Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Fotografijos.

Go down 
+67
Jovani@Club
Soliariuminis*
Gabriusa.
gab1
Gabrieliukas
Skysun
emibodi
*SkS*
Daivutee
bū.*
CoSmIC
Gabiiija
justike
_Gabrielle_
Cemy
GanjaMan2
Daigona.
Knoxville
Godutė.*
raimondja
KarOlinaa
lauryte
ewa_lowe
~Laura
Austute
Martyna
Sima
Monika
Augustė
Orinta*
Inesiox
Wik.
Armandas
Ery*
oswa
Trufle
emilė
Raimonda.'
Gretullis
Linas15
Kamilem
Vesta
Tomas:p
vysnea
Marija_002
Ruokis
zutara444
Ieva :)
vikutis
guminukeV
America
Kryštė
Dovile
Etsun
Mėlynikė.~
Ive*
Ievuciukas;*
DaftPunk
Dalia
nirvana.
Bitute
karolė.
RaDviLe
Ieva
mellanie
Darellis
Lexia.
71 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28  Next
AutoriusPranešimas
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

Fotografijos. - Page 23 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 19:58

tai mes tuoj isvysim rasiniuka, kur tu busi pasmerktas :D
Atgal į viršų Go down
Soliariuminis*

Soliariuminis*

Male
Pranešimų skaičius : 103
Miestas. : Mažeikiai
Pamaina. : -
Namelis. : 16
Registration date : 2009-07-22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 20:16

Darellis rašo:
Tai as tikiu, cia daug poetu yra :D. Nu bet ka as zinau, man tokia nuomone susidare apie ja

Dovile, tiesa :D
Atgal į viršų Go down
http://balsiai.lt
RaDviLe

Female
Pranešimų skaičius : 654
Registration date : 2008-04-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 20:26

Darellis rašo:
čj ne vien rašinuką, bet ir faktus iš wikipedios;D
Atgal į viršų Go down
Soliariuminis*

Soliariuminis*

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 20:27

RaDviLe rašo:
Darellis rašo:

Apie mane faktu kazin ar rasit vikipedijoje :D
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 20:28

Soliariuminis* rašo:
RaDviLe rašo:
Darellis rašo:

tu nesijaudink jin ne tik atkapstys, bet dar ir su amerika palygins;D
Atgal į viršų Go down
Soliariuminis*

Soliariuminis*

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 20:31

RaDviLe rašo:
Soliariuminis* rašo:
RaDviLe rašo:
Darellis rašo:

tu nesijaudink jin ne tik atkapstys, bet dar ir su amerika palygins;D

Ai nu tai laukiu laukiu tada :D Blemba kai prisideginau siandien (mm)
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 20:32

Nu tai patesinsi nicką;D kaip iš soliariumo būsi
Atgal į viršų Go down
Soliariuminis*

Soliariuminis*

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 20:42

Nu dar pora kartu gal ir gerai bus :D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 20:44

Soliariuminis* rašo:
P.S. mellanie ar koks ten nickas, noriu paklaust kodel tu tiek daznai tas nuotraukas savo dedi? I diena bent po keleta. Gi uztenka ir vienos manau, niekam cia neidomu kaip atrodai, su kitais rubais ir panasiai. Cia tas pats, o nusipirkau naujus kedukus, reikia foto pasidaryt ir imest.
As manau, jog tu dar per jauna, demesio is vyresniu nesusilauksi, tai ka as zinau, neverta tau jas det. Kiti asmenys net neziuri tu nuotrauku is viso.

hmm. į dieną po keletą nuotraukų? na aš fotografuojuosi tai tikrai ne kas dieną, su savo draugėmis palyginusi labai retai. kartą per savaitę,dvi, žiemomis kartais net kartą į mėnesį. tai protu nesuvokiu,kaip aš galiu kelti kas dieną po kelias nuotraukas? o keliu fotkes į šią temą, kadangi keičiuosi. ehh,palygink mane kaip atrodžiau prieš du mėnesius. žinau,skamba apsurdiškai,bet keičiuosi žiauriai. šukuosena, makiažas, stilius, etc. beje,nuotraukas čia keliu.hm. maždaug kartą į mėnesį? tik čia neseniai buvau įkėlusi prieš dvi savaites,ir čia vakar berods vėl įkėliau. tai koks skirtumas,įkėliau kelias nuotraukas praėjus pusei mėnesio.

o jeigu prakalbant apie dėmesį ir vyresniuosius,tai būdama šešerių,susilaukdavau dėmesio iš 20čių. kchem, čia ne pedofilišku būdu.:DDDDDDDDD tiesiog mėgdavau mircėje su vyresniais pasirašinėti. lol. o šešiametį vaiką 2000 metų pradžioje retai sutikdavai sėdint intike,tai jiems irgi kažkaip idomiau būdavo,kažkas išskirtinio. tad nesijaudink, aš nesu toks kaip mano dabar eiliniai bendraamžiai, kurie išmoko naudotis kompu būdami vienuolikos ar pnš,su suaugusiais jau senai atsirašinėjau,dar net šūlės nepradėjusi.

tuo labiau pričiom čia dėmesys,keliu nuotraukas tam, kad tokie žmonės kurie ypač mėgsta ant manęs užsirauti šitame forume,prieitu stofkėj ir pakalbėtų su manim. nes pyze,aš pati tai visų kažkaip jų neatpažinsiu. nooors, reiks man pereiti per šią temą palikus keliom dienom iki stofkės,įsidėmėsiu veidus ir pati prieisiu. beje,jaunumas? žmogau,mano amžiaus vaikučiai jau vaikus gimdo. iš mano pradinės mokyklos,jau yra tokia pana,kuri ten vaiką pagimdė būdama vienuolikos. o ir pati būsiu devintokė - už trijų metų šūlę užbaigiu ir jau planuoju ką veiksiu ateityje. jeigu tau keturiolikmetės - maži vaikai (kchemm,tu pats esi tik dviem metais už mane vyresnis. LOL), tai ką žinau. nesakau,kad aš suaugusi. tu irgi esi vaikas, radvilė, lexia, nirvana,blah blah blah,irgi yra vaikai, kaip ir aš. bet tai tikrai ne tau šnekėti tokius dalykus,dėmesį,etc.
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 20:46

Sulaukėm cheers
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 20:48

RaDviLe rašo:
Sulaukėm cheers

bravo! tik pats laikas sugalvoti kažką naujesnio nei "mellanie vėl RAŠINUKĄ parašys" ar "laukiam visos ISTORIJOS". ar pnš. dieve mano, kokie neorginalūs jūs. jau net nebejuokinga. jeigu tokie žmonės ateityje lietuvą valdys tai..:D
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 20:50

Pati apie save tokią nuomonę sudarei;} seime ir taip mėšlas dar labiau nepagadinsi taip, kad nėra dėl ko jaudintis
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 20:52

čj keliamės į floodo zoną, nes kai ateis teta lexia velnių visi gausim;D
Atgal į viršų Go down
Soliariuminis*

Soliariuminis*

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 20:53

mellanie rašo:
Soliariuminis* rašo:
P.S. mellanie ar koks ten nickas, noriu paklaust kodel tu tiek daznai tas nuotraukas savo dedi? I diena bent po keleta. Gi uztenka ir vienos manau, niekam cia neidomu kaip atrodai, su kitais rubais ir panasiai. Cia tas pats, o nusipirkau naujus kedukus, reikia foto pasidaryt ir imest.
As manau, jog tu dar per jauna, demesio is vyresniu nesusilauksi, tai ka as zinau, neverta tau jas det. Kiti asmenys net neziuri tu nuotrauku is viso.

hmm. į dieną po keletą nuotraukų? na aš fotografuojuosi tai tikrai ne kas dieną, su savo draugėmis palyginusi labai retai. kartą per savaitę,dvi, žiemomis kartais net kartą į mėnesį. tai protu nesuvokiu,kaip aš galiu kelti kas dieną po kelias nuotraukas? o keliu fotkes į šią temą, kadangi keičiuosi. ehh,palygink mane kaip atrodžiau prieš du mėnesius. žinau,skamba apsurdiškai,bet keičiuosi žiauriai. šukuosena, makiažas, stilius, etc. beje,nuotraukas čia keliu.hm. maždaug kartą į mėnesį? tik čia neseniai buvau įkėlusi prieš dvi savaites,ir čia vakar berods vėl įkėliau. tai koks skirtumas,įkėliau kelias nuotraukas praėjus pusei mėnesio.

o jeigu prakalbant apie dėmesį ir vyresniuosius,tai būdama šešerių,susilaukdavau dėmesio iš 20čių. kchem, čia ne pedofilišku būdu.:DDDDDDDDD tiesiog mėgdavau mircėje su vyresniais pasirašinėti. lol. o šešiametį vaiką 2000 metų pradžioje retai sutikdavai sėdint intike,tai jiems irgi kažkaip idomiau būdavo,kažkas išskirtinio. tad nesijaudink, aš nesu toks kaip mano dabar eiliniai bendraamžiai, kurie išmoko naudotis kompu būdami vienuolikos ar pnš,su suaugusiais jau senai atsirašinėjau,dar net šūlės nepradėjusi.

tuo labiau pričiom čia dėmesys,keliu nuotraukas tam, kad tokie žmonės kurie ypač mėgsta ant manęs užsirauti šitame forume,prieitu stofkėj ir pakalbėtų su manim. nes pyze,aš pati tai visų kažkaip jų neatpažinsiu. nooors, reiks man pereiti per šią temą palikus keliom dienom iki stofkės,įsidėmėsiu veidus ir pati prieisiu. beje,jaunumas? žmogau,mano amžiaus vaikučiai jau vaikus gimdo. iš mano pradinės mokyklos,jau yra tokia pana,kuri ten vaiką pagimdė būdama vienuolikos. o ir pati būsiu devintokė - už trijų metų šūlę užbaigiu ir jau planuoju ką veiksiu ateityje. jeigu tau keturiolikmetės - maži vaikai (kchemm,tu pats esi tik dviem metais už mane vyresnis. LOL), tai ką žinau. nesakau,kad aš suaugusi. tu irgi esi vaikas, radvilė, lexia, nirvana,blah blah blah,irgi yra vaikai, kaip ir aš. bet tai tikrai ne tau šnekėti tokius dalykus,dėmesį,etc.

O tai tu sakai, jog labai greitai keitiesi, kitaip dažaisi ir panašiai, todėl meti nuotraukas. Teisingai supratau? Na tai, tada įmesk nuotrauką likus savaitei iki stovyklos, o ne kai liko 8 mėnesiai, ir kas savaitę, kaip tu sakai mėtai naujas nuotraukas su makiažais ir panašiai. Gi stovykloje vistiek nebūsi visada su kaskart nauja šukuosena, paprastos nuotraukos naturalios reikia, o čia dar photoshopinta su visais navarotais kaip sakant.. Ne mergyte, tu vistiek dar jaunutė esi, na man šešiolika, bet aš bent patyręs žmogelis esu visose vietose, o tu sakai kad mIRC'e jau nuo šešių metų susirašinėjai su vyresniais? Kažkodėl man abėjonės kyla, turiu žinoma giminaičių jaunučių, tai dar sunkiai skaito nuo šešerių metų, ir tai kartais nėra tokio vaiko, kuris visas raides mokėtų, atpažintų, ir rašyt galėtų. Tai kažkaip labai keistai ir juokingai skamba. Nu nebent tu gal "wunderkinde" esi tai tuomet gal tai ir įmanoma visa tai. Bet ką aš žinau. Ir prie ko čia tie vaikai, ir kad tavo mokykloje viena mokinė susilaukė vaiko, net nesupratau šitos vietos iš viso, ką tu norėjai tuo pasakyti, na o Lexia, Radvilė, nirvana ir kaip sakei blah blah blah, galbūt kaip tu sakai ir nėra suaugusios( bent kai kurios ), bet jos jau subrendo mano manymu. Taip nesielgia, nededa apie 100 fotografijų. Aš tau siūlau atsidaryk galeriją ten mesk nuotraukas, pateik nuorodą, kam patiksi, pasižiūrės kaskart ir viskas:) nereikia čia šimtų dėt.
Atgal į viršų Go down
Soliariuminis*

Soliariuminis*

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 20:54

RaDviLe rašo:
Tai kad mes į temą kalbame, t.y. aptarinėjame nuotraukas, nemanau, kad floodinam.
Atgal į viršų Go down
karolė.

karolė.

Female
Pranešimų skaičius : 663
Miestas. : Klaipėda.;}*
Pamaina. : ketvirtaa.
Namelis. : I wear my sunglasses at night.*
Registration date : 2009-02-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 20:55

Bus linskma ketvirtoj pamainoj... Žaibais akyse svaidysitės. :DDDD
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 20:55

Soliariuminis* rašo:
RaDviLe rašo:
Tai kad mes į temą kalbame, t.y. aptarinėjame nuotraukas, nemanau, kad floodinam.
nu tikiuos;D
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 20:56

karolė. rašo:
Bus linskma ketvirtoj pamainoj... Žaibais akyse svaidysitės. :DDDD
Nei aš ten svaidysiu į ją , nei ką;D taiki aš
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 21:00

Soliariuminis* rašo:
mellanie rašo:
Soliariuminis* rašo:

O tai tu sakai, jog labai greitai keitiesi, kitaip dažaisi ir panašiai, todėl meti nuotraukas. Teisingai supratau? Na tai, tada įmesk nuotrauką likus savaitei iki stovyklos, o ne kai liko 8 mėnesiai, ir kas savaitę, kaip tu sakai mėtai naujas nuotraukas su makiažais ir panašiai. Gi stovykloje vistiek nebūsi visada su kaskart nauja šukuosena, paprastos nuotraukos naturalios reikia, o čia dar photoshopinta su visais navarotais kaip sakant.. Ne mergyte, tu vistiek dar jaunutė esi, na man šešiolika, bet aš bent patyręs žmogelis esu visose vietose, o tu sakai kad mIRC'e jau nuo šešių metų susirašinėjai su vyresniais? Kažkodėl man abėjonės kyla, turiu žinoma giminaičių jaunučių, tai dar sunkiai skaito nuo šešerių metų, ir tai kartais nėra tokio vaiko, kuris visas raides mokėtų, atpažintų, ir rašyt galėtų. Tai kažkaip labai keistai ir juokingai skamba. Nu nebent tu gal "wunderkinde" esi tai tuomet gal tai ir įmanoma visa tai. Bet ką aš žinau. Ir prie ko čia tie vaikai, ir kad tavo mokykloje viena mokinė susilaukė vaiko, net nesupratau šitos vietos iš viso, ką tu norėjai tuo pasakyti, na o Lexia, Radvilė, nirvana ir kaip sakei blah blah blah, galbūt kaip tu sakai ir nėra suaugusios( bent kai kurios ), bet jos jau subrendo mano manymu. Taip nesielgia, nededa apie 100 fotografijų. Aš tau siūlau atsidaryk galeriją ten mesk nuotraukas, pateik nuorodą, kam patiksi, pasižiūrės kaskart ir viskas:) nereikia čia šimtų dėt.

kątik perėjau per temą. paskutinį kartą nuotrauką įkėliau:
Penktadienį, Liepos antrą dieną.
prieš tai buvau įkėlusi:
Penktadienį, Birželio aštuonioliktą dieną.
VALIO,atspėjau,lygiai dvi savaitės!
taip,kad pupci,tikrai yra skirtumas,ar meti kas dieną po kelias fotkes , ar keli po vieną nuotrauką kartą į dvi savaites ar net rečiau. :>

photoshopinta? galiu įkelti fotošopintą savo nuotrauką, na ten ne pati aš, bet taip gamta nufotošopinta. a nori? pamatysi, kaip aš fotošopinu ir palyginsi mano pačios nuotraukas, su mano pačios fotošopo darbeliu.

su savo giminaičias tik būk geras, nelygink. nes matosi,kad tu iš totaliai daužtos giminės kilęs esi. o dar kai palyginu save, su kitais savo šeimos nariais (pvz. brytu),tai iš viso būnu kvaiša. pėvėzė,mano brytas išmoko skaityti dvejerių,dar net kai sunkiai prakalbėjo. turiu net įrašytą dvd filmą, kaip jis skaitė būdamas kūdikiu. o aš pati išmokau skaityti būdama ketverių. bet labai čia jau offtopic mes daromes. o būti NEREALIAI PROTINGU, kad mokėtum skaityti būdamas šešerių,žinok,nereikia. aš būdama devynerių,jau skridau į ameriką viena. su savo draugais palyginus, tai aš žiauriai lėtai viską išmokau.
o subrendimo lygį, skaičiuoti pagal "kiek dažnai keli ft į forumą",išvis kvaila.:DDDDD pats išviso matau esi subrendęs. prisikabinėji prie nesąmonių. nes įkėliau vieną nuotrauką,praėjus dviem savaitėm po ankstesnės. MALADIEC.
Atgal į viršų Go down
Soliariuminis*

Soliariuminis*

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 21:04

Nu atsiprasant nu na**i :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD prajuokinai cia tai cystai, dabar visa diena juoko doze
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female
Pranešimų skaičius : 348
Miestas. : klaipeda
Pamaina. : 6
Namelis. : 18
Registration date : 2009-07-08

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 21:07

paskaityciau, bet taip tingiu skaityt tiek ;// visus jos postus sudejus chj gautus knyga ..
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 21:08

ne nu, bet geriausias tai, kad brolis 2m skaityt išmoko;D dw gal įmesk kaip nors tą video norėčiau pamatyt;DDDD
Atgal į viršų Go down
Soliariuminis*

Soliariuminis*

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 21:08

Cia turbut jos seima geresne nei Chucko :DD
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 21:09

Soliariuminis* rašo:
Cia turbut jos seima geresne nei Chucko :DD
nužudė;DDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
karolė.

karolė.

Female
Pranešimų skaičius : 663
Miestas. : Klaipėda.;}*
Pamaina. : ketvirtaa.
Namelis. : I wear my sunglasses at night.*
Registration date : 2009-02-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 EmptyPir. 07 05 2010, 21:11

Raimonda.' rašo:
paskaityciau, bet taip tingiu skaityt tiek ;// visus jos postus sudejus chj gautus knyga ..
bet rmt. : DDD
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 23 Empty

Atgal į viršų Go down

Fotografijos.
Atgal į viršų 
Puslapis 2328Pereiti prie : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28  Next
 Similar topics
-
» Fotografijos.