Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Balsiečių meet'ai

Go down 
+11
RaDviLe
vikutis
Gb
Darellis
Orinta
Inesiox
mellanie
Lexia.
Wik.
karolė.
Bitute
15 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2
AutoriusPranešimas
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

Balsiečių meet'ai - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai   Balsiečių meet'ai - Page 2 EmptyPir. 06 28 2010, 22:08

mellanie rašo:
man tai šiauliai žiaurus miestas. kas trečią kartą išėjus į miestą,belenkas prisikabins dėl kažko. tai pardavėja,praeivis,vairuotojas ar pnš.
:D nezinau, cia gal nuo laiko priklauso kada iseisi i ta miesta :D
Atgal į viršų Go down
gab1

Female
Pranešimų skaičius : 48
Pamaina. : 5 ;P
Registration date : 2010-05-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai   Balsiečių meet'ai - Page 2 EmptyPir. 06 28 2010, 22:22

Man tai nrml Šiauliuose, ypratus kažkaip vaikščiot, tiek anksti tiek vėlai, tai gal todėl ir nebaisu I love you
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female
Pranešimų skaičius : 1464
Miestas. : zoo
Pamaina. : 4!
Registration date : 2008-03-27

RašytiTemos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai   Balsiečių meet'ai - Page 2 EmptyAntr. 06 29 2010, 07:48

Darellis rašo:
geriausias yra lyros rajonas :D ten tai... geriau net nesirodyk vakare, ypac tam dideliam uzdaram kieme.. study gali nepavykti iseiti lol!
dar akliukai, ten už parko, irgi sakyčiau LABAI ne kas ;D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai   Balsiečių meet'ai - Page 2 EmptyAntr. 06 29 2010, 11:46

Darellis rašo:
mellanie rašo:
man tai šiauliai žiaurus miestas. kas trečią kartą išėjus į miestą,belenkas prisikabins dėl kažko. tai pardavėja,praeivis,vairuotojas ar pnš.
:D nezinau, cia gal nuo laiko priklauso kada iseisi i ta miesta :D

kažkaip nlb. rytą, po pietų, ar vakare. nu visada man taip pasitaiko. kaip miestas jis visai nieko,esu grynakraujė šiaulietė,visa mano giminė šiauliuose gimusi :D bet kai kurie pacanai tai.. :D nu gal taip nėra tau,nes tu vyresnis. aš pamenu prie manęs žiauriai praeiviai prisikabinėdavo kai buvau trečiokė-penktokė. šiais metais nebe taip kažkaip
Atgal į viršų Go down
Gb

Gb

Female
Pranešimų skaičius : 127
Miestas. : Joniškis
Pamaina. : 09-5; 10-5.
Registration date : 2009-05-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai   Balsiečių meet'ai - Page 2 EmptyAntr. 06 29 2010, 11:53

mellanie rašo:
Inesiox rašo:
rekyvoj you say!
plem. vakar maudziaus rekyvoj su draugais elephant

AŠ IRGI RĖKYVOJ BUVAU VAKAR. Kelintą valandą??? aš kažkur 13-14h. O.O

Darellis rašo:
mellanie rašo:
Orinta rašo:
mellanie rašo:
pas mus tai visos šešios kambariokės buvo iš šiaulių,dar viena buvo net mano kaimynė;DDD

Kur tu gyveni Šiauliuose?

Vijoliuose ir rėkyvoje :D

Vijoliai... :D nelabai vykes rajonas kiek girdejau, tiesa?:D

wtf? :D man tai nerealus rajonas. daug kur galiu nueiti, yra parduotuvių, prie manęs tokia milžiniška pieva yra, ten fūlę galiu eiti palošti, dar belenkiek prudelių, ten visus vakarus leidžiu. :D man tai žiauriai vijoliai patinka, kas tau čia tokia nsmn pasakė?:D man turbūt čia geriausias rajonas šiauliuose..:D

Gb rašo:
Darellis rašo:
mellanie rašo:
Orinta rašo:
mellanie rašo:
pas mus tai visos šešios kambariokės buvo iš šiaulių,dar viena buvo net mano kaimynė;DDD

Vijoliai Prestizinis ale ;D siaip ten gyvenu dabar. ;D
bet rasi ir slykstyniu ten, fu ;D

mell, kurioj gatvej Vijoliuose?

rimtai?:D tu čia kur gyveni? Aš prie "Tik" parduotuvės. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Kadagiu gatvėj. Tu?

as novatoriu. ;D ten kur anksciau buvo parduotuve ;D

eikit normalus tie siauliai ;D kad ir kada ir kur einu niekas neprisiknis. ;D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai   Balsiečių meet'ai - Page 2 EmptyAntr. 06 29 2010, 12:02

Gb rašo:
mellanie rašo:
Inesiox rašo:
rekyvoj you say!

Darellis rašo:
mellanie rašo:
Orinta rašo:
mellanie rašo:

wtf? :D man tai nerealus rajonas. daug kur galiu nueiti, yra parduotuvių, prie manęs tokia milžiniška pieva yra, ten fūlę galiu eiti palošti, dar belenkiek prudelių, ten visus vakarus leidžiu. :D man tai žiauriai vijoliai patinka, kas tau čia tokia nsmn pasakė?:D man turbūt čia geriausias rajonas šiauliuose..:D

Gb rašo:
Darellis rašo:
mellanie rašo:
Orinta rašo:
mellanie rašo:

rimtai?:D tu čia kur gyveni? Aš prie "Tik" parduotuvės. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Kadagiu gatvėj. Tu?

aaaaai. ten dažnai eidavau kai buvau darželyje, nes mano bryto draugas yra Kipras,jei tokį žinai? . :DDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
Gb

Gb

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai   Balsiečių meet'ai - Page 2 EmptyAntr. 06 29 2010, 12:17

mellanie rašo:
Gb rašo:
mellanie rašo:
Inesiox rašo:
rekyvoj you say!

Darellis rašo:
mellanie rašo:
Orinta rašo:
mellanie rašo:

Gb rašo:
Darellis rašo:
mellanie rašo:
Orinta rašo:
mellanie rašo:

aaaaai. ten dažnai eidavau kai buvau darželyje, nes mano bryto draugas yra Kipras,jei tokį žinai? . :DDDDDDDDD

zinau ;DDDD
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai   Balsiečių meet'ai - Page 2 EmptyAntr. 06 29 2010, 12:28

Nominalas rašo:
siauliu su paneveziu nepalyginsi :D teko sveciuotis pas pusbroli panevezy, tai isejom kazkur 21h kai dar tik pradejo temti, tai gryzom puse vienuolikos mazdaug ir per ta laika bande du kartus apiplest mus, gerai kad pusbrolis pats forsas tai viska suderino pusiau graziuoju :D

pzda žiauru. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD manęs nei karto nebandė dar apiplėšti. :DDD
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female
Pranešimų skaičius : 599
Miestas. : siauliai :)
Pamaina. : #4
Namelis. : what the fish?
Registration date : 2008-03-16

RašytiTemos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai   Balsiečių meet'ai - Page 2 EmptyAntr. 06 29 2010, 12:32

jus cia nevarykit ant saules miesto :D
siaip jo toks pacanu miestas, bet as jam gyvenu
db net neisivaizduoju kur tie vijoliai :D jau 15 metu cia gyvenu ir tai nepravaiksciojau visu siauliu. as tai zokniuos gyvenu, kaip jums tas rajonas? toks siaip man nrml, gyvenamoji vieta visi tokie pazistami, ypac paaugliai. tai taip einu vakarais per forsus sakau sau, ne cia jie mano draugeliai seni, ka jie man?

mell- buvau apie 4-6 val. Laughing Laughing
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai   Balsiečių meet'ai - Page 2 EmptyAntr. 06 29 2010, 14:58

Inesiox rašo:
db net neisivaizduoju kur tie vijoliai :D jau 15 metu cia gyvenu ir tai nepravaiksciojau visu siauliu. as tai zokniuos gyvenu, kaip jums tas rajonas? toks siaip man nrml, gyvenamoji vieta visi tokie pazistami, ypac paaugliai. tai taip einu vakarais per forsus sakau sau, ne cia jie mano draugeliai seni, ka jie man?

4-6h, bent jau man tai dar diena :DD
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai   Balsiečių meet'ai - Page 2 EmptyAntr. 06 29 2010, 15:31

man irgi diena :D man diena iki 23 val dabar :D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai   Balsiečių meet'ai - Page 2 EmptyAntr. 06 29 2010, 21:21

Inesiox rašo:

vijoliai šalia medelynoooooooo. ten prie kuršėnų pervažos. nžn ar žinai,bet pro ten tą rajoną tikrai turėtum buvus pravažiavus. kitaip neįmanoma. nebent nesi važiavusi prie jūros, prie latvijos,etc.:D
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai   Balsiečių meet'ai - Page 2 EmptyTr. 06 30 2010, 13:59

plet as tu siauliu nepazystu, man geriau pasakt ''nu ta vieta prie sporto aiksteles va ten uz to kampo.....'' negu pasakyt gatve ir pns Laughing bet jo siek tiek supratau
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai   Balsiečių meet'ai - Page 2 EmptyTr. 06 30 2010, 16:27

Inesiox rašo:
plet as tu siauliu nepazystu, man geriau pasakt ''nu ta vieta prie sporto aiksteles va ten uz to kampo.....'' negu pasakyt gatve ir pns Laughing bet jo siek tiek supratau

žinai,yra vienas "Šiaulių" ženklas prie pageluvio ežero. yra kitas "Šiauliai" ežeras važiuojant link Palangos. VISIŠKAI TEN PRIE TO ŽENKLO AŠ IR GYVENU :D man iki to ženklo kokios penkios min pėsčiomis.
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai   Balsiečių meet'ai - Page 2 EmptyTr. 06 30 2010, 16:55

krc ateik pas mani ir nuvesi ten mane i ta vieta , gal koki karta per gyvenima esu ten buvus Laughing
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female
Pranešimų skaičius : 1464
Miestas. : zoo
Pamaina. : 4!
Registration date : 2008-03-27

RašytiTemos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai   Balsiečių meet'ai - Page 2 EmptyTr. 06 30 2010, 17:18

vijoliai tai ten link tos pusės kur maniežas, ten toooliau tik, jop prie kuršėnų pervažos :D jau skaitos nebe šiauliai ten
Atgal į viršų Go down
Augustė

Female
Pranešimų skaičius : 30
Pamaina. : 4;}
Registration date : 2010-03-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai   Balsiečių meet'ai - Page 2 EmptyTr. 06 30 2010, 17:27

nirvana. rašo:
vijoliai tai ten link tos pusės kur maniežas, ten toooliau tik, jop prie kuršėnų pervažos :D jau skaitos nebe šiauliai ten

Jo, netoli ir maniezas. Dar ten Šiauliai skaitosi. Wink
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai   Balsiečių meet'ai - Page 2 EmptyKv. 07 01 2010, 05:52

net nežinau. rašosi šiaulių rajonas prie adreso, bet taip tai tikrai netoli centro , turgaus , ir t. t. :D
Atgal į viršų Go down
Gb

Gb

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai   Balsiečių meet'ai - Page 2 EmptyKv. 07 01 2010, 18:46

mellanie rašo:
net nežinau. rašosi šiaulių rajonas prie adreso, bet taip tai tikrai netoli centro , turgaus , ir t. t. :D

vijoliai yra kaimas ;D
Atgal į viršų Go down
Ive*

Ive*

Female
Pranešimų skaičius : 262
Pamaina. : 6 ;}
Namelis. : 21
Registration date : 2009-04-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai   Balsiečių meet'ai - Page 2 EmptyAntr. 07 06 2010, 14:03

Darreli tu gal kur prie lyros gyveni ? ;DDD
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai   Balsiečių meet'ai - Page 2 EmptyAntr. 07 06 2010, 14:13

ne :) tik daznai tenka ten uzsukt :D o ka?
Atgal į viršų Go down
Ive*

Ive*

Female
Pranešimų skaičius : 262
Pamaina. : 6 ;}
Namelis. : 21
Registration date : 2009-04-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai   Balsiečių meet'ai - Page 2 EmptyAntr. 07 06 2010, 15:01

Galvoju gal netoli gyveni ;DD
Aš ten šale gyvenu, nėra ten jau taip ir baisu, man tenka 10 h pro bara ejt ir nk nebuna ;DD
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Balsiečių meet'ai   Balsiečių meet'ai - Page 2 Empty

Atgal į viršų Go down

Balsiečių meet'ai
Atgal į viršų 
Puslapis 22Pereiti prie : Previous  1, 2