|
| Klausimai apie stovyklą. | |
|
+75DomuKa Julia Gabssiukas Linas Rytis@ *Safyra* gab1 Velnias KarOlinaa bū.* Gintariukas himitsu *SkS* Skysun Samantuks Sima Ive_~ Medūtė :D vilijytea Spylke` Dianaa foxxxy3 kalnex Gb sekstas Raimonda.' ..ieva.. lauryte.b ~Laura Guoda Gabiūkašh . Vesta Amanda. Ieva.* LaurQte viktorike15 Ievuciukas;* Cindy moncike12 Godutė.* Daigona. Gretuska kamile90 Austute Cemy Wik. Picture Inesiox RaDviLe Venzas Gabriellė* sEkstazė Tomas:p Burbulitea Citrininine Ruokis vysnea Bosas Dalia Jogi Kamilem karolė. Dovile Bitute America Kryštė Darellis zutara444 Soliariuminis* mellanie DaftPunk Rofl nirvana. kristinax Lexia. 79 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Sk. 05 30 2010, 12:21 | |
| Turiu klausimą.
Planavau važiuot į Balsius, bet poto nusprendžiau šią stovyklą iškeisti į Venrgijos stovyklą. Tik va, kelialapį sakiausi, nepamenu, ar tėtčiui skambino dėl pinigų pervedimo. Gali būt, kad jei žmonių nesusirinks, nevažiuosim į kitą stovyklą, taigi viskas dar ant klaustuko. Ar pavyzdžiui, jeigu vistik važiuočiau į balsius, įmanoma tokie variantai, maždaug likus mėnesiui iki stovyklos, kad jeigu atliko stovykloje kelialapių, jų užsisakyt? (čia atmetu perpirkimo galimybę). | |
| | | DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Sk. 05 30 2010, 13:37 | |
| - Citata :
- bet poto nusprendžiau šią stovyklą iškeisti į Venrgijos stovyklą.
vien uz sita sakini tave turetu Milda uzBANinti is sito forumo ;DDDDDDD nera geresnes stovyklos uz balsius o atsakant i klausima TAIP, galima. Nes as esu apmokejes kelialapi likus trims dienoms iki stovyklos :) | |
| | | Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Sk. 05 30 2010, 14:28 | |
| - DaftPunk rašo:
-
- Citata :
- bet poto nusprendžiau šią stovyklą iškeisti į Venrgijos stovyklą.
vien uz sita sakini tave turetu Milda uzBANinti is sito forumo ;DDDDDDD nera geresnes stovyklos uz balsius o atsakant i klausima TAIP, galima. Nes as esu apmokejes kelialapi likus trims dienoms iki stovyklos :) Eik kaku, Žygi :D sakau, dar esu neapsisprendusi :P
Paskutinį kartą redagavo Bitute, Pir. 05 31 2010, 11:55. Redaguota 1 kartą | |
| | | DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Sk. 05 30 2010, 15:26 | |
| Mes isdaviku nemegstam ;DDDDDDDDDDDDDDDD | |
| | | | Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Sk. 05 30 2010, 22:12 | |
| Tikrai, Gabriele... : DDDD | |
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Pir. 05 31 2010, 11:56 | |
| Dar viena atsirado mat :D | |
| | | LaurQte
Pranešimų skaičius : 12 Age : 26 Miestas. : Raseiniai Pamaina. : 5 Namelis. : Belekokia. ;DD Registration date : 2010-04-08
| Temos pavadinimas: Klausimėliai. Pir. 05 31 2010, 13:04 | |
| Norėčiau sužinoti: 1. Kaip manot ar geriau važiuot iš vakaro ar iš ryto 2. Kokie ten tie nameliai 3. Ar skaniai duoda valgyti Ačiū už atsakymus. | |
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Pir. 05 31 2010, 15:17 | |
| 1. Geriau iš vakaro, kad susipažintum su visais. 2. Normalūs. 3. Man asmeniškai skaniai. | |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Pir. 05 31 2010, 16:37 | |
| - LaurQte rašo:
- Norėčiau sužinoti:
1. Kaip manot ar geriau važiuot iš vakaro ar iš ryto 2. Kokie ten tie nameliai 3. Ar skaniai duoda valgyti Ačiū už atsakymus. 1. vakaro,kad spėtum susipažinti su kitais,įsitaisytum savo kambaryje (pasikloti lovą ir t.t.),gautum geresnį namelį,etcetcetc :D 2. pasižiūrėk temą "Nameliai" 3. man asmeniškai ten maistas buvo šlykštus ir nevalgiau. išranki maistui esi.jei tu irgi išranki,tau irgi nepatiks.;D aš iš ten nevalgiau ir ėjau į kioską ir iš ten pirkausi picas ir t.t.;D | |
| | | sekstas
Pranešimų skaičius : 42 Age : 31 Miestas. : Plunge Pamaina. : 6 Registration date : 2009-07-27
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Pir. 05 31 2010, 21:17 | |
| | |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Antr. 06 01 2010, 13:23 | |
| | |
| | | Cemy
Pranešimų skaičius : 396 Age : 29 Miestas. : Skuodas Pamaina. : 09m.-7pam., 10m.-5pam. ;] Registration date : 2009-06-17
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Antr. 06 01 2010, 15:16 | |
| - mellanie rašo:
- sekstas rašo:
- mellanie rašo:
- LaurQte rašo:
- Norėčiau sužinoti:
1. Kaip manot ar geriau važiuot iš vakaro ar iš ryto 2. Kokie ten tie nameliai 3. Ar skaniai duoda valgyti Ačiū už atsakymus. 1. vakaro,kad spėtum susipažinti su kitais,įsitaisytum savo kambaryje (pasikloti lovą ir t.t.),gautum geresnį namelį,etcetcetc :D 2. pasižiūrėk temą "Nameliai" 3. man asmeniškai ten maistas buvo šlykštus ir nevalgiau. išranki maistui esi.jei tu irgi išranki,tau irgi nepatiks.;D aš iš ten nevalgiau ir ėjau į kioską ir iš ten pirkausi picas ir t.t.;D kaip mes megom tokius vaikus,kurie nevalgydavo,kaip mes tada skaniai privalgydavom...:)) mm:)) kaip man patiko neiti į valgyklas,o verčiau nusipirkti kokią picą,kol kiti valgė kokius nors guminius blynus. :))))))))))) Kaip tu auginai lašinius, o kiti lieknėjo... ;DDDDD | |
| | | Gb
Pranešimų skaičius : 127 Age : 31 Miestas. : Joniškis Pamaina. : 09-5; 10-5. Registration date : 2009-05-14
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Antr. 06 01 2010, 15:42 | |
| Tu labai isranki maistui :DD valgei visokias picas ir bomzu sriubas kurios is plstamases padarytos ir pilnos visokiu e621 ir pan. :D visi toj stovykloj vienoda ""isrankus" paliekam :) beto gan normaliai juk duoda toj valgykloj, pripranti kai sulej kiekviena diena taip pat valgai :D ir juk vaziuojat i stovykla nepavalgyt, nsuprantu. :D | |
| | | kalnex
Pranešimų skaičius : 7 Age : 28 Pamaina. : trečia ;) Registration date : 2010-05-28
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Antr. 06 01 2010, 16:18 | |
| Jūs sakėt, kad galima vakare atvažiuoti. Tai jei aš važiuoju į trečią pamainą, kuri yra liepos 2, aš liepos 1-os vakarą jau galiu atvažiuot į Balsius ir mane priims? Ar aš ką nors ne taip supratau | |
| | | RaDviLe
Pranešimų skaičius : 654 Age : 29 Registration date : 2008-04-11
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Antr. 06 01 2010, 17:34 | |
| Viską taip supratai;D gali | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Tr. 06 02 2010, 00:52 | |
| - Gb rašo:
- Tu labai isranki maistui :DD valgei visokias picas ir bomzu sriubas kurios is plstamases padarytos ir pilnos visokiu e621 ir pan. :D
visi toj stovykloj vienoda ""isrankus" paliekam :) beto gan normaliai juk duoda toj valgykloj, pripranti kai sulej kiekviena diena taip pat valgai :D ir juk vaziuojat i stovykla nepavalgyt, nsuprantu. :D tai,kad aš bomžiškų sriubų net nevalgiau,nes nepagalvojau nusipirkti tą kartą. tik šiais metais jas vešiuosi;D o mokykloje nevalgau irgi, nes nepatinka maistas. geriau jau alkana būsiu visą dieną,nei valgyčiau ten tą maistą. ir taip, nesu sutikusi išrankesnių už mane,tą pripažinsiu. bet esu kokia esu. :D o šiaip,aš kad ir kur einu,kad ir pas draugę,visur visada valgau :DDDDDDDDDDD kad ir mieste einant valgau. :DDDDDDDDDDDDDDDD | |
| | | LaurQte
Pranešimų skaičius : 12 Age : 26 Miestas. : Raseiniai Pamaina. : 5 Namelis. : Belekokia. ;DD Registration date : 2010-04-08
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Tr. 06 02 2010, 08:08 | |
| Tai nesakyk kad dar ir miegodama valgai. ;DDDDDDD | |
| | | Gb
Pranešimų skaičius : 127 Age : 31 Miestas. : Joniškis Pamaina. : 09-5; 10-5. Registration date : 2009-05-14
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Tr. 06 02 2010, 08:38 | |
| - mellanie rašo:
- Gb rašo:
- Tu labai isranki maistui :DD valgei visokias picas ir bomzu sriubas kurios is plstamases padarytos ir pilnos visokiu e621 ir pan. :D
visi toj stovykloj vienoda ""isrankus" paliekam :) beto gan normaliai juk duoda toj valgykloj, pripranti kai sulej kiekviena diena taip pat valgai :D ir juk vaziuojat i stovykla nepavalgyt, nsuprantu. :D tai,kad aš bomžiškų sriubų net nevalgiau,nes nepagalvojau nusipirkti tą kartą. tik šiais metais jas vešiuosi;D o mokykloje nevalgau irgi, nes nepatinka maistas. geriau jau alkana būsiu visą dieną,nei valgyčiau ten tą maistą. ir taip, nesu sutikusi išrankesnių už mane,tą pripažinsiu. bet esu kokia esu. :D o šiaip,aš kad ir kur einu,kad ir pas draugę,visur visada valgau :DDDDDDDDDDD kad ir mieste einant valgau. :DDDDDDDDDDDDDDDD nesakyciau kad labai isranki jei valgai bomzu sriubas :DDD | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Tr. 06 02 2010, 13:32 | |
| - Gb rašo:
- mellanie rašo:
- Gb rašo:
visi toj stovykloj vienoda ""isrankus" paliekam :) beto gan normaliai juk duoda toj valgykloj, pripranti kai sulej kiekviena diena taip pat valgai :D ir juk vaziuojat i stovykla nepavalgyt, nsuprantu. :D tai,kad aš bomžiškų sriubų net nevalgiau,nes nepagalvojau nusipirkti tą kartą. tik šiais metais jas vešiuosi;D o mokykloje nevalgau irgi, nes nepatinka maistas. geriau jau alkana būsiu visą dieną,nei valgyčiau ten tą maistą. ir taip, nesu sutikusi išrankesnių už mane,tą pripažinsiu. bet esu kokia esu. :D o šiaip,aš kad ir kur einu,kad ir pas draugę,visur visada valgau :DDDDDDDDDDD kad ir mieste einant valgau. :DDDDDDDDDDDDDDDD nesakyciau kad labai isranki jei valgai bomzu sriubas :DDD aš išranki ne tuo būdu. esu išranki tuom,kad valgau tik tas kas gražiai atrodo,gerai kvepia, ir skanu;DDD čipsai, picos, sumuštiniai, etc. prisipažinsiu, nesidomiu ir man nerūpi kas ten būna įdėta (žinau,mačiau dokumentinį "meet your meat" bet tai manęs nesustabdo) žinoma,vien nesveiku maistu nesimaitinu,bet stovykloje,dėja, teks,nes kito būdo nėra [nebent valgyti valgykloje,ko nedarysiu]:D dažniausiai valgau salotas arba mišraines šiaip. ir šiaip,išrankumas maistui gali būti ne tik tai,kad kažkoks prabangus maistas mažomis porcijomis, šešių žvaigždučių restorane. aš esu išranki savaip. :DD ir apskritai,dėl ko čia apie mano maistą užsiminėm? tai kuo maitinuosi, kažkaip, ką žinau,nėra labai jūsų reikalas. :DDDDDDD | |
| | | Gb
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Tr. 06 02 2010, 15:16 | |
| - mellanie rašo:
- Gb rašo:
- mellanie rašo:
- Gb rašo:
visi toj stovykloj vienoda ""isrankus" paliekam :) beto gan normaliai juk duoda toj valgykloj, pripranti kai sulej kiekviena diena taip pat valgai :D ir juk vaziuojat i stovykla nepavalgyt, nsuprantu. :D tai,kad aš bomžiškų sriubų net nevalgiau,nes nepagalvojau nusipirkti tą kartą. tik šiais metais jas vešiuosi;D o mokykloje nevalgau irgi, nes nepatinka maistas. geriau jau alkana būsiu visą dieną,nei valgyčiau ten tą maistą. ir taip, nesu sutikusi išrankesnių už mane,tą pripažinsiu. bet esu kokia esu. :D o šiaip,aš kad ir kur einu,kad ir pas draugę,visur visada valgau :DDDDDDDDDDD kad ir mieste einant valgau. :DDDDDDDDDDDDDDDD nesakyciau kad labai isranki jei valgai bomzu sriubas :DDD aš išranki ne tuo būdu. esu išranki tuom,kad valgau tik tas kas gražiai atrodo,gerai kvepia, ir skanu;DDD čipsai, picos, sumuštiniai, etc. prisipažinsiu, nesidomiu ir man nerūpi kas ten būna įdėta (žinau,mačiau dokumentinį "meet your meat" bet tai manęs nesustabdo) žinoma,vien nesveiku maistu nesimaitinu,bet stovykloje,dėja, teks,nes kito būdo nėra [nebent valgyti valgykloje,ko nedarysiu]:D dažniausiai valgau salotas arba mišraines šiaip. ir šiaip,išrankumas maistui gali būti ne tik tai,kad kažkoks prabangus maistas mažomis porcijomis, šešių žvaigždučių restorane. aš esu išranki savaip. :DD
ir apskritai,dėl ko čia apie mano maistą užsiminėm? tai kuo maitinuosi, kažkaip, ką žinau,nėra labai jūsų reikalas. :DDDDDDD tai kad tu pati pradejai cia skelbtis kokia tu isranki esi ir ka valgai :DDD | |
| | | Burbulitea
Pranešimų skaičius : 44 Age : 28 Miestas. : Mazeikiai Pamaina. : Penkta c: Registration date : 2008-06-20
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Tr. 06 02 2010, 16:58 | |
| va iskilo man toks klausimas. kazin gali vaziuot siais metais is vakaro? nes paciam balsiu puslapi nemaciau, kad butu parasyta | |
| | | Dovile
Pranešimų skaičius : 717 Age : 28 Miestas. : Klaipėda Registration date : 2009-06-10
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Tr. 06 02 2010, 18:20 | |
| Ir nebus parasytas, nes niekas nenori kad vaziuotu zmones is vakaro. Bet visi taip daro ir nieko nepakeisi.;D ir zinoma, aisku kad gales siais metais :) | |
| | | Burbulitea
Pranešimų skaičius : 44 Age : 28 Miestas. : Mazeikiai Pamaina. : Penkta c: Registration date : 2008-06-20
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Tr. 06 02 2010, 20:53 | |
| - Dovile rašo:
- Ir nebus parasytas, nes niekas nenori kad vaziuotu zmones is vakaro. Bet visi taip daro ir nieko nepakeisi.;D ir zinoma, aisku kad gales siais metais :)
seniau tai budavo parasyta | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. Tr. 06 02 2010, 22:38 | |
| - Gb rašo:
- mellanie rašo:
- Gb rašo:
- mellanie rašo:
- Gb rašo:
visi toj stovykloj vienoda ""isrankus" paliekam :) beto gan normaliai juk duoda toj valgykloj, pripranti kai sulej kiekviena diena taip pat valgai :D ir juk vaziuojat i stovykla nepavalgyt, nsuprantu. :D tai,kad aš bomžiškų sriubų net nevalgiau,nes nepagalvojau nusipirkti tą kartą. tik šiais metais jas vešiuosi;D o mokykloje nevalgau irgi, nes nepatinka maistas. geriau jau alkana būsiu visą dieną,nei valgyčiau ten tą maistą. ir taip, nesu sutikusi išrankesnių už mane,tą pripažinsiu. bet esu kokia esu. :D o šiaip,aš kad ir kur einu,kad ir pas draugę,visur visada valgau :DDDDDDDDDDD kad ir mieste einant valgau. :DDDDDDDDDDDDDDDD nesakyciau kad labai isranki jei valgai bomzu sriubas :DDD aš išranki ne tuo būdu. esu išranki tuom,kad valgau tik tas kas gražiai atrodo,gerai kvepia, ir skanu;DDD čipsai, picos, sumuštiniai, etc. prisipažinsiu, nesidomiu ir man nerūpi kas ten būna įdėta (žinau,mačiau dokumentinį "meet your meat" bet tai manęs nesustabdo) žinoma,vien nesveiku maistu nesimaitinu,bet stovykloje,dėja, teks,nes kito būdo nėra [nebent valgyti valgykloje,ko nedarysiu]:D dažniausiai valgau salotas arba mišraines šiaip. ir šiaip,išrankumas maistui gali būti ne tik tai,kad kažkoks prabangus maistas mažomis porcijomis, šešių žvaigždučių restorane. aš esu išranki savaip. :DD
ir apskritai,dėl ko čia apie mano maistą užsiminėm? tai kuo maitinuosi, kažkaip, ką žinau,nėra labai jūsų reikalas. :DDDDDDD tai kad tu pati pradejai cia skelbtis kokia tu isranki esi ir ka valgai :DDD skelbiausi prieš mždg dvi savaites,bet ne dabar. beje,pati apšmeižei,kad valgai bomžų sriubas,kai net ne :D | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Klausimai apie stovyklą. | |
| |
| | | | Klausimai apie stovyklą. | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |