Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Prisiminimai

Go down 
+25
kristinax
Daigona.
emibodi
karolė.
gabryte
Ive_~
Dovile
Simm*~
Dark*Wild
Samber
Inesiox
Aistule
mingaille
Ugnė.
Lexia.
Gucka
Kresnute*
mellanie
DaftPunk
nirvana.
Egle*
Bitute
Šiiubiidiiubii
Wik.
Dalia
29 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4
AutoriusPranešimas
karolė.

karolė.

Female
Pranešimų skaičius : 663
Miestas. : Klaipėda.;}*
Pamaina. : ketvirtaa.
Namelis. : I wear my sunglasses at night.*
Registration date : 2009-02-04

Prisiminimai - Page 4 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai - Page 4 EmptyŠt. 07 18 2009, 09:11

Daigona. rašo:
Gi čia vadovai. Visad taip buvo ir bus. ;D
Pavalgo iš stovyklautojų. ;DDD
nu tai aišku. ir mum gerai - kai tėvai per daug priveža gali vadovams atiduot o tėvams sakyt kad viską suvalgei.;D
Atgal į viršų Go down
kristinax

kristinax

Female
Pranešimų skaičius : 247
Miestas. : Mažeikiai
Pamaina. : 5
Registration date : 2009-05-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai - Page 4 EmptyŠt. 07 18 2009, 20:29

taip visiskai pritariu Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai - Page 4 EmptyPir. 08 24 2009, 03:15

kai žiauru, dabar prisimenu kai su vandeniu visi laistėmes, vadovai ateina su kibirais pilnu vandens, apipila visus.. visi tokie permirkę krč, o mano draugė Rugilė vienintelė iš mūsų namelio sausa, stovim šalia to prūdelio prie pirties, o ji visa baltai apsirengus krč, žiauru.. Ateina toks bachūras apie penkiolikos metų prie manęs, sako :
-A šita dar sausa?
-Joooooooooooo,-aš.
Krč paemė, aš irgi padėjau stumt, pyst kai slydo Rugilė ant baltos šiknos tiesiai į prūdą... : DDDDDDDD Buvo ne TIK , kad šlapia kaip visas mūsų namelis, bet dar ir kai apsišikus atrodė ir dar su žaliom žolėm išdažyta. Laughing ŽIAURU. :D
poto einam į namelį visa chebra permirkus, tokie bernai eina pro šalį, garsiai sako:
-Vooo, šita tai gerai išmaudė.
-Dar ir apsišiko!-ašLaughing
bet poto ji mane visą dieną kaltino, jei ne aš nebūtų jin kelnių susigadinus. ;D
LMAO.
Atgal į viršų Go down
D0minyka

D0minyka

Female
Pranešimų skaičius : 339
Miestas. : Šiauliai
Pamaina. : 5 ^^
Namelis. : Chaaaa.
Registration date : 2008-07-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai - Page 4 EmptyPir. 08 24 2009, 14:43

Jo,tikrai pridirbai cia draugei.
Atgal į viršų Go down
Ievuciukas;*

Ievuciukas;*

Female
Pranešimų skaičius : 180
Miestas. : Kėdainiai ;D
Pamaina. : nevažiuoju ;(
Namelis. : :DD
Registration date : 2009-06-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai - Page 4 EmptyPir. 08 24 2009, 16:51

Dar poto su tavim jin bendravo? Rolling Eyes
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai - Page 4 EmptyPir. 08 24 2009, 21:29

Ievuciukas;* rašo:
Dar poto su tavim jin bendravo? Rolling Eyes

tai aišku, tigi jin ne koke durna fyfa kuri dėl kelnių užsigruzintu. : DDD
neįsivaizduoju kokio durnumo turėtų būti drauge su kuria tris metus beveik kiekvieną dieną susitinkam ir kaip systros bendraujam, o poto dėl kažkokių kelnių susipyktumėm.xDDDDD
Atgal į viršų Go down
Ievuciukas;*

Ievuciukas;*

Female
Pranešimų skaičius : 180
Miestas. : Kėdainiai ;D
Pamaina. : nevažiuoju ;(
Namelis. : :DD
Registration date : 2009-06-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai - Page 4 EmptyAntr. 08 25 2009, 19:25

Nu jo alien
Atgal į viršų Go down
raimondja

raimondja

Female
Pranešimų skaičius : 192
Pamaina. : 6
Namelis. : 18
Registration date : 2008-04-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai - Page 4 EmptyTr. 09 23 2009, 17:21

Aj visko buvo.Vienas iš geresnių tai,naktį,buvo labai labai karšta,tai sumanėm trumpam langą atsidaryt. Gulim gulim,ir taip op,kažkas iš bonkės su limonadu paleido,į veidą prie lango miegujusiai. :DD
Po to dar atsimenu,kai buvo pas mus migruotojų atėję. :D Taip sėdim,girdim jau vadovas ateina su žibintuvėliu taip ryškiai į langus.Tai vienas bx toks stambesnis buvo,bandė lyst į spintą,o kitas toks mažesnis po kaldrom dviaukštėj lovoj. Vadovas įėjo,sako:ką čia dabar darot?;mes:miegam,a nematai;tas sak:o rimčiau?;mes:nu MIEGAM!ir taip pest ta stambesnis išsprogo iš spintos,sakydamas:netelpu bleee :D
vadovas sako:gražių rūbų turit. :D Nu aišku po to neišvengėm mankštos. :D
Atgal į viršų Go down
karolė.

karolė.

Female
Pranešimų skaičius : 663
Miestas. : Klaipėda.;}*
Pamaina. : ketvirtaa.
Namelis. : I wear my sunglasses at night.*
Registration date : 2009-02-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai - Page 4 EmptyTr. 09 23 2009, 17:58

raimondja rašo:
Aj visko buvo.Vienas iš geresnių tai,naktį,buvo labai labai karšta,tai sumanėm trumpam langą atsidaryt. Gulim gulim,ir taip op,kažkas iš bonkės su limonadu paleido,į veidą prie lango miegujusiai. :DD
Po to dar atsimenu,kai buvo pas mus migruotojų atėję. :D Taip sėdim,girdim jau vadovas ateina su žibintuvėliu taip ryškiai į langus.Tai vienas bx toks stambesnis buvo,bandė lyst į spintą,o kitas toks mažesnis po kaldrom dviaukštėj lovoj. Vadovas įėjo,sako:ką čia dabar darot?;mes:miegam,a nematai;tas sak:o rimčiau?;mes:nu MIEGAM!ir taip pest ta stambesnis išsprogo iš spintos,sakydamas:netelpu bleee :D
gerai ten su spinta.;DDDDD
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai - Page 4 EmptyKv. 09 24 2009, 01:06

kapsule.* rašo:
raimondja rašo:
gerai ten su spinta.;DDDDD

aha, su spinta irgi nerealus:D
-gražių rūbų turit : DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
kilazz

kilazz

Male
Pranešimų skaičius : 46
Miestas. : Kedainiai
Registration date : 2008-04-19

RašytiTemos pavadinimas: :D   Prisiminimai - Page 4 EmptyPen. 09 25 2009, 16:57

Samber rašo:
Šiiubiidiiubii rašo:
Samber rašo:
Aš nemėgstu daug rašyti, tai papasakosiu juokingiausia nuotykį paskutiniuosius metus:

Pati pirmoji naktis, visi kaip jau ir buvome pažįstami, užmigome ir taip netikėtai apie trečią valandą nakties pasigirsta garsai: GELBĖKIT, GELBĖKIT !!! AI JA JAI, SKAUDĄ!!! (tai pasigirdo garsai iš gretimai miegančio namelio draugo, aš žinoma tuo metu buvau išsigandęs, pakėlęs galvą pamačiau, kad jis net su užpakaliu daužosi į lovą) po kelių minučių jis nukrenta ant žemės: Galva po mano lova, kojos po savąją kitkas matosi ir pasigirsta vėl - AJ JAI JAI PADĖKITE!! SKAUDĄ!! bum - tyla, praeina gal pusę minutės pasigirsta verkimas (Su draugu iš Kedainių išsigandę sėdėjom). Praėjus dar gal minutei, atsistojo, nuėjo prie durų, parėjo atgal - atsisėdo ant lovos ir klausia:
- O ką aš dariau ?

Tas momentas privertė labai jau gerai ir šmaikščiai nusijuokti.

:DDD geras ,tikrai.

Gal ir pasakojant ne taip skambą, bet tokį vaizdą pamačius akimis - užtenką visai stovyklai.

:DDD Dabar tai skaitydamas netgi vienas kambary pradejau zvengti negaliu ;DD Blt ta pirma naktis buvo nereali kiek mes is jo zvengem? :DDD pzdc ;DD
Atgal į viršų Go down
Bitute
Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Bitute

Pranešimų skaičius : 362
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6
Namelis. : 15
Registration date : 2009-03-20

RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai - Page 4 EmptyPen. 09 25 2009, 21:31

O siaubuke, kas čia per haliucinacijos? Aš įsivaizduoju, stovyklos linksmumai nuo pirmos nakties prasideda :DDD
Atgal į viršų Go down
raimondja

raimondja

Female
Pranešimų skaičius : 192
Pamaina. : 6
Namelis. : 18
Registration date : 2008-04-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Prisiminimai   Prisiminimai - Page 4 EmptySk. 09 27 2009, 09:19

kilazz rašo:
Samber rašo:
Šiiubiidiiubii rašo:
Samber rašo:
Aš nemėgstu daug rašyti, tai papasakosiu juokingiausia nuotykį paskutiniuosius metus:

Pati pirmoji naktis, visi kaip jau ir buvome pažįstami, užmigome ir taip netikėtai apie trečią valandą nakties pasigirsta garsai: GELBĖKIT, GELBĖKIT !!! AI JA JAI, SKAUDĄ!!! (tai pasigirdo garsai iš gretimai miegančio namelio draugo, aš žinoma tuo metu buvau išsigandęs, pakėlęs galvą pamačiau, kad jis net su užpakaliu daužosi į lovą) po kelių minučių jis nukrenta ant žemės: Galva po mano lova, kojos po savąją kitkas matosi ir pasigirsta vėl - AJ JAI JAI PADĖKITE!! SKAUDĄ!! bum - tyla, praeina gal pusę minutės pasigirsta verkimas (Su draugu iš Kedainių išsigandę sėdėjom). Praėjus dar gal minutei, atsistojo, nuėjo prie durų, parėjo atgal - atsisėdo ant lovos ir klausia:
- O ką aš dariau ?

Tas momentas privertė labai jau gerai ir šmaikščiai nusijuokti.

:DDD geras ,tikrai.

Gal ir pasakojant ne taip skambą, bet tokį vaizdą pamačius akimis - užtenką visai stovyklai.

:DDD Dabar tai skaitydamas netgi vienas kambary pradejau zvengti negaliu ;DD Blt ta pirma naktis buvo nereali kiek mes is jo zvengem? :DDD pzdc ;DD
Čia geras. :DD
Atgal į viršų Go down
kilazz

kilazz

Male
Pranešimų skaičius : 46
Miestas. : Kedainiai
Registration date : 2008-04-19

RašytiTemos pavadinimas: s   Prisiminimai - Page 4 EmptyAntr. 09 29 2009, 07:25

Tai va tu butum ta nakti musu kambariukyje kai jis dievus saukesi ;DDD
Atgal į viršų Go down