Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

5 pamainos chat'as.

Go down 
+41
BlackCurrant
Agnė.
Aida
Eva69
deima
Tautvis9
Klaas
Rytis@
Evucius
Ive*
draugė
gabanna
emutex
vviva
smiltele1720
Sima
Spurga
Devola*
Monita.
Dalia
EmCė
Keksas.:>
Bitute
kamileliukas
Dovile
Darellis
Lė.
siiiipa
gorry
Jappy
ievuliuxe
Cindy ™
viktorike15
Greta1998
shanel**
Orinta
Kristulle
sume
DomuKa
GabiiTė
Lexia.
45 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutoriusPranešimas
emutex

emutex

Female
Pranešimų skaičius : 19
Miestas. : Raseiniai
Pamaina. : 5
Registration date : 2011-04-20

5 pamainos chat'as. - Page 4 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptySk. 04 24 2011, 21:45

ir ash i 5pm. o ka jus desites...? What a Face
Atgal į viršų Go down
Spurga

Spurga

Miestas. : Klaipėda
Namelis. : nežinau ;))
Registration date : 2011-04-09

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptyPir. 04 25 2011, 17:49

smiltele1720 rašo:
Spurga rašo:
O ten yra būriai? ar dar kas nors?
Ten tokių kaip būrių tai nėra. Tiesiog skiria vienam nameliui po 2 vadovus ir tuo viskas pasibaigia. Rolling Eyes
aiškų.. Wink
nes aš esu buvus kitokioje stovykloje nu ten panašiai, tik, kad būriai yra Wink
Atgal į viršų Go down
emutex

emutex

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptyKv. 04 28 2011, 17:04

kaip manot kiek pinigu reiketu detis? as tai kazkur paskaiciavau kad gal jei i diena tilpti i 10Lt. tai ir 100Lt. uztektu. tik idomu ka jus manot ir kiek desites? dance
Atgal į viršų Go down
EmCė

EmCė

Male
Pranešimų skaičius : 198
Miestas. : Kaunas
Pamaina. : 6, kaip visada
Namelis. : 14 b
Registration date : 2009-07-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptyKv. 04 28 2011, 17:21

10lt i diena per akis 5 pamainos chat'as. - Page 4 818743
Atgal į viršų Go down
gabanna

gabanna

Female
Pranešimų skaičius : 1
Miestas. : Palanga
Registration date : 2011-03-28

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptyŠt. 04 30 2011, 21:17

Aš galvoju ar važiuoti, nes draugė negali, o vienai nedrąsu pirmą kartą. Patarkit kaip jūs darytumėt? Ir būtent galvoju, kad į 5 pamainą :)
Atgal į viršų Go down
Monita.

Monita.

Female
Pranešimų skaičius : 51
Miestas. : Mažeikiai
Namelis. : 18
Registration date : 2011-04-02

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptyŠt. 04 30 2011, 21:28

gabanna rašo:
Aš galvoju ar važiuoti, nes draugė negali, o vienai nedrąsu pirmą kartą. Patarkit kaip jūs darytumėt? Ir būtent galvoju, kad į 5 pamainą :)
nėr čia ko bijot, aš taipat pirma kart vyksiu ir viena, ir tikiuos jog visi draugiški, amžiaus diskriminacijos nera žodžiu susibendrausi.Wink)
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptySk. 05 01 2011, 12:07

gabanna, aišku važiuuuoook! patirtis už save kalba - vienam daug fainiau važiuoti nei su draugais iš savo miesto. Juk tam ir važiuoji į stovyklą, kad susirasti naujų draugų!
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
draugė

draugė

Female
Pranešimų skaičius : 4
Miestas. : Vilnius
Pamaina. : vis dėlto 5 :D
Registration date : 2011-04-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptySk. 05 01 2011, 17:11

Aš taip pat važiuoju viena ir pirmą kartą, bet kažkodėl man vienodai dėl to :D
Atgal į viršų Go down
Ive*

Ive*

Female
Pranešimų skaičius : 262
Miestas. : Šiauliai
Pamaina. : 6 ;}
Namelis. : 21
Registration date : 2009-04-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptyPir. 05 02 2011, 09:33

emutex rašo:
kaip manot kiek pinigu reiketu detis? as tai kazkur paskaiciavau kad gal jei i diena tilpti i 10Lt. tai ir 100Lt. uztektu. tik idomu ka jus manot ir kiek desites? dance

Nu ka žinau, gi kas dien vistiek nesipirksi ten visko, maisto duoda, ir vistiek atsiveši kažko, manau per daug tas 100Lt, jau 50 lt per akis ;DD
Atgal į viršų Go down
Monita.

Monita.

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptyPir. 05 02 2011, 16:00

draugė rašo:
Aš taip pat važiuoju viena ir pirmą kartą, bet kažkodėl man vienodai dėl to :D
Pritariu, visai vienodai, per galvą gi niekas neduos.:DD
Atgal į viršų Go down
Evucius

Evucius

Male
Pranešimų skaičius : 13
Miestas. : Skuodo r.
Pamaina. : 6
Registration date : 2011-05-03

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptyAntr. 05 03 2011, 20:04

Važiuosiu ir aš turbūt į 5 pamainą. Bet truputi bijau. mmm :D
Atgal į viršų Go down
Monita.

Monita.

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptyTr. 05 04 2011, 15:34

Evucius rašo:
Nėra ko iš tikruju, nėra del ko pergyvent, po pirmo karto galn et sugryšt noresi, man tai kai pripasakojo jog ten taip nerealu, tai vienodai rodo viena ar ne, žodžiu tikuos jog viskas bus puiku. ^_^
Atgal į viršų Go down
draugė

draugė

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptyTr. 05 04 2011, 18:27

Monita. rašo:
Evucius rašo:
Nėra ko iš tikruju, nėra del ko pergyvent, po pirmo karto galn et sugryšt noresi, man tai kai pripasakojo jog ten taip nerealu, tai vienodai rodo viena ar ne, žodžiu tikuos jog viskas bus puiku. ^_^

Yra , pvz, aš pergyvenu kad būsiu namely su kokiom nors mažvaikėm , kurios norės naktį tik ramiai miegot, arba visą dieną lakuoti nagus, nesusibendrausiu ir panašiai... : D
Atgal į viršų Go down
emutex

emutex

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptyTr. 05 04 2011, 19:50

gal but kad ir as viena warysiu. tik dar nezinau su kuo man ten patekt. ir jop aisku truputi bijau kad nesusibendrausiu su busimom kambariokem. sunny
Atgal į viršų Go down
Ive*

Ive*

Female
Pranešimų skaičius : 262
Pamaina. : 6 ;}
Namelis. : 21
Registration date : 2009-04-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptyTr. 05 04 2011, 20:17

draugė rašo:
Monita. rašo:
Evucius rašo:

Yra , pvz, aš pergyvenu kad būsiu namely su kokiom nors mažvaikėm , kurios norės naktį tik ramiai miegot, arba visą dieną lakuoti nagus, nesusibendrausiu ir panašiai... : D

Nebus, vadovai vistiek atsizvelgia i amziu apgyvendindami, manau tikrai tarp bendraamziu busi ;}
Atgal į viršų Go down
EmCė

EmCė

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptyTr. 05 04 2011, 22:32

emutex rašo:
gal but kad ir as viena warysiu. tik dar nezinau su kuo man ten patekt. ir jop aisku truputi bijau kad nesusibendrausiu su busimom kambariokem. sunny
tai va jug yra forumai, gali jau bandyti "susibendrauti" su visais, ir patikek manim, balsiai ne ta vieta, kur liktum be draugo 5 pamainos chat'as. - Page 4 387329
Atgal į viršų Go down
Lė.

Lė.

Female
Pranešimų skaičius : 47
Pamaina. : 5 pamaina
Namelis. : 11b
Registration date : 2011-02-21

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptyŠt. 05 07 2011, 17:14

EmCė rašo:
emutex rašo:
tai va jug yra forumai, gali jau bandyti "susibendrauti" su visais, ir patikek manim, balsiai ne ta vieta, kur liktum be draugo 5 pamainos chat'as. - Page 4 387329

Nevisalaik. Dažniausiai taip ir būna, kad visi susigrupavę, ir bendrauja tik tarpusavy. scratch Nesuprantu tokių flegmų.
Atgal į viršų Go down
sume

Female
Pranešimų skaičius : 14
Namelis. : 14
Registration date : 2011-02-28

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptyŠt. 05 07 2011, 17:28

Tai nereikia išvis kreipti dėmesio į kitus, nemanau, kad jiems rūpi, kaip kiti bendrauja. Aš pvz žinau su kuo varysiu jau, bet nesu nusiteikus taip, kad vien su tais žmonėmis ir leisiu laiką. Be to, žinai ką reiškia flegma? Nes flegma reiškia lėtas, o čia visai ne į temą parašei : DDDDD
Atgal į viršų Go down
Lė.

Lė.

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptyŠt. 05 07 2011, 18:07

sume rašo:
Tai nereikia išvis kreipti dėmesio į kitus, nemanau, kad jiems rūpi, kaip kiti bendrauja. Aš pvz žinau su kuo varysiu jau, bet nesu nusiteikus taip, kad vien su tais žmonėmis ir leisiu laiką. Be to, žinai ką reiškia flegma? Nes flegma reiškia lėtas, o čia visai ne į temą parašei : DDDDD

Nu sorr, įpratus nenormaliom reikšmėm šnekėt. :DD
Atgal į viršų Go down
emutex

emutex

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptyŠt. 05 07 2011, 19:21

suprantat del ko klausiu, pas mane cia tokia beda ispuole. buvau susitarus su dviem klasiokem varyt, tada apie stovykla suzinojo ir viena tokia panai is kiemo ir ji uzsimane varyt. bet mano klasiokes jos nekencia o ji irgi ju nemegsta. tai wa klasiokes nori kad buciau su jom vienam nameli, o drauge mana nor kad su ja buciau nes ji pati irgi pirma kart waro tai truputi gal nedrasu vienai.tai cia dar newiskas. jei buciau su klasiokem, tai net nezinau su kuom as i tus balsius nuwaryciau, nes ten viena uzsikaprizavo kad po viena warytumem. o jei su kita drauge, tai ji mane nuveztu..... nu zdz. pasimetus esu ir nezinau ar iswis verta man tada waryt nes bijau wiena likt...
Atgal į viršų Go down
Sima

Sima

Pranešimų skaičius : 70
Miestas. : Mžk
Pamaina. : tai turbut 5
Registration date : 2010-03-17

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptyŠt. 05 07 2011, 21:06

nesijaudink, viena tikrai neliksi :) o jei nenori su niekuom pyktis, manyciau, kad gal vaziuok tada viena ir galesi bendrauti tiek su klasiokem tiek su kiemo drauge. Ir siaip juk bendraamziu bus taip, kad viena manau neliksi Wink
Atgal į viršų Go down
draugė

draugė

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptyŠt. 05 07 2011, 21:14

emutex rašo:
suprantat del ko klausiu, pas mane cia tokia beda ispuole. buvau susitarus su dviem klasiokem varyt, tada apie stovykla suzinojo ir viena tokia panai is kiemo ir ji uzsimane varyt. bet mano klasiokes jos nekencia o ji irgi ju nemegsta. tai wa klasiokes nori kad buciau su jom vienam nameli, o drauge mana nor kad su ja buciau nes ji pati irgi pirma kart waro tai truputi gal nedrasu vienai.tai cia dar newiskas. jei buciau su klasiokem, tai net nezinau su kuom as i tus balsius nuwaryciau, nes ten viena uzsikaprizavo kad po viena warytumem. o jei su kita drauge, tai ji mane nuveztu..... nu zdz. pasimetus esu ir nezinau ar iswis verta man tada waryt nes bijau wiena likt...
Kažkokie vaikų žaidimai :D Maždaug : "arba tu važiuoji su manim, arba tu man nedraugė " sry, bet juokinga :D
Atgal į viršų Go down
sume

Female
Pranešimų skaičius : 14
Namelis. : 14
Registration date : 2011-02-28

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptyŠt. 05 07 2011, 21:18

Su kuo linksmiau varyk.
Arba geriau su ta mergaite, kur viena pati varo. Gi vis tiek, ji viena, o tos kitos vis tiek gi ne po viena, o dviese. Be to, rizikuosi, jeigu su tomis 2 pasiliksi, nes nežinai kaip nuvažiuosi, o su ta kita nebus problemų, nes kaip supratau nuveš.
Aišku čia tik mano nuomonė, aš tavo vietoj taip daryčiau, o tu jau pati rinkis, kaip tau geriau.
Atgal į viršų Go down
Lė.

Lė.

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptySk. 05 08 2011, 12:53

Vistiek, taip ar anaip vienai neteks būt. Aš irgi viena važiavau, nors žinojau, kad iš Panevėžio ten bus draugų. Nors ir buvom vienam namely, vienam kambary, bet vistiek bendravau su kito kambario merginom, su kuriom susipažinau stovykloj. Wink
Atgal į viršų Go down
EmCė

EmCė

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 EmptySk. 05 08 2011, 15:38

emutex rašo:
tikri draugai nevers tau rinktis taip, kaip vercia tos tavo klasiokes 5 pamainos chat'as. - Page 4 818743
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as.   5 pamainos chat'as. - Page 4 Empty

Atgal į viršų Go down

5 pamainos chat'as.
Atgal į viršų 
Puslapis 47Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Diskotekos.
» 3 pamainos chat'as.
» 2 pamainos chat'as.
» 2 pamainos chat'as