|
|
+59Lexia. DomuKa *Evū Agnyte*** Ieva.* Robetika Radviliux Gabssiukas Ery* Safy&Gaby raimondja pempel Linas ruta. Guoda tashkelis Kryštė HappySmile vysnea himitsu Vesta Karolce Aistė ;** Soliariuminis* ~Laura Cukriuke Dianaa Skysun Sima viktorike15 foxxxy3 Wik. Burbulitea vikutis Gb gab1 Fane nirvana. Raimonda.' mellanie bū.* Bitute Bosas Austute vilijytea moncike12 Cemy shanel** Dovile Medūtė :D Samantuks karolė. RaDviLe Dalia Inesiox DaftPunk Darellis *SkS* EmCė 63 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 21:37 | |
| - mellanie rašo:
- Dovile rašo:
- mellanie rašo:
- Dovile rašo:
- Iš kur žinai?
nes tavo papai masiniai :) ir šiaip,aš ekstrasensė.))))))))) Tarkim tu visai nepavydi;* omfg tarkim,bet paslapčia žinau,kad pavydžiu tau tavo dar nenutampytų papukų.;[ nieko gero tam vaikui nera.. | |
| | | Inesiox
Pranešimų skaičius : 599 Age : 29 Miestas. : siauliai :) Pamaina. : #4 Namelis. : what the fish? Registration date : 2008-03-16
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 21:59 | |
| krc as cia sedejau valandzike skaiciau visus flood puslapius :D | |
| | | Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 22:00 | |
| | |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 22:26 | |
| - Bitute rašo:
- Smaginatės, aneee? :DDD
PARTY | |
| | | Sima
Pranešimų skaičius : 70 Age : 29 Miestas. : Mžk Pamaina. : tai turbut 5 Registration date : 2010-03-17
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 22:27 | |
| Olandai laimejo !!!! | |
| | | Soliariuminis*
Pranešimų skaičius : 103 Age : 30 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : - Namelis. : 16 Registration date : 2009-07-22
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 22:37 | |
| - mellanie rašo:
- Dovile rašo:
- mellanie rašo:
- Dovile rašo:
- Iš kur žinai?
nes tavo papai masiniai :) ir šiaip,aš ekstrasensė.))))))))) Tarkim tu visai nepavydi;* omfg tarkim,bet paslapčia žinau,kad pavydžiu tau tavo dar nenutampytų papukų.; [ Mellanie, na aš nebežinau ką reikėtų daryti dėl tavęs, bet pasistengsiu daugiau į tavo postus nekreipti dėmesio, kaip manau pasielgs ir kiti. Dovilė yra gan simpatiška mergina, na ji man patrauklesnė už tave. Galiu pavardinti net kodėl, o apie tą krutinę, tai čia dėl to rašai, kad pas tavęs dar jos nėra, ir neturi kam pasiguosti? | |
| | | Aistė ;**
Pranešimų skaičius : 21 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 4 ;p Registration date : 2010-07-06
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 22:38 | |
| Hey everybody ;DD Likus 5 dienom iki balsių ir mano nervus ta Melačka suėdė.. : DDD Dar žiemą girdėdavau kaip jie visi varosi, bet net negalvojau, kad yra tiek kalbos iki vasaros... Melani, gyvensim mes 14 namely, bus ten ir RAIMONDA, ateik, aplankysi. :) šiaip va bus visi, Darelis, Radvilė, Karolė, Augustė, Dalia, o šalimam 15 namely, tavo mylima Nirvana, tai tu nepabūk, aplankyk, lauksim ištiestom rankom. Pabendrausim, pažiūrėsim ar tu tokia protinga ir realiai, palyginsim mūsų daunų LT protus su tavo nepamainomu amerikietišku protu, šiaip va padiskutuosim.. Ai, sorry, kad aš čia taip nemandagiai, užsišokau neprisistačius... :) Aš Aistė, man 15 metų, o RAIMONDA mano geriausia draugė jau 13 metų ir pavadindama ją BITCH padarei didžiausią klaidą savo gyvenime. Tai tiek, susimatysim balsiuose ;**************************************************************************** | |
| | | Soliariuminis*
Pranešimų skaičius : 103 Age : 30 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : - Namelis. : 16 Registration date : 2009-07-22
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 22:41 | |
| - Aistė ;** rašo:
- Hey everybody ;DD
Likus 5 dienom iki balsių ir mano nervus ta Melačka suėdė.. : DDD Dar žiemą girdėdavau kaip jie visi varosi, bet net negalvojau, kad yra tiek kalbos iki vasaros... Melani, gyvensim mes 14 namely, bus ten ir RAIMONDA, ateik, aplankysi. :) šiaip va bus visi, Darelis, Radvilė, Karolė, Augustė, Dalia, o šalimam 15 namely, tavo mylima Nirvana, tai tu nepabūk, aplankyk, lauksim ištiestom rankom. Pabendrausim, pažiūrėsim ar tu tokia protinga ir realiai, palyginsim mūsų daunų LT protus su tavo nepamainomu amerikietišku protu, šiaip va padiskutuosim.. Ai, sorry, kad aš čia taip nemandagiai, užsišokau neprisistačius... :) Aš Aistė, man 15 metų, o RAIMONDA mano geriausia draugė jau 13 metų ir pavadindama ją BITCH padarei didžiausią klaidą savo gyvenime. Tai tiek, susimatysim balsiuose ;**************************************************************************** Aš ir jus aplankysiu :D | |
| | | bū.*
Pranešimų skaičius : 138 Age : 27 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : penkta Namelis. : 13kurisnors Registration date : 2010-06-14
| oumaigad. čia nėra nei vieno debilo. čia nėra nei vieno atsilikelio, bomžo ir panašiai. tiesiog yra dar nevisai subrendusių žmonių, "a la kiec". juk neįtiksi visiems žmonėms, kekvienas su savo charakteriu, kekvienam patinka vis kiti dalykai. ko jus kabinėjatės, tegu žmogus deda kad ir po milijoną tų nuotraukų per dieną. jei nepatinka - nežiūrėkit. ir apskritai niekas neturi teisės "stumt" ant kitų, kad ir kas jie būtų. krč. gyvenam taikiai. | |
| | | Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| O, stai ir Aiste :DD P.S nepamirsk mano bliuzono atsivezt :D | |
| | | Aistė ;**
Pranešimų skaičius : 21 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 4 ;p Registration date : 2010-07-06
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 22:43 | |
| Dareli, būtinai, o tu mano diržo nepamiršk.. : DDDD | |
| | | Aistė ;**
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 22:44 | |
| - Soliariuminis* rašo:
- Aistė ;** rašo:
- Hey everybody ;DD
Likus 5 dienom iki balsių ir mano nervus ta Melačka suėdė.. : DDD Dar žiemą girdėdavau kaip jie visi varosi, bet net negalvojau, kad yra tiek kalbos iki vasaros... Melani, gyvensim mes 14 namely, bus ten ir RAIMONDA, ateik, aplankysi. :) šiaip va bus visi, Darelis, Radvilė, Karolė, Augustė, Dalia, o šalimam 15 namely, tavo mylima Nirvana, tai tu nepabūk, aplankyk, lauksim ištiestom rankom. Pabendrausim, pažiūrėsim ar tu tokia protinga ir realiai, palyginsim mūsų daunų LT protus su tavo nepamainomu amerikietišku protu, šiaip va padiskutuosim.. Ai, sorry, kad aš čia taip nemandagiai, užsišokau neprisistačius... :) Aš Aistė, man 15 metų, o RAIMONDA mano geriausia draugė jau 13 metų ir pavadindama ją BITCH padarei didžiausią klaidą savo gyvenime. Tai tiek, susimatysim balsiuose ;**************************************************************************** Aš ir jus aplankysiu :D Ok, lauksim : DDD pas mus atvirų durų diena, visom dienom :DDDDDDDDDDD (ypač naktį ) | |
| | | Soliariuminis*
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 22:46 | |
| - Aistė ;** rašo:
- Soliariuminis* rašo:
- Aistė ;** rašo:
- Hey everybody ;DD
Likus 5 dienom iki balsių ir mano nervus ta Melačka suėdė.. : DDD Dar žiemą girdėdavau kaip jie visi varosi, bet net negalvojau, kad yra tiek kalbos iki vasaros... Melani, gyvensim mes 14 namely, bus ten ir RAIMONDA, ateik, aplankysi. :) šiaip va bus visi, Darelis, Radvilė, Karolė, Augustė, Dalia, o šalimam 15 namely, tavo mylima Nirvana, tai tu nepabūk, aplankyk, lauksim ištiestom rankom. Pabendrausim, pažiūrėsim ar tu tokia protinga ir realiai, palyginsim mūsų daunų LT protus su tavo nepamainomu amerikietišku protu, šiaip va padiskutuosim.. Ai, sorry, kad aš čia taip nemandagiai, užsišokau neprisistačius... :) Aš Aistė, man 15 metų, o RAIMONDA mano geriausia draugė jau 13 metų ir pavadindama ją BITCH padarei didžiausią klaidą savo gyvenime. Tai tiek, susimatysim balsiuose ;**************************************************************************** Aš ir jus aplankysiu :D Ok, lauksim : DDD pas mus atvirų durų diena, visom dienom :DDDDDDDDDDD (ypač naktį ) Aš tik šiaip dieną. | |
| | | Aistė ;**
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 22:48 | |
| - Soliariuminis* rašo:
- Aistė ;** rašo:
- Soliariuminis* rašo:
- Aistė ;** rašo:
- Hey everybody ;DD
Likus 5 dienom iki balsių ir mano nervus ta Melačka suėdė.. : DDD Dar žiemą girdėdavau kaip jie visi varosi, bet net negalvojau, kad yra tiek kalbos iki vasaros... Melani, gyvensim mes 14 namely, bus ten ir RAIMONDA, ateik, aplankysi. :) šiaip va bus visi, Darelis, Radvilė, Karolė, Augustė, Dalia, o šalimam 15 namely, tavo mylima Nirvana, tai tu nepabūk, aplankyk, lauksim ištiestom rankom. Pabendrausim, pažiūrėsim ar tu tokia protinga ir realiai, palyginsim mūsų daunų LT protus su tavo nepamainomu amerikietišku protu, šiaip va padiskutuosim.. Ai, sorry, kad aš čia taip nemandagiai, užsišokau neprisistačius... :) Aš Aistė, man 15 metų, o RAIMONDA mano geriausia draugė jau 13 metų ir pavadindama ją BITCH padarei didžiausią klaidą savo gyvenime. Tai tiek, susimatysim balsiuose ;**************************************************************************** Aš ir jus aplankysiu :D Ok, lauksim : DDD pas mus atvirų durų diena, visom dienom :DDDDDDDDDDD (ypač naktį ) Aš tik šiaip dieną. Tai tu ne į ketvirtą? | |
| | | Soliariuminis*
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 22:49 | |
| - Aistė ;** rašo:
- Soliariuminis* rašo:
- Aistė ;** rašo:
- Soliariuminis* rašo:
- Aistė ;** rašo:
- Hey everybody ;DD
Likus 5 dienom iki balsių ir mano nervus ta Melačka suėdė.. : DDD Dar žiemą girdėdavau kaip jie visi varosi, bet net negalvojau, kad yra tiek kalbos iki vasaros... Melani, gyvensim mes 14 namely, bus ten ir RAIMONDA, ateik, aplankysi. :) šiaip va bus visi, Darelis, Radvilė, Karolė, Augustė, Dalia, o šalimam 15 namely, tavo mylima Nirvana, tai tu nepabūk, aplankyk, lauksim ištiestom rankom. Pabendrausim, pažiūrėsim ar tu tokia protinga ir realiai, palyginsim mūsų daunų LT protus su tavo nepamainomu amerikietišku protu, šiaip va padiskutuosim.. Ai, sorry, kad aš čia taip nemandagiai, užsišokau neprisistačius... :) Aš Aistė, man 15 metų, o RAIMONDA mano geriausia draugė jau 13 metų ir pavadindama ją BITCH padarei didžiausią klaidą savo gyvenime. Tai tiek, susimatysim balsiuose ;**************************************************************************** Aš ir jus aplankysiu :D Ok, lauksim : DDD pas mus atvirų durų diena, visom dienom :DDDDDDDDDDD (ypač naktį ) Aš tik šiaip dieną. Tai tu ne į ketvirtą? Ne per senas jau :) | |
| | | RaDviLe
Pranešimų skaičius : 654 Age : 29 Registration date : 2008-04-11
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 22:57 | |
| o pagaliau aistukas mūsų prisijungė;D* šarūnai 16m ir jau per senas 4 pam?;D | |
| | | Soliariuminis*
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 22:58 | |
| - RaDviLe rašo:
- o pagaliau aistukas mūsų prisijungė;D*
šarūnai 16m ir jau per senas 4 pam?;D Tai jo jo :D | |
| | | RaDviLe
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 23:00 | |
| - Soliariuminis* rašo:
- RaDviLe rašo:
šarūnai 16m ir jau per senas 4 pam?;D Tai jo jo :D eik jau;D | |
| | | Soliariuminis*
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 23:01 | |
| - RaDviLe rašo:
- Soliariuminis* rašo:
- RaDviLe rašo:
šarūnai 16m ir jau per senas 4 pam?;D Tai jo jo :D eik jau;D Senas esu, dėmesio nesusilauksiu jau :D | |
| | | RaDviLe
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 23:04 | |
| - Soliariuminis* rašo:
- RaDviLe rašo:
- Soliariuminis* rašo:
- RaDviLe rašo:
šarūnai 16m ir jau per senas 4 pam?;D Tai jo jo :D eik jau;D Senas esu, dėmesio nesusilauksiu jau :D gausi tu to dėmesio;D | |
| | | Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 23:06 | |
| - Dalia rašo:
- Bet, Auguste, esmė tame, kad pagal viską galima suprasti, kad tu pati su jaunesniais nebendrauji... Tau lyg ir nefasonas... Kiek buvo galima suprast kitur, tačiau visad prie vyresnių tiesą pasakius šakojies, kodėl tau nori neleisti būti su vyresniais... Tai kodėl pati nebūni tarkim su jaunesniais?
draugauju su jaunesniais, jau tą sakiau irgi praeitame komentare.minėjau,kad ruošiuosi gyventi už save jaunesnėmis draugėmis. o seniau irgi minėjau,kad su savo bendraamžiais kažkaip nelabai sutariu,bet randu tam tikrus bendraamžius su kuriais galiu rasti bendrą kalbą :D. [/quote] Va tą ir noriu pasakyti, gi sakai, kad net ne su visais bendraamžiais randi bendrą kalbą, nes kaip suprantu jautiesi vyresnė, ar kaip? Tad su jaunesniais dar sunkiau rasti tokių su kuriais būtų nesunku rasti bendrą kalbą, tą aš norėjau pasakyti, kai tu ten seniau šnekėjai, kokie visi blogi, kad taip žiauriai žiūri į amžių. Paprasčiausiai aš nerandu apie ką kalbėtis su jaunesniais, nes grynai požiūriai nesutampa, jiems rūpi vieni dalyka, man kiti. O kai yra amžius TAS labai jaučiasi. Tą puikiai žinau, nes nuo vaikystės turėjau 4 metais vyresnę draugę, dabar jau pora metų beveik nebendraujam, nes paprasčiausiai skiriasi amžius, požiūriai ir t.t... - mellanie rašo:
o tas "tu negerbi už save VYRESNIŲ, nes nori irodyti, kad esi geresnė, protingesnė, ir nemoki nusileisti" < ok , srr,bet pričiom čia vyresniškumas? čia nereikia vyresnio žmogaus,kad galėčiau irodyti jog esu geresnė,protingesnė,ir kad nemoku nusileisti. LOLOLOL. epic failas :))
Reikia gerbti VISUS žmones. :> Nepriklausomai nuo jų amžiaus, o kadangi tu čia elgiesi su dauguma tikrai nepagarbiai, tai nejaugi tikiesi, kad ir tave kiti gerbs. :> Čia kaip sakoma "kaip šauksi, taip atsilieps" - mellanie rašo:
gerai,kaip supranti,kad turėčiau nusileisti? tipo "gerai,viskas,nusileidžiu.vsio.;] " - poto po savaitės,vėl žiūrim,koks soliariuminis pradeda varyti,nes tikėsites,kad bišk pavarysit ir vėl atsiprašysiu už jus ir sakysiu "ok ok , pavarėm ir užteks". lol. aš ne kokia zutara. :DDDDDDDDDDDDDDDD va ant jos varėt ir ji leidosi trypiama. Tiesą sakant nieks neiš šio neiš to nepradėtų stumti, taip be priežasties, tu gal to net nejausdama išprovokuoji... - mellanie rašo:
- man ban'as ant rytojaus užtikrintas,bet px,čia linksma iš jūsų išsipyzdavot.:DDDDDDDDDDDDD
Ir ką tu tuo nori pasiekti? Ar nuo to, kad čia 'pasipyzdavosi' būsi laimingesnė?... Čia aš vėluoju, bet žinokit filmą žiūrėjau xD Aiste, man patiko tavo postas ;DD Taip rimtai pabaigei. | |
| | | Soliariuminis*
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 23:06 | |
| - RaDviLe rašo:
- Soliariuminis* rašo:
- RaDviLe rašo:
- Soliariuminis* rašo:
- RaDviLe rašo:
šarūnai 16m ir jau per senas 4 pam?;D Tai jo jo :D eik jau;D Senas esu, dėmesio nesusilauksiu jau :D gausi tu to dėmesio;D neeee | |
| | | Aistė ;**
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 23:07 | |
| Dalia, čia aš iš širduko pavariau : DDD | |
| | | Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 23:11 | |
| Tai matos, matos. ;DDD
Blm, db galvoju, kad jau tuoj krautis daiktus pradėt reiks ;DDD | |
| | | Aistė ;**
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 23:14 | |
| jooo, aš tai tyngiu, nesveikai : DDDD tų daiktų daug... aš pati tokia daug mėgstanti pasiimt ;DD | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: | |
| |
| | | |
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |