| Apie namelius. ^.^ | |
|
+52milanke cukrinukė Cemy Idzius JuiCe Ms.Vesta Giedruciux :) Ievuciukas;* KarolinaAba Bitute Dovile KarOlinaa Gargame Amanda Immortality Aistule *Safyra* Vigilee Agnė UgnY Gediminas Inesiox Ive_~ Dark*Wild zuikuteeeaaa kristinax ♪♫SOLva Etsun DaftPunk Ramunė. Šiiubiidiiubii agnėėxD Kresnute* Simm*~ emibodi L.D. D0minyka Egle* Dalia Darellis Daigona. karolė. mingaille Gucka monikute Lexia. Ugnė. Rugsell nirvana. Eclips'e Wik. mellanie 56 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 14:48 | |
| Na bent aš tai nesušalau kiek pamenu. Miegojau visad po savo pledu, o ant viršaus ta kaldra. Ir su pižama. Viskas ten buvo normaliai... | |
|
| |
UgnY
Pranešimų skaičius : 123 Age : 26 Miestas. : Alytus Pamaina. : 2 ;] Registration date : 2009-05-28
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 14:51 | |
| Aha, medinukai mielesni, bet kažkas rašė, kad dušai yr mūriniuose atskiri. Va tas mane- laaaabai traukia. Plius, jeigui mums bus tokie orai kaip ir pirmapamainiečiams tai naktį mirtinai sušalsim tuose medinukuose . Atsiprašau, bet turiu pasakyt... Auguste, paskaičius tavo post'us netgi man, "kvailai" dešimtmetei atrodo, kad per daug giriesi. Lygini Lietuvą su Amerika. Ir terši Tėvynės vardą. Ar Tau geriau iškeisti Lietuvą, tą kurioje Tu gimei, į sodos vandenį plempenčiais, hamburgerių mėsomis apaugusiais amerikomais? Žiauru.. Lietuva nėra pati geriausia šalis, kad ir ekonomikos klausimais, bet ji taip pat yra svarbi. Mes juk turime įžymių vietų, gražų kraštovaizdį... Ir niekam NEVALIA teršti jos vardo! Čia būtų tas pats jeigu mes pradėtume varyti ant Tavo "numylėtosios" AmerikūškėsStiprių nervų linkiu žmonėms, patekusiems su Auguste į vieną pamainąIr čia tik mano nuomonė, bet aš manau, kad ji taip pat svarbi.
Paskutinį kartą redagavo UgnY, Pir. 06 08 2009, 14:52. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Gucka
Pranešimų skaičius : 121 Age : 30 Miestas. : Radviliškis Pamaina. : 5 Registration date : 2009-04-06
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 14:52 | |
| tai jei lauke labai šalta būtų, kaip kad šiom naktim, tai turbūt ir man būtų šaltoka. ;D | |
|
| |
Dark*Wild
Pranešimų skaičius : 255 Age : 32 Registration date : 2009-05-21
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 14:53 | |
| geerai sim :DDD aš ir pasimečiau keli faktai už namelius : *jie labiau skirti stovyklausti * kai kam jie jaukesni * ten patogiau migruoti *vyksta didesnis veiksmas * daugiau susirandi draugu.
už mūrinius: *man jie žyymiai jaukesni * gyvenau pati,tai kambariai žymiai erdvesni ir gražesni *ten šilta *chebros ir ten yra *balkonai yra :D
na esmė ta kad aš jaučiu imsiu nameli eksprontu. nuvažiuosiu koks bus toki imsiu. | |
|
| |
UgnY
Pranešimų skaičius : 123 Age : 26 Miestas. : Alytus Pamaina. : 2 ;] Registration date : 2009-05-28
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 14:54 | |
| Va ką aš ir sakau! :)
P.S Randu daugiau pliusų mūriniuose. | |
|
| |
Dark*Wild
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 14:57 | |
| ugne nepyk bet tu ne ką geresnė už ta Auguste.. (nepykit) bet tu ugne vis prikaišioji savo kvailus metus ir kad tau tik dešimt ..žinai man nusišvilpti kiek tau. | |
|
| |
UgnY
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 15:01 | |
| Čia kažkam labai svarbus buvo mano amžius, tai ir prikaišioju :) . Ok, ok, daugiau taip nebus, pasitaisysiu. Viskas, aš papraščiausiai noriu, kad viską pamirštumėm ir kad aš tik paprasta stovklautoja būčiau :). Įmanoma?
P.S. Aš bent nestumiu ant savo gimtos šalies kaip kai kurie žmonės... | |
|
| |
Simm*~
Pranešimų skaičius : 228 Age : 29 Miestas. : tlš Pamaina. : antra ~~ Registration date : 2009-02-20
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 15:06 | |
| Dark*Wild - gyvenai muuriniam? yra balkonas? Wow... as gal ir murini imsiu Gucka - as antrapamainiete, tai pamaniau, kad naktys gali buti nelabai maloniai vesios :DD atsarga muriniame namuke, gedos gal ir nepadarys :DD | |
|
| |
Dark*Wild
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 15:07 | |
| būtent.:DD juk atvykome stovyklauti.. tai yra važiuosime tai daryti :D :flower: p.s aš stumiu ant buvusios savo gimtinės nes yra už ka. ir nežadu čia dėl to gailėtis. | |
|
| |
Simm*~
Pranešimų skaičius : 228 Age : 29 Miestas. : tlš Pamaina. : antra ~~ Registration date : 2009-02-20
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 15:07 | |
| P.S. mane galit vadinti sima, simona, sim, kaip kam patogu | |
|
| |
Gucka
Pranešimų skaičius : 121 Age : 30 Miestas. : Radviliškis Pamaina. : 5 Registration date : 2009-04-06
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 15:12 | |
| na jo, mūriniuose, kaip supratau, tikrai būtų ramiau ir patogiau. ;D | |
|
| |
Dark*Wild
| |
| |
Simm*~
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 15:46 | |
| - Gucka rašo:
- na jo, mūriniuose, kaip supratau, tikrai būtų ramiau ir patogiau. ;D
beveik apsisprendziau :D - Dark*Wild rašo:
- p.s turėsim omeny :D
:D | |
|
| |
Inesiox
Pranešimų skaičius : 599 Age : 29 Miestas. : siauliai :) Pamaina. : #4 Namelis. : what the fish? Registration date : 2008-03-16
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 16:24 | |
| uh... per sita tema nzn kuri rinktis, medini, murini, maluna, dar koki nors | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 16:28 | |
| - Dark*Wild rašo:
- ei ei ei...!!! bet rimtai ar mąstot jug judvi abi būsite toje pačioje pamainoje...
varge nenorėčiau judviem po kojom pasimaišyti.. esmė ta, kad visi žmonės skirtingi su skirtingais minusais ir pliusais. ir jūs abi (bent jau man) ir ŽU Žu ir Auguste atrodote tikrai mielos ir draugiškos o dar puikiai kai randami bendri kompromisai. neskelsiu čia tokiu tipiniu bazaru " pamokslu kaip kad daugelis čia mėgina .^_^ nevarysiu ant Augustes man tiesa sakant jos net pagailo. pasitaikė proga visiems čia susėsti ant jos ir naudojates. negražu. bet Auguste nevaryk ant mūsū gimtines. visgi tu gimei joje. augai ir tikėjai kad pasiliksi joje ir kursi savo šeima. tik tavo planai gal pasikeite. pasilik savo nuomone sau. nemėgstu lietuvos aš tai pat. bet tyliu nenoriu būti kokia nors racistė ar kažkas panašaus. ir bėje man neatrodo kad Augustė jau ir yra tokia tipine pasaulio bamba. apsidairykite aplinkui aš matau žyyyymiai daugiau tokiu " pasaulio bambų " nei kad ji bet garsiai nesakysiu. aš mandagi... bet jei stovkei vat taip ant manęs dabar užsišoktu kaip kad čia.. snuki išmalčiau akimirksniu
svarbiausia :DD taika šiame forume .OK? ir bėje žmones NEfoodinam. su pagarba Santana. Man tu kaip zmogus labai patinki !!! ^.^ Esi kitokia, draugiska ir nebandai cia pasirodyti ziauria , todel atrasysiu i tavo komentara.;D praeitais metais, jei buciau varius i balsius, buciau tikrai nesutarus su puse balsieciu {ypac su wik. ir zuzu ciuju ;D} , beje, kaip sakiau , realybeje esu visiskai kitokia asmenybe, tik internete issiskiria mano pagrindiniai bruozai {konfliktai ypac} , taciau bandysiu prie tokiu durneliu kaip jos net nelysti. ;D o siaip, as niekada netikejau, kad cia kursiu savo seima - budama septyneriu jau nusprendziau, kad kazkur issikraustysiu is Lietuvos. Noresiu butinai su tavim susidraugaut balsiuose!!! xD p.s. DaftPunk, kur as sakiau, kad Lietuva su sudais lyginu? Lietuva yra normali salis {BUVO KAZKADA NUOSTABI} tik prie jo yra priskretusiu visokiu lochu kaip Minedas, mamu zudikiu ir panasiu zmoniu kurie spejo sugriauti sia sali labai stipriai - turiu siokia tokia meile islikus savo tevynei, bet tik uz ta sena, kazkur 1990-ais. Jei reiktu ir butu isvis imanoma kovoti del zmoniu draugiskumo Lietuvoje as kovociau, bet tas paprasciausiai yra neimanoma, nes niekas 3 su puse milijono zmoniu nepakeis. Ir dabar cia kai varot ant manes ir dar sakot, kad tipo balsiuose su niekuo nesutarsiu, bravo, jums pavyko priversti mane apie tai susimastyti {kas paprastai labai sunku per interneta} - jeigu taip tikrai bus, turesiu grizus i Amerika visiems kai ka papasakoti kuriems rekomendavau nuvykti i LT ir pasiziureti kokia ji grazi - kad dabar LT tikrai tapo siuksle Europoje.;D p.s. del menesiniu `juokelio` supratau tik , kad ne nuotaikoje buvau juokams. ir isvis, kur jus cia visi istrauket , kad lt su sudais lyginu? kur sakiau, kad jei lietuvoj gyvenat jus esat nevykeliai? Kramtykit ka snekat. Pvz., mano sules direktorius Amerikoje, yra Lietuvis, bet jis nei nera buves Lietuvoje, nei moka koki zodi LT nei dar ka, as per 1o metu savo mokykloje esu pirma Lietuve ir jam pasakiau , kad Lietuva tikrai yra verta apsilankymo , papasakojau apie gamta ir kt., ir siais metais, sia vasara jis ruosiasi cia atvykti. Pastebejau, kad daugumai vaiku patinka isfantazuoti kazkokius nesamoningus sakinius kuriu net nebuvau sakius - mastykit biski. P.P.S., Dareli, eik smaukyt spoksodamas i one.lt mergas, mergisiau tu.;D
Paskutinį kartą redagavo Auguste, Pir. 06 08 2009, 16:34. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 16:31 | |
| Su tokiu savo charakteriu tikrai nerasi ten draugų, beje tai kam tu tada čia vaidini kietą jei sakai realybėje esi tokia gerutė, bailutė? Kam apsimetinėti? Aš niekada nesidedu kažkokios kaukės ir nevaidino to kuo nesu. Tai juokinga. Būk savimi. Visur. Tiek internete, tiek realybėj. | |
|
| |
Dark*Wild
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 16:36 | |
| auguste susitiksim būtinai :DDP juk prisimeni susitarėm gera legendini pokštą iškrėsti.:DDp bet duodu dar viena patarima. dėl tavo pačios gerumo daugiau šiame forume nelygink lietuvos su amerika. patikek man tai dzin. bet daugelis čia tiesiog potojasi dėl to. tad vat . geriau tyla. ir bėje didelė užuojauta dėl to ones forumo nuėjau paskaičiau ir išsižiojau. ten tai žiauriai... nemaniau kad lietuviai tokie.. bet ech.. tad vat . šiam frm daugiau apie amerika nė žodžio bus visiems rami galva. p.s stovykloj susirask mane. :DDD aš būsių dėkinga. | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| - ŽuŽu rašo:
- Su tokiu savo charakteriu tikrai nerasi ten draugų, beje tai kam tu tada čia vaidini kietą jei sakai realybėje esi tokia gerutė, bailutė? Kam apsimetinėti? Aš niekada nesidedu kažkokios kaukės ir nevaidino to kuo nesu. Tai juokinga. Būk savimi. Visur. Tiek internete, tiek realybėj.
ka cia pezi? kur as sakiau,kad bailute esu? Tu vel kramtyk ka sneki. As ir internete ir realybeje esu draugiska , drasi ir miela - bent jau man ta mano geriausi draugai sake kurie zino mane intike ir reale. o_o o ir realybeje galiu dar ne taip uzsirauti. Pzdc. Dark*Wild, susirasiu. Koks tavo vardas? xD as ten onei daugiau nebeinu, duodu debilams krustagalviams kelia, tegul patys padvesta jo ieskodami.;D
Paskutinį kartą redagavo Auguste, Pir. 06 08 2009, 16:37. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Inesiox
Pranešimų skaičius : 599 Age : 29 Miestas. : siauliai :) Pamaina. : #4 Namelis. : what the fish? Registration date : 2008-03-16
| tiesiog internete viskas buna lengviau, negu kai realybeje kai reikia ziureti i akis <--mano nuomone[b] | |
|
| |
Dark*Wild
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 16:39 | |
| seniai laikas Augustė buvo iš ten neždintis :DDDDp gerai padarei,nes ten jie tave gyva būtu suėde mano vardas Santana manau lengvai mane rasi :DDD inesa tavo nuomonė labai teisinga aš tikrai pritariu Tau. | |
|
| |
Dalia
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 16:44 | |
| Rašei kažkurioj žinutėj, kad esi visiškai kitokia realybėj, tipo čia tik parodei savo dalį kur konfliktuoji, o šiaip esi visiškai kitokia. Tai suprantu kaip būtent tavo buvimą bailia, drovia ir panašiai. Žodžiu, man tai dzin ką tu apie mane manai, nes man tu iš vis nei kiek neįdomi. Ir tu man gyvenimo negadini, nes joks žmogus man negali sugadinti gyvenimo, kuris yra grynai mano. Čiau, brangioji. | |
|
| |
DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 16:44 | |
| Butent kam tu axujelini uz to pc ekrano? Viskas buvo zjbys. Palaikau tave pana kaip 13-ete tikrai protinga, padoria, bet jau su savo ta amerika. Tu prilyginai Lietuva one.lt grupeje alkoholikams, zmogzudziams ir pan. O tu nesupranti, kad kalbi apie visa Lietuva. Kalbek apie daly. Taip cia yra daug zmoniu, kuriais musu salis nesididziuoja. Musu valdzia yra labai prasta, prastesnes gal ir nemaciau, bet as jauciu vistek, kad cia mano gimtine. Man stovint plikam lauke aplink kur miskai ir zolynai jauciu, kad cia mano vieta. Esme, kad jeigu tu gyventum Lietuvoje tu taip nebutum kalbejus. As perprantu. Dabar zinoma tu sakysi tu manes nepazysti, bet patikek tu taip butum sakius "man Lietuva nepatinka, noriu isvykti" - viskas gerai ir as taip gailu sakyti ir pripazystu man nepatinka ir noriu isvykti, bet as Lietuvos nezeminu. Tu vat pati katik pasakei LT tapo siuksle europoje. Tu pasakysi savo draugams, kad Lietuva yra siuksle ir jus nevaziuokit. Ir tu jiems PAMELUOSI.. vien uz tai, kad kazkas tave per danti patrauks tai tu APMELUOSI savo draugus, kurie galbut noretu pasiziureti i grazia gamta. Minedas? Ooo taip.. pavardink.. pas mus tokie kaip Minedai greitai issiskiria nes musu nedaug. As netgi dziaugiuosi, kad visame 6milijardu zmoniu tarpe Lietuvis yra retas dalykas. Pas jumis salyje jeigu butu 3milijonai tai ir pas jus isrysketu Minedai, beje kalbant apie jy manai Jav nera tokiu psichiniu? Ka Minedas padare blogo? Shudina muzika kure? Tai galiu prilyginti tavo megstama Soulja Boy, kuris taip pat shudina muzika kuria ir ji ne ka geresne nei Minedo "As siandien Bamboj" ;DDDD Ne is tikruju as nenoriu ant taves varyti ir isvadinti kale. As taip nedarau.. zodis kale, kurva, kekse ir panasiai. Atsiprasau vien uz tai, kad juos parasiau cia as tokiais nesisvaidysiu. As neapykantos nejauciu tau. As kaip sakiau pyktelejau ant taves, kad zmogus taip kalba apie tevyne. Pakeisk savo nuomone. Sumazink savo ego, ir pasistenk uzgosti principus. As taip pat labai principingas, o per principu rodymus as irgi sugebu isivelt i konfliktus ir pan. kartais pats stengiuosi principus uzgosti ir gyvenimas man pasidare sviesesnis. Nesu tevas, bet patariu pameginti toki dalyka | |
|
| |
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 16:48 | |
| - Auguste rašo:
- Lietuva yra normali salis {BUVO KAZKADA NUOSTABI} tik prie jo yra priskretusiu visokiu lochu kaip Minedas, mamu zudikiu ir panasiu zmoniu
gal išlyskl į savo čikagytės centrą ir paskaityk laikraščiuose, kiek amerikoje tokių pat nesąmonių? | |
|
| |
Dark*Wild
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 16:49 | |
| kokie keisti visgi žmonės .... tema " nameliai " tad nefloodinam.........
o dabar norėčiau kad kas nors ,na žmogus buvęs abiejuose tipuose namelių paivardintu jų pliusus :DDD dėkui už supratinguma. | |
|
| |
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 16:56 | |
| 'į konfliktus įsiveliu jau nuo 9 metų'... bla bla bla. tai tegu čia normalios atmosferos negadina, kiek pamenu, seniau viskas čia buvo darniau | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ | |
| |
|
| |
| Apie namelius. ^.^ | |
|