| Balsiečių meet'ai | |
|
+11RaDviLe vikutis Gb Darellis Orinta Inesiox mellanie Lexia. Wik. karolė. Bitute 15 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai Pir. 06 28 2010, 22:08 | |
| - mellanie rašo:
- man tai šiauliai žiaurus miestas. kas trečią kartą išėjus į miestą,belenkas prisikabins dėl kažko. tai pardavėja,praeivis,vairuotojas ar pnš.
:D nezinau, cia gal nuo laiko priklauso kada iseisi i ta miesta :D | |
|
| |
gab1
Pranešimų skaičius : 48 Age : 34 Pamaina. : 5 ;P Registration date : 2010-05-04
| Temos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai Pir. 06 28 2010, 22:22 | |
| Man tai nrml Šiauliuose, ypratus kažkaip vaikščiot, tiek anksti tiek vėlai, tai gal todėl ir nebaisu | |
|
| |
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| |
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai Antr. 06 29 2010, 11:46 | |
| - Darellis rašo:
- mellanie rašo:
- man tai šiauliai žiaurus miestas. kas trečią kartą išėjus į miestą,belenkas prisikabins dėl kažko. tai pardavėja,praeivis,vairuotojas ar pnš.
:D nezinau, cia gal nuo laiko priklauso kada iseisi i ta miesta :D kažkaip nlb. rytą, po pietų, ar vakare. nu visada man taip pasitaiko. kaip miestas jis visai nieko,esu grynakraujė šiaulietė,visa mano giminė šiauliuose gimusi :D bet kai kurie pacanai tai.. :D nu gal taip nėra tau,nes tu vyresnis. aš pamenu prie manęs žiauriai praeiviai prisikabinėdavo kai buvau trečiokė-penktokė. šiais metais nebe taip kažkaip | |
|
| |
Gb
Pranešimų skaičius : 127 Age : 31 Miestas. : Joniškis Pamaina. : 09-5; 10-5. Registration date : 2009-05-14
| Temos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai Antr. 06 29 2010, 11:53 | |
| - mellanie rašo:
- Inesiox rašo:
- rekyvoj you say!
plem. vakar maudziaus rekyvoj su draugais AŠ IRGI RĖKYVOJ BUVAU VAKAR. Kelintą valandą??? aš kažkur 13-14h. O.O
- Darellis rašo:
- mellanie rašo:
- Orinta rašo:
- mellanie rašo:
- pas mus tai visos šešios kambariokės buvo iš šiaulių,dar viena buvo net mano kaimynė;DDD
Kur tu gyveni Šiauliuose? Vijoliuose ir rėkyvoje :D Vijoliai... :D nelabai vykes rajonas kiek girdejau, tiesa?:D wtf? :D man tai nerealus rajonas. daug kur galiu nueiti, yra parduotuvių, prie manęs tokia milžiniška pieva yra, ten fūlę galiu eiti palošti, dar belenkiek prudelių, ten visus vakarus leidžiu. :D man tai žiauriai vijoliai patinka, kas tau čia tokia nsmn pasakė?:D man turbūt čia geriausias rajonas šiauliuose..:D
- Gb rašo:
- Darellis rašo:
- mellanie rašo:
- Orinta rašo:
- mellanie rašo:
- pas mus tai visos šešios kambariokės buvo iš šiaulių,dar viena buvo net mano kaimynė;DDD
Kur tu gyveni Šiauliuose? Vijoliuose ir rėkyvoje :D Vijoliai... :D nelabai vykes rajonas kiek girdejau, tiesa?:D Vijoliai Prestizinis ale ;D siaip ten gyvenu dabar. ;D bet rasi ir slykstyniu ten, fu ;D
mell, kurioj gatvej Vijoliuose? rimtai?:D tu čia kur gyveni? Aš prie "Tik" parduotuvės. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Kadagiu gatvėj. Tu? as novatoriu. ;D ten kur anksciau buvo parduotuve ;D eikit normalus tie siauliai ;D kad ir kada ir kur einu niekas neprisiknis. ;D | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai Antr. 06 29 2010, 12:02 | |
| - Gb rašo:
- mellanie rašo:
- Inesiox rašo:
- rekyvoj you say!
plem. vakar maudziaus rekyvoj su draugais AŠ IRGI RĖKYVOJ BUVAU VAKAR. Kelintą valandą??? aš kažkur 13-14h. O.O
- Darellis rašo:
- mellanie rašo:
- Orinta rašo:
- mellanie rašo:
Kur tu gyveni Šiauliuose? Vijoliuose ir rėkyvoje :D Vijoliai... :D nelabai vykes rajonas kiek girdejau, tiesa?:D wtf? :D man tai nerealus rajonas. daug kur galiu nueiti, yra parduotuvių, prie manęs tokia milžiniška pieva yra, ten fūlę galiu eiti palošti, dar belenkiek prudelių, ten visus vakarus leidžiu. :D man tai žiauriai vijoliai patinka, kas tau čia tokia nsmn pasakė?:D man turbūt čia geriausias rajonas šiauliuose..:D
- Gb rašo:
- Darellis rašo:
- mellanie rašo:
- Orinta rašo:
- mellanie rašo:
Kur tu gyveni Šiauliuose? Vijoliuose ir rėkyvoje :D Vijoliai... :D nelabai vykes rajonas kiek girdejau, tiesa?:D Vijoliai Prestizinis ale ;D siaip ten gyvenu dabar. ;D bet rasi ir slykstyniu ten, fu ;D
mell, kurioj gatvej Vijoliuose? rimtai?:D tu čia kur gyveni? Aš prie "Tik" parduotuvės. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Kadagiu gatvėj. Tu? as novatoriu. ;D ten kur anksciau buvo parduotuve ;D
eikit normalus tie siauliai ;D kad ir kada ir kur einu niekas neprisiknis. ;D aaaaai. ten dažnai eidavau kai buvau darželyje, nes mano bryto draugas yra Kipras,jei tokį žinai? . :DDDDDDDDD | |
|
| |
Gb
Pranešimų skaičius : 127 Age : 31 Miestas. : Joniškis Pamaina. : 09-5; 10-5. Registration date : 2009-05-14
| Temos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai Antr. 06 29 2010, 12:17 | |
| - mellanie rašo:
- Gb rašo:
- mellanie rašo:
- Inesiox rašo:
- rekyvoj you say!
- Darellis rašo:
- mellanie rašo:
- Orinta rašo:
- mellanie rašo:
- Gb rašo:
- Darellis rašo:
- mellanie rašo:
- Orinta rašo:
- mellanie rašo:
mell, kurioj gatvej Vijoliuose? rimtai?:D tu čia kur gyveni? Aš prie "Tik" parduotuvės. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Kadagiu gatvėj. Tu? as novatoriu. ;D ten kur anksciau buvo parduotuve ;D
eikit normalus tie siauliai ;D kad ir kada ir kur einu niekas neprisiknis. ;D aaaaai. ten dažnai eidavau kai buvau darželyje, nes mano bryto draugas yra Kipras,jei tokį žinai? . :DDDDDDDDD zinau ;DDDD | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai Antr. 06 29 2010, 12:28 | |
| - Nominalas rašo:
- siauliu su paneveziu nepalyginsi :D teko sveciuotis pas pusbroli panevezy, tai isejom kazkur 21h kai dar tik pradejo temti, tai gryzom puse vienuolikos mazdaug ir per ta laika bande du kartus apiplest mus, gerai kad pusbrolis pats forsas tai viska suderino pusiau graziuoju :D
pzda žiauru. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD manęs nei karto nebandė dar apiplėšti. :DDD | |
|
| |
Inesiox
Pranešimų skaičius : 599 Age : 29 Miestas. : siauliai :) Pamaina. : #4 Namelis. : what the fish? Registration date : 2008-03-16
| Temos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai Antr. 06 29 2010, 12:32 | |
| jus cia nevarykit ant saules miesto :D siaip jo toks pacanu miestas, bet as jam gyvenu db net neisivaizduoju kur tie vijoliai :D jau 15 metu cia gyvenu ir tai nepravaiksciojau visu siauliu. as tai zokniuos gyvenu, kaip jums tas rajonas? toks siaip man nrml, gyvenamoji vieta visi tokie pazistami, ypac paaugliai. tai taip einu vakarais per forsus sakau sau, ne cia jie mano draugeliai seni, ka jie man? mell- buvau apie 4-6 val. | |
|
| |
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| |
| |
Inesiox
Pranešimų skaičius : 599 Age : 29 Miestas. : siauliai :) Pamaina. : #4 Namelis. : what the fish? Registration date : 2008-03-16
| Temos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai Antr. 06 29 2010, 15:31 | |
| man irgi diena :D man diena iki 23 val dabar :D | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai Antr. 06 29 2010, 21:21 | |
| - Inesiox rašo:
- jus cia nevarykit ant saules miesto :D
siaip jo toks pacanu miestas, bet as jam gyvenu db net neisivaizduoju kur tie vijoliai :D jau 15 metu cia gyvenu ir tai nepravaiksciojau visu siauliu. as tai zokniuos gyvenu, kaip jums tas rajonas? toks siaip man nrml, gyvenamoji vieta visi tokie pazistami, ypac paaugliai. tai taip einu vakarais per forsus sakau sau, ne cia jie mano draugeliai seni, ka jie man?
mell- buvau apie 4-6 val. vijoliai šalia medelynoooooooo. ten prie kuršėnų pervažos. nžn ar žinai,bet pro ten tą rajoną tikrai turėtum buvus pravažiavus. kitaip neįmanoma. nebent nesi važiavusi prie jūros, prie latvijos,etc.:D | |
|
| |
Inesiox
| Temos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai Tr. 06 30 2010, 13:59 | |
| plet as tu siauliu nepazystu, man geriau pasakt ''nu ta vieta prie sporto aiksteles va ten uz to kampo.....'' negu pasakyt gatve ir pns bet jo siek tiek supratau | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai Tr. 06 30 2010, 16:27 | |
| - Inesiox rašo:
- plet as tu siauliu nepazystu, man geriau pasakt ''nu ta vieta prie sporto aiksteles va ten uz to kampo.....'' negu pasakyt gatve ir pns bet jo siek tiek supratau
žinai,yra vienas "Šiaulių" ženklas prie pageluvio ežero. yra kitas "Šiauliai" ežeras važiuojant link Palangos. VISIŠKAI TEN PRIE TO ŽENKLO AŠ IR GYVENU :D man iki to ženklo kokios penkios min pėsčiomis. | |
|
| |
Inesiox
| Temos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai Tr. 06 30 2010, 16:55 | |
| krc ateik pas mani ir nuvesi ten mane i ta vieta , gal koki karta per gyvenima esu ten buvus | |
|
| |
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai Tr. 06 30 2010, 17:18 | |
| vijoliai tai ten link tos pusės kur maniežas, ten toooliau tik, jop prie kuršėnų pervažos :D jau skaitos nebe šiauliai ten | |
|
| |
Augustė
Pranešimų skaičius : 30 Age : 30 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 4;} Registration date : 2010-03-14
| Temos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai Tr. 06 30 2010, 17:27 | |
| - nirvana. rašo:
- vijoliai tai ten link tos pusės kur maniežas, ten toooliau tik, jop prie kuršėnų pervažos :D jau skaitos nebe šiauliai ten
Jo, netoli ir maniezas. Dar ten Šiauliai skaitosi. | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai Kv. 07 01 2010, 05:52 | |
| net nežinau. rašosi šiaulių rajonas prie adreso, bet taip tai tikrai netoli centro , turgaus , ir t. t. :D | |
|
| |
Gb
| Temos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai Kv. 07 01 2010, 18:46 | |
| - mellanie rašo:
- net nežinau. rašosi šiaulių rajonas prie adreso, bet taip tai tikrai netoli centro , turgaus , ir t. t. :D
vijoliai yra kaimas ;D | |
|
| |
Ive*
Pranešimų skaičius : 262 Age : 29 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 6 ;} Namelis. : 21 Registration date : 2009-04-25
| Temos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai Antr. 07 06 2010, 14:03 | |
| Darreli tu gal kur prie lyros gyveni ? ;DDD | |
|
| |
Darellis
| Temos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai Antr. 07 06 2010, 14:13 | |
| ne :) tik daznai tenka ten uzsukt :D o ka? | |
|
| |
Ive*
Pranešimų skaičius : 262 Age : 29 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 6 ;} Namelis. : 21 Registration date : 2009-04-25
| Temos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai Antr. 07 06 2010, 15:01 | |
| Galvoju gal netoli gyveni ;DD Aš ten šale gyvenu, nėra ten jau taip ir baisu, man tenka 10 h pro bara ejt ir nk nebuna ;DD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai | |
| |
|
| |
| Balsiečių meet'ai | |
|