|
| Apie namelius. ^.^ | |
|
+52milanke cukrinukė Cemy Idzius JuiCe Ms.Vesta Giedruciux :) Ievuciukas;* KarolinaAba Bitute Dovile KarOlinaa Gargame Amanda Immortality Aistule *Safyra* Vigilee Agnė UgnY Gediminas Inesiox Ive_~ Dark*Wild zuikuteeeaaa kristinax ♪♫SOLva Etsun DaftPunk Ramunė. Šiiubiidiiubii agnėėxD Kresnute* Simm*~ emibodi L.D. D0minyka Egle* Dalia Darellis Daigona. karolė. mingaille Gucka monikute Lexia. Ugnė. Rugsell nirvana. Eclips'e Wik. mellanie 56 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Kv. 05 21 2009, 21:53 | |
| Ive, pasiskaityk gi pradžioje. | |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pen. 05 22 2009, 03:28 | |
| | |
| | | Šiiubiidiiubii
Pranešimų skaičius : 739 Age : 27 Miestas. : Palanga[Šventoji] Pamaina. : 3. Registration date : 2009-03-10
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pen. 05 22 2009, 12:14 | |
| - Auguste rašo:
- Dark*Wild rašo:
- dieve čia tai žiauriai;DDp :cyclops: man buvo nutike panašiai. atėjomi mūrini nameli ,į jauku kambari na tada lėkėm susipažinti su kaimynėm ;DD ogi žiūrim mažike dešimtmetės ir devinmetes. infarktas buvo garantuotas vien nuo to kad ju ten buvo apie šešias. esme ne ta. reikalas tame kad jos nekente mūsu kaimynu vaikinu ir visaip ant ju varė :hate: ,o mums jie patiko , taip ir lakstėm iš vieno galo į kitą ramindamos abu fronyus ;DD grynas pamišimas;Dp
as kai nekenciu tokiu mazu mergaiciu kurios varo ant bachuru.. tipo ``mergaites geriausios :hate: ` . vapse kokios, negaliu pakest, visa nuotaika man sugadina. Nu.. Kiek žinau iki 13 metų apytiksliai berniukai ir mergaitės būna didžiausi priešai :D su savo indėnų ir barbių mušiais.. nu, o šiaip visokių pasitaiko.. ;D gal ir bereikalo jos ten užstūmė ;p būna mergaičių ,kurios geriau sutaria su berniukais ir berniukų ,kurie geriau su mergaitėmis. Tuom viskas ir pasakyta ;DD gal ir įdomu būtų pagyvent su bendraamžiais `vaikūzais`.. Šiaip, turėjau pažįstamas (mergaites) pernai kurių kitoje namelio pusėje buvo bendraamžiai berniukai.. Jos ten užsitvėrė kažkaip ,nes jas ten labai nervino.. :hate: Nu ir krč, jie susirado mažą skylutę, pasidarė iš jos didesnę ir žiūrėdavo kai jos rengias.. man ,kai pasakojo aš lūžau :DDD vėliau tie bernai kažkuris ten ar privėmė ar ką ir pripylė kažko panašaus į vėmalus į kibirą jom į tą namuko pusę tų kažkokių `vėmalų`.. Buvo maudimuką pavogę Tai jos pasiskundė vadovam ,tai spėju, ne kas tiem `bernukam` buvo ;DDD Va, kokie nesutampantys interesai.. Kam taikiai gyvent ,kam `prikiaulint`.. ;D vistiek smagu man ten buvo klausytis jų verkšlenančių ir lūžti.. | |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pen. 05 22 2009, 13:54 | |
| - Šiiubiidiiubii rašo:
- Auguste rašo:
- Dark*Wild rašo:
- dieve čia tai žiauriai;DDp :cyclops: man buvo nutike panašiai. atėjomi mūrini nameli ,į jauku kambari na tada lėkėm susipažinti su kaimynėm ;DD ogi žiūrim mažike dešimtmetės ir devinmetes. infarktas buvo garantuotas vien nuo to kad ju ten buvo apie šešias. esme ne ta. reikalas tame kad jos nekente mūsu kaimynu vaikinu ir visaip ant ju varė :hate: ,o mums jie patiko , taip ir lakstėm iš vieno galo į kitą ramindamos abu fronyus ;DD grynas pamišimas;Dp
as kai nekenciu tokiu mazu mergaiciu kurios varo ant bachuru.. tipo ``mergaites geriausios :hate: ` . vapse kokios, negaliu pakest, visa nuotaika man sugadina. Nu.. Kiek žinau iki 13 metų apytiksliai berniukai ir mergaitės būna didžiausi priešai :D su savo indėnų ir barbių mušiais.. nu, o šiaip visokių pasitaiko.. ;D gal ir bereikalo jos ten užstūmė ;p būna mergaičių ,kurios geriau sutaria su berniukais ir berniukų ,kurie geriau su mergaitėmis. Tuom viskas ir pasakyta ;DD gal ir įdomu būtų pagyvent su bendraamžiais `vaikūzais`.. Šiaip, turėjau pažįstamas (mergaites) pernai kurių kitoje namelio pusėje buvo bendraamžiai berniukai.. Jos ten užsitvėrė kažkaip ,nes jas ten labai nervino.. :hate: Nu ir krč, jie susirado mažą skylutę, pasidarė iš jos didesnę ir žiūrėdavo kai jos rengias.. man ,kai pasakojo aš lūžau :DDD vėliau tie bernai kažkuris ten ar privėmė ar ką ir pripylė kažko panašaus į vėmalus į kibirą jom į tą namuko pusę tų kažkokių `vėmalų`.. Buvo maudimuką pavogę Tai jos pasiskundė vadovam ,tai spėju, ne kas tiem `bernukam` buvo ;DDD Va, kokie nesutampantys interesai.. Kam taikiai gyvent ,kam `prikiaulint`.. ;D vistiek smagu man ten buvo klausytis jų verkšlenančių ir lūžti.. omfg kaip smagiai. as irgi buciau su bachurais prisijungus. man patink tokias nsmn daryt mergaitem. priveme as tai ant bachuru niekad nebuvau varius . atsimenu susirasdavau mergaites oneje kur pasirasydavo, kad tipo mergos valdo, as jas apvarydavau... xDDD fujjj | |
| | | karolė.
Pranešimų skaičius : 663 Age : 29 Miestas. : Klaipėda.;}* Pamaina. : ketvirtaa. Namelis. : I wear my sunglasses at night.* Registration date : 2009-02-04
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pen. 05 22 2009, 16:12 | |
| kai a6 mažytė būdavau, irgi nekęsdavau bernų. Mes savo klasiokus tarakonais vadindavom.;DDDDD bet dabar visiškai į kitą pusę pasisuko reikalai. gerai, pareinam atga į temą.;D | |
| | | Inesiox
Pranešimų skaičius : 599 Age : 29 Miestas. : siauliai :) Pamaina. : #4 Namelis. : what the fish? Registration date : 2008-03-16
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pen. 05 22 2009, 16:29 | |
| ka galita pasakyti apie 15 nameli | |
| | | Ugnė. Moderatorius.
Pranešimų skaičius : 1146 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : '09 6pam Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pen. 05 22 2009, 16:41 | |
| Daug apie jį buvo kalbų:> paskaitinėk. | |
| | | Dark*Wild
Pranešimų skaičius : 255 Age : 32 Registration date : 2009-05-21
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pen. 05 22 2009, 18:49 | |
| o pavyzdžiui stovykloje nėra nusigalėje tokie nuostatai kad pvz viena pusė na kokia nors dalis nameliu priklauso kaip ir vaikinu priedermei?;DDp o kita merginom? turbūt kvailokas klausimas bet įdomu..;DD :flower: | |
Pranešimų skaičius : 1146 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : '09 6pam Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pen. 05 22 2009, 19:39 | |
| Kiek man Lexia pasakojo, tai ne. Pirmais metai pas jas už sienos gyveno vaikinai, antrais- merginos:) | |
| | | Dark*Wild
| | | | Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pen. 05 22 2009, 20:04 | |
| Tai geriau yra jei vienoi pusei panos kitoj bx :) kazkaip geriau:D | |
| | | Dark*Wild
| | | | Wik.
Pranešimų skaičius : 817 Age : 31 Miestas. : Šilutė Pamaina. : '08-4pam., '09/'10-5pam. Namelis. : '08-18||'09/'10-20* Registration date : 2008-03-13
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pen. 05 22 2009, 20:12 | |
| Aišku, kad su vaikinais smagiau. Nors dar priklauso kokie tie vaikinai. ;D | |
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pen. 05 22 2009, 21:57 | |
| Arba, iš vaikinų pusės žiūrint, kokios panelės. :D Dariau, praeitąmet jums "pasisekė" su kaimynėmis :DDD ypač Evaldas "apsidžiaugė", kai pamanė, kad jos naktį pas jus atmigravo. (Ai, čia tos d****...;D) Milda paskui ilgai vaidino įsižeidusią :DD | |
| | | DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pen. 05 22 2009, 22:00 | |
| Blemba patiko man jusu tema diskusijos. Vaikinai ir Merginos. As dabar taip jums isdestysiu savo nuomuone ;D 1) Mano bendravias su merginomis. Nieada nesu pyktybiskai pykesis. Ta prasme budamas maziukas niekada nesu ten pyktybiskai vares ant panu. Nuo mazu dienu buvau padykelis, kybintojas :) Gal kiek erzindavau ir budavau rakstis uzpakalyje, taciau kai rimtas reikalas visada galiu susidraugauti. Pykciu dideliu nebuvo. 2) Kaip pats sutariu su moteriskaja lytimi? Manau visai neblogai, kadangi man visada idomu kazka suzinot apie ju gyvenima. Zinoma visada ginsiu vyrus. Visada vadinsiu mus pranasesniais, taciau visada pripazinsiu, kad vyrai negali be moteru, o moterys be vyru. Visada ivardinu lygybe, taciau megdamas pajuokauti pasijuokiu is moteriskos prigimties, taciau nevadinu musu tobulais :) megstu kartais pries merginas pasipuikuoti o kartais ir pasitycioti linksmai is saves, viskas del to, kad butu linksma, kadangi dievinu matyti besisypsancius zmones. 3) Kas smagiau vaikinai ar merginos uz sienos? Merginom smagiau vaikinai, vaikinam smagiau merginos. Viskas aisku. Suprantat. Ir merginos ir vaikinai kaip cia pasakius "suskysta" vieni pries kitus. Ir nera ko cia pergyventi. Ir vienai ir kitai pusei patinka bendrauti vieni su kitom, kadangi ir panoms ir baxurams idomu viska, kas susije su jais. Mes esame skirtingi. Ir labai skirtingi. Mums idomu ir jums idomu. Tarp vaikinu viskas aisku. Tarp merginu viskas aisku, taciau ne viskas aisku tarp siu dvieju skirtingu lyciu :) o tai ir yra idomu ir vieniems ir kitiems. Ar bent isivaizduojat koks nuobodus pasaulis butu be vienos ar kitos rases? ;D be panu ar vaikinu :) | |
| | | Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pen. 05 22 2009, 22:51 | |
| Žygi, Tau psichologu reikia būti. :D Hah. man labiau patiko '06 metai, kai už sienos, 15a, gyveno vaikiiinai. (smirk) Ugne, nevaidinau, visai. :D tik išbariau aš Jį. | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pen. 05 22 2009, 23:06 | |
| | |
| | | Dark*Wild
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Št. 05 23 2009, 11:45 | |
| na ką aš žinau.;DDD su vaikinais tikrai nenorėčiau gyventi viename gale. juk vis vien aš mergina ir man būtų nemalonu ;DDp o šeip žinoma įštikrųjų kartais malonu pabendrauti ir padūkti su vaikinais;D draugiškai žinoma ;D | |
| | | Šiiubiidiiubii
Pranešimų skaičius : 739 Age : 27 Miestas. : Palanga[Šventoji] Pamaina. : 3. Registration date : 2009-03-10
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Št. 05 23 2009, 17:24 | |
| - DaftPunk rašo:
- Blemba patiko man jusu tema diskusijos. Vaikinai ir Merginos. As dabar taip jums isdestysiu savo nuomuone ;D
1) Mano bendravias su merginomis. Nieada nesu pyktybiskai pykesis. Ta prasme budamas maziukas niekada nesu ten pyktybiskai vares ant panu. Nuo mazu dienu buvau padykelis, kybintojas :) Gal kiek erzindavau ir budavau rakstis uzpakalyje, taciau kai rimtas reikalas visada galiu susidraugauti. Pykciu dideliu nebuvo. 2) Kaip pats sutariu su moteriskaja lytimi? Manau visai neblogai, kadangi man visada idomu kazka suzinot apie ju gyvenima. Zinoma visada ginsiu vyrus. Visada vadinsiu mus pranasesniais, taciau visada pripazinsiu, kad vyrai negali be moteru, o moterys be vyru. Visada ivardinu lygybe, taciau megdamas pajuokauti pasijuokiu is moteriskos prigimties, taciau nevadinu musu tobulais :) megstu kartais pries merginas pasipuikuoti o kartais ir pasitycioti linksmai is saves, viskas del to, kad butu linksma, kadangi dievinu matyti besisypsancius zmones. 3) Kas smagiau vaikinai ar merginos uz sienos? Merginom smagiau vaikinai, vaikinam smagiau merginos. Viskas aisku. Suprantat. Ir merginos ir vaikinai kaip cia pasakius "suskysta" vieni pries kitus. Ir nera ko cia pergyventi. Ir vienai ir kitai pusei patinka bendrauti vieni su kitom, kadangi ir panoms ir baxurams idomu viska, kas susije su jais. Mes esame skirtingi. Ir labai skirtingi. Mums idomu ir jums idomu. Tarp vaikinu viskas aisku. Tarp merginu viskas aisku, taciau ne viskas aisku tarp siu dvieju skirtingu lyciu :) o tai ir yra idomu ir vieniems ir kitiems. Ar bent isivaizduojat koks nuobodus pasaulis butu be vienos ar kitos rases? ;D be panu ar vaikinu :) Nu, visalaik ,nuo pat mažumės, vaikinam/vyram moteys yra nesuprantamos ir įdomios :DDD kartais net mums pačioms merginoms/moterims neina savęs perprasti ,nes esam sudėtingos asmenybės :DDD | |
| | | Šiiubiidiiubii
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Št. 05 23 2009, 17:30 | |
| - Auguste rašo:
- Dark*Wild rašo:
- dievulliau tai gerai.. nes man draugė pasakojo kad yra tai buvę jog viena pusę namų pasieme vaikinai buvo o kita,merginos;DD tikėkim šiais taip nebus,nenorėčiau atsidurti ne savoje teritorijoje;D
o as visai noreciau atsidurti. Butu smagiau. Pvz., As su mergom ne taip gerai sutariu kaip su bx Žiūrint, kokiam lygi tas `bendravimas` ,jeigu tik noras nedraugiškai ir piktybiškai erzint (t.y. privemt, `nudžiaut` ką nors..) tai tikrai nemalonu.. Bet jeigu nepiktybiškai pajuokaut `pamigruoti` vienai pusėj pas kitus, daiktus suslėpt, gal ir fainai :D Šiaip aš nieko rpeiš būčiau svarbiausia ir vienos ir kitos pusės nusiteikimas. ;DD o čia jau neprogronozuojama tai perdaug neisitkiu praleisti šauniai laiką ,nes kas žino, gal pasitaikys labai nedraugiški ir piktybiški tie bernai ar tos merginos.. ;PP Kartais net merginos būna daug pyktibiškesnės negu vaikinai.. Jos dar ir apšnekėt mėgsta.. Nu ,bet čia nestumsiu ,nes aiškiai matosi ,kad užsitrauksiu kažkurios lyties rūstybę.. :DDD O dar merginų ,kurių yra daugiau.. Tai jau išvis baisu bus.. Tai gal tyliu :DDD | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Št. 05 23 2009, 17:52 | |
| - Šiiubiidiiubii rašo:
- Auguste rašo:
- Dark*Wild rašo:
- dievulliau tai gerai.. nes man draugė pasakojo kad yra tai buvę jog viena pusę namų pasieme vaikinai buvo o kita,merginos;DD tikėkim šiais taip nebus,nenorėčiau atsidurti ne savoje teritorijoje;D
o as visai noreciau atsidurti. Butu smagiau. Pvz., As su mergom ne taip gerai sutariu kaip su bx Žiūrint, kokiam lygi tas `bendravimas` ,jeigu tik noras nedraugiškai ir piktybiškai erzint (t.y. privemt, `nudžiaut` ką nors..) tai tikrai nemalonu.. Bet jeigu nepiktybiškai pajuokaut `pamigruoti` vienai pusėj pas kitus, daiktus suslėpt, gal ir fainai :D Šiaip aš nieko rpeiš būčiau svarbiausia ir vienos ir kitos pusės nusiteikimas. ;DD o čia jau neprogronozuojama tai perdaug neisitkiu praleisti šauniai laiką ,nes kas žino, gal pasitaikys labai nedraugiški ir piktybiški tie bernai ar tos merginos.. ;PP Kartais net merginos būna daug pyktibiškesnės negu vaikinai.. Jos dar ir apšnekėt mėgsta.. Nu ,bet čia nestumsiu ,nes aiškiai matosi ,kad užsitrauksiu kažkurios lyties rūstybę.. :DDD O dar merginų ,kurių yra daugiau.. Tai jau išvis baisu bus.. Tai gal tyliu :DDD va va, tame ir esme, kad mergos nesupranta mano nepiktybisku pajuokavimu. | |
| | | Šiiubiidiiubii
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Št. 05 23 2009, 18:07 | |
| - Auguste rašo:
- Šiiubiidiiubii rašo:
- Auguste rašo:
- Dark*Wild rašo:
o as visai noreciau atsidurti. Butu smagiau. Pvz., As su mergom ne taip gerai sutariu kaip su bx Žiūrint, kokiam lygi tas `bendravimas` ,jeigu tik noras nedraugiškai ir piktybiškai erzint (t.y. privemt, `nudžiaut` ką nors..) tai tikrai nemalonu.. Bet jeigu nepiktybiškai pajuokaut `pamigruoti` vienai pusėj pas kitus, daiktus suslėpt, gal ir fainai :D Šiaip aš nieko rpeiš būčiau svarbiausia ir vienos ir kitos pusės nusiteikimas. ;DD o čia jau neprogronozuojama tai perdaug neisitkiu praleisti šauniai laiką ,nes kas žino, gal pasitaikys labai nedraugiški ir piktybiški tie bernai ar tos merginos.. ;PP Kartais net merginos būna daug pyktibiškesnės negu vaikinai.. Jos dar ir apšnekėt mėgsta.. Nu ,bet čia nestumsiu ,nes aiškiai matosi ,kad užsitrauksiu kažkurios lyties rūstybę.. :DDD O dar merginų ,kurių yra daugiau.. Tai jau išvis baisu bus.. Tai gal tyliu :DDD va va, tame ir esme, kad mergos nesupranta mano nepiktybisku pajuokavimu. reiškia, iki šiol, dar nesutikai mergos su geru humoro jausmu. | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Št. 05 23 2009, 18:27 | |
| - Šiiubiidiiubii rašo:
- Auguste rašo:
- Šiiubiidiiubii rašo:
- Auguste rašo:
- Dark*Wild rašo:
o as visai noreciau atsidurti. Butu smagiau. Pvz., As su mergom ne taip gerai sutariu kaip su bx Žiūrint, kokiam lygi tas `bendravimas` ,jeigu tik noras nedraugiškai ir piktybiškai erzint (t.y. privemt, `nudžiaut` ką nors..) tai tikrai nemalonu.. Bet jeigu nepiktybiškai pajuokaut `pamigruoti` vienai pusėj pas kitus, daiktus suslėpt, gal ir fainai :D Šiaip aš nieko rpeiš būčiau svarbiausia ir vienos ir kitos pusės nusiteikimas. ;DD o čia jau neprogronozuojama tai perdaug neisitkiu praleisti šauniai laiką ,nes kas žino, gal pasitaikys labai nedraugiški ir piktybiški tie bernai ar tos merginos.. ;PP Kartais net merginos būna daug pyktibiškesnės negu vaikinai.. Jos dar ir apšnekėt mėgsta.. Nu ,bet čia nestumsiu ,nes aiškiai matosi ,kad užsitrauksiu kažkurios lyties rūstybę.. :DDD O dar merginų ,kurių yra daugiau.. Tai jau išvis baisu bus.. Tai gal tyliu :DDD va va, tame ir esme, kad mergos nesupranta mano nepiktybisku pajuokavimu. reiškia, iki šiol, dar nesutikai mergos su geru humoro jausmu. sutikau, bet vos kelias.;DDDDDDD | |
| | | Šiiubiidiiubii
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Št. 05 23 2009, 18:31 | |
| - Auguste rašo:
- Šiiubiidiiubii rašo:
- Auguste rašo:
- Šiiubiidiiubii rašo:
- Auguste rašo:
- Dark*Wild rašo:
o as visai noreciau atsidurti. Butu smagiau. Pvz., As su mergom ne taip gerai sutariu kaip su bx Žiūrint, kokiam lygi tas `bendravimas` ,jeigu tik noras nedraugiškai ir piktybiškai erzint (t.y. privemt, `nudžiaut` ką nors..) tai tikrai nemalonu.. Bet jeigu nepiktybiškai pajuokaut `pamigruoti` vienai pusėj pas kitus, daiktus suslėpt, gal ir fainai :D Šiaip aš nieko rpeiš būčiau svarbiausia ir vienos ir kitos pusės nusiteikimas. ;DD o čia jau neprogronozuojama tai perdaug neisitkiu praleisti šauniai laiką ,nes kas žino, gal pasitaikys labai nedraugiški ir piktybiški tie bernai ar tos merginos.. ;PP Kartais net merginos būna daug pyktibiškesnės negu vaikinai.. Jos dar ir apšnekėt mėgsta.. Nu ,bet čia nestumsiu ,nes aiškiai matosi ,kad užsitrauksiu kažkurios lyties rūstybę.. :DDD O dar merginų ,kurių yra daugiau.. Tai jau išvis baisu bus.. Tai gal tyliu :DDD va va, tame ir esme, kad mergos nesupranta mano nepiktybisku pajuokavimu. reiškia, iki šiol, dar nesutikai mergos su geru humoro jausmu. sutikau, bet vos kelias.;DDDDDDD Bet turbūt labai mažai :DDD | |
| | | Dark*Wild
| | | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ | |
| |
| | | | Apie namelius. ^.^ | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |