Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Diskotekos.

Go down 
+63
agabela
cukrinukė
omg
Velnias
Skysun
Iewoote15
Immortality
Advokatė
Cemy
Samber
Gretjulia
Dovile
foxxxy3
Greta.*
otilia
Gabrielė
Gb
Mantas
Aistule
Dark*Wild
Ive*
Kresnute*
Rugsell
Eclips'e
sandmone.
brigute*
mingaille
monikute
Raudona]~
Gucka
gabryte
Wik.
Ramunė.
zemuoge
~&ampltGeruTia&gt
eXclusive
Šiiubiidiiubii
Rokėnas.
MauzYtja
ShiRaK
guminukeV
*Mrs
miaau
Daigona.
Dalia
mellanie
Milda
Dey*
Miglioš D
Egle*
PetKus
karolė.
Magly
kivis
DaftPunk
*Safyra*
Quanna
agnėėxD
D0minyka
Inesiox
Ugnė.
nirvana.
Lexia.
67 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Next
AutoriusPranešimas
Dovile

Dovile

Female
Pranešimų skaičius : 717
Miestas. : Klaipėda
Registration date : 2009-06-10

Diskotekos. - Page 16 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyPir. 06 15 2009, 21:31

y tema. cowboy
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male
Pranešimų skaičius : 858
Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:)
Namelis. : 17
Registration date : 2008-07-30

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyPir. 06 15 2009, 21:33

Sesis kartus? ;ooo
Wtf? Koks tikslas?
Man idomu kaip graziau skamba:
Esu buves Egipte, Ispanijoje, Italijoje, Graikijoje, Turkijoje, Tunise
AR
Esu buvus turkijoje sesis kartus.
Paaiskinkit kodel zmones lanko ta pacia sali kiekvienais metais kai gali aplankyti daug kitu :) nejaugi vien tik tam kad pigiau po karsta saule pagulet? ;o
Atgal į viršų Go down
foxxxy3

foxxxy3

Female
Pranešimų skaičius : 46
Miestas. : Šiauliai
Pamaina. : 3
Registration date : 2009-06-08

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyPir. 06 15 2009, 21:36

viai netodel kad pigu... lol!
o todel kad ten visai kitoke kultur tradicijos ir kit.
taipat ten gali tiek visko pamatyt kad omg ir šeip visi gera pagulet ir po ta saule... Rolling Eyes
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyPir. 06 15 2009, 22:13

Nesakau, kad pigu, bet pigiau, nei kitur ;] Esme, kad kodel ten pat vaziuot kiekvienais metais. Gi uz ta kaina ir pridejus dar pinigeliu gali ir kitur ir arciau ir toliau pakeliaut. Daug daugiau visko pamatyt negu ta pacia kultura sesis kartus. ;] na cia tiesiog mano nuomone tokia
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyPir. 06 15 2009, 22:13

Aš buvau Turkijoj 4 kartus, ir taip pat labai myliu šią šalį, beto koks reikalas važiuoti kitur, jei mes būtent ir gulim ant saulės. O tai yra tikrai tobula. :) Bent man, kam kas patinka. Myliu Turkiją ir man niekas neįrodys, kad ten neįdomu ar balsiai yra geriau. Niekad. :)
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyPir. 06 15 2009, 22:15

Na jeigu gulet vien ant saules, vien del sito tai tada zinoma sutinku. Vaziuoji ten pat pasikaitint ir aip sakiau visad uz ta pacia daug maz kaina. Neperki kates maise. Bet jeigu jau kazka pazinti nori tai tikrai ko vaziuoti i ta pacia sali. Niekad taip nesivadovauju :)
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyPir. 06 15 2009, 22:33

Žinoma, jeigu važiuoji kažką pamatyti, tai į vieną vietą važiuoti būti neįdomu, bet aš tai puikiai praleidžiu laiką. Ir pasikaitinu, ir draugų susirandu, ir šiaip nuostabiai praleidžiu laiką. Ah. Noriu vėl ten... :/
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyPir. 06 15 2009, 22:36

Tema: diskotekos. Rolling Eyes
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

Pranešimų skaičius : 255
Registration date : 2009-05-21

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyAntr. 06 16 2009, 12:36

:DDD jo floodinat čia. kiekvieno vis kitoks pasirinkimas lol! Like a Star @ heaven
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female
Pranešimų skaičius : 739
Miestas. : Palanga[Šventoji]
Pamaina. : 3.
Registration date : 2009-03-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyAntr. 06 16 2009, 14:22

vistiek vien dėl tos saulės Niekad nevažiuočiau į tą Turkija.. ko jums saulė Lietuvėlėj neįtinka?
bambas išdrėbę 6 kartus važiuoja gulėt tiek toli.. kai aš palaukiu geresnio oro.. nueinu į kiemą ir pasideginu.. ir ko ten taip tą Turkiją mylėt? karšta ir tiek. ir dar 4 kartus važiuot ;xx nė velnio tu ten nesusipžįsti su ta kultūra.. kokiais istoriniais įvykiais domiesi? kokius įžymius(ar nebūtinai) architektūrinius statinius matei? tipo susipažinai su papročiais? šventėmis? galų galiausiai su šalies kulinarija? ar užsisakei kokių fry bulvių ir sedėjai prie diiiidžiulio baseino bambą išddrėbus.. ai ,nu, ir dar čia m y l i m i a u s i a s užsiėmimas. Na, gerai, tegu ,tai kažkam patinka. Tegu ,važiuoja ,kad ir 15 kartų per metus.. tik tegul nebando laikyt ,to krašto kažkuom smarkiai pranašesniu už Lietuvą. Nesu aš jokia patriotė ,tik į viską žvelgiu iš šono ir realistiškai. Tad - ar ta šalis kuom geresnė už Lietuvą?
*Kas pamanys ,kad klimatu -klys. Kas ,kad ten karščiau? Užtad ten nėra žiemos.. Kai matai tą patį klimatą -vasarą ,visą savo gyvenimą ,nebe toks ir `vertingas` atrodo karštis. Papraščiausia monotonija.. O Lietuva.. Ji yra vidutinio klimato kraštas ,ir yra viena iš nedaugelio ,taip ir nepatirianti tos monotonijos. Pas mus yra ir tikrai karštoka vasara.. Yra ir žiema (dabar dėl globalinio atšilimo, ir šiaip ji būna retesnė ir nebetokia šalta ,bet vistik, ji dar būna.).. Yra pavasaris ,kai galime matyti ,kaip prabunda gamta, skleidžiasi žiedai, ir jais sninga.. Būna ruduo ,kada lapai ,visokiausių atspalvių, visa gama ,visa paletė ,spalvų ,tyliai krenta ir apkloja žemę..
*Kas pamanys, kad turkija vertesnė gamtos groži -klys. Ar jie turi tokius miškus kaip mūsų? ar jie turi tokią augmeniją? Jie to neturi. Šalis paprasta ir mažytė ,ta Lietuva. Labai mažytė. Bet laabai graži. Kur dar Dzūkija.. Na, imkim, kad ir Anykščius.. Kiek ten upokšnių.. kroklių, visokių ežerėlių.. Kiek rezervuarų.. Didžiausi medžiai.. Seniausiais, ir storiausiaias kamienais.. Siekančiais dangų, besiremiančių į debesis.. Chaotiškas klimatas ,taip pat priduoda to grožio.. Na ,kad ir sniga obelų žiedais.. Ir šiaip. Ar Turkija gali pasigirti tuom? Gal ji ir turi kalnus.. Smėlio kopas.. Visokiausius egzotinius augalus ir šiaip. Bet man Lietuvoj daug gražiau. Nors Turkijoj nebuvau ,bet kam man ten? Kiek dar bus laiko nuvažiuoti ten.. Daug ,oi, daug dar metų.
*Kas pasakys ,kad ten kultūra labiau išvystyta? Kas ,kad ekonomiškai ,ta šalis daug pranašesnė.. Negi tie poperėliai ,vadinami `pinigais` tokie svarbūs? Jie niekuom nesusiję su kultūra. Atkreipkime dėmesį.. Čia ,Lietuvoj ,nėra nieko įspūdingo, kraštas paprastas ,bet ne prastas. Kodėl žmonės nelinkę manyti ,kad paprastumas puošia? Mes turime puntuko akmenį, muziejų.. daug ,ir visokių keistų ,keisčiausių.. Perfurmerijos muziejuj esat buvę? Oi, gal ten ir nėr kažko ypatingo ,bet ten galima tiek pamatyti.. kaip mūsų kraštas vystėsi.. O matėt akemnų muziejų.. Chėm ,pavadinimą pamiršau ,ne bet nieko :DD jis čia netoli Klaipėdos yra.. nu ,bet paėmė ir užsikirto. Nu, gerai.. čia yra kitų daug architektūrinių paminklų ,ir šiaip nostalgijas kelenčių atsiminimų..
*Kas pasakys ,kad Turkija didingesnė savo istorija? Mūsų šalis ,yra tiek daug mačiusi.. Na ,kad ,paimkim ,mano prosenėlę, kurią dabar ,nedaugelis turim ,bet man pasisekė ,nes mano šeima ilgaamžė ,gal dėl sveiko gvenimo būdo.. Na, jau išklydau.. :DD Pasakoju toliau. Na ,paimkim mano prosenėlę.. Ji žino ir matė tiek ,kiek sudėjus visas Lietuvos istorines (nesvarbu ,ar švietimui skirtas ar šiaip knygas) ji žino daug daugiau ,nei jos.. Ji matė viską.. Jos išminties šaltiniai neaprėpiami.. Kur visos isrojos `Ak, vaike, kai aš buvau jauna..` ,gal kam jų ir būtų nuobodų klausytis ,bet tik ne man. :) Lietuva turtinga.. Kur tie darbštūs patriotai.. Kur dabar jie išnyko? Važiuoja į Turkijas ,išdrebia bambas ,ir drįsta sakyti ,kad nuostabesnio krašto nėra matę. Tai ne Lietuviai. Kas ,kad pase ,yra mažas ,išspaudintas žodelytis `tautybė: lietuvis`.. Jeigu jo širdin nėra įaugęs tas vardas.. Jis niekada nebus lietuviu. Niekada. Niekada. Niekada. Niekada.
*Na ir.. Lietuva turtinga savimi. :) savo žmonėmis. Savo patriotas (kurių ,gaila, pastebiu, vis mažiau), savo darbščiais Lietuviais. Ji turtinga savo paprastumu. JI turtinga savo klimatu ,grožiu, kultūra ,papročiais, istorija.. Kuom dar gali būti turtinga šalis?

Na ,o dabar ,kadangi, Turkija toks nuostabus kraštas į kurį taip ir norisi 53 kartą važiuoti ,tai dėstikit, kas ją taip mylit, ir ja taip domities, jos visus pliusus. Ir įrodykit, išdėstikit man argumentus, kodėl Turkija yra geresnė šalis ,nei Lietuva.. Kodėl Turkijoj verta gyventi? :) Ir kuom ji turtingesnė už Lietuvą.?
p.s. nepaminėjau Lietuvos kulinarinių papročių, kalbos.. nu ir šiaip.. čia dar mažai išvardinta..
p.p.s. neminėjau minusų Lietuvos ,kurių ,kaip ir visur yra. Na ,kad ir švietimas ,politika, ekonomika. Taip, gal jais Lietuva ir nėra tokia pažengusi ,bet tai gali pakeisti tik pats Ž m o g u s. ;p
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyAntr. 06 16 2009, 14:24

ak ,taip.. asiprašau ,kad flūdinu ,bet negalėjau susilaikyti ,neišsakiusi savo nuomonės. Kivirču čia ,tikrai nevyksta. čia vyksta argumentuota diskusija ,nebent aš rašau sienoms ,ir man niekas neatrašys ,bet aš visteik laikysiuos savo... Nebent ,man kas nors įrodytų :p
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyAntr. 06 16 2009, 14:35

tai sukurkim tema, ka pasirinkti? lol! scratch
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyAntr. 06 16 2009, 14:40

RyThme. rašo:
tai sukurkim tema, ka pasirinkti? lol! scratch

;dd nebus kas būtų pasirinkę Lietuvą ,nes kaip matau ,visiems čia patinka toj Turkijoj džiūt.. truputi apmaudu ,kaip jau minėjau.
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyAntr. 06 16 2009, 14:43

prisidesiu, prie Karinos. Švilpauja.
ten kur vaziuojat visi noretu pamatyti musu ziema, taigi mes esam laimingi nes turim ir ziema ir vasara kuri manau paciame ikarštyje nesiskiria nuo turkiškos vasaros. Švilpauja.
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female
Pranešimų skaičius : 1464
Miestas. : zoo
Pamaina. : 4!
Registration date : 2008-03-27

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyAntr. 06 16 2009, 14:45

šiubidiubi, nūūūūū, tyngiu skaityt. ;|
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyAntr. 06 16 2009, 15:00

RyThme. rašo:
prisidesiu, prie Karinos. Švilpauja.
ten kur vaziuojat visi noretu pamatyti musu ziema, taigi mes esam laimingi nes turim ir ziema ir vasara kuri manau paciame ikarštyje nesiskiria nuo turkiškos vasaros. Švilpauja.

Joo ;dd koks beja jūsų vardas ,Rithme? ;ddd I love you
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyAntr. 06 16 2009, 15:01

nirvana. rašo:
šiubidiubi, nūūūūū, tyngiu skaityt. ;|

*ji skuta savo katinui ausis*
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyAntr. 06 16 2009, 15:05

Dovile ;DD
vadinkit kaip norit seip. Rolling Eyes
malonu, beto. peace
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyAntr. 06 16 2009, 15:06

RyThme. rašo:
Dovile ;DD
vadinkit kaip norit seip. Rolling Eyes
malonu, beto. peace

Gražus vardas ,šiaip, taip tave ir vadinsiu ,o jei neprisiminsiu būsi Aldona ;dd
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyAntr. 06 16 2009, 15:08

man jis negrazus. Švilpauja.
vadink kaip nori, aldona irgi man toks nieko visai. afro
gaila, kad ne y mano pamaina varai. Neutral nebus progos susipazint ;DD na jau ne!
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyAntr. 06 16 2009, 15:18

RyThme. rašo:
man jis negrazus. Švilpauja.
vadink kaip nori, aldona irgi man toks nieko visai. afro
gaila, kad ne y mano pamaina varai. Neutral nebus progos susipazint ;DD na jau ne!

galim per kokį skypoką susirašyt ;ppp
tik pasakyk tu man savo ;dd
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyAntr. 06 16 2009, 15:18

hollywoode
grinai lope tokia. Rolling Eyes
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

Pranešimų skaičius : 255
Registration date : 2009-05-21

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyAntr. 06 16 2009, 15:21

aš irgi. jaučiuosi lyg kokiam bažnyčios pamoksle :DDD gerbkim Lietuva brangia! tongue Laughing
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyAntr. 06 16 2009, 15:24

tema: diskotekos. o taip. rock
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 EmptyAntr. 06 16 2009, 15:26

pakviesk gal? rock
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskotekos.   Diskotekos. - Page 16 Empty

Atgal į viršų Go down

Diskotekos.
Atgal į viršų 
Puslapis 1621Pereiti prie : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Next
 Similar topics
-
» Diskotekos.