| Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D | |
|
+31Austute Augustė HappySmile DaftPunk GanjaMan samanta19971 zutara444 Dalia karolė. Raimonda.' Ievutė Inesiox Vesta Tomas:p vysnea Ugnė. Bitute Mėlynikė.~ Kamilem Lexia. Cindy Wik. kristinax Dovile nirvana. Etsun mellanie RaDviLe Darellis Samanta Bosas 35 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Tr. 03 03 2010, 15:33 | |
| Tas iš globos namų. Pavogė daug ką jis... Atsimenu per šokių maratoną man rodos, kažkokiai panai nuimt bandė net ne apyrankę, o striukę. Bet tai ką žinau. Turiu aš dar jo foto pas save kompe. Aš kai visad visus fotkindavau tai kadangi jis visur prisplakdavo, tai ir jo nuotraukų yra. ;xxx Atsimenu per tą diskę kur buvo lauke. Na ta kur tipo ilga. Mes sau rately šokam taip linksmai. Mergos atėmė ten iš tokio draugo kepurę, o tas vis bandė atsiimt. Tai tas vagis ten prie mūsų priėjo į ratuką ir irgi tipo šoka. Krc ten mergos prikolina. Ateina tie iš kurių kepurę atėmėm ir itpo atsiimt nori, visaip gaudo ir t.t. Tasai vagis kaip išsipūtė tipo prie jų eina "ko čia bl raunies? valink" ir t.t. Jie taip pasižiūrėjo ;xxxx Mes irgi visos susidairėm. Taip nuėjom nuo jo toliau. Po kiek laiko vėl šokom, tasai vėl prisiplakė. Atsimenu juokingiausia buvo, tai, kad kai prie vienos prieina prie šono, tai iškart perbėga į kitą pusę tarp draugių atsistot xDDD | |
|
| |
zutara444 ž v a i g ž d ė!^^
Pranešimų skaičius : 255 Age : 27 Pamaina. : 4 :)~ Namelis. : Malunas Registration date : 2010-01-13
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Tr. 03 03 2010, 15:39 | |
| - Dalia rašo:
- Tas iš globos namų. Pavogė daug ką jis... Atsimenu per šokių maratoną man rodos, kažkokiai panai nuimt bandė net ne apyrankę, o striukę. Bet tai ką žinau. Turiu aš dar jo foto pas save kompe. Aš kai visad visus fotkindavau tai kadangi jis visur prisplakdavo, tai ir jo nuotraukų yra. ;xxx Atsimenu per tą diskę kur buvo lauke. Na ta kur tipo ilga. Mes sau rately šokam taip linksmai. Mergos atėmė ten iš tokio draugo kepurę, o tas vis bandė atsiimt. Tai tas vagis ten prie mūsų priėjo į ratuką ir irgi tipo šoka. Krc ten mergos prikolina. Ateina tie iš kurių kepurę atėmėm ir itpo atsiimt nori, visaip gaudo ir t.t. Tasai vagis kaip išsipūtė tipo prie jų eina "ko čia bl raunies? valink" ir t.t. Jie taip pasižiūrėjo ;xxxx Mes irgi visos susidairėm. Taip nuėjom nuo jo toliau. Po kiek laiko vėl šokom, tasai vėl prisiplakė. Atsimenu juokingiausia buvo, tai, kad kai prie vienos prieina prie šono, tai iškart perbėga į kitą pusę tarp draugių atsistot xDDD
ykelk jo foto | |
|
| |
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Tr. 03 03 2010, 15:44 | |
| Kiek tam bicuj metu buvo, kad niekas nepamoke jo?:) | |
|
| |
Vesta
Pranešimų skaičius : 87 Age : 28 Miestas. : Mazeikiai Pamaina. : 4 Registration date : 2010-02-17
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Tr. 03 03 2010, 20:03 | |
| | |
|
| |
samanta19971
Pranešimų skaičius : 124 Age : 27 Miestas. : Joniškis Pamaina. : 2009 - 2 ,2010 - 3 ,2011 - 5 ,2012 - 5 ,2013- 5 Namelis. : neturi reiksmes Registration date : 2009-04-25
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Tr. 03 03 2010, 21:11 | |
| kai ziauru... | |
|
| |
GanjaMan
Pranešimų skaičius : 28 Age : 30 Pamaina. : 11 Registration date : 2010-02-17
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Tr. 03 03 2010, 21:29 | |
| - Twins~* rašo:
- Ai zinau, ziaurus jis pasakojo draugas kad tas globaskinis soko per kaskoki ten maratona ar diskoteka su panele ir jai nuo rankos bande apyranke paimt tai draugas pamate sake norejo ji iskirst visi bet taip ir nebeiskirto.Bet jis pastebejau visada neitema ateina krc laiskomes su vandeniu keliese tas pribego mane apipyle su vandeniu neitema as tokia galvoju fainei :D Bet tikrai reiketu pasisaugot jo nes tikrai vagis yra nek nepadarysi. :)
Jis ne per maratona norejo grandinele nuimt, o prie namelio :) Ir jis tikrai nesveikas, nes kai losem stalo tenisa prisitryne ir rakete sulauze du*as, poto dar ant draugo roves... Ipi*au viena i galva, tai vos nesusimosom mes ten :D, bet vadovas isskyre. Poto kiti draugai pasivede ten ji uz namelio i miskeli biski pagasdino (del tos grandineles ir todel nes manem , kad jis pavoge 1,8l baltos...) tai biski apsiramino. O ziauriausiai buvo kai jis gavo nuo Aloizo i dantis... Ziauri buvo ta ketvirta pamaina :) Kiek zinau jis pavoge 3tel bet rado 2 ligtais, fotika(bet nesu tikras) 10lt ir pinigine su litais ir banko kortele ir pasu ligtais... | |
|
| |
Raimonda.'
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas. : klaipeda Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2009-07-08
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Tr. 03 03 2010, 21:55 | |
| klausyk, dariau, valgei tu : DD nemeluok : D | |
|
| |
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Tr. 03 03 2010, 22:06 | |
| na bet tikrai maziau uz auskara xD | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Kv. 03 04 2010, 04:19 | |
| - GanjaMan rašo:
- Twins~* rašo:
- Ai zinau, ziaurus jis pasakojo draugas kad tas globaskinis soko per kaskoki ten maratona ar diskoteka su panele ir jai nuo rankos bande apyranke paimt tai draugas pamate sake norejo ji iskirst visi bet taip ir nebeiskirto.Bet jis pastebejau visada neitema ateina krc laiskomes su vandeniu keliese tas pribego mane apipyle su vandeniu neitema as tokia galvoju fainei :D Bet tikrai reiketu pasisaugot jo nes tikrai vagis yra nek nepadarysi. :)
Jis ne per maratona norejo grandinele nuimt, o prie namelio :) Ir jis tikrai nesveikas, nes kai losem stalo tenisa prisitryne ir rakete sulauze du*as, poto dar ant draugo roves... Ipi*au viena i galva, tai vos nesusimosom mes ten :D, bet vadovas isskyre. Poto kiti draugai pasivede ten ji uz namelio i miskeli biski pagasdino (del tos grandineles ir todel nes manem , kad jis pavoge 1,8l baltos...) tai biski apsiramino. O ziauriausiai buvo kai jis gavo nuo Aloizo i dantis... Ziauri buvo ta ketvirta pamaina :) Kiek zinau jis pavoge 3tel bet rado 2 ligtais, fotika(bet nesu tikras) 10lt ir pinigine su litais ir banko kortele ir pasu ligtais... pala,čia jis rimtai nuo aloyzo į dantis gavo ar čia perkeltine prasme,tipo pagąsdino?:D blm,dabar tiek prisiklausiau :D aš tai visada į jį tik pasižiūrėdavau praeinant ir su draugėm pasišnabždėdavom 'saugokitėės:D ' . gaila, kad tokie vaikai išauga. :/ beje,čia girdėjau,kad jo tėvai sudegė.tiesa? | |
|
| |
GanjaMan
Pranešimų skaičius : 28 Age : 30 Pamaina. : 11 Registration date : 2010-02-17
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Kv. 03 04 2010, 08:54 | |
| Tikrai gavo :) o jo tevai kiek zinau ne sudege, o sprogo... | |
|
| |
Dovile
Pranešimų skaičius : 717 Age : 28 Miestas. : Klaipėda Registration date : 2009-06-10
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Kv. 03 04 2010, 15:48 | |
| omg :/ tai cia tiesiog gyvenimas ji tokiu paverte, jei taip.. | |
|
| |
Raimonda.'
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas. : klaipeda Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2009-07-08
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Kv. 03 04 2010, 15:53 | |
| jejgu taip jo tevam nutiko tai tada viskas aisku dl ko jis toks zhiaurus .. | |
|
| |
Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Kv. 03 04 2010, 16:36 | |
| Išties baisu...
Jis pavogė Karoluko fotiką, berods Petkaus telefoną, dar kažkokių vaikų telefą ar daugiau pavogė. Dar ten kažką... Atsimenu kaip žiauru buvo tą priešpaskutinę naktį. Visi vadovai aiškinosi ir jį išgabeno tą naktį po diskotekos lauke... :/ baisu. | |
|
| |
RaDviLe
Pranešimų skaičius : 654 Age : 29 Registration date : 2008-04-11
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Kv. 03 04 2010, 18:36 | |
| - Darellis rašo:
- na bet tikrai maziau uz auskara xD
mažiau? nejuokink;DDDD | |
|
| |
Inesiox
Pranešimų skaičius : 599 Age : 29 Miestas. : siauliai :) Pamaina. : #4 Namelis. : what the fish? Registration date : 2008-03-16
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Kv. 03 04 2010, 18:49 | |
| idomiai cia pas ta 4 pamaina | |
|
| |
DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Tr. 03 10 2010, 22:53 | |
| Ogo kokie nuotykiai ;o nu tikrai tokiems debiliukams i liustra uzmest | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Kv. 03 11 2010, 01:14 | |
| - Dalia rašo:
- Išties baisu...
Jis pavogė Karoluko fotiką, berods Petkaus telefoną, dar kažkokių vaikų telefą ar daugiau pavogė. Dar ten kažką... Atsimenu kaip žiauru buvo tą priešpaskutinę naktį. Visi vadovai aiškinosi ir jį išgabeno tą naktį po diskotekos lauke... :/ baisu. ai,tai turbūt dėl to petkus paskutinę balsių dieną kai jau lipau į mašiną važiuoti namo, pamačiau jį kalbant su nokia 3310 telefonu xD | |
|
| |
HappySmile
Pranešimų skaičius : 29 Age : 28 Miestas. : Šiauliai ;] Pamaina. : 4 Registration date : 2009-06-10
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Tr. 03 31 2010, 20:40 | |
| - Raimonda.' rašo:
- jei ka vesies - tai nieko nebeliks : DDD petkus preitais metais is manes netgi guminukus atimt norejao, paskutini mano maista ..
Is manes tai norejo sumustini atimt :D | |
|
| |
Dovile
Pranešimų skaičius : 717 Age : 28 Miestas. : Klaipėda Registration date : 2009-06-10
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Tr. 03 31 2010, 21:04 | |
| Kraupi istorija, vercia susimastyt :D kokiu tik vagiu siais laikais nepasitaiko :DD | |
|
| |
Augustė
Pranešimų skaičius : 30 Age : 30 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 4;} Registration date : 2010-03-14
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Tr. 03 31 2010, 22:03 | |
| | |
|
| |
Austute
Pranešimų skaičius : 207 Age : 28 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 4 Registration date : 2010-02-18
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Antr. 04 06 2010, 17:19 | |
| Blm kaip td baisu buvo, o mum svarbiausia dar langas neuzsidare mes ji kaskaip atidarem išlaužėm vienu žodžiu :DD Ir nebeužsidarė, ta prasme užstumiam mes langa bet poto pastumi iš vidaus ar lauko puses ir atsidaro, kai žiauru buvo o dar tas vagis, tai ta prieš paskutinę naktį, perėjau pas draugę miegot, nes šeip miegu prie lango, bet tada mane ten prigasdino, sako: -Gal reik kokiu lagaminu langą uždengt, nes dar ateis naktį tas vagys, ir pačiups austę :DD Nu n* galvoju :D Krč miegojau su drauge vienoj lovoj, kai sulaužyta ryte atsikėliau :D Bet ištikro reikia džiaugtis kad yra tokios vietos kad galėtum pailsėt nuo visko ir pabūt su bendraamžiais, nu dabar kaip mano močiutė pasakiau :DDD | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Tr. 04 07 2010, 01:06 | |
| - Austute rašo:
- Blm kaip td baisu buvo, o mum svarbiausia dar langas neuzsidare mes ji kaskaip atidarem išlaužėm vienu žodžiu :DD Ir nebeužsidarė, ta prasme užstumiam mes langa bet poto pastumi iš vidaus ar lauko puses ir atsidaro, kai žiauru buvo o dar tas vagis, tai ta prieš paskutinę naktį, perėjau pas draugę miegot, nes šeip miegu prie lango, bet tada mane ten prigasdino, sako:
-Gal reik kokiu lagaminu langą uždengt, nes dar ateis naktį tas vagys, ir pačiups austę :DD Nu n* galvoju :D Krč miegojau su drauge vienoj lovoj, kai sulaužyta ryte atsikėliau :D Bet ištikro reikia džiaugtis kad yra tokios vietos kad galėtum pailsėt nuo visko ir pabūt su bendraamžiais, nu dabar kaip mano močiutė pasakiau :DDD OMG PRISIMENU TĄ LANGĄ.:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD | |
|
| |
Austute
Pranešimų skaičius : 207 Age : 28 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 4 Registration date : 2010-02-18
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Tr. 04 07 2010, 18:47 | |
| - mellanie rašo:
- Austute rašo:
- Blm kaip td baisu buvo, o mum svarbiausia dar langas neuzsidare mes ji kaskaip atidarem išlaužėm vienu žodžiu :DD Ir nebeužsidarė, ta prasme užstumiam mes langa bet poto pastumi iš vidaus ar lauko puses ir atsidaro, kai žiauru buvo o dar tas vagis, tai ta prieš paskutinę naktį, perėjau pas draugę miegot, nes šeip miegu prie lango, bet tada mane ten prigasdino, sako:
-Gal reik kokiu lagaminu langą uždengt, nes dar ateis naktį tas vagys, ir pačiups austę :DD Nu n* galvoju :D Krč miegojau su drauge vienoj lovoj, kai sulaužyta ryte atsikėliau :D Bet ištikro reikia džiaugtis kad yra tokios vietos kad galėtum pailsėt nuo visko ir pabūt su bendraamžiais, nu dabar kaip mano močiutė pasakiau :DDD OMG PRISIMENU TĄ LANGĄ.:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Aš jo niekad nepamiršiuu :DDDD Auguste y koki namuka eisi? :}~ | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Kv. 04 08 2010, 08:29 | |
| - Austute rašo:
- mellanie rašo:
- Austute rašo:
-Gal reik kokiu lagaminu langą uždengt, nes dar ateis naktį tas vagys, ir pačiups austę :DD Nu n* galvoju :D Krč miegojau su drauge vienoj lovoj, kai sulaužyta ryte atsikėliau :D Bet ištikro reikia džiaugtis kad yra tokios vietos kad galėtum pailsėt nuo visko ir pabūt su bendraamžiais, nu dabar kaip mano močiutė pasakiau :DDD OMG PRISIMENU TĄ LANGĄ.:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Aš jo niekad nepamiršiuu :DDDD Auguste y koki namuka eisi? :}~ Kuris pasitaikys.. :D | |
|
| |
foxxxy3
Pranešimų skaičius : 46 Age : 29 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 3 Registration date : 2009-06-08
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D Kv. 05 06 2010, 19:48 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D | |
| |
|
| |
| Pokstai, isdaigos ir panasus vejai ;D | |
|