Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

FLOOD'o zona.

Go down 
+33
Bosas
Giedruciux :)
Etsun
Kryštė
PetKus
Ievuciukas;*
Heimer
Picture
Führer
orintūūkas;*
Samanta
Mėlynikė.~
Wik.
Dianaa
mellanie
Dovile
zutara444
nirvana.
RaDviLe
karolė.
kristinax
Bitute
Ieva
DaftPunk
Rofl
raimondja
Darellis
Ive*
Ugnė.
Dalia
Cindy ™
*Safyra*
Lexia.
37 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next
AutoriusPranešimas
RaDviLe

Female
Pranešimų skaičius : 654
Registration date : 2008-04-11

FLOOD'o zona. - Page 38 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyTr. 02 10 2010, 21:00

Mūsų kompanija irgi ryt jau sakos kelialapius į 4;D cheers
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female
Pranešimų skaičius : 717
Miestas. : Klaipėda
Registration date : 2009-06-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyTr. 02 10 2010, 21:13

yaay :D visi bus - ir mano drauge zutara ir daug kas :DD mmm
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyTr. 02 10 2010, 21:23

Dovile rašo:
yaay :D visi bus - ir mano drauge zutara ir daug kas :DD mmm
darysim balsių meetą atvarę, kad atpažintume vieni kitus;D
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyTr. 02 10 2010, 21:32

jeigu norit susigadint nuotaika - pasikvieskit ir mane :DD
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyTr. 02 10 2010, 21:44

dar reikia butinai su auskaru susitart del vaziavimo :) o tada jau selsim xD
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyTr. 02 10 2010, 21:50

Knygos nepamiršk;D
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyTr. 02 10 2010, 21:51

knyga xDD fains biciuks ;D
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyTr. 02 10 2010, 21:55

su juo reikia realiai susidurt :) kaip jis panas ciesino xD
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyTr. 02 10 2010, 21:56

papasakok :D kam ruostis :DD gal reiks is vytauto nunciaka koki pasiskolint xD
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyTr. 02 10 2010, 21:56

Rawwwr knyga yra;D
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyTr. 02 10 2010, 22:05

na tiesiog tie jo siekiojimai paskuj patinkancia panele xD arba jo mastymas apie jas :) pabendrauk Dovile, suprasi xD
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyTr. 02 10 2010, 22:06

svarbu jis ten butu :*** :D
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyTr. 02 10 2010, 22:13

Ožinok jis toks gražutis vytauto žvilgsnį atkalęs;DDDDD
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyTr. 02 10 2010, 22:15

maciau ji iamzinta youtubei xDD kartais kai pagalvoju apie ji realybei, nusprendziu kad gerai kaip db yra gyvenims :DD
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyTr. 02 10 2010, 22:28

Labanakt zuikučiokai mieli xD*
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyTr. 02 10 2010, 22:32

Saldžiukų;DD*
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyKv. 02 11 2010, 08:59

čia taip ne į temą,bet..:D

ždž ,mano rajone buvo žemės drebėjimas vakar o.O girdėjau per radiją važiuojant į šūlę,o šūlėje klasiokai ir mokytojai pasakojo patys. sakė, kad kai kuriems nukrito paveikslai nuo sienos,indai sudužo,etc.,nu toks nebloogas jau, truko apie 15sek o.x vyko naktį, 03:59. aš nieko nepajutau ir net nemanau, kad mano vietoje kur gyvenu jis buvo, nes mano stalas belenkaip netvarkingas: buteliai,nuotraukos,lapai, knygos,etc., nu kiaulė aš esu:D tie daiktai ir taip savaime vos nenukrenta, o per drebėjimą,kai kitiems indai net dužo, pas mane NIEKAS nenukrito. ir bratkis visą naktį nemiegojo, kai pasakiau apie žemės drebėjimą tąnakt, sako "ką čia svaigsti? o.o " sakau "pasižiek intike":D o kiti šalia manęs gyvenantys draugai, už 400metrų viską jautė. keistai. ir kažkaip labai juokingai pas mane: mes gyvename kaip tyčia toje gatvėje, toje vietoje kur kažkaip viskas labaaaai keista. pvz. pusė mano namo turi gerą ryšį, o kita pusė (mano kambarys,dah) neturi ryšio. pvz . mano intikas atsijunginėja (paklauskit mano draugų - darom konferenciją per skypę ir atsijungiu dėl intiko kaltės..:D) , sms žinutės neišsisiunčia ir t.t.. o pas bratkį kambaryje viskas ok ir visiškai kitaip:D kada važiuoju su mašina kur nors, pravažiuojant pro savo namus, radija pradėda zirsti, nieko nebesigirdi, toks "pššššpšpšpšp", o kai pravažiuojam vėl viskas ok: radija girdisi. ne vien man šitaip. ir būtent mūsų namas. x.x drebėjimas buvo įvertintas 4 balais jei neklystu. laimei,nebuvo jokių sužalojimų, bet apie šį drebėjimą buvo gauta tūkstančiai pranešimų 911. Paskutinis žemės drebėjimas šitame rajone ivyko prieš trisdešimt metų.

poto tas rytas , kada ėjau į mokyklą buvo labaiiiii šaltas: prisnigo apie 34 cm sniego, buvo mždg -15 laipsnių ir užvakar mokytojai šnekėjo,kad rytoj (vakar) mus gali neleisti į mokyklą. buvo apie 40% , kad neisim , net neįtarėm kas bus tą rytą,nežinojom,kad ivyks žemės drebėjimas ir, kad bus taip šalta.

ir vakar grįžusi po šūlės,naršiau intike apie visa tai ir radau, kad kažkur netoli,šalia mūsų rajono, tą patį rytą,mždg septintą valandą, vaikai važiavo mokyklos autobusais ir du autobusai tos mokyklos pateko į AVARIJĄ, kai kurie susižalojo, nu ten tipo įsibrežė, mėlynės ar pnš, bet nieko tokio labai rimto nenutiko,kad ten jau stipriai kraujavo.:D

esmė tame viso šitoje komentaro, kad ĖJOME Į MOKYKLĄ, nepaisant kas nutiko. dabar patys pagalvokite: ivyko žemės drebėjimas, buvo labai šalta, o kitų mokyklos autobusai net pateko į avariją ir vistiek MUMS liepė eiti į šūlę. Ž I A U R U.

ką manot apie tai.apie žemės drebėjimą ir apie tai kaip mes vistiek turėjom eiti į šūlę?:D

ir dar, jeigu susidomėjot,va, intike radau :

http://dailyme.com/story/2010021000004127/mild-earthquake-shakes-northern-illinois.html

http://www.kenoshanews.com/news/rude_awakening_4_am_earthquake_is_felt_here_7319075.html

bla bla bla, jeigu dar norėsit,galiu paieškoti intike xD

-

bet kaip aš užtad susinervinau sužinojusi , kad buvo žemės drebėjimas tą nakt ir pražiopsavau: visada norėjau jį pajausti, nes neįsivaizduoju koks tai jausmas.. faina,ane?:D

beje,jeigu buvo vieną kart drebėjimas,turi būti ir antras toje pačioje vietoje? taip pat kaip ir Haiti, tipo tas "after shock" nžn kaip lietuviškai?:D tai tipo dar šitą savaitę bus jis? skaičiau, kad šitas drebėjimas buvo tipo 'after shock' nuo Haičio bet ždžžž, dabar visiškai nesusigaudau.

-

fainai,pas mane pusė antros val nakties dbr ir visiškai nenoriu eiti miegoti, nes bijau,kad praleisiu antrą žemės drebėjimą kuris gali net nebeįvykti kitiems trim metų.xD
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyKv. 02 11 2010, 15:06

Jei 15 laipsniu salta, tai gal prisiminkim kaip pas mus 28 ~ buvo kazkokiu metu xD
negalejo but kad tik tavo name taip niekas nekritinejo, man neatrodo kad ta pacia savaite bus vel xD ir nezinia kada, tikrai gal ne lygiai po 30 metu :D
Juk ne visur vienodai. Cia lietuvoj gan senai ir pas mus biski buvo drebuliuks :D tai jutau bisk, nes ketvirtam buto aukste buvau ;D patiko man kai tauragej patvino xD ir ten bisk taip prasiaute kazks :D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyKv. 02 11 2010, 15:32

Dovile rašo:
Jei 15 laipsniu salta, tai gal prisiminkim kaip pas mus 28 ~ buvo kazkokiu metu xD
negalejo but kad tik tavo name taip niekas nekritinejo, man neatrodo kad ta pacia savaite bus vel xD ir nezinia kada, tikrai gal ne lygiai po 30 metu :D
Juk ne visur vienodai. Cia lietuvoj gan senai ir pas mus biski buvo drebuliuks :D tai jutau bisk, nes ketvirtam buto aukste buvau ;D patiko man kai tauragej patvino xD ir ten bisk taip prasiaute kazks :D

bet supranti,mus ir taip prieš tą "nuotykių" dieną nenorėjo leisti sekančią dieną į šūlę,kalbėjo,kad gal uždarys ir pnš, ir nutiko visi tie šūdai ir vistiek leido :D aš ir nesakau,kad lygiai po trim metų bus sekantis, per daug tiesiogiai priemeei.xDDDDDD ai,žinau,kad lietuvoje buvo, čia prieš penkis metus berods,ane?:D prikolas didžiulis tuo metu buvo,bet gal geriau nepasakosiu:D bet va, vienoje šiaulių pusėje žinau,kad mano močiutė iš mamos pusės nk beveik nejautė,tik taip,sedėjo ir biški susvyravo, o kitoje šiaulių pusėje, mano seneliai iš tėvo pusės, tai ten net nukrito ant žemės net,nes ten žiauriai pas juos buvo:D o aš amerikoje tuo metu gyvenau tai nk nebuvo..:D krč,visada tuos drebėjimus pražiopsoju,užknisa kaip:D
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyKv. 02 11 2010, 15:44

neprisisnekek nelaimiu xD
Atgal į viršų Go down
karolė.

karolė.

Female
Pranešimų skaičius : 663
Miestas. : Klaipėda.;}*
Pamaina. : ketvirtaa.
Namelis. : I wear my sunglasses at night.*
Registration date : 2009-02-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyKv. 02 11 2010, 20:04

aš tai per žemės drebėjimą kažkaip net nesusigaudžiau pirma. sudrebėjo kelias sekundes, o poto tik patvirtinom su šeima, kad žemės drebėjimas. : D
Auguste, tau gal atrodo, kad daug tokių įvykių ir todėl neturėjo leist į mokyklą, bet patikėk, mokykla neužsidarinės po kiekvienos nelaimės. pas mus kažkada mokykloj buvo mažai labai mokinių, kur jau turėjo uždaryt seniai mūsų šulę, bet ėjom kaip dideli : DD
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyKv. 02 11 2010, 20:05

epidemija, awww jea :DD
Atgal į viršų Go down
karolė.

karolė.

Female
Pranešimų skaičius : 663
Miestas. : Klaipėda.;}*
Pamaina. : ketvirtaa.
Namelis. : I wear my sunglasses at night.*
Registration date : 2009-02-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyKv. 02 11 2010, 20:06

Dovile rašo:
nu : DD pas mus vieną dieną iš 25 vaikų buvo tik 11 ir visi laimingi sedėjom pamokose : D
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyKv. 02 11 2010, 20:10

as sirgau :/ kai neidomei, tie kur issilaike 2 savaites atostogavo ;/
Atgal į viršų Go down
zutara444
ž v a i g ž d ė!^^
zutara444

Female
Pranešimų skaičius : 255
Pamaina. : 4 :)~
Namelis. : Malunas
Registration date : 2010-01-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 EmptyKv. 02 11 2010, 20:12

karolė. rašo:
Dovile rašo:
nu : DD pas mus vieną dieną iš 25 vaikų buvo tik 11 ir visi laimingi sedėjom pamokose : D

o kai buvo tie salciai is musu 26 buvo tik 9 ir sedejom bet fainei buvo su moktojais juokavom cheers
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 38 Empty

Atgal į viršų Go down

FLOOD'o zona.
Atgal į viršų 
Puslapis 3840Pereiti prie : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» FLOOD'o zona.
» FLOOD'o zona.