|
| FLOOD'o zona. | |
|
+33Bosas Giedruciux :) Etsun Kryštė PetKus Ievuciukas;* Heimer Picture Führer orintūūkas;* Samanta Mėlynikė.~ Wik. Dianaa mellanie Dovile zutara444 nirvana. RaDviLe karolė. kristinax Bitute Ieva DaftPunk Rofl raimondja Darellis Ive* Ugnė. Dalia Cindy *Safyra* Lexia. 37 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Heimer
Pranešimų skaičius : 21 Age : 28 Pamaina. : Turbūt 6 Registration date : 2010-01-20
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Antr. 01 26 2010, 22:36 | |
| Aš visą gyvenimą buvau blondinė tamsesnė ,bet jie man vasarą pradėjo labai tamsėt ir taip į pilkumą atspalvis gavos. Tai atrodė negražiai,nubluke kažkokie. Nuėjau į kirpykla ir man pašviesino. Dabar jau apsiplovė tai vėl kaip seniau tamsesnė blondinė ir atspalvis labai gražus. | |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Antr. 01 26 2010, 23:58 | |
| - DaftPunk rašo:
-
- Citata :
- pff,man jie taip pasakė ir viskas;D pz, prisiminiau dbr, kad lietuvoje "seksovs" turi visiškai kitokį supratimą. ten amerikoje jiems beveik visos panos seksualios,o lietuvoj seksualūs tik visokios ižimybės nufotošopintos ir pnš,niekas net nevartoja to žodžio čia. :D mjooo.
Ko tu ta Amerika cia savo kisi? ;D Tu ir vel su'fail'inai :) as ne apie tai sneku. Zmogus negali apibudinti kito zmogaus apdovanodamas zodziu "seksualus" del isvaizdos. Zodis "seksualus" vartojamas isreiksti kito zmogaus elgesi lovoje, jo trauka lovoje. Tave kaip seksualia galeciau apibudint tik su tavim permiegojes. Niekas nelaiko seksualiom jokiu izimybiu, nes nera su jom permiegoje, o ir seip as i nebendraamzias neziuriu ir tuo labiau nevadinu "seksualiom" :) juk sito mokoma Etikos pamokose, apie ta zodi. O "seksovas" tai cia isvis zargonas ir tiek Kišu dėl to, kad jūsų kultūra labai skiriasi, pats mąstymas ir visko supratimas, lietuva ir amerika kaip kokie skirtingi pasauliai:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Dėl žodžio "seksualus" galiu labai labai paprieštarauti ir turiu tam irodymų, kad visą ką čia pasakei yra visiška netiesa. Pričiom seksualumas - trauka į lovą? Seksualumas kuomet mergina yra graži, NORI SU JA PERMIEGOTI (ne tai, kad jau permiegojo) ir etc. Nu dažniausiai lietuviai supranta seksualumą kaip papinga,įdegusi blondinė. va pvz. kokia Shakira, Christina Aguilera, Marilyn Monroe,etc. Beje, yra tokia laida, nu labiau kaip tiesiog pnš kaip trumpas filmas,apie garsenybes per TV rodo amerikoje, Tv Guide, pavadinimas "TV Guides Top 10 Sexiest Women Of 2009" . Čia berods rinko pačias seksualiausias moteris ir pamenu pačią pirmą vietą paemė Marilyn Monroe (gaunasi, kad tas kuris išrinko ją yra apie maždaug devyniasdešimtmetis, nes būdamas jaunas galėjo su ja permiegoti..?) Dar įvesk į googlą "Sexiest Celebrities" - pamatysi kiek išmes.;D Nori pasakyti , kad visų laidų vedėjai, redaktoriai,etc. buvo su jom permiegoję?;D hah, tuomet tos ižimybės turbūt turi nerealią sekso patirtį;DDDDDDDDD | |
| | | Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Tr. 01 27 2010, 00:13 | |
| | |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Tr. 01 27 2010, 05:23 | |
| - Darelis rašo:
- etc..
labas | |
| | | Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Tr. 01 27 2010, 07:45 | |
| - mellanie rašo:
- Darelis rašo:
- etc..
labas sveikas | |
| | | Ive*
Pranešimų skaičius : 262 Age : 29 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 6 ;} Namelis. : 21 Registration date : 2009-04-25
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Tr. 01 27 2010, 11:13 | |
| - Lexia. rašo:
- nu man asmeniškai mano natūrali plaukų spalva nepatinka. ;P
Kodėl ?? :) | |
| | | Ievuciukas;*
Pranešimų skaičius : 180 Age : 28 Miestas. : Kėdainiai ;D Pamaina. : nevažiuoju ;( Namelis. : :DD Registration date : 2009-06-25
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Tr. 01 27 2010, 12:13 | |
| Aš kai buvau maža mano plaukai buvo grynai juodi, laikui bėgant šviesėjo ir kokių 5 metukų buvau blondė, o dabar esu šviesių rudų plauku ;DD žodžiu vos ne visas plaukų spalvas natūraliai praėjau xDDD kai žiūriu fotkes, tai net keista atrodo kaip iš juodų plaukų blondinė pasidariau ;DDDD | |
| | | Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Tr. 01 27 2010, 13:36 | |
| - Heimer rašo:
- Žinai ne visiems vienodai auga. Kad ataugs tai faktas ,bet nežinia per kiek laiko. Man labai gražiai atrodo ant tavo profilio tavo plaukai. O jeigu nepatinka akiniai gali lęšiais pakeist :).
O die, neprimink man lęšių. Susidraskiau akį. Negaliu išvis į juos dabar žiūrėt. Turiu baisiai jautrias akis, ir nepakenčiu jokių "trukdžių". Tai net dabar nenoriu prisimint lęšių. Gr.. O dėl ataugimo, tai sakau, neturiu kantrybės. :// O aš kai mažytė visiškai buvau, mano plaukai buvo labai tamsūs, beveik juodi. Bet nušviesėjo ir liko tamsiai rudi. Esu dažiusi plaukus, bet ne visus, nors ir nepatiko man mano spalva. Dažiau blondiniškai, raudonai. Dabar jau nieko nebeliko, nors kartais ir pasimato raudonų "likučių" iš po plaukų :D | |
| | | zutara444 ž v a i g ž d ė!^^
Pranešimų skaičius : 255 Age : 27 Pamaina. : 4 :)~ Namelis. : Malunas Registration date : 2010-01-13
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Tr. 01 27 2010, 14:26 | |
| | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Tr. 01 27 2010, 14:51 | |
| - Ievuciukas;* rašo:
- Aš kai buvau maža mano plaukai buvo grynai juodi, laikui bėgant šviesėjo ir kokių 5 metukų buvau blondė, o dabar esu šviesių rudų plauku ;DD žodžiu vos ne visas plaukų spalvas natūraliai praėjau xDDD kai žiūriu fotkes, tai net keista atrodo kaip iš juodų plaukų blondinė pasidariau ;DDDD
Gerulis :D man dabar biški nutamsėjo mano plaukai;D Seniau buvau ryškiai blondinė kai buvau kokių šešerių, dabar kiti ginčyjasi, kad brunetė;D Kai buvau aštuonių atsimenu , man susipynus kasą,labaiii gražiai atrodydavo,nes būdavo tokios natūralios sruogelės - šviesiai geltonos ir tamsesnės,tai nerealiai,dabar jau išsilygino ir nutamsėjo.;/ beje,aš su drauge balsiuose dažysim plaukus kaip nors rūžavai. jėė (poolparty) :DDDDD | |
| | | raimondja
Pranešimų skaičius : 192 Age : 29 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2008-04-06
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Tr. 01 27 2010, 15:08 | |
| - Ive* rašo:
- Raimondai labai tinka garbaneles
Nu kur jau ne ;D - Bitute rašo:
- raimondja rašo:
- Heimer rašo:
- Manau plaukai pradėjo tamsėt o kadangi man netinka būti tamsiai nes esu šviesi tai pas mane irgi vienu tonu dažyti šviesiau,toks šviesaus medaus atspalvis.
Jo jo,man irgi plaukai patamsėjo,seniau šviesesni buvo,bet ką aš žinau normaliai atrodo,kažkaip net nekyla man mintis dažytis,nes iš vis plaukus susigadinčiau.. O kaip vasara? Pvz maža aš buvau blondė, su amžium nutamsėjo plaukai. Vasarą nuo pajūrio ir saulės išblunka ir tokie tampa į rudumą, labai panašiai kaip ir kūno splava, va tas variantas man nerealiausias :DD o vasara tai kažkaip lyg ir taip pat.Seniau man išvis kai buvau maža buvo beveik juodi,kažkur 12 metų pašviesėjo LAAAABAI o dabar vėl grįo į savo spalvą.. ;D - DaftPunk rašo:
- Kaip saunu, kad panos supranta, kad tie tiesintuvai blooogis yra :) smagu, kad dar mastanciu merginu yra pasaulely ;DD
Jo kai patiri jų poveikį tada supranti ;DD | |
| | | Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Tr. 01 27 2010, 15:22 | |
| - mellanie rašo:
- Ievuciukas;* rašo:
- Aš kai buvau maža mano plaukai buvo grynai juodi, laikui bėgant šviesėjo ir kokių 5 metukų buvau blondė, o dabar esu šviesių rudų plauku ;DD žodžiu vos ne visas plaukų spalvas natūraliai praėjau xDDD kai žiūriu fotkes, tai net keista atrodo kaip iš juodų plaukų blondinė pasidariau ;DDDD
Gerulis :D
man dabar biški nutamsėjo mano plaukai;D Seniau buvau ryškiai blondinė kai buvau kokių šešerių, dabar kiti ginčyjasi, kad brunetė;D Kai buvau aštuonių atsimenu , man susipynus kasą,labaiii gražiai atrodydavo,nes būdavo tokios natūralios sruogelės - šviesiai geltonos ir tamsesnės,tai nerealiai,dabar jau išsilygino ir nutamsėjo.;/
beje,aš su drauge balsiuose dažysim plaukus kaip nors rūžavai. jėė (poolparty) :DDDDD Mano draugė buvo nusidažiusi plaukus rūžavai. Bet ne šviesiai. O tokia.. HOT PINK. Na man asmeniškai gražu nebuvo. :> Beje, neperdeėkit dėl seksualaumo. DaftPunk, tai tikrai kita prasmė nei permiegoti. Gi ne seksas, o seksualumas. Seksualumas tai yra lyg gundanti, patraukli išvaizda. Tačiau tikrai nepermiegojimas. Persūdai. | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Tr. 01 27 2010, 15:29 | |
| žiū,nemačiau,kad daftpunk rašė apie tiesintuvus ką nors. nežinau kaip praleidau pro akis :D
dėl tiesintuvų,pati tiesinu kiekvieną dieną, šiais metais apskritai ėjau tik du kartus į mokyklą netiesintais. TAIP, poveikis yra žiaurus ir pati suprantu ką darau, pati suprantu, kad paliksiu be plaukų jeigu taip ir toliau, viską žinau apie tai, bet neturiu kitos išeities,čia kaip jau kažkas buvo minėjęs praeitais metais forume :DD "Ar geriau sveiki,bet negražūs plaukai, ar nesveiki,bet gražūs?" . aš pati naudoju visokias kaukes, aliejus, etc., tepu juos kiekvieną dieną,gerėja biški, bet negaliu sustoti, nes be tiesintuvo atrodau kaip baidyklė;/ kažką tikrai darysiu kovo mėnesį,nes nebenoriu daugiau tiesinti jų. Pradėsiu juos banguoti kaip nors, arba iš vis kažką, šukuoseną gal keisiu, nežinau, arba prisipirksiu kokių šampūnų kurie tiesina, nu nežinau, kažkąąą:D ughh. | |
| | | Etsun
Pranešimų skaičius : 96 Age : 28 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 06'07'08'09'10 - 4 pamaina. (: Registration date : 2009-05-11
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Tr. 01 27 2010, 15:45 | |
| Man kažkaip gražesni natūralūs plaukai, t.y garbanoti - netiesinti. Tiesūs - neriesti. Kažkaip savotiškai gražiau ir atrodo. :) | |
| | | raimondja
Pranešimų skaičius : 192 Age : 29 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2008-04-06
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Tr. 01 27 2010, 15:54 | |
| - mellanie rašo:
- žiū,nemačiau,kad daftpunk rašė apie tiesintuvus ką nors. nežinau kaip praleidau pro akis :D
dėl tiesintuvų,pati tiesinu kiekvieną dieną, šiais metais apskritai ėjau tik du kartus į mokyklą netiesintais. TAIP, poveikis yra žiaurus ir pati suprantu ką darau, pati suprantu, kad paliksiu be plaukų jeigu taip ir toliau, viską žinau apie tai, bet neturiu kitos išeities,čia kaip jau kažkas buvo minėjęs praeitais metais forume :DD "Ar geriau sveiki,bet negražūs plaukai, ar nesveiki,bet gražūs?" . aš pati naudoju visokias kaukes, aliejus, etc., tepu juos kiekvieną dieną,gerėja biški, bet negaliu sustoti, nes be tiesintuvo atrodau kaip baidyklė;/ kažką tikrai darysiu kovo mėnesį,nes nebenoriu daugiau tiesinti jų. Pradėsiu juos banguoti kaip nors, arba iš vis kažką, šukuoseną gal keisiu, nežinau, arba prisipirksiu kokių šampūnų kurie tiesina, nu nežinau, kažkąąą:D ughh. Tie šampūnai kurie tiesina nepadeda gi,dabar įsivaizduok užsitepsi kažkokį muilą ant plauką išdžius ir bus tiesūs,nu neįmanoma.O tiesintuvą tai nebent naudoti kur kirpykloj yra,350Lt kainuoja(na jau vis geriau nei 10blogų) bei tuo pačiu ir geras priemones naudoti visokius ten skirtus aliejus,balzamus,ždž.Pažįstu vieną merginą kuri taip tiesina tik galiukus į menesį po 2kartus kerpa ir plaukams viskas gerai,nėra nušiurę. :) | |
| | | DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Tr. 01 27 2010, 16:02 | |
| - Citata :
- Kišu dėl to, kad jūsų kultūra labai skiriasi, pats mąstymas ir visko supratimas, lietuva ir amerika kaip kokie skirtingi pasauliai:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Dėl žodžio "seksualus" galiu labai labai paprieštarauti ir turiu tam irodymų, kad visą ką čia pasakei yra visiška netiesa. Pričiom seksualumas - trauka į lovą? Seksualumas kuomet mergina yra graži, NORI SU JA PERMIEGOTI (ne tai, kad jau permiegojo) ir etc. Nu dažniausiai lietuviai supranta seksualumą kaip papinga,įdegusi blondinė. va pvz. kokia Shakira, Christina Aguilera, Marilyn Monroe,etc. Beje, yra tokia laida, nu labiau kaip tiesiog pnš kaip trumpas filmas,apie garsenybes per TV rodo amerikoje, Tv Guide, pavadinimas "TV Guides Top 10 Sexiest Women Of 2009" . Čia berods rinko pačias seksualiausias moteris ir pamenu pačią pirmą vietą paemė Marilyn Monroe (gaunasi, kad tas kuris išrinko ją yra apie maždaug devyniasdešimtmetis, nes būdamas jaunas galėjo su ja permiegoti..?) Dar įvesk į googlą "Sexiest Celebrities" - pamatysi kiek išmes.;D Nori pasakyti , kad visų laidų vedėjai, redaktoriai,etc. buvo su jom permiegoję?;D hah, tuomet tos ižimybės turbūt turi nerealią sekso patirtį;DDDDDDDDD
Ei moteriee!! Klausyk ka as kalbu ir tau rasau. As skersa esu padejes ant tavo Amerikos ir tavo bulvariniu laidu kaip "Top 10 sexiest women of 2009" nes tie zmones kurie sukure ta laida yra top 10 dumbiest guys of the world. Mano paprasto lietuvio IQ yra didesnis nei jusu auksta ishsilavinima turincio amerikono. Tame tavo laidos pavadinime "top 10 sexiest women..." jie patys nesupranta to zodzio reiksmes arba tas zodis netaip verciasi i lietuviu kalba ir jie to omeny neturi. Zodzio prasmę "seksualus" suprasti mokina etikos pamokose. As tau kartoju. To mokykloje ismokstama. Nebent pas jus amerikoje to nemokina. Moteris yra pritrenkianti, gudanti, traukianti, patraukli, o vartojant zodi "seksualus" tu isreiski moters ar vyro elgsena LOVOJE ir lytiniuose santykiuose. Didziule dalis zmoniu daznai neteisingai vartoja sita zodi. Ir cia NE AS sugalvojau, o taip rasoma knygose kur rasoma apie taisyklinga pasauline kalba. Vien zodzio saknis "seks" puse prasmes tau pasako. Tereikia kartais smegenine ijungt ir logiskai pamastyt. O ka tavo amerika rodo sexy, sexiest yra DUMB. Galbut lietuviu dauguma ir laiko Shakira seksualia, bet jie ja laiko nepagristai ir jie klysta lygiai taip pat kaip tu man dabar teigdama visai kita to zodzio prasmes puse. Koks 80 procentu pasaulyje zmoniu zodi seksualus vartoja neteisingai. Cia tas pats kas trumpini "lol" puse lietuvos vartoja neteisingai. Nesigincyk daugiau neverta. Nevisada blogai yra pripazinti ir nusileisti kitiems, kad klydai, nes apie sita as zinau tiek kiek apie visa Lietuvos krepsinio istorija PEACE | |
| | | raimondja
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Tr. 01 27 2010, 16:10 | |
| http://www.anglu-lietuviu.com/sexual/ va vertimas seksualaus kaip kad sakai ;D pritariu DaftPunk,nes angliškas vertimas yra visiškai kitoks nei lietuvių. kalbant lietuviškai tai žodis seksuali turėtų skambėti kaip patraukli.
Paskutinį kartą redagavo raimondja, Tr. 01 27 2010, 16:13. Redaguota 2 kartus(ų) | |
| | | Heimer
Pranešimų skaičius : 21 Age : 28 Pamaina. : Turbūt 6 Registration date : 2010-01-20
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Tr. 01 27 2010, 16:10 | |
| Tie šampūnai yra visiškas pravalas. Jeigu jie padėtu tuomet niekas nepirktu žnyplių už kelis šimtus o nusipirktu šampūną už kelis litus. | |
| | | Ievuciukas;*
Pranešimų skaičius : 180 Age : 28 Miestas. : Kėdainiai ;D Pamaina. : nevažiuoju ;( Namelis. : :DD Registration date : 2009-06-25
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Tr. 01 27 2010, 16:49 | |
| - raimondja rašo:
- http://www.anglu-lietuviu.com/sexual/
va vertimas seksualaus kaip kad sakai ;D pritariu DaftPunk,nes angliškas vertimas yra visiškai kitoks nei lietuvių. kalbant lietuviškai tai žodis seksuali turėtų skambėti kaip patraukli. geras rimtai xDDD | |
| | | Dalia
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Tr. 01 27 2010, 16:49 | |
| DaftPunk, nu blemba nu. Seksualus tikrai yra patrauklus ar gundantis. Pas jus nesąmones moko. | |
| | | Ievuciukas;*
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Tr. 01 27 2010, 16:52 | |
| Dabar ginčysimės ką reiškia "seksualus" ;DDDD | |
| | | raimondja
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Tr. 01 27 2010, 17:04 | |
| | |
| | | Ugnė. Moderatorius.
Pranešimų skaičius : 1146 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : '09 6pam Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Tr. 01 27 2010, 17:22 | |
| Iš lietuvių kalbos žodyno:
seksualùs, - susijęs su lytiniu gyvenimu, lytinis.
| |
| | | nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Tr. 01 27 2010, 18:02 | |
| auje, aš irgi prisidėsiu, http://lt.wikipedia.org/wiki/Seksualumas :DD | |
| | | RaDviLe
Pranešimų skaičius : 654 Age : 29 Registration date : 2008-04-11
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Tr. 01 27 2010, 18:11 | |
| Tie šampūnai gryna nesamonė yra ir beje raimonda man irgi seniau prilipdydavo belenkiek tautybių pradedant japone ir baigiant indene;DD Man ir buvo nemalonu, bet dabar didžiuojuos tuo ir tu turėtum, nes tikrai simpatiška esi. O dėl žodžio seksualus tai auguste įsivesk į google tą žodį ir pamatysi, kad visur yra parašyta ne apie išvaizda, o apie lovos reikalus.l | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. | |
| |
| | | | FLOOD'o zona. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |