| Daiktų sąrašiukai. | |
|
+73Domcė Brigita* Linas Velnias Foreveris Gabssiukas Ieva.* Samantuks Raimonda.' rimce viktorike15 Medūtė :D moncike12 LaurQte emibodi ResPis mantukas lafiux Ive_~ foxxxy3 gab1 GanjaMan2 Ramunė byelys Amanda. Gretuska Cemy gata_rufas Austute Burbulitea kamile90 ~Laura HappySmile Picture Bosas Inesiox Sima vysnea Martyna Gabiūkašh . Tomas:p KarOlinaa Citrininine GanjaMan Vesta Ruokis Kamilem Devola* RaDviLe karolė. Wik. sekstas Ive* Heimer Etsun raimondja Mėlynikė.~ *Safyra* Ievuciukas;* nirvana. zutara444 Daigona. Dalia Dovile kristinax Rofl Ugnė. mellanie Bitute Darellis DaftPunk Cindy Lexia. 77 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Cemy
Pranešimų skaičius : 396 Age : 29 Miestas. : Skuodas Pamaina. : 09m.-7pam., 10m.-5pam. ;] Registration date : 2009-06-17
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. Št. 04 17 2010, 19:11 | |
| Prisipirkau aš tų bombžų sriubų, bet niekam nereikėjo... ;D Nei vienos nesuvalgiau... ;D Man užteko ir to, ką davė valgykloj, nu tik kartais būdavo, kad reikėdavo ką pakramsnot ;DD | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. Št. 04 17 2010, 21:09 | |
| - Cemy rašo:
- Prisipirkau aš tų bombžų sriubų, bet niekam nereikėjo... ;D Nei vienos nesuvalgiau... ;D Man užteko ir to, ką davė valgykloj, nu tik kartais būdavo, kad reikėdavo ką pakramsnot ;DD
aš su kambariokėm valgykloj nevalgėm,nes maistas siaubingas. :D tai bomžinės sriubos tikrai reikėss | |
|
| |
Austute
Pranešimų skaičius : 207 Age : 28 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 4 Registration date : 2010-02-18
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. Št. 04 17 2010, 21:29 | |
| - mellanie rašo:
- Cemy rašo:
- Prisipirkau aš tų bombžų sriubų, bet niekam nereikėjo... ;D Nei vienos nesuvalgiau... ;D Man užteko ir to, ką davė valgykloj, nu tik kartais būdavo, kad reikėdavo ką pakramsnot ;DD
aš su kambariokėm valgykloj nevalgėm,nes maistas siaubingas. :D tai bomžinės sriubos tikrai reikėss Jus net neidavot, tai nezinojot ar maistas siaubingas ar ne :D Nu man pvz pavakariai labai patikdavo duodavo koki vafliukaa :DD Ir pusrytukai daznai skanus budavo, vakariene dazniausia buna padaryta is pietu, bet ce ne restoranas o valgykla, kaip visuose valgykluose maistas daromas is likuciu :DD O seip as nesiskundziu maistu, nes vienoi ten stovykloi (arba zilvity arba merkurijui, nepamenu) buvo maistas tragiskas, nu zdz sake tokia nesamonee, ten slykstu isvis, o kaj nuvaziavo y balsius sake kad balsiuos zymiai zymiai geriau ir skaniau :) | |
|
| |
Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. Št. 04 17 2010, 22:00 | |
| Vakarienė kokia mmm būdavo. Aš šiaip neišranki maistui, kiek nepatogu sakyt, bet vieną dieną ten per vakarienė tris varškės apkepus sutvarkiau :D ir nežinau kodėl aš visad valgyt noriu. Net sriubos iš kambariokės skolinaus! tai todėl daug bomžų sriubų į sąrašiuką teks įtraukt... kai aš tokia apžora :D | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. Sk. 04 18 2010, 00:47 | |
| - Austute rašo:
- mellanie rašo:
- Cemy rašo:
aš su kambariokėm valgykloj nevalgėm,nes maistas siaubingas. :D tai bomžinės sriubos tikrai reikėss Jus net neidavot, tai nezinojot ar maistas siaubingas ar ne :D Nu man pvz pavakariai labai patikdavo duodavo koki vafliukaa :DD Ir pusrytukai daznai skanus budavo, vakariene dazniausia buna padaryta is pietu, bet ce ne restoranas o valgykla, kaip visuose valgykluose maistas daromas is likuciu :DD O seip as nesiskundziu maistu, nes vienoi ten stovykloi (arba zilvity arba merkurijui, nepamenu) buvo maistas tragiskas, nu zdz sake tokia nesamonee, ten slykstu isvis, o kaj nuvaziavo y balsius sake kad balsiuos zymiai zymiai geriau ir skaniau :) aš labai išranki maistui :DD restoranuose irgi nedaug ką valgau,taip kaaaaad. :D o kiek mačiau,maistas tikrai siaubingas buvo. buvau pirmoji kambariokė iš savo namelio pusės kuri nieko ten nevalgė ir kambariokės nesuprato kas man yra ir bla bla bla. po penktos dienos, jos jau irgi ten nieko nebevalgė ir susiprato. D: pvz. jei neklystu, Rugilė rado ilgą ir juodą susiraičiusį plauką per visą lėkštę (jau šitą faktą minėjau). man asmeniškai tai yra šlykštuu. xD o šiaip, kaip kam. aš ten vieną kartą atsipjoviau mažą gabaliuką ir žiauriai nepatiko, o poto kiek ateidavau į valgyklą,tai tragiškas maistas būdavo.:D o pavakarienę aš irgi valgydavau. dažniausiai. | |
|
| |
Mėlynikė.~
Pranešimų skaičius : 123 Age : 31 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 6 Registration date : 2009-01-25
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. Sk. 04 18 2010, 11:43 | |
| Aš tai nepamiršiu kaip skaniai mes tvarkėm kugelius per paskutinę vakarienę ;D berniukai mūsų gal po 5 porcijas suvalgė ;DDD buvo taaaip skanu ir taaaip liūdna, kad paskutinį kartą Balsiuose valgėm vakarienę.. Ir šiaip, mano nuomone, nėra tas maistas toks jau tragiškas. Aišku, nėra ko norėt, kad būtų skanu, kaip namie, bet tikrai padoriai buvo, palyginus ;> | |
|
| |
Austute
Pranešimų skaičius : 207 Age : 28 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 4 Registration date : 2010-02-18
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. Sk. 04 18 2010, 12:01 | |
| - Mėlynikė.~ rašo:
- Aš tai nepamiršiu kaip skaniai mes tvarkėm kugelius per paskutinę vakarienę ;D berniukai mūsų gal po 5 porcijas suvalgė ;DDD buvo taaaip skanu ir taaaip liūdna, kad paskutinį kartą Balsiuose valgėm vakarienę..
Ir šiaip, mano nuomone, nėra tas maistas toks jau tragiškas. Aišku, nėra ko norėt, kad būtų skanu, kaip namie, bet tikrai padoriai buvo, palyginus ;> Pritariu, kad labai skaniai duodavo, pora kartu buvo kad neskanu, bet tai retai..... :))) | |
|
| |
Cemy
Pranešimų skaičius : 396 Age : 29 Miestas. : Skuodas Pamaina. : 09m.-7pam., 10m.-5pam. ;] Registration date : 2009-06-17
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. Sk. 04 18 2010, 14:26 | |
| - mellanie rašo:
- Austute rašo:
- mellanie rašo:
- Cemy rašo:
aš su kambariokėm valgykloj nevalgėm,nes maistas siaubingas. :D tai bomžinės sriubos tikrai reikėss Jus net neidavot, tai nezinojot ar maistas siaubingas ar ne :D Nu man pvz pavakariai labai patikdavo duodavo koki vafliukaa :DD Ir pusrytukai daznai skanus budavo, vakariene dazniausia buna padaryta is pietu, bet ce ne restoranas o valgykla, kaip visuose valgykluose maistas daromas is likuciu :DD O seip as nesiskundziu maistu, nes vienoi ten stovykloi (arba zilvity arba merkurijui, nepamenu) buvo maistas tragiskas, nu zdz sake tokia nesamonee, ten slykstu isvis, o kaj nuvaziavo y balsius sake kad balsiuos zymiai zymiai geriau ir skaniau :) aš labai išranki maistui :DD restoranuose irgi nedaug ką valgau,taip kaaaaad. :D o kiek mačiau,maistas tikrai siaubingas buvo. buvau pirmoji kambariokė iš savo namelio pusės kuri nieko ten nevalgė ir kambariokės nesuprato kas man yra ir bla bla bla. po penktos dienos, jos jau irgi ten nieko nebevalgė ir susiprato. D: pvz. jei neklystu, Rugilė rado ilgą ir juodą susiraičiusį plauką per visą lėkštę (jau šitą faktą minėjau). man asmeniškai tai yra šlykštuu. xD o šiaip, kaip kam. aš ten vieną kartą atsipjoviau mažą gabaliuką ir žiauriai nepatiko, o poto kiek ateidavau į valgyklą,tai tragiškas maistas būdavo.:D o pavakarienę aš irgi valgydavau. dažniausiai. Na, o aš manau, kad bombžų sriubos tikrai neišrankiems... ;D | |
|
| |
Ievuciukas;*
Pranešimų skaičius : 180 Age : 28 Miestas. : Kėdainiai ;D Pamaina. : nevažiuoju ;( Namelis. : :DD Registration date : 2009-06-25
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. Sk. 04 18 2010, 16:27 | |
| Mm... buvo skanu kai valgykloj davė picą ;D | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. Sk. 04 18 2010, 16:32 | |
| Tai akropolį picas pardavinėja, dar kažką iš šilto, nepamenu. Nu badu nemirsit :D | |
|
| |
Ievuciukas;*
Pranešimų skaičius : 180 Age : 28 Miestas. : Kėdainiai ;D Pamaina. : nevažiuoju ;( Namelis. : :DD Registration date : 2009-06-25
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. Sk. 04 18 2010, 16:56 | |
| Jei esu išrankus, tai kas belieka? :D | |
|
| |
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. Sk. 04 18 2010, 16:57 | |
| Na ka as zinau, man tas maistas geras budavo :) na tik sriubu nelabai megdavau, o daugiau tai viskas man sueidavo | |
|
| |
Ievuciukas;*
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. Sk. 04 18 2010, 16:58 | |
| - Bitute rašo:
- Jei esu išrankus, tai kas belieka? :D
Aham ;D Gerai, kad nesu išranki ;} | |
|
| |
kamile90
Pranešimų skaičius : 44 Age : 27 Miestas. : S M Pamaina. : 3 Registration date : 2010-04-05
| |
| |
Ievuciukas;*
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. Sk. 04 18 2010, 17:13 | |
| Gėrimų, traškučių, saldumynų, šokoladukų, išspragina popkornų...
Pavalgymui pica ir dar daug kas, bet neprisimenu ;DD | |
|
| |
kamile90
Pranešimų skaičius : 44 Age : 27 Miestas. : S M Pamaina. : 3 Registration date : 2010-04-05
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. Sk. 04 18 2010, 17:15 | |
| | |
|
| |
Dovile
Pranešimų skaičius : 717 Age : 28 Miestas. : Klaipėda Registration date : 2009-06-10
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. Sk. 04 18 2010, 17:16 | |
| Pagrindas saldumynai (ledai, guminukai, sokoladai, sausainiai, cipsai, t.t ir panasiai) tu mazu picu ir berods cebureku budavo ;D (fu.:D) labiausiai myliu kavos aparata, kur praeitais metais atveze (inlove) nespejau. :D | |
|
| |
Ievuciukas;*
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. Sk. 04 18 2010, 17:19 | |
| Žinau gerai, kad traškučiai (kažkurie) kainavo 3lt, popkornai 3lt, šokoladukai 1.50lt ;}
P.S. pamiršau pamynėt, kad ledus parduoda ;D kainos įvairiai. | |
|
| |
kamile90
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. Sk. 04 18 2010, 17:20 | |
| - Ievuciukas;* rašo:
- Žinau gerai, kad traškučiai (kažkurie) kainavo 3lt, popkornai 3lt, šokoladukai 1.50lt ;}
P.S. pamiršau pamynėt, kad ledus parduoda ;D kainos įvairiai. Aciu,kad pasakei zinosiu kiek babkiu pasiimt | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. Sk. 04 18 2010, 17:52 | |
| Mes Nykštuką visada pirkdavom... Ar du lt kaina, ar iki dviejų lt, nepamenu :) Nu aišku kainos šiek tiek užkeltos, bet ko norėt :) | |
|
| |
kamile90
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. Sk. 04 18 2010, 17:54 | |
| - Bitute rašo:
- Mes Nykštuką visada pirkdavom... Ar du lt kaina, ar iki dviejų lt, nepamenu :) Nu aišku kainos šiek tiek užkeltos, bet ko norėt :)
Ten saldainis?:DD | |
|
| |
Dovile
Pranešimų skaičius : 717 Age : 28 Miestas. : Klaipėda Registration date : 2009-06-10
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. Sk. 04 18 2010, 17:57 | |
| Ledas ant pagaliuko, itartinos formos :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd | |
|
| |
Ievuciukas;*
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. Sk. 04 18 2010, 17:59 | |
| | |
|
| |
kamile90
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. Sk. 04 18 2010, 18:01 | |
| [quote="Dovile"]Ledas ant pagaliuko, itartinos formos :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd[/quote}
:DDDDDDD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai. | |
| |
|
| |
| Daiktų sąrašiukai. | |
|