Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Fotografijos.

Go down 
+67
Jovani@Club
Soliariuminis*
Gabriusa.
gab1
Gabrieliukas
Skysun
emibodi
*SkS*
Daivutee
bū.*
CoSmIC
Gabiiija
justike
_Gabrielle_
Cemy
GanjaMan2
Daigona.
Knoxville
Godutė.*
raimondja
KarOlinaa
lauryte
ewa_lowe
~Laura
Austute
Martyna
Sima
Monika
Augustė
Orinta*
Inesiox
Wik.
Armandas
Ery*
oswa
Trufle
emilė
Raimonda.'
Gretullis
Linas15
Kamilem
Vesta
Tomas:p
vysnea
Marija_002
Ruokis
zutara444
Ieva :)
vikutis
guminukeV
America
Kryštė
Dovile
Etsun
Mėlynikė.~
Ive*
Ievuciukas;*
DaftPunk
Dalia
nirvana.
Bitute
karolė.
RaDviLe
Ieva
mellanie
Darellis
Lexia.
71 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28  Next
AutoriusPranešimas
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

Fotografijos. - Page 25 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyAntr. 07 06 2010, 12:48

wikipedija, ziurek ka kalbi.. uz toki tikrai gali nukentet..
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyAntr. 07 06 2010, 13:00

Soliariuminis* rašo:
Na o čia galiu tik pasakyt, klaidą padarei taip pasakydama :). Nes apie mane ir mano šeimą taip nekalbėsi, visų pirma nuo kada ilgas miegas yra blogai? Miegu apie dešimt valandų, jeigu tu nueini miegot aštuntą, ir atsikeli pirmą tai suprasčiau, kad tai blogai, bet aš taip nenueinu, taip kad patylėk mergaite, dar maža esi, ir visiškai nusišneki, neturi matosi, net ką pasakyti, savas istorijas pasakoji, o kas būtų nuo tavo draugų mums? Nuo tavo trylikamečių draugų, draugių, taip pagalvojus, iš kur tu gali draugių turėt, nebent supratau, visada kišenėje pasiemi pinigų, kad pavaišintum drauges, dėl to ir bendrauja su tavimi jos, nes kaskart ledų nuperki ar dar ko nors apart alhoholio, nors ką aš žinau, gal jau ir keturiolikmečiai daug geria, Lietuva ritasi vis žemyn.
Galiu pasakyt, labai nori "kietą mergaitę primesti", bet nelabai kas gaunasi.
Aš atvažiuosiu vien dėl tavęs, pasižiūrėti į tave, kaip tu realiai atrodai, ir ar galėsi man tiesiai į akis ką nors pasakyti, nes kaip visada "ekranas" valdo ir ten esi drąsus.
Be to tu manęs net nepažįsti tai ką tu čia iš vis gali sakyti, tu net mačiusi virtualiai nesi manęs.

mano draugams 14-17 metų.:} anyways,aš pati jauniausia iš savo draugų,nors balsiuose ruošiuosi su tokia dvylikamete vienam namelyje gyventi.tai ji turbūt vienintelė tokia jaunausia bus. ir tau tikrai reiktų rinkti žodžius. turiu labai daug draugų,nes jiems patinka mano charakteris, patinka,kad esu atoki,užsispyrus,neatkalbama,kad moku apginti savo draugus,bla bla bla. ir šiaip, daug žmonių su manimi norėtų susipažinti. tu mane pažįsti tik iš šito forumo,ir esi susidaręs įvaizdį,kad manęs visi nekenčia. LMAO. o bejee,savo draugėms nepamenu kada esu paskutinį kartą ką nors pirkusi. nebent lauktuvių parvežusi iš amerikos. bet jeigu jie jau būtų tokie "dirbtiniai",tai tikrai nemanau,ar palaikytų ryšius su manimi,kol būčiau į ameriką išvykusi devyniems mėnesiams?

bet kaip faaaainei,tai aš tavęs lauksiu balsiuose išskėstuose rankuose. ^^
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyAntr. 07 06 2010, 13:11

nu melanie, cia mazu vaiku beda, girtis visiems kiek tu turi draugu :D tipo mum idomu, kad cia paseki pasakas, kad tu jauniausia esi is savo draugu? kietesne jauties?:D niekam neidomu...
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyAntr. 07 06 2010, 13:16

Darellis rašo:
nu melanie, cia mazu vaiku beda, girtis visiems kiek tu turi draugu :D tipo mum idomu, kad cia paseki pasakas, kad tu jauniausia esi is savo draugu? kietesne jauties?:D niekam neidomu...

aš tai išvis nematau,kas čia kietaus būti jauniausia.:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tau čiūj viskas čia atrodytų pasigirimas,nes pats bomžas esi. :D
-žinai ką?aš turiu kaktusą!!!
-pagyrūnas o.O,- tu :DDd
pz.
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyAntr. 07 06 2010, 13:19

Jokiu diskusiju su tavim nebenoriu, iki susitikimo stovykloje... Puikiai praleisim laika, PAZADU Like a Star @ heaven
Atgal į viršų Go down
Soliariuminis*

Soliariuminis*

Male
Pranešimų skaičius : 103
Miestas. : Mažeikiai
Pamaina. : -
Namelis. : 16
Registration date : 2009-07-22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyAntr. 07 06 2010, 13:21

Matosi, jog iš neišauklėtos šeimos esi, nes vyresniam pagarbos nulis.
Atgal į viršų Go down
http://balsiai.lt
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyAntr. 07 06 2010, 13:26

Soliariuminis* rašo:
Matosi, jog iš neišauklėtos šeimos esi, nes vyresniam pagarbos nulis.

ne,supranti,mane auklėjo taip,kad aš VISUS gerbčiau vienodai ir į amžių neatsižvelgčiau. tikrai nebus taip,kaip čia bendraamžiai mano elgiasi: klasiokus spardo, išsipyzdavoja, o kai jau prisidirba ir eina pas dyriką,tai ten jau su ašaromis.lololol.

bet kurioje šalyje,normalūs tėvai auklėja savo vaikus taip pat kaip ir mane. tik lietuvoje,čia įpratę auklėti taip,kad tipo "gerbk vyresniuosius" - o ką su bendraamžiais?:D NEVELTUI čia savižudžių šalis. nėra pagarbos bendraamžiams ar jaunesniam.
Atgal į viršų Go down
Trufle

Trufle

Male
Pranešimų skaičius : 17
Miestas. : Kretinga
Registration date : 2009-06-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyAntr. 07 06 2010, 13:29

Darellis rašo:
Jokiu diskusiju su tavim nebenoriu, iki susitikimo stovykloje... Puikiai praleisim laika, PAZADU Like a Star @ heaven
+1 Wink
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female
Pranešimų skaičius : 348
Miestas. : klaipeda
Pamaina. : 6
Namelis. : 18
Registration date : 2009-07-08

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyAntr. 07 06 2010, 14:53

man atrodo bus tas pats jai, kaip ir vyckai buvo :))))))) ir chj ne as viena taip padarysiu
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyAntr. 07 06 2010, 14:55

Raimonda.' rašo:
man atrodo bus tas pats jai, kaip ir vyckai buvo :))))))) ir chj ne as viena taip padarysiu

aneeeeeeeeeeeeeeee :)
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female
Pranešimų skaičius : 348
Miestas. : klaipeda
Pamaina. : 6
Namelis. : 18
Registration date : 2009-07-08

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyAntr. 07 06 2010, 15:20

aha:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyAntr. 07 06 2010, 15:23

Raimonda.' rašo:
aha:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

myliu tavea <33333333333333
Atgal į viršų Go down
Soliariuminis*

Soliariuminis*

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyAntr. 07 06 2010, 15:28

mellanie rašo:

su savo giminaičias tik būk geras, nelygink. nes matosi,kad tu iš totaliai daužtos giminės kilęs esi. o dar kai palyginu save, su kitais savo šeimos nariais (pvz. brytu),tai iš viso būnu kvaiša. pėvėzė,mano brytas išmoko skaityti dvejerių,dar net kai sunkiai prakalbėjo. turiu net įrašytą dvd filmą, kaip jis skaitė būdamas kūdikiu. o aš pati išmokau skaityti būdama ketverių. bet labai čia jau offtopic mes daromes. o būti NEREALIAI PROTINGU, kad mokėtum skaityti būdamas šešerių,žinok,nereikia. aš būdama devynerių,jau skridau į ameriką viena. su savo draugais palyginus, tai aš žiauriai lėtai viską išmokau.
o subrendimo lygį, skaičiuoti pagal "kiek dažnai keli ft į forumą",išvis kvaila.:DDDDD pats išviso matau esi subrendęs. prisikabinėji prie nesąmonių. nes įkėliau vieną nuotrauką,praėjus dviem savaitėm po ankstesnės. MALADIEC.

Na skaitau jau dešimtą kartą ir dar juokas ima :DD
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyAntr. 07 06 2010, 15:32

Soliariuminis* rašo:
mellanie rašo:

su savo giminaičias tik būk geras, nelygink. nes matosi,kad tu iš totaliai daužtos giminės kilęs esi. o dar kai palyginu save, su kitais savo šeimos nariais (pvz. brytu),tai iš viso būnu kvaiša. pėvėzė,mano brytas išmoko skaityti dvejerių,dar net kai sunkiai prakalbėjo. turiu net įrašytą dvd filmą, kaip jis skaitė būdamas kūdikiu. o aš pati išmokau skaityti būdama ketverių. bet labai čia jau offtopic mes daromes. o būti NEREALIAI PROTINGU, kad mokėtum skaityti būdamas šešerių,žinok,nereikia. aš būdama devynerių,jau skridau į ameriką viena. su savo draugais palyginus, tai aš žiauriai lėtai viską išmokau.
o subrendimo lygį, skaičiuoti pagal "kiek dažnai keli ft į forumą",išvis kvaila.:DDDDD pats išviso matau esi subrendęs. prisikabinėji prie nesąmonių. nes įkėliau vieną nuotrauką,praėjus dviem savaitėm po ankstesnės. MALADIEC.

Na skaitau jau dešimtą kartą ir dar juokas ima :DD

labai lengva prajuokinti jus. tipo kažką pasakai "mano draugai mano kad aš nereali " , "aš jau vaikščiojau kai kiti dar nemokėjo", "mano draugai yra keliais metais už mane vyresni" - kažką tokio sumali, ir jau " ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

nu rimtai,kažką naujo sumąstykit
Atgal į viršų Go down
Soliariuminis*

Soliariuminis*

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyAntr. 07 06 2010, 15:33

Mergaite, pažiūrėsim stovykloje, ar tu trauki tuos vyresniuosius, ir ar išdrįsi pakalbėti.
O dabar užteks mums jau į OT eiti, jei žinai kas tai.
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyAntr. 07 06 2010, 15:38

Soliariuminis* rašo:
Mergaite, pažiūrėsim stovykloje, ar tu trauki tuos vyresniuosius, ir ar išdrįsi pakalbėti.
O dabar užteks mums jau į OT eiti, jei žinai kas tai.

žinai,vakar kai ką supratau. Gali būti žiauriai baisi, bet jeigu moki gerai fotografuoti - tu būsi labai labai graži. :DDD tai pažiūrėsim. aš žinok visiškai nenoriu čia girtis ir pūstis tokiais dalykais,ir apskritai,šnekėti apie bachūrus ir jų dėmesį man.

daugmaž numanau kas tas OT. :))
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyAntr. 07 06 2010, 16:36

Chebra, užpisat mane, iš tikro. neateini pora dienų ir flūūūūdo 10 puslapių. kito karto nebus. gausit baną. kiek galima kartoti, kad tam yra flood'o zona? ir vapščė, savo santykius aiškinkitės privačiai. šiaip tai niekam neįdomu, ką manot vienas apie kitą - mylit ar ne.
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
Soliariuminis*

Soliariuminis*

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyAntr. 07 06 2010, 16:36

Lexia., nepyk viskas ore gi. Wink
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyAntr. 07 06 2010, 16:42

nelabai, pats žinai, ką reiškia būti moderatoriumi. užpisa. man tikrai labai neįdomu. taip tingiu skaityt. paprašiau gražiai. jei kartosit - gausit, ko nusipelnę. ne mellanie, ne šeimų, ne juokučių, ne šaipymųsi ar santykių aiškinimosi forumas. forumo tematika - STOVYKLA. ir ne bet kokia, o BALSIAI!

ačiū supratingiems. :)
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
Karolce

Karolce

Female
Pranešimų skaičius : 67
Miestas. : Vilnius TM
Pamaina. : 5
Namelis. : 20
Registration date : 2010-07-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyAntr. 07 06 2010, 23:24

jaučiuosi kaip šeimyninį ginčą skaityčiau. Wink
anyway, atėjau čia ne to.

https://2img.net/h/oi46.tinypic.com/ogwi8k.jpg

https://2img.net/h/oi46.tinypic.com/2dlvf5u.jpg

https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/kcbdj8.jpg

reperiu gimus. :D
Atgal į viršų Go down
http://chokomohito.blogspot.com/
RaDviLe

Female
Pranešimų skaičius : 654
Registration date : 2008-04-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyTr. 07 07 2010, 00:08

karolce lp graži tu;)
Atgal į viršų Go down
vysnea

vysnea

Female
Pranešimų skaičius : 62
Miestas. : Siauliai
Pamaina. : ~~>4<~~
Registration date : 2009-05-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyTr. 07 07 2010, 09:26

ypac lb grazi pirma nuotrauka Like a Star @ heaven
Atgal į viršų Go down
Karolce

Karolce

Female
Pranešimų skaičius : 67
Miestas. : Vilnius TM
Pamaina. : 5
Namelis. : 20
Registration date : 2010-07-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyTr. 07 07 2010, 10:16

(blush) čia tik nuotraukos gražios. ;D bet dėėkui, merginos.
o pirmoj nuotraukoj tai vieta yra afigėna, nes ten tokiųų gražių sienų yra (inlove)
Atgal į viršų Go down
http://chokomohito.blogspot.com/
bū.*

bū.*

Female
Pranešimų skaičius : 138
Pamaina. : penkta
Namelis. : 13kurisnors
Registration date : 2010-06-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyTr. 07 07 2010, 11:40

aha, pirma foto laaabai graži. ^^
Atgal į viršų Go down
Soliariuminis*

Soliariuminis*

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Fotografijos.   Fotografijos. - Page 25 EmptyTr. 07 07 2010, 11:46

Karolce rašo:
jaučiuosi kaip šeimyninį ginčą skaityčiau. Wink
anyway, atėjau čia ne to.

https://2img.net/h/oi46.tinypic.com/ogwi8k.jpg

https://2img.net/h/oi46.tinypic.com/2dlvf5u.jpg

https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/kcbdj8.jpg

reperiu gimus. :D

Simpatiška reperiūkštė inlove
Atgal į viršų Go down
Sponsored content