Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Apie namelius. ^.^

Go down 
+52
milanke
cukrinukė
Cemy
Idzius
JuiCe
Ms.Vesta
Giedruciux :)
Ievuciukas;*
KarolinaAba
Bitute
Dovile
KarOlinaa
Gargame
Amanda
Immortality
Aistule
*Safyra*
Vigilee
Agnė
UgnY
Gediminas
Inesiox
Ive_~
Dark*Wild
zuikuteeeaaa
kristinax
♪♫SOLva
Etsun
DaftPunk
Ramunė.
Šiiubiidiiubii
agnėėxD
Kresnute*
Simm*~
emibodi
L.D.
D0minyka
Egle*
Dalia
Darellis
Daigona.
karolė.
mingaille
Gucka
monikute
Lexia.
Ugnė.
Rugsell
nirvana.
Eclips'e
Wik.
mellanie
56 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Next
AutoriusPranešimas
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

Apie namelius. ^.^ - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyKv. 05 21 2009, 21:53

Ive, pasiskaityk gi pradžioje.
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyPen. 05 22 2009, 03:28

Dark*Wild rašo:
dieve čia tai žiauriai;DDp Laughing :cyclops: man buvo nutike panašiai. atėjomi mūrini nameli ,į jauku kambari na tada lėkėm susipažinti su kaimynėm ;DD ogi žiūrim mažike dešimtmetės ir devinmetes. affraid lol! infarktas buvo garantuotas vien nuo to kad ju ten buvo apie šešias. esme ne ta. reikalas tame kad jos nekente mūsu kaimynu vaikinu ir visaip ant ju varė :hate: ,o mums jie patiko peace , taip ir lakstėm iš vieno galo į kitą ramindamos abu fronyus very happy angel ;DD grynas pamišimas;Dp

as kai nekenciu tokiu mazu mergaiciu kurios varo ant bachuru.. tipo ``mergaites geriausios :hate: ` . vapse kokios, negaliu pakest, visa nuotaika man sugadina.
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female
Pranešimų skaičius : 739
Miestas. : Palanga[Šventoji]
Pamaina. : 3.
Registration date : 2009-03-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyPen. 05 22 2009, 12:14

Auguste rašo:
Dark*Wild rašo:
dieve čia tai žiauriai;DDp Laughing :cyclops: man buvo nutike panašiai. atėjomi mūrini nameli ,į jauku kambari na tada lėkėm susipažinti su kaimynėm ;DD ogi žiūrim mažike dešimtmetės ir devinmetes. affraid lol! infarktas buvo garantuotas vien nuo to kad ju ten buvo apie šešias. esme ne ta. reikalas tame kad jos nekente mūsu kaimynu vaikinu ir visaip ant ju varė :hate: ,o mums jie patiko peace , taip ir lakstėm iš vieno galo į kitą ramindamos abu fronyus very happy angel ;DD grynas pamišimas;Dp

as kai nekenciu tokiu mazu mergaiciu kurios varo ant bachuru.. tipo ``mergaites geriausios :hate: ` . vapse kokios, negaliu pakest, visa nuotaika man sugadina.

Nu.. Kiek žinau iki 13 metų apytiksliai berniukai ir mergaitės būna didžiausi priešai :D su savo indėnų ir barbių mušiais.. nu, o šiaip visokių pasitaiko.. ;D gal ir bereikalo jos ten užstūmė ;p būna mergaičių ,kurios geriau sutaria su berniukais ir berniukų ,kurie geriau su mergaitėmis. Tuom viskas ir pasakyta ;DD gal ir įdomu būtų pagyvent su bendraamžiais `vaikūzais`.. Šiaip, turėjau pažįstamas (mergaites) pernai kurių kitoje namelio pusėje buvo bendraamžiai berniukai.. Jos ten užsitvėrė kažkaip ,nes jas ten labai nervino.. :hate: Nu ir krč, jie susirado mažą skylutę, pasidarė iš jos didesnę ir žiūrėdavo kai jos rengias.. man ,kai pasakojo aš lūžau :DDD vėliau tie bernai kažkuris ten ar privėmė ar ką ir pripylė kažko panašaus į vėmalus į kibirą jom į tą namuko pusę tų kažkokių `vėmalų`.. Buvo maudimuką pavogę lol! Tai jos pasiskundė vadovam ,tai spėju, ne kas tiem `bernukam` buvo ;DDD
Va, kokie nesutampantys interesai.. Kam taikiai gyvent ,kam `prikiaulint`.. ;D vistiek smagu man ten buvo klausytis jų verkšlenančių ir lūžti..
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyPen. 05 22 2009, 13:54

Šiiubiidiiubii rašo:
Auguste rašo:
Dark*Wild rašo:

Nu.. Kiek žinau iki 13 metų apytiksliai berniukai ir mergaitės būna didžiausi priešai :D su savo indėnų ir barbių mušiais.. nu, o šiaip visokių pasitaiko.. ;D gal ir bereikalo jos ten užstūmė ;p būna mergaičių ,kurios geriau sutaria su berniukais ir berniukų ,kurie geriau su mergaitėmis. Tuom viskas ir pasakyta ;DD gal ir įdomu būtų pagyvent su bendraamžiais `vaikūzais`.. Šiaip, turėjau pažįstamas (mergaites) pernai kurių kitoje namelio pusėje buvo bendraamžiai berniukai.. Jos ten užsitvėrė kažkaip ,nes jas ten labai nervino.. :hate: Nu ir krč, jie susirado mažą skylutę, pasidarė iš jos didesnę ir žiūrėdavo kai jos rengias.. man ,kai pasakojo aš lūžau :DDD vėliau tie bernai kažkuris ten ar privėmė ar ką ir pripylė kažko panašaus į vėmalus į kibirą jom į tą namuko pusę tų kažkokių `vėmalų`.. Buvo maudimuką pavogę lol! Tai jos pasiskundė vadovam ,tai spėju, ne kas tiem `bernukam` buvo ;DDD
Va, kokie nesutampantys interesai.. Kam taikiai gyvent ,kam `prikiaulint`.. ;D vistiek smagu man ten buvo klausytis jų verkšlenančių ir lūžti..

omfg lol! lol! lol! lol! lol! lol!
kaip smagiai. as irgi buciau su bachurais prisijungus. man patink tokias nsmn daryt mergaitem. lol! lol! lol! lol! lol! lol! priveme lol! lol!

as tai ant bachuru niekad nebuvau varius . atsimenu susirasdavau mergaites oneje kur pasirasydavo, kad tipo mergos valdo, as jas apvarydavau... xDDD fujjj
Atgal į viršų Go down
karolė.

karolė.

Female
Pranešimų skaičius : 663
Miestas. : Klaipėda.;}*
Pamaina. : ketvirtaa.
Namelis. : I wear my sunglasses at night.*
Registration date : 2009-02-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyPen. 05 22 2009, 16:12

kai a6 mažytė būdavau, irgi nekęsdavau bernų. Mes savo klasiokus tarakonais vadindavom.;DDDDD
bet dabar visiškai į kitą pusę pasisuko reikalai. velniukas
gerai, pareinam atga į temą.;D
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female
Pranešimų skaičius : 599
Miestas. : siauliai :)
Pamaina. : #4
Namelis. : what the fish?
Registration date : 2008-03-16

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyPen. 05 22 2009, 16:29

ka galita pasakyti apie 15 nameli Rolling Eyes
Atgal į viršų Go down
Ugnė.
Moderatorius.
Moderatorius.
Ugnė.

Female
Pranešimų skaičius : 1146
Pamaina. : '09 6pam

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyPen. 05 22 2009, 16:41

Daug apie jį buvo kalbų:>
paskaitinėk.
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

Pranešimų skaičius : 255
Registration date : 2009-05-21

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyPen. 05 22 2009, 18:49

o pavyzdžiui stovykloje nėra nusigalėje tokie nuostatai kad pvz viena pusė na kokia nors dalis nameliu priklauso kaip ir vaikinu priedermei?;DDp o kita merginom? turbūt kvailokas klausimas bet įdomu..;DD :flower:
Atgal į viršų Go down
Ugnė.
Moderatorius.
Moderatorius.
Ugnė.

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyPen. 05 22 2009, 19:39

Kiek man Lexia pasakojo, tai ne.
Pirmais metai pas jas už sienos gyveno vaikinai,
antrais- merginos:)
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyPen. 05 22 2009, 19:58

dievulliau tai gerai.. nes man draugė pasakojo kad yra tai buvę jog viena pusę namų pasieme vaikinai buvo o kita,merginos;DD tikėkim šiais taip nebus,nenorėčiau atsidurti ne savoje teritorijoje;D lol! Laughing
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyPen. 05 22 2009, 20:04

Tai geriau yra jei vienoi pusei panos kitoj bx :) kazkaip geriau:D
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyPen. 05 22 2009, 20:07

cha ;DD gi čia tavo nuomone;DD nors mhm Shocked Question lol! rimtai geriau būtų..
Atgal į viršų Go down
Wik.

Wik.

Female
Pranešimų skaičius : 817
Miestas. : Šilutė
Pamaina. : '08-4pam., '09/'10-5pam.
Namelis. : '08-18||'09/'10-20*
Registration date : 2008-03-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyPen. 05 22 2009, 20:12

Aišku, kad su vaikinais smagiau. Nors dar priklauso kokie tie vaikinai. ;D
Atgal į viršų Go down
Ugnė.
Moderatorius.
Moderatorius.
Ugnė.

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyPen. 05 22 2009, 21:57

Arba, iš vaikinų pusės žiūrint, kokios panelės. :D
Dariau, praeitąmet jums "pasisekė" su kaimynėmis :DDD
ypač Evaldas "apsidžiaugė", kai pamanė, kad jos naktį pas jus atmigravo.
(Ai, čia tos d****...;D)
Milda paskui ilgai vaidino įsižeidusią :DD
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male
Pranešimų skaičius : 858
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:)
Namelis. : 17
Registration date : 2008-07-30

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyPen. 05 22 2009, 22:00

Blemba patiko man jusu tema diskusijos. Vaikinai ir Merginos. As dabar taip jums isdestysiu savo nuomuone ;D
1) Mano bendravias su merginomis. Nieada nesu pyktybiskai pykesis. Ta prasme budamas maziukas niekada nesu ten pyktybiskai vares ant panu. Nuo mazu dienu buvau padykelis, kybintojas :) Gal kiek erzindavau ir budavau rakstis uzpakalyje, taciau kai rimtas reikalas visada galiu susidraugauti. Pykciu dideliu nebuvo.
2) Kaip pats sutariu su moteriskaja lytimi? Manau visai neblogai, kadangi man visada idomu kazka suzinot apie ju gyvenima. Zinoma visada ginsiu vyrus. Visada vadinsiu mus pranasesniais, taciau visada pripazinsiu, kad vyrai negali be moteru, o moterys be vyru. Visada ivardinu lygybe, taciau megdamas pajuokauti pasijuokiu is moteriskos prigimties, taciau nevadinu musu tobulais :) megstu kartais pries merginas pasipuikuoti o kartais ir pasitycioti linksmai is saves, viskas del to, kad butu linksma, kadangi dievinu matyti besisypsancius zmones.
3) Kas smagiau vaikinai ar merginos uz sienos? Merginom smagiau vaikinai, vaikinam smagiau merginos. Viskas aisku. Suprantat. Ir merginos ir vaikinai kaip cia pasakius "suskysta" vieni pries kitus. Ir nera ko cia pergyventi. Ir vienai ir kitai pusei patinka bendrauti vieni su kitom, kadangi ir panoms ir baxurams idomu viska, kas susije su jais. Mes esame skirtingi. Ir labai skirtingi. Mums idomu ir jums idomu. Tarp vaikinu viskas aisku. Tarp merginu viskas aisku, taciau ne viskas aisku tarp siu dvieju skirtingu lyciu :) o tai ir yra idomu ir vieniems ir kitiems. Ar bent isivaizduojat koks nuobodus pasaulis butu be vienos ar kitos rases? ;D be panu ar vaikinu :)
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Pamaina. : 6.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyPen. 05 22 2009, 22:51

Žygi, Tau psichologu reikia būti. :D
Hah. man labiau patiko '06 metai, kai už sienos, 15a, gyveno vaikiiinai. (smirk)
Ugne, nevaidinau, visai. :D tik išbariau aš Jį.
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyPen. 05 22 2009, 23:06

Dark*Wild rašo:
dievulliau tai gerai.. nes man draugė pasakojo kad yra tai buvę jog viena pusę namų pasieme vaikinai buvo o kita,merginos;DD tikėkim šiais taip nebus,nenorėčiau atsidurti ne savoje teritorijoje;D lol! Laughing

o as visai noreciau atsidurti. Butu smagiau. Pvz., As su mergom ne taip gerai sutariu kaip su bx cat
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyŠt. 05 23 2009, 11:45

na ką aš žinau.;DDD su vaikinais tikrai nenorėčiau gyventi viename gale. juk vis vien aš mergina ir man būtų nemalonu lol! lol! ;DDp o šeip žinoma įštikrųjų kartais malonu pabendrauti ir padūkti su vaikinais;D draugiškai žinoma angel mmm ;D
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyŠt. 05 23 2009, 17:24

DaftPunk rašo:
Blemba patiko man jusu tema diskusijos. Vaikinai ir Merginos. As dabar taip jums isdestysiu savo nuomuone ;D
1) Mano bendravias su merginomis. Nieada nesu pyktybiskai pykesis. Ta prasme budamas maziukas niekada nesu ten pyktybiskai vares ant panu. Nuo mazu dienu buvau padykelis, kybintojas :) Gal kiek erzindavau ir budavau rakstis uzpakalyje, taciau kai rimtas reikalas visada galiu susidraugauti. Pykciu dideliu nebuvo.
2) Kaip pats sutariu su moteriskaja lytimi? Manau visai neblogai, kadangi man visada idomu kazka suzinot apie ju gyvenima. Zinoma visada ginsiu vyrus. Visada vadinsiu mus pranasesniais, taciau visada pripazinsiu, kad vyrai negali be moteru, o moterys be vyru. Visada ivardinu lygybe, taciau megdamas pajuokauti pasijuokiu is moteriskos prigimties, taciau nevadinu musu tobulais :) megstu kartais pries merginas pasipuikuoti o kartais ir pasitycioti linksmai is saves, viskas del to, kad butu linksma, kadangi dievinu matyti besisypsancius zmones.
3) Kas smagiau vaikinai ar merginos uz sienos? Merginom smagiau vaikinai, vaikinam smagiau merginos. Viskas aisku. Suprantat. Ir merginos ir vaikinai kaip cia pasakius "suskysta" vieni pries kitus. Ir nera ko cia pergyventi. Ir vienai ir kitai pusei patinka bendrauti vieni su kitom, kadangi ir panoms ir baxurams idomu viska, kas susije su jais. Mes esame skirtingi. Ir labai skirtingi. Mums idomu ir jums idomu. Tarp vaikinu viskas aisku. Tarp merginu viskas aisku, taciau ne viskas aisku tarp siu dvieju skirtingu lyciu :) o tai ir yra idomu ir vieniems ir kitiems. Ar bent isivaizduojat koks nuobodus pasaulis butu be vienos ar kitos rases? ;D be panu ar vaikinu :)

Nu, visalaik ,nuo pat mažumės, vaikinam/vyram moteys yra nesuprantamos ir įdomios :DDD kartais net mums pačioms merginoms/moterims neina savęs perprasti ,nes esam sudėtingos asmenybės :DDD
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyŠt. 05 23 2009, 17:30

Auguste rašo:
Dark*Wild rašo:

o as visai noreciau atsidurti. Butu smagiau. Pvz., As su mergom ne taip gerai sutariu kaip su bx cat

Žiūrint, kokiam lygi tas `bendravimas` ,jeigu tik noras nedraugiškai ir piktybiškai erzint (t.y. privemt, `nudžiaut` ką nors..) tai tikrai nemalonu..
Bet jeigu nepiktybiškai pajuokaut `pamigruoti` vienai pusėj pas kitus, daiktus suslėpt, gal ir fainai :D
Šiaip aš nieko rpeiš būčiau svarbiausia ir vienos ir kitos pusės nusiteikimas. ;DD o čia jau neprogronozuojama tai perdaug neisitkiu praleisti šauniai laiką ,nes kas žino, gal pasitaikys labai nedraugiški ir piktybiški tie bernai ar tos merginos.. ;PP Kartais net merginos būna daug pyktibiškesnės negu vaikinai.. Jos dar ir apšnekėt mėgsta.. Nu ,bet čia nestumsiu ,nes aiškiai matosi ,kad užsitrauksiu kažkurios lyties rūstybę.. :DDD O dar merginų ,kurių yra daugiau.. Tai jau išvis baisu bus.. Tai gal tyliu :DDD
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyŠt. 05 23 2009, 17:52

Šiiubiidiiubii rašo:
Auguste rašo:
Dark*Wild rašo:

Žiūrint, kokiam lygi tas `bendravimas` ,jeigu tik noras nedraugiškai ir piktybiškai erzint (t.y. privemt, `nudžiaut` ką nors..) tai tikrai nemalonu..
Bet jeigu nepiktybiškai pajuokaut `pamigruoti` vienai pusėj pas kitus, daiktus suslėpt, gal ir fainai :D
Šiaip aš nieko rpeiš būčiau svarbiausia ir vienos ir kitos pusės nusiteikimas. ;DD o čia jau neprogronozuojama tai perdaug neisitkiu praleisti šauniai laiką ,nes kas žino, gal pasitaikys labai nedraugiški ir piktybiški tie bernai ar tos merginos.. ;PP Kartais net merginos būna daug pyktibiškesnės negu vaikinai.. Jos dar ir apšnekėt mėgsta.. Nu ,bet čia nestumsiu ,nes aiškiai matosi ,kad užsitrauksiu kažkurios lyties rūstybę.. :DDD O dar merginų ,kurių yra daugiau.. Tai jau išvis baisu bus.. Tai gal tyliu :DDD

va va, tame ir esme, kad mergos nesupranta mano nepiktybisku pajuokavimu. Rolling Eyes
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyŠt. 05 23 2009, 18:07

Auguste rašo:
Šiiubiidiiubii rašo:
Auguste rašo:
Dark*Wild rašo:

va va, tame ir esme, kad mergos nesupranta mano nepiktybisku pajuokavimu. Rolling Eyes

reiškia, iki šiol, dar nesutikai mergos su geru humoro jausmu.
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyŠt. 05 23 2009, 18:27

Šiiubiidiiubii rašo:
Auguste rašo:
Šiiubiidiiubii rašo:
Auguste rašo:
Dark*Wild rašo:

sutikau, bet vos kelias.;DDDDDDD
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyŠt. 05 23 2009, 18:31

Auguste rašo:
Šiiubiidiiubii rašo:
Auguste rašo:
Šiiubiidiiubii rašo:
Auguste rašo:
Dark*Wild rašo:

sutikau, bet vos kelias.;DDDDDDD

Bet turbūt labai mažai :DDD
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 EmptyŠt. 05 23 2009, 20:06

neatrodo kad geriausias būdas būtu gyventi taikoje?;DDp peace visi sutaria gerai ir viskas normaliai. žinoma pokštai ir visa kita turi būti bet su saiku Laughing cowboy
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 10 Empty

Atgal į viršų Go down

Apie namelius. ^.^
Atgal į viršų 
Puslapis 1023Pereiti prie : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Komentarai apie vadoves.
» Komentarai apie vadovus.