| Klausimai apie stovyklą. | |
|
+75DomuKa Julia Gabssiukas Linas Rytis@ *Safyra* gab1 Velnias KarOlinaa bū.* Gintariukas himitsu *SkS* Skysun Samantuks Sima Ive_~ Medūtė :D vilijytea Spylke` Dianaa foxxxy3 kalnex Gb sekstas Raimonda.' ..ieva.. lauryte.b ~Laura Guoda Gabiūkašh . Vesta Amanda. Ieva.* LaurQte viktorike15 Ievuciukas;* Cindy moncike12 Godutė.* Daigona. Gretuska kamile90 Austute Cemy Wik. Picture Inesiox RaDviLe Venzas Gabriellė* sEkstazė Tomas:p Burbulitea Citrininine Ruokis vysnea Bosas Dalia Jogi Kamilem karolė. Dovile Bitute America Kryštė Darellis zutara444 Soliariuminis* mellanie DaftPunk Rofl nirvana. kristinax Lexia. 79 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Sk. 04 18 2010, 17:45 | |
| Na tai sakau, gi jei nesurenki pilna ant zemes tu gumyciu :) | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Sk. 04 18 2010, 18:58 | |
| visi atvažiuoja dieną prieš stovyklą,kad pasiimti gerus namelius,susipažinti ir kt. jei atvyksti sekančią dieną,nameliai būna dažniausiai užimti ir tau palieka tik namelis kuris turėjo tuščias vietas (gali pasitaikyti labai blogas:D) . 90% stovyklos važiuoja dieną prieš stovyklą | |
|
| |
Austute
Pranešimų skaičius : 207 Age : 28 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 4 Registration date : 2010-02-18
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Sk. 04 18 2010, 19:05 | |
| - mellanie rašo:
- visi atvažiuoja dieną prieš stovyklą,kad pasiimti gerus namelius,susipažinti ir kt. jei atvyksti sekančią dieną,nameliai būna dažniausiai užimti ir tau palieka tik namelis kuris turėjo tuščias vietas (gali pasitaikyti labai blogas:D) . 90% stovyklos važiuoja dieną prieš stovyklą
Taciau vienas pasakymas naujokams, nevaziuokit per anskti, ten ryte, nes poto vadovai pyksta, vaziuokit mokia 15-16, nes kiek draugiu yra atvaziavusios 13h, tai vadovai taip skersavo, vienai net pasake- namie neturi ka veikt? :DDD Tai zdz, nepatenkinti jie buna.... | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Sk. 04 18 2010, 19:07 | |
| - Austute rašo:
- mellanie rašo:
- visi atvažiuoja dieną prieš stovyklą,kad pasiimti gerus namelius,susipažinti ir kt. jei atvyksti sekančią dieną,nameliai būna dažniausiai užimti ir tau palieka tik namelis kuris turėjo tuščias vietas (gali pasitaikyti labai blogas:D) . 90% stovyklos važiuoja dieną prieš stovyklą
Taciau vienas pasakymas naujokams, nevaziuokit per anskti, ten ryte, nes poto vadovai pyksta, vaziuokit mokia 15-16, nes kiek draugiu yra atvaziavusios 13h, tai vadovai taip skersavo, vienai net pasake- namie neturi ka veikt? :DDD Tai zdz, nepatenkinti jie buna.... jei man pasakytų "namie neturi ką veikt" tai palaikyčiau kokiu persekiotoju,nes man paprastai namuose rimtai nebūna ką veikti :DDDDDDDDDDDDDDDDD o aš atvažiavau praeitais metais 17:30 ir buvau kaip tik laiku. omg,pamenu,važiuojam į balsius,mes patys pirmi,galvojam per ankstį. tada kai pravažiavom pro balsių stofkės ženkliuką,atsisuku atgal,pasižiet ar yra mašinų. ŽIŪRIM KOKIOS DVIDEŠIMT MAŠINU UŽ MŪSŲ VARO, O MES PATYS PIRMI ;DDDDDDDDDDDDDD aš su drauge džiaugemės darrr xDDDD | |
|
| |
Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Sk. 04 18 2010, 19:38 | |
| Aš tai išvis atvažiavau sekančios dienos pavakarį... Draugės jau buvo užėmusios man vietą, bet vistiek manau smagiau atvažiuot diena anksčiau :) ir susipažinti spėji ir apsiprast :) | |
|
| |
Ievuciukas;*
Pranešimų skaičius : 180 Age : 28 Miestas. : Kėdainiai ;D Pamaina. : nevažiuoju ;( Namelis. : :DD Registration date : 2009-06-25
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Sk. 04 18 2010, 19:41 | |
| Aš atvykau vieną dieną ankščiau, kažkur 18h, tai mano namely (10-ietis) buvo tik dvi vietos likusios :DDDD | |
|
| |
viktorike15
Pranešimų skaičius : 75 Age : 27 Miestas. : venta Pamaina. : 2010m.; 2011m.; 2012m. - 5 pamaina Registration date : 2010-04-18
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Pir. 04 19 2010, 13:40 | |
| kaip gerai kad cia pasiskaiciau nes tikriausiai buciau gavus pati prasciausia nameli | |
|
| |
Inesiox
Pranešimų skaičius : 599 Age : 29 Miestas. : siauliai :) Pamaina. : #4 Namelis. : what the fish? Registration date : 2008-03-16
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Pir. 04 19 2010, 13:56 | |
| ai nu... i koki pataikai toks ir geras. kiek skaiciau tai visiems px nameliai, svarbiausiai tai kaip fainiai praleido su savo kompanija | |
|
| |
viktorike15
Pranešimų skaičius : 75 Age : 27 Miestas. : venta Pamaina. : 2010m.; 2011m.; 2012m. - 5 pamaina Registration date : 2010-04-18
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Pir. 04 19 2010, 14:08 | |
| nu gal ir taip bet man ramybes neduoda kad cia visi jau susibiciuliave nepirma karta varo ir as taip vadinamos kompanijos nesusirasiu bet tikiuosi kad viskas bus liux | |
|
| |
Austute
Pranešimų skaičius : 207 Age : 28 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 4 Registration date : 2010-02-18
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Pir. 04 19 2010, 15:17 | |
| | |
|
| |
LaurQte
Pranešimų skaičius : 12 Age : 26 Miestas. : Raseiniai Pamaina. : 5 Namelis. : Belekokia. ;DD Registration date : 2010-04-08
| Temos pavadinimas: Klausimelis Pir. 04 19 2010, 15:30 | |
| Noriu paklausti.. Vaziuosiu pirma karta.. Tai ten dar ir maista paciems reikia nusivest.. Ten neduoda?? Vanduo ir??? O varge. Aciu uz atsakyma. | |
|
| |
Austute
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Pir. 04 19 2010, 15:39 | |
| - LaurQte rašo:
- Noriu paklausti.. Vaziuosiu pirma karta.. Tai ten dar ir maista paciems reikia nusivest.. Ten neduoda??
Vanduo ir??? O varge. Aciu uz atsakyma. Ne ne,,,kas tokia nesamone pasake? Duoda valgyt 4 kartus per diena (pusryciai, pietus, pavakariai, vakariene), pilnai viska ir gert, ir pan. Visi vezas valgyt, sau pakramsnot, visvien noris ten kokiu sausainuku ar pan :) | |
|
| |
Ieva.*
Pranešimų skaičius : 45 Age : 27 Miestas. : Siauliai Pamaina. : 4 ( sun ) Registration date : 2010-04-02
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Pir. 04 19 2010, 15:47 | |
| Esu isranki maistui ir kelios drauges pasakojo,kad Balsiuose labai slykstus maistas,cia tiesa? | |
|
| |
LaurQte
Pranešimų skaičius : 12 Age : 26 Miestas. : Raseiniai Pamaina. : 5 Namelis. : Belekokia. ;DD Registration date : 2010-04-08
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Pir. 04 19 2010, 16:01 | |
| Kaip persikau.. Kazkas savo daiktu sarasiuke 5litrus vandens uzsirasius. ;DDD | |
|
| |
Ruokis
Pranešimų skaičius : 55 Age : 29 Miestas. : Mežeikiai Pamaina. : 5 Namelis. : 13b Registration date : 2010-02-13
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Pir. 04 19 2010, 16:05 | |
| Žinoook stovykloj vandens niekada nebus per daug. ;D Ir aš tikrai vešiuos. :P | |
|
| |
Amanda.
Pranešimų skaičius : 17 Age : 27 Miestas. : Joniškis Pamaina. : 5 Registration date : 2010-04-18
| |
| |
Ieva.*
Pranešimų skaičius : 45 Age : 27 Miestas. : Siauliai Pamaina. : 4 ( sun ) Registration date : 2010-04-02
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Pir. 04 19 2010, 17:21 | |
| O galit kas nors gali pora pvz parasyti ka mazdaug duoda valgyt? | |
|
| |
viktorike15
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Pir. 04 19 2010, 17:28 | |
| jo man irgi idomu nes as pakankamai isranki maistui | |
|
| |
Austute
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Pir. 04 19 2010, 17:35 | |
| - Ieva.* rašo:
- O galit kas nors gali pora pvz parasyti ka mazdaug duoda valgyt?
Na yvairiai, pusrytukam kokiu blyneliu, pietum sriubyte jei neklystu, ir kokiu kotletu, pavakariam, meduoliu, sausainuku, baranku, bananu. Vakarienei apkepa koki. Istikro nelbj pamenu, bet pamenu tj kas man labiausiai nepatiko, tj guminiai blynai, tokie fuuu, bet juos tik viena karta dave | |
|
| |
Ieva.*
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Pir. 04 19 2010, 17:37 | |
| Speju,kad guminiais blynais jie vadinami todel,kad jie neikandami arba labai neskanus? ;o | |
|
| |
Austute
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Pir. 04 19 2010, 17:38 | |
| - Ieva.* rašo:
- Speju,kad guminiais blynais jie vadinami todel,kad jie neikandami arba labai neskanus? ;o
Atvirksciai, jie tokie GUMINIAIII :DD Nu tokie salti tokie tampomi, ir neskanus :DDD | |
|
| |
Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Pir. 04 19 2010, 17:40 | |
| - Cindy rašo:
- O tarkim vandens balionėlius apsimoka imtis? : D. Nieko vadovai nesakys ar lieps eiti kažkur prie papludimio? Praeitais metais nematėm kad kas mėtytusi.
Mėtėmės, vadovus apmėtėm, prikolinom, vieni su kitais mėtėmės. Kai pasakydavo susirinkt, susirinkdavom, bet paprastai nieko nesakė. O balionėlių reikia... Tikrai. ;D Bent jau mann xD - viktorike15 rašo:
- jo man irgi idomu nes as pakankamai isranki maistui
Aš maistui irgi LABAIIIII išranki. Kartais išties duoda kokį nors atsiprašant šlamštą, bet kartais duoda ir normaliai [retai, bet whatever]. Atsimenu buvo kažkokie kepsniai, sriubos [labai įtartinos, paprastai padaromos iš likučių]. Ir dar vakarienei visad likučiai būna perdaryti. Šiaip nieko gero. Maisto praeitais metais vežiausi per mažai. Nutellos vežiausi tokį miiiilžinišką indą, bet suvartojau [pusę vadovai suvalgė ir šiaip kartais apsilankantys svečiai, bet valgė tik iš manęs, nes pas mane didžiausias buvo nutellos, nors visos turėjom] dar tokių tipo top dešryčių vežiaus. Ir bomžų sriubų. Bei dauuug saldumynų. Šį kartą reikės vežtis maisto daugiau ir truputį normalesnio [tik negendančio!! šaldytuvų nėra!], nes neužteko, kadangi dažnai negalėjau valgyt valgykloj, nors mergos ir nesuprato kodėl xD Paprasčiausiai neretai duodavo produktų kurių niekad gyvenime nevartoju ir man jie yra asmeniškai šlykštūs [pykina ir panašiai]... Išsiplėčiau, bet whatever xD | |
|
| |
Ieva.*
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Pir. 04 19 2010, 17:42 | |
| Labai jau itartinai skamba - GUMINIAI BLYNAI ;DDDDDDDDDDDD O ka dazniausiai visi vezasi pavalgyti be tuu "bomziniu sriubiu"? ;DDDDDDD | |
|
| |
Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Pir. 04 19 2010, 17:46 | |
| Ne daug, bet parašiau prieš tai buvusiame pranešime.
Aš praeitą vasarą net nėjau, nes žinojau, kad bus guminiai blynai pirmą dieną. Užpraeitą vasarą kai buvau tai nuėjau [pirmą kartą važiavau], tai mes juos taip paknebinėjom paknebinėjom ir pabėgom nelietusios xD Net iš išvaizdos jie guminiai xD | |
|
| |
Austute
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Pir. 04 19 2010, 17:49 | |
| - Ieva.* rašo:
- Labai jau itartinai skamba - GUMINIAI BLYNAI ;DDDDDDDDDDDD
O ka dazniausiai visi vezasi pavalgyti be tuu "bomziniu sriubiu"? ;DDDDDDD Nu visi vezasi ta ka megsta, ta ka megsti ta ir veskis, pvZ:. čipsū, guminukū, sprite, ar kaško kito :DD, sausainių, siemkų (nors lauke lukštent negalim), nu o pavalgyt rimtai tj nzn, nebent pirmai dienai kokiu susmuštinių, ar dar kaško. o šeip tj money pasiimkit, nes galim bus važiuoti c dviraciais iki tryskiu ir y parduotuve. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. | |
| |
|
| |
| Klausimai apie stovyklą. | |
|