Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Apie namelius. ^.^

Go down 
+52
milanke
cukrinukė
Cemy
Idzius
JuiCe
Ms.Vesta
Giedruciux :)
Ievuciukas;*
KarolinaAba
Bitute
Dovile
KarOlinaa
Gargame
Amanda
Immortality
Aistule
*Safyra*
Vigilee
Agnė
UgnY
Gediminas
Inesiox
Ive_~
Dark*Wild
zuikuteeeaaa
kristinax
♪♫SOLva
Etsun
DaftPunk
Ramunė.
Šiiubiidiiubii
agnėėxD
Kresnute*
Simm*~
emibodi
L.D.
D0minyka
Egle*
Dalia
Darellis
Daigona.
karolė.
mingaille
Gucka
monikute
Lexia.
Ugnė.
Rugsell
nirvana.
Eclips'e
Wik.
mellanie
56 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23  Next
AutoriusPranešimas
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

Apie namelius. ^.^ - Page 11 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptySk. 05 24 2009, 00:37

Dark*Wild rašo:
neatrodo kad geriausias būdas būtu gyventi taikoje?;DDp peace visi sutaria gerai ir viskas normaliai. žinoma pokštai ir visa kita turi būti bet su saiku Laughing cowboy

jeigu su visais sutarciau, netureciau tikru draugu. nebeatskirciau kas mano draugai.;D
krc as ne tokia, kad su visais sutarciau.
Atgal į viršų Go down
Ugnė.
Moderatorius.
Moderatorius.
Ugnė.

Female
Pranešimų skaičius : 1146
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : '09 6pam
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptySk. 05 24 2009, 10:47

O aš ne tokia, kad visi suprastų mano kartais ne vietoje ir ne laiku
mesteltus sarkastiškus juokelius :P
Bet kažkaip jau ne ta linkme tema krypsta:))
Ką aš žinau, man labiau patiktų, jei už sienos gyventų vaikinai.
Kai būna per daug panelių, kartais ir negerai baigtis gali. Laughing
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male
Pranešimų skaičius : 858
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:)
Namelis. : 17
Registration date : 2008-07-30

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptySk. 05 24 2009, 12:31

Tarp panu as imatau didziuliu auru priespriesa ;D Viena uz kita grazesnes nori buti ir pan. Tikrai as jums linkiu, kad uz sienos gyventu vaikinai. Pamatysit bus daug geriau, nebent susidraugautumet su tom panom, bet jau pleputes esat ir tikrai apkalbines viena puse kitą ;D As nieieskau niekada priesu ir net jei zmogaus nepazystu nemalonu su juom pyktis, bet jeigu kitaip neimanoma ka darysi, o kaip sako auguste man neimanoma su visais sutarti tai man tokios taisykles nera as galiu sutarti. Tik gal kazkiek su vienu daugiau su kitu maziau. Nevaziuoju ten kariauti.
Atgal į viršų Go down
Eclips'e

Eclips'e

Female
Pranešimų skaičius : 86
Miestas. : Siauliai
Pamaina. : 7
Registration date : 2009-04-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptySk. 05 24 2009, 12:49

tai manau jei jau wienam namely gywensit tai ir susidraugausit Wink
wistiek ir renginiai ir rungys bendros,dalywausit kartu :)
o kad waikinai gywentu uz sienos aisku butu saunu,tik kazin ar galima nes jie buna atsikrai ;|D Rolling Eyes
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptySk. 05 24 2009, 13:23

Buna :) preita met uz sienos gyveno vaikinai pas merginas 14 ar 15 namelyje. Nezinau kurie ten dvipusiai bet sakau buvo vienoj pusej baxurai kitoj panos :)
Atgal į viršų Go down
Kresnute*

Kresnute*

Female
Pranešimų skaičius : 104
Miestas. : Mažeikiai
Pamaina. : 5
Registration date : 2009-03-22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptySk. 05 24 2009, 13:39

Aš net labai norėčiau, kad namelį tektų dalintis su vaikinais:)) Yra tekę kitoje stovykloje viename namelyje gyventi su vaikinais, jų kambarys buvo šalia mūsų, tai tikrai labai linksma buvo. Susipažinom, kortikėm pažaisdavom, vakarais kartu sėdėdavom prie namelio ir kalbėdavomės, klausydami muzikos. Gerai, kad draugiški vakinai pasitaikė, nes kaip ir panelės, taip ir vaikinai gali ir nelabai malonūs pakliūti. Wink
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptySk. 05 24 2009, 17:49

Man tai visai nieko salygos butu jei butu 3 mergos ir 3 bachurai. I love you

Siaip noreciau su bachuriukais padraugaut, bet Lietuvoje dauguma 12-14meciu yra dar neisauge is tu durniuku kurie be perstojo ka nors iskrecia.xDDD
Atgal į viršų Go down
Eclips'e

Eclips'e

Female
Pranešimų skaičius : 86
Miestas. : Siauliai
Pamaina. : 7
Registration date : 2009-04-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptySk. 05 24 2009, 18:35

tai cia manau wisom patiktu gywent su waikinais ;D Rolling Eyes
galetu wisus namelius taip apgywendint maisytai ;DD

Paskutinį kartą redagavo Eclips'e, Sk. 05 24 2009, 18:51. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptySk. 05 24 2009, 18:50

Auguste, manai 12-14meciai taip elgias? Mano tevui 41metai jis tokiu prikolu paskaldo ir prikrest gali kiek musu vaizduote dar neishnesha ;D beto pats neatsisakau kazka linksmo iskresti :) zinoma neperzengiant ribu.
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female
Pranešimų skaičius : 739
Miestas. : Palanga[Šventoji]
Pamaina. : 3.
Registration date : 2009-03-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptySk. 05 24 2009, 19:13

Tuom man mūrinis ir patinka.. Ten tai tikrai mišrus namukas.. Kai į jį ateini žinai ,kad ten us ne tik merginos/baxūriukai.. O jūs visi to mūrinio taip baidoties Švilpauja.
O dėl to išaugimo.. Tai būna žmonių ,kurie lieka visą gyvenimą vaikais ir vien dėl to yra mieli ir malonūs. Teko tokių sutikt ;DD Nu kad ir aš pati. Nors dar ,ten , nesuaugau ,bet matos ,kad greičiausiai nepasikeisiu.. Skaldau bajeriukus vietoj ir ne vietoj.. ;DD Laughing Nu, negaliu niekad sakyt niekada ,et man taip atrodo. ;pp
Atgal į viršų Go down
Gucka

Gucka

Female
Pranešimų skaičius : 121
Miestas. : Radviliškis
Pamaina. : 5
Registration date : 2009-04-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptySk. 05 24 2009, 20:36

nu žinoma, visokių žmonių yra. ;D
vienas trylikametis gali būt dar visiškai vaikiškas ir mašinėlėm žaist, o kitas jau suaugęs ir protingai mąstantis.
manau, kad būtų smagu, jei kitoj namelio pusėj gyventų vaikinai. ;D
jei neprovokuotume visokių kivirčų ir pnš., tai būtų tikrai liuks. Wink
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Pamaina. : 6.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptySk. 05 24 2009, 21:40

Išbandžius ir su vaikinais, ir su panelėm už sienos. Su vaikinai tiiikrai smagiau! Kažkaip labiau bendrą kalbą randu su jais. : DD
O kai su panelėm už sienos buvom, nelabai ten mes ir sutarėm. Pykomės, bendravom, vėl pykomės, tokie vos ne šeimyniniai barniai: DD
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptyPir. 05 25 2009, 03:14

DaftPunk rašo:
Auguste, manai 12-14meciai taip elgias? Mano tevui 41metai jis tokiu prikolu paskaldo ir prikrest gali kiek musu vaizduote dar neishnesha ;D beto pats neatsisakau kazka linksmo iskresti :) zinoma neperzengiant ribu.

bet juk jis tau neprisiks po kilimo , neides varles i bata, nepaims ir nepavogs apatiniu.. lol! lol! lol!
as sneku apie tokius durnus pokstus, o visokius kitokius, ten tipo,kad su vandens balioneliais metytis neturiu nieko pries - man tokie bachurai patinka Like a Star @ heaven
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female
Pranešimų skaičius : 599
Miestas. : siauliai :)
Pamaina. : #4
Namelis. : what the fish?
Registration date : 2008-03-16

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptyPir. 05 25 2009, 14:58

Lexia. rašo:
Išbandžius ir su vaikinais, ir su panelėm už sienos. Su vaikinai tiiikrai smagiau! Kažkaip labiau bendrą kalbą randu su jais. : DD
O kai su panelėm už sienos buvom, nelabai ten mes ir sutarėm. Pykomės, bendravom, vėl pykomės, tokie vos ne šeimyniniai barniai: DD

kai perskaiciau pirmus zodzius..... Laughing
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptyPir. 05 25 2009, 15:47

Nu pas tave ir mintys.. ;DD
Nors ir aš tą patį pagalvojau..
Kas kam galvoje ;DDD
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptyPir. 05 25 2009, 18:13

Inesiox rašo:
Lexia. rašo:

kai perskaiciau pirmus zodzius..... Laughing

EWW lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Atgal į viršų Go down
karolė.

karolė.

Female
Pranešimų skaičius : 663
Miestas. : Klaipėda.;}*
Pamaina. : ketvirtaa.
Namelis. : I wear my sunglasses at night.*
Registration date : 2009-02-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptyPir. 05 25 2009, 18:34

aš irgi norėčiau dalintis su baxūreliais nemeliu, bet kad nebūtų per žiauriai.;DDD
su mergom mes irgi iš pat pirmo varėm vienos ant kitų kai apgyvendino kartu.;D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptyPir. 05 25 2009, 18:35

kapsule.* rašo:
aš irgi norėčiau dalintis su baxūreliais nemeliu, bet kad nebūtų per žiauriai.;DDD
su mergom mes irgi iš pat pirmo varėm vienos ant kitų kai apgyvendino kartu.;D

kaip pykotes?
ziurkemis viena kita vadinot ;o ?
CATFIGHTTT
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptyPir. 05 25 2009, 18:40

Koks dar ewww..? ;DD

mmmm.. ;DDDD
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptyPir. 05 25 2009, 18:44

DaftPunk rašo:
Koks dar ewww..? ;DD

mmmm.. ;DDDD

o taip xDDDDDDDDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptyPir. 05 25 2009, 19:54

o neee Laughing
Na, va ,kur tikros merginos.. Kaip žiauru ;xx Būna labai klastingų merginų ,kurios tik ir plaka liežuviais.. Apšneka viena kitas ir šiaip.. ;x
čia tikrai tiktų `EWWW`
Bet man nėr ko pergyvent.. Aš jau važiuoju su savo `chėbrike`.. O juos jau senai pažįstu ,tad nesirūpinu ,kad būčiau `žiurke` išvadinta ;DD
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Pamaina. : 6.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptyPir. 05 25 2009, 21:52

Ne, nu. : D mieli Jūs. tongue
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptyAntr. 05 26 2009, 11:05

Tai kad nelanai ten kas ir tyciojasi Shocked Na gal, kartais, truputuka, lb nedaug:D
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

Pranešimų skaičius : 255
Registration date : 2009-05-21

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptyAntr. 05 26 2009, 15:34

nemanau kad ten tikrai kas tyčiojasi... labai retas;DDp juk važiuojam praleisti gerai laika? tai vat . bus gerai kaip bus . ar su vaikinais ar su merginom tektu gyventi;DD prisiduosim ;Dp What a Face
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 EmptyAntr. 05 26 2009, 16:55

Čia labiau žodis nesityčiojimas ,o toks merginų per smailių liežuvių turėjimas.. `Va, čia jos kita pusė ,biški pastumkim ,nes nėr ką veikt..` cheers nu ir prasideda.. `J Ū S žiurkės` `Jūs..` ir t.t. čia tokia `nesantaika` iš neturėjimo ką veikt.. O čia jau laimės reikalas pas kokiu į namuką pateksi.. Pas draugiškus ir gernoriškus ar tuos ,kurie jau gimė su tokia `neturėjimo ką veikt` yda. Žinoma, viskas pataisoma ;DD
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 11 Empty

Atgal į viršų Go down

Apie namelius. ^.^
Atgal į viršų 
Puslapis 1123Pereiti prie : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Komentarai apie vadoves.
» Komentarai apie vadovus.