Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Apie namelius. ^.^

Go down 
+52
milanke
cukrinukė
Cemy
Idzius
JuiCe
Ms.Vesta
Giedruciux :)
Ievuciukas;*
KarolinaAba
Bitute
Dovile
KarOlinaa
Gargame
Amanda
Immortality
Aistule
*Safyra*
Vigilee
Agnė
UgnY
Gediminas
Inesiox
Ive_~
Dark*Wild
zuikuteeeaaa
kristinax
♪♫SOLva
Etsun
DaftPunk
Ramunė.
Šiiubiidiiubii
agnėėxD
Kresnute*
Simm*~
emibodi
L.D.
D0minyka
Egle*
Dalia
Darellis
Daigona.
karolė.
mingaille
Gucka
monikute
Lexia.
Ugnė.
Rugsell
nirvana.
Eclips'e
Wik.
mellanie
56 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23  Next
AutoriusPranešimas
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

Apie namelius. ^.^ - Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptySk. 06 07 2009, 23:14

Čia tau reikia nusileisti, ne mums. Pasižiūrėk kaip tu elgiesi.
Lexia, atsiprašau.
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 01:04

DaftPunk rašo:
one.lt grupe "Balsiu Stovykla"...

Vienu zodziu Auguste tu esi slydus mergaite. Kai tik tu forume pasirodei atrode esi padori pana viskas normalei, bet matyti, kad taves toje pamainoje niekas nemegs. Tu supranti, as atsiprasant pasakysiu "tu shuda mali".. Bet cia jau totaliai. Nezadu isvadinti kazkokiais taves zodziai, ne mano stilius toks yra. Jeigu reikes taip darysiu, bet nezadu ir neatsakinesiu tuo paciu. Esme, kad tu nuo tos savo JAV biski isskridai kazkur. Tu negali savo tautybes istrinti. Tu esi Lietuve/Amerikiete. Tu visada busi Lietuvos dalis. Taip sita salis gal nera gera. As ir jos nemegstu ir galbu ja paliksiu, taciau as cia uzaugau, cia mano draugai, cia krepsinis, kuris man reiskia labai daug, cia zmones, kurie vertina kartais ne tik materialu pasauly. Cia yra ubagu ir vargsu, taciau tie ubagai, kartais turi daugiau turto savo sirdyje nei kazkoks susiktas amerikonas kada nors tures aplink save isoreje ir viduje. Man uztenka siandien su teciu nuejus i parduotuve pamatyti ubaga, kuris perka sau duonos trupini ir jam neuztenka pinigu, o tetis nueina ir padeda tiek kiek jam reikia to pinigo ant tos duonos, o jis pasako ACIU. Man viskas tai yra viskas ko reikia. Ir tas zodis is varganu zmoniu ACIU yra kartais geriau nei is turtingo tetusio gautas Lamborghini. Tu pati Auguste atsigauk, nes tau gal jau kokios pirmosios menesines pareina ar kazkas panasaus, kad tu visur kurstai pykcius. Tu pati pradedi. Pradejai toje grupeje pradejai ir cia. As isivaizduoju kiek tu konfliktuosi toj pamainoj savo. Uzjauciu zmones vaziuojancius su tavimi..

padori esu tik tiems kurie man patinka todel gali cia neuzjausti zmoniu su kuriais vaziuosiu. ir dar, tu man patinki kadangi esi protingas, mielas ir su savo nuomone vaikinukas, todel as is taves ir nesisaipau - atvirksciai nei tiems kurie man nepatinka. Beje, cia internetas, tu manes reale nezinai {nesakau, kad cia intike belekaip stumiu, o reale esu kukli ir pns, nes as irgi reale galiu jei reikia dar ne taip uzbazarint ant zmoniu} ;]
jei tau taip idomu, zmones kurie varo i ketvirta pamaina internete mazai sedi - sitam forume ir ones grupeje, bet cia ne i tema, ne del to ten stumiu. Dar kiek skaiciau forume sitam, tai i ketvirta pamaina vaziuoja tik normaliausi - Safyra, GuminukeV, _Gabriele_, Dark*Wild, pupuoga ir t.t. - asmeniskai man, tai jos visai mielos ir fainos pasirode, ne is tu kurios is oro stumia ir bando cia pritapti {kaip ZuZu kurios jau kaip du metus nekenciu kadangi visada bande pritapti prie kitu..}. :}
nu tai gerai, cia tavo draugai ir t. t. - tau cia nepatinka, o as Lietuvos stipriai NEMEGSTU . Vienintele priezastis del kurios man Lietuva patinka yra tik del kai kuriu zmoniu, kurie irgi pradeda sudaryti man bloga nuomone - istrina paskutini viena gera daikta apie LT.
Tavo tetis nupirko vargsui duonos?;D nes cia retas vaizdas,labaiiii retas Lietuvoj. Bet va, yra toks dalykas, kad nupirkus duonos , pvz. tu dbr cia pasigyrei - Amerikoje cia nera koks isskirtinis dalykas.
Apie menesines isvis nusipezejai - eilini karta, tie kurie mane zino, tai jie zino, kad as kiekviename puslapyje kuriame sedziu sudariau minimum 5 konfliktus ir cia jau taip nuo 9 metu {sitam Balsiu forume apie minimum 3 kartus jau esu susipjauscius su kuo nors}. Toks jausmas lyg pirma karta mane matai konflikte dalyvaujant . Zinok, tikrai juokingai atrodo kai internete mano kiekvienas zingsnis sekamas keliu zmoniu, o cia tu dbr sakai, kad as konfliktus pradejau kurstyti. isvis, tu net nezinai svetainiu skaicius kuriuose as buvau uzblokuota del konfliktu .

jeigu atrasysi, tai butu geriau jei atrasytum man i zinutes,aciu!
Atgal į viršų Go down
Wik.

Wik.

Female
Pranešimų skaičius : 817
Miestas. : Šilutė
Pamaina. : '08-4pam., '09/'10-5pam.
Namelis. : '08-18||'09/'10-20*
Registration date : 2008-03-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 10:38

Blem net ašaros kelios nuriedėjo perskaičius apie tą duoną. Rolling Eyes Iš tikro Lietuva turi labai daug minusų ir kuo toliau tuo labiau žmonės bjaurėja, bet vis dėl to Lietuva. Negaliu man tas žodis skamba taip gražiai, vien ištarus užplūsta meilė, pagarba ir šiluma. Jokių tokių jausmų nesulauksi ištarus: Amerika, Estija ar Latvija.
Auguste pakartosiu tavo frazę: "Jūs manęs nepažįstat", tai tu manai tu pažįsti Dalią? Nė velnio. Nėra ji jokia prisiplakėlė ar dar kas. Tad nebestumk tu čia.
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male
Pranešimų skaičius : 858
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:)
Namelis. : 17
Registration date : 2008-07-30

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 12:43

Citata :
padori esu tik tiems kurie man patinka todel gali cia neuzjausti zmoniu su kuriais vaziuosiu. ir dar, tu man patinki kadangi esi protingas, mielas ir su savo nuomone vaikinukas, todel as is taves ir nesisaipau - atvirksciai nei tiems kurie man nepatinka. Beje, cia internetas, tu manes reale nezinai {nesakau, kad cia intike belekaip stumiu, o reale esu kukli ir pns, nes as irgi reale galiu jei reikia dar ne taip uzbazarint ant zmoniu} ;]
jei tau taip idomu, zmones kurie varo i ketvirta pamaina internete mazai sedi - sitam forume ir ones grupeje, bet cia ne i tema, ne del to ten stumiu. Dar kiek skaiciau forume sitam, tai i ketvirta pamaina vaziuoja tik normaliausi - Safyra, GuminukeV, _Gabriele_, Dark*Wild, pupuoga ir t.t. - asmeniskai man, tai jos visai mielos ir fainos pasirode, ne is tu kurios is oro stumia ir bando cia pritapti {kaip ZuZu kurios jau kaip du metus nekenciu kadangi visada bande pritapti prie kitu..}. :}
nu tai gerai, cia tavo draugai ir t. t. - tau cia nepatinka, o as Lietuvos stipriai NEMEGSTU . Vienintele priezastis del kurios man Lietuva patinka yra tik del kai kuriu zmoniu, kurie irgi pradeda sudaryti man bloga nuomone - istrina paskutini viena gera daikta apie LT.
Tavo tetis nupirko vargsui duonos?;D nes cia retas vaizdas,labaiiii retas Lietuvoj. Bet va, yra toks dalykas, kad nupirkus duonos , pvz. tu dbr cia pasigyrei - Amerikoje cia nera koks isskirtinis dalykas.
Apie menesines isvis nusipezejai - eilini karta, tie kurie mane zino, tai jie zino, kad as kiekviename puslapyje kuriame sedziu sudariau minimum 5 konfliktus ir cia jau taip nuo 9 metu {sitam Balsiu forume apie minimum 3 kartus jau esu susipjauscius su kuo nors}. Toks jausmas lyg pirma karta mane matai konflikte dalyvaujant . Zinok, tikrai juokingai atrodo kai internete mano kiekvienas zingsnis sekamas keliu zmoniu, o cia tu dbr sakai, kad as konfliktus pradejau kurstyti. isvis, tu net nezinai svetainiu skaicius kuriuose as buvau uzblokuota del konfliktu .

Tu vel kartoji nepazysti, nepazysti ir pan. As galiu apie tave nuspresti pagal tavo bendravima internete. Niekas nekalba kokia tu realybeje. Tu konfliktuoji nesvarbu kur. As nekalbu apie tavo kitus lankomus saitus. Matyti, kad esi tokia jau asmenybe, kad is konfliktu neissisuki, o tik i juos isiveli. Uztenka One.lt grupej ir butent siame forume paskaityti. Kiek as maciau tiek maciau. Nezinau anksciau taip pat viskas buvo ar ne tai man tas pats. Su menesinem tu ir vel budama tokio amziaus nesupratai juoku. Matai dar budama tokio amziaus nevisus prikolus irauki. Retas vaizdas Lietuvoje, bet as didziuojos, kad tokioje seimoje gimiau. Kaip tavo tevai kalba apie Lietuva? Taip cia tikrai prasta salis, as tau kartoju, cia yra prasta salis, taciau kodel tu mus su shudais lygini? Tu supranti, kad kai atvaziuosi i ta stovykla ir dar taip prisikalbesi apie Lietuva ant kurios zemes lipsi budama suamerikonejusi panele, uz tokius zodzius dar ir pzdi uzsidirbt gali nuo ko nors. Ne tik zinok tau nepatinka Lietuvoje, gali labai kazkam nepatikti ten JAV. Ir jeigu tu ten nuvaziavus apie savo amerika pasakosi visiems tai nusibos tikrai visiems. Lietuvoje tu gimei. Cia tavo gimtine. Daug kas is musu ruosiasi palikti sia sali, taciau pamirsti ir kratytis savo prigimties niekas nesiruosia, ne kaip tu.
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 12:52

Auguste, prie nieko aš nesistengiu pritapti, jeigu kas čia ir stengiasi atkreipti dėmesį į save, tai tu. Išvis gaila man į tave žiūrėt. Visiškai draugų neturi. Prie pc sėdi prilipus ir visokiuose starchat'uose ir oniukuose atrašinėji neva labai esi kieta. Žodžiu pasaulio bamba. Aš prisiplakėlė? Kažkaip prie nieko nesiplaku. Draugų turiu daug, ne taip kaip ne kai kurie kuriems rūpi tik visokios orgijos ir panašios nesąmonės. Apgailėtina tu. Neapykanta? Nekęsk manęs jei tau nuo to geriau. Aš pvz. niekam nejaučiu neapykantos, nes tai blogas jausmas. Nuo jo tik genda nuotaika. Aš gyvenu draugiškai, sutariu su daugeliu, nebent nesutampa nuomonės ir susipjaunu, kaip buvo su karolina.. Bet nekęsti. Tai labai jau didelis dalykas. Nekęsti žmogaus kurio iš vis realybėje nepažįsti tai čia jau iš vis liga. Tau paprasčiausiai trūksta dėmesio, tėvų meilės. Pasikalbėk su tėvais, kad tau kažko trūksta. Aš augu mylinčioj šeimoj ir tuo begalo džiaugiuosi, nes pas mus šeimoj yra artimi ir draugiški santykiai. Nesuprantu žmonių kurie nori tėvų skyrybų, nori, kad mirtų kokie giminaičiai. Čia juk košmaras... Mirtis. Paprasčiausiai nesuprantu tokių žmonių. Ir gaila man tokių. Auguste, tu pabandyk pakalbėti nekonfliktuodama. Nusišypsok, nesigirk visiems kokia tu faina, kokia tu protinga, kokia tu turtinga ir panašiai. Niekam neįdomu. Tik tau vienai.
O stumti ant manęs gali kiek nori, man netrukdo, kad kažkokia apgailėtina būtybė kurios gyvenimas yra sušiktas ir ji iš vis neturi ką veikti ant manęs stumia. Stumk, jei tau nuo to gerėja nuotaika. Nusijuok penkias minutes, turėsi gražias 5 gyvenimo minutes. Apsidairyk ir džiaukis gyvenimu. Pasidžiauk, bet kokia diena. Rask bet kur ką nors kuo galima džiaugtis. :) Tai taip paprasta ir tai veikia :))
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male
Pranešimų skaičius : 858
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:)
Namelis. : 17
Registration date : 2008-07-30

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 13:18

Jus gi abi i ta pacia pamaina vaziuojat. Kaip sugyvensit? ;D
Atgal į viršų Go down
Simm*~

Simm*~

Female
Pranešimų skaičius : 228
Miestas. : tlš
Pamaina. : antra ~~
Registration date : 2009-02-20

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 13:44

Auguste, kaip tu gali taip kalbeti apie Lietuva?
Slykstu skaityti,
DaftPunk, Auguste manau nesugyvens ne tik su ZuZu, bet su visa pamaina :D
Atgal į viršų Go down
Egle*

Egle*

Female
Pranešimų skaičius : 157
Miestas. : LT - Mažeikiai UK - Armagh :)
Pamaina. : Penkta ;D
Registration date : 2009-02-18

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 13:51

Wik. rašo:
Blem net ašaros kelios nuriedėjo perskaičius apie tą duoną. Rolling Eyes Iš tikro Lietuva turi labai daug minusų ir kuo toliau tuo labiau žmonės bjaurėja, bet vis dėl to Lietuva. Negaliu man tas žodis skamba taip gražiai, vien ištarus užplūsta meilė, pagarba ir šiluma. Jokių tokių jausmų nesulauksi ištarus: Amerika, Estija ar Latvija.

Pritariu Wik. Wink Visgi Lietuva mūsų Tevynė,kad ir kokia bloga Augustei atrodo... Rolling Eyes

Simm*~ rašo:
Auguste, kaip tu gali taip kalbeti apie Lietuva?
Slykstu skaityti,
DaftPunk, Auguste manau nesugyvens ne tik su ZuZu, bet su visa pamaina :D

Žiauru kai žmogus kalba taip apie tą šalyje kurioje gimė ir užaugo bad news
Ir nesuprantu ko čia reikia girtis,kad kitoje šalyje gyvena scratch Nors ir pati nesu LT,bet nors neskelbiu kiekvienam pranešime ir nelyginu su Lietuva,nes Lietuva liks mylimiausia šalis į kuria norisi sugryžti.
Aš irgi nemanau,kad jinai sutars su kuo nors 4 pamainoj...
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

Pranešimų skaičius : 255
Registration date : 2009-05-21

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 13:54

ei ei ei...!!! bet rimtai ar mąstot jug judvi abi būsite toje pačioje pamainoje... lol!
varge nenorėčiau judviem po kojom pasimaišyti..
esmė ta, kad visi žmonės skirtingi su skirtingais minusais ir pliusais.
ir jūs abi (bent jau man) ir ŽU Žu ir Auguste atrodote tikrai mielos ir draugiškos
o dar puikiai kai randami bendri kompromisai.
neskelsiu čia tokiu tipiniu bazaru " pamokslu kaip kad daugelis čia mėgina .^_^
nevarysiu ant Augustes man tiesa sakant jos net pagailo.
pasitaikė proga visiems čia susėsti ant jos ir naudojates.
negražu.
bet Auguste nevaryk ant mūsū gimtines.
visgi tu gimei joje.
augai ir tikėjai kad pasiliksi joje ir kursi savo šeima.
tik tavo planai gal pasikeite.
pasilik savo nuomone sau.
nemėgstu lietuvos aš tai pat. bet tyliu
nenoriu būti kokia nors racistė ar kažkas panašaus.
ir bėje man neatrodo kad Augustė jau ir yra tokia tipine pasaulio bamba.
apsidairykite aplinkui aš matau žyyyymiai daugiau tokiu " pasaulio bambų " nei kad ji
bet garsiai nesakysiu.
aš mandagi...
bet jei stovkei vat taip ant manęs dabar užsišoktu kaip kad čia..
snuki išmalčiau akimirksniu lol! Švilpauja.

svarbiausia :DD taika šiame forume .OK?
ir bėje žmones NEfoodinam.
su pagarba Santana.
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 13:56

Ta Auguste man jau is pradziu nepatiko... Save kelia, kitus zemina:) Pasikelus kalė ragana
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 14:00

dariau . tu man irgi nuo pat pradžiu nepatikai :DD grynas šiknius galvojau.. tai ką man dabar ant tavęs pradėti varyti???
Atgal į viršų Go down
Simm*~

Simm*~

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 14:03

Aš tiesiog supykau už tuos žodžius,
jei mes Lietuviai, tai reiškia ,kad niekas?
Kad ir kokia ta Lietuva būtų, bet ji mano gyvybės pamatas :)
Nesmagu kai taip kalba apie tėvynę,
Augustem susidariau nuoumunę, kad visiškai negalvoji ką sakai :)
Turim visi savo nuomunę, ir gerbiu visų nuomunę, bet tik ne tokia žeidžiančią :)
Patariu pamiršti Ameriką kalbant šiame forume, nes tie lyginimai
daugumai manau pabodo :)
Aš čia taip draugiškai pafloodinau :D

Mūriniuose nameliuose naujos lovos? Ar nėra jau labai šaltą miegot naktį? cat
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 14:04

pagaliau žmogus masto cheers lol! cowboy aleliuja :DD šaunuole sim.
Atgal į viršų Go down
Simm*~

Simm*~

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 14:06

Dark*Wild rašo:
pagaliau žmogus masto cheers lol! cowboy aleliuja :DD šaunuole sim.

Aciu :queen: o ka as padariau? :DDD
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 14:11

ammm :DDD nelabai svarbu . bent jau tema nukreipei :D apie lovas klausei?
Atgal į viršų Go down
Simm*~

Simm*~

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 14:12

jo, as nesuprantu, noriu ten gyventi, o dauguma vengia tu muriniu
stovykloje as prima karta :)))
Tai kas ten tose muriniuose negerai?
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 14:16

žinok simm man tas pats lol! noriu i mūrinius bet visi sako kad ten blogai ,sunku susirasti draugu bla bla bla ir taip toliau sunny bet man asmeniškai mūriniai labiau patinka ,jie jaukesni ir daugiau vietos kambariuose. o nameliuose maža vietos.. na čia tik mano nuomonė :flower:
Atgal į viršų Go down
Simm*~

Simm*~

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 14:17

as irgi taip manau :DDD
ir beto, kiek skaiciau cia, kad salta tuose mediniuose
bet vistiek visi nori :DD dance
Atgal į viršų Go down
Gucka

Gucka

Female
Pranešimų skaičius : 121
Miestas. : Radviliškis
Pamaina. : 5
Registration date : 2009-04-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 14:21

ne nu šakės.. kad ir ne į temą, bet aš irgi negaliu susilaikyt.
pasakyt, kad Lietuva- šūdo krūva ar kaip tai ten, išvis yra nenormalu.
tai keisk tą savo kalbą, lankykis angliškuose saituose ir nebegrįžk į tą Lietuvą.
abejoju, ar tavo giminės džiaugtusi tai girdėdami.
juk čia taip blogai, visi žmonės kvaili, kaip galima suprast iš tavo žinučių.
ir stovykloj turbūt bus tik kvailiai susirinkę.
gaaad, jei jau visur tų konfliktų ieškai, tai gal rimtai tau reikia pagalbos?
ir tas ''jūs manęs nepažįstat'' tai ką žinau.
taip gaunas, kad tu nete sau viską leidi, o realiai bijai blogą žodį pasakyt.
žodžiu, net nebeturiu žodžių..

o kokių namelių ten daugiau? ;D
Atgal į viršų Go down
Simm*~

Simm*~

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 14:24

Gucka, tai kaip tai su tai nameliais muriniais :DD ?

as tau pritariu ;D
Atgal į viršų Go down
Dark*Wild

Dark*Wild

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 14:25

ei ei.. aš kilusi iš latvijos ir? kartais mesteliu viena kita bjauru žodeli. tai ka man dabar nebegalima važiuoti ten? juk žmones nesusivaldo kartais( tu neturi teises sakyti jai kad geriau tegul ji nebegryžta) . ir dieve ar liausites šia tema kallbeti?

simm. tai ką žadi daryti >? koki nameli imsi? :flower:
Atgal į viršų Go down
Gucka

Gucka

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 14:31

[quote="Simm*~"]Gucka, tai kaip tai su tai nameliais muriniais :DD ?

/quote]

aš tai pirmąkart lėksiu, tai net neįsivaizduoju, kokį rinksiuos. ;D
iš tikrųjų tai nesvarbu, kokiam namuke, svarbu, kad faina kompanija būtų. Wink`
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 14:35

nesu net užėjusi į mūrinį, bet man tie mediniai jaukesni. mažiukai, bet jaukesni. Man ten taip "stovykliškiau". Nenorėčiau nei į mūrinį, nei į malūną. Man bent atrodo smagiau medinis ^.^
Atgal į viršų Go down
Gucka

Gucka

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 14:39

nuotraukose tai tie medinukai tikrai mielai atrodo. ;D
Atgal į viršų Go down
Simm*~

Simm*~

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 EmptyPir. 06 08 2009, 14:46

Dark*Wild - net nezinau kuri imsiu, visai pasimeciau Shocked

stovykliskiau mediniai, tai stovykliskiau, bet ,kad nenoriu 10 dienu miegot, taip kaip sake, kazkas : -su rubais, miegmaisiu, antklode ir kaldra Shocked kosmaras, as labai neramiai miegu Wink

Taigi, muriniuose dar kolkas nemaciau nieko blogo, tai kolkas linkstu i murinius... Kaip tau Dark*Wild ir kiti? :D
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 13 Empty

Atgal į viršų Go down

Apie namelius. ^.^
Atgal į viršų 
Puslapis 1323Pereiti prie : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Komentarai apie vadoves.
» Komentarai apie vadovus.