| Diskotekos. | |
|
+63agabela cukrinukė omg Velnias Skysun Iewoote15 Immortality Advokatė Cemy Samber Gretjulia Dovile foxxxy3 Greta.* otilia Gabrielė Gb Mantas Aistule Dark*Wild Ive* Kresnute* Rugsell Eclips'e sandmone. brigute* mingaille monikute Raudona]~ Gucka gabryte Wik. Ramunė. zemuoge ~&ltGeruTia> eXclusive Šiiubiidiiubii Rokėnas. MauzYtja ShiRaK guminukeV *Mrs miaau Daigona. Dalia mellanie Milda Dey* Miglioš D Egle* PetKus karolė. Magly kivis DaftPunk *Safyra* Quanna agnėėxD D0minyka Inesiox Ugnė. nirvana. Lexia. 67 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Ugnė. Moderatorius.
Pranešimų skaičius : 1146 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : '09 6pam Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Pen. 06 12 2009, 21:35 | |
| Šiiubiidubii, kai reikia, aš mamai pripasakoju taip, kad abejonių jokių nekyla. Taip ir šį kartą nutiko :D nespėjau išdėstyti visos kalbos, kai tikslas buvo pasiektas. Žinoma, visas Turkijas teks atidėti kitiems metams ir panašiai, beet koks skirtumas? B a l s i a i šimtąkart svarbiau man. :D Nu dar teks pora pirmokų ar antrokų visą liepą prižiūrėt, bet dzin balalaika.
DaftPunk, aha, jeigu nerealiai nepasiligosiu arba Lėbartuose neatsidursiu. (tfu tfu tfu)
Ėėm, o dabar grįžkim prie temos gal. :> | |
|
| |
Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Pen. 06 12 2009, 21:37 | |
| omg. Turkiją iškeisti į balsius? Niekad taip negalėčiau. | |
|
| |
DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Pen. 06 12 2009, 21:41 | |
| Ko cia negalet? :) Toj turkijoje dabar kas antras lietuvis apsibuna. Kaip kiti juokiasi is to kurorto (cia ne as taip sugalvojau) sako "benamiu kurortas".. ;D
Pats jau buves kazkiek jau :) tai beto dar visas gyvenimas pries akis. Balsiuose reik pabut, o veliau ir kitur pabusi. Gi balsiai tik iki 18, o i turkija kada megsti. | |
|
| |
Ugnė. Moderatorius.
Pranešimų skaičius : 1146 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : '09 6pam Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| |
| |
Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Pen. 06 12 2009, 21:58 | |
| Na aš asmeniškai net negalvočiau jei lieptų rinktis. Man asmeniškai balsiai išvis nieko ypatingo. Na smagu ir tiek. Bet tik dėl to, kad pabūt va čia su draugais ir panašiai, ir vasarą kur nors pabūt ne ant 'asfalto'. Į turkiją važiavau ir pavasarį ir gal dar rudenį važiuosim ir paskui kitais metais ir šiaip niekada neiškeisčiau turkijos į balsius. Nieko juose ypatingo nematau. Ah tik pagalvoju ir noriu atgal. Brukne, aišku. P.S.Aš tai galėčiau keliaut ir keliaut. Myliu keliones | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
Pranešimų skaičius : 739 Age : 27 Miestas. : Palanga[Šventoji] Pamaina. : 3. Registration date : 2009-03-10
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Pen. 06 12 2009, 22:06 | |
| - ŽuŽu rašo:
- Na aš asmeniškai net negalvočiau jei lieptų rinktis. Man asmeniškai balsiai išvis nieko ypatingo. Na smagu ir tiek. Bet tik dėl to, kad pabūt va čia su draugais ir panašiai, ir vasarą kur nors pabūt ne ant 'asfalto'. Į turkiją važiavau ir pavasarį ir gal dar rudenį važiuosim ir paskui kitais metais ir šiaip niekada neiškeisčiau turkijos į balsius. Nieko juose ypatingo nematau.
Brukne, aišku.
Aš tai galėčiau kelaut ir keliaut. Myliu keliones balsiai taip pat yra savotiška kelionė.. aš laikausi tokios nuomonės.. man truputi keista kai lietuviai nėra buvę gražiausiuose Lietuvos miestuose.. nematę įžymių skulptūrų, nepabuvoję gražiuosiuose varėnos miškuose.. bet jau aplėkę visokias Turkijas ir t.t. taip, į Turkija keliauti nuostabu ,bet dar iki galo neištirėnėti mūsų krašta, kuom lietuva blogesnė? dėl klimato? bet kaip mes ,lietuviai, be žiemos?? nu niekaip.. bent jau aš ;pp mes su tėvais kiekvieną vasaros galą važiuojame turnė po Lietuvą.. Vilnius, Trakai, Druskininkai, Molėtai ;pp o tada.. kai pažįstų Savo Lietuvėlę.. ją dar kartą, ir dar kartą įsimyliu iš naujo.. ir tiek daug pamatau.. keliauju po pasaulį ;pp balsiai.. kaip viena iš tų kelionių.. pažinti savą kultūra, žmonės ,jaunimą.. ten KAIMAS.. bet ten neįsivaizduojamai smagu. beto daugelis į Turkija važiuoja poilsinių kelionių.. o aš poilsinių kelionių pakęst negaliu.. gi išsidrėbę pagulėt pliaže ,ar ant stogo galim ir prie namų.. į baseinus galim nueit kasdien ,jei tik noro yra.. nesupantu žmonių ,kurie važiuoja į tas Turkijas, deginas ,bambas išvertę, pliuškenas baseinuos.. Jeigu ko ir važiuočiau į tokį kraštą ,tai tikrai ne pliuškentis :) nebent su viskuom susipažinus ,galima eit pailsėt, ir šiaip :) na, čia mano nuomonė. | |
|
| |
DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Pen. 06 12 2009, 22:28 | |
| As ir is one.lt grupes ir is forumo jau pastebejau, kad ZuZu ne tokie balsiai ir axujeni :) Gal kazko tau ten truksta. Prabangos? Kazko?.. Man atmosfera balsiuose, zmones, visa veikla kas ten vyksta yra nuostabu. Visi mano kambariokai uzspaude savo gerkles, pagurklyje jausdami kartely laikemes, kad nenuriedetu kokia asara. Beveik visa stovykla verke preitamet pas mus pamainoj, nu tai mano manymu labai daug ta vieta reiskia. Turkija? Damn.. kurortas ir tiek, kuriame dar bus sansu pabuti begale kartu. Cekija, Egiptas, Lenkija, Latvija, Slovakija, Vokietija, Rusija. Nu pabuvojau salyse. Tikrai labai idomu, taciau as zinau, kad balsiai paskutini kart man tad juos branginsiu labai. Kaip sakiau jau bus sansu dar pabuvot visur, o Balsiuose ne. Matai tau ZuZu ten nieko ypatingo, man ten kazkas tokio labai ypatingo :) bent jau ana met buvo. Nezinau kaip bus siemet, bet tikiuos ne blogiau nei ana met. | |
|
| |
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| |
| |
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Št. 06 13 2009, 11:08 | |
| man balsiai ir užsienis - ganėtinai vienodi dalykai. turkija ir balsiai - abu dalykai turi daug savo pliusų. ir čia labiau pagal žmogų, kur jam patinka. balsiai labiau mėgstantiems pašėlt ir išsiduoti su draugais ; D, o turkijoje... dažniausiai būna taip, jog išsidrėbi ant rankšluostuko.. pasiimi storą knygą.. guli... : D man irgi labiau prie širdies balsiai, tarp kitko | |
|
| |
Ramunė.
Pranešimų skaičius : 102 Age : 29 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 5 Registration date : 2009-03-15
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Št. 06 13 2009, 16:43 | |
| Aš tai aplamai esu įsimylėjusi tas keliones. Man tik keliauti ir keliauti.Bet tai pat begalo myliu Balsius. Bet šiaip tai labai sunku yra kai reikia pasirinkti.Buvo praeitais metais tokia situacija,na negalėjau važiuoti į Balsius ir į Slovakiją ir į Vokietiją lėkiau. Nerealūs įspūdžiai,kalnai,gamta ir t.t. Bet tikrai niekada negalėčiau pasakyti,kad Balsiai yra kažkas neypatingo. Tiek visokiausių įspūdžių,nuotykių.Ech,atrodo tiek visko prisiminti. Beje kažkas minėjo apie poilsines ir pažintines keliones. Pati esu pažintinių ekskursijų mėgėja,bet niekada neprošal kai į ekskursijos eigą būna įmaišyta viena ar kita diena poilsio, o dar geriau kad viskas būtų kartu. Tai pažintinės ir poilsinės ekskursijos. Dar buvo užsiminta apie Lietuvos grožybes. Pritariu,kad Lietuvoje tiek gražių vaizdų,tai pat įvairių įspūdžių. Bet kartais juk taip norisi išvykti svetur,ten, ko nėra čia. Kad ir pamatyti kalnus.. ar įspūdingo dydžio krioklius. | |
|
| |
Daigona. Moderatorius.
Pranešimų skaičius : 1351 Age : 33 Registration date : 2008-03-08
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Št. 06 13 2009, 19:52 | |
| ŽuŽu, patikėk, kai Tau sueis 18m. tikrai taip nekalbėsi. Pagalvok, kiek naujų draugų susirandi, kiek nuotykių, įspūdžių ir t.t. ten nutinka. Gal ir nieko ypatigo dabar atrodo. Tačiau. Leisk apklausti, o kodėl išvis važiuoji tada? Jei net negalvojusi iškeistum į kelionę po Turkiją ar kitur. Juk už tuos pinigus galėtum laisvai išvažiuot į užsienį paatostogaut. * Keista man ši vasara bus be Balsių. ;// | |
|
| |
Dalia
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Št. 06 13 2009, 22:54 | |
| Tiesą sakant važiuoju ir į Turkiją ir į balsius. Tikrai šnekėsiu taip pat. Važiuoju kaip minėjau tik dėl to, kad nebūt ant asfalto visą laiką. Pabūt 'kažkur kitur'. P.S.Beje mes šeimoj nelabai mėgstam pažintines keliones. Per daug visokio malimosi. Ir taip tas laikas greitai prabėga, tai mes mieliau poilsiaujam. Beje. Nepatinka man Lietuvos klimatas ir aš asmeniškai nieko joje gražaus nematau. Nestumsiu aš ant nieko, tiesiog pasakau savo nuomonę. Nesu patriotė. Nemyliu savo gimtinės. Esu tokia kokia esu ir niekas mano požiūrio nepakeis. P.P.S. Atsimenu kaip jau vidury pamainos norėjau lėkti iš čia namo, nes man buvo neįdomu ir viskas ten nepatiko. Ne prabangos trūko. Tiesiog man nepatiko. Šiemet žinau, kad bus kitaip. Eilinį sykį pasakysiu tą patį - kompanija kita. Su jom visur nuostabu... | |
|
| |
PetKus
Pranešimų skaičius : 60 Age : 32 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : nezinau :) Namelis. : Dj Registration date : 2009-02-03
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Sk. 06 14 2009, 13:13 | |
| Isduosiu keleta paslapciu :) Nesenai i balsius gavome NEREALU APSVIETIMA !!! Diskotekos pasakiskos, garsas labai silpnas, bet dar viena paslapti isduosiu - trecios pamainos gale bus 2KW garso (palyginus, kad dabar yra apie 250W).. Taip kad diskotekos bus unreal, tik reik nenudurnet ir kad neismestu laukan :D | |
|
| |
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| |
| |
DaftPunk
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Sk. 06 14 2009, 16:30 | |
| - Citata :
- Isduosiu keleta paslapciu :) Nesenai i balsius gavome NEREALU APSVIETIMA !!! Diskotekos pasakiskos, garsas labai silpnas, bet dar viena paslapti isduosiu - trecios pamainos gale bus 2KW garso (palyginus, kad dabar yra apie 250W).. Taip kad diskotekos bus unreal, tik reik nenudurnet ir kad neismestu laukan :D
O damn! Dude... As tave itin pamegt spejau ;DD Apsvietimas tai cia dar nieko, bet del tu dvieju kilovatu as tau atsidekot kaip nors noreciau ;DD Jeigu bus tie pora kw bus didziausias respect'as. Butent ko man truko. Trankumo, garso toje saleleje :) Su geru garsu gal net man minimalo nereikes ;D Uzteks elementaraus house'o, bet cia tiesiog fantastisko naujienos. Pamenu kai i 10-os klases isleistuves praejusiais metais pasiemem pora kilovatu issinomavom. Issisprogdinom galim sakyt visi save ;D As lenkiuosi pries tave rimtai ;D Tu Dievas :) | |
|
| |
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Sk. 06 14 2009, 16:38 | |
| - PetKus rašo:
- Isduosiu keleta paslapciu :) Nesenai i balsius gavome NEREALU APSVIETIMA !!! Diskotekos pasakiskos, garsas labai silpnas, bet dar viena paslapti isduosiu - trecios pamainos gale bus 2KW garso (palyginus, kad dabar yra apie 250W).. Taip kad diskotekos bus unreal, tik reik nenudurnet ir kad neismestu laukan :D
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! spėsiu paklausyt ir noriu paklausyt. o va, dabar ne tik dėl dj bus smagiau į diskotekas eit :) | |
|
| |
Dark*Wild
Pranešimų skaičius : 255 Age : 32 Registration date : 2009-05-21
| |
| |
Šiiubiidiiubii
Pranešimų skaičius : 739 Age : 27 Miestas. : Palanga[Šventoji] Pamaina. : 3. Registration date : 2009-03-10
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Sk. 06 14 2009, 20:16 | |
| - Dark*Wild rašo:
- tikiosi kad dabar bus kitaip nei ankščiau..eidavom į diskoteka ir tuščia :D dabar visi lėkte lėks trankytis vos išgirde muzikos garsus. aleliuja Petkau oj ,bus dievas girdi :DDDDp
kokie pamišėliai :DD džiaugsmo pilnos kelnės.. ;pp šiaip rimtai fainai | |
|
| |
Greta.*
Pranešimų skaičius : 14 Age : 28 Registration date : 2009-06-15
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Pir. 06 15 2009, 11:46 | |
| | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Pir. 06 15 2009, 12:09 | |
| | |
|
| |
Dark*Wild
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Pir. 06 15 2009, 18:37 | |
| | |
|
| |
nirvana.
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Pir. 06 15 2009, 18:39 | |
| jo, jei nori naktį kasytis visus šonus, vakare tinklinį žaisti pats tas ; D | |
|
| |
Dark*Wild
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Pir. 06 15 2009, 18:51 | |
| | |
|
| |
Ramunė.
Pranešimų skaičius : 102 Age : 29 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 5 Registration date : 2009-03-15
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Pir. 06 15 2009, 21:04 | |
| Petkau, puikios naujienos. | |
|
| |
foxxxy3
Pranešimų skaičius : 46 Age : 29 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 3 Registration date : 2009-06-08
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Pir. 06 15 2009, 21:30 | |
| turkijoi buvau 6 sykius, ir ta šlaly žiauriai myliu bet kaip rinkčiausi tarp balsiu ir turkijos ? net neisivaizduoju tai du labai skirtingi dalykai.....]\ šais metais rinkčiausi tik balsius o kitais nžn... o del diskoteku tai labai, labai šaunu...
Paskutinį kartą redagavo foxxxy3, Pir. 06 15 2009, 21:32. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. | |
| |
|
| |
| Diskotekos. | |
|