|
| Prisiminimai | |
|
+25kristinax Daigona. emibodi karolė. gabryte Ive_~ Dovile Simm*~ Dark*Wild Samber Inesiox Aistule mingaille Ugnė. Lexia. Gucka Kresnute* mellanie DaftPunk nirvana. Egle* Bitute Šiiubiidiiubii Wik. Dalia 29 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
karolė.
Pranešimų skaičius : 663 Age : 29 Miestas. : Klaipėda.;}* Pamaina. : ketvirtaa. Namelis. : I wear my sunglasses at night.* Registration date : 2009-02-04
| Temos pavadinimas: Re: Prisiminimai Št. 07 18 2009, 09:11 | |
| - Daigona. rašo:
- Gi čia vadovai. Visad taip buvo ir bus. ;D
Pavalgo iš stovyklautojų. ;DDD nu tai aišku. ir mum gerai - kai tėvai per daug priveža gali vadovams atiduot o tėvams sakyt kad viską suvalgei.;D | |
| | | kristinax
Pranešimų skaičius : 247 Age : 28 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 5 Registration date : 2009-05-13
| Temos pavadinimas: Re: Prisiminimai Št. 07 18 2009, 20:29 | |
| | |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Prisiminimai Pir. 08 24 2009, 03:15 | |
| kai žiauru, dabar prisimenu kai su vandeniu visi laistėmes, vadovai ateina su kibirais pilnu vandens, apipila visus.. visi tokie permirkę krč, o mano draugė Rugilė vienintelė iš mūsų namelio sausa, stovim šalia to prūdelio prie pirties, o ji visa baltai apsirengus krč, žiauru.. Ateina toks bachūras apie penkiolikos metų prie manęs, sako : -A šita dar sausa? -Joooooooooooo,-aš. Krč paemė, aš irgi padėjau stumt, pyst kai slydo Rugilė ant baltos šiknos tiesiai į prūdą... : DDDDDDDD Buvo ne TIK , kad šlapia kaip visas mūsų namelis, bet dar ir kai apsišikus atrodė ir dar su žaliom žolėm išdažyta. ŽIAURU. :D poto einam į namelį visa chebra permirkus, tokie bernai eina pro šalį, garsiai sako: -Vooo, šita tai gerai išmaudė. -Dar ir apsišiko!-aš bet poto ji mane visą dieną kaltino, jei ne aš nebūtų jin kelnių susigadinus. ;D LMAO. | |
| | | D0minyka
Pranešimų skaičius : 339 Age : 27 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 5 ^^ Namelis. : Chaaaa. Registration date : 2008-07-25
| Temos pavadinimas: Re: Prisiminimai Pir. 08 24 2009, 14:43 | |
| Jo,tikrai pridirbai cia draugei. | |
| | | Ievuciukas;*
Pranešimų skaičius : 180 Age : 28 Miestas. : Kėdainiai ;D Pamaina. : nevažiuoju ;( Namelis. : :DD Registration date : 2009-06-25
| | | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Prisiminimai Pir. 08 24 2009, 21:29 | |
| - Ievuciukas;* rašo:
- Dar poto su tavim jin bendravo?
tai aišku, tigi jin ne koke durna fyfa kuri dėl kelnių užsigruzintu. : DDD neįsivaizduoju kokio durnumo turėtų būti drauge su kuria tris metus beveik kiekvieną dieną susitinkam ir kaip systros bendraujam, o poto dėl kažkokių kelnių susipyktumėm.xDDDDD | |
| | | Ievuciukas;*
Pranešimų skaičius : 180 Age : 28 Miestas. : Kėdainiai ;D Pamaina. : nevažiuoju ;( Namelis. : :DD Registration date : 2009-06-25
| | | | raimondja
Pranešimų skaičius : 192 Age : 29 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2008-04-06
| Temos pavadinimas: Re: Prisiminimai Tr. 09 23 2009, 17:21 | |
| Aj visko buvo.Vienas iš geresnių tai,naktį,buvo labai labai karšta,tai sumanėm trumpam langą atsidaryt. Gulim gulim,ir taip op,kažkas iš bonkės su limonadu paleido,į veidą prie lango miegujusiai. :DD Po to dar atsimenu,kai buvo pas mus migruotojų atėję. :D Taip sėdim,girdim jau vadovas ateina su žibintuvėliu taip ryškiai į langus.Tai vienas bx toks stambesnis buvo,bandė lyst į spintą,o kitas toks mažesnis po kaldrom dviaukštėj lovoj. Vadovas įėjo,sako:ką čia dabar darot?;mes:miegam,a nematai;tas sak:o rimčiau?;mes:nu MIEGAM!ir taip pest ta stambesnis išsprogo iš spintos,sakydamas:netelpu bleee :D vadovas sako:gražių rūbų turit. :D Nu aišku po to neišvengėm mankštos. :D | |
| | | karolė.
Pranešimų skaičius : 663 Age : 29 Miestas. : Klaipėda.;}* Pamaina. : ketvirtaa. Namelis. : I wear my sunglasses at night.* Registration date : 2009-02-04
| Temos pavadinimas: Re: Prisiminimai Tr. 09 23 2009, 17:58 | |
| - raimondja rašo:
- Aj visko buvo.Vienas iš geresnių tai,naktį,buvo labai labai karšta,tai sumanėm trumpam langą atsidaryt. Gulim gulim,ir taip op,kažkas iš bonkės su limonadu paleido,į veidą prie lango miegujusiai. :DD
Po to dar atsimenu,kai buvo pas mus migruotojų atėję. :D Taip sėdim,girdim jau vadovas ateina su žibintuvėliu taip ryškiai į langus.Tai vienas bx toks stambesnis buvo,bandė lyst į spintą,o kitas toks mažesnis po kaldrom dviaukštėj lovoj. Vadovas įėjo,sako:ką čia dabar darot?;mes:miegam,a nematai;tas sak:o rimčiau?;mes:nu MIEGAM!ir taip pest ta stambesnis išsprogo iš spintos,sakydamas:netelpu bleee :D vadovas sako:gražių rūbų turit. :D Nu aišku po to neišvengėm mankštos. :D gerai ten su spinta.;DDDDD | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Prisiminimai Kv. 09 24 2009, 01:06 | |
| - kapsule.* rašo:
- raimondja rašo:
- Aj visko buvo.Vienas iš geresnių tai,naktį,buvo labai labai karšta,tai sumanėm trumpam langą atsidaryt. Gulim gulim,ir taip op,kažkas iš bonkės su limonadu paleido,į veidą prie lango miegujusiai. :DD
Po to dar atsimenu,kai buvo pas mus migruotojų atėję. :D Taip sėdim,girdim jau vadovas ateina su žibintuvėliu taip ryškiai į langus.Tai vienas bx toks stambesnis buvo,bandė lyst į spintą,o kitas toks mažesnis po kaldrom dviaukštėj lovoj. Vadovas įėjo,sako:ką čia dabar darot?;mes:miegam,a nematai;tas sak:o rimčiau?;mes:nu MIEGAM!ir taip pest ta stambesnis išsprogo iš spintos,sakydamas:netelpu bleee :D vadovas sako:gražių rūbų turit. :D Nu aišku po to neišvengėm mankštos. :D gerai ten su spinta.;DDDDD aha, su spinta irgi nerealus:D -gražių rūbų turit : DDDDDDDDDDDDDDDDDD | |
| | | kilazz
Pranešimų skaičius : 46 Age : 32 Miestas. : Kedainiai Registration date : 2008-04-19
| Temos pavadinimas: :D Pen. 09 25 2009, 16:57 | |
| - Samber rašo:
- Šiiubiidiiubii rašo:
- Samber rašo:
- Aš nemėgstu daug rašyti, tai papasakosiu juokingiausia nuotykį paskutiniuosius metus:
Pati pirmoji naktis, visi kaip jau ir buvome pažįstami, užmigome ir taip netikėtai apie trečią valandą nakties pasigirsta garsai: GELBĖKIT, GELBĖKIT !!! AI JA JAI, SKAUDĄ!!! (tai pasigirdo garsai iš gretimai miegančio namelio draugo, aš žinoma tuo metu buvau išsigandęs, pakėlęs galvą pamačiau, kad jis net su užpakaliu daužosi į lovą) po kelių minučių jis nukrenta ant žemės: Galva po mano lova, kojos po savąją kitkas matosi ir pasigirsta vėl - AJ JAI JAI PADĖKITE!! SKAUDĄ!! bum - tyla, praeina gal pusę minutės pasigirsta verkimas (Su draugu iš Kedainių išsigandę sėdėjom). Praėjus dar gal minutei, atsistojo, nuėjo prie durų, parėjo atgal - atsisėdo ant lovos ir klausia: - O ką aš dariau ?
Tas momentas privertė labai jau gerai ir šmaikščiai nusijuokti.
:DDD geras ,tikrai. Gal ir pasakojant ne taip skambą, bet tokį vaizdą pamačius akimis - užtenką visai stovyklai. :DDD Dabar tai skaitydamas netgi vienas kambary pradejau zvengti negaliu ;DD Blt ta pirma naktis buvo nereali kiek mes is jo zvengem? :DDD pzdc ;DD | |
| | | Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Prisiminimai Pen. 09 25 2009, 21:31 | |
| O siaubuke, kas čia per haliucinacijos? Aš įsivaizduoju, stovyklos linksmumai nuo pirmos nakties prasideda :DDD | |
| | | raimondja
Pranešimų skaičius : 192 Age : 29 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2008-04-06
| Temos pavadinimas: Re: Prisiminimai Sk. 09 27 2009, 09:19 | |
| - kilazz rašo:
- Samber rašo:
- Šiiubiidiiubii rašo:
- Samber rašo:
- Aš nemėgstu daug rašyti, tai papasakosiu juokingiausia nuotykį paskutiniuosius metus:
Pati pirmoji naktis, visi kaip jau ir buvome pažįstami, užmigome ir taip netikėtai apie trečią valandą nakties pasigirsta garsai: GELBĖKIT, GELBĖKIT !!! AI JA JAI, SKAUDĄ!!! (tai pasigirdo garsai iš gretimai miegančio namelio draugo, aš žinoma tuo metu buvau išsigandęs, pakėlęs galvą pamačiau, kad jis net su užpakaliu daužosi į lovą) po kelių minučių jis nukrenta ant žemės: Galva po mano lova, kojos po savąją kitkas matosi ir pasigirsta vėl - AJ JAI JAI PADĖKITE!! SKAUDĄ!! bum - tyla, praeina gal pusę minutės pasigirsta verkimas (Su draugu iš Kedainių išsigandę sėdėjom). Praėjus dar gal minutei, atsistojo, nuėjo prie durų, parėjo atgal - atsisėdo ant lovos ir klausia: - O ką aš dariau ?
Tas momentas privertė labai jau gerai ir šmaikščiai nusijuokti.
:DDD geras ,tikrai. Gal ir pasakojant ne taip skambą, bet tokį vaizdą pamačius akimis - užtenką visai stovyklai.
:DDD Dabar tai skaitydamas netgi vienas kambary pradejau zvengti negaliu ;DD Blt ta pirma naktis buvo nereali kiek mes is jo zvengem? :DDD pzdc ;DD Čia geras. :DD | |
| | | kilazz
Pranešimų skaičius : 46 Age : 32 Miestas. : Kedainiai Registration date : 2008-04-19
| Temos pavadinimas: s Antr. 09 29 2009, 07:25 | |
| Tai va tu butum ta nakti musu kambariukyje kai jis dievus saukesi ;DDD | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Prisiminimai | |
| |
| | | | Prisiminimai | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |