|
| FLOOD'o zona. | |
|
+33Bosas Giedruciux :) Etsun Kryštė PetKus Ievuciukas;* Heimer Picture Führer orintūūkas;* Samanta Mėlynikė.~ Wik. Dianaa mellanie Dovile zutara444 nirvana. RaDviLe karolė. kristinax Bitute Ieva DaftPunk Rofl raimondja Darellis Ive* Ugnė. Dalia Cindy *Safyra* Lexia. 37 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| | | | karolė.
Pranešimų skaičius : 663 Age : 29 Miestas. : Klaipėda.;}* Pamaina. : ketvirtaa. Namelis. : I wear my sunglasses at night.* Registration date : 2009-02-04
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Št. 02 13 2010, 09:27 | |
| - Lexia. rašo:
- KĄ DAROT? : D
bandau atsibust su garsia muzika, ką jūs? : D | |
| | | Fane
Pranešimų skaičius : 47 Age : 29 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 6 Namelis. : 20 Registration date : 2010-01-24
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Št. 02 13 2010, 10:56 | |
| - karolė. rašo:
- Lexia. rašo:
- KĄ DAROT? : D
bandau atsibust su garsia muzika, ką jūs? : D Ruošiuos važiuot į Telšius :D | |
| | | Kamilem
Pranešimų skaičius : 43 Age : 31 Registration date : 2010-02-10
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Št. 02 13 2010, 12:12 | |
| He he kaip sujuokino, 10-12 metu vakareliai.. :D | |
| | | kristinax
Pranešimų skaičius : 247 Age : 28 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 5 Registration date : 2009-05-13
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Št. 02 13 2010, 15:18 | |
| | |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Št. 02 13 2010, 19:01 | |
| - Bitute rašo:
- mellanie rašo:
- Darellis rašo:
- vakarelis 12metu ? na manes tokiu metu dar neisleisdavo
wtf?!:D aš nuo dešimties jau tūsus rengdavau su drg:DDD O kokie tie tusai gali but nuo desimties? ar cia tipo tie 'barbie party'? :DDDD visų pirma,iš barbių išaugau būdama šešerių. Ir man labai keista,kad Lietuvoje, vaikai yra siejami su barbėmis ir mašinytėmis, yra kitų dalykų su kuriais vaikai žaisdavo,pvz. kaladėlemis. apskritai,aš knygas ir žurnalą "penki" dažniausiai skaitydavau:DDD antra,būdama dešimties,neabejoju,kad buvau protingesnė už tave. trečia,nediskriminuok vaikų,nes tai šlykštu. ketvirta,ne,ten būdavo mergvakariai dažniausiai su maždaug šešiom draugėm, bet kartais ir bx pasikviesdavom, prisipirkdavom čipsų,pasakodavom siaubo istorijas,nemiegodavom visą naktį,klausydavomes muzikos,etc. ir po velnių,man buvo ne keturi, o dešimt,tai buvo prieš tris metus, aš jau į prekybos centrus tada vaikščiodavau su draugėm, į galvą vos negaudavau nuo kitų ir elgiausi taip kaip elgiuosi dabar, tad tas pats kas varytum dabar ant manęs ir penkta, tu mane matei būdama dešimties? nenorėk,kad fotkę įkelčiau,nes nebuvau mielas vaikas tuo tarpu.;D | |
| | | zutara444 ž v a i g ž d ė!^^
Pranešimų skaičius : 255 Age : 27 Pamaina. : 4 :)~ Namelis. : Malunas Registration date : 2010-01-13
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Št. 02 13 2010, 19:18 | |
| - mellanie rašo:
- Bitute rašo:
- mellanie rašo:
- Darellis rašo:
wtf?!:D aš nuo dešimties jau tūsus rengdavau su drg:DDD O kokie tie tusai gali but nuo desimties? ar cia tipo tie 'barbie party'? :DDDD visų pirma,iš barbių išaugau būdama šešerių. Ir man labai keista,kad Lietuvoje, vaikai yra siejami su barbėmis ir mašinytėmis, yra kitų dalykų su kuriais vaikai žaisdavo,pvz. kaladėlemis. apskritai,aš knygas ir žurnalą "penki" dažniausiai skaitydavau:DDD antra,būdama dešimties,neabejoju,kad buvau protingesnė už tave. trečia,nediskriminuok vaikų,nes tai šlykštu. ketvirta,ne,ten būdavo mergvakariai dažniausiai su maždaug šešiom draugėm, bet kartais ir bx pasikviesdavom, prisipirkdavom čipsų,pasakodavom siaubo istorijas,nemiegodavom visą naktį,klausydavomes muzikos,etc. ir po velnių,man buvo ne keturi, o dešimt,tai buvo prieš tris metus, aš jau į prekybos centrus tada vaikščiodavau su draugėm, į galvą vos negaudavau nuo kitų ir elgiausi taip kaip elgiuosi dabar, tad tas pats kas varytum dabar ant manęs ir penkta, tu mane matei būdama dešimties? nenorėk,kad fotkę įkelčiau,nes nebuvau mielas vaikas tuo tarpu.;D tai y kelk fotke!!! | |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Št. 02 13 2010, 19:43 | |
| - zutara444 rašo:
- mellanie rašo:
- Bitute rašo:
- mellanie rašo:
- Darellis rašo:
wtf?!:D aš nuo dešimties jau tūsus rengdavau su drg:DDD O kokie tie tusai gali but nuo desimties? ar cia tipo tie 'barbie party'? :DDDD visų pirma,iš barbių išaugau būdama šešerių. Ir man labai keista,kad Lietuvoje, vaikai yra siejami su barbėmis ir mašinytėmis, yra kitų dalykų su kuriais vaikai žaisdavo,pvz. kaladėlemis. apskritai,aš knygas ir žurnalą "penki" dažniausiai skaitydavau:DDD antra,būdama dešimties,neabejoju,kad buvau protingesnė už tave. trečia,nediskriminuok vaikų,nes tai šlykštu. ketvirta,ne,ten būdavo mergvakariai dažniausiai su maždaug šešiom draugėm, bet kartais ir bx pasikviesdavom, prisipirkdavom čipsų,pasakodavom siaubo istorijas,nemiegodavom visą naktį,klausydavomes muzikos,etc. ir po velnių,man buvo ne keturi, o dešimt,tai buvo prieš tris metus, aš jau į prekybos centrus tada vaikščiodavau su draugėm, į galvą vos negaudavau nuo kitų ir elgiausi taip kaip elgiuosi dabar, tad tas pats kas varytum dabar ant manęs ir penkta, tu mane matei būdama dešimties? nenorėk,kad fotkę įkelčiau,nes nebuvau mielas vaikas tuo tarpu.;D tai y kelk fotke!!! w.e.;D https://2img.net/h/oi49.tinypic.com/n4ysg2.jpg | |
| | | Ievuciukas;*
Pranešimų skaičius : 180 Age : 28 Miestas. : Kėdainiai ;D Pamaina. : nevažiuoju ;( Namelis. : :DD Registration date : 2009-06-25
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Št. 02 13 2010, 20:34 | |
| | |
| | | Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Št. 02 13 2010, 23:36 | |
| Vakarėlis yra visai kitoks dalykas nei nakvynės. Aš pati tokius dalykus darydavau, bet tai tikrai ne tūsas. Ir ne vakarėlis. Nors, čia kaip kas žodį vakarėlis supranta. | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 02 14 2010, 00:03 | |
| - Dalia rašo:
- Vakarėlis yra visai kitoks dalykas nei nakvynės. Aš pati tokius dalykus darydavau, bet tai tikrai ne tūsas. Ir ne vakarėlis. Nors, čia kaip kas žodį vakarėlis supranta.
šoki,šneki,juokies,ėdi,prisigėri,vemi,žvengi?:D | |
| | | kristinax
Pranešimų skaičius : 247 Age : 28 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 5 Registration date : 2009-05-13
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 02 14 2010, 10:54 | |
| mellane gal čia jau truputį peržiauriai xD | |
| | | nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 02 14 2010, 11:06 | |
| viel :DDD - mellanie rašo:
- Bitute rašo:
- mellanie rašo:
- Darellis rašo:
wtf?!:D aš nuo dešimties jau tūsus rengdavau su drg:DDD O kokie tie tusai gali but nuo desimties? ar cia tipo tie 'barbie party'? :DDDD visų pirma,iš barbių išaugau būdama šešerių. Ir man labai keista,kad Lietuvoje, vaikai yra siejami su barbėmis ir mašinytėmis, yra kitų dalykų su kuriais vaikai žaisdavo,pvz. kaladėlemis. apskritai,aš knygas ir žurnalą "penki" dažniausiai skaitydavau:DDD antra,būdama dešimties,neabejoju,kad buvau protingesnė už tave. trečia,nediskriminuok vaikų,nes tai šlykštu. ketvirta,ne,ten būdavo mergvakariai dažniausiai su maždaug šešiom draugėm, bet kartais ir bx pasikviesdavom, prisipirkdavom čipsų,pasakodavom siaubo istorijas,nemiegodavom visą naktį,klausydavomes muzikos,etc. ir po velnių,man buvo ne keturi, o dešimt,tai buvo prieš tris metus, aš jau į prekybos centrus tada vaikščiodavau su draugėm, į galvą vos negaudavau nuo kitų ir elgiausi taip kaip elgiuosi dabar, tad tas pats kas varytum dabar ant manęs ir penkta, tu mane matei būdama dešimties? nenorėk,kad fotkę įkelčiau,nes nebuvau mielas vaikas tuo tarpu.;D tai palauk, tu debilė ar jau itin protinga? :D | |
| | | Ive*
Pranešimų skaičius : 262 Age : 29 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 6 ;} Namelis. : 21 Registration date : 2009-04-25
| | | | Jogi
Pranešimų skaičius : 11 Age : 27 Miestas. : Rokiškis Pamaina. : 2010 - 5 Registration date : 2010-02-10
| | | | zutara444 ž v a i g ž d ė!^^
Pranešimų skaičius : 255 Age : 27 Pamaina. : 4 :)~ Namelis. : Malunas Registration date : 2010-01-13
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 02 14 2010, 14:18 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. | |
| |
| | | | FLOOD'o zona. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |