| Daiktų sąrašiukas. | |
|
+89raimondja Dovile Dolce;P WiKuSiA Kara :] sekstas *E!mis B star Gabriusa. Ernesta. Semy Laura** Ievuciukas;* Idzius shanel** Gabrila123 KarOlinaa Greta.* Rokis.. Greta* JuiCe Ive_~ Immortality Advokatė Cemy otilia agabela UgnY Darellis Dark*Wild Goda Eclips'e _Gabriele_ fuj Bitute BarbOry kristinax Etsun DaftPunk ResPis Šiiubiidiiubii emibodi samanta19971 Kresnute* Wik. Ive* Gucka Raudona]~ zemuoge ~&ltGeruTia> Ramunė. gabryte PePe MauzYtja Trešnėxxx Itsnotme Milda guminukeV Inesa123 miaau gretuxxxiuke *Mrs mellanie WheW* Dalia Simm*~ Gabrielle Magly Cindy dovily Egle* karolė. Smalsute zmogusxD Daigona. Lauryna agnėėxD Skliauste Quanna ShiRaK *Safyra* mingaille Jusinaa D0minyka Inesiox kivis Ugnė. nirvana. Lexia. 93 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
karolė.
Pranešimų skaičius : 663 Age : 29 Miestas. : Klaipėda.;}* Pamaina. : ketvirtaa. Namelis. : I wear my sunglasses at night.* Registration date : 2009-02-04
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Pir. 05 18 2009, 16:43 | |
| - Kresnute* rašo:
- Vaikinam gal ir kvailai tokie sąrašiukai atrodo, bet dauguma merginų (įskaitant ir mane) mėgsta prisidėti visokių daiktų, kartais ir nelabai reikalingų. Tokia jau moteriškosios lyties prigimtis. :D
oo taip. aš kai prisidėsiu visko.;DD bes dabar galvoju : to reikės, o reikės ir to nepamiršt. taip ir susidaro toks didžiuuulis sąrašas.;D aš tai turiu pasidarius sąrašo modelį. pirmą kart kai važiavau pasiėmiau iš draugės sąrašą ir pasidariau tai dabar kai vėl varau tai tą sąrašą pasiėmu ir papildau arba sutrumpinu.;} | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Antr. 05 19 2009, 00:27 | |
| - DaftPunk rašo:
- Nu tai as ta ir meginu pasakyti, kad zmones bereikalo neapsikrautu. Pvz lietsargis.. kam toks visiskai nereikalingas daiktas? ;DD arba keleta sepeciu plaukams? ;D kodel butent keleta? ;D kodel penki rankscluosciai kai galia pasiimti tris? ;D
lietsargis del to, kad jei pvz. lytu. pvz. gal noresiu migruoti pas kazka i namus, bet ta nakt lys, tai bus sketis pasislept. nu visokios netiketos situacijos gali pasitaikyti, ypac man. keleta sepeciu plaukams tai del to, kad viska labai greitai ismetau / sugadinu. :} penki ranksluosciai del to, kad ciuju du issiteps, galiu pamesti, viena ant galvos, kita ant kuno.;D zdz, man reikia. | |
|
| |
Ramunė.
Pranešimų skaičius : 102 Age : 29 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 5 Registration date : 2009-03-15
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Antr. 05 19 2009, 14:06 | |
| Aš tai migruodama nakty per lietų lietsargio neimčiau;DD | |
|
| |
BarbOry
Pranešimų skaičius : 3 Age : 27 Miestas. : Plungė Pamaina. : 1!!! Registration date : 2009-05-09
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Antr. 05 19 2009, 16:04 | |
| Toks dūrnas klausimas iškilo - į ką dėsitės daiktus? Į dyyydeles tašes ar lagaminus ant ratukų? | |
|
| |
Ramunė.
Pranešimų skaičius : 102 Age : 29 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 5 Registration date : 2009-03-15
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Antr. 05 19 2009, 16:10 | |
| Yra ta tema jau ne kartą apšnekėta,jei neklystu. Atsiversk ankstesniuosius šios temos puslapius ir sužinosi daugelio nuomones. | |
|
| |
DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Antr. 05 19 2009, 16:29 | |
| - Citata :
- lietsargis del to, kad jei pvz. lytu.
pvz. gal noresiu migruoti pas kazka i namus, bet ta nakt lys, tai bus sketis pasislept. nu visokios netiketos situacijos gali pasitaikyti, ypac man.
keleta sepeciu plaukams tai del to, kad viska labai greitai ismetau / sugadinu. :}
penki ranksluosciai del to, kad ciuju du issiteps, galiu pamesti, viena ant galvos, kita ant kuno.;D zdz, man reikia. Pasijauciau kaip perskaites tipines blondines posta ;DD nu kam taip uzsikraut? :) ne madu demonstruot vaziuoji, cia paneliu is "Victoria Secret" nebus ;D | |
|
| |
Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Antr. 05 19 2009, 16:53 | |
| Aš tiesą sakant, dar net nežinau ką imsiu Kogero paskutinę savaitę iki stovyklos tik pradėsiu ruoštis. Gerai, kad galima jūsų sąrašus paskaityt, tai jeigu ką užmirsčiau paskaičius manau prisiminčiau. Tik nelabai suprantu kam plaukų tiesintuvas stovykloje? Plaukai nepažabojami natūraliai? Na nesvarbu :) | |
|
| |
Ugnė. Moderatorius.
Pranešimų skaičius : 1146 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : '09 6pam Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Antr. 05 19 2009, 17:22 | |
| Gabriele, nevaryyk : D Mildai kasdien prireikdavo tiesintuvo, nes niekas daugiau tai profesionaliai nepažabodavo jos plaukų galios, kaip tas mažytis panelių džiaugsmas :D | |
|
| |
Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Antr. 05 19 2009, 17:33 | |
| Ah, aš visada maniau, kad Mildos plaukai natūraliai tiesūs Tikriausiai man lengva kalbėt kai mano plaukai tiesūs | |
|
| |
DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Antr. 05 19 2009, 19:42 | |
| Net as zinau, kad daugelis merginu be to daikto "velnio" neapsieina ;DD degina tuos plaukus :D | |
|
| |
Kresnute*
Pranešimų skaičius : 104 Age : 32 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 5 Registration date : 2009-03-22
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Antr. 05 19 2009, 20:03 | |
| DaftPunk, ką blogo turi prieš blondines?;DD Aš irgi nelabai suprantu,kam stovykloje deginti plaukus su tuo tiesintuvu, džiaukitės tos, kurios turit banguotus arba garbanotus plaukus Žinoma, galbūt kartais norisi pakeisti plaukų įvaizdį, bet tam turi būti tam tikros progos. Netoleruoju plaukų tiesinimo kiekvieną dieną. Viską atiduočiau, jeigu mano plaukai nebūtų tokie tiesūs, bet nežadu kiekvieną dieną jų banguoti. | |
|
| |
mingaille
Pranešimų skaičius : 233 Age : 29 Pamaina. : 6 Registration date : 2008-12-30
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Antr. 05 19 2009, 21:08 | |
| Kam svarbiau tai, kam kitkas. Pavyzdžiui aš taip pat vešiuosi tiesintuvą, bet nežadu kiekvieną dieną tiesintis plaukų. Tik tuomet kaip būnu palaidais. Mano plaukai nėra labai tiesūs, nei labai banguoti, galbūt labiau stori, ko aš labai nekenčiu, o kai išsitiesini jie labiau suplonėja. Bet nematau čia jokios problemos. Kaip kiekvienas išmano taip prisižiūri, tas pats kas viena naudotų makiažą, o kita visai jo netoleruotų. Tad čia manau visi skirtingai. :) Beja, pasisekė tau, Kresnute, kad turi tokius nuostabius plaukus :) | |
|
| |
DaftPunk
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Tr. 05 20 2009, 11:37 | |
| Ne pries blondines neturiu as nieko blogo ;D manoji pati yra blondine ;D ne plauku spalvoje esme :) cia kaip zinot yra zmogus kuris vadinamas "flegma" tai cia kaip zmogaus budo pavadinimas "blondine" ;D :) nenorejau nieko izeist | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| |
| |
karolė.
Pranešimų skaičius : 663 Age : 29 Miestas. : Klaipėda.;}* Pamaina. : ketvirtaa. Namelis. : I wear my sunglasses at night.* Registration date : 2009-02-04
| |
| |
fuj
Pranešimų skaičius : 7 Age : 31 Registration date : 2009-05-15
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Tr. 05 20 2009, 18:43 | |
| niego ner graziau uz tiesius plaukus. mmmmmmm | |
|
| |
Inesiox
Pranešimų skaičius : 599 Age : 29 Miestas. : siauliai :) Pamaina. : #4 Namelis. : what the fish? Registration date : 2008-03-16
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Tr. 05 20 2009, 18:45 | |
| niekas iskyrus sexy banguoti rawr! | |
|
| |
Kresnute*
Pranešimų skaičius : 104 Age : 32 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 5 Registration date : 2009-03-22
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Tr. 05 20 2009, 18:47 | |
| Nieko nėra gražiau už tamsius ir garbanotus. Bet čia jau nebe į temą truputi.:D | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Tr. 05 20 2009, 22:43 | |
| - kapsule.* rašo:
- Auguste rašo:
- Bitute rašo:
- Aš tiesą sakant, dar net nežinau ką imsiu Kogero paskutinę savaitę iki stovyklos tik pradėsiu ruoštis.
Gerai, kad galima jūsų sąrašus paskaityt, tai jeigu ką užmirsčiau paskaičius manau prisiminčiau. Tik nelabai suprantu kam plaukų tiesintuvas stovykloje? Plaukai nepažabojami natūraliai? Na nesvarbu :) del to, kad as tiesinuosi kiekviena diena jau nuo rudens ir jei neissitiesinu mano plaukai yra pasisiause ir nusiure , jei issitiesinu graziai atrodo. ir as nieko jau nebepakeisiu. Ir mano yra garbanoti, bet jie belekaip nusiure ir slykciai atrodo. Be tiesintuvo as is namu net nebeiseinu, ka cia apie stovykla sneket.. zdz nematei mano naturaliu plauku..xD tai nušiūrę dėl tiesinimo ir yra.;} tai gi as ne durna,juk zinau. bet JAU nusiure, kas is to jei nustosiu dbr tiesintis? juk jie neatsigaus. ir kas geriau: sveiki ir baisus plaukai ar nesveiki, bet grazus? | |
|
| |
karolė.
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Kv. 05 21 2009, 13:15 | |
| manau jei prižiūrėtum ir galiukus ten su kokiais aliejukais teptumeis tai gal ir atsigautų.;} beto gali tuos galiukus pasitrumpint ir žymiai gražesni ataugtų.;} | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Kv. 05 21 2009, 13:55 | |
| - kapsule.* rašo:
- manau jei prižiūrėtum ir galiukus ten su kokiais aliejukais teptumeis tai gal ir atsigautų.;} beto gali tuos galiukus pasitrumpint ir žymiai gražesni ataugtų.;}
tai man ten ne galiukai, man jau visi plaukai. xD alieju mama nepirks, jei suzinos, kad tiesinuosi, is vis atims tiesintuva. | |
|
| |
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Kv. 05 21 2009, 15:30 | |
| Stovykloje beveik kasdien tiesinau. Nes mano plaukai tokie banguoti. Nepatinka man. O teisintuvo pati neturiu. Nes nenoriu likti be plaukų, gi žinau, kad jei tiesintuvą įsigyčiau kasdien ir tiesinčiau. : D o kai yra proga, kai ne mano tiesintuvas, kodėl gi ne? ;D na, o savąjį sąrašiuką pateiksiu Jums apie liepos vidurį. :> Tiesa. Kažkas klausė, kur dedamės daiktus. Jau minėjau, bet pasikartosiu dar kartą - asmeniškai aš vežiuosi maišą maisto. Miegmaišį, pagalvę, milžinišką tašę su rūbais ir viskuo kitu ir viskas lyg ir. ^.^ | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Pen. 05 22 2009, 03:23 | |
| As tai savo daiktus desiuosi lagamine ir kuprineje ;DD bet cia jau gal apie 3 karta tai kartoju | |
|
| |
karolė.
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Pen. 05 22 2009, 16:14 | |
| pas mane bus maždaug taip: lagaminas, kuprinė, miegaišis ir dar koks tašiukas mažas.;D | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. Pen. 05 22 2009, 23:00 | |
| miegmaisis tipo del skautu?
o ten butina imt ta miegmaisi ir palapine jei eisi i skautus? | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Daiktų sąrašiukas. | |
| |
|
| |
| Daiktų sąrašiukas. | |
|