| Apie namelius. ^.^ | |
|
+52milanke cukrinukė Cemy Idzius JuiCe Ms.Vesta Giedruciux :) Ievuciukas;* KarolinaAba Bitute Dovile KarOlinaa Gargame Amanda Immortality Aistule *Safyra* Vigilee Agnė UgnY Gediminas Inesiox Ive_~ Dark*Wild zuikuteeeaaa kristinax ♪♫SOLva Etsun DaftPunk Ramunė. Šiiubiidiiubii agnėėxD Kresnute* Simm*~ emibodi L.D. D0minyka Egle* Dalia Darellis Daigona. karolė. mingaille Gucka monikute Lexia. Ugnė. Rugsell nirvana. Eclips'e Wik. mellanie 56 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Gediminas
Pranešimų skaičius : 1 Age : 31 Registration date : 2009-06-03
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Tr. 06 03 2009, 23:06 | |
| kuris geriausias? | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
Pranešimų skaičius : 739 Age : 27 Miestas. : Palanga[Šventoji] Pamaina. : 3. Registration date : 2009-03-10
| |
| |
UgnY
Pranešimų skaičius : 123 Age : 26 Miestas. : Alytus Pamaina. : 2 ;] Registration date : 2009-05-28
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Kv. 06 04 2009, 13:51 | |
| O aš į malūną akis spiginu. | |
|
| |
Egle*
Pranešimų skaičius : 157 Age : 30 Miestas. : LT - Mažeikiai UK - Armagh :) Pamaina. : Penkta ;D Registration date : 2009-02-18
| |
| |
Dark*Wild
Pranešimų skaičius : 255 Age : 32 Registration date : 2009-05-21
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Kv. 06 04 2009, 14:22 | |
| mane tai traukia malūno kambarių jaukumas.. :flower: | |
|
| |
Agnė
Pranešimų skaičius : 26 Age : 32 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 6-a Registration date : 2009-05-11
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pen. 06 05 2009, 19:55 | |
| Lexia,apie "Japes" kalbi? ;DD | |
|
| |
Vigilee
Pranešimų skaičius : 12 Age : 31 Miestas. : Akm. Pamaina. : 4 Namelis. : Kad tik pasakyt kokia nesamone;D Registration date : 2009-05-26
| |
| |
Dark*Wild
Pranešimų skaičius : 255 Age : 32 Registration date : 2009-05-21
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Št. 06 06 2009, 16:52 | |
| taip wc yra lauke ir gan toli :DD o namukai skonio reikalas :flower: | |
|
| |
Inesiox
Pranešimų skaičius : 599 Age : 29 Miestas. : siauliai :) Pamaina. : #4 Namelis. : what the fish? Registration date : 2008-03-16
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Št. 06 06 2009, 16:55 | |
| - Vigilee rašo:
- Sveikuciai ;>> kaip jau supratau wc lauke,taip? ;DDD
O tai kas isviso yra tuose namukuose?;DD Padoriai ten?;DD Aciu uz atsakymus;D gan padoriai, kaip ir visos stovykluose imeskit kas fotke vel ;D | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
Pranešimų skaičius : 739 Age : 27 Miestas. : Palanga[Šventoji] Pamaina. : 3. Registration date : 2009-03-10
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Št. 06 06 2009, 18:07 | |
| - Inesiox rašo:
- Vigilee rašo:
- Sveikuciai ;>> kaip jau supratau wc lauke,taip? ;DDD
O tai kas isviso yra tuose namukuose?;DD Padoriai ten?;DD Aciu uz atsakymus;D gan padoriai, kaip ir visos stovykluose
imeskit kas fotke vel ;D Tualetai yra atskirame pastate. Pastate yra lyg ir 5 tualetai. Sąlygos normalios. Namuke lovos, spinrots, spintelės, pakabos, šiukšlių dėžė. ;p Panšios kaip ir kitose stofkėse. jeigu ieškai daugiau informacijos ir nuotraukų eik nuo temos pradžios, ir skyriuje `įvairūs` eik į `balsių fotografijos`.. ir ten naršyk. ;p nes viską mes jau čia aptarę. Jeigu nori atskiro tualeto ,tik tavojo namuko, keliauk į mūrinį, o jeigu nori jaukaus, gražiau įrengto keliauk į malūną | |
|
| |
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Št. 06 06 2009, 23:47 | |
| Agne, apie tas pačias. ;D | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Sk. 06 07 2009, 03:16 | |
| - Dark*Wild rašo:
- nemanau kad ten tikrai kas tyčiojasi... labai retas;DDp juk važiuojam praleisti gerai laika? tai vat . bus gerai kaip bus . ar su vaikinais ar su merginom tektu gyventi;DD prisiduosim ;Dp
pastebejau, kad tyciojasi tik visokie 16meciai duchai daugiausiai. bent jau is ones.lt Balsiu grupes tas akivaizdziai matosi.:} | |
|
| |
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Sk. 06 07 2009, 09:22 | |
| jei nesąmonę parašai, kur nesityčios ; D | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Sk. 06 07 2009, 13:48 | |
| - nirvana. rašo:
- jei nesąmonę parašai, kur nesityčios ; D
tai taip skaitos iš vis nesireikšt..? Biški lopiškai čia.., jeigu žmogus jau bijo net pasireikšt ,ne taip išsireikšt , tai čia jau chėbra tikrai nebenormali ;xx galima švelniai pataisyt, papriekaištaut truputį, bet ne apstumt ;S šiaip nesu toj grupėj užsiregistravus , gal gali Auguste mane pakviest? ;p būtų įdomu paskaitinėt. | |
|
| |
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Sk. 06 07 2009, 15:16 | |
| nū taip ir daryt, nesireikšt. ten gi bernai septyniolikamečiai, pats tas lazdavojimasis ; D | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Sk. 06 07 2009, 17:10 | |
| Karina,ok;D
as parasiau, kad tipo galetu leisti daina `Right Round` diskone, tai is kart pries kelias savaites apie 12 zmoniu ant manes uzsirove ir iki snd dar gincijuosi su visais. Tipo as pajuoku objektas jiems. Bybi jiems. :DDDDDDDDDDDDD | |
|
| |
DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Sk. 06 07 2009, 19:30 | |
| Tai, kad nereikia veltis Auguste i konfliktus. As skaiciau visa ta reikala toj grupje kur tu ten rasei. As tau patariu geriau nebebazarinti. As visus suprantu kodel tave ten apstume del tos "RightRound".. gabalas komerciskai shudinas, man patiko tik motyvas, kuris yra is "you babe spin me round" is prikolo kuris buvo prikolas, o cia ir tai nukopijuota viskas. As tau patariu daugiau ten isvis neberasyti ir nebekreipti demesio, tu nieko ten nelaimesi. Ten visi pries tave, o dar kai pasakei, kad daugiau ir maziau Lietuva shudo kruva yra tai isvis uzsitraukei nemalone. Netgi as biski pyktelejau. Taip as galiu pasakyti, kad musu shalis yra tikrai prasta mano atzvilgiu, taciau as nebuciau tiek pyktelejes ant taves jeigu tu butum Lietuvos gyventoja, o dabar toks jausmas, kad tu gyveni Amerikoje ir axujelini del to, kad nesi musu salies dalis ir gali krauti ant savo gimtines. Man tokie dalykai nepatinka. | |
|
| |
Kresnute*
Pranešimų skaičius : 104 Age : 32 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 5 Registration date : 2009-03-22
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Sk. 06 07 2009, 19:38 | |
| - DaftPunk rašo:
- Tai, kad nereikia veltis Auguste i konfliktus. As skaiciau visa ta reikala toj grupje kur tu ten rasei. As tau patariu geriau nebebazarinti. As visus suprantu kodel tave ten apstume del tos "RightRound".. gabalas komerciskai shudinas, man patiko tik motyvas, kuris yra is "you babe spin me round" is prikolo kuris buvo prikolas, o cia ir tai nukopijuota viskas. As tau patariu daugiau ten isvis neberasyti ir nebekreipti demesio, tu nieko ten nelaimesi. Ten visi pries tave, o dar kai pasakei, kad daugiau ir maziau Lietuva shudo kruva yra tai isvis uzsitraukei nemalone. Netgi as biski pyktelejau. Taip as galiu pasakyti, kad musu shalis yra tikrai prasta mano atzvilgiu, taciau as nebuciau tiek pyktelejes ant taves jeigu tu butum Lietuvos gyventoja, o dabar toks jausmas, kad tu gyveni Amerikoje ir axujelini del to, kad nesi musu salies dalis ir gali krauti ant savo gimtines. Man tokie dalykai nepatinka.
Visiškai pritariu. Iš pradžių stengiausi laikyti nuošalėje savo nuomonę ir perdaug nieko nekomentuoti, bet tas išsireiškimas,kad Lietuva apsurdiška pronoko viską... Visos valstybės turi tam tikrų bėdų ir problemų, tačiau niekas neturi teisės jų smerkti... Tiesiog net nežinau ką ir pasakyti, toks pyktis paėmė, kad ir aš nebeištvėriau... Niekas nesako,kad Lietuva ideali, tačiau ji yra savita valstybė, kurioje mes gyvename, esame būtent Lietuvos piliečiai ir reikia turėti nors kiek pagarbos... | |
|
| |
nirvana.
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Sk. 06 07 2009, 20:11 | |
| taip, aš irgi pykstu. jei tau Lietuva yra tokia baisi šalis, tai kraukis paskutinius lagaminus ir nebegrįžk į jokias stovyklas čia. tokių pas mus suamerikonėjusių atmatų taip pat nereikia. | |
|
| |
Ramunė.
Pranešimų skaičius : 102 Age : 29 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 5 Registration date : 2009-03-15
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Sk. 06 07 2009, 20:47 | |
| Nirvana, ech kaip taikliai pasakyta;D | |
|
| |
Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Sk. 06 07 2009, 21:15 | |
| Lietuvos ir aš nemėgstu, bet sėdint ten toj savo amerikoj galėtum ramiau su žodžiais. Ko grįžti tada į lietuvą. Sėdėk toj savo amerikoj už pc ir negrįžk. Aš irgi nepakenčiu lietuvos dėl visko, bet dzin niekam neprikišinėju savo nuomonės. Krc, jei jau gyveni ten tai nereikia čia ant visų žmonių varys, kad čia mes wpsh visi atmatos esam, va tu vienintelė gyveni ten ir esi labai jau pati sau faina. Apgailėtinai elgiesi. Užauk. | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Sk. 06 07 2009, 21:56 | |
| Visu pirma, i Lietuva griztu del draugu, bet pati nenoriu cia grizti.;D matosi jau jusu santykiai su tevais - nuolat gincyjates jei man jau patys irgi aiskinat, kad tureciau su jais gincytis. antra, as budama Lietuvoje jau variau ant Lietuviu ir baikit cia nusipezet `Tipo Amerikoj esi ir jau stumi ant Lietuviu` - cia puse manes ne nepazinojo kai Lietuvoj gyvenau.;D Antra, visi mano daiktai Amerikoje ir as turiu Amerikos pilietybe - su lietuva niekas manes nebesieja isskyrus gimines {puse mano giminiu jau uzsienyje} , draugai ir mano tevyne bei kalba {kuria labai noreciau pakeisti}. As esu tik uz ta lietuva kuri buvo pries man gimstant - visada ta kartojau ir kartosiu. TAIP, Lietuva yra grazi, bet pasiziurekite giliau - ta tema toje grupeje jau viska parodo.;]
p.s. Nirvana ir Dalia,nusileiskit. | |
|
| |
*Safyra*
Pranešimų skaičius : 158 Age : 29 Miestas. : Netoli Jurbarko xD Pamaina. : 2009-4 Namelis. : Vuobanančike xD Registration date : 2009-01-10
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Sk. 06 07 2009, 22:20 | |
| Nesuprantu apie kokias grupes čia kalbat | |
|
| |
DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Sk. 06 07 2009, 22:54 | |
| one.lt grupe "Balsiu Stovykla"...
Vienu zodziu Auguste tu esi slydus mergaite. Kai tik tu forume pasirodei atrode esi padori pana viskas normalei, bet matyti, kad taves toje pamainoje niekas nemegs. Tu supranti, as atsiprasant pasakysiu "tu shuda mali".. Bet cia jau totaliai. Nezadu isvadinti kazkokiais taves zodziai, ne mano stilius toks yra. Jeigu reikes taip darysiu, bet nezadu ir neatsakinesiu tuo paciu. Esme, kad tu nuo tos savo JAV biski isskridai kazkur. Tu negali savo tautybes istrinti. Tu esi Lietuve/Amerikiete. Tu visada busi Lietuvos dalis. Taip sita salis gal nera gera. As ir jos nemegstu ir galbu ja paliksiu, taciau as cia uzaugau, cia mano draugai, cia krepsinis, kuris man reiskia labai daug, cia zmones, kurie vertina kartais ne tik materialu pasauly. Cia yra ubagu ir vargsu, taciau tie ubagai, kartais turi daugiau turto savo sirdyje nei kazkoks susiktas amerikonas kada nors tures aplink save isoreje ir viduje. Man uztenka siandien su teciu nuejus i parduotuve pamatyti ubaga, kuris perka sau duonos trupini ir jam neuztenka pinigu, o tetis nueina ir padeda tiek kiek jam reikia to pinigo ant tos duonos, o jis pasako ACIU. Man viskas tai yra viskas ko reikia. Ir tas zodis is varganu zmoniu ACIU yra kartais geriau nei is turtingo tetusio gautas Lamborghini. Tu pati Auguste atsigauk, nes tau gal jau kokios pirmosios menesines pareina ar kazkas panasaus, kad tu visur kurstai pykcius. Tu pati pradedi. Pradejai toje grupeje pradejai ir cia. As isivaizduoju kiek tu konfliktuosi toj pamainoj savo. Uzjauciu zmones vaziuojancius su tavimi.. | |
|
| |
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| |
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ | |
| |
|
| |
| Apie namelius. ^.^ | |
|