garsiai ;DD | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos Pir. 05 25 2009, 17:51 | |
| - Šiiubiidiiubii rašo:
- o.. pristatymai.. Hėm.. tokųi net girdėjus nebuvau.. bet skamba smagiai ,tik žinoma ne visiems žmonėms užteks drąsos imt ir skaityt ar sakyt ką garsiai ;DD
man neuztektu, bet as vistiek noreciau :geek: | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos Pir. 05 25 2009, 19:45 | |
| Tai koks tikslas ten dalyvaut ,jeigu niekiek neprisidėsi ,nes trūks drąsos? ;DD Nu nebent pasiklausyt kitų kūrynių. | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos Pir. 05 25 2009, 20:13 | |
| - Šiiubiidiiubii rašo:
- Tai koks tikslas ten dalyvaut ,jeigu niekiek neprisidėsi ,nes trūks drąsos? ;DD Nu nebent pasiklausyt kitų kūrynių.
tai as juk nesakau,kad nedalyvauciau. man visada buna nedrasu, kad ir klaseje kokio nors zmogaus ko nors paklausti, bet uzsnekinu. krc, pazinotum mane , suprastum.;D | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos | |
| |
|
| |
| Krikštynos | |
|