Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Apie namelius. ^.^

Go down 
+52
milanke
cukrinukė
Cemy
Idzius
JuiCe
Ms.Vesta
Giedruciux :)
Ievuciukas;*
KarolinaAba
Bitute
Dovile
KarOlinaa
Gargame
Amanda
Immortality
Aistule
*Safyra*
Vigilee
Agnė
UgnY
Gediminas
Inesiox
Ive_~
Dark*Wild
zuikuteeeaaa
kristinax
♪♫SOLva
Etsun
DaftPunk
Ramunė.
Šiiubiidiiubii
agnėėxD
Kresnute*
Simm*~
emibodi
L.D.
D0minyka
Egle*
Dalia
Darellis
Daigona.
karolė.
mingaille
Gucka
monikute
Lexia.
Ugnė.
Rugsell
nirvana.
Eclips'e
Wik.
mellanie
56 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23  Next
AutoriusPranešimas
Gediminas

Pranešimų skaičius : 1
Registration date : 2009-06-03

Apie namelius. ^.^ - Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptyTr. 06 03 2009, 23:06

kuris geriausias? Rolling Eyes
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female
Pranešimų skaičius : 739
Miestas. : Palanga[Šventoji]
Pamaina. : 3.
Registration date : 2009-03-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptyKv. 06 04 2009, 09:02

Gediminas rašo:

Kaip kam Švilpauja.
Visi daug maž panašūs ,bet tie ,kuriuose jau buvom kelia nostalgiją ir gerus prisiminimus ,tai jie ir yra kiekvienam geriausi.
aš šiaip nebuvus ,bet norėčiau į 18 ar 19 ;pp
šiaip traukia jie mane.//
Atgal į viršų Go down
UgnY

UgnY

Female
Pranešimų skaičius : 123
Miestas. : Alytus
Pamaina. : 2 ;]
Registration date : 2009-05-28

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptyKv. 06 04 2009, 13:51

O aš į malūną akis spiginu. Cool
Atgal į viršų Go down
Egle*

Egle*

Female
Pranešimų skaičius : 157
Miestas. : LT - Mažeikiai UK - Armagh :)
Pamaina. : Penkta ;D
Registration date : 2009-02-18

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptyKv. 06 04 2009, 13:52

Šiiubiidiiubii rašo:
Gediminas rašo:

Kaip kam Švilpauja.
Visi daug maž panašūs ,bet tie ,kuriuose jau buvom kelia nostalgiją ir gerus prisiminimus ,tai jie ir yra kiekvienam geriausi.
aš šiaip nebuvus ,bet norėčiau į 18 ar 19 ;pp
šiaip traukia jie mane.//

Aš gyvenau 19 namelyje ;] Bet nenorečiau į tą pati ;] kaškaip norisi į kitus nueit pagyvent ;]]
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

Pranešimų skaičius : 255
Registration date : 2009-05-21

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptyKv. 06 04 2009, 14:22

mane tai traukia malūno kambarių jaukumas.. :flower: inlove
Atgal į viršų Go down
Agnė

Agnė

Female
Pranešimų skaičius : 26
Miestas. : Mažeikiai
Pamaina. : 6-a
Registration date : 2009-05-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptyPen. 06 05 2009, 19:55

Lexia,apie "Japes" kalbi? ;DD
Atgal į viršų Go down
Vigilee

Vigilee

Female
Pranešimų skaičius : 12
Miestas. : Akm.
Pamaina. : 4
Namelis. : Kad tik pasakyt kokia nesamone;D
Registration date : 2009-05-26

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptyŠt. 06 06 2009, 14:39

Sveikuciai ;>> kaip jau supratau wc lauke,taip? nezinau ;DDD
O tai kas isviso yra tuose namukuose?;DD Padoriai ten?;DD Aciu uz atsakymus;D nod
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

Pranešimų skaičius : 255
Registration date : 2009-05-21

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptyŠt. 06 06 2009, 16:52

taip wc yra lauke ir gan toli :DD lol! o namukai skonio reikalas :flower:
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female
Pranešimų skaičius : 599
Miestas. : siauliai :)
Pamaina. : #4
Namelis. : what the fish?
Registration date : 2008-03-16

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptyŠt. 06 06 2009, 16:55

Vigilee rašo:
O tai kas isviso yra tuose namukuose?;DD Padoriai ten?;DD Aciu uz atsakymus;D nod

gan padoriai, kaip ir visos stovykluose

imeskit kas fotke vel ;D
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptyŠt. 06 06 2009, 18:07

Inesiox rašo:
Vigilee rašo:

gan padoriai, kaip ir visos stovykluose

imeskit kas fotke vel ;D

Tualetai yra atskirame pastate. Pastate yra lyg ir 5 tualetai.
Sąlygos normalios. Namuke lovos, spinrots, spintelės, pakabos, šiukšlių dėžė. ;p
Panšios kaip ir kitose stofkėse. jeigu ieškai daugiau informacijos ir nuotraukų eik nuo temos pradžios, ir skyriuje `įvairūs` eik į `balsių fotografijos`.. ir ten naršyk. ;p nes viską mes jau čia aptarę.
Jeigu nori atskiro tualeto ,tik tavojo namuko, keliauk į mūrinį, o jeigu nori jaukaus, gražiau įrengto keliauk į malūną Švilpauja.
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptyŠt. 06 06 2009, 23:47

Agne, apie tas pačias. ;D
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptySk. 06 07 2009, 03:16

Dark*Wild rašo:
nemanau kad ten tikrai kas tyčiojasi... labai retas;DDp juk važiuojam praleisti gerai laika? tai vat . bus gerai kaip bus . ar su vaikinais ar su merginom tektu gyventi;DD prisiduosim ;Dp What a Face

pastebejau, kad tyciojasi tik visokie 16meciai duchai daugiausiai.
bent jau is ones.lt Balsiu grupes tas akivaizdziai matosi.:}
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female
Pranešimų skaičius : 1464
Miestas. : zoo
Pamaina. : 4!
Registration date : 2008-03-27

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptySk. 06 07 2009, 09:22

jei nesąmonę parašai, kur nesityčios ; D
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptySk. 06 07 2009, 13:48

nirvana. rašo:
jei nesąmonę parašai, kur nesityčios ; D

tai taip skaitos iš vis nesireikšt..?
Biški lopiškai čia..,
jeigu žmogus jau bijo net pasireikšt ,ne taip išsireikšt ,
tai čia jau chėbra tikrai nebenormali ;xx
galima švelniai pataisyt, papriekaištaut truputį,
bet ne apstumt ;S
šiaip nesu toj grupėj užsiregistravus ,
gal gali Auguste mane pakviest? ;p
būtų įdomu paskaitinėt.
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptySk. 06 07 2009, 15:16

nū taip ir daryt, nesireikšt. ten gi bernai septyniolikamečiai, pats tas lazdavojimasis ; D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptySk. 06 07 2009, 17:10

Karina,ok;D

as parasiau, kad tipo galetu leisti daina `Right Round` diskone, tai is kart pries kelias savaites apie 12 zmoniu ant manes uzsirove ir iki snd dar gincijuosi su visais. Tipo as pajuoku objektas jiems. Bybi jiems. :DDDDDDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male
Pranešimų skaičius : 858
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:)
Namelis. : 17
Registration date : 2008-07-30

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptySk. 06 07 2009, 19:30

Tai, kad nereikia veltis Auguste i konfliktus. As skaiciau visa ta reikala toj grupje kur tu ten rasei. As tau patariu geriau nebebazarinti. As visus suprantu kodel tave ten apstume del tos "RightRound".. gabalas komerciskai shudinas, man patiko tik motyvas, kuris yra is "you babe spin me round" is prikolo kuris buvo prikolas, o cia ir tai nukopijuota viskas. As tau patariu daugiau ten isvis neberasyti ir nebekreipti demesio, tu nieko ten nelaimesi. Ten visi pries tave, o dar kai pasakei, kad daugiau ir maziau Lietuva shudo kruva yra tai isvis uzsitraukei nemalone. Netgi as biski pyktelejau. Taip as galiu pasakyti, kad musu shalis yra tikrai prasta mano atzvilgiu, taciau as nebuciau tiek pyktelejes ant taves jeigu tu butum Lietuvos gyventoja, o dabar toks jausmas, kad tu gyveni Amerikoje ir axujelini del to, kad nesi musu salies dalis ir gali krauti ant savo gimtines. Man tokie dalykai nepatinka.
Atgal į viršų Go down
Kresnute*

Kresnute*

Female
Pranešimų skaičius : 104
Miestas. : Mažeikiai
Pamaina. : 5
Registration date : 2009-03-22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptySk. 06 07 2009, 19:38

DaftPunk rašo:
Tai, kad nereikia veltis Auguste i konfliktus. As skaiciau visa ta reikala toj grupje kur tu ten rasei. As tau patariu geriau nebebazarinti. As visus suprantu kodel tave ten apstume del tos "RightRound".. gabalas komerciskai shudinas, man patiko tik motyvas, kuris yra is "you babe spin me round" is prikolo kuris buvo prikolas, o cia ir tai nukopijuota viskas. As tau patariu daugiau ten isvis neberasyti ir nebekreipti demesio, tu nieko ten nelaimesi. Ten visi pries tave, o dar kai pasakei, kad daugiau ir maziau Lietuva shudo kruva yra tai isvis uzsitraukei nemalone. Netgi as biski pyktelejau. Taip as galiu pasakyti, kad musu shalis yra tikrai prasta mano atzvilgiu, taciau as nebuciau tiek pyktelejes ant taves jeigu tu butum Lietuvos gyventoja, o dabar toks jausmas, kad tu gyveni Amerikoje ir axujelini del to, kad nesi musu salies dalis ir gali krauti ant savo gimtines. Man tokie dalykai nepatinka.

Visiškai pritariu. Iš pradžių stengiausi laikyti nuošalėje savo nuomonę ir perdaug nieko nekomentuoti, bet tas išsireiškimas,kad Lietuva apsurdiška pronoko viską... Visos valstybės turi tam tikrų bėdų ir problemų, tačiau niekas neturi teisės jų smerkti... Tiesiog net nežinau ką ir pasakyti, toks pyktis paėmė, kad ir aš nebeištvėriau... Niekas nesako,kad Lietuva ideali, tačiau ji yra savita valstybė, kurioje mes gyvename, esame būtent Lietuvos piliečiai ir reikia turėti nors kiek pagarbos...
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptySk. 06 07 2009, 20:11

taip, aš irgi pykstu.
jei tau Lietuva yra tokia baisi šalis, tai kraukis paskutinius lagaminus ir nebegrįžk į jokias stovyklas čia. tokių pas mus suamerikonėjusių atmatų taip pat nereikia. Suspect
Atgal į viršų Go down
Ramunė.

Ramunė.

Female
Pranešimų skaičius : 102
Miestas. : Šiauliai
Pamaina. : 5
Registration date : 2009-03-15

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptySk. 06 07 2009, 20:47

Nirvana, ech kaip taikliai pasakyta;D
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptySk. 06 07 2009, 21:15

Lietuvos ir aš nemėgstu, bet sėdint ten toj savo amerikoj galėtum ramiau su žodžiais. Ko grįžti tada į lietuvą. Sėdėk toj savo amerikoj už pc ir negrįžk. Aš irgi nepakenčiu lietuvos dėl visko, bet dzin niekam neprikišinėju savo nuomonės. Krc, jei jau gyveni ten tai nereikia čia ant visų žmonių varys, kad čia mes wpsh visi atmatos esam, va tu vienintelė gyveni ten ir esi labai jau pati sau faina. Apgailėtinai elgiesi. Užauk.
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptySk. 06 07 2009, 21:56

Visu pirma, i Lietuva griztu del draugu, bet pati nenoriu cia grizti.;D
matosi jau jusu santykiai su tevais - nuolat gincyjates jei man jau patys irgi aiskinat, kad tureciau su jais gincytis.
antra, as budama Lietuvoje jau variau ant Lietuviu ir baikit cia nusipezet `Tipo Amerikoj esi ir jau stumi ant Lietuviu` - cia puse manes ne nepazinojo kai Lietuvoj gyvenau.;D
Antra, visi mano daiktai Amerikoje ir as turiu Amerikos pilietybe - su lietuva niekas manes nebesieja isskyrus gimines {puse mano giminiu jau uzsienyje} , draugai ir mano tevyne bei kalba {kuria labai noreciau pakeisti}. As esu tik uz ta lietuva kuri buvo pries man gimstant - visada ta kartojau ir kartosiu. TAIP, Lietuva yra grazi, bet pasiziurekite giliau - ta tema toje grupeje jau viska parodo.;]

p.s. Nirvana ir Dalia,nusileiskit.
Atgal į viršų Go down
*Safyra*

*Safyra*

Female
Pranešimų skaičius : 158
Miestas. : Netoli Jurbarko xD
Pamaina. : 2009-4
Namelis. : Vuobanančike xD
Registration date : 2009-01-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptySk. 06 07 2009, 22:20

Nesuprantu apie kokias grupes čia kalbat
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male
Pranešimų skaičius : 858
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:)
Namelis. : 17
Registration date : 2008-07-30

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptySk. 06 07 2009, 22:54

one.lt grupe "Balsiu Stovykla"...

Vienu zodziu Auguste tu esi slydus mergaite. Kai tik tu forume pasirodei atrode esi padori pana viskas normalei, bet matyti, kad taves toje pamainoje niekas nemegs. Tu supranti, as atsiprasant pasakysiu "tu shuda mali".. Bet cia jau totaliai. Nezadu isvadinti kazkokiais taves zodziai, ne mano stilius toks yra. Jeigu reikes taip darysiu, bet nezadu ir neatsakinesiu tuo paciu. Esme, kad tu nuo tos savo JAV biski isskridai kazkur. Tu negali savo tautybes istrinti. Tu esi Lietuve/Amerikiete. Tu visada busi Lietuvos dalis. Taip sita salis gal nera gera. As ir jos nemegstu ir galbu ja paliksiu, taciau as cia uzaugau, cia mano draugai, cia krepsinis, kuris man reiskia labai daug, cia zmones, kurie vertina kartais ne tik materialu pasauly. Cia yra ubagu ir vargsu, taciau tie ubagai, kartais turi daugiau turto savo sirdyje nei kazkoks susiktas amerikonas kada nors tures aplink save isoreje ir viduje. Man uztenka siandien su teciu nuejus i parduotuve pamatyti ubaga, kuris perka sau duonos trupini ir jam neuztenka pinigu, o tetis nueina ir padeda tiek kiek jam reikia to pinigo ant tos duonos, o jis pasako ACIU. Man viskas tai yra viskas ko reikia. Ir tas zodis is varganu zmoniu ACIU yra kartais geriau nei is turtingo tetusio gautas Lamborghini. Tu pati Auguste atsigauk, nes tau gal jau kokios pirmosios menesines pareina ar kazkas panasaus, kad tu visur kurstai pykcius. Tu pati pradedi. Pradejai toje grupeje pradejai ir cia. As isivaizduoju kiek tu konfliktuosi toj pamainoj savo. Uzjauciu zmones vaziuojancius su tavimi..
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 EmptySk. 06 07 2009, 22:55

Ai, nu, Auguste, gal baik su savo " Amerika " , " Manęs Jūs nepažįstat. " , " aš kitokia nei Jūs. " ?
Nesi jau tokia pasaulio bamba, kad visos diskusijos tik apie Tave suktus.
O dabar, prašau, nebefloodinam. elephant
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 12 Empty

Atgal į viršų Go down

Apie namelius. ^.^
Atgal į viršų 
Puslapis 1223Pereiti prie : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Komentarai apie vadoves.
» Komentarai apie vadovus.