|
+60bū.* *SkS* LaurQte EmCė tashkelis PetKus Gb Etsun Fane foxxxy3 Giedruciux :) Martyna Ive* Amanda. Guoda Cemy viktorike15 Ieva.* Austute Ugnė. kamile90 Burbulitea Sima Citrininine ~Laura raimondja HappySmile Daigona. Monika Ive_~ Mėlynikė.~ Raimonda.' America GanjaMan Inesiox Brigita* Vesta Ruokis Lexia. vysnea Dalia Tomas:p Ievuciukas;* Bosas Wik. Cindy Dovile Kamilem Bitute Kryštė kristinax vikutis DaftPunk mellanie zutara444 nirvana. Ieva :) Darellis karolė. RaDviLe 64 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
*SkS*
Pranešimų skaičius : 208 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : ištikima 6-ai Namelis. : 18 Registration date : 2008-05-09
| Temos pavadinimas: Re: Kv. 06 17 2010, 13:08 | |
| nu manes speju nematei,nes as irg taskiaus belekaip ;DD | |
|
| |
Inesiox
Pranešimų skaičius : 599 Age : 29 Miestas. : siauliai :) Pamaina. : #4 Namelis. : what the fish? Registration date : 2008-03-16
| Temos pavadinimas: Re: Kv. 06 17 2010, 14:48 | |
| nu manes irgi speju nematet nes manes ten nebuvo == GODDAMMITSHIT!!! noreciau varyt i joniniu svente ta vingio parke, tik neturiu su kuo | |
|
| |
EmCė
Pranešimų skaičius : 198 Age : 31 Miestas. : Kaunas Pamaina. : 6, kaip visada Namelis. : 14 b Registration date : 2009-07-11
| Temos pavadinimas: Re: Kv. 06 17 2010, 16:44 | |
| - *SkS* rašo:
- nu manes speju nematei,nes as irg taskiaus belekaip ;DD
kaip apsirengus buvai? kur dazniausiai stovejei?;DD | |
|
| |
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Kv. 06 17 2010, 16:50 | |
| Emili, kiek pamenu balsiuose nepernelyg eijai i diskotekas :) pasikeite pomegiai?:) | |
|
| |
Raimonda.'
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas. : klaipeda Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2009-07-08
| Temos pavadinimas: Re: Kv. 06 17 2010, 17:05 | |
| | |
|
| |
*SkS*
Pranešimų skaičius : 208 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : ištikima 6-ai Namelis. : 18 Registration date : 2008-05-09
| Temos pavadinimas: Re: Kv. 06 17 2010, 20:04 | |
| - EmCė rašo:
- *SkS* rašo:
kaip apsirengus buvai? kur dazniausiai stovejei?;DD nu ilgais tiesiais plaukais as,su tamsiais melynais dzinsais ir tokia ruzava su baltais rastai tunika ir basutem.dazniausiai kairej buvau arba rukomajam ;DDD | |
|
| |
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Kv. 06 17 2010, 20:11 | |
| Oj kokia negera mergaite :D Ruko jau.. nu nu nu, negrazu :D | |
|
| |
*SkS*
| Temos pavadinimas: Re: Kv. 06 17 2010, 21:22 | |
| - Darellis rašo:
- Oj kokia negera mergaite :D Ruko jau.. nu nu nu, negrazu :D
as ten ne rukyt,o atvest eidavau gi kartsa ten buvo beproto ;DD | |
|
| |
Darellis
| Temos pavadinimas: Re: Kv. 06 17 2010, 21:42 | |
| Aa, ne seip as nieko neturiu pries rukancius :D | |
|
| |
EmCė
Pranešimų skaičius : 198 Age : 31 Miestas. : Kaunas Pamaina. : 6, kaip visada Namelis. : 14 b Registration date : 2009-07-11
| Temos pavadinimas: Re: Kv. 06 17 2010, 22:05 | |
| - *SkS* rašo:
- EmCė rašo:
- *SkS* rašo:
kaip apsirengus buvai? kur dazniausiai stovejei?;DD nu ilgais tiesiais plaukais as,su tamsiais melynais dzinsais ir tokia ruzava su baltais rastai tunika ir basutem.dazniausiai kairej buvau arba rukomajam ;DDD ten puse paneliu tokiu buvo, kaip apibudinai;DD Dareli, tai jo, zmones keiciasi | |
|
| |
*SkS*
| Temos pavadinimas: Re: Kv. 06 17 2010, 22:41 | |
| as aplamai visiem i ka nors panasi bunu ;DD nu gal kai atsius foto isikelsiu ;DD | |
|
| |
*SkS*
| Temos pavadinimas: Re: Kv. 06 17 2010, 22:44 | |
| - Darellis rašo:
- Aa, ne seip as nieko neturiu pries rukancius :D
ir pats parukai ane?;D | |
|
| |
EmCė
| Temos pavadinimas: Re: Kv. 06 17 2010, 23:17 | |
| - *SkS* rašo:
- as aplamai visiem i ka nors panasi bunu ;DD nu gal kai atsius foto isikelsiu ;DD
tai kam cia tas foto siust?;D gi pasimatysim balsiuose;} o tu atvarysi diena pries tai, kad uzsiimt namelius ir pns?;DD | |
|
| |
*SkS*
| Temos pavadinimas: Re: Pen. 06 18 2010, 19:12 | |
| - EmCė rašo:
- *SkS* rašo:
- as aplamai visiem i ka nors panasi bunu ;DD nu gal kai atsius foto isikelsiu ;DD
tai kam cia tas foto siust?;D gi pasimatysim balsiuose;} o tu atvarysi diena pries tai, kad uzsiimt namelius ir pns?;DD o tai ne ;DD stengsiuos kuo anksciau atvaryt ;D o tu kaip? | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 19 2010, 07:44 | |
| - *SkS* rašo:
- mellanie rašo:
- *SkS* rašo:
- mellanie rašo:
- tuose nameliuose kur prie misko,labai daznai vadovai vaiksto.
nu ir?;DD siaip tai zmogus paklause ar vadovu namelis yra arti 14,16,17 nameliu. nebuk glusa, prasiplauk akis, ir nebeprisikabinek. paminejau,kad prie tu nameliu nlb vadovai vaiksto, nes kalba ejo apie namelius ir vadovus.:) ir once again,ismok skaityti. uzbaigei 2 klases skaityma? nes patikek,nesimato.;D
krc 1. skaitykis su kokio amziaus zmogum sneki 2.as taves paklausiau nu ir kad vaiksto TAVO postui o ne to kas klause kazka 3.ir pati kartais patylek ir paskaityk ir isigilink,nes nesimato kad tu aplamai sveiko proto 4.isiversk ka reiskia glusa JOKIU diskusiju su tavim daugiau nevedu 1. Juokauji ?Tu vieneriais metais uz mane vyresne.:DDDDDDDDDDDDDDDD Jeigu kazkam toki sakini sakyti,tai tik kokiems suaugusiems tevams ar seneliams, o ne vieneriais metais uz mane vyresniem vaikam. :D zinok man taip sake 3-6 metais vyresni vaikai, bet ant tiek glusos, kuri tik metais yra uz mane vyresne, nera taip sakiusi. :DDDDDDDDDD pzzzz. 2. Nesakei "nu ir,kad vaiksto?" ,sakei "nu ir?". yra labai didelis skirtumas klausimo siuo atzvilgiu. 3. As nesveiko proto?:D is ko sprendi,kai tu manes net nepazysti? + realiai nemaciusi? O davai,tarkime ir esu ligone,siuo atzvilgiu tu varai ant neigalaus zmogaus,kas tave isvis padaro slykscia + dar labiau neigalancia. 4. Paduok zodyna :) "JOKIU diskusiju su tavim daugiau nevedu" , aneeeeeee? Tai tu kieta. ____ apskritai,prisikabinai be jokios priezasties,nes pasakiau,kad prie tu nameliu vadovai nelabai vaiksto. :DDDDDDDD ir cia tu jau tokia kieciausia jautiesi dabar, tipo prie chebros prisiderini :))))))))) eik tu gyvenima pirmiausia susirask realybeje,o tada eik prie intiko ir stumk ant vieneriais metais mazesniu vaiku, ir SUAUGUSI jauskis. iseik i gatve,ten rasi 30-50 metu uz save vyresnius zmones - VA CIA TAI DIDELIS AMZIAUS SKIRTUMAS :) ir siaip, ka cia darai? cia galvoji,kad ant manes VISAS forumas vaziuoji,ir tu prie ju prisijungdama,busi kieta? tu gal durna?:D ir tave pernelyg lengva suvartyti. apskritai, tu esi LIEVA. ciuj realybej,esant vienom, man nieko net nepasakytum nes tipo "tau neapsimoketu kadangi niekas taves nepamatytu stumiant ant manes" + ar bent isdrystum?:DDDDD vps vaikas esi, vienas budas kaip randi apsiginti tai tik amziumi. paskambink man per skype,mielai pasnekeciau su tavimi :) | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 19 2010, 09:27 | |
| - Nominalas rašo:
- blmb blmb .... zmogus pasake "nu ir" turedamas omeny, kad reikia moketi migruot nepastebetam (bent jau as taip supratau). Nereikia viska imt ant rimto taigi...
o kam sakyti "nu ir?" ir prisikabinti prie sakinio,kai ir taip aisku kodel pasakiau? | |
|
| |
Raimonda.'
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas. : klaipeda Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2009-07-08
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 19 2010, 10:07 | |
| nu cia tokiu fraziu nesuprasi tada, nes cia ne prisikabinimas shp yra .. | |
|
| |
Darellis
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 19 2010, 10:15 | |
| cia jau virs visko yra :D jauciu melanikei visi yra priesai... as isvis pagal ja esu visiskas debilas ir tokiu nera daugiau :DD o Skaiste yra gluse, kas bus kitas?:D | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 19 2010, 10:26 | |
| - Darellis rašo:
- cia jau virs visko yra :D jauciu melanikei visi yra priesai... as isvis pagal ja esu visiskas debilas ir tokiu nera daugiau :DD o Skaiste yra gluse, kas bus kitas?:D
tu ir skaiste - ne visas balsiu forumas. cia sitam forume mano draugai yra uzsiregistrave,siaip. o tu man irgi nesi debilas. buvai seniau, pries 1-2 metus:D | |
|
| |
Darellis
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 19 2010, 10:36 | |
| :D tai bent tiek gerai :DD bet atsimenu kad ta posta, su debilais rasei pries kokias 3savaites:DD | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 19 2010, 10:38 | |
| - Darellis rašo:
- :D tai bent tiek gerai :DD bet atsimenu kad ta posta, su debilais rasei pries kokias 3savaites:DD
nebepamenu,cia koks?:D siaip gali buti,kad pavadinau debilu,bet jeigu rimtai,tai man tu patinki kaip zmogus.:D | |
|
| |
Darellis
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 19 2010, 10:53 | |
| | |
|
| |
*SkS*
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 19 2010, 11:03 | |
| - Nominalas rašo:
- blmb blmb .... zmogus pasake "nu ir" turedamas omeny, kad reikia moketi migruot nepastebetam (bent jau as taip supratau). Nereikia viska imt ant rimto taigi...
gerai ir supratai | |
|
| |
*SkS*
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 19 2010, 11:11 | |
| Melanie,as uz tave ne metais o dviem vyresne jei ka ir jei kas vaikelis tai tik tu,galima buti amzium ir 14 bet elgtis kaip vyresniam deja tu esi 14 ir elgies kaip 12 ir nebijok,gyvenimo esu macius per akis,bet ne tau aiskint vstk kai mazas vaikas savo isikibus laikysies ismok nusileist aplamai zmonem ir pati nesikabinek prie zodziu as tiesiog paklausiau nu ir o tau tereikejo man atsakyti o ne pradeti kabinetis :) ir jei kazkas cia bando pritapt ar kietai atrodyt tai tik tu,nes sokineji pries visus o atrodai kaip kokia kvailele.draugu turiu cia per akis ir man net nereiktu kazkam bandyt itikt ir pan.kartais pasiziurek i save,nes manes tu irgi realybej nematei ir apie mane taip nesnekek viskas daugiau baik man rasinelius rasyt,uzknisai tiesiog :) ir jeigu labai noretum susitikti ir pasikalbeti (o nebijok as normaliai su tavim pasnekeciau) tai esi laukiama 6pamainoje.jei nori kazka dar issakyti man,rasyk privaciai | |
|
| |
Austute
Pranešimų skaičius : 207 Age : 28 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 4 Registration date : 2010-02-18
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 19 2010, 11:13 | |
| Melanija, tu rimtai bšk apsiramink, tau viskas visalaik negerai, visi puola, visi blogi. Kai ateinu y forumą tu visalaik jau su kažkuo baries, tarkim skaiste parašė: nu ir. Tu gluša ją išvadinai...Nu tai pz... | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: | |
| |
|
| |
|