Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Krikštynos

Go down 
+57
Cold
kristinax
Ms.Vesta
Ievuciukas;*
Cemy
KaTty
DiSk0iTeKe
Ramuneleee ;)~
Gb
*Safyra*
KarOlinaa
_Gabriele_
Eclips'e
Monika
Dark*Wild
Kresnute*
Ger2lia
Inesiox
Ugnė.
zuikuteeeaaa
Egle*
Ive*
emibodi
Gucka
Aistule
zemuoge
Darellis
Ramunė.
brigute*
*Mrs
Vikū
Wik.
fabi
eXclusive
Šiiubiidiiubii
guminukeV
miaau
gretuxxxiuke
Dalia
mellanie
Gabrielle
Miglioš D
Simm*~
Daigona.
karolė.
Magly
kilazz
Skliauste
Quanna
Cindy ™
mingaille
Jusinaa
Lexia.
agnėėxD
Burbulitea
D0minyka
nirvana.
61 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next
AutoriusPranešimas
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

Krikštynos - Page 7 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptySk. 05 10 2009, 20:41

aš tai jų nenoriu. Laiko gaišimas. Jei būtų man pirmi metai stovykloje - norėčiau. :}
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
Dark*Wild

Dark*Wild

Pranešimų skaičius : 255
Registration date : 2009-05-21

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptyŠt. 05 23 2009, 12:30

man buvo jos.. bet kiek girdėjau tai tik pirmai pamaina;Dp bet ta ivyki prisiminsiu amžiams lol! bet čia gryna tiesa kaip Lexia sako, kai tiek kartu ta pati daro tai paparasčiausias laiko gaišimas tampa ^^
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female
Pranešimų skaičius : 739
Miestas. : Palanga[Šventoji]
Pamaina. : 3.
Registration date : 2009-03-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptyŠt. 05 23 2009, 17:04

Galėtų šiaip kiekvienas metais vis ko naujo, originalaus pridėt per tas krykštynų ceremonijas :DD
Naujų atrakcijų, su visokiom užduotim, tada visi daug entuziestingiau į viską žiūrėtų ,nu ,bet čia dar ir nuo nusiteikimo priklauso.. Aš nieko prieš už tai ,kad pakartot visa tai.. Gal antras kartas nebebūtų toks įsimintinas ,bet vistiek būtų. O šiaip balsiuose man viskas nuostabu ,daug atradimų.. Niekaip nieko nespėji, bet nrois viską išbandyt.. čia žiūrėjau daug komentarų ,kad pirmąjį katą nuvažiuoji su tokia nuotaiką ,o kitus kartus į viską žiūri su daug mažesnius entuziazmu ,bet aš vistiek priskirsiu save prie tų `niekad nenusiraminančių`. Ir amn kitokie žmonies ,greit užgestantys kelia nuostabą :DD Manęs viskšikai neramina tai ,kad vėliau truputį nusivyli ,kad nepasieki užsibrėžtų tikslų nei pusės, aš vistiek darau tai iš naujo ir s a k a u ,kad vistiek s t e n g s i u o s padaryti ir išbandyti ten viską kas tik ten yra.!! Laughing Švilpauja.
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptyŠt. 05 23 2009, 17:21

Šiiubiidiiubii rašo:
Galėtų šiaip kiekvienas metais vis ko naujo, originalaus pridėt per tas krykštynų ceremonijas :DD
Naujų atrakcijų, su visokiom užduotim, tada visi daug entuziestingiau į viską žiūrėtų ,nu ,bet čia dar ir nuo nusiteikimo priklauso.. Aš nieko prieš už tai ,kad pakartot visa tai.. Gal antras kartas nebebūtų toks įsimintinas ,bet vistiek būtų. O šiaip balsiuose man viskas nuostabu ,daug atradimų.. Niekaip nieko nespėji, bet nrois viską išbandyt.. čia žiūrėjau daug komentarų ,kad pirmąjį katą nuvažiuoji su tokia nuotaiką ,o kitus kartus į viską žiūri su daug mažesnius entuziazmu ,bet aš vistiek priskirsiu save prie tų `niekad nenusiraminančių`. Ir amn kitokie žmonies ,greit užgestantys kelia nuostabą :DD Manęs viskšikai neramina tai ,kad vėliau truputį nusivyli ,kad nepasieki užsibrėžtų tikslų nei pusės, aš vistiek darau tai iš naujo ir s a k a u ,kad vistiek s t e n g s i u o s padaryti ir išbandyti ten viską kas tik ten yra.!! Laughing Švilpauja.

mldc

bet as vistiek nenoriu krikstynu lol!
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptyŠt. 05 23 2009, 18:05

Auguste rašo:
Šiiubiidiiubii rašo:

mldc

bet as vistiek nenoriu krikstynu lol!

Tai jų ,čia, žiūriu dauguma nenori, nei tie ,kruie jau abndę, nei tie ,kurie net nepabandę. O tie ,kurie nebandę ir važiuoji pirmą kart ,tai nenori tikrai bereikalo. Labai įspūdį didžiulį palieka ,bent jau man.
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

Pranešimų skaičius : 255
Registration date : 2009-05-21

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptyŠt. 05 23 2009, 19:57

taip taip ispūdi tai palieka;DD bet iš pradžių tikrai prisipažystu iš tos nežinios varo i tuoleta;D lol! bet vėliau kai viskas jau baigiasi pagalvoji: o je... čia tai bajeris..pakartojam? .:DDDp supranti? po krikįtynu visi tik ir kalba apie ispūd-ius patitrus tuo metu ,. tikrai šaunu. What a Face Laughing
Atgal į viršų Go down
mingaille

mingaille

Female
Pranešimų skaičius : 233
Pamaina. : 6
Registration date : 2008-12-30

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptyŠt. 05 23 2009, 21:01

Jei atvirai, tai vietoj krikštynų galėtų vėl padaryti prisistatymus, ten bent įdomu pažiūrėt man. O krikštynų aš nenoriu.
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptyŠt. 05 23 2009, 22:21

Pritariu Mingailei.
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptySk. 05 24 2009, 00:31

MinGa. rašo:
Jei atvirai, tai vietoj krikštynų galėtų vėl padaryti prisistatymus, ten bent įdomu pažiūrėt man. O krikštynų aš nenoriu.

pala, pala, o kas tie prisistatymai? scratch
Atgal į viršų Go down
Monika

Monika

Female
Pranešimų skaičius : 82
Registration date : 2009-05-01

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptySk. 05 24 2009, 08:22

aš če važuoju šeštus metus bet dar ni karto ant krikštinu nepapuoliau,butu idomu bet jai nebus ir beju gerai.
Atgal į viršų Go down
Eclips'e

Eclips'e

Female
Pranešimų skaičius : 86
Miestas. : Siauliai
Pamaina. : 7
Registration date : 2009-04-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptySk. 05 24 2009, 12:46

as ir jau ne karta buwus ;] bet krikstynu nepatyriau ;DD
ir jei atwirai tai nedegu noru ju patirt ;DD
Atgal į viršų Go down
Monika

Monika

Female
Pranešimų skaičius : 82
Registration date : 2009-05-01

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptySk. 05 24 2009, 12:55

na aš netegu noru man ištikru vienodai bus jos ar ne
Atgal į viršų Go down
Ramunė.

Ramunė.

Female
Pranešimų skaičius : 102
Miestas. : Šiauliai
Pamaina. : 5
Registration date : 2009-03-15

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptySk. 05 24 2009, 15:33

Auguste, prisistatymai tai savotiškas renginys. Susirenka visi, pagal namelius kviečia ir kiekvienas namelis sugalvojęs prisistatymą: ar dainą ar eilėraštį ar šeip ką kalbą, na čia jau kas kaip.
Kiek pamenu tas renginys vyksta pirmosios dienos vakare. :)
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptySk. 05 24 2009, 17:45

Ramunė. rašo:
Auguste, prisistatymai tai savotiškas renginys. Susirenka visi, pagal namelius kviečia ir kiekvienas namelis sugalvojęs prisistatymą: ar dainą ar eilėraštį ar šeip ką kalbą, na čia jau kas kaip.
Kiek pamenu tas renginys vyksta pirmosios dienos vakare. :)

omg noreciau labaii! cat
Atgal į viršų Go down
_Gabriele_

_Gabriele_

Female
Pranešimų skaičius : 16
Miestas. : Mažeikiai
Pamaina. : Ketvirta ;>>
Registration date : 2009-05-20

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptySk. 05 24 2009, 17:55

Aš irgi manau, kad būtų įdomiau prisistatymai, nėi krikštynos ;}}
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptySk. 05 24 2009, 17:56

o cia tipo tik 1 karta taip buvo per Balsiu istoooorija? Like a Star @ heaven
Atgal į viršų Go down
KarOlinaa

KarOlinaa

Female
Pranešimų skaičius : 56
Miestas. : N. Akmenė.
Pamaina. : 5
Registration date : 2009-05-09

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptySk. 05 24 2009, 17:57

Jo. Laughing Per prisistatymus būtų vis kažkas naujo,p per krikštynas viskas taip pat. bad news Švilpauja.
Atgal į viršų Go down
Eclips'e

Eclips'e

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptySk. 05 24 2009, 18:33

kai as buwau tai buwo prisistatymai.. bet tiesa sakant nieko ypatingo ;D
nes mazai laiko pasiruost,ir tuo labiau kad dar nebuni pakankamai susibendrawes su sawo namelio gywentojais ;DD
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptySk. 05 24 2009, 21:35

'06 ir '07 turėjom prisistatymus. O '08 nei prisistatymų, nei krikštynų. O kažkokios estafetės buvo.
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptyPir. 05 25 2009, 03:00

Eclips'e rašo:
kai as buwau tai buwo prisistatymai.. bet tiesa sakant nieko ypatingo ;D
nes mazai laiko pasiruost,ir tuo labiau kad dar nebuni pakankamai susibendrawes su sawo namelio gywentojais ;DD

vistiek labai prisistatymu dabar uzsinorejau. cat
Atgal į viršų Go down
Eclips'e

Eclips'e

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptyPir. 05 25 2009, 14:02

man asmeniskai prisistatymai irgi labiau prie sirdies negu krikstynos :)
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptyPir. 05 25 2009, 15:36

o.. pristatymai.. Hėm.. tokųi net girdėjus nebuvau.. bet skamba smagiai ,tik žinoma ne visiems žmonėms užteks drąsos imt ir skaityt ar sakyt ką garsiai ;DD
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptyPir. 05 25 2009, 17:51

Šiiubiidiiubii rašo:
o.. pristatymai.. Hėm.. tokųi net girdėjus nebuvau.. bet skamba smagiai ,tik žinoma ne visiems žmonėms užteks drąsos imt ir skaityt ar sakyt ką garsiai ;DD

man neuztektu, bet as vistiek noreciau :geek:
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptyPir. 05 25 2009, 19:45

Tai koks tikslas ten dalyvaut ,jeigu niekiek neprisidėsi ,nes trūks drąsos? ;DD Nu nebent pasiklausyt kitų kūrynių.
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 EmptyPir. 05 25 2009, 20:13

Šiiubiidiiubii rašo:
Tai koks tikslas ten dalyvaut ,jeigu niekiek neprisidėsi ,nes trūks drąsos? ;DD Nu nebent pasiklausyt kitų kūrynių.

tai as juk nesakau,kad nedalyvauciau. man visada buna nedrasu, kad ir klaseje kokio nors zmogaus ko nors paklausti, bet uzsnekinu. krc, pazinotum mane , suprastum.;D
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Krikštynos   Krikštynos - Page 7 Empty

Atgal į viršų Go down

Krikštynos
Atgal į viršų 
Puslapis 712Pereiti prie : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-