Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Daiktų sąrašiukai.

Go down 
+73
Domcė
Brigita*
Linas
Velnias
Foreveris
Gabssiukas
Ieva.*
Samantuks
Raimonda.'
rimce
viktorike15
Medūtė :D
moncike12
LaurQte
emibodi
ResPis
mantukas
lafiux
Ive_~
foxxxy3
gab1
GanjaMan2
Ramunė
byelys
Amanda.
Gretuska
Cemy
gata_rufas
Austute
Burbulitea
kamile90
~Laura
HappySmile
Picture
Bosas
Inesiox
Sima
vysnea
Martyna
Gabiūkašh .
Tomas:p
KarOlinaa
Citrininine
GanjaMan
Vesta
Ruokis
Kamilem
Devola*
RaDviLe
karolė.
Wik.
sekstas
Ive*
Heimer
Etsun
raimondja
Mėlynikė.~
*Safyra*
Ievuciukas;*
nirvana.
zutara444
Daigona.
Dalia
Dovile
kristinax
Rofl
Ugnė.
mellanie
Bitute
Darellis
DaftPunk
Cindy ™
Lexia.
77 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17  Next
AutoriusPranešimas
Cemy

Cemy

Female
Pranešimų skaičius : 396
Miestas. : Skuodas
Pamaina. : 09m.-7pam., 10m.-5pam. ;]
Registration date : 2009-06-17

Daiktų sąrašiukai. - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptyŠt. 04 17 2010, 19:11

Prisipirkau aš tų bombžų sriubų, bet niekam nereikėjo... ;D Nei vienos nesuvalgiau... ;D Man užteko ir to, ką davė valgykloj, nu tik kartais būdavo, kad reikėdavo ką pakramsnot ;DD
Atgal į viršų Go down
https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000562411013
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptyŠt. 04 17 2010, 21:09

Cemy rašo:
Prisipirkau aš tų bombžų sriubų, bet niekam nereikėjo... ;D Nei vienos nesuvalgiau... ;D Man užteko ir to, ką davė valgykloj, nu tik kartais būdavo, kad reikėdavo ką pakramsnot ;DD

aš su kambariokėm valgykloj nevalgėm,nes maistas siaubingas. :D tai bomžinės sriubos tikrai reikėss
Atgal į viršų Go down
Austute

Austute

Female
Pranešimų skaičius : 207
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2010-02-18

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptyŠt. 04 17 2010, 21:29

mellanie rašo:
Cemy rašo:

aš su kambariokėm valgykloj nevalgėm,nes maistas siaubingas. :D tai bomžinės sriubos tikrai reikėss

Jus net neidavot, tai nezinojot ar maistas siaubingas ar ne :D Nu man pvz pavakariai labai patikdavo duodavo koki vafliukaa :DD Ir pusrytukai daznai skanus budavo, vakariene dazniausia buna padaryta is pietu, bet ce ne restoranas o valgykla, kaip visuose valgykluose maistas daromas is likuciu :DD O seip as nesiskundziu maistu, nes vienoi ten stovykloi (arba zilvity arba merkurijui, nepamenu) buvo maistas tragiskas, nu zdz sake tokia nesamonee, ten slykstu isvis, o kaj nuvaziavo y balsius sake kad balsiuos zymiai zymiai geriau ir skaniau :)
Atgal į viršų Go down
Bitute
Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Bitute

Pranešimų skaičius : 362
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6
Namelis. : 15
Registration date : 2009-03-20

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptyŠt. 04 17 2010, 22:00

Vakarienė kokia mmm būdavo. Aš šiaip neišranki maistui, kiek nepatogu sakyt, bet vieną dieną ten per vakarienė tris varškės apkepus sutvarkiau :D ir nežinau kodėl aš visad valgyt noriu. Net sriubos iš kambariokės skolinaus!
tai todėl daug bomžų sriubų į sąrašiuką teks įtraukt... kai aš tokia apžora :D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptySk. 04 18 2010, 00:47

Austute rašo:
mellanie rašo:
Cemy rašo:

Jus net neidavot, tai nezinojot ar maistas siaubingas ar ne :D Nu man pvz pavakariai labai patikdavo duodavo koki vafliukaa :DD Ir pusrytukai daznai skanus budavo, vakariene dazniausia buna padaryta is pietu, bet ce ne restoranas o valgykla, kaip visuose valgykluose maistas daromas is likuciu :DD O seip as nesiskundziu maistu, nes vienoi ten stovykloi (arba zilvity arba merkurijui, nepamenu) buvo maistas tragiskas, nu zdz sake tokia nesamonee, ten slykstu isvis, o kaj nuvaziavo y balsius sake kad balsiuos zymiai zymiai geriau ir skaniau :)

aš labai išranki maistui :DD restoranuose irgi nedaug ką valgau,taip kaaaaad. :D
o kiek mačiau,maistas tikrai siaubingas buvo. buvau pirmoji kambariokė iš savo namelio pusės kuri nieko ten nevalgė ir kambariokės nesuprato kas man yra ir bla bla bla. po penktos dienos, jos jau irgi ten nieko nebevalgė ir susiprato. D: pvz. jei neklystu, Rugilė rado ilgą ir juodą susiraičiusį plauką per visą lėkštę (jau šitą faktą minėjau). man asmeniškai tai yra šlykštuu. xD o šiaip, kaip kam. aš ten vieną kartą atsipjoviau mažą gabaliuką ir žiauriai nepatiko, o poto kiek ateidavau į valgyklą,tai tragiškas maistas būdavo.:D o pavakarienę aš irgi valgydavau. dažniausiai. cat
Atgal į viršų Go down
Mėlynikė.~

Mėlynikė.~

Female
Pranešimų skaičius : 123
Pamaina. : 6
Registration date : 2009-01-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptySk. 04 18 2010, 11:43

Aš tai nepamiršiu kaip skaniai mes tvarkėm kugelius per paskutinę vakarienę ;D berniukai mūsų gal po 5 porcijas suvalgė ;DDD buvo taaaip skanu ir taaaip liūdna, kad paskutinį kartą Balsiuose valgėm vakarienę..
Ir šiaip, mano nuomone, nėra tas maistas toks jau tragiškas. Aišku, nėra ko norėt, kad būtų skanu, kaip namie, bet tikrai padoriai buvo, palyginus ;>
Atgal į viršų Go down
Austute

Austute

Female
Pranešimų skaičius : 207
Registration date : 2010-02-18

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptySk. 04 18 2010, 12:01

Mėlynikė.~ rašo:
Aš tai nepamiršiu kaip skaniai mes tvarkėm kugelius per paskutinę vakarienę ;D berniukai mūsų gal po 5 porcijas suvalgė ;DDD buvo taaaip skanu ir taaaip liūdna, kad paskutinį kartą Balsiuose valgėm vakarienę..
Ir šiaip, mano nuomone, nėra tas maistas toks jau tragiškas. Aišku, nėra ko norėt, kad būtų skanu, kaip namie, bet tikrai padoriai buvo, palyginus ;>

Pritariu, kad labai skaniai duodavo, pora kartu buvo kad neskanu, bet tai retai..... :)))
Atgal į viršų Go down
Cemy

Cemy

Female
Pranešimų skaičius : 396
Miestas. : Skuodas
Pamaina. : 09m.-7pam., 10m.-5pam. ;]
Registration date : 2009-06-17

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptySk. 04 18 2010, 14:26

mellanie rašo:
Austute rašo:
mellanie rašo:
Cemy rašo:

aš labai išranki maistui :DD restoranuose irgi nedaug ką valgau,taip kaaaaad. :D
o kiek mačiau,maistas tikrai siaubingas buvo. buvau pirmoji kambariokė iš savo namelio pusės kuri nieko ten nevalgė ir kambariokės nesuprato kas man yra ir bla bla bla. po penktos dienos, jos jau irgi ten nieko nebevalgė ir susiprato. D: pvz. jei neklystu, Rugilė rado ilgą ir juodą susiraičiusį plauką per visą lėkštę (jau šitą faktą minėjau). man asmeniškai tai yra šlykštuu. xD o šiaip, kaip kam. aš ten vieną kartą atsipjoviau mažą gabaliuką ir žiauriai nepatiko, o poto kiek ateidavau į valgyklą,tai tragiškas maistas būdavo.:D o pavakarienę aš irgi valgydavau. dažniausiai. cat

Na, o aš manau, kad bombžų sriubos tikrai neišrankiems... ;D
Atgal į viršų Go down
https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000562411013
Ievuciukas;*

Ievuciukas;*

Female
Pranešimų skaičius : 180
Miestas. : Kėdainiai ;D
Pamaina. : nevažiuoju ;(
Namelis. : :DD
Registration date : 2009-06-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptySk. 04 18 2010, 16:27

Mm... buvo skanu kai valgykloj davė picą ;D
Atgal į viršų Go down
Bitute
Bitute

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptySk. 04 18 2010, 16:32

Tai akropolį picas pardavinėja, dar kažką iš šilto, nepamenu. Nu badu nemirsit :D
Atgal į viršų Go down
Ievuciukas;*

Ievuciukas;*

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptySk. 04 18 2010, 16:35

Brangoka Akropolį ;D

Mažytė pica 5 lt. Dabar gal net brangiau Rolling Eyes
Atgal į viršų Go down
Bitute
Bitute

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptySk. 04 18 2010, 16:56

Jei esu išrankus, tai kas belieka? :D
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Registration date : 2008-07-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptySk. 04 18 2010, 16:57

Na ka as zinau, man tas maistas geras budavo :) na tik sriubu nelabai megdavau, o daugiau tai viskas man sueidavo Exclamation
Atgal į viršų Go down
Ievuciukas;*

Ievuciukas;*

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptySk. 04 18 2010, 16:58

Bitute rašo:
Jei esu išrankus, tai kas belieka? :D

Aham ;D
Gerai, kad nesu išranki ;}
Atgal į viršų Go down
kamile90

kamile90

Female
Pranešimų skaičius : 44
Miestas. : S M
Pamaina. : 3
Registration date : 2010-04-05

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptySk. 04 18 2010, 17:11

Ievuciukas;* rašo:
Brangoka Akropolį ;D

Mažytė pica 5 lt. Dabar gal net brangiau Rolling Eyes

Ko dar yra kioskiuke pirkt? Rolling Eyes
Atgal į viršų Go down
Ievuciukas;*

Ievuciukas;*

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptySk. 04 18 2010, 17:13

Gėrimų, traškučių, saldumynų, šokoladukų, išspragina popkornų...

Pavalgymui pica ir dar daug kas, bet neprisimenu ;DD
Atgal į viršų Go down
kamile90

kamile90

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptySk. 04 18 2010, 17:15

Kokios kainos?;}
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female
Pranešimų skaičius : 717
Registration date : 2009-06-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptySk. 04 18 2010, 17:16

Pagrindas saldumynai (ledai, guminukai, sokoladai, sausainiai, cipsai, t.t ir panasiai) tu mazu picu ir berods cebureku budavo ;D (fu.:D) labiausiai myliu kavos aparata, kur praeitais metais atveze (inlove) I love you
nespejau. :D
Atgal į viršų Go down
Ievuciukas;*

Ievuciukas;*

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptySk. 04 18 2010, 17:19

Žinau gerai, kad traškučiai (kažkurie) kainavo 3lt, popkornai 3lt, šokoladukai 1.50lt ;}

P.S. pamiršau pamynėt, kad ledus parduoda ;D kainos įvairiai.
Atgal į viršų Go down
kamile90

kamile90

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptySk. 04 18 2010, 17:20

Ievuciukas;* rašo:
Žinau gerai, kad traškučiai (kažkurie) kainavo 3lt, popkornai 3lt, šokoladukai 1.50lt ;}

P.S. pamiršau pamynėt, kad ledus parduoda ;D kainos įvairiai.

Aciu,kad pasakei zinosiu kiek babkiu pasiimt cat
Atgal į viršų Go down
Bitute
Bitute

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptySk. 04 18 2010, 17:52

Mes Nykštuką visada pirkdavom... Ar du lt kaina, ar iki dviejų lt, nepamenu :) Nu aišku kainos šiek tiek užkeltos, bet ko norėt :)
Atgal į viršų Go down
kamile90

kamile90

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptySk. 04 18 2010, 17:54

Bitute rašo:
Mes Nykštuką visada pirkdavom... Ar du lt kaina, ar iki dviejų lt, nepamenu :) Nu aišku kainos šiek tiek užkeltos, bet ko norėt :)

Ten saldainis?:DD
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female
Pranešimų skaičius : 717
Registration date : 2009-06-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptySk. 04 18 2010, 17:57

Ledas ant pagaliuko, itartinos formos :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Atgal į viršų Go down
Ievuciukas;*

Ievuciukas;*

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptySk. 04 18 2010, 17:59

Nemačiau tokio ;DDDD
Atgal į viršų Go down
kamile90

kamile90

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 EmptySk. 04 18 2010, 18:01

[quote="Dovile"]Ledas ant pagaliuko, itartinos formos :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd[/quote}

:DDDDDDD
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukai.   Daiktų sąrašiukai. - Page 10 Empty

Atgal į viršų Go down

Daiktų sąrašiukai.
Atgal į viršų 
Puslapis 1017Pereiti prie : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17  Next
 Similar topics
-