Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Skautų sala.

Go down 
+21
Janska
Cemy
kamile90
Austute
vysnea
zutara444
Dovile
Dalia
Ievuciukas;*
Bitute
Picture
Daigona.
RaDviLe
karolė.
Wik.
kristinax
Darellis
Ieva
mellanie
Rofl
Lexia.
25 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3
AutoriusPranešimas
kamile90

kamile90

Female
Pranešimų skaičius : 44
Miestas. : S M
Pamaina. : 3
Registration date : 2010-04-05

Skautų sala. - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Skautų sala.   Skautų sala. - Page 3 EmptyAntr. 04 06 2010, 21:25

Dalia rašo:
Pirmais metais tik ėjau į skautus, tai turėjo viena draugė. Šiaip nežinau... Kažkiek vadovas duoda... Bet šiaip tai daugelis su savom.. tai net nežinau

Aisku.
Atgal į viršų Go down
Cemy

Cemy

Female
Pranešimų skaičius : 396
Miestas. : Skuodas
Pamaina. : 09m.-7pam., 10m.-5pam. ;]
Registration date : 2009-06-17

RašytiTemos pavadinimas: Re: Skautų sala.   Skautų sala. - Page 3 EmptyŠt. 04 17 2010, 19:32

Nu jeigu liks lagamine vietos, galėsi temptis ;D Bet man viena stovyklautoja sakė, kad ten tos palapinės, kurias duoda vadovai ne kokios būklės yra... Tai išgirdusi aš taip ir nebevariau į tą salą ... ;D
Atgal į viršų Go down
https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000562411013
Janska

Janska

Female
Pranešimų skaičius : 90
Miestas. : Siauliai
Pamaina. : 2
Registration date : 2009-06-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Skautų sala.   Skautų sala. - Page 3 EmptyPir. 04 26 2010, 13:12

nu preitais metais nebuvau erkiu bijojau Shocked dabar tai nuo tu erkiu pasiskiepijus esu tai gal ir eisiu sunny
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Skautų sala.   Skautų sala. - Page 3 EmptyPir. 04 26 2010, 13:36

Janska rašo:
nu preitais metais nebuvau erkiu bijojau Shocked dabar tai nuo tu erkiu pasiskiepijus esu tai gal ir eisiu sunny

ten erkių būna? net nepagalvojau xD
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Skautų sala.   Skautų sala. - Page 3 EmptyPir. 04 26 2010, 13:45

Erkių ir parke būna. Žinau. Iš skaudžio patirties. Visur tų bjaurybių būna.
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Skautų sala.   Skautų sala. - Page 3 EmptyAntr. 04 27 2010, 00:56

Dalia rašo:

aa,beje,Dalia,pasakojai,kad tavo šuniukas mirė nuo erkės. Mano šuo buvo pasigavusi čia seniau MAŽIAUSIAI keturiolika erkių vienu metu. nu mes ją maudėm ir radom keturiolika erkių įsisurbusių,net nesitikėjo. daugelį jų ištraukėm,bet kitos keturios buvo perdaug įsisurbusios ir nebepavyko jų ištraukti.. dbr nuo šito ivykio kokie du metai praėjo ir mano šuo vis dar sveikas ir gyvas :D neįsivaizduoju kaip tavo šuniukas galėjo mirti nuo vienos erkės. beje,jeigu ten tas čiau-čiau buvo,tai jis žiauriai mielasss,pamenu dar jo fotkę :\
Atgal į viršų Go down
Austute

Austute

Female
Pranešimų skaičius : 207
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2010-02-18

RašytiTemos pavadinimas: Re: Skautų sala.   Skautų sala. - Page 3 EmptyAntr. 04 27 2010, 12:09

mellanie rašo:
Dalia rašo:

aa,beje,Dalia,pasakojai,kad tavo šuniukas mirė nuo erkės. Mano šuo buvo pasigavusi čia seniau MAŽIAUSIAI keturiolika erkių vienu metu. nu mes ją maudėm ir radom keturiolika erkių įsisurbusių,net nesitikėjo. daugelį jų ištraukėm,bet kitos keturios buvo perdaug įsisurbusios ir nebepavyko jų ištraukti.. dbr nuo šito ivykio kokie du metai praėjo ir mano šuo vis dar sveikas ir gyvas :D neįsivaizduoju kaip tavo šuniukas galėjo mirti nuo vienos erkės. beje,jeigu ten tas čiau-čiau buvo,tai jis žiauriai mielasss,pamenu dar jo fotkę :\

Skirtingi šunys skirtingai jų organizmai reaguoja. Mano šuniui irgi buvo erkė įsisiurbusi, bet buvo taip idomiai, viena dieną pamačiau, žiūru ant kaktos toks iškiles baltas ar juodas, nu bet pagalvojau kad čia spuogas :DDD Nu ir dvi savaites tas "spuogas" didėjo, potobuvo mano gimtadienis, ir visi žiuri y mano šuny sako ar gali but toks didelis spuogas, tada biški pakrapštė žiuri juda, blem sėdėjom ant tilto ir bandėm atkabint, kaip bijojau dėl šuns, bet išėmiau, ir erkė įkrito y vandenį :DD Žiauru buvo.. Na bet če ne ta tema :DDd
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Skautų sala.   Skautų sala. - Page 3 EmptyAntr. 04 27 2010, 13:29

Austute rašo:
mellanie rašo:
Dalia rašo:

Skirtingi šunys skirtingai jų organizmai reaguoja. Mano šuniui irgi buvo erkė įsisiurbusi, bet buvo taip idomiai, viena dieną pamačiau, žiūru ant kaktos toks iškiles baltas ar juodas, nu bet pagalvojau kad čia spuogas :DDD Nu ir dvi savaites tas "spuogas" didėjo, potobuvo mano gimtadienis, ir visi žiuri y mano šuny sako ar gali but toks didelis spuogas, tada biški pakrapštė žiuri juda, blem sėdėjom ant tilto ir bandėm atkabint, kaip bijojau dėl šuns, bet išėmiau, ir erkė įkrito y vandenį :DD Žiauru buvo.. Na bet če ne ta tema :DDd

spuogas šuniui? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD pasakojimas tai geras lol.xDDDD
Atgal į viršų Go down
Ievuciukas;*

Ievuciukas;*

Female
Pranešimų skaičius : 180
Miestas. : Kėdainiai ;D
Pamaina. : nevažiuoju ;(
Namelis. : :DD
Registration date : 2009-06-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Skautų sala.   Skautų sala. - Page 3 EmptyAntr. 04 27 2010, 17:38

Taigi gal ta Dalios šuniukui įsisiurbusi erkė buvo užkrėsta.
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Skautų sala.   Skautų sala. - Page 3 EmptyAntr. 04 27 2010, 17:48

Erkė buvo užsikrėtusi babezioze. Mirė mano pirmas šuo - Joris.
Užsikrėtus erkė, ar ne - laimės reikalas. Buvo ne viena įsisiurbus, bet lengvai galima mirti ar susirgti ir nuo vienos. "Ne ūgis, o smūgis"
Atgal į viršų Go down
Cemy

Cemy

Female
Pranešimų skaičius : 396
Miestas. : Skuodas
Pamaina. : 09m.-7pam., 10m.-5pam. ;]
Registration date : 2009-06-17

RašytiTemos pavadinimas: Re: Skautų sala.   Skautų sala. - Page 3 EmptyAntr. 04 27 2010, 18:58

Iš skautų salos išėjo šuniuko mirties priežastys... ;DDD
Atgal į viršų Go down
https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000562411013
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Skautų sala.   Skautų sala. - Page 3 EmptyAntr. 04 27 2010, 22:53

žiūriu apie erkes aš daug dalykų nežinojau :DD bet blm gailaa,pamenu kai mūsų kaimynas / geras šeimos draugas mirė nuo erkėss.
Atgal į viršų Go down
Janska

Janska

Female
Pranešimų skaičius : 90
Miestas. : Siauliai
Pamaina. : 2
Registration date : 2009-06-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Skautų sala.   Skautų sala. - Page 3 EmptyKv. 04 29 2010, 15:25

su tom erkem nejuokai i'm dead
Atgal į viršų Go down
Tomas:p

Male
Pranešimų skaičius : 103
Miestas. : Mazeikiai
Pamaina. : 4 :P
Namelis. : Train hard ;D
Registration date : 2010-02-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Skautų sala.   Skautų sala. - Page 3 EmptyAntr. 05 18 2010, 14:26

Baikit su tom erkem... lol!
Atgal į viršų Go down
Medūtė :D

Medūtė :D

Female
Pranešimų skaičius : 152
Miestas. : Panevėžys
Pamaina. : 10 - 3; 11- 3.;D
Namelis. : 10 - 14b; 11 - 20!..;/
Registration date : 2010-06-15

RašytiTemos pavadinimas: Skautų sala.   Skautų sala. - Page 3 EmptySk. 06 20 2010, 15:43

Geriau apie Skautų salą papasakokit, o ne erkes.. Laughing
Atgal į viršų Go down
Robetika

Robetika

Female
Pranešimų skaičius : 62
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 2010/2011-3,2012-4
Namelis. : 2010-19,2011-14a
Registration date : 2010-07-17

RašytiTemos pavadinimas: Re: Skautų sala.   Skautų sala. - Page 3 EmptyAntr. 07 20 2010, 18:45

Medūtė :D rašo:
Geriau apie Skautų salą papasakokit, o ne erkes.. Laughing
pritariu :D as tj ir miegmaisi viska nesiausi, bet tjp ir nenuejau :DDDD
Atgal į viršų Go down
Guoda

Guoda

Female
Pranešimų skaičius : 82
Miestas. : Kretingikeaa*
Pamaina. : 333 Yeh!
Namelis. : ;D
Registration date : 2010-04-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Skautų sala.   Skautų sala. - Page 3 EmptyAntr. 07 20 2010, 20:17

Mano kambariokes ziaurej norejo kad kartu eiciau bet nejau nes miegmaisi palikau taj ir jos nejo.
Atgal į viršų Go down
http://www.;D*.com
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Skautų sala.   Skautų sala. - Page 3 Empty

Atgal į viršų Go down

Skautų sala.
Atgal į viršų 
Puslapis 33Pereiti prie : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-