| 5 pamainos chat'as. | |
|
+41BlackCurrant Agnė. Aida Eva69 deima Tautvis9 Klaas Rytis@ Evucius Ive* draugė gabanna emutex vviva smiltele1720 Sima Spurga Devola* Monita. Dalia EmCė Keksas.:> Bitute kamileliukas Dovile Darellis Lė. siiiipa gorry Jappy ievuliuxe Cindy viktorike15 Greta1998 shanel** Orinta Kristulle sume DomuKa GabiiTė Lexia. 45 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
emutex
Pranešimų skaičius : 19 Age : 26 Miestas. : Raseiniai Pamaina. : 5 Registration date : 2011-04-20
| Temos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as. Sk. 04 24 2011, 21:45 | |
| ir ash i 5pm. o ka jus desites...? | |
|
| |
Spurga
Pranešimų skaičius : 19 Age : 25 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 5 Namelis. : nežinau ;)) Registration date : 2011-04-09
| |
| |
emutex
Pranešimų skaičius : 19 Age : 26 Miestas. : Raseiniai Pamaina. : 5 Registration date : 2011-04-20
| Temos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as. Kv. 04 28 2011, 17:04 | |
| kaip manot kiek pinigu reiketu detis? as tai kazkur paskaiciavau kad gal jei i diena tilpti i 10Lt. tai ir 100Lt. uztektu. tik idomu ka jus manot ir kiek desites? | |
|
| |
EmCė
Pranešimų skaičius : 198 Age : 31 Miestas. : Kaunas Pamaina. : 6, kaip visada Namelis. : 14 b Registration date : 2009-07-11
| Temos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as. Kv. 04 28 2011, 17:21 | |
| 10lt i diena per akis | |
|
| |
gabanna
Pranešimų skaičius : 1 Age : 28 Miestas. : Palanga Registration date : 2011-03-28
| Temos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as. Št. 04 30 2011, 21:17 | |
| Aš galvoju ar važiuoti, nes draugė negali, o vienai nedrąsu pirmą kartą. Patarkit kaip jūs darytumėt? Ir būtent galvoju, kad į 5 pamainą :) | |
|
| |
Monita.
Pranešimų skaičius : 51 Age : 27 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 5 Namelis. : 18 Registration date : 2011-04-02
| Temos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as. Št. 04 30 2011, 21:28 | |
| - gabanna rašo:
- Aš galvoju ar važiuoti, nes draugė negali, o vienai nedrąsu pirmą kartą. Patarkit kaip jūs darytumėt? Ir būtent galvoju, kad į 5 pamainą :)
nėr čia ko bijot, aš taipat pirma kart vyksiu ir viena, ir tikiuos jog visi draugiški, amžiaus diskriminacijos nera žodžiu susibendrausi. ) | |
|
| |
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as. Sk. 05 01 2011, 12:07 | |
| gabanna, aišku važiuuuoook! patirtis už save kalba - vienam daug fainiau važiuoti nei su draugais iš savo miesto. Juk tam ir važiuoji į stovyklą, kad susirasti naujų draugų! | |
|
| |
draugė
Pranešimų skaičius : 4 Age : 28 Miestas. : Vilnius Pamaina. : vis dėlto 5 :D Registration date : 2011-04-10
| Temos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as. Sk. 05 01 2011, 17:11 | |
| Aš taip pat važiuoju viena ir pirmą kartą, bet kažkodėl man vienodai dėl to :D | |
|
| |
Ive*
Pranešimų skaičius : 262 Age : 29 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 6 ;} Namelis. : 21 Registration date : 2009-04-25
| Temos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as. Pir. 05 02 2011, 09:33 | |
| - emutex rašo:
- kaip manot kiek pinigu reiketu detis? as tai kazkur paskaiciavau kad gal jei i diena tilpti i 10Lt. tai ir 100Lt. uztektu. tik idomu ka jus manot ir kiek desites?
Nu ka žinau, gi kas dien vistiek nesipirksi ten visko, maisto duoda, ir vistiek atsiveši kažko, manau per daug tas 100Lt, jau 50 lt per akis ;DD | |
|
| |
Monita.
Pranešimų skaičius : 51 Age : 27 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 5 Namelis. : 18 Registration date : 2011-04-02
| Temos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as. Pir. 05 02 2011, 16:00 | |
| - draugė rašo:
- Aš taip pat važiuoju viena ir pirmą kartą, bet kažkodėl man vienodai dėl to :D
Pritariu, visai vienodai, per galvą gi niekas neduos.:DD | |
|
| |
Evucius
Pranešimų skaičius : 13 Age : 27 Miestas. : Skuodo r. Pamaina. : 6 Registration date : 2011-05-03
| Temos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as. Antr. 05 03 2011, 20:04 | |
| Važiuosiu ir aš turbūt į 5 pamainą. Bet truputi bijau. :D | |
|
| |
Monita.
| Temos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as. Tr. 05 04 2011, 15:34 | |
| - Evucius rašo:
- Važiuosiu ir aš turbūt į 5 pamainą. Bet truputi bijau. :D
Nėra ko iš tikruju, nėra del ko pergyvent, po pirmo karto galn et sugryšt noresi, man tai kai pripasakojo jog ten taip nerealu, tai vienodai rodo viena ar ne, žodžiu tikuos jog viskas bus puiku. ^_^ | |
|
| |
draugė
Pranešimų skaičius : 4 Age : 28 Miestas. : Vilnius Pamaina. : vis dėlto 5 :D Registration date : 2011-04-10
| Temos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as. Tr. 05 04 2011, 18:27 | |
| - Monita. rašo:
- Evucius rašo:
Nėra ko iš tikruju, nėra del ko pergyvent, po pirmo karto galn et sugryšt noresi, man tai kai pripasakojo jog ten taip nerealu, tai vienodai rodo viena ar ne, žodžiu tikuos jog viskas bus puiku. ^_^ Yra , pvz, aš pergyvenu kad būsiu namely su kokiom nors mažvaikėm , kurios norės naktį tik ramiai miegot, arba visą dieną lakuoti nagus, nesusibendrausiu ir panašiai... : D | |
|
| |
emutex
| Temos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as. Tr. 05 04 2011, 19:50 | |
| gal but kad ir as viena warysiu. tik dar nezinau su kuo man ten patekt. ir jop aisku truputi bijau kad nesusibendrausiu su busimom kambariokem. | |
|
| |
Ive*
Pranešimų skaičius : 262 Age : 29 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 6 ;} Namelis. : 21 Registration date : 2009-04-25
| Temos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as. Tr. 05 04 2011, 20:17 | |
| - draugė rašo:
- Monita. rašo:
- Evucius rašo:
Nėra ko iš tikruju, nėra del ko pergyvent, po pirmo karto galn et sugryšt noresi, man tai kai pripasakojo jog ten taip nerealu, tai vienodai rodo viena ar ne, žodžiu tikuos jog viskas bus puiku. ^_^ Yra , pvz, aš pergyvenu kad būsiu namely su kokiom nors mažvaikėm , kurios norės naktį tik ramiai miegot, arba visą dieną lakuoti nagus, nesusibendrausiu ir panašiai... : D Nebus, vadovai vistiek atsizvelgia i amziu apgyvendindami, manau tikrai tarp bendraamziu busi ;} | |
|
| |
EmCė
Pranešimų skaičius : 198 Age : 31 Miestas. : Kaunas Pamaina. : 6, kaip visada Namelis. : 14 b Registration date : 2009-07-11
| |
| |
Lė.
Pranešimų skaičius : 47 Age : 26 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 5 pamaina Namelis. : 11b Registration date : 2011-02-21
| |
| |
sume
Pranešimų skaičius : 14 Age : 27 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 5 Namelis. : 14 Registration date : 2011-02-28
| Temos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as. Št. 05 07 2011, 17:28 | |
| Tai nereikia išvis kreipti dėmesio į kitus, nemanau, kad jiems rūpi, kaip kiti bendrauja. Aš pvz žinau su kuo varysiu jau, bet nesu nusiteikus taip, kad vien su tais žmonėmis ir leisiu laiką. Be to, žinai ką reiškia flegma? Nes flegma reiškia lėtas, o čia visai ne į temą parašei : DDDDD | |
|
| |
Lė.
Pranešimų skaičius : 47 Age : 26 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 5 pamaina Namelis. : 11b Registration date : 2011-02-21
| Temos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as. Št. 05 07 2011, 18:07 | |
| - sume rašo:
- Tai nereikia išvis kreipti dėmesio į kitus, nemanau, kad jiems rūpi, kaip kiti bendrauja. Aš pvz žinau su kuo varysiu jau, bet nesu nusiteikus taip, kad vien su tais žmonėmis ir leisiu laiką. Be to, žinai ką reiškia flegma? Nes flegma reiškia lėtas, o čia visai ne į temą parašei : DDDDD
Nu sorr, įpratus nenormaliom reikšmėm šnekėt. :DD | |
|
| |
emutex
| Temos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as. Št. 05 07 2011, 19:21 | |
| suprantat del ko klausiu, pas mane cia tokia beda ispuole. buvau susitarus su dviem klasiokem varyt, tada apie stovykla suzinojo ir viena tokia panai is kiemo ir ji uzsimane varyt. bet mano klasiokes jos nekencia o ji irgi ju nemegsta. tai wa klasiokes nori kad buciau su jom vienam nameli, o drauge mana nor kad su ja buciau nes ji pati irgi pirma kart waro tai truputi gal nedrasu vienai.tai cia dar newiskas. jei buciau su klasiokem, tai net nezinau su kuom as i tus balsius nuwaryciau, nes ten viena uzsikaprizavo kad po viena warytumem. o jei su kita drauge, tai ji mane nuveztu..... nu zdz. pasimetus esu ir nezinau ar iswis verta man tada waryt nes bijau wiena likt... | |
|
| |
Sima
Pranešimų skaičius : 70 Age : 29 Miestas. : Mžk Pamaina. : tai turbut 5 Registration date : 2010-03-17
| Temos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as. Št. 05 07 2011, 21:06 | |
| nesijaudink, viena tikrai neliksi :) o jei nenori su niekuom pyktis, manyciau, kad gal vaziuok tada viena ir galesi bendrauti tiek su klasiokem tiek su kiemo drauge. Ir siaip juk bendraamziu bus taip, kad viena manau neliksi | |
|
| |
draugė
| Temos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as. Št. 05 07 2011, 21:14 | |
| - emutex rašo:
- suprantat del ko klausiu, pas mane cia tokia beda ispuole. buvau susitarus su dviem klasiokem varyt, tada apie stovykla suzinojo ir viena tokia panai is kiemo ir ji uzsimane varyt. bet mano klasiokes jos nekencia o ji irgi ju nemegsta. tai wa klasiokes nori kad buciau su jom vienam nameli, o drauge mana nor kad su ja buciau nes ji pati irgi pirma kart waro tai truputi gal nedrasu vienai.tai cia dar newiskas. jei buciau su klasiokem, tai net nezinau su kuom as i tus balsius nuwaryciau, nes ten viena uzsikaprizavo kad po viena warytumem. o jei su kita drauge, tai ji mane nuveztu..... nu zdz. pasimetus esu ir nezinau ar iswis verta man tada waryt nes bijau wiena likt...
Kažkokie vaikų žaidimai :D Maždaug : "arba tu važiuoji su manim, arba tu man nedraugė " sry, bet juokinga :D | |
|
| |
sume
Pranešimų skaičius : 14 Age : 27 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 5 Namelis. : 14 Registration date : 2011-02-28
| Temos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as. Št. 05 07 2011, 21:18 | |
| Su kuo linksmiau varyk. Arba geriau su ta mergaite, kur viena pati varo. Gi vis tiek, ji viena, o tos kitos vis tiek gi ne po viena, o dviese. Be to, rizikuosi, jeigu su tomis 2 pasiliksi, nes nežinai kaip nuvažiuosi, o su ta kita nebus problemų, nes kaip supratau nuveš. Aišku čia tik mano nuomonė, aš tavo vietoj taip daryčiau, o tu jau pati rinkis, kaip tau geriau. | |
|
| |
Lė.
| Temos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as. Sk. 05 08 2011, 12:53 | |
| Vistiek, taip ar anaip vienai neteks būt. Aš irgi viena važiavau, nors žinojau, kad iš Panevėžio ten bus draugų. Nors ir buvom vienam namely, vienam kambary, bet vistiek bendravau su kito kambario merginom, su kuriom susipažinau stovykloj. | |
|
| |
EmCė
| Temos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as. Sk. 05 08 2011, 15:38 | |
| - emutex rašo:
- suprantat del ko klausiu, pas mane cia tokia beda ispuole. buvau susitarus su dviem klasiokem varyt, tada apie stovykla suzinojo ir viena tokia panai is kiemo ir ji uzsimane varyt. bet mano klasiokes jos nekencia o ji irgi ju nemegsta. tai wa klasiokes nori kad buciau su jom vienam nameli, o drauge mana nor kad su ja buciau nes ji pati irgi pirma kart waro tai truputi gal nedrasu vienai.tai cia dar newiskas. jei buciau su klasiokem, tai net nezinau su kuom as i tus balsius nuwaryciau, nes ten viena uzsikaprizavo kad po viena warytumem. o jei su kita drauge, tai ji mane nuveztu..... nu zdz. pasimetus esu ir nezinau ar iswis verta man tada waryt nes bijau wiena likt...
tikri draugai nevers tau rinktis taip, kaip vercia tos tavo klasiokes | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: 5 pamainos chat'as. | |
| |
|
| |
| 5 pamainos chat'as. | |
|