|
| Diskotekos. | |
|
+63agabela cukrinukė omg Velnias Skysun Iewoote15 Immortality Advokatė Cemy Samber Gretjulia Dovile foxxxy3 Greta.* otilia Gabrielė Gb Mantas Aistule Dark*Wild Ive* Kresnute* Rugsell Eclips'e sandmone. brigute* mingaille monikute Raudona]~ Gucka gabryte Wik. Ramunė. zemuoge ~&ltGeruTia> eXclusive Šiiubiidiiubii Rokėnas. MauzYtja ShiRaK guminukeV *Mrs miaau Daigona. Dalia mellanie Milda Dey* Miglioš D Egle* PetKus karolė. Magly kivis DaftPunk *Safyra* Quanna agnėėxD D0minyka Inesiox Ugnė. nirvana. Lexia. 67 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Dovile
Pranešimų skaičius : 717 Age : 28 Miestas. : Klaipėda Registration date : 2009-06-10
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Pir. 06 15 2009, 21:31 | |
| y tema. | |
| | | DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Pir. 06 15 2009, 21:33 | |
| Sesis kartus? ;ooo Wtf? Koks tikslas? Man idomu kaip graziau skamba: Esu buves Egipte, Ispanijoje, Italijoje, Graikijoje, Turkijoje, Tunise AR Esu buvus turkijoje sesis kartus. Paaiskinkit kodel zmones lanko ta pacia sali kiekvienais metais kai gali aplankyti daug kitu :) nejaugi vien tik tam kad pigiau po karsta saule pagulet? ;o | |
| | | foxxxy3
Pranešimų skaičius : 46 Age : 29 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 3 Registration date : 2009-06-08
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Pir. 06 15 2009, 21:36 | |
| viai netodel kad pigu... o todel kad ten visai kitoke kultur tradicijos ir kit. taipat ten gali tiek visko pamatyt kad omg ir šeip visi gera pagulet ir po ta saule... | |
| | | DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Pir. 06 15 2009, 22:13 | |
| Nesakau, kad pigu, bet pigiau, nei kitur ;] Esme, kad kodel ten pat vaziuot kiekvienais metais. Gi uz ta kaina ir pridejus dar pinigeliu gali ir kitur ir arciau ir toliau pakeliaut. Daug daugiau visko pamatyt negu ta pacia kultura sesis kartus. ;] na cia tiesiog mano nuomone tokia | |
| | | Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Pir. 06 15 2009, 22:13 | |
| Aš buvau Turkijoj 4 kartus, ir taip pat labai myliu šią šalį, beto koks reikalas važiuoti kitur, jei mes būtent ir gulim ant saulės. O tai yra tikrai tobula. :) Bent man, kam kas patinka. Myliu Turkiją ir man niekas neįrodys, kad ten neįdomu ar balsiai yra geriau. Niekad. :) | |
| | | DaftPunk
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Pir. 06 15 2009, 22:15 | |
| Na jeigu gulet vien ant saules, vien del sito tai tada zinoma sutinku. Vaziuoji ten pat pasikaitint ir aip sakiau visad uz ta pacia daug maz kaina. Neperki kates maise. Bet jeigu jau kazka pazinti nori tai tikrai ko vaziuoti i ta pacia sali. Niekad taip nesivadovauju :) | |
| | | Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Pir. 06 15 2009, 22:33 | |
| Žinoma, jeigu važiuoji kažką pamatyti, tai į vieną vietą važiuoti būti neįdomu, bet aš tai puikiai praleidžiu laiką. Ir pasikaitinu, ir draugų susirandu, ir šiaip nuostabiai praleidžiu laiką. Ah. Noriu vėl ten... :/ | |
| | | Dovile
Pranešimų skaičius : 717 Age : 28 Miestas. : Klaipėda Registration date : 2009-06-10
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Pir. 06 15 2009, 22:36 | |
| Tema: diskotekos. | |
| | | Dark*Wild
Pranešimų skaičius : 255 Age : 32 Registration date : 2009-05-21
| | | | Šiiubiidiiubii
Pranešimų skaičius : 739 Age : 27 Miestas. : Palanga[Šventoji] Pamaina. : 3. Registration date : 2009-03-10
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Antr. 06 16 2009, 14:22 | |
| vistiek vien dėl tos saulės Niekad nevažiuočiau į tą Turkija.. ko jums saulė Lietuvėlėj neįtinka? bambas išdrėbę 6 kartus važiuoja gulėt tiek toli.. kai aš palaukiu geresnio oro.. nueinu į kiemą ir pasideginu.. ir ko ten taip tą Turkiją mylėt? karšta ir tiek. ir dar 4 kartus važiuot ;xx nė velnio tu ten nesusipžįsti su ta kultūra.. kokiais istoriniais įvykiais domiesi? kokius įžymius(ar nebūtinai) architektūrinius statinius matei? tipo susipažinai su papročiais? šventėmis? galų galiausiai su šalies kulinarija? ar užsisakei kokių fry bulvių ir sedėjai prie diiiidžiulio baseino bambą išddrėbus.. ai ,nu, ir dar čia m y l i m i a u s i a s užsiėmimas. Na, gerai, tegu ,tai kažkam patinka. Tegu ,važiuoja ,kad ir 15 kartų per metus.. tik tegul nebando laikyt ,to krašto kažkuom smarkiai pranašesniu už Lietuvą. Nesu aš jokia patriotė ,tik į viską žvelgiu iš šono ir realistiškai. Tad - ar ta šalis kuom geresnė už Lietuvą? *Kas pamanys ,kad klimatu -klys. Kas ,kad ten karščiau? Užtad ten nėra žiemos.. Kai matai tą patį klimatą -vasarą ,visą savo gyvenimą ,nebe toks ir `vertingas` atrodo karštis. Papraščiausia monotonija.. O Lietuva.. Ji yra vidutinio klimato kraštas ,ir yra viena iš nedaugelio ,taip ir nepatirianti tos monotonijos. Pas mus yra ir tikrai karštoka vasara.. Yra ir žiema (dabar dėl globalinio atšilimo, ir šiaip ji būna retesnė ir nebetokia šalta ,bet vistik, ji dar būna.).. Yra pavasaris ,kai galime matyti ,kaip prabunda gamta, skleidžiasi žiedai, ir jais sninga.. Būna ruduo ,kada lapai ,visokiausių atspalvių, visa gama ,visa paletė ,spalvų ,tyliai krenta ir apkloja žemę.. *Kas pamanys, kad turkija vertesnė gamtos groži -klys. Ar jie turi tokius miškus kaip mūsų? ar jie turi tokią augmeniją? Jie to neturi. Šalis paprasta ir mažytė ,ta Lietuva. Labai mažytė. Bet laabai graži. Kur dar Dzūkija.. Na, imkim, kad ir Anykščius.. Kiek ten upokšnių.. kroklių, visokių ežerėlių.. Kiek rezervuarų.. Didžiausi medžiai.. Seniausiais, ir storiausiaias kamienais.. Siekančiais dangų, besiremiančių į debesis.. Chaotiškas klimatas ,taip pat priduoda to grožio.. Na ,kad ir sniga obelų žiedais.. Ir šiaip. Ar Turkija gali pasigirti tuom? Gal ji ir turi kalnus.. Smėlio kopas.. Visokiausius egzotinius augalus ir šiaip. Bet man Lietuvoj daug gražiau. Nors Turkijoj nebuvau ,bet kam man ten? Kiek dar bus laiko nuvažiuoti ten.. Daug ,oi, daug dar metų. *Kas pasakys ,kad ten kultūra labiau išvystyta? Kas ,kad ekonomiškai ,ta šalis daug pranašesnė.. Negi tie poperėliai ,vadinami `pinigais` tokie svarbūs? Jie niekuom nesusiję su kultūra. Atkreipkime dėmesį.. Čia ,Lietuvoj ,nėra nieko įspūdingo, kraštas paprastas ,bet ne prastas. Kodėl žmonės nelinkę manyti ,kad paprastumas puošia? Mes turime puntuko akmenį, muziejų.. daug ,ir visokių keistų ,keisčiausių.. Perfurmerijos muziejuj esat buvę? Oi, gal ten ir nėr kažko ypatingo ,bet ten galima tiek pamatyti.. kaip mūsų kraštas vystėsi.. O matėt akemnų muziejų.. Chėm ,pavadinimą pamiršau ,ne bet nieko :DD jis čia netoli Klaipėdos yra.. nu ,bet paėmė ir užsikirto. Nu, gerai.. čia yra kitų daug architektūrinių paminklų ,ir šiaip nostalgijas kelenčių atsiminimų.. *Kas pasakys ,kad Turkija didingesnė savo istorija? Mūsų šalis ,yra tiek daug mačiusi.. Na ,kad ,paimkim ,mano prosenėlę, kurią dabar ,nedaugelis turim ,bet man pasisekė ,nes mano šeima ilgaamžė ,gal dėl sveiko gvenimo būdo.. Na, jau išklydau.. :DD Pasakoju toliau. Na ,paimkim mano prosenėlę.. Ji žino ir matė tiek ,kiek sudėjus visas Lietuvos istorines (nesvarbu ,ar švietimui skirtas ar šiaip knygas) ji žino daug daugiau ,nei jos.. Ji matė viską.. Jos išminties šaltiniai neaprėpiami.. Kur visos isrojos `Ak, vaike, kai aš buvau jauna..` ,gal kam jų ir būtų nuobodų klausytis ,bet tik ne man. :) Lietuva turtinga.. Kur tie darbštūs patriotai.. Kur dabar jie išnyko? Važiuoja į Turkijas ,išdrebia bambas ,ir drįsta sakyti ,kad nuostabesnio krašto nėra matę. Tai ne Lietuviai. Kas ,kad pase ,yra mažas ,išspaudintas žodelytis `tautybė: lietuvis`.. Jeigu jo širdin nėra įaugęs tas vardas.. Jis niekada nebus lietuviu. Niekada. Niekada. Niekada. Niekada. *Na ir.. Lietuva turtinga savimi. :) savo žmonėmis. Savo patriotas (kurių ,gaila, pastebiu, vis mažiau), savo darbščiais Lietuviais. Ji turtinga savo paprastumu. JI turtinga savo klimatu ,grožiu, kultūra ,papročiais, istorija.. Kuom dar gali būti turtinga šalis?
Na ,o dabar ,kadangi, Turkija toks nuostabus kraštas į kurį taip ir norisi 53 kartą važiuoti ,tai dėstikit, kas ją taip mylit, ir ja taip domities, jos visus pliusus. Ir įrodykit, išdėstikit man argumentus, kodėl Turkija yra geresnė šalis ,nei Lietuva.. Kodėl Turkijoj verta gyventi? :) Ir kuom ji turtingesnė už Lietuvą.? p.s. nepaminėjau Lietuvos kulinarinių papročių, kalbos.. nu ir šiaip.. čia dar mažai išvardinta.. p.p.s. neminėjau minusų Lietuvos ,kurių ,kaip ir visur yra. Na ,kad ir švietimas ,politika, ekonomika. Taip, gal jais Lietuva ir nėra tokia pažengusi ,bet tai gali pakeisti tik pats Ž m o g u s. ;p | |
| | | Šiiubiidiiubii
Pranešimų skaičius : 739 Age : 27 Miestas. : Palanga[Šventoji] Pamaina. : 3. Registration date : 2009-03-10
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Antr. 06 16 2009, 14:24 | |
| ak ,taip.. asiprašau ,kad flūdinu ,bet negalėjau susilaikyti ,neišsakiusi savo nuomonės. Kivirču čia ,tikrai nevyksta. čia vyksta argumentuota diskusija ,nebent aš rašau sienoms ,ir man niekas neatrašys ,bet aš visteik laikysiuos savo... Nebent ,man kas nors įrodytų :p | |
| | | Dovile
| | | | Šiiubiidiiubii
| | | | Dovile
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Antr. 06 16 2009, 14:43 | |
| prisidesiu, prie Karinos. ten kur vaziuojat visi noretu pamatyti musu ziema, taigi mes esam laimingi nes turim ir ziema ir vasara kuri manau paciame ikarštyje nesiskiria nuo turkiškos vasaros. | |
| | | nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Antr. 06 16 2009, 14:45 | |
| šiubidiubi, nūūūūū, tyngiu skaityt. ;| | |
| | | Šiiubiidiiubii
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Antr. 06 16 2009, 15:00 | |
| | |
| | | Šiiubiidiiubii
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Antr. 06 16 2009, 15:01 | |
| - nirvana. rašo:
- šiubidiubi, nūūūūū, tyngiu skaityt. ;|
*ji skuta savo katinui ausis* | |
| | | Dovile
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Antr. 06 16 2009, 15:05 | |
| Dovile ;DD vadinkit kaip norit seip. malonu, beto. | |
| | | Šiiubiidiiubii
| | | | Dovile
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Antr. 06 16 2009, 15:08 | |
| man jis negrazus. vadink kaip nori, aldona irgi man toks nieko visai. gaila, kad ne y mano pamaina varai. nebus progos susipazint ;DD | |
| | | Šiiubiidiiubii
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Antr. 06 16 2009, 15:18 | |
| | |
| | | Dovile
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Antr. 06 16 2009, 15:18 | |
| hollywoode grinai lope tokia. | |
| | | Dark*Wild
Pranešimų skaičius : 255 Age : 32 Registration date : 2009-05-21
| | | | Dovile
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Antr. 06 16 2009, 15:24 | |
| tema: diskotekos. o taip. | |
| | | Dovile
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. Antr. 06 16 2009, 15:26 | |
| pakviesk gal? | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Diskotekos. | |
| |
| | | | Diskotekos. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |