Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Prisiminimai

Go down 
+25
kristinax
Daigona.
emibodi
karolė.
gabryte
Ive_~
Dovile
Simm*~
Dark*Wild
Samber
Inesiox
Aistule
mingaille
Ugnė.
Lexia.
Gucka
Kresnute*
mellanie
DaftPunk
nirvana.
Egle*
Bitute
Šiiubiidiiubii
Wik.
Dalia
29 posters
Pereiti prie : 1, 2, 3, 4  Next
AutoriusPranešimas
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPen. 06 05 2009, 10:37

Pasidalinkit prisiminimais čia xDD

Buvo draudžiama klausti "Kas šiąnakt budi?" tai atsimenu mes orientaciniam dalyvavom ir pasivadinom savo grupę "kas šiąnakt budi?" pamenu ten Bronius juokėsi ir sakė tipo lieps sportuot :DD Dabar tai gal beryšio skamba, bet kaip tada buvom.
Arba kai mes migravom į kitą namelį, ir ten jau buvom Eidžė labai garsiai žvengė :DD 100% išgirdo :DD Žodžiu priėjo užsilipo prie lango ir švietė. mes ten susiglaudėm visos, ant vienos lovos 4. paskui kai pašvietė ir mus pamatė, mes keturios į tą liliputinę spintą suvirtom :DD tada įėjo vadovai ir mus rado spintoj :DD tada žąsele grįžom į savo namuką ir kitą dieną ėjom į darbo biržą. Valėm dailės studiją kuri vakar jau buvo išplauta ir ėjom psorto salės plaut. :DD Linksma buvo lol!
Atgal į viršų Go down
Wik.

Wik.

Female
Pranešimų skaičius : 817
Miestas. : Šilutė
Pamaina. : '08-4pam., '09/'10-5pam.
Namelis. : '08-18||'09/'10-20*
Registration date : 2008-03-13

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPen. 06 05 2009, 11:10

Kad mes net girdėjom kaip jūs į tą namuką migravot. Einat ir žvengiat ten visos belekaip garsiai ;D

Keli prisiminimai. Sumanėm merginos prisileisti daug vandens balionėlių. Na, ir nuėjom į prausyklą, prisileidom du didelius maišus. Pareinam prie namelio ir jau rakinam duris, kai sulėkė bernai iš kitų namelių, atėmė visus ir mus apmėtė. ;D
Arba kai pavogė raktą ir mus užrakino, o visus mūsų rūbusm kurie tuo tarpu džiuvo užmėtė ant medžio. Vaizdas neblogas buvo. 7 merginos apspitusios langą klykia, o priešais ant medžio visi rūbai išmėtyti. ;D
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female
Pranešimų skaičius : 739
Miestas. : Palanga[Šventoji]
Pamaina. : 3.
Registration date : 2009-03-10

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPen. 06 05 2009, 11:27

Tu prisiminimų ,ale, tiek daug ;DDD

*Mes labai mėgdavom `maudynes`. Dažniausiai varydavom su vandens dviračiaias ir baidarėmis. Diena ,ne diena ,jeigu mes į `maudynes` nenueinam :DDD. Taigi jeigu mus sutikdavo vadovas deivis (jo vardo nepamenu ,bet manau ,kad jo vardas buvo toks. Jis laaabai fainas inlove) `Tai ką.. Pliušku, pliušku einat? :DDD` `Ne.` atsakydavom mes. `Tai tada tišku tašku? :DD` `Nu neee :DD`

*Pas mus buvo du vandens dviračiai. Mes buvom Sauliaus numylėtinės visada mus užleisdavo pirmasiais.. Apiplaukdavom poą ratelių ir grįždavom. Taigi, pasiėmėm vieną vandens dviratį. Kitą pasiėmė kažkokie irgi vaikinai.. Jų neatbaidė ,net tai ,kad Saulius sakė ,kad jis tikrai sugedęs ir gali sustot vidury Virvytės. Mes, apiplaukusios porą ratelių grįžtančios pamatėm vaikinus ,kurie buvo vidury Virvytės pastrigę.. :DDD Jie paprašė mūsų nuplaukt iki Sauliaus ,kad jis pasiėmęs mūsų dviratį partemtų jų dviratį ant kranto. Mes nuplaukėme. Saulius jau norėjo lipt ,bet mes jį sulaikėm. Norėjom pačios dar paplaukiot, tai pasisiūlėm partemt tuos bernus :DD mes juos pradėjom temt.. ir tada jų dviratis vėl pradėjo burgzt, motaras pradėjo suktis, nu ir jie jau važiavo. Tada jie padėkojo ir užklausė mūsų namelio ir draugė jau norėjo sakyt ,bet aš ją nutildžiau ir sumelavau visiškai ne mūsų namelį `Mūsų devynioliktaas!!` `Ai tai mes nakty ateisim :)` Kitą rytą aš ėjau į valgyklą ir sutikau tuos bernus, o tie nustebę klausinėt manęs pradėjo `Mes buvom nakty ,bet sutikom tik bernus x.O o tie gal mus net netaip suprato..` kai mes su drauge lūžom :DDD `O tai iš tikrųjų ,kelintas jūsų? :DD` vėl pradėjo klausinėt ,tai aš ir vėl pamelavau ,nežinau, patikėjo jie ar ne ,bet man patiko jiems čiešint :DD tikiuosi smagi naktis jiems buvo. ;DD

*Vieną karta su drauge vėl ėjom į maudynes.. prisėdom ant suoliuko, palošėm tinklinį.. Ir atėjo Deivis.. Draugė kaip tik tuo metu gėrė sprite`ą. Tada prie mūsų priėjo Deivis, atėmė iš mūsų kamštuką užsikišo abi rankas už nugaros, išmaišė ir ištiesė jas uždengęs (vienoj iš jų buvo sprite`o kamštelis) ir sako `sprite`as ar troškulys? :DD` mes su drauge išsirinkom ranką.. ir jėėėėė. atspėjom. ten buvo kamštelis.. Tada mes valiukiškai nusišypsojom `Tai ką ,Deivi, bausmė tau ,ką? :DDD` Tas toks tipo nelaimingas// `Sunkios negalvokit ,tik :((` draugė iškart pradėjo siūlyt `Nori per visą Virvytę perplaukt.? Bet tik su rūbais. :DD` ,tas toks `Neeee..` tada jis išsigandęs bausmės davė mums tokia privilegiją `Galėsit laužyt visas balsių taisykles. Jeigu kas paklaus ,pasakysit ,kad aš leidau :DD` taigi.. galėjom laužyt visas taisykles ,ir jeigu koks vadovas ateidavo ir pradėdavo moralus skaityt turėdavom pasiteisinimą :DD

*Nu ir dar iš atminties niekaip neišblėsta tos naktys ,ir tos mūsų kitos namelio pusės kambariokės devynmetės inlove ,kurios naktimis mums neleisdavo miegot ,savo `mielomis` dainelėmis :DDD
Atgal į viršų Go down
Bitute
Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Bitute

Pranešimų skaičius : 362
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6
Namelis. : 15
Registration date : 2009-03-20

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPen. 06 05 2009, 13:41

Šiiubiidiiubii rašo:
Tada jie padėkojo ir užklausė mūsų namelio ir draugė jau norėjo sakyt ,bet aš ją nutildžiau ir sumelavau visiškai ne mūsų namelį `Mūsų devynioliktaas!!` `Ai tai mes nakty ateisim :)` Kitą rytą aš ėjau į valgyklą ir sutikau tuos bernus, o tie nustebę klausinėt manęs pradėjo `Mes buvom nakty ,bet sutikom tik bernus x.O o tie gal mus net netaip suprato..` kai mes su drauge lūžom :DDD
Jetus kaip juokiausi, šaunuolės Laughing Vargšai berniukai Laughing Laughing Laughing
Atgal į viršų Go down
Šiiubiidiiubii

Šiiubiidiiubii

Female
Pranešimų skaičius : 739
Miestas. : Palanga[Šventoji]
Pamaina. : 3.
Registration date : 2009-03-10

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPen. 06 05 2009, 13:43

Bitute rašo:
Šiiubiidiiubii rašo:
Tada jie padėkojo ir užklausė mūsų namelio ir draugė jau norėjo sakyt ,bet aš ją nutildžiau ir sumelavau visiškai ne mūsų namelį `Mūsų devynioliktaas!!` `Ai tai mes nakty ateisim :)` Kitą rytą aš ėjau į valgyklą ir sutikau tuos bernus, o tie nustebę klausinėt manęs pradėjo `Mes buvom nakty ,bet sutikom tik bernus x.O o tie gal mus net netaip suprato..` kai mes su drauge lūžom :DDD
Jetus kaip juokiausi, šaunuolės Laughing Vargšai berniukai Laughing Laughing Laughing

:DDD ne tokie, man atrodo, jie ir vargšai :DD
Atgal į viršų Go down
Egle*

Egle*

Female
Pranešimų skaičius : 157
Miestas. : LT - Mažeikiai UK - Armagh :)
Pamaina. : Penkta ;D
Registration date : 2009-02-18

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptySk. 06 07 2009, 23:53

Daug prisiminimu buvo Klausykit! kai kurie net užsimiršo mmm
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female
Pranešimų skaičius : 1464
Miestas. : zoo
Pamaina. : 4!
Registration date : 2008-03-27

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPir. 06 08 2009, 16:44

Egle* rašo:
Daug prisiminimu buvo Klausykit! kai kurie net užsimiršo mmm
o kokie neužsimiršo?;P
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male
Pranešimų skaičius : 858
Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:)
Namelis. : 17
Registration date : 2008-07-30

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPir. 06 08 2009, 16:59

Papasakosiu kiek pamenu ;D

Pirma diena - Atvaziavau, iskart sutikau dvi merginas, su kuriom netu bendravau. Susipazinau su kambariokais (atvariau vienas). Viskas gerai, patekau i gera baxuru kompanija. Su tom dviem merginom paprikolinom ;D Puse zele bonkes man i galva privare ;D Atrode, kad aliejaus pilna ir galima kepti kiausinius ;D Tada pradejo lyti baisei. Nubegau issiplauti galva. Ishsiploviau o ranksluoscio neturejau ;D px slapia galva, per lietu ir veja lakstem lauke.. Hmm.. vakare jauciu, kad galva kazko tai skauda. Galvoju bus batai, bet nieko isgeriau vaistu ir viskas buvo gerai. Jau pirmaja nakty pamenu teko pasportuot ;D nes pas mus apsilanke kazkokios tai vieshnios ;D sportavom ir jos ir mes.

Kitu dienai grynai neatsimenu, taciau pamenu, kad kiekviena vakara laimedavom varzybas. Estafetes, Galiunu varzybos, kitos estafetes, orientacinis, krepsinis, madu show ir pan. Taip pat vienas is geresniu prisiminimu, kai laidemes balioneliais ;D Pamenu metomes metomes tais balionais, ziuriu paslapcia panos visa maisa parsinese balionu ir susidejo i kambary. Atbegau ir visus pavogiau ;DD Ir jos buvo slapios. Galvojam su vienu kambarioku, ai ka cia zaisti, einam biski rimciau ka nors. Paemem didely (ne vandens) baliona ir pripylem vandens. Ten gal kokie trys litrai sutilpo ;D Pamenu sakom panom padarykim fotke. Tos labai jau patiklios.. padarem fotografija dar turiu ta foto ;D tik nufotkino ir is tos balionkes kai driokstelejo ir dar viena vistele slapia ;DD

Galiausiai pamenu atrodo dar ta pacia diena. Panos kazka mums ishkrete.. tai mes sugalvojom dar geriau. Mes ale gudrus labai buvom.. sakom panom "davai einam prie prudo, mes zadam siurbly (vieno baxuro pravarde tokia ;DD) imest i pruda. Visos nuejo pasidziaugt , kad imesim siurbly ;D Visos atejo. Imetem siurbly, visos laimingo salia prudo ploja, juokias, o mes staiga po viena uz ranku prigriebem ir sumeteme i pruda ;DDDDD Visos sukrito i tuos prudus.. aciu dievui nei viena nesupyko ;D prieme kaip linksma poksta.. taciau uz visus klyksmus ju atejo vadovas ir mes pasportavom is peties, kad vakare as smigau ir jokiu migravimu nebebuvo ;D

O dar vienas prisiminimas tai, kad pora mergelikiu su skutimosi putom istepliojau gerokai ;D Visas putas isnaudojau.. o pt mane paty su plauku putom aptaske ;D ai pamenu, kad su jogurtu viena kambarioka aptaske, o pt su kitu jogurtu musu kambariokas jom atsilygino tuo paciu ;D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPir. 06 08 2009, 17:03

Kokie faini prisiminimai!xD

As stengsiuos kuo daugiau papasakoti kai griziu is stofkes ;D
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPir. 06 08 2009, 17:07

daftpunk - čia tipiniai... ;DD skutimosi putos, pasta, žele plaukams.. visad gerai sueina bei nepabosta inlove
Atgal į viršų Go down
Kresnute*

Kresnute*

Female
Pranešimų skaičius : 104
Miestas. : Mažeikiai
Pamaina. : 5
Registration date : 2009-03-22

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPir. 06 08 2009, 17:08

Perskaičiau visus prisiminimus ir taip miela pasidarė, šypsausi dabar atsisėdusi:)) Gaila pati Balsiuose buvusi nesu, todėl linksmais prisiminimais pasidalinti negaliu...Tikiuos po šių metų stovyklos turėsiu ką atsiminti... I love you
Atgal į viršų Go down
Gucka

Gucka

Female
Pranešimų skaičius : 121
Miestas. : Radviliškis
Registration date : 2009-04-06

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPir. 06 08 2009, 18:28

che, smagiai pasibuvot, kaip matau. :D
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPir. 06 08 2009, 18:41

vienas iš mano prisiminimų - turėjom karą su tokiais bernais iš kito namo ; D pykomės ir draugavom su jais, žodžiu neblogai buvo. ; D bet daugiau pykomės ir šiaip karą skelbėm ; D tai vieną kartą slampinėjom nerasdamos vietos... laukėm vakarienės. pirma pamaina jau ėdėėėėė, o antra stovėjo prie durų. tie mūsų kariukai turėjo valgyt taip pat su pirma pamaina : D bet kaip tik žiūrim į viską nuobodžiai ir matom, jog išeina iš savojo namelio vienas iš tų bernų : D va, lipa laiptais...
mes pažiūrėjom į kabančius rūbus.
į mano tašę, kurioje buvo bratz kvepalai.
į berną.
pripuolėm prie jo : D
-labas, įleisk į namelį...
-traukitės...
-įleisk arba šausiu *išsitraukiu bratz kvepalus*
-mhm *bernas lipa laiptais*
nū gerai, tas jau ėjo nuo namelio valgyklos link, kai pakėlėm kilimėlį prie durų ir ištraukėm raktus : D jis pamatė, pribėgo, užrėmė duris, persikreipė jo veidas... ; D
-eikit iš čia! susitiksim kai visi būsim... (ja, bandos jausmas : D)
-nū būk geras... *purškiame visus kabančius rūbus* kur tavo glaudės? fū, kaip kvepia.... yk : D

žodžiu, ilga istorija, bet pasibaigė tuo, jog iškvepinome visus rūbus, po to pradėjus kvepalams tekėti į kambarį pro durų plyšį, susitarėm, jog jis mus įleis jei jo daiktų nepurkšim, velniop : D

kažkur 1h later

-BLEEEEEEEEEEEEEEEEE! KAS ČIA???? WTF ??? : D visi bernai išbėgo į lauką vos tik įėję : D

čia toks mažvaikiškas, bet poh, buvo linksma, be to maža ir buvau, čia prieš du metus : D
Atgal į viršų Go down
Gucka

Gucka

Female

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPir. 06 08 2009, 18:48

o, bratz kvepalai galingas ginklas. gerai sumąstėt. :D :D
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPir. 06 08 2009, 18:51

ir kainuoja nedaug, ir išraiškų gerų pamatai velniukas
Atgal į viršų Go down
Gucka

Gucka

Female

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPir. 06 08 2009, 18:51

antras dalykas svarbiausias. :D :D tai tie bernai nesuuodė, kad čia jūsų darbelis? :D
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPir. 06 08 2009, 18:52

Blemba cia gerai ;DDD bet neapsikesciau ;DD toki kersto plana uzmastyciau, pz ;DDD
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPir. 06 08 2009, 18:55

gucka - uhh, aišku, suuodė : D k a s daugiau jiems tokias nesąmones darys.... ; D velniukas
daftpunk - mmm bet gi žargoniškai tariant, užveža tokie 'karai' : D smagu... ir kokį gi keršto planą galvotumėt , pasidalink idėjoms >:D velniukas
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPir. 06 08 2009, 18:56

'07. 6 pamaina
O aš pamenu, kai vieną naktį mano draugas prisigėrė. Pasijamė tokio Luko kvepalus ir sako:
- Aš susispurkšiu į burna.
- Durnas nepuršk.
Susipurškė. Po to nuėjo į balkoną. Ir uždainavo. Apie tai, jog mūsų draugas girtas. Neesmė, kad jis vos pats stovėjo ant kojų. [na, čia nejuokinga, bet ką žinau. Man įsiminė į galvą tas atsiminimas. :> ]
'08. 5 pamaina.
Šitas tai legenda! : DDD
maždaug naktį migravom per slaptą tunelį pas kaimynes. Po stovyklą irgi visos lakstėm. Ir kaip tyčia naktį dėdė Vyciokas budėjo: DD neoniniai ūsiukai iš tolo švietė. Su drauge mus pastebėjo. Pasislėpėm kažkur už krūmo prie 13a ar 12a. nepamenu: DD
Nu kažkaip nepastebėjo. Grįžom atgal.
na gražiai ant Malūno [ ten kur ir gyvenom visos ] terasėlės sėdim, tyliai pasijamusios kambariokės kaldrą [ ant jos susėdom. ]. Šiaip leidžia gi. Nieks nedraudžia nemiegot ir sėdėt tyliai lauke prie savo namuko. ;D Nu mes sėdim. Ir pamatom Vytautas pareina. Mes KAŽKODĖL išsigandom. Ir kai movėm į kambarius tamsoj. Dar kažkas pagriebė kaldrą. Tik girdžiu - čiukšt. Biški ana įplyšo.
Nu nulėkėm į kambarius. Po ~15 min. Nuėjom per slaptą tunelį pas drauges, kaimynes. Kalbam kas nutiko. Ir aš taip:
- Ai, aš gi biški kaldrą ten įplėšiau...
- Net ne biški.
PIZE. parodo man tą kaldrą. PERPUS suplyšus: DDDD va taip ir neteko Balsiai vienos kaldros. Kaip faina tda buvo. ragana
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
Gucka

Gucka

Female

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPir. 06 08 2009, 18:58

šakės su ta kaldra. :D :D :D
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPir. 06 08 2009, 19:00

kas čia per tuneliai? velniukas velniukas
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPir. 06 08 2009, 19:11

Koki plana sumastyciau? ;D Hee ideju turiu, taciau ju atskleisti negalima ;D reikes pamegint ispildyt.. Viena is ideju prigaudyti vabalu, musiu ir pan.. (as zinau daugelis nemegsta padaru tokiu ;D) prileisciau i rubus tokiu dalyku, apatiniai, virsutinai nesvarbu.. ir dar i lovas po kaldrom ;DD o jeigu jie galetu issilakstyti tada padaryciau tiems vorams, vabalams kokias uztvaras ar tiesiog pilna slovika po patalyne pakisciau , vien to vaizdo jus nenoretumet matyti ;DD
Atgal į viršų Go down
Ugnė.
Moderatorius.
Moderatorius.
Ugnė.

Female
Pranešimų skaičius : 1146
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : '09 6pam
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPir. 06 08 2009, 19:14

Nirvana, slapti tokie:P
DaftPunk, eina sau. Tu žiauriai čia :DDDD
su vorais tai aš jau labai nesutariu. Brr... :D
Atgal į viršų Go down
mingaille

mingaille

Female
Pranešimų skaičius : 233
Pamaina. : 6
Registration date : 2008-12-30

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPir. 06 08 2009, 19:16

Kelis ir aš parašysiu.

Buvo pas mus kitoj namelio pusėj tokie du bernai. Dundukai tokie, žodžiu žiauruliai. Vienas nuo pirmos dienos iki pat gal kokios ketvirtos, nežinau tiksliai nesiplovė galvos, tai visi plaukai susiriebalavę tokie feee. O dar jie tokie garbanoti ir nevisai trumpi. Nu tai mano viena kambariokė jau neištvėrus praeinant lauke sako jam XD taip žiauriai biški :
- Agirdži kada tu galva plausi? ;DD
Tas toks nuleido galvą susigėdęs ir toliau nuėjo.
Nu tą pačią dieną po pietų žiūrim eina jis išsiplovęs galvą,purena plaukus. Tai mes kaip lūžom, tipo va pasakė draugė ir tik tada nuėjo išsiplaut. Žiurulis XDD

Skautų saloj Kęstas darė plaustą ir mes neturėdamos ką veikt nutarėm jam padėt XDD Tai ėjom per visus namelius ir prašėm tuščių butelių plastmasinių, nu tai juos Kęstas sudėjo ten į kažkokius keistus maišus ir tipo kaip plūdurai. Bernai pririšo juos prie sukaltų rąstų ir visai nemažas ir neblogas plaustuks išėjo. Nu visi laimingi tokį didelį darbą padarę nunešėm prie upės jį, kad tipo jau plaukt galėtume. Mūsų buvo virš dešimt nu ir Kęstas sako:
- Nu daugiau kaip 4 neatlaikys, bet davai visi lipkit pažiūrėsim kas bus XDD, - o pats aišku nelipa.
Nu sulipo du ar trys bernai, aš ir dvi mano draugės. Tarp tu rąstų vos pastovėt eina tai mes su drauge atsistojom viena priešais kitą susikibom rankom ir atsitūpėm kad į vandenį neįkrist. Kęstas dar pastūmė tą plaustą kad toliau paplauktų. O mano draugei ka juokas ima, tampo mane į visas puses aš jau vos benustoviu. Galvoju bl nieko nebus, reik šokt lauk. Nu ir šokau, nežinau kaip man susišvietį galvojau, kad dašoksiu krantą, bet tėškiaus tiesiai į vandenį, taip susiūbavau plaustą ir kiti sukrito. Žodžiu visi kedai, visi rūbai šlapi. Bet buvo žiauriai linksma užtat. Dar draugės iš manęs lūžo, kad iki kranto buvo kokie 3 metrai, o aš labai įsivaizdavau, kad tikrai peršoksiu. XDD
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai EmptyPir. 06 08 2009, 19:20

daftpunk, vaje, bandysiu atpažinti, su kuo susidėti su kuo ne tokiais karais, su tavim nenorėčiauuu xD nes vabalai taip pat... ir net daugiau.... baisu : D purtyčiau tą patalynę dešimt minučių po to, nu jaa : D gera idėja, kažkam puikiai suveiks : D
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Prisiminimai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai Empty

Atgal į viršų Go down

Prisiminimai
Atgal į viršų 
Puslapis 14Pereiti prie : 1, 2, 3, 4  Next