Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Diskotekos.

Go down 
+63
agabela
cukrinukė
omg
Velnias
Skysun
Iewoote15
Immortality
Advokatė
Cemy
Samber
Gretjulia
Dovile
foxxxy3
Greta.*
otilia
Gabrielė
Gb
Mantas
Aistule
Dark*Wild
Ive*
Kresnute*
Rugsell
Eclips'e
sandmone.
brigute*
mingaille
monikute
Raudona]~
Gucka
gabryte
Wik.
Ramunė.
zemuoge
~&ampltGeruTia&gt
eXclusive
Šiiubiidiiubii
Rokėnas.
MauzYtja
ShiRaK
guminukeV
*Mrs
miaau
Daigona.
Dalia
mellanie
Milda
Dey*
Miglioš D
Egle*
PetKus
karolė.
Magly
kivis
DaftPunk
*Safyra*
Quanna
agnėėxD
D0minyka
Inesiox
Ugnė.
nirvana.
Lexia.
67 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21  Next
AutoriusPranešimas
Ugnė.
Moderatorius.
Moderatorius.
Ugnė.

Female
Pranešimų skaičius : 1146
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : '09 6pam
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

Diskotekos. - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptyPen. 06 12 2009, 21:35

Šiiubiidubii, kai reikia, aš mamai pripasakoju taip, kad abejonių jokių nekyla.
Taip ir šį kartą nutiko :D
nespėjau išdėstyti visos kalbos, kai tikslas buvo pasiektas.
Žinoma, visas Turkijas teks atidėti kitiems metams ir panašiai,
beet koks skirtumas? B a l s i a i šimtąkart svarbiau man. :D
Nu dar teks pora pirmokų ar antrokų visą liepą prižiūrėt, bet dzin balalaika.

DaftPunk, aha, jeigu nerealiai nepasiligosiu arba Lėbartuose neatsidursiu. (tfu tfu tfu)
Like a Star @ heaven

Ėėm, o dabar grįžkim prie temos gal. :>
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptyPen. 06 12 2009, 21:37

omg. Turkiją iškeisti į balsius?
Niekad taip negalėčiau. Shocked
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male
Pranešimų skaičius : 858
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:)
Namelis. : 17
Registration date : 2008-07-30

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptyPen. 06 12 2009, 21:41

Ko cia negalet? :) Toj turkijoje dabar kas antras lietuvis apsibuna. Kaip kiti juokiasi is to kurorto (cia ne as taip sugalvojau) sako "benamiu kurortas".. ;D

Pats jau buves kazkiek jau :) tai beto dar visas gyvenimas pries akis. Balsiuose reik pabut, o veliau ir kitur pabusi. Gi balsiai tik iki 18, o i turkija kada megsti.
Atgal į viršų Go down
Ugnė.
Moderatorius.
Moderatorius.
Ugnė.

Female
Pranešimų skaičius : 1146
Pamaina. : '09 6pam

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptyPen. 06 12 2009, 21:42

ŽuŽu, nu čia tokia įdomi situaciją gaunas.
Rupjūtį turėjau važiuoti į Turkiją, bet rugpjūčio galui
jau turiu lėktuvo bilietus skrydžiui į Vokietiją.
Jeigu varysiu į Turkiją, o vos grįžus į Vokietiją, tai kažkaip nefainai bus.
Geriau kažkokią pertrauką padaryt tarp kelionių.
Toliau, galėčiau per rudens atostogas į Turkiją, bet tada būna jau ganėtinai šalta ir dar ne sezonas.
Lieka tik kiti metai. Cool
Dzin, tiek laukiau, tai dar palauksiu :>
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptyPen. 06 12 2009, 21:58

Na aš asmeniškai net negalvočiau jei lieptų rinktis. Man asmeniškai balsiai išvis nieko ypatingo. Na smagu ir tiek. Bet tik dėl to, kad pabūt va čia su draugais ir panašiai, ir vasarą kur nors pabūt ne ant 'asfalto'. Į turkiją važiavau ir pavasarį ir gal dar rudenį važiuosim ir paskui kitais metais ir šiaip niekada neiškeisčiau turkijos į balsius. Nieko juose ypatingo nematau. Ah tik pagalvoju ir noriu atgal. I love you

Brukne, aišku.

P.S.Aš tai galėčiau keliaut ir keliaut. Myliu keliones I love you
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female
Pranešimų skaičius : 739
Miestas. : Palanga[Šventoji]
Pamaina. : 3.
Registration date : 2009-03-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptyPen. 06 12 2009, 22:06

ŽuŽu rašo:
Na aš asmeniškai net negalvočiau jei lieptų rinktis. Man asmeniškai balsiai išvis nieko ypatingo. Na smagu ir tiek. Bet tik dėl to, kad pabūt va čia su draugais ir panašiai, ir vasarą kur nors pabūt ne ant 'asfalto'. Į turkiją važiavau ir pavasarį ir gal dar rudenį važiuosim ir paskui kitais metais ir šiaip niekada neiškeisčiau turkijos į balsius. Nieko juose ypatingo nematau.

Brukne, aišku.

Aš tai galėčiau kelaut ir keliaut. Myliu keliones I love you

balsiai taip pat yra savotiška kelionė..
aš laikausi tokios nuomonės..
man truputi keista kai lietuviai nėra buvę gražiausiuose Lietuvos miestuose.. nematę įžymių skulptūrų, nepabuvoję gražiuosiuose varėnos miškuose.. bet jau aplėkę visokias Turkijas ir t.t.
taip, į Turkija keliauti nuostabu ,bet dar iki galo neištirėnėti mūsų krašta, kuom lietuva blogesnė? dėl klimato? bet kaip mes ,lietuviai, be žiemos?? nu niekaip.. bent jau aš ;pp
mes su tėvais kiekvieną vasaros galą važiuojame turnė po Lietuvą.. afro
Vilnius, Trakai, Druskininkai, Molėtai ;pp
o tada.. kai pažįstų Savo Lietuvėlę.. ją dar kartą, ir dar kartą įsimyliu iš naujo.. ir tiek daug pamatau.. keliauju po pasaulį ;pp
balsiai.. kaip viena iš tų kelionių.. pažinti savą kultūra, žmonės ,jaunimą.. ten KAIMAS.. bet ten neįsivaizduojamai smagu. I love you
beto daugelis į Turkija važiuoja poilsinių kelionių..
o aš poilsinių kelionių pakęst negaliu..
gi išsidrėbę pagulėt pliaže ,ar ant stogo galim ir prie namų.. į baseinus galim nueit kasdien ,jei tik noro yra.. nesupantu žmonių ,kurie važiuoja į tas Turkijas, deginas ,bambas išvertę, pliuškenas baseinuos..
Jeigu ko ir važiuočiau į tokį kraštą ,tai tikrai ne pliuškentis :)
nebent su viskuom susipažinus ,galima eit pailsėt, ir šiaip :)
na, čia mano nuomonė. Laughing Rolling Eyes
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptyPen. 06 12 2009, 22:28

As ir is one.lt grupes ir is forumo jau pastebejau, kad ZuZu ne tokie balsiai ir axujeni :) Gal kazko tau ten truksta. Prabangos? Kazko?.. Man atmosfera balsiuose, zmones, visa veikla kas ten vyksta yra nuostabu. Visi mano kambariokai uzspaude savo gerkles, pagurklyje jausdami kartely laikemes, kad nenuriedetu kokia asara. Beveik visa stovykla verke preitamet pas mus pamainoj, nu tai mano manymu labai daug ta vieta reiskia. Turkija? Damn.. kurortas ir tiek, kuriame dar bus sansu pabuti begale kartu. Cekija, Egiptas, Lenkija, Latvija, Slovakija, Vokietija, Rusija. Nu pabuvojau salyse. Tikrai labai idomu, taciau as zinau, kad balsiai paskutini kart man tad juos branginsiu labai. Kaip sakiau jau bus sansu dar pabuvot visur, o Balsiuose ne. Matai tau ZuZu ten nieko ypatingo, man ten kazkas tokio labai ypatingo :) bent jau ana met buvo. Nezinau kaip bus siemet, bet tikiuos ne blogiau nei ana met.
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Pamaina. : 6.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptyPen. 06 12 2009, 22:35

O man ir Balsiai ir užsienis - viiskas patinka. Rolling Eyes tačiau, kaip kažkas minėjo:
iki 18m. jokių užsienių - tik Balsiai.
Po 18m - lėksim į užsienius. Like a Star @ heaven
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
nirvana.

nirvana.

Female
Pranešimų skaičius : 1464
Miestas. : zoo
Pamaina. : 4!
Registration date : 2008-03-27

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptyŠt. 06 13 2009, 11:08

man balsiai ir užsienis - ganėtinai vienodi dalykai. turkija ir balsiai - abu dalykai turi daug savo pliusų. ir čia labiau pagal žmogų, kur jam patinka. balsiai labiau mėgstantiems pašėlt ir išsiduoti su draugais ; D, o turkijoje... dažniausiai būna taip, jog išsidrėbi ant rankšluostuko.. pasiimi storą knygą.. guli... : D
man irgi labiau prie širdies balsiai, tarp kitko inlove
Atgal į viršų Go down
Ramunė.

Ramunė.

Female
Pranešimų skaičius : 102
Miestas. : Šiauliai
Pamaina. : 5
Registration date : 2009-03-15

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptyŠt. 06 13 2009, 16:43

Aš tai aplamai esu įsimylėjusi tas keliones. I love you Man tik keliauti ir keliauti.Bet tai pat begalo myliu Balsius. nod Bet šiaip tai labai sunku yra kai reikia pasirinkti.Buvo praeitais metais tokia situacija,na negalėjau važiuoti į Balsius ir į Slovakiją ir į Vokietiją lėkiau. Nerealūs įspūdžiai,kalnai,gamta ir t.t. Bet tikrai niekada negalėčiau pasakyti,kad Balsiai yra kažkas neypatingo. What a Face
Tiek visokiausių įspūdžių,nuotykių.Ech,atrodo tiek visko prisiminti. I love you

Beje kažkas minėjo apie poilsines ir pažintines keliones. Pati esu pažintinių ekskursijų mėgėja,bet niekada neprošal kai į ekskursijos eigą būna įmaišyta viena ar kita diena poilsio, o dar geriau kad viskas būtų kartu. Tai pažintinės ir poilsinės ekskursijos. Like a Star @ heaven

Dar buvo užsiminta apie Lietuvos grožybes. Pritariu,kad Lietuvoje tiek gražių vaizdų,tai pat įvairių įspūdžių. Bet kartais juk taip norisi išvykti svetur,ten, ko nėra čia. Rolling Eyes
Kad ir pamatyti kalnus.. inlove ar įspūdingo dydžio krioklius.

batman
Atgal į viršų Go down
Daigona.
Moderatorius.
Moderatorius.
Daigona.

Female
Pranešimų skaičius : 1351
Registration date : 2008-03-08

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptyŠt. 06 13 2009, 19:52

ŽuŽu, patikėk, kai Tau sueis 18m. tikrai taip nekalbėsi.
Pagalvok, kiek naujų draugų susirandi, kiek nuotykių, įspūdžių ir t.t. ten nutinka.
Gal ir nieko ypatigo dabar atrodo. Tačiau.
Leisk apklausti, o kodėl išvis važiuoji tada?
Jei net negalvojusi iškeistum į kelionę po Turkiją ar kitur.
Juk už tuos pinigus galėtum laisvai išvažiuot į užsienį paatostogaut.
*
Keista man ši vasara bus be Balsių. ;//
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptyŠt. 06 13 2009, 22:54

Tiesą sakant važiuoju ir į Turkiją ir į balsius. Tikrai šnekėsiu taip pat. Važiuoju kaip minėjau tik dėl to, kad nebūt ant asfalto visą laiką. Pabūt 'kažkur kitur'.
P.S.Beje mes šeimoj nelabai mėgstam pažintines keliones. Per daug visokio malimosi. Ir taip tas laikas greitai prabėga, tai mes mieliau poilsiaujam. Beje. Nepatinka man Lietuvos klimatas ir aš asmeniškai nieko joje gražaus nematau. Nestumsiu aš ant nieko, tiesiog pasakau savo nuomonę. Nesu patriotė. Nemyliu savo gimtinės. Esu tokia kokia esu ir niekas mano požiūrio nepakeis.
P.P.S. Atsimenu kaip jau vidury pamainos norėjau lėkti iš čia namo, nes man buvo neįdomu ir viskas ten nepatiko. Ne prabangos trūko. Tiesiog man nepatiko. Šiemet žinau, kad bus kitaip. Eilinį sykį pasakysiu tą patį - kompanija kita. Su jom visur nuostabu...
Atgal į viršų Go down
PetKus

PetKus

Male
Pranešimų skaičius : 60
Miestas. : Mažeikiai
Pamaina. : nezinau :)
Namelis. : Dj
Registration date : 2009-02-03

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptySk. 06 14 2009, 13:13

Isduosiu keleta paslapciu :) Nesenai i balsius gavome NEREALU APSVIETIMA !!! Diskotekos pasakiskos, garsas labai silpnas, bet dar viena paslapti isduosiu - trecios pamainos gale bus 2KW garso (palyginus, kad dabar yra apie 250W).. Taip kad diskotekos bus unreal, tik reik nenudurnet ir kad neismestu laukan :D
Atgal į viršų Go down
http://www.djscene.lt
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Pamaina. : 6.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptySk. 06 14 2009, 13:29

Petkau, o m g. varysim, kas be ko. afro
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
DaftPunk

DaftPunk

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptySk. 06 14 2009, 16:30

Citata :
Isduosiu keleta paslapciu :) Nesenai i balsius gavome NEREALU APSVIETIMA !!! Diskotekos pasakiskos, garsas labai silpnas, bet dar viena paslapti isduosiu - trecios pamainos gale bus 2KW garso (palyginus, kad dabar yra apie 250W).. Taip kad diskotekos bus unreal, tik reik nenudurnet ir kad neismestu laukan :D

O damn! Dude... As tave itin pamegt spejau ;DD peace Apsvietimas tai cia dar nieko, bet del tu dvieju kilovatu as tau atsidekot kaip nors noreciau ;DD Jeigu bus tie pora kw bus didziausias respect'as. Butent ko man truko. Trankumo, garso toje saleleje :) Su geru garsu gal net man minimalo nereikes ;D Uzteks elementaraus house'o, bet cia tiesiog fantastisko naujienos. Pamenu kai i 10-os klases isleistuves praejusiais metais pasiemem pora kilovatu issinomavom. Issisprogdinom galim sakyt visi save ;D rock
As lenkiuosi pries tave rimtai ;D bow Tu Dievas :)
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptySk. 06 14 2009, 16:38

PetKus rašo:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
spėsiu paklausyt very happy ir noriu paklausyt. very happy o va, dabar ne tik dėl dj bus smagiau į diskotekas eit :)
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

Pranešimų skaičius : 255
Registration date : 2009-05-21

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptySk. 06 14 2009, 18:45

tikiosi kad dabar bus kitaip nei ankščiau..eidavom į diskoteka ir tuščia :D dabar visi lėkte lėks trankytis vos išgirde muzikos garsus. aleliuja Petkau I love you very happy bow oj ,bus dievas girdi :DDDDp
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptySk. 06 14 2009, 20:16

Dark*Wild rašo:
tikiosi kad dabar bus kitaip nei ankščiau..eidavom į diskoteka ir tuščia :D dabar visi lėkte lėks trankytis vos išgirde muzikos garsus. aleliuja Petkau I love you very happy bow oj ,bus dievas girdi :DDDDp

kokie pamišėliai :DD
džiaugsmo pilnos kelnės.. ;pp
šiaip rimtai fainai I love you
Atgal į viršų Go down
Greta.*

Female
Pranešimų skaičius : 14
Registration date : 2009-06-15

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptyPir. 06 15 2009, 11:46

Rock. ;D Cool Laughing
Pamenu kasdien eidavau, nekart nepraleidau. ;D afro
Ir top'iškiausia buvo, kai atėjom... Mes penki, ar 7, ir dvi panos taškos. ;D. Shocked Laughing
Tai juokoooo buvoo. ;D cowboy
Dabar gal bus kitaip. ;D nezinau music music
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptyPir. 06 15 2009, 12:09

Greta.* rašo:
Rock. ;D Cool Laughing
Pamenu kasdien eidavau, nekart nepraleidau. ;D afro
Ir top'iškiausia buvo, kai atėjom... Mes penki, ar 7, ir dvi panos taškos. ;D. Shocked Laughing
Tai juokoooo buvoo. ;D cowboy
Dabar gal bus kitaip. ;D nezinau music music

pas mus daaug būdavo ,buvo visi padėję koks garsas ,muzika ,ir apšvietimas ,bet dabar bus dar kiečiau I love you
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptyPir. 06 15 2009, 18:37

nu sakau pas mane kaip pas Greta žmoniu belekaip mažai. nejauku net šokti Shocked affraid lol! bjauru būdavo . dažnai net neidavau šokti. mindavau koki mylyma tinklini pažaisti I love you
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptyPir. 06 15 2009, 18:39

jo, jei nori naktį kasytis visus šonus, vakare tinklinį žaisti pats tas ; D inlove
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptyPir. 06 15 2009, 18:51

niekaip negaliu įveikti šios silpnybės.:DDD jmj. negaliu be tinklo aš Laughing Cool tongue I love you
o ką veikti. tie uodai visur lenda :D bent jau judu žaisdama. tampu sunkiau pasiekiamu taikiniu:DDD What a Face
Atgal į viršų Go down
Ramunė.

Ramunė.

Female
Pranešimų skaičius : 102
Pamaina. : 5
Registration date : 2009-03-15

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptyPir. 06 15 2009, 21:04

Petkau, puikios naujienos. alien
Atgal į viršų Go down
foxxxy3

foxxxy3

Female
Pranešimų skaičius : 46
Pamaina. : 3
Registration date : 2009-06-08

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 EmptyPir. 06 15 2009, 21:30

turkijoi buvau 6 sykius, ir ta šlaly žiauriai myliu bet kaip rinkčiausi tarp balsiu ir turkijos ?
scratch
net neisivaizduoju tai du labai skirtingi dalykai.....]\
šais metais rinkčiausi tik balsius o kitais nžn... affraid

o del diskoteku tai labai, labai šaunu... affraid inlove

Paskutinį kartą redagavo foxxxy3, Pir. 06 15 2009, 21:32. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 15 Empty

Atgal į viršų Go down

Diskotekos.
Atgal į viršų