Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Apie namelius. ^.^

Go down 
+52
milanke
cukrinukė
Cemy
Idzius
JuiCe
Ms.Vesta
Giedruciux :)
Ievuciukas;*
KarolinaAba
Bitute
Dovile
KarOlinaa
Gargame
Amanda
Immortality
Aistule
*Safyra*
Vigilee
Agnė
UgnY
Gediminas
Inesiox
Ive_~
Dark*Wild
zuikuteeeaaa
kristinax
♪♫SOLva
Etsun
DaftPunk
Ramunė.
Šiiubiidiiubii
agnėėxD
Kresnute*
Simm*~
emibodi
L.D.
D0minyka
Egle*
Dalia
Darellis
Daigona.
karolė.
mingaille
Gucka
monikute
Lexia.
Ugnė.
Rugsell
nirvana.
Eclips'e
Wik.
mellanie
56 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23  Next
AutoriusPranešimas
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female
Pranešimų skaičius : 739
Miestas. : Palanga[Šventoji]
Pamaina. : 3.
Registration date : 2009-03-10

Apie namelius. ^.^ - Page 22 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptyŠt. 07 11 2009, 15:57

oh.. mes kai irgi vos neįtrižai tik atvirkščiai ,ne kaip nuo malūno į 17 ,o nuo tų priekinių (26, 27) tų lieviausių iki to kampo prie paplūdimio.. visos juodai apsirengusios.. bėda.. su viena per anksti išbėgom ir viena atsiliko.. tada aš nusisukau ,o turėjom nesigręžiot.. ir tada mane sušnypštė:
-ėėėii..
aš atsisukau ir taip nežiūrėdamą į takąąą.. įkritau į kažkokią duobę.. `nu į nafik` galvoju.. ;DD dar viena draugė pavogė kažkokį džiūvantį rankšluostį ,persirišo du jo kampelius per kaklą ištiesė vieną ranką su kumščiu į dangų ir pradėjo šaukt:
-ŠUPERWOMAAAAN!!!!!!!!! superman
Galvojau ,kad nulūšiu..
Tą naktį mus prigavo.. sporatvom ,bet neiškrypstam iš temos.. apie tai kiek ,kur ir kaip smagiai spotavom kitose skiltyse.. laukite tęsinio :DD Like a Star @ heaven
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptyŠt. 07 11 2009, 16:31

Mes tai kaip ir dauguma zmoniu pirma einam i wc, o po to ramiu zingsneliu i koki tai nori nameli.. visada veikia:)atsimenu viena ryta apie puse 5, einam i 16 nameli drasiai, galvojom, kad Gedulis miega, bet ka tu jis isnyra is uz namelio ir sako “Kur keliaujat vyrukai?„ na truputi pasimenem, bet atsakem, kad i savo hata, taik kai ja priejom dar teko dauzyt duris kad atidarytu.. tongue siaip sportuodavom daznokai, bet geriau pasportuot, negu darbo birzoj sedet:)
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female
Pranešimų skaičius : 1464
Miestas. : zoo
Pamaina. : 4!
Registration date : 2008-03-27

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptyŠt. 07 11 2009, 16:50

kodėl visus taip gaudooo? pas mus buvo šitaip, jog jei norėjom pasportuot ir bėgom cypdamos per stovyklą, KAŽKODĖL vadovai stovėjo toli, žiūrėjo į mus ir nieko nesakė ;D taip pralakstėm gal 10min, kol pagaliau kažkas surado mus XD o kai ramiai būdavom namely ir tikrai tyliai šnekėdavom su svečiais, būtinai išgirsdavo ir tuojau pat bildendavosi į duris ;D
Atgal į viršų Go down
milanke

milanke

Pranešimų skaičius : 8
Miestas. : Joniškis ;D*
Pamaina. : 5
Namelis. : ...FunnY...
Registration date : 2009-07-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptyŠt. 07 11 2009, 19:20

ar tie nameliai jaukus ? peace
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female
Pranešimų skaičius : 739
Miestas. : Palanga[Šventoji]
Pamaina. : 3.
Registration date : 2009-03-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptySk. 07 12 2009, 10:01

Jaukūs ;>
Kaip kas tą jaukumą suprantam.
Man jaukūs ;p
Atgal į viršų Go down
Ievuciukas;*

Ievuciukas;*

Female
Pranešimų skaičius : 180
Miestas. : Kėdainiai ;D
Pamaina. : nevažiuoju ;(
Namelis. : :DD
Registration date : 2009-06-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptyŠt. 07 25 2009, 17:11

Tik aišku kaikuriuose truputį akštoką Wink
bet šiaip jie faini Laughing
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptyTr. 07 29 2009, 19:14

nirvana. rašo:
kodėl visus taip gaudooo? pas mus buvo šitaip, jog jei norėjom pasportuot ir bėgom cypdamos per stovyklą, KAŽKODĖL vadovai stovėjo toli, žiūrėjo į mus ir nieko nesakė ;D taip pralakstėm gal 10min, kol pagaliau kažkas surado mus XD o kai ramiai būdavom namely ir tikrai tyliai šnekėdavom su svečiais, būtinai išgirsdavo ir tuojau pat bildendavosi į duris ;D

mums lygiai tas pats buvo.

naktį deginėjome šviesas , šūkavom, `zoologijos sodą` buvom paleidę kuris girdėjosi mūsų kaimynams. Nu krč ko tik nedarėm,kad tik prisidirbtumėm. Bet niekas neidavo. O kai tyliai šnekėdavom, guminukus ant lovos valgydavom, `UNO` žaisdavom tamsoje, ateidavo vadovai. nezinau
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male
Pranešimų skaičius : 858
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:)
Namelis. : 17
Registration date : 2008-07-30

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptyTr. 07 29 2009, 22:15

wtf? kas per do nesamone? mums tai ir tiesiog sakydavo kad galit but bet tik svarbu tyyla.. :)
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptyTr. 07 29 2009, 23:57

Auguste, taigi čia spiceliai. ;D mano draugėm buvo prieš pora metų taip. ;D šokinėjo ant lovų, šūkavo, nes norėjo sportuot. o vat mes rimtai prisidirbom ir sportavom, į jas nekreipė dėmesio. ;D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptyPir. 08 03 2009, 11:32

DaftPunk rašo:
wtf? kas per do nesamone? mums tai ir tiesiog sakydavo kad galit but bet tik svarbu tyyla.. :)

tai mums irgi taip sakė, bet kai tyliai būdavom vistiek ateidavo. tą pastebėjau.

Lexia. rašo:
Auguste, taigi čia spiceliai. ;D mano draugėm buvo prieš pora metų taip. ;D šokinėjo ant lovų, šūkavo, nes norėjo sportuot. o vat mes rimtai prisidirbom ir sportavom, į jas nekreipė dėmesio. ;D

tai jo, aš irgi manau,kad čia spec. ;D
Atgal į viršų Go down
kristinax

kristinax

Female
Pranešimų skaičius : 247
Miestas. : Mažeikiai
Pamaina. : 5
Registration date : 2009-05-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptyPir. 11 09 2009, 20:29

Man pavyzdžiui 8 namelį visai nepatiko Neutral
Aš kitąmet turbūt varysiu į kokį 19 (į pamiškę) Kitaip sakant cheers cheers
Tikiuosi leis ..
Atgal į viršų Go down
justike

justike

Female
Pranešimų skaičius : 12
Pamaina. : 4 pamaina
Registration date : 2009-03-17

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptyPen. 11 13 2009, 15:08

kristinax rašo:
Man pavyzdžiui 8 namelį visai nepatiko Neutral
Aš kitąmet turbūt varysiu į kokį 19 (į pamiškę) Kitaip sakant cheers cheers
Tikiuosi leis ..
nu as gyvenau 8 nameli ir viskas buvo labai fainai
Atgal į viršų Go down
Ive*

Ive*

Female
Pranešimų skaičius : 262
Miestas. : Šiauliai
Pamaina. : 6 ;}
Namelis. : 21
Registration date : 2009-04-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptySk. 11 15 2009, 20:57

Durnai biški šiais metais gavosi mum 22 tai, per arti vadovu.. Neutral noreciau i koki 21 ar 13 kita karta What a Face cat
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptyPir. 11 30 2009, 05:30

aš šalia trylikto gyvenau (dvyliktame). :D

Nelabai patiko , kad visokie 8-11mečiai buvo aplinkui. neįmanoma su jais rasti bendrą kalbą.. Neutral

um , dar jeigu kas prisimena iš ketvirtos pamainos,tai gyveno ten tokios panos 11a namelyje berods. tai krč tos panos tooooooooooooookios nesveikos buvo. ždž atsikraustėm pas jas, nk blogo nedarėm ir tos nif temų pradėjo varyti ant mūsų. mes juokiames su drauge šiaip iš kai ko, nes šnekėjomes,tai tos už durų (mes kai pas jas gyvenome,buvome ten tame dviviečiam kambary) pradėjo irgi žvengt ironiškai `hahahahahaha kaip juokinga`. krč nesveikos kažkokios . tada išsikraustėm iš to namelio ,nes tikrai nesiruošėm būti su tokiom debilėm kaimynėm ir persikraustėm į 12b :D ir kas kart kai pro tas durnes praeidavom,jos tokį daunišką žvilgsniuką mesdavo.

P.S. Nirvana, MUMS LYGIAI TAS PATS BUVO .:s
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female
Pranešimų skaičius : 599
Miestas. : siauliai :)
Pamaina. : #4
Namelis. : what the fish?
Registration date : 2008-03-16

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptyPir. 12 14 2009, 20:11

auguste- hah. mums panasei buvo

tik kad buvau 12b
o kitoj pusej kazkokios nupezeles buvo, panasiai kaip pas tave
tik ant galo nebuvo tokios JAU BloGOs
Atgal į viršų Go down
Bitute
Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Bitute

Pranešimų skaičius : 362
Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6
Namelis. : 15
Registration date : 2009-03-20

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptyAntr. 12 15 2009, 23:33

Žiiinauuu, kai buna tos mergaitės 10-13 metų, pats tas varimas vienas ant kitų. Nieko vėliau suauga (apie 14-15m), ir tada amžius idealus, nes tokių nesamonių nebėra, visi draugiškai gyvenam Wink
Atgal į viršų Go down
Cold

Cold

Female
Pranešimų skaičius : 11
Miestas. : Siauliai
Pamaina. : 2010~4,2009~4

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptyTr. 12 16 2009, 20:18

nju 13 metu tai jau nebe taip labai stum Rolling Eyes bet va prie musu 11metes gyveno tai jos isvis Suspect nebudavo vakaro kad ant musu nestumtu Laughing pries vadovus irgi kiekviena vakara maivydavos . pas mumis vadovs atejo apsimetem isizeidusiom sako : cia jus nebukit isizeidusios jos visus vadovus sju savo maivymusi uzknisa Like a Star @ heaven What a Face
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptyPir. 12 21 2009, 06:30

ai jo , jo , atsimenu kai klasiokės pas mane trečioje - ketvirtoje klasėje maivydavosi nerealiai prie bernų "tjiu durniaassss galll????!!!" : D bet tas ir būdavo blogiausia, kad beveik visos mano bendraamžės būdavo tokios, o aš tai kažkaip nesimaivydavau, jei teisingai prisimenu,o kaip tik su bachūrais prikolindavau ir klasiokes erzindavau. : D dėl to seniau klasiokės manęs ir nemėgdavo : DDDDDDDDDDDDDD

-

aš dėl to stofkėje ir labiausiai nenorėjau būti prie 10-12čių. :/ gyvenome labiau link 13-14 ir puikiai sueidavom : D

kas mane dar labai biesindavo tai visokios 14-17 fyfačkos kurios stovėdavo su prišpaklintu veidu, galva iškelta ir šikną atstačiusia. būčiau vyresnė ir drąsesnė tai nežinau ką būčiau jom pasakiusi, negaliu,nervuoja mane tokios labai pasipūtelės. :/

atsimenu seniau tokie bx fūlę žaidė tai visi sedėjo ir tokia buvo baltaplaukė pana, apie trylikos metų, su aukso spalvos akiniais stovėjo ir plaukus kedenosi. visai dienai nuotaiką sušiko. :/
Atgal į viršų Go down
Cold

Cold

Female
Pranešimų skaičius : 11
Miestas. : Siauliai
Pamaina. : 2010~4,2009~4

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptyPir. 12 21 2009, 13:28

Auguste rašo:
ai jo , jo , atsimenu kai klasiokės pas mane trečioje - ketvirtoje klasėje maivydavosi nerealiai prie bernų "tjiu durniaassss galll????!!!" : D bet tas ir būdavo blogiausia, kad beveik visos mano bendraamžės būdavo tokios, o aš tai kažkaip nesimaivydavau, jei teisingai prisimenu,o kaip tik su bachūrais prikolindavau ir klasiokes erzindavau. : D dėl to seniau klasiokės manęs ir nemėgdavo : DDDDDDDDDDDDDD

-

aš dėl to stofkėje ir labiausiai nenorėjau būti prie 10-12čių. :/ gyvenome labiau link 13-14 ir puikiai sueidavom : D

kas mane dar labai biesindavo tai visokios 14-17 fyfačkos kurios stovėdavo su prišpaklintu veidu, galva iškelta ir šikną atstačiusia. būčiau vyresnė ir drąsesnė tai nežinau ką būčiau jom pasakiusi, negaliu,nervuoja mane tokios labai pasipūtelės. :/

atsimenu seniau tokie bx fūlę žaidė tai visi sedėjo ir tokia buvo baltaplaukė pana, apie trylikos metų, su aukso spalvos akiniais stovėjo ir plaukus kedenosi. visai dienai nuotaiką sušiko. :/
As malune gyvenau sju 11-12 metem man 12 buvo tai vnz jos pas bernus nuein prisispaklinusios belenkiek as tai i stofke spakliaus neamiau kam ten man oda gadintis Laughing jos ten parbeg sako " NUMERIUS BERNU GAVOM " tai galvoju pzz Suspect galvoju cia apsimet 16metem tai vnz bent lovos ten patogios buvo Like a Star @ heaven
Atgal į viršų Go down
Bitute
Bitute

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptyPir. 12 21 2009, 16:34

Laughing Laughing Laughing šiais laikais iniciatyvą rodo mergaitės... Fun fun fun Laughing Laughing Laughing
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptyAntr. 12 22 2009, 04:19

Cold rašo:
Auguste rašo:

-

As malune gyvenau sju 11-12 metem man 12 buvo tai vnz jos pas bernus nuein prisispaklinusios belenkiek as tai i stofke spakliaus neamiau kam ten man oda gadintis Laughing jos ten parbeg sako " NUMERIUS BERNU GAVOM " tai galvoju pzz Suspect galvoju cia apsimet 16metem tai vnz bent lovos ten patogios buvo Like a Star @ heaven

omg : D
viskas,dbr tai džiaugiuosi kad kada atvykau,malūns jau buvo užimtas. :D dar atsimenu klausiau
"o galim gal malūne būti?" , saka vadovas "tai, kad ten mažikės tik ir jis jau vistiek užimtas.:D " , dbr tik apsidžiaugiu paskaičius kokios nesąmonės ten dėjosi.xD

Bitute rašo:
Laughing Laughing Laughing šiais laikais iniciatyvą rodo mergaitės... Fun fun fun Laughing Laughing Laughing

o kaip kitaip..žiūrim,dar po trisdešimt metų , vyrai bus tie kurie darys vakarienę šeimai ir skalbs drabužius.;DD
Atgal į viršų Go down
Bitute
Bitute

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptyAntr. 12 22 2009, 14:29

O ką moterys? Uždirbs šeimai pinigus ir sedės vakarais prie teliko išvertusios bambą :DDDD
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptyAntr. 12 22 2009, 21:50

man patiktų, gal. :D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptyTr. 12 23 2009, 05:54

o man patiktų. :p

ps, kada bus kuriama balsių '10 metų kategorija forume?;D
Atgal į viršų Go down
Daigona.
Moderatorius.
Moderatorius.
Daigona.

Female
Pranešimų skaičius : 1351
Registration date : 2008-03-08

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 EmptyTr. 12 23 2009, 11:52

Auguste, kai Balsių tinklalapyje pasirods kelialapiai. ;>
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^   Apie namelius. ^.^ - Page 22 Empty

Atgal į viršų Go down

Apie namelius. ^.^
Atgal į viršų 
Puslapis 2223Pereiti prie : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23  Next
 Similar topics
-
» Komentarai apie vadoves.
» Komentarai apie vadovus.