| Fotografijos. | |
|
+67Jovani@Club Soliariuminis* Gabriusa. gab1 Gabrieliukas Skysun emibodi *SkS* Daivutee bū.* CoSmIC Gabiiija justike _Gabrielle_ Cemy GanjaMan2 Daigona. Knoxville Godutė.* raimondja KarOlinaa lauryte ewa_lowe ~Laura Austute Martyna Sima Monika Augustė Orinta* Inesiox Wik. Armandas Ery* oswa Trufle emilė Raimonda.' Gretullis Linas15 Kamilem Vesta Tomas:p vysnea Marija_002 Ruokis zutara444 Ieva :) vikutis guminukeV America Kryštė Dovile Etsun Mėlynikė.~ Ive* Ievuciukas;* DaftPunk Dalia nirvana. Bitute karolė. RaDviLe Ieva mellanie Darellis Lexia. 71 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Raimonda.'
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas. : klaipeda Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2009-07-08
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Pen. 04 16 2010, 15:52 | |
| nuzude sitas: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD | |
|
| |
Austute
Pranešimų skaičius : 207 Age : 28 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 4 Registration date : 2010-02-18
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Pen. 04 16 2010, 15:54 | |
| Nuu :DDD Darreli_ realybe? :DDD Nedaug pažystu iškrypėliū :DDD | |
|
| |
Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Pen. 04 16 2010, 15:57 | |
| - Darellis rašo:
- na kas cia baisaus?:) tokia realybe
Ir tau tai atrodo normalu? Man ne. | |
|
| |
Austute
Pranešimų skaičius : 207 Age : 28 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 4 Registration date : 2010-02-18
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Pen. 04 16 2010, 15:58 | |
| - Bitute rašo:
- Darellis rašo:
- na kas cia baisaus?:) tokia realybe
Ir tau tai atrodo normalu? Man ne. Pritariu, nelabai normalu kad žmogus savo pusnuoges nuotrauka platina, ir pnš... | |
|
| |
Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Pen. 04 16 2010, 16:00 | |
| Nu aišku jos kūnas, daro ką nori :)) bet man tai tikrai baisu.. | |
|
| |
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Pen. 04 16 2010, 16:34 | |
| Na as cia su ta realybe turejau galvoje tik Melanie xD Visada ji kazkuo nustebina ---- Cia kazkada kazkas norejo bx foto https://2img.net/h/oi42.tinypic.com/iqx7c3.jpg | |
|
| |
Dovile
Pranešimų skaičius : 717 Age : 28 Miestas. : Klaipėda Registration date : 2009-06-10
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Pen. 04 16 2010, 17:47 | |
| | |
|
| |
Ievuciukas;*
Pranešimų skaičius : 180 Age : 28 Miestas. : Kėdainiai ;D Pamaina. : nevažiuoju ;( Namelis. : :DD Registration date : 2009-06-25
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Pen. 04 16 2010, 17:50 | |
| Čia kalbant apie mellane, tai pusnuogė, reiškias ne nuoga. Su maudymke ar kažkas panašaus, tai ne taip jau ir baisu. Nors nežinau... ;D | |
|
| |
Monika
Pranešimų skaičius : 82 Age : 32 Registration date : 2009-05-01
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Pen. 04 16 2010, 17:52 | |
| dar žiurint ir kur jas platina,bet nepaskyčiau kad visiškai normalu visur platint savo pusnuoges nuotraukas | |
|
| |
Armandas
Pranešimų skaičius : 16 Age : 29 Pamaina. : 4 pamaina Registration date : 2010-03-02
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Pen. 04 16 2010, 21:37 | |
| https://2img.net/h/oi40.tinypic.com/adyf4l.jpg Taip, prikolinom ;D Imu kaire | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Št. 04 17 2010, 05:42 | |
| šiaip tai ne aš išplatinau, aš tik pradėjau plėtimą (?). visų pirma,matėsi viskas iki mano pečių + buvau kokių šešių metų:DDDDDDDDDDDDD ir nusiunčiau draugėm ant prikolo,kad pažvengt, o poto kai susipykom,jos kokiem dviem šimtam žmonių išsiuntinėjo. nu man px,tada tik šešerių buvau,plius esant šešerių tai dar ne tokio nuogumo prisižiūri prie jūros (lol,vaikai šešiamečiai nuogi laksto:DD) ir ten nei krūtinė nesimato nei niekas,tik pečiai nuogi, aš vonioj :DDDDDDDDDD šlapi plaukai ir durna išraiška. ir šiaip jo, buvau pusnuogė, bet fotkėje matosi tik ketvirtadalis mano kūno (?) . o kai mano "draugės" tas fotkes išplatino,tai 90% komentarų buvo "tu gal durna? Vaiko vonioje nesi mačiusi?" :DD o tame komentare panaudojau žodį "išsiplatinau" nes pati buvau ta kuri nusiunčiau tą fotkę kelioms draugėms + kai jos išplatino po intiką, aš nk nedariau, o žvengiau ir žiejau kaip ant jų buvo užvaryta:DD apskritai, pirmiausia pasidomėkit,tada sakykit "žiauru" ir bla bla bla. lol. įkelčiau, bet kažkaip dabar be ryšio būtų man tokią fotkę kelt :DDDDDDD o šiaip,esu nusifotkinusi daug kartų su maikutė ir be kelnių,bet su trauzais. dar daug kartų esu įkėlusi fotkę su maudimuku. nematau,kas čia žiauraus.
-
ir ojojoj,tigi balsiuose yra paplūdimys kur žmonės su maudimukais būna = pusnuogiai. čia irgi žiauru tada, KATASTROOOOOOOOOFA, ane?:DDDDDDDDD
-
austute , nebesvaik,kokia dar lezbietė. būčiau lezbė,tai nemanau,kad būčiau draugavusi su bachūrais :D | |
|
| |
RaDviLe
Pranešimų skaičius : 654 Age : 29 Registration date : 2008-04-11
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Št. 04 17 2010, 09:34 | |
| - Darellis rašo:
- Na as cia su ta realybe turejau galvoje tik Melanie xD Visada ji kazkuo nustebina
----
Cia kazkada kazkas norejo bx foto https://2img.net/h/oi42.tinypic.com/iqx7c3.jpg Pz, dareli, sexova ft;DDDDDDD | |
|
| |
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Št. 04 17 2010, 10:21 | |
| Cia ta ft vadinasi " Ir as moku primerkti viena aky" xDD | |
|
| |
RaDviLe
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Št. 04 17 2010, 10:36 | |
| Ir iš apačios nusifotkint;D | |
|
| |
Raimonda.'
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas. : klaipeda Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2009-07-08
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Št. 04 17 2010, 11:16 | |
| jo dariau, fotkyte tavo sieksy : DD | |
|
| |
Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Št. 04 17 2010, 11:56 | |
| Man tai truputį juokingai atrodo. Sakai, kad išplatinai savo pusnuogės foto internete, tada visi pradeda sakyt "omg, kaip žiauru. Tragedija ir bla bla bla". Tada iškart pradedi teisintis, "ten man šeši metai, aš ten esu vonioje ir ten nieko nesimato ir aš nusiunčiau tik porai draugių. O jos paplatino." Nežinau, tačiau atrodo, kad tu norėjai pasipuikuoti, kad va kokia tu kieta, nes išplatinai savo pusnuogės foto, o kai kiti į tave kreivai pažiūrėjo teisintis pradėjai, kad tu čia nieko nepadarei. Žodžiu, watėver, man tai asmeniškai visiškai nesvarbu. Tavo reikalas ;>
P.s. Armandai, tikra meilė tik tarp vyrų! ;DDD super : d P.P.S. Darelis tai toks. c'mon sexy bitchezzz xDDD Gerulė foto ;DDD | |
|
| |
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Št. 04 17 2010, 14:07 | |
| Dariaus firminis iš apačios. :} ir dar sako nepasikeitęs, nu ne, Dariau. : )) matau savo akimis. | |
|
| |
Darellis
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Št. 04 17 2010, 14:53 | |
| Tai tik truputi, gi visi keiciaisi :) | |
|
| |
RaDviLe
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Št. 04 17 2010, 15:45 | |
| - Dalia rašo:
- Man tai truputį juokingai atrodo. Sakai, kad išplatinai savo pusnuogės foto internete, tada visi pradeda sakyt "omg, kaip žiauru. Tragedija ir bla bla bla". Tada iškart pradedi teisintis, "ten man šeši metai, aš ten esu vonioje ir ten nieko nesimato ir aš nusiunčiau tik porai draugių. O jos paplatino."
Nežinau, tačiau atrodo, kad tu norėjai pasipuikuoti, kad va kokia tu kieta, nes išplatinai savo pusnuogės foto, o kai kiti į tave kreivai pažiūrėjo teisintis pradėjai, kad tu čia nieko nepadarei. Žodžiu, watėver, man tai asmeniškai visiškai nesvarbu. Tavo reikalas ;>
P.s. Armandai, tikra meilė tik tarp vyrų! ;DDD super : d P.P.S. Darelis tai toks. c'mon sexy bitchezzz xDDD Gerulė foto ;DDD +5 už nuotraukų komentarus;DDDDDDDDDDD | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Št. 04 17 2010, 20:12 | |
| - Dalia rašo:
- Man tai truputį juokingai atrodo. Sakai, kad išplatinai savo pusnuogės foto internete, tada visi pradeda sakyt "omg, kaip žiauru. Tragedija ir bla bla bla". Tada iškart pradedi teisintis, "ten man šeši metai, aš ten esu vonioje ir ten nieko nesimato ir aš nusiunčiau tik porai draugių. O jos paplatino."
Nežinau, tačiau atrodo, kad tu norėjai pasipuikuoti, kad va kokia tu kieta, nes išplatinai savo pusnuogės foto, o kai kiti į tave kreivai pažiūrėjo teisintis pradėjai, kad tu čia nieko nepadarei. Žodžiu, watėver, man tai asmeniškai visiškai nesvarbu. Tavo reikalas ;> um,jo. šiaip, jeigu pagerės,aš buvau įmetus DAUG savo fotkių į onę,sc,fb ir etc. kur esu pusnuogė: maikė ir nuogos kojos. tai į šitą "pusnuogumą" irgi įeina tos nuotraukos:D pz,nesuprantu,kaip galima apie tą nsmn diskutuoti. dar padiskutuojam,kad reiktų paplūdimyje maudytis su rūbais:DDDDDDDDD god dammit,nesuprantu jūsų. pusnuogė nėra nuoga. o.O | |
|
| |
Austute
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Št. 04 17 2010, 20:27 | |
| - mellanie rašo:
- Dalia rašo:
Nežinau, tačiau atrodo, kad tu norėjai pasipuikuoti, kad va kokia tu kieta, nes išplatinai savo pusnuogės foto, o kai kiti į tave kreivai pažiūrėjo teisintis pradėjai, kad tu čia nieko nepadarei. Žodžiu, watėver, man tai asmeniškai visiškai nesvarbu. Tavo reikalas ;> um,jo. šiaip, jeigu pagerės,aš buvau įmetus DAUG savo fotkių į onę,sc,fb ir etc. kur esu pusnuogė: maikė ir nuogos kojos. tai į šitą "pusnuogumą" irgi įeina tos nuotraukos:D pz,nesuprantu,kaip galima apie tą nsmn diskutuoti. dar padiskutuojam,kad reiktų paplūdimyje maudytis su rūbais:DDDDDDDDD
god dammit,nesuprantu jūsų. pusnuogė nėra nuoga. o.O Ištikro man irgi pasirode kad teisinies, bet nesvarbu, kaip yra taip yra :DD Kalbam apie balsius berods. *********** Visi met pic, imesiu ir as :) https://2img.net/h/oi44.tinypic.com/243rwpd.jpg | |
|
| |
Raimonda.'
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Št. 04 17 2010, 20:52 | |
| soriuka melane, bet nu jau rmt atsibodo tos nesamones su tavo visais pasiteisinimais or smth. Nu ka zhn kaip kitiem atrodo, bet mano nuomone tai, kad geriau u neskelbk tokiu dalyku is kuriu paskui visi prikolintu. Beje dar karta pakartosiu tau MOKEK IS SAVES PAPRIKOLINT ..
beje austute, grazi pic : ) | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Št. 04 17 2010, 21:04 | |
| tai aišku,kad teisinuosi,nes nesitikėjau,kad užvarysit dėl kažkokio pusnuogumo kurį matom kad ir pačiuose balsiuose prie paplūdimio :DDDDDDDDDDDd | |
|
| |
Raimonda.'
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Št. 04 17 2010, 21:34 | |
| bet nemanau, kad reikia taip sureiksminti viska. | |
|
| |
Austute
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. Št. 04 17 2010, 21:36 | |
| Papludimy visi pusnuogiai vaiksto, o po intiko pusnuoges foto meto ne visi, didziulis skirtumas :DDDDDDDDDDD Bet nesvarbu nebe komentuokim :) :DD Ačiuka, raimonda :) | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Fotografijos. | |
| |
|
| |
| Fotografijos. | |
|