Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Šokių maratonas.

Go down 
+53
gertra
oswa
Gargame
cukrinukė
Skysun
samanta19971
Advokatė
Cemy
Samber
Gabi012
vytas22
Gretjulia
Dovile
otilia
Immortality
Dark*Wild
pupuoga
Egle*
Etsun
Ive*
Eclips'e
emibodi
Simm*~
*Mrs
Gucka
brigute*
Aistule
Bitute
zemuoge
Ramunė.
Wik.
Šiiubiidiiubii
Trešnėxxx
mellanie
mingaille
MauzYtja
Dey*
waldusia
Edvis *BaD*DiCk*
Dalia
nirvana.
karolė.
Audrutea
Daigona.
Lauryna
DaftPunk
agnėėxD
*Safyra*
Quanna
D0minyka
Inesiox
Ugnė.
Lexia.
57 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next
AutoriusPranešimas
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

Šokių maratonas. - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptyTr. 07 08 2009, 19:54

negi? ;o
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female
Pranešimų skaičius : 739
Miestas. : Palanga[Šventoji]
Pamaina. : 3.
Registration date : 2009-03-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptyKv. 07 09 2009, 09:34

ėm.. ilgaaa istorija. man buvo pritaikyta nuolaidą ,dėl tokių gan svarbių priežačių ,jeigu kam būtų įdomu papasakosiu ,kodėl teko vienai dalyvaut ;DD tada ,anaiptol, linksma nebuvo, bet geroji Vilma sunkiai ,bet leido.
Atgal į viršų Go down
agnėėxD

agnėėxD

Pranešimų skaičius : 286
Miestas. : Vilnius.;D
Pamaina. : penkta! ^^
Registration date : 2009-01-02

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptyKv. 07 09 2009, 09:39

Šiiubiidiiubii rašo:
ėm.. ilgaaa istorija. man buvo pritaikyta nuolaidą ,dėl tokių gan svarbių priežačių ,jeigu kam būtų įdomu papasakosiu ,kodėl teko vienai dalyvaut ;DD tada ,anaiptol, linksma nebuvo, bet geroji Vilma sunkiai ,bet leido.

man įdomu;DD
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptyKv. 07 09 2009, 10:14

Ėchėm.. nu tai papasakosiu ;DD
Esu žmogus ,kuris žiauriai siekia tikslo, kad ir ką reiktų paaukot, kad ir kaip tai būtų brangų, aš darau viską ,kad pasiekčiau savo tikslo. Viską. Esu daug tikslų sau kelianti. Užsispyrus ;p. Nežinau ar tai gerai ,ar blogai ,bet kartais tai skaudina ne tik aplinkinius ,bet kartais ir mane ne kaip paveikia. Na tai štai. Pernai laimėjau šokių maratoną su tokia drauge. Tokio amžiaus būdama. Tai buvo kone žiauriai didelis pasiekimas man ,ir mane smarkiai pakylėjo. Nuo tų metų laimėjimo aš kasdien laukdavo balsių ,o ypač juose -šokių maratono. TAi man reiškė labai daug ką. Vieni laukia kol mamos jiems nupirks gražius triūsikėlius, kiti laukia gerų orų, treti naujos tėvų mašinos.. O aš laukiau maratono. Diena iš dienos. Kažkodėl laukiau ir tos draugės ,su kuria laimėjau. Gal tai ir kvaila ,bet ji man buvo ,kaip Dievas ,nuvesiantis į nuotykius ir laimėjimus. Įsivaizdavau maratoną tik su ja. Taip lėkė dienos. Ir štai ,ji viena diena per skype`ą prasitarė ,kad ji taip pat jo laukia. Tai mane dar labiau iškėlė. O gi sakoma ,kuo aukščiau išsikėli (nebūtinai save ,bet net savo norus ir svajones, kad ir kokios jos būtų naivios) tuo skaudžiau nusileidi. Na, mes su ja susitikom balsiuos. Gyvenom vienam nemely. Vienoj pusėj. Gėriau ir pasisekt negalėjo. Viskas ėjo ,kaip per sviestą. Kasdien ją kamantinėjau `Ar varysim į šokių maratoną? ar varysim?`. Ji visada atsakydavo tuo savo gniuždančių mane atsakymu `nežinau`. Nekenčiu neapsisprendimo. Tai mane žudo. Aš jau geriau iškart sužinau ,kad nieko nebus ,negu tikiuosi ir laukiu. Bet aš nepasidaviau. Buvo daug pasiveržiančių su manim dalyvauti. Bet aš su niekuom nenorėjau -tik su ja. Pagaliau atėjo ta diena. Šokių maratonas. Mano svajonė- jame sudalyvaut, o gal net ir laimėt. Visi ,kurie visdar tikėjosi su manim sudalyvaut buvo nuvilti ,nes aš pasižadėjau dalyvaut tik su vienu žmogumi. Jie išsiskirstė poromis. Užsiregistravo. PAgaliau ji sutiko dalyvauti. Pasižadėjo. aš jau ruošiausi. Staiga jai iškilo ,kažkokių kvailų smulkmeniškų bėdų. Ką apsirenkti. Visi jos šortai purvini. Taigi ji užsiožiava man viską sušikti. Viską. Pasakė ,kad gerti jokių būdų neims. Sakė ,kad apsirengs ,kaip norės. O ji norėjo ,kuo šilčiau. Nors oras buvo puikus jin užsidėjo džemperį ir džinsus ,kai tuo taprų visi ėjo kone su maudymosi kostiumėliais. Jos nuotaika buvo žiauri. Tada tiesiai šviesiai jai pasakiau `Klausyk. Jeigu dabar stengsiesi visas mano svajones sužlugdyti ,žadi čia ožiuotis, arba tavo nuotaika sušikta -tai geriau nedalyvaujam. Tai kaip? Pralinksmėsi ir nusiraminsi ar nedalyvaujam?` Jin tylėjo. 10 minučių pratylėjo. registracija ėjo į galą. Ir tada ji pasakė `nedalyvauju.`. Kad ir kokia tai jums smulkmena pasirodytų ,tai man tapo visų svajonių sužlugymu. Visų. Vos neapsiverkiau. Bandžiau ją įkalbėti ,daug ką žadėjau. Bet ji nekreipė į tai dėmesio. Aš tegalėjau žiūrėti į lūbas. Visos draugės šįkart siūlėsi pagelbėti ir sudalyvauti su manimi. Bet pasakiau ,kad dabar porų tikrai neardysiu, ypač jeigu jos jau užsiregistravusios. Taigi visi išėjo ruoštis. Nusprendžiau nueiti palaikyti. Nutaisiau malonią miną, šypseną. Pabandžiau sulaužyti tą taisyklę ,kad jeigu atve ,kas nors įskaudina turi būti liūdnas. Ne. Kodėl turėčiau? Nueisiu pasilinksminti. ;D Nusipirkau ledų. Persirengiau ,lyg iš tikro dlayvaučiau. Tuo tarpu įpusėjo pirmoji šokių maratono daina. Palikau draugę vieną. Visi kiti buvo išėję palaikyti. Taigi. Peržengiau tas ribas `dalyvaujančių`. Ir šokau. Žinojau ,kad mane aprėks ,kad čia įėjau ,bet man buvo tas pats. Taškiausi lyg dalyvaučiau. Pagalvojau -pajuokaukim. Priėjau prie Vilmos ,kuri tvarkė muziką. Atėjau ir sakau `GAliu dalyvaut? Šoku bene nuo pradžių. Tik neturiu poros. Mane paliko.` Pagalvojau Vilma pasakys ,kad baigčiau juokauti ,bet ji tik sutiko. MAn atvipo žandikaulis. Galiu dalyvauti. Pasiekti savo tikslo. Parodyti draugei ,ko ji būtų pasiekusi ,jeigu ne tas jos kvailas užsispyrimas įskaudinti. Nusprendžiau laimėti. Įsikibti į savo tikslą visom jėgom. Priėjau prie dalyvaujančių. Ir taip sakant ,taškiausi. Su draugėm pajuokavomn ,kas būtų jei iš tikro laimėčiau ,o jos iškristų. Jos prižadėjo mane palaikyti. Žinoma, melavo. Jos iškrito. Niekas ,praktiškai, manęs nepalaikė. Bet nebuvo laiko parintis. Artėjome prie galo. Aš jau beveik pasiekiau svao tikslą. Nebuvo laiko mąstyti. Atėjo draugė. Ji tik galėjo stebėtis ,kad aš beveik laimėjau. Viena. Ir man jos nereikėjo. Dabar žibnojau ,kad pilnai galima pasitikėti tik savimi. Šokau basa. Nutrynė pusles. Puslę prasidūčiau. Vėliau atsivėrė žaizda. Bėgo kraujas ,bet aš nenustojau. Visi šaukė ,kokia neteisibė leisti dlayvauti vienai. Visi sakė ,kad man be šansų laimėti. Ir štai. Aš laimėjau. Viena. Išdidi. Iškėlusi galva. Apkabinau draugę. Padėkojau Vilmai už supratingumą. Viskas. : ) Nebuvo laiko pykti. Suradau jėgų viską pamiršti ir siekti tikslo toliau. Man nesutrugdė jokios kliūtys. Jokios. Like a Star @ heaven Wink
Atgal į viršų Go down
*Safyra*

*Safyra*

Female
Pranešimų skaičius : 158
Miestas. : Netoli Jurbarko xD
Pamaina. : 2009-4
Namelis. : Vuobanančike xD
Registration date : 2009-01-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptyKv. 07 09 2009, 10:17

Oh Gash, daug skaityt.
Einu paskaitysiu ;D
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptyKv. 07 09 2009, 10:19

;DD šaunu ,kad prasinešei ,nes mes tavęs ilgą laiką tikrai pasigesime ;DD Laughing Like a Star @ heaven Rolling Eyes
Atgal į viršų Go down
agnėėxD

agnėėxD

Pranešimų skaičius : 286
Miestas. : Vilnius.;D
Pamaina. : penkta! ^^
Registration date : 2009-01-02

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptyKv. 07 09 2009, 10:23

aww Laughing
šaunuolė tu,kad sugebėjai taip šauniai sudalyvaut alien
Atgal į viršų Go down
*Safyra*

*Safyra*

Female
Pranešimų skaičius : 158
Miestas. : Netoli Jurbarko xD
Pamaina. : 2009-4
Namelis. : Vuobanančike xD
Registration date : 2009-01-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptyKv. 07 09 2009, 10:24

Smagu, kad sugebėjai viską pamiršt.
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptyKv. 07 09 2009, 10:25

;DD šiaip jau ,tai visiškai nebūdinga man ,todėl jaučiausi itin keistai ;p nors aš save ir galėčiau ri negalėčiau poxuistu pavadint ;DD kaip kada.
Atgal į viršų Go down
Etsun

Etsun

Female
Pranešimų skaičius : 96
Miestas. : Mažeikiai
Pamaina. : 06'07'08'09'10 - 4 pamaina. (:
Registration date : 2009-05-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptyKv. 07 09 2009, 10:27

Šookau užpraitais, puse valandos bereikėjo. ; )
Praėjusiais irgi, bet šokau tik dėl malonumo, nes šokau su 10-mete. ;> Laughing
Atgal į viršų Go down
karolė.

karolė.

Female
Pranešimų skaičius : 663
Miestas. : Klaipėda.;}*
Pamaina. : ketvirtaa.
Namelis. : I wear my sunglasses at night.*
Registration date : 2009-02-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptyKv. 07 09 2009, 12:50

orašokom apie 3 valandas, bet paksui išėjom savo noru, nes pradėjo pilvus ir man kojas skaudėt.;D
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female
Pranešimų skaičius : 599
Miestas. : siauliai :)
Pamaina. : #4
Namelis. : what the fish?
Registration date : 2008-03-16

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptyKv. 07 09 2009, 13:33

saunu kad sudalyvavai lol!
Atgal į viršų Go down
Gargame

Gargame

Female
Pranešimų skaičius : 71
Miestas. : Akmenės raj.
Pamaina. : 3 ;]
Registration date : 2009-06-16

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptyKv. 07 09 2009, 21:21

Nedalyvavom nebuvo nuotaikos is pradziu, poto ji atsirado tai su drauge uz ribu taskemes iki galo, linksmai laika praleidom, palaikem savus, dvi poros is musu ir draugu namelio laimejo ;]
Atgal į viršų Go down
Cemy

Cemy

Female
Pranešimų skaičius : 396
Miestas. : Skuodas
Pamaina. : 09m.-7pam., 10m.-5pam. ;]
Registration date : 2009-06-17

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptyPen. 07 10 2009, 17:55

O tie vadovai kur stebi tą visą maratoną labai griežti?
Ar nemeta lauk už tai, kad per žemai kojas kelnoji ar prededi
'vaikščioti'?
Atgal į viršų Go down
https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000562411013
karolė.

karolė.

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptyPen. 07 10 2009, 19:06

Cemy rašo:
O tie vadovai kur stebi tą visą maratoną labai griežti?
Ar nemeta lauk už tai, kad per žemai kojas kelnoji ar prededi
'vaikščioti'?
mum viena vadovė prigasino kad jei nekilnosi kojų išmes.;D
Atgal į viršų Go down
Cemy

Cemy

Female
Pranešimų skaičius : 396
Miestas. : Skuodas
Pamaina. : 09m.-7pam., 10m.-5pam. ;]
Registration date : 2009-06-17

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptyŠt. 07 11 2009, 00:16

Dar gerai, kad bent perspėja ;DDD o ne iš kart meta ;D
Atgal į viršų Go down
https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000562411013
karolė.

karolė.

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptyŠt. 07 11 2009, 08:44

Cemy rašo:
Dar gerai, kad bent perspėja ;DDD o ne iš kart meta ;D
tj jin mum taip prieš patį maratoną dar pasakė.;D
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptyŠt. 07 11 2009, 09:08

buvo kažkokie du iš 17 ar 16 namelio septyniolykmečiai paskirti.. vienas eina ,eina ir sako:
-NESUSTOJAM
nors aš taškaus ,kaip besugebu..
Kitas tyliai rpiena ,pašnabžda `Panos, aš už jus.` aš tokia `Kodėl už mus? O.x` tas toks `Nes jūs gerai varot. Laimėkit!!` :DD o šiaip.. griežtai, griežtai, pasakyčiau.. ant pačio galo galvojau ,kad mirsiu ,iš kojos taškės kraujai ,o Petkus pradėjo kalbėt `Šokam su pritūpimais. tūpt. Stot. Tūpt. Stot.` dabar tai atrodo vieni niekai ,bet tada.. galvojau mirsiu.. vėliau liepė su pašokinėjimais.. vėliau rankų neleido nuleist.. kažkoks košmaras ,blmb. lol! aš tokia `JUSTAI, užsikišk, kąą..` tas toks `Kas yraaa?!!` :DD nu žo..
Atgal į viršų Go down
samanta19971

samanta19971

Female
Pranešimų skaičius : 124
Miestas. : Joniškis
Pamaina. : 2009 - 2 ,2010 - 3 ,2011 - 5 ,2012 - 5 ,2013- 5
Namelis. : neturi reiksmes
Registration date : 2009-04-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptyŠt. 07 11 2009, 09:58

Šiiubiidiiubii rašo:
Ėchėm.. nu tai papasakosiu ;DD
Esu žmogus ,kuris žiauriai siekia tikslo, kad ir ką reiktų paaukot, kad ir kaip tai būtų brangų, aš darau viską ,kad pasiekčiau savo tikslo. Viską. Esu daug tikslų sau kelianti. Užsispyrus ;p. Nežinau ar tai gerai ,ar blogai ,bet kartais tai skaudina ne tik aplinkinius ,bet kartais ir mane ne kaip paveikia. Na tai štai. Pernai laimėjau šokių maratoną su tokia drauge. Tokio amžiaus būdama. Tai buvo kone žiauriai didelis pasiekimas man ,ir mane smarkiai pakylėjo. Nuo tų metų laimėjimo aš kasdien laukdavo balsių ,o ypač juose -šokių maratono. TAi man reiškė labai daug ką. Vieni laukia kol mamos jiems nupirks gražius triūsikėlius, kiti laukia gerų orų, treti naujos tėvų mašinos.. O aš laukiau maratono. Diena iš dienos. Kažkodėl laukiau ir tos draugės ,su kuria laimėjau. Gal tai ir kvaila ,bet ji man buvo ,kaip Dievas ,nuvesiantis į nuotykius ir laimėjimus. Įsivaizdavau maratoną tik su ja. Taip lėkė dienos. Ir štai ,ji viena diena per skype`ą prasitarė ,kad ji taip pat jo laukia. Tai mane dar labiau iškėlė. O gi sakoma ,kuo aukščiau išsikėli (nebūtinai save ,bet net savo norus ir svajones, kad ir kokios jos būtų naivios) tuo skaudžiau nusileidi. Na, mes su ja susitikom balsiuos. Gyvenom vienam nemely. Vienoj pusėj. Gėriau ir pasisekt negalėjo. Viskas ėjo ,kaip per sviestą. Kasdien ją kamantinėjau `Ar varysim į šokių maratoną? ar varysim?`. Ji visada atsakydavo tuo savo gniuždančių mane atsakymu `nežinau`. Nekenčiu neapsisprendimo. Tai mane žudo. Aš jau geriau iškart sužinau ,kad nieko nebus ,negu tikiuosi ir laukiu. Bet aš nepasidaviau. Buvo daug pasiveržiančių su manim dalyvauti. Bet aš su niekuom nenorėjau -tik su ja. Pagaliau atėjo ta diena. Šokių maratonas. Mano svajonė- jame sudalyvaut, o gal net ir laimėt. Visi ,kurie visdar tikėjosi su manim sudalyvaut buvo nuvilti ,nes aš pasižadėjau dalyvaut tik su vienu žmogumi. Jie išsiskirstė poromis. Užsiregistravo. PAgaliau ji sutiko dalyvauti. Pasižadėjo. aš jau ruošiausi. Staiga jai iškilo ,kažkokių kvailų smulkmeniškų bėdų. Ką apsirenkti. Visi jos šortai purvini. Taigi ji užsiožiava man viską sušikti. Viską. Pasakė ,kad gerti jokių būdų neims. Sakė ,kad apsirengs ,kaip norės. O ji norėjo ,kuo šilčiau. Nors oras buvo puikus jin užsidėjo džemperį ir džinsus ,kai tuo taprų visi ėjo kone su maudymosi kostiumėliais. Jos nuotaika buvo žiauri. Tada tiesiai šviesiai jai pasakiau `Klausyk. Jeigu dabar stengsiesi visas mano svajones sužlugdyti ,žadi čia ožiuotis, arba tavo nuotaika sušikta -tai geriau nedalyvaujam. Tai kaip? Pralinksmėsi ir nusiraminsi ar nedalyvaujam?` Jin tylėjo. 10 minučių pratylėjo. registracija ėjo į galą. Ir tada ji pasakė `nedalyvauju.`. Kad ir kokia tai jums smulkmena pasirodytų ,tai man tapo visų svajonių sužlugymu. Visų. Vos neapsiverkiau. Bandžiau ją įkalbėti ,daug ką žadėjau. Bet ji nekreipė į tai dėmesio. Aš tegalėjau žiūrėti į lūbas. Visos draugės šįkart siūlėsi pagelbėti ir sudalyvauti su manimi. Bet pasakiau ,kad dabar porų tikrai neardysiu, ypač jeigu jos jau užsiregistravusios. Taigi visi išėjo ruoštis. Nusprendžiau nueiti palaikyti. Nutaisiau malonią miną, šypseną. Pabandžiau sulaužyti tą taisyklę ,kad jeigu atve ,kas nors įskaudina turi būti liūdnas. Ne. Kodėl turėčiau? Nueisiu pasilinksminti. ;D Nusipirkau ledų. Persirengiau ,lyg iš tikro dlayvaučiau. Tuo tarpu įpusėjo pirmoji šokių maratono daina. Palikau draugę vieną. Visi kiti buvo išėję palaikyti. Taigi. Peržengiau tas ribas `dalyvaujančių`. Ir šokau. Žinojau ,kad mane aprėks ,kad čia įėjau ,bet man buvo tas pats. Taškiausi lyg dalyvaučiau. Pagalvojau -pajuokaukim. Priėjau prie Vilmos ,kuri tvarkė muziką. Atėjau ir sakau `GAliu dalyvaut? Šoku bene nuo pradžių. Tik neturiu poros. Mane paliko.` Pagalvojau Vilma pasakys ,kad baigčiau juokauti ,bet ji tik sutiko. MAn atvipo žandikaulis. Galiu dalyvauti. Pasiekti savo tikslo. Parodyti draugei ,ko ji būtų pasiekusi ,jeigu ne tas jos kvailas užsispyrimas įskaudinti. Nusprendžiau laimėti. Įsikibti į savo tikslą visom jėgom. Priėjau prie dalyvaujančių. Ir taip sakant ,taškiausi. Su draugėm pajuokavomn ,kas būtų jei iš tikro laimėčiau ,o jos iškristų. Jos prižadėjo mane palaikyti. Žinoma, melavo. Jos iškrito. Niekas ,praktiškai, manęs nepalaikė. Bet nebuvo laiko parintis. Artėjome prie galo. Aš jau beveik pasiekiau svao tikslą. Nebuvo laiko mąstyti. Atėjo draugė. Ji tik galėjo stebėtis ,kad aš beveik laimėjau. Viena. Ir man jos nereikėjo. Dabar žibnojau ,kad pilnai galima pasitikėti tik savimi. Šokau basa. Nutrynė pusles. Puslę prasidūčiau. Vėliau atsivėrė žaizda. Bėgo kraujas ,bet aš nenustojau. Visi šaukė ,kokia neteisibė leisti dlayvauti vienai. Visi sakė ,kad man be šansų laimėti. Ir štai. Aš laimėjau. Viena. Išdidi. Iškėlusi galva. Apkabinau draugę. Padėkojau Vilmai už supratingumą. Viskas. : ) Nebuvo laiko pykti. Suradau jėgų viską pamiršti ir siekti tikslo toliau. Man nesutrugdė jokios kliūtys. Jokios. Like a Star @ heaven Wink

atleisk as atsilikele esu ir nzn ka reiskia taskytis?gal su vandeniu? lol! siaip del pusliu buciau nesokus
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptyŠt. 07 11 2009, 10:07

Taškytis.. ėm.. jo ,taškytis tai tik balionėliais.. Like a Star @ heaven
Atgal į viršų Go down
samanta19971

samanta19971

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptyŠt. 07 11 2009, 10:09

Šiiubiidiiubii rašo:
Taškytis.. ėm.. jo ,taškytis tai tik balionėliais.. Like a Star @ heaven

ne nu normaliau
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptyŠt. 07 11 2009, 10:18

nu gerai.. taškytis ,kaip ir smarkiai šokti :DD tokioj debilizmo formoj amn tas žodis ,ebt aš prie jo pratusi ,tad perdaug nesijaudinu ,kaip tai skambėtų nežinantiems :DD Like a Star @ heaven
Atgal į viršų Go down
samanta19971

samanta19971

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptyŠt. 07 11 2009, 14:36

Šiiubiidiiubii rašo:
nu gerai.. taškytis ,kaip ir smarkiai šokti :DD tokioj debilizmo formoj amn tas žodis ,ebt aš prie jo pratusi ,tad perdaug nesijaudinu ,kaip tai skambėtų nežinantiems :DD Like a Star @ heaven

kaip keistai cia Wink
Atgal į viršų Go down
oswa

oswa

Pranešimų skaičius : 38
Miestas. : Krt
Pamaina. : 4 =)
Namelis. : bilikox :D
Registration date : 2009-07-08

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptySk. 07 12 2009, 14:31

Biski filmavau maratono pradzia :D

1 video
https://www.youtube.com/watch?v=SY8QSdbQ8Y8

2 video
https://www.youtube.com/watch?v=_BGXlgg4rsM
isiklausykit kaip justas gaidina viena ciuva :D
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 EmptySk. 07 12 2009, 14:48

OOO :DDD gerai ,kad aš kitam šone buvau ir manęs visiškai nesimatė :DD
mačiau daug pažįstamų veidų ,bet kaip Justas dergės taip ir nenugirdau ,gal aš kokia gluša? :DD
Iš ko jis ten dergės? Like a Star @ heaven
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Šokių maratonas.   Šokių maratonas. - Page 9 Empty

Atgal į viršų Go down

Šokių maratonas.
Atgal į viršų 
Puslapis 912Pereiti prie : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-