| Paskutinė diena. Varžybos | |
|
+27otilia Dark*Wild Inesiox Kresnute* Samber Egle* Agnė Ramunė. Etsun Wik. ResPis karolė. DaftPunk Gucka Šiiubiidiiubii emibodi brigute* mellanie agnėėxD zemuoge Simm*~ Daigona. Lexia. D0minyka *Safyra* nirvana. Dalia 31 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
ResPis
Pranešimų skaičius : 51 Age : 30 Miestas. : Naujoji Akmenė Pamaina. : 5 Registration date : 2009-05-02
| Temos pavadinimas: Re: Paskutinė diena. Varžybos Sk. 05 10 2009, 20:34 | |
| Užpraitais metais gavau tik 1, o praeitais net 7 | |
|
| |
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Paskutinė diena. Varžybos Sk. 05 10 2009, 20:35 | |
| | |
|
| |
karolė.
Pranešimų skaičius : 663 Age : 29 Miestas. : Klaipėda.;}* Pamaina. : ketvirtaa. Namelis. : I wear my sunglasses at night.* Registration date : 2009-02-04
| Temos pavadinimas: Re: Paskutinė diena. Varžybos Sk. 05 10 2009, 20:36 | |
| šiais metais tikiuosi gaut.;D | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Paskutinė diena. Varžybos Pir. 05 11 2009, 04:18 | |
| - nirvana. rašo:
- Auguste rašo:
- brigute* rašo:
- Auguste rašo:
- as ant saskiu pavarysiu
mmm... a gerai saskem lost moki ? as tai niekados nemokejau ir jauciu kad neismoksiu :cry: ughu. nuo 4 metu zaidziu . savo seneli ir bratki nugaliu : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nėra skirtumo, nuo kiek metų, svarbu su kokiais žaidėjais ; D aš va, irgi labai laiminga buvau, kai pirmą kartą senelį aplošiau. tas tai užkietėjęs žaidėjas ant šaškių x D (bet šachmatai man kažkoks nesusipratimas) x D tai, kad mano senelis ir bratkis yra kazkokie genijai : DDDDDD o as budama 1o-mete juos abu aplosdavau (rofl) | |
|
| |
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: Paskutinė diena. Varžybos Pir. 05 11 2009, 18:06 | |
| tai reiškia jie prasti žaidėjai, jei dešimtmetė aplošia ; D aš buvau gavusi du diplomus, wuhu ; }} xD | |
|
| |
Etsun
Pranešimų skaičius : 96 Age : 28 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 06'07'08'09'10 - 4 pamaina. (: Registration date : 2009-05-11
| Temos pavadinimas: Re: Paskutinė diena. Varžybos Pir. 05 11 2009, 18:10 | |
| [quote="kapsule.*"] - DaftPunk rašo:
- Laimejom žaisdami Beisbolą ir dar 3x3 krepšinio turnyrą. Xe.. pamenu tas varžybas lyg butu jos vakar buvusios. Laimejom visas zaistas, o finale iveikem visom galvom uz save aukstesnius, o kas svarbiausiai, kad ju centras buvo 205cm ugio ;DD
| |
|
| |
Ramunė.
Pranešimų skaičius : 102 Age : 29 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 5 Registration date : 2009-03-15
| Temos pavadinimas: Re: Paskutinė diena. Varžybos Pir. 05 11 2009, 18:14 | |
| - Wik. rašo:
- Pas mane ir :D
Pas mane tai pat diplomų 0 vnt. | |
|
| |
Agnė
Pranešimų skaičius : 26 Age : 32 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 6-a Registration date : 2009-05-11
| Temos pavadinimas: Re: Paskutinė diena. Varžybos Kv. 05 28 2009, 02:36 | |
| Užpraeitais metais laimėjau už futbolą 1-ą vietą. O praeitais metais iš merginų niekas nėjo žaisti. | |
|
| |
D0minyka
Pranešimų skaičius : 339 Age : 27 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 5 ^^ Namelis. : Chaaaa. Registration date : 2008-07-25
| Temos pavadinimas: Re: Paskutinė diena. Varžybos Kv. 05 28 2009, 06:21 | |
| Aš tai irgi keletą diplomų turiu. | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
Pranešimų skaičius : 739 Age : 27 Miestas. : Palanga[Šventoji] Pamaina. : 3. Registration date : 2009-03-10
| Temos pavadinimas: Re: Paskutinė diena. Varžybos Kv. 05 28 2009, 11:55 | |
| Nedalyvavau ,nes buvau jau išvažiavus., | |
|
| |
Egle*
Pranešimų skaičius : 157 Age : 30 Miestas. : LT - Mažeikiai UK - Armagh :) Pamaina. : Penkta ;D Registration date : 2009-02-18
| |
| |
Samber
Pranešimų skaičius : 71 Age : 34 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 7 pamaina Namelis. : Sportas Registration date : 2009-06-07
| Temos pavadinimas: Re: Paskutinė diena. Varžybos Pir. 06 08 2009, 20:31 | |
| 2006 metų 7 pamainoje keturios pirmos vietos (Futbolas, Beisbolas, Orentacinis Sportas, Šokdynė) 2007 metų 7 pamainoje devynios pirmos vietos (Futbolas, Beisbolas, Tinklinis, Paplūdimio tinklinis, Orentacinis sportas, Vadovų paieška, Linksmoji estafetė, Kvadratas, Šokdynė). Geriausias tos pamainos sportininkas 2008 metų 7 pamainoje mažiausiai atsimenu (Futbolas, Linksmoji estafetė, Geriausia parodija, Anekdotų šou antra vieta ir dar kažko trūksta) | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Paskutinė diena. Varžybos Pir. 06 08 2009, 20:56 | |
| - Samber rašo:
- 2006 metų 7 pamainoje keturios pirmos vietos (Futbolas, Beisbolas, Orentacinis Sportas, Šokdynė)
2007 metų 7 pamainoje devynios pirmos vietos (Futbolas, Beisbolas, Tinklinis, Paplūdimio tinklinis, Orentacinis sportas, Vadovų paieška, Linksmoji estafetė, Kvadratas, Šokdynė). Geriausias tos pamainos sportininkas 2008 metų 7 pamainoje mažiausiai atsimenu (Futbolas, Linksmoji estafetė, Geriausia parodija, Anekdotų šou antra vieta ir dar kažko trūksta) omg , tu turi talenta - turi daug talentu!. ;o | |
|
| |
Samber
Pranešimų skaičius : 71 Age : 34 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 7 pamaina Namelis. : Sportas Registration date : 2009-06-07
| Temos pavadinimas: Re: Paskutinė diena. Varžybos Pir. 06 08 2009, 20:59 | |
| - Auguste rašo:
- Samber rašo:
- 2006 metų 7 pamainoje keturios pirmos vietos (Futbolas, Beisbolas, Orentacinis Sportas, Šokdynė)
2007 metų 7 pamainoje devynios pirmos vietos (Futbolas, Beisbolas, Tinklinis, Paplūdimio tinklinis, Orentacinis sportas, Vadovų paieška, Linksmoji estafetė, Kvadratas, Šokdynė). Geriausias tos pamainos sportininkas 2008 metų 7 pamainoje mažiausiai atsimenu (Futbolas, Linksmoji estafetė, Geriausia parodija, Anekdotų šou antra vieta ir dar kažko trūksta)
omg , tu turi talenta - turi daug talentu!. ;o Gal talentų ir neturiu, tiesiog stengiuosi kažką daryti, o ne kaip kiti mėgsta - Nemoku, nebandysiu. | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Paskutinė diena. Varžybos Pir. 06 08 2009, 21:05 | |
| - Samber rašo:
- Auguste rašo:
- Samber rašo:
2007 metų 7 pamainoje devynios pirmos vietos (Futbolas, Beisbolas, Tinklinis, Paplūdimio tinklinis, Orentacinis sportas, Vadovų paieška, Linksmoji estafetė, Kvadratas, Šokdynė). Geriausias tos pamainos sportininkas 2008 metų 7 pamainoje mažiausiai atsimenu (Futbolas, Linksmoji estafetė, Geriausia parodija, Anekdotų šou antra vieta ir dar kažko trūksta)
omg , tu turi talenta - turi daug talentu!. ;o Gal talentų ir neturiu, tiesiog stengiuosi kažką daryti, o ne kaip kiti mėgsta - Nemoku, nebandysiu. diev, tu man labai patinki! saunuolis,gerbiu uz tai tokius zmones. | |
|
| |
Samber
| Temos pavadinimas: Re: Paskutinė diena. Varžybos Pir. 06 08 2009, 21:09 | |
| Malonu | |
|
| |
Kresnute*
Pranešimų skaičius : 104 Age : 32 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 5 Registration date : 2009-03-22
| Temos pavadinimas: Re: Paskutinė diena. Varžybos Pir. 06 08 2009, 21:13 | |
| Samber, šaunuolis:)) Mes su drauge važiuojam į Balsius ne tik naujų draugų susirasti, pasideginti ar pan. Stengsimės visur dalyvauti, nes visgi sporto stovykla, daug įdomių varžybų, kurių tikrai nepraleisim... Gal ir nelabai seksis, tačiau bent smagu...:) | |
|
| |
Samber
| Temos pavadinimas: Re: Paskutinė diena. Varžybos Pir. 06 08 2009, 21:19 | |
| - Kresnute* rašo:
- Samber, šaunuolis:))
Mes su drauge važiuojam į Balsius ne tik naujų draugų susirasti, pasideginti ar pan. Stengsimės visur dalyvauti, nes visgi sporto stovykla, daug įdomių varžybų, kurių tikrai nepraleisim... Gal ir nelabai seksis, tačiau bent smagu...:) Kiekvienas ta laiko praleidimą supranta kitaip: Vieniem - naujos pažintys, antriems - sportas, užsiėmimai, o treti - sėdi visą dieną nieko neveikdami ir dejuoja, kaip jiems čia nepatinką (tokie man labiausiai nepatinką) Gerbiu žmonės kurie stengiasi kažką daryti, šaunuolės ! | |
|
| |
Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Paskutinė diena. Varžybos Pir. 06 08 2009, 21:20 | |
| - Samber rašo:
- Kresnute* rašo:
- Samber, šaunuolis:))
Mes su drauge važiuojam į Balsius ne tik naujų draugų susirasti, pasideginti ar pan. Stengsimės visur dalyvauti, nes visgi sporto stovykla, daug įdomių varžybų, kurių tikrai nepraleisim... Gal ir nelabai seksis, tačiau bent smagu...:) Kiekvienas ta laiko praleidimą supranta kitaip: Vieniem - naujos pažintys, antriems - sportas, užsiėmimai, o treti - sėdi visą dieną nieko neveikdami ir dejuoja, kaip jiems čia nepatinką (tokie man labiausiai nepatinką)
Gerbiu žmonės kurie stengiasi kažką daryti, šaunuolės ! Tokia buvau pernai, šiemet bus kitaip. Kita kompanija ir viskas bus visiškai kitaip. Tiesiog žinau. Žinau su kuo važiuoju ^^ | |
|
| |
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| |
| |
Inesiox
Pranešimų skaičius : 599 Age : 29 Miestas. : siauliai :) Pamaina. : #4 Namelis. : what the fish? Registration date : 2008-03-16
| Temos pavadinimas: Re: Paskutinė diena. Varžybos Antr. 06 09 2009, 19:36 | |
| - Auguste rašo:
- Samber rašo:
- Auguste rašo:
- Samber rašo:
omg , tu turi talenta - turi daug talentu!. ;o Gal talentų ir neturiu, tiesiog stengiuosi kažką daryti, o ne kaip kiti mėgsta - Nemoku, nebandysiu. diev, tu man labai patinki! saunuolis,gerbiu uz tai tokius zmones. respect. | |
|
| |
Samber
| Temos pavadinimas: Re: Paskutinė diena. Varžybos Antr. 06 09 2009, 20:59 | |
| - Inesiox rašo:
- Auguste rašo:
- Samber rašo:
- Auguste rašo:
- Samber rašo:
omg , tu turi talenta - turi daug talentu!. ;o Gal talentų ir neturiu, tiesiog stengiuosi kažką daryti, o ne kaip kiti mėgsta - Nemoku, nebandysiu. diev, tu man labai patinki! saunuolis,gerbiu uz tai tokius zmones. respect. Dėkis. | |
|
| |
Dark*Wild
Pranešimų skaičius : 255 Age : 32 Registration date : 2009-05-21
| |
| |
Samber
| |
| |
otilia
Pranešimų skaičius : 34 Age : 28 Miestas. : Tlsh Pamaina. : 2-a Registration date : 2009-06-12
| Temos pavadinimas: Re: Paskutinė diena. Varžybos Pen. 06 12 2009, 20:49 | |
| Man patiko sventinimas, sejp kj buvau 2-oj pamainoj reikejo paparcio ieskot per jonines, gaila kad neradau, paskutine diena mes su draugemis paskutines ish stowkes ishwaziawom iki paskutine minutes... geri lajkaj buwo... [skani ta bozu sriuba ] | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Paskutinė diena. Varžybos | |
| |
|
| |
| Paskutinė diena. Varžybos | |
|