| Krikštynos. | |
|
+58Robetika Guoda Safy&Gaby Wik. kalnex ruta. Domcė HappySmile Ery* bū.* nirvana. Orinta emibodi Samantuks Skysun Ruokis *SkS* Medūtė :D Gabelle Cukriuke Gb Ieva.* Sima ..ieva.. Inesiox Ievuciukas;* kamile90 moncike12 Cemy Raimonda.' Austute evelina Vesta Tomas:p Devola* Jogi pradaa gretuxxxiuke Etsun samanta19971 Dalia Dianaa Dovile Mėlynikė.~ raimondja Picture karolė. Ernesta. kristinax mellanie DaftPunk Bitute Rofl Darellis Ugnė. Ive* *Safyra* Lexia. 62 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Robetika
Pranešimų skaičius : 62 Age : 26 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2010/2011-3,2012-4 Namelis. : 2010-19,2011-14a Registration date : 2010-07-17
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Tr. 07 21 2010, 18:11 | |
| - Samantuks rašo:
- Medūtė :D rašo:
- Robetika rašo:
- Man irg jos patiko :D ai kai tas neptunas sako : ar zinot kas as? O as sakau : siaudeliu kaalius? :D o drauge tiek bijo tiek bijo kad ant manes smeli beria :D ai bet tas smelis netrugde...bet kj tas uzpyle jo visur tj...:D
nu, mūsų klausia, aš taip viena: Neptūnas? ir tada visi: Neptūnas! :DD jo, paskum tipo kepė tortą.aplaistė vandeniu ir tada smėliu. varėm dar su drauge tiesiai į upę po to, o kai grįžom, girdžim, kad švilpia i vakarienę. aš: čiuj čia pirmai pamainai (mes valgydavom antroj). draugė: (pasižiūri telefe valandas) PO AŠTUONIŲ DVIM!! :DD kaaaiiip movėm xD o mum pvz įsakė gult pilvu ant smėlio,o aš tokia sakau -Negulsiu. Ir įmetė tris kartus į vandenį. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD oi atsimenu td :D tu tik slapia, o mes smeliuotos :D | |
|
| |
Samantuks
Pranešimų skaičius : 118 Age : 37 Registration date : 2010-06-21
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Tr. 07 21 2010, 19:24 | |
| - Robetika rašo:
- Samantuks rašo:
- Robetika rašo:
- Man irg jos patiko :D ai kai tas neptunas sako : ar zinot kas as? O as sakau : siaudeliu kaalius? :D o drauge tiek bijo tiek bijo kad ant manes smeli beria :D ai bet tas smelis netrugde...bet kj tas uzpyle jo visur tj...:D
nu, mūsų klausia, aš taip viena: Neptūnas? ir tada visi: Neptūnas! :DD jo, paskum tipo kepė tortą.aplaistė vandeniu ir tada smėliu. varėm dar su drauge tiesiai į upę po to, o kai grįžom, girdžim, kad švilpia i vakarienę. aš: čiuj čia pirmai pamainai (mes valgydavom antroj). draugė: (pasižiūri telefe valandas) PO AŠTUONIŲ DVIM!! :DD kaaaiiip movėm xD o mum pvz įsakė gult pilvu ant smėlio,o aš tokia sakau -Negulsiu. Ir įmetė tris kartus į vandenį. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD oi atsimenu td :D tu tik slapia, o mes smeliuotos :D bet ant jūsų irgi vandenį pylė :D | |
|
| |
Robetika
Pranešimų skaičius : 62 Age : 26 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2010/2011-3,2012-4 Namelis. : 2010-19,2011-14a Registration date : 2010-07-17
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Tr. 07 21 2010, 21:03 | |
| - Samantuks rašo:
- Robetika rašo:
- Samantuks rašo:
- Robetika rašo:
nu, mūsų klausia, aš taip viena: Neptūnas? ir tada visi: Neptūnas! :DD jo, paskum tipo kepė tortą.aplaistė vandeniu ir tada smėliu. varėm dar su drauge tiesiai į upę po to, o kai grįžom, girdžim, kad švilpia i vakarienę. aš: čiuj čia pirmai pamainai (mes valgydavom antroj). draugė: (pasižiūri telefe valandas) PO AŠTUONIŲ DVIM!! :DD kaaaiiip movėm xD o mum pvz įsakė gult pilvu ant smėlio,o aš tokia sakau -Negulsiu. Ir įmetė tris kartus į vandenį. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD oi atsimenu td :D tu tik slapia, o mes smeliuotos :D bet ant jūsų irgi vandenį pylė :D tj jo :D tj ir isejo skanus tortas :D (gerai kad nevalge dar)(gal kitais metais tjp padarys suvalgys koki zmogu :DDDD | |
|
| |
Medūtė :D
Pranešimų skaičius : 152 Age : 26 Miestas. : Panevėžys Pamaina. : 10 - 3; 11- 3.;D Namelis. : 10 - 14b; 11 - 20!..;/ Registration date : 2010-06-15
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Tr. 07 21 2010, 23:09 | |
| - Robetika rašo:
- Samantuks rašo:
- Robetika rašo:
- Samantuks rašo:
- Robetika rašo:
nu, mūsų klausia, aš taip viena: Neptūnas? ir tada visi: Neptūnas! :DD jo, paskum tipo kepė tortą.aplaistė vandeniu ir tada smėliu. varėm dar su drauge tiesiai į upę po to, o kai grįžom, girdžim, kad švilpia i vakarienę. aš: čiuj čia pirmai pamainai (mes valgydavom antroj). draugė: (pasižiūri telefe valandas) PO AŠTUONIŲ DVIM!! :DD kaaaiiip movėm xD o mum pvz įsakė gult pilvu ant smėlio,o aš tokia sakau -Negulsiu. Ir įmetė tris kartus į vandenį. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD oi atsimenu td :D tu tik slapia, o mes smeliuotos :D bet ant jūsų irgi vandenį pylė :D tj jo :D tj ir isejo skanus tortas :D (gerai kad nevalge dar)(gal kitais metais tjp padarys suvalgys koki zmogu :DDDD visko gali būt, dar jei kiti vadovai bus, tai iš viso lieps viską nuo savęs suvalgyt :DDD | |
|
| |
karolė.
Pranešimų skaičius : 663 Age : 29 Miestas. : Klaipėda.;}* Pamaina. : ketvirtaa. Namelis. : I wear my sunglasses at night.* Registration date : 2009-02-04
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Kv. 07 22 2010, 16:03 | |
| buvo 4 pamainoj. visai nieko, tik rūbus, su kuriais buvau, mesiu lauk. : D | |
|
| |
bū.*
Pranešimų skaičius : 138 Age : 27 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : penkta Namelis. : 13kurisnors Registration date : 2010-06-14
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Kv. 07 22 2010, 16:10 | |
| man tai rūbai išsiplovė. : DD | |
|
| |
karolė.
Pranešimų skaičius : 663 Age : 29 Miestas. : Klaipėda.;}* Pamaina. : ketvirtaa. Namelis. : I wear my sunglasses at night.* Registration date : 2009-02-04
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Kv. 07 22 2010, 16:24 | |
| - bū.* rašo:
- man tai rūbai išsiplovė. : DD
man jie ir smirdėjo ir ištepti buvo ten su dažais;D | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Kv. 07 22 2010, 17:00 | |
| žiauriai nepatiko. dar labiau nei praeitais metais. na ten pati pradžia dar buvo viskas ok, bet ten kai smėliu apmėte tai..:-D kažkoks sadizmas. į dušus buvo praktiškai neįmanoma nueiti: būtų reikėję prastovėti kokias dvi valandas eilėje. į galvą pateko belenkiek smėlio, ir teko eiti į prausyklą plautis. prausykloje vanduo buvo žiauriai šaltas, kad net nebuvo įmanoma ištverti palikus rankas dešimt sekundėm po vandeniu. o man būtent va ten teko plautis galvą. skausmas buvo nerealus, atrodė ,kad tuoj nualpsiu.:// draugė už mane plovė galvą,pati nebūčiau niekaip išsiplovusi. ir tai, po tų "sadistiškų maudynių", vistiek galva buvo pilna smėlio. vnž, tikrai žiauru. nebuvo linksma. | |
|
| |
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Kv. 07 22 2010, 17:07 | |
| man tai belenkaip patiko tos krikstynos :) tikrai jas atsiminsiu... :] Ypac pyrago kepima papludimyje | |
|
| |
bū.*
Pranešimų skaičius : 138 Age : 27 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : penkta Namelis. : 13kurisnors Registration date : 2010-06-14
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Kv. 07 22 2010, 17:21 | |
| jooo. krykštynos tai linksmai buvo.ypač kai man iš abiejų pusių mergos cypė į ausis. | |
|
| |
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Kv. 07 22 2010, 17:24 | |
| Bū(taskas zvaigzdute), ateik i skypa :D | |
|
| |
bū.*
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Kv. 07 22 2010, 17:41 | |
| - Darellis rašo:
- Bū(taskas zvaigzdute), ateik i skypa :D
parejau :DD | |
|
| |
Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Kv. 07 22 2010, 20:52 | |
| Tos krikštynos man tai nepaliko jokio įspūdžio. | |
|
| |
Medūtė :D
Pranešimų skaičius : 152 Age : 26 Miestas. : Panevėžys Pamaina. : 10 - 3; 11- 3.;D Namelis. : 10 - 14b; 11 - 20!..;/ Registration date : 2010-06-15
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Pir. 08 02 2010, 13:26 | |
| Man tai kai kurie tokie keisti atrodot..Nepatiko, sakot, nes išsitepėt, arba su smėliu apibarstė..Juk smagu, vadovai stengias ir panašiai, užtat ir lieka prisiminimai paskui, o jei krikštynų nebūtų..Gi ne kiekvieną dieną taip būna. Bet kiekvienas turi savo nuomonę.. Man tai belenkaip smagu buvo..;DD | |
|
| |
Cemy
Pranešimų skaičius : 396 Age : 29 Miestas. : Skuodas Pamaina. : 09m.-7pam., 10m.-5pam. ;] Registration date : 2009-06-17
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Pir. 08 02 2010, 17:19 | |
| Šiais metais krikštynos man buvo kiek per švelnios ;DDD Nebuvo taip žiauru kaip anais ;DDD Todėl nepaliko labai didelio įspūdžio... ;D O per jas buvo panašiai, kaip kažkas jau ir rašė : piešė ant veidų, atsakinėt į klausimus reikėjo, jeigu neatsakai lipi į tešlas ''kakius' kaip sakė vadovas Tomas ;D, liepė žiogelius daryti, buvo Neptūnas kuris liepė voliotis smėlyje ir kadangi buvom paskutiniai, tai galėjom išsimaudyti virvytėje... ;D Nu man rodos dar kažkas buvo, bet nepamenu ;DDDD | |
|
| |
shanel**
Pranešimų skaičius : 47 Age : 28 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 5 ;) Registration date : 2009-05-29
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Pir. 08 02 2010, 21:03 | |
| O man visai patiko krikštynos, nieko ten baisaus nebuvo.:)) | |
|
| |
Raimonda.'
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas. : klaipeda Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2009-07-08
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Pir. 08 02 2010, 21:35 | |
| as is tu krikstynu pamenu tik pyrago kepima : ) | |
|
| |
bū.*
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Antr. 08 03 2010, 15:57 | |
| aš tai dar prisimenu kai Vytautas prie durų papasakojo tokį ale juokingą anekdotą. : DD ir visi taip ale juokėsi. : DDDD | |
|
| |
karolė.
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Antr. 08 03 2010, 16:11 | |
| - bū.* rašo:
- aš tai dar prisimenu kai Vytautas prie durų papasakojo tokį ale juokingą anekdotą. : DD
ir visi taip ale juokėsi. : DDDD jo jo : DDDD bet aš ten pusės negirdėjau :DD | |
|
| |
bū.*
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Antr. 08 03 2010, 16:58 | |
| - karolė. rašo:
- bū.* rašo:
- aš tai dar prisimenu kai Vytautas prie durų papasakojo tokį ale juokingą anekdotą. : DD
ir visi taip ale juokėsi. : DDDD jo jo : DDDD bet aš ten pusės negirdėjau :DD tai kažin ar kas nors girdėjo. : DD | |
|
| |
Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Tr. 08 04 2010, 00:08 | |
| Aš ten išvis nieko n egirdėjau. Bet jis gi mūsų būriui parodė asmeninį žvėrių šokį. Mes buvom pagerbti! :D Atsimenat "ŽVĖRIŲ ŠOKĮ! ŽVĖRIŲ ŠOKĮ! ŽVĖRIŲ ŠOKĮ! ŽVĖRIŲ ŠOKĮ! ŽVĖRIŲ ŠOKĮ!" ir tada tą žudantį Sensėjaus smailą? Tokį patenkintą savimi. Taip lyg sakytų "Gerai gerai, gerbėjai, tuoj jums parodysiu koks kietas aš esu. Tigididžiai" | |
|
| |
karolė.
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Tr. 08 04 2010, 09:58 | |
| - Dalia rašo:
- Aš ten išvis nieko n egirdėjau. Bet jis gi mūsų būriui parodė asmeninį žvėrių šokį. Mes buvom pagerbti! :D
Atsimenat "ŽVĖRIŲ ŠOKĮ! ŽVĖRIŲ ŠOKĮ! ŽVĖRIŲ ŠOKĮ! ŽVĖRIŲ ŠOKĮ! ŽVĖRIŲ ŠOKĮ!" ir tada tą žudantį Sensėjaus smailą? Tokį patenkintą savimi. Taip lyg sakytų "Gerai gerai, gerbėjai, tuoj jums parodysiu koks kietas aš esu. Tigididžiai" jo jo : DDD ten visi ratu turėjom apstot kad jis galėtų parodyt savo sugebėjimus :D | |
|
| |
bū.*
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Tr. 08 04 2010, 20:50 | |
| Jo šitą ir aš atsimenu. : D kai dar sakė prieit arčiau. : D ir kai jam už nugaros subinę spardė. ;DDD | |
|
| |
RaDviLe
Pranešimų skaičius : 654 Age : 29 Registration date : 2008-04-11
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Tr. 08 04 2010, 20:54 | |
| - Dalia rašo:
- Aš ten išvis nieko n egirdėjau. Bet jis gi mūsų būriui parodė asmeninį žvėrių šokį. Mes buvom pagerbti! :D
Atsimenat "ŽVĖRIŲ ŠOKĮ! ŽVĖRIŲ ŠOKĮ! ŽVĖRIŲ ŠOKĮ! ŽVĖRIŲ ŠOKĮ! ŽVĖRIŲ ŠOKĮ!" ir tada tą žudantį Sensėjaus smailą? Tokį patenkintą savimi. Taip lyg sakytų "Gerai gerai, gerbėjai, tuoj jums parodysiu koks kietas aš esu. Tigididžiai" raaaawr tas vytautas yra tikras žvėris:D | |
|
| |
*SkS*
Pranešimų skaičius : 208 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : ištikima 6-ai Namelis. : 18 Registration date : 2008-05-09
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. Pen. 08 13 2010, 18:36 | |
| vot siemet tai krikstynos buvo,labai patiko :) | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Krikštynos. | |
| |
|
| |
| Krikštynos. | |
|