| Apie namelius. ^.^ | |
|
+52milanke cukrinukė Cemy Idzius JuiCe Ms.Vesta Giedruciux :) Ievuciukas;* KarolinaAba Bitute Dovile KarOlinaa Gargame Amanda Immortality Aistule *Safyra* Vigilee Agnė UgnY Gediminas Inesiox Ive_~ Dark*Wild zuikuteeeaaa kristinax ♪♫SOLva Etsun DaftPunk Ramunė. Šiiubiidiiubii agnėėxD Kresnute* Simm*~ emibodi L.D. D0minyka Egle* Dalia Darellis Daigona. karolė. mingaille Gucka monikute Lexia. Ugnė. Rugsell nirvana. Eclips'e Wik. mellanie 56 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 16:59 | |
| - DaftPunk rašo:
- Butent kam tu axujelini uz to pc ekrano? Viskas buvo zjbys. Palaikau tave pana kaip 13-ete tikrai protinga, padoria, bet jau su savo ta amerika. Tu prilyginai Lietuva one.lt grupeje alkoholikams, zmogzudziams ir pan. O tu nesupranti, kad kalbi apie visa Lietuva. Kalbek apie daly. Taip cia yra daug zmoniu, kuriais musu salis nesididziuoja. Musu valdzia yra labai prasta, prastesnes gal ir nemaciau, bet as jauciu vistek, kad cia mano gimtine. Man stovint plikam lauke aplink kur miskai ir zolynai jauciu, kad cia mano vieta. Esme, kad jeigu tu gyventum Lietuvoje tu taip nebutum kalbejus. As perprantu. Dabar zinoma tu sakysi tu manes nepazysti, bet patikek tu taip butum sakius "man Lietuva nepatinka, noriu isvykti" - viskas gerai ir as taip gailu sakyti ir pripazystu man nepatinka ir noriu isvykti, bet as Lietuvos nezeminu. Tu vat pati katik pasakei LT tapo siuksle europoje. Tu pasakysi savo draugams, kad Lietuva yra siuksle ir jus nevaziuokit. Ir tu jiems PAMELUOSI.. vien uz tai, kad kazkas tave per danti patrauks tai tu APMELUOSI savo draugus, kurie galbut noretu pasiziureti i grazia gamta. Minedas? Ooo taip.. pavardink.. pas mus tokie kaip Minedai greitai issiskiria nes musu nedaug. As netgi dziaugiuosi, kad visame 6milijardu zmoniu tarpe Lietuvis yra retas dalykas. Pas jumis salyje jeigu butu 3milijonai tai ir pas jus isrysketu Minedai, beje kalbant apie jy manai Jav nera tokiu psichiniu? Ka Minedas padare blogo? Shudina muzika kure? Tai galiu prilyginti tavo megstama Soulja Boy, kuris taip pat shudina muzika kuria ir ji ne ka geresne nei Minedo "As siandien Bamboj" ;DDDD
Ne is tikruju as nenoriu ant taves varyti ir isvadinti kale. As taip nedarau.. zodis kale, kurva, kekse ir panasiai. Atsiprasau vien uz tai, kad juos parasiau cia as tokiais nesisvaidysiu. As neapykantos nejauciu tau. As kaip sakiau pyktelejau ant taves, kad zmogus taip kalba apie tevyne. Pakeisk savo nuomone. Sumazink savo ego, ir pasistenk uzgosti principus. As taip pat labai principingas, o per principu rodymus as irgi sugebu isivelt i konfliktus ir pan. kartais pats stengiuosi principus uzgosti ir gyvenimas man pasidare sviesesnis. Nesu tevas, bet patariu pameginti toki dalyka `Tu pasakysi savo draugams, kad Lietuva yra siuksle ir jus nevaziuokit` sito sakinio nepagavau. JAV yra psichu ir labai daug, bet noriu pasakyti, kad Amerika yra ziauriai didele, o Lietuva yra tiesiog trupinelio dydzio, bet ir tai galima rasti tokiu debilu. krc ne nuotaikoj as dabar atrasineti i tokio dydzio komentarus. tu man labaiiii patinki, gosh, ciuju pats megstamiausias zmogus man balsiu forume, nes tu turintis savo nuomone ir nepasiduodantis. respektaaas! xD - nirvana. rašo:
- Auguste rašo:
- Lietuva yra normali salis {BUVO KAZKADA NUOSTABI} tik prie jo yra priskretusiu visokiu lochu kaip Minedas, mamu zudikiu ir panasiu zmoniu
gal išlyskl į savo čikagytės centrą ir paskaityk laikraščiuose, kiek amerikoje tokių pat nesąmonių? skaiciau ir as suprantu Amerika - cia ivyksta nusikaltimu, bet juk AMERIKA PASIZIUREK KOKIO DYDZIO IR KIEK MILIJONO ZMONIU TEN GYVENA. | |
|
| |
mingaille
Pranešimų skaičius : 233 Age : 29 Pamaina. : 6 Registration date : 2008-12-30
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 17:02 | |
| Buvau ir mūriniam ir namely. Tai kaip Dark*Wild prašė pliusai/minusai :)
Mūrinis:
+ nakty šilta miegot. + yra balkonas. - jautiesi lyg atskirtas nuo stovyklos, kažkur visai nuo centro. - negalima paišyt ant sienų. (bent jau kai buvau nebuvo nė vieno užrašo tai tokių big big, kad pastebėtų negalėjo paišyt) - nejauki aplinka.
Namelis:
+ labai jauki aplinka, tiesiog grynai stovykliškai. + patogiau migruoti. +(galbūt) susirandi daugiau draugų. +galima rašinėti ant sienų, lubų, grindų, durų. - naktį šalta miegoti.
Kad ir kaip bebūtų nameliai man žymiai mielesni, tad į mūrinį nė nežadu eit gyventi. | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 17:04 | |
| - MinGa. rašo:
- Buvau ir mūriniam ir namely. Tai kaip Dark*Wild prašė pliusai/minusai :)
Mūrinis:
+ nakty šilta miegot. + yra balkonas. - jautiesi lyg atskirtas nuo stovyklos, kažkur visai nuo centro. - negalima paišyt ant sienų. (bent jau kai buvau nebuvo nė vieno užrašo tai tokių big big, kad pastebėtų negalėjo paišyt) - nejauki aplinka.
Namelis:
+ labai jauki aplinka, tiesiog grynai stovykliškai. + patogiau migruoti. +(galbūt) susirandi daugiau draugų. +galima rašinėti ant sienų, lubų, grindų, durų. - naktį šalta miegoti.
Kad ir kaip bebūtų nameliai man žymiai mielesni, tad į mūrinį nė nežadu eit gyventi. aww , tikrai stengsiuos eiti i nameli .;D | |
|
| |
DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 17:05 | |
| Nu as sia tema pasisakiau ir nebenoriu diskutuot ja.
Kas del nameliu. Dvipusiai nameliai kaip ir vienpusiai, taciau smagu uz sienos tureti kaimynus. Bet jeigu as neklystu vienoje puseje buna vos keturios ar sesios vietos. Sesios dar gerai, bet keturios per mazai. Man patinka 8-ieciai kaip 17-as namelis. Sakau gerai, kad uz sienos kazkas yra. O panoms ypac patinka gi kai buna berniukai ;D berniukams patinka kai buna panos :) Malunas idomus tik del to, kad ten labai patogu. Ten kaip namie. Silta, lovos placios ir miegi labai patogei. Stalciai, baldai. Sakau kaip namie. O minusai tokie, kad ta teritorija labai saugoma. Migruoti labai sunku. Vadovai stebi ir mato ta vieta. Salia maluno ir vadovu namas gi yra. Beto visa maluno aplink teritorija apsviesta ryskia balta sviesa.. ir jei kas nors eina labai gerai matosi, kad kazkos siluetas juda.. pavyko man ten tris kartus kokis gal prasmukt, bet seip sakau sunku ir rizikinga. Beto malunas siek tiek atskirtas nuo nameliu kitu.. su migravimu tikrai bedos. O kur nameliai tamsu kaip uzpakalyje tai viskas ok yra ;D | |
|
| |
Dark*Wild
Pranešimų skaičius : 255 Age : 32 Registration date : 2009-05-21
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 17:16 | |
| nežinau Žygi kai gyvenau tam muriniame ,mes migravom kuo puikiausiai :DDD nebuvo jokiu problemu.. | |
|
| |
Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 17:22 | |
| Santana, jis apie malūną kaip supratau. | |
|
| |
DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 17:22 | |
| Nu migruoti man ir pavyko, bet gal tik sekmes reikalas man buvo ;D Esme, kad buvo apsviesta ryskia sivesa visa ta teritorija ir as isvaizduoju kaip galejau matytis einant ten.. vien laiptais lipi ir ten labai gerai mataisi ;D gal cia tik musu pamainoj taip buvo :) | |
|
| |
DaftPunk
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 17:23 | |
| Sry uz double post bet taip as cia apie maluna :) nebutinai apie tuos murinius, kur salia centro :) | |
|
| |
Dark*Wild
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 17:25 | |
| sorry čia aš susimaišiau...na velnias nematė.. visai pasimečiau su tais nameliais.. | |
|
| |
Simm*~
Pranešimų skaičius : 228 Age : 29 Miestas. : tlš Pamaina. : antra ~~ Registration date : 2009-02-20
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 17:53 | |
| | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 17:55 | |
| krc,man vistiek - malunas arba 18as namelis ;D | |
|
| |
Simm*~
Pranešimų skaičius : 228 Age : 29 Miestas. : tlš Pamaina. : antra ~~ Registration date : 2009-02-20
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 17:57 | |
| as visstik lieku prie muuuriniio | |
|
| |
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 17:58 | |
| kodėl 18? : ) kur jis beje yra, šone kažkur? ; D nepamenu | |
|
| |
Kresnute*
Pranešimų skaičius : 104 Age : 32 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 5 Registration date : 2009-03-22
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 17:59 | |
| Aš be galo noriu į 18tąjį. Pasistengsiu kaip nors jį užsiimti... | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 18:00 | |
| gal kas turi 18o namelio nuotraukas? Jei galit papasakokit ko jis toks geidziamas xD | |
|
| |
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 18:03 | |
| tai nori tik dėl to jog jis labai kitų geidžiamas? ; DDDDD | |
|
| |
Dark*Wild
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 18:05 | |
| čia gerai suskėlei nirvana XDDDDp | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 18:06 | |
| - nirvana. rašo:
- tai nori tik dėl to jog jis labai kitų geidžiamas? ; DDDDD
tigi jau sakiau, kad taip - sudare gera ispudi. moki skaityti? | |
|
| |
Kresnute*
Pranešimų skaičius : 104 Age : 32 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 5 Registration date : 2009-03-22
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 18:08 | |
| Aš tai 18niolikto noriu, nes patinka vieta, kurioje jis yra, pats labai jaukus ir mielas atrodo iš nuotraukų, kurias teko matyti. Draugė praeitais metais jame gyveno, tai jai paliko gerus prisiminimus tas namelis, kadangi šiemet kamabariokėmis žadam būti, tai dėl namelio nuomonės sutapo. | |
|
| |
Dark*Wild
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 18:09 | |
| o reiks turėti omeny apie ta 18 nameli ..o 17 juk kažkur netoli?.. | |
|
| |
nirvana.
| - Auguste rašo:
- nirvana. rašo:
- tai nori tik dėl to jog jis labai kitų geidžiamas? ; DDDDD
tigi jau sakiau, kad taip - sudare gera ispudi. moki skaityti? niekur nemačiau, jog būtumei rašiusi apie tai, jog jis padarė tau gerą įspūdį. | |
|
| |
mellanie
| - Kresnute* rašo:
- Aš tai 18niolikto noriu, nes patinka vieta, kurioje jis yra, pats labai jaukus ir mielas atrodo iš nuotraukų, kurias teko matyti. Draugė praeitais metais jame gyveno, tai jai paliko gerus prisiminimus tas namelis, kadangi šiemet kamabariokėmis žadam būti, tai dėl namelio nuomonės sutapo.
aiskumelis. :} bet ziuriu vien tik geri atsiliepimai apie ta nameli.;D jei mano best'e nenores i maluna lekt tai bandysiu 18ikta gauti . xD | |
|
| |
nirvana.
| - Dark*Wild rašo:
- o reiks turėti omeny apie ta 18 nameli ..o 17 juk kažkur netoli?..
17 šalia visai : ) kelių metrų atstumas | |
|
| |
Kresnute*
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 18:10 | |
| - Dark*Wild rašo:
- o reiks turėti omeny apie ta 18 nameli ..o 17 juk kažkur netoli?..
Jeigu neklystu, tai nuo 17to iki 20to ar kažkelinto, visi nameliai šalia sustatyti...:) | |
|
| |
Dark*Wild
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 06 08 2009, 18:11 | |
| tai 17 irgi neblogas?( nors man jie visi vienodi kažkdėl atrodo) | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ | |
| |
|