| Apie namelius. ^.^ | |
|
+52milanke cukrinukė Cemy Idzius JuiCe Ms.Vesta Giedruciux :) Ievuciukas;* KarolinaAba Bitute Dovile KarOlinaa Gargame Amanda Immortality Aistule *Safyra* Vigilee Agnė UgnY Gediminas Inesiox Ive_~ Dark*Wild zuikuteeeaaa kristinax ♪♫SOLva Etsun DaftPunk Ramunė. Šiiubiidiiubii agnėėxD Kresnute* Simm*~ emibodi L.D. D0minyka Egle* Dalia Darellis Daigona. karolė. mingaille Gucka monikute Lexia. Ugnė. Rugsell nirvana. Eclips'e Wik. mellanie 56 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Šiiubiidiiubii
Pranešimų skaičius : 739 Age : 27 Miestas. : Palanga[Šventoji] Pamaina. : 3. Registration date : 2009-03-10
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Št. 07 11 2009, 15:57 | |
| oh.. mes kai irgi vos neįtrižai tik atvirkščiai ,ne kaip nuo malūno į 17 ,o nuo tų priekinių (26, 27) tų lieviausių iki to kampo prie paplūdimio.. visos juodai apsirengusios.. bėda.. su viena per anksti išbėgom ir viena atsiliko.. tada aš nusisukau ,o turėjom nesigręžiot.. ir tada mane sušnypštė: -ėėėii.. aš atsisukau ir taip nežiūrėdamą į takąąą.. įkritau į kažkokią duobę.. `nu į nafik` galvoju.. ;DD dar viena draugė pavogė kažkokį džiūvantį rankšluostį ,persirišo du jo kampelius per kaklą ištiesė vieną ranką su kumščiu į dangų ir pradėjo šaukt: -ŠUPERWOMAAAAN!!!!!!!!! Galvojau ,kad nulūšiu.. Tą naktį mus prigavo.. sporatvom ,bet neiškrypstam iš temos.. apie tai kiek ,kur ir kaip smagiai spotavom kitose skiltyse.. laukite tęsinio :DD | |
|
| |
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Št. 07 11 2009, 16:31 | |
| Mes tai kaip ir dauguma zmoniu pirma einam i wc, o po to ramiu zingsneliu i koki tai nori nameli.. visada veikia:)atsimenu viena ryta apie puse 5, einam i 16 nameli drasiai, galvojom, kad Gedulis miega, bet ka tu jis isnyra is uz namelio ir sako Kur keliaujat vyrukai? na truputi pasimenem, bet atsakem, kad i savo hata, taik kai ja priejom dar teko dauzyt duris kad atidarytu.. siaip sportuodavom daznokai, bet geriau pasportuot, negu darbo birzoj sedet:) | |
|
| |
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Št. 07 11 2009, 16:50 | |
| kodėl visus taip gaudooo? pas mus buvo šitaip, jog jei norėjom pasportuot ir bėgom cypdamos per stovyklą, KAŽKODĖL vadovai stovėjo toli, žiūrėjo į mus ir nieko nesakė ;D taip pralakstėm gal 10min, kol pagaliau kažkas surado mus XD o kai ramiai būdavom namely ir tikrai tyliai šnekėdavom su svečiais, būtinai išgirsdavo ir tuojau pat bildendavosi į duris ;D | |
|
| |
milanke
Pranešimų skaičius : 8 Age : 26 Miestas. : Joniškis ;D* Pamaina. : 5 Namelis. : ...FunnY... Registration date : 2009-07-06
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Št. 07 11 2009, 19:20 | |
| ar tie nameliai jaukus ? | |
|
| |
Šiiubiidiiubii
Pranešimų skaičius : 739 Age : 27 Miestas. : Palanga[Šventoji] Pamaina. : 3. Registration date : 2009-03-10
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Sk. 07 12 2009, 10:01 | |
| Jaukūs ;> Kaip kas tą jaukumą suprantam. Man jaukūs ;p | |
|
| |
Ievuciukas;*
Pranešimų skaičius : 180 Age : 28 Miestas. : Kėdainiai ;D Pamaina. : nevažiuoju ;( Namelis. : :DD Registration date : 2009-06-25
| |
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Tr. 07 29 2009, 19:14 | |
| - nirvana. rašo:
- kodėl visus taip gaudooo? pas mus buvo šitaip, jog jei norėjom pasportuot ir bėgom cypdamos per stovyklą, KAŽKODĖL vadovai stovėjo toli, žiūrėjo į mus ir nieko nesakė ;D taip pralakstėm gal 10min, kol pagaliau kažkas surado mus XD o kai ramiai būdavom namely ir tikrai tyliai šnekėdavom su svečiais, būtinai išgirsdavo ir tuojau pat bildendavosi į duris ;D
mums lygiai tas pats buvo. naktį deginėjome šviesas , šūkavom, `zoologijos sodą` buvom paleidę kuris girdėjosi mūsų kaimynams. Nu krč ko tik nedarėm,kad tik prisidirbtumėm. Bet niekas neidavo. O kai tyliai šnekėdavom, guminukus ant lovos valgydavom, `UNO` žaisdavom tamsoje, ateidavo vadovai. | |
|
| |
DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Tr. 07 29 2009, 22:15 | |
| wtf? kas per do nesamone? mums tai ir tiesiog sakydavo kad galit but bet tik svarbu tyyla.. :) | |
|
| |
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Tr. 07 29 2009, 23:57 | |
| Auguste, taigi čia spiceliai. ;D mano draugėm buvo prieš pora metų taip. ;D šokinėjo ant lovų, šūkavo, nes norėjo sportuot. o vat mes rimtai prisidirbom ir sportavom, į jas nekreipė dėmesio. ;D | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 08 03 2009, 11:32 | |
| - DaftPunk rašo:
- wtf? kas per do nesamone? mums tai ir tiesiog sakydavo kad galit but bet tik svarbu tyyla.. :)
tai mums irgi taip sakė, bet kai tyliai būdavom vistiek ateidavo. tą pastebėjau. - Lexia. rašo:
- Auguste, taigi čia spiceliai. ;D mano draugėm buvo prieš pora metų taip. ;D šokinėjo ant lovų, šūkavo, nes norėjo sportuot. o vat mes rimtai prisidirbom ir sportavom, į jas nekreipė dėmesio. ;D
tai jo, aš irgi manau,kad čia spec. ;D | |
|
| |
kristinax
Pranešimų skaičius : 247 Age : 28 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 5 Registration date : 2009-05-13
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 11 09 2009, 20:29 | |
| Man pavyzdžiui 8 namelį visai nepatiko Aš kitąmet turbūt varysiu į kokį 19 (į pamiškę) Kitaip sakant Tikiuosi leis .. | |
|
| |
justike
Pranešimų skaičius : 12 Age : 29 Pamaina. : 4 pamaina Registration date : 2009-03-17
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pen. 11 13 2009, 15:08 | |
| | |
|
| |
Ive*
Pranešimų skaičius : 262 Age : 29 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 6 ;} Namelis. : 21 Registration date : 2009-04-25
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Sk. 11 15 2009, 20:57 | |
| | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 11 30 2009, 05:30 | |
| aš šalia trylikto gyvenau (dvyliktame). :D Nelabai patiko , kad visokie 8-11mečiai buvo aplinkui. neįmanoma su jais rasti bendrą kalbą.. um , dar jeigu kas prisimena iš ketvirtos pamainos,tai gyveno ten tokios panos 11a namelyje berods. tai krč tos panos tooooooooooooookios nesveikos buvo. ždž atsikraustėm pas jas, nk blogo nedarėm ir tos nif temų pradėjo varyti ant mūsų. mes juokiames su drauge šiaip iš kai ko, nes šnekėjomes,tai tos už durų (mes kai pas jas gyvenome,buvome ten tame dviviečiam kambary) pradėjo irgi žvengt ironiškai `hahahahahaha kaip juokinga`. krč nesveikos kažkokios . tada išsikraustėm iš to namelio ,nes tikrai nesiruošėm būti su tokiom debilėm kaimynėm ir persikraustėm į 12b :D ir kas kart kai pro tas durnes praeidavom,jos tokį daunišką žvilgsniuką mesdavo. P.S. Nirvana, MUMS LYGIAI TAS PATS BUVO .:s | |
|
| |
Inesiox
Pranešimų skaičius : 599 Age : 29 Miestas. : siauliai :) Pamaina. : #4 Namelis. : what the fish? Registration date : 2008-03-16
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 12 14 2009, 20:11 | |
| auguste- hah. mums panasei buvo
tik kad buvau 12b o kitoj pusej kazkokios nupezeles buvo, panasiai kaip pas tave tik ant galo nebuvo tokios JAU BloGOs | |
|
| |
Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Antr. 12 15 2009, 23:33 | |
| Žiiinauuu, kai buna tos mergaitės 10-13 metų, pats tas varimas vienas ant kitų. Nieko vėliau suauga (apie 14-15m), ir tada amžius idealus, nes tokių nesamonių nebėra, visi draugiškai gyvenam | |
|
| |
Cold
Pranešimų skaičius : 11 Age : 27 Miestas. : Siauliai Pamaina. : 2010~4,2009~4 Registration date : 2009-07-06
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Tr. 12 16 2009, 20:18 | |
| nju 13 metu tai jau nebe taip labai stum bet va prie musu 11metes gyveno tai jos isvis nebudavo vakaro kad ant musu nestumtu pries vadovus irgi kiekviena vakara maivydavos . pas mumis vadovs atejo apsimetem isizeidusiom sako : cia jus nebukit isizeidusios jos visus vadovus sju savo maivymusi uzknisa | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 12 21 2009, 06:30 | |
| ai jo , jo , atsimenu kai klasiokės pas mane trečioje - ketvirtoje klasėje maivydavosi nerealiai prie bernų "tjiu durniaassss galll????!!!" : D bet tas ir būdavo blogiausia, kad beveik visos mano bendraamžės būdavo tokios, o aš tai kažkaip nesimaivydavau, jei teisingai prisimenu,o kaip tik su bachūrais prikolindavau ir klasiokes erzindavau. : D dėl to seniau klasiokės manęs ir nemėgdavo : DDDDDDDDDDDDDD
-
aš dėl to stofkėje ir labiausiai nenorėjau būti prie 10-12čių. :/ gyvenome labiau link 13-14 ir puikiai sueidavom : D
kas mane dar labai biesindavo tai visokios 14-17 fyfačkos kurios stovėdavo su prišpaklintu veidu, galva iškelta ir šikną atstačiusia. būčiau vyresnė ir drąsesnė tai nežinau ką būčiau jom pasakiusi, negaliu,nervuoja mane tokios labai pasipūtelės. :/
atsimenu seniau tokie bx fūlę žaidė tai visi sedėjo ir tokia buvo baltaplaukė pana, apie trylikos metų, su aukso spalvos akiniais stovėjo ir plaukus kedenosi. visai dienai nuotaiką sušiko. :/ | |
|
| |
Cold
Pranešimų skaičius : 11 Age : 27 Miestas. : Siauliai Pamaina. : 2010~4,2009~4 Registration date : 2009-07-06
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 12 21 2009, 13:28 | |
| - Auguste rašo:
- ai jo , jo , atsimenu kai klasiokės pas mane trečioje - ketvirtoje klasėje maivydavosi nerealiai prie bernų "tjiu durniaassss galll????!!!" : D bet tas ir būdavo blogiausia, kad beveik visos mano bendraamžės būdavo tokios, o aš tai kažkaip nesimaivydavau, jei teisingai prisimenu,o kaip tik su bachūrais prikolindavau ir klasiokes erzindavau. : D dėl to seniau klasiokės manęs ir nemėgdavo : DDDDDDDDDDDDDD
-
aš dėl to stofkėje ir labiausiai nenorėjau būti prie 10-12čių. :/ gyvenome labiau link 13-14 ir puikiai sueidavom : D
kas mane dar labai biesindavo tai visokios 14-17 fyfačkos kurios stovėdavo su prišpaklintu veidu, galva iškelta ir šikną atstačiusia. būčiau vyresnė ir drąsesnė tai nežinau ką būčiau jom pasakiusi, negaliu,nervuoja mane tokios labai pasipūtelės. :/
atsimenu seniau tokie bx fūlę žaidė tai visi sedėjo ir tokia buvo baltaplaukė pana, apie trylikos metų, su aukso spalvos akiniais stovėjo ir plaukus kedenosi. visai dienai nuotaiką sušiko. :/ As malune gyvenau sju 11-12 metem man 12 buvo tai vnz jos pas bernus nuein prisispaklinusios belenkiek as tai i stofke spakliaus neamiau kam ten man oda gadintis jos ten parbeg sako " NUMERIUS BERNU GAVOM " tai galvoju pzz galvoju cia apsimet 16metem tai vnz bent lovos ten patogios buvo | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Pir. 12 21 2009, 16:34 | |
| | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Antr. 12 22 2009, 04:19 | |
| - Cold rašo:
- Auguste rašo:
- ai jo , jo , atsimenu kai klasiokės pas mane trečioje - ketvirtoje klasėje maivydavosi nerealiai prie bernų "tjiu durniaassss galll????!!!" : D bet tas ir būdavo blogiausia, kad beveik visos mano bendraamžės būdavo tokios, o aš tai kažkaip nesimaivydavau, jei teisingai prisimenu,o kaip tik su bachūrais prikolindavau ir klasiokes erzindavau. : D dėl to seniau klasiokės manęs ir nemėgdavo : DDDDDDDDDDDDDD
-
atsimenu seniau tokie bx fūlę žaidė tai visi sedėjo ir tokia buvo baltaplaukė pana, apie trylikos metų, su aukso spalvos akiniais stovėjo ir plaukus kedenosi. visai dienai nuotaiką sušiko. :/ As malune gyvenau sju 11-12 metem man 12 buvo tai vnz jos pas bernus nuein prisispaklinusios belenkiek as tai i stofke spakliaus neamiau kam ten man oda gadintis jos ten parbeg sako " NUMERIUS BERNU GAVOM " tai galvoju pzz galvoju cia apsimet 16metem tai vnz bent lovos ten patogios buvo omg : D viskas,dbr tai džiaugiuosi kad kada atvykau,malūns jau buvo užimtas. :D dar atsimenu klausiau "o galim gal malūne būti?" , saka vadovas "tai, kad ten mažikės tik ir jis jau vistiek užimtas.:D " , dbr tik apsidžiaugiu paskaičius kokios nesąmonės ten dėjosi.xD - Bitute rašo:
- šiais laikais iniciatyvą rodo mergaitės... Fun fun fun
o kaip kitaip..žiūrim,dar po trisdešimt metų , vyrai bus tie kurie darys vakarienę šeimai ir skalbs drabužius.;DD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Antr. 12 22 2009, 14:29 | |
| O ką moterys? Uždirbs šeimai pinigus ir sedės vakarais prie teliko išvertusios bambą :DDDD | |
|
| |
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Antr. 12 22 2009, 21:50 | |
| | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Tr. 12 23 2009, 05:54 | |
| o man patiktų. :p
ps, kada bus kuriama balsių '10 metų kategorija forume?;D | |
|
| |
Daigona. Moderatorius.
Pranešimų skaičius : 1351 Age : 33 Registration date : 2008-03-08
| Temos pavadinimas: Re: Apie namelius. ^.^ Tr. 12 23 2009, 11:52 | |
| Auguste, kai Balsių tinklalapyje pasirods kelialapiai. ;> | |
|
| |
Sponsored content