Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Fotografijos.

Go down 
+67
Jovani@Club
Soliariuminis*
Gabriusa.
gab1
Gabrieliukas
Skysun
emibodi
*SkS*
Daivutee
bū.*
CoSmIC
Gabiiija
justike
_Gabrielle_
Cemy
GanjaMan2
Daigona.
Knoxville
Godutė.*
raimondja
KarOlinaa
lauryte
ewa_lowe
~Laura
Austute
Martyna
Sima
Monika
Augustė
Orinta*
Inesiox
Wik.
Armandas
Ery*
oswa
Trufle
emilė
Raimonda.'
Gretullis
Linas15
Kamilem
Vesta
Tomas:p
vysnea
Marija_002
Ruokis
zutara444
Ieva :)
vikutis
guminukeV
America
Kryštė
Dovile
Etsun
Mėlynikė.~
Ive*
Ievuciukas;*
DaftPunk
Dalia
nirvana.
Bitute
karolė.
RaDviLe
Ieva
mellanie
Darellis
Lexia.
71 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 28  Next
AutoriusPranešimas
Raimonda.'

Raimonda.'

Female
Pranešimų skaičius : 348
Miestas. : klaipeda
Pamaina. : 6
Namelis. : 18
Registration date : 2009-07-08

Fotografijos. - Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyPen. 04 16 2010, 15:52

nuzude sitas: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
Austute

Austute

Female
Pranešimų skaičius : 207
Miestas. : Šiauliai
Pamaina. : 4
Registration date : 2010-02-18

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyPen. 04 16 2010, 15:54

Nuu :DDD
Darreli_ realybe? :DDD Nedaug pažystu iškrypėliū :DDD
Atgal į viršų Go down
Bitute
Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Bitute

Pranešimų skaičius : 362
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6
Namelis. : 15
Registration date : 2009-03-20

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyPen. 04 16 2010, 15:57

Darellis rašo:
na kas cia baisaus?:) tokia realybe help
Ir tau tai atrodo normalu? Man ne.
Atgal į viršų Go down
Austute

Austute

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyPen. 04 16 2010, 15:58

Bitute rašo:
Darellis rašo:
na kas cia baisaus?:) tokia realybe help
Ir tau tai atrodo normalu? Man ne.

Pritariu, nelabai normalu kad žmogus savo pusnuoges nuotrauka platina, ir pnš...
Atgal į viršų Go down
Bitute
Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Bitute

Pranešimų skaičius : 362
Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6
Namelis. : 15
Registration date : 2009-03-20

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyPen. 04 16 2010, 16:00

Nu aišku jos kūnas, daro ką nori :)) bet man tai tikrai baisu..
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Registration date : 2008-07-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyPen. 04 16 2010, 16:34

Na as cia su ta realybe turejau galvoje tik Melanie xD Visada ji kazkuo nustebina

----

Cia kazkada kazkas norejo bx foto cheers https://2img.net/h/oi42.tinypic.com/iqx7c3.jpg
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female
Pranešimų skaičius : 717
Registration date : 2009-06-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyPen. 04 16 2010, 17:47

Da viena grazi maike :DD
Atgal į viršų Go down
Ievuciukas;*

Ievuciukas;*

Female
Pranešimų skaičius : 180
Miestas. : Kėdainiai ;D
Pamaina. : nevažiuoju ;(
Namelis. : :DD
Registration date : 2009-06-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyPen. 04 16 2010, 17:50

Čia kalbant apie mellane, tai pusnuogė, reiškias ne nuoga. Su maudymke ar kažkas panašaus, tai ne taip jau ir baisu. Nors nežinau... ;D
Atgal į viršų Go down
Monika

Monika

Female
Pranešimų skaičius : 82
Registration date : 2009-05-01

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyPen. 04 16 2010, 17:52

dar žiurint ir kur jas platina,bet nepaskyčiau kad visiškai normalu visur platint savo pusnuoges nuotraukas
Atgal į viršų Go down
Armandas

Armandas

Male
Pranešimų skaičius : 16
Pamaina. : 4 pamaina
Registration date : 2010-03-02

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyPen. 04 16 2010, 21:37

https://2img.net/h/oi40.tinypic.com/adyf4l.jpg Taip, prikolinom ;D
Imu kaire
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyŠt. 04 17 2010, 05:42

šiaip tai ne aš išplatinau, aš tik pradėjau plėtimą (?). visų pirma,matėsi viskas iki mano pečių + buvau kokių šešių metų:DDDDDDDDDDDDD ir nusiunčiau draugėm ant prikolo,kad pažvengt, o poto kai susipykom,jos kokiem dviem šimtam žmonių išsiuntinėjo. nu man px,tada tik šešerių buvau,plius esant šešerių tai dar ne tokio nuogumo prisižiūri prie jūros (lol,vaikai šešiamečiai nuogi laksto:DD) ir ten nei krūtinė nesimato nei niekas,tik pečiai nuogi, aš vonioj :DDDDDDDDDD šlapi plaukai ir durna išraiška. ir šiaip jo, buvau pusnuogė, bet fotkėje matosi tik ketvirtadalis mano kūno (?) . o kai mano "draugės" tas fotkes išplatino,tai 90% komentarų buvo "tu gal durna? Vaiko vonioje nesi mačiusi?" :DD o tame komentare panaudojau žodį "išsiplatinau" nes pati buvau ta kuri nusiunčiau tą fotkę kelioms draugėms + kai jos išplatino po intiką, aš nk nedariau, o žvengiau ir žiejau kaip ant jų buvo užvaryta:DD apskritai, pirmiausia pasidomėkit,tada sakykit "žiauru" ir bla bla bla. lol. įkelčiau, bet kažkaip dabar be ryšio būtų man tokią fotkę kelt :DDDDDDD o šiaip,esu nusifotkinusi daug kartų su maikutė ir be kelnių,bet su trauzais. dar daug kartų esu įkėlusi fotkę su maudimuku. nematau,kas čia žiauraus.

-

ir ojojoj,tigi balsiuose yra paplūdimys kur žmonės su maudimukais būna = pusnuogiai. čia irgi žiauru tada, KATASTROOOOOOOOOFA, ane?:DDDDDDDDD

-

austute , nebesvaik,kokia dar lezbietė. būčiau lezbė,tai nemanau,kad būčiau draugavusi su bachūrais :D
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female
Pranešimų skaičius : 654
Registration date : 2008-04-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyŠt. 04 17 2010, 09:34

Darellis rašo:
Na as cia su ta realybe turejau galvoje tik Melanie xD Visada ji kazkuo nustebina

----

Cia kazkada kazkas norejo bx foto cheers https://2img.net/h/oi42.tinypic.com/iqx7c3.jpg
Pz, dareli, sexova ft;DDDDDDD
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyŠt. 04 17 2010, 10:21

Cia ta ft vadinasi " Ir as moku primerkti viena aky" xDD
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyŠt. 04 17 2010, 10:36

Ir iš apačios nusifotkint;D
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyŠt. 04 17 2010, 11:16

jo dariau, fotkyte tavo sieksy : DD
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyŠt. 04 17 2010, 11:56

Man tai truputį juokingai atrodo. Sakai, kad išplatinai savo pusnuogės foto internete, tada visi pradeda sakyt "omg, kaip žiauru. Tragedija ir bla bla bla". Tada iškart pradedi teisintis, "ten man šeši metai, aš ten esu vonioje ir ten nieko nesimato ir aš nusiunčiau tik porai draugių. O jos paplatino."
Nežinau, tačiau atrodo, kad tu norėjai pasipuikuoti, kad va kokia tu kieta, nes išplatinai savo pusnuogės foto, o kai kiti į tave kreivai pažiūrėjo teisintis pradėjai, kad tu čia nieko nepadarei. Žodžiu, watėver, man tai asmeniškai visiškai nesvarbu. Tavo reikalas ;>

P.s. Armandai, tikra meilė tik tarp vyrų! ;DDD super : d
P.P.S. Darelis tai toks. c'mon sexy bitchezzz xDDD Gerulė foto ;DDD
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyŠt. 04 17 2010, 14:07

Dariaus firminis iš apačios. :}
ir dar sako nepasikeitęs, nu ne, Dariau. : )) matau savo akimis.
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
Darellis

Darellis

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyŠt. 04 17 2010, 14:53

Tai tik truputi, gi visi keiciaisi :)
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyŠt. 04 17 2010, 15:45

Dalia rašo:
Man tai truputį juokingai atrodo. Sakai, kad išplatinai savo pusnuogės foto internete, tada visi pradeda sakyt "omg, kaip žiauru. Tragedija ir bla bla bla". Tada iškart pradedi teisintis, "ten man šeši metai, aš ten esu vonioje ir ten nieko nesimato ir aš nusiunčiau tik porai draugių. O jos paplatino."
Nežinau, tačiau atrodo, kad tu norėjai pasipuikuoti, kad va kokia tu kieta, nes išplatinai savo pusnuogės foto, o kai kiti į tave kreivai pažiūrėjo teisintis pradėjai, kad tu čia nieko nepadarei. Žodžiu, watėver, man tai asmeniškai visiškai nesvarbu. Tavo reikalas ;>

P.s. Armandai, tikra meilė tik tarp vyrų! ;DDD super : d
P.P.S. Darelis tai toks. c'mon sexy bitchezzz xDDD Gerulė foto ;DDD
+5 už nuotraukų komentarus;DDDDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyŠt. 04 17 2010, 20:12

Dalia rašo:

um,jo. šiaip, jeigu pagerės,aš buvau įmetus DAUG savo fotkių į onę,sc,fb ir etc. kur esu pusnuogė: maikė ir nuogos kojos. tai į šitą "pusnuogumą" irgi įeina tos nuotraukos:D pz,nesuprantu,kaip galima apie tą nsmn diskutuoti. dar padiskutuojam,kad reiktų paplūdimyje maudytis su rūbais:DDDDDDDDD

god dammit,nesuprantu jūsų. pusnuogė nėra nuoga. o.O
Atgal į viršų Go down
Austute

Austute

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyŠt. 04 17 2010, 20:27

mellanie rašo:
Dalia rašo:

um,jo. šiaip, jeigu pagerės,aš buvau įmetus DAUG savo fotkių į onę,sc,fb ir etc. kur esu pusnuogė: maikė ir nuogos kojos. tai į šitą "pusnuogumą" irgi įeina tos nuotraukos:D pz,nesuprantu,kaip galima apie tą nsmn diskutuoti. dar padiskutuojam,kad reiktų paplūdimyje maudytis su rūbais:DDDDDDDDD

god dammit,nesuprantu jūsų. pusnuogė nėra nuoga. o.O

Ištikro man irgi pasirode kad teisinies, bet nesvarbu, kaip yra taip yra :DD Kalbam apie balsius berods.

Visi met pic, imesiu ir as :)
https://2img.net/h/oi44.tinypic.com/243rwpd.jpg
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyŠt. 04 17 2010, 20:52

soriuka melane, bet nu jau rmt atsibodo tos nesamones su tavo visais pasiteisinimais or smth. Nu ka zhn kaip kitiem atrodo, bet mano nuomone tai, kad geriau u neskelbk tokiu dalyku is kuriu paskui visi prikolintu. Beje dar karta pakartosiu tau MOKEK IS SAVES PAPRIKOLINT ..

beje austute, grazi pic : )
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyŠt. 04 17 2010, 21:04

tai aišku,kad teisinuosi,nes nesitikėjau,kad užvarysit dėl kažkokio pusnuogumo kurį matom kad ir pačiuose balsiuose prie paplūdimio :DDDDDDDDDDDd
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyŠt. 04 17 2010, 21:34

bet nemanau, kad reikia taip sureiksminti viska.
Atgal į viršų Go down
Austute

Austute

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 EmptyŠt. 04 17 2010, 21:36

Papludimy visi pusnuogiai vaiksto, o po intiko pusnuoges foto meto ne visi, didziulis skirtumas :DDDDDDDDDDD Bet nesvarbu nebe komentuokim :) :DD
Ačiuka, raimonda :)
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 12 Empty

Atgal į viršų Go down

Fotografijos.
Atgal į viršų 
Puslapis 1228Pereiti prie : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 28  Next
 Similar topics
-
» Fotografijos.
» Fotografijos.
» Fotografijos
» Fotografijos.
» Fotografijos