| FLOOD'o zona. | |
|
+33Bosas Giedruciux :) Etsun Kryštė PetKus Ievuciukas;* Heimer Picture Führer orintūūkas;* Samanta Mėlynikė.~ Wik. Dianaa mellanie Dovile zutara444 nirvana. RaDviLe karolė. kristinax Bitute Ieva DaftPunk Rofl raimondja Darellis Ive* Ugnė. Dalia Cindy *Safyra* Lexia. 37 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 23:29 | |
| Ne tai as einu jau miegot, ryt i mokykla xD pora kontroliniu laukia, ach | |
|
| |
Mėlynikė.~
Pranešimų skaičius : 123 Age : 31 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 6 Registration date : 2009-01-25
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 23:30 | |
| Nu negi mane čia vieną paliksit? ;/ | |
|
| |
RaDviLe
Pranešimų skaičius : 654 Age : 29 Registration date : 2008-04-11
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 23:30 | |
| - nirvana. rašo:
- salėje darosi karščiau ir karščiau. kas dar su manimi seka pokalbį ir tyliai arba nelabai kikena? xD
aš, nes per tel sunku atr xD | |
|
| |
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 23:31 | |
| - Mėlynikė.~ rašo:
- Nu negi mane čia vieną paliksit? ;/
eik su mumis miegoti :D | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 23:31 | |
| - Mėlynikė.~ rašo:
- mellanie rašo:
- Mėlynikė.~ rašo:
- Tu bent įsivaizduoji, ką reiškia žodis "lietuvininkė"?
kai žmogus išmano gerai lietuvių kalbą? tiesiog spėju :}
bet jeigu man lietuva, kaip sakėt, prilygtu su šūdais,ar aš išvis rašyčiau lietuviškom raidėm ir laikyčiaus gramatikos taisyklių? Nei ta tavo gramatika puiki, nei ką. O tu apsispręsk vieną kartą, ar tau ta Lietuva patinka, ar ne. mano gramatika bloga? gali visko būti, nepamiršk,kad jav gyvenu ir lietuvoje nerašiau diktantų apie tris metus:D jeigu nesilankyčiau vis dar lt saituose tai ką žn.. palyginus tai manau,kad rašau gan gerai:D lietuva man nepatinka , jau sakiau. | |
|
| |
Mėlynikė.~
Pranešimų skaičius : 123 Age : 31 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 6 Registration date : 2009-01-25
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 23:32 | |
| | |
|
| |
Mėlynikė.~
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 23:33 | |
| - mellanie rašo:
- Mėlynikė.~ rašo:
- mellanie rašo:
- Mėlynikė.~ rašo:
bet jeigu man lietuva, kaip sakėt, prilygtu su šūdais,ar aš išvis rašyčiau lietuviškom raidėm ir laikyčiaus gramatikos taisyklių? Nei ta tavo gramatika puiki, nei ką. O tu apsispręsk vieną kartą, ar tau ta Lietuva patinka, ar ne. mano gramatika bloga? gali visko būti, nepamiršk,kad jav gyvenu ir lietuvoje nerašiau diktantų apie tris metus:D jeigu nesilankyčiau vis dar lt saituose tai ką žn.. palyginus tai manau,kad rašau gan gerai:D
lietuva man nepatinka , jau sakiau. Tai čia sinonimai - nepatinka ir prilygsta šūdui. | |
|
| |
Wik.
Pranešimų skaičius : 817 Age : 31 Miestas. : Šilutė Pamaina. : '08-4pam., '09/'10-5pam. Namelis. : '08-18||'09/'10-20* Registration date : 2008-03-13
| Čia vos ne kaip pasaka prieš miegą ;D | |
|
| |
RaDviLe
Pranešimų skaičius : 654 Age : 29 Registration date : 2008-04-11
| Jo koks tikslas čia sėdėt kai ji mala tą patį tik perfrazuoja xD | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 23:34 | |
| - Mėlynikė.~ rašo:
- mellanie rašo:
- Mėlynikė.~ rašo:
- mellanie rašo:
- Mėlynikė.~ rašo:
bet jeigu man lietuva, kaip sakėt, prilygtu su šūdais,ar aš išvis rašyčiau lietuviškom raidėm ir laikyčiaus gramatikos taisyklių? Nei ta tavo gramatika puiki, nei ką. O tu apsispręsk vieną kartą, ar tau ta Lietuva patinka, ar ne. mano gramatika bloga? gali visko būti, nepamiršk,kad jav gyvenu ir lietuvoje nerašiau diktantų apie tris metus:D jeigu nesilankyčiau vis dar lt saituose tai ką žn.. palyginus tai manau,kad rašau gan gerai:D
lietuva man nepatinka , jau sakiau. Tai čia sinonimai - nepatinka ir prilygsta šūdui. prilygsta šūdui kada iš vis nevertina tos šalies ir linki jai pačio blogiausio. nepatinka tada kai tiesiog yra dalykai kuriems prieštaraučiau. visiškai skirtingi dalykai. - beje,turiu duoti bratkiui prie pc tai čiuz, lekiu :D | |
|
| |
Mėlynikė.~
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 23:35 | |
| | |
|
| |
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 23:35 | |
| auje. myliu tavo brolį. taip dažniau galėtų | |
|
| |
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 23:36 | |
| | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 23:54 | |
| Tai,kad patys saket, kad cia sedite,skaitot ir zvengiat ir tipo Jums pramoga. :DDDDDDDDDD ngl, is vis kokios nelogiskos butybes esat.
beje,siaip turiu du laptopus ir greitai trecia gaunu,taaad.. | |
|
| |
Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Pir. 02 01 2010, 00:47 | |
| Gero vitamino c gavau prieš miegą :DDD Čia matyt toks amžius, kai trūksta dėmesio... Šakės. Auguste, linkiu tau greičiau savo kompleksus išsigydyti ir nežeminti savęs, nes niekas niekados tavęs negerbs kaip žmogaus. prieš metus vadinai save indigo, dabar jau matai šešių metų jauties. Nu jo... Gal užtenka vaidybos ir apsimetinėjimo proto bokštu/mažvaike? Geriau būk savimi, o ne tortą iš š daryk... | |
|
| |
DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Pir. 02 01 2010, 13:49 | |
| Auguste (jau geriau kreipsiuos siuo vardu) as tau geriau siulau iseiti ramiai is to forumo, nebent tu apsiraminsi ir nusileisi ant zemes, nes sakojies pries ne tuos kuriuos reikia. Nejaugi nori kad tau toj 4-oj pamainoj butu nemalonu? Reikes pyktis su Darium su Nirvana. Uzteks to maivymosi, kad cia as mazdaug esu 13-os metu bet mastau kaip 16-os. Nirvana, Darius yra vyresni ir jeigu nores realybej toj stofkej tave su zemem sumaisys. Apdrabstys netiesiogine to zodzio prasme fekalijom. Nirvana su savom vyresnem draugem saipysis is taves ir namelio jusu, Darelis isvis ten ishsidergs is jusu su sava chebra ir bus tik blogiau. Nejau tu to nori? Ir tu tikrai nepakarasiausi nes taip gyvenimas sutvertas kad vyresniokai pranasesni yra. Kiekviena kart vadovam nebegsi gi skustis. Juk mokyklose visur taip yra. Vyresni pranasesni uz jaunus. Tad gali paimt sita pavizdy ir visame pasaulyje ir gyvenime. Taip jau yra. Taip viska sutvere tas dede kuris yra auksciau musu. Nu as tau tikrai meginu nevarydamas paaiskinti, kad geriau tu nurimk, nes vienaip ar kitaip paprasysim tada Mildos, kad BAN'intu tave ir fsio. Ir mum ramiau bus ir tau ramiau. As cia negazdinu tik sakau. Tiesiog baik reikstis tais super ilgais mega postais kur ten megini parodyti protingas mintis. Pasilaikykim jas sau. Ar bent retai isreiskim tas "protingas" mintis, nes dabar kiekvienam poste megini protingo kazka pasakyti ir man uz tave 5 metais vyresniam is tavo postu juokas tik paima. Buk savame kailyje, 13mete mergaite ir nemeginkim cia saves sitam forume issauksint. As ten toks, as gyvenu ten ir pan.. visi pabukim si karta equal. Nors siame forume, nes jei pradet cia drabstyti vienas kita kakuciais tai zinok nuo mano isleistu kakuciu turio ant taves paskestum :) bet as to nedarysiu, pasistengsiu buti tolerantisku. | |
|
| |
karolė.
Pranešimų skaičius : 663 Age : 29 Miestas. : Klaipėda.;}* Pamaina. : ketvirtaa. Namelis. : I wear my sunglasses at night.* Registration date : 2009-02-04
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Pir. 02 01 2010, 13:55 | |
| - nirvana. rašo:
- salėje darosi karščiau ir karščiau. kas dar su manimi seka pokalbį ir tyliai arba nelabai kikena? xD
pzzz. perskaičiau visus šiuos komentarus, kur vakar parašėt, ir gavau gerą juoko dozę. : DDDDDDDDDDD bandai, mellanie, kažką protingo parašyt, bet savo ilgais pranešimais parodai tik savo neišmanymą. : D | |
|
| |
Darellis
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Pir. 02 01 2010, 14:38 | |
| DaftPunk tikrai gerai parase, na aisku dabar Augustas bandys irodyt priesingai... Dar man juokas paeme, kad pasigyrej kad turi du laptopus, o greit turesi trecia..Augustai, as anksciau, na zinoma ir dabar daugiau jauciu pagarbos vyresniem.. Ajsku, buna isimciu, bet retai.. Nezinau, cia tik mano nuomone. | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Pir. 02 01 2010, 14:54 | |
| - DaftPunk rašo:
- Auguste (jau geriau kreipsiuos siuo vardu) as tau geriau siulau iseiti ramiai is to forumo, nebent tu apsiraminsi ir nusileisi ant zemes, nes sakojies pries ne tuos kuriuos reikia. Nejaugi nori kad tau toj 4-oj pamainoj butu nemalonu? Reikes pyktis su Darium su Nirvana. Uzteks to maivymosi, kad cia as mazdaug esu 13-os metu bet mastau kaip 16-os. Nirvana, Darius yra vyresni ir jeigu nores realybej toj stofkej tave su zemem sumaisys. Apdrabstys netiesiogine to zodzio prasme fekalijom. Nirvana su savom vyresnem draugem saipysis is taves ir namelio jusu, Darelis isvis ten ishsidergs is jusu su sava chebra ir bus tik blogiau. Nejau tu to nori? Ir tu tikrai nepakarasiausi nes taip gyvenimas sutvertas kad vyresniokai pranasesni yra. Kiekviena kart vadovam nebegsi gi skustis. Juk mokyklose visur taip yra. Vyresni pranasesni uz jaunus. Tad gali paimt sita pavizdy ir visame pasaulyje ir gyvenime. Taip jau yra. Taip viska sutvere tas dede kuris yra auksciau musu. Nu as tau tikrai meginu nevarydamas paaiskinti, kad geriau tu nurimk, nes vienaip ar kitaip paprasysim tada Mildos, kad BAN'intu tave ir fsio. Ir mum ramiau bus ir tau ramiau. As cia negazdinu tik sakau. Tiesiog baik reikstis tais super ilgais mega postais kur ten megini parodyti protingas mintis. Pasilaikykim jas sau. Ar bent retai isreiskim tas "protingas" mintis, nes dabar kiekvienam poste megini protingo kazka pasakyti ir man uz tave 5 metais vyresniam is tavo postu juokas tik paima. Buk savame kailyje, 13mete mergaite ir nemeginkim cia saves sitam forume issauksint. As ten toks, as gyvenu ten ir pan.. visi pabukim si karta equal. Nors siame forume, nes jei pradet cia drabstyti vienas kita kakuciais tai zinok nuo mano isleistu kakuciu turio ant taves paskestum :) bet as to nedarysiu, pasistengsiu buti tolerantisku.
visų pirma važiuoju su mažiausiai šešiom draugėm į stovyklą + susipažinsiu su daug žmonių stovykloje + hehe, mums kaip tik patinka tokie pykčiai stofkėse, visada su kuo nors susipykstam ir būna smagu, nesvarbu ar su mažesniais ar vyresniais.:D dar prisimeni kaip praeitais metais balsių onės grupėje su visais susipykau,sakė atvažiuos ten į ketvirtą pamainą,o tie kurie ten jau varė sakė su manim pasišnekės, etc.? well guess what: niekas net nesiruošė nk man ten sakyti:DDDDDDDDDD galiu lažintis parašyčiau kokiam iš čia žmogui asmeniškai į žinutes,man nk neatrašytų , nes čia tik temoje vaidina kietais, praeitais metais rašiau asmeniškai,nes nenorėjau ten temos užteršti tai arba negavau ats atgal arba kas nors ":D" , žiauru :DDD "Tiesiog baik reikstis tais super ilgais mega postais kur ten megini parodyti protingas mintis. " - nešnekėk tokių nesamonių kai esi mane matęs tik šitame forume - matei už forumo ribų?:DDDDDDD ir daugiau nebeturiu ką pasakyti, nes visam postui pritariu tik yra viena bėda, kad nebūna taip,kad aš nusileidžiu, niekada, net jeigu šimtai žmonių mane aptryptų, tokia jau aš esu. :DD - p.s. dar net neaišku tiksliai į kurią pamainą apskritai varysim , galvojam į 3,4 arba 5. Dauguma siųlo varyti į ketvirtą tad daugiausia rizikos kad ten ir būsim:D diev,ko jūs visi tuom užtikrinti taip, tigi dar net kelialapių nepardavinėja ir mes dar galima sakyti nk net nesitarėm:D dar iš vis net neaišku ar aš į lietuvą vasara grįšiu, nes gali būti, kad man teks eiti į vasaros mokyklą. - p.p.s. gal kas žino kada pradės kelialapius pardavinėt? o.O | |
|
| |
nirvana.
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Pir. 02 01 2010, 15:12 | |
| tu nesupranti, jog bandydama pasakyti kažko protingo ar pranašesnio, dažniausiai suvartai pati save ir parodai didelį neišmanymą. jei dabar atsakysi į šitą mano žinutę, tikriausiai tai bus vėl tas pats blablabla per tą patį, kuris jau tęsiasi gan senokai ir darosi nebejuokinga. nes.. jei toliau laikysiesi tokios nuomonės apie save ir kitus bei malsi tą patį, ką mali čia ir, kaip sakei, visuose kituose puslapiuose, kuriuose lankaisi, į stovyklą sugrįžti kitais metais nebenorėsi. na, nebent tau patinka taip... kaip matau, patinka. jei manai, jog su savo šešiomis mažomis draugėmis pašokinėtum prieš stovyklą, atsigerk vandens. tu visiškai nesusitvarkai su savim
Paskutinį kartą redagavo nirvana., Pir. 02 01 2010, 15:14. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
zutara444 ž v a i g ž d ė!^^
Pranešimų skaičius : 255 Age : 27 Pamaina. : 4 :)~ Namelis. : Malunas Registration date : 2010-01-13
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Pir. 02 01 2010, 15:13 | |
| | |
|
| |
nirvana.
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Pir. 02 01 2010, 15:15 | |
| agaa, nuo vasario vidurio pradeda :> velnias, jau reikia apsispręst su kuo lėksiu :D | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Pir. 02 01 2010, 15:17 | |
| nirvana, ji pripratus prie tų pykčių, nes kaip pati sakė, kad niekada nenusileidžia. Net jeigu sakys visi kad dangus yra mėlynas, o ji vistiek rėks žalias. Nu tai manau suprantama, kad jai čia kasdienybė... | |
|
| |
zutara444 ž v a i g ž d ė!^^
Pranešimų skaičius : 255 Age : 27 Pamaina. : 4 :)~ Namelis. : Malunas Registration date : 2010-01-13
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Pir. 02 01 2010, 15:19 | |
| - Bitute rašo:
- nirvana, ji pripratus prie tų pykčių, nes kaip pati sakė, kad niekada nenusileidžia. Net jeigu sakys visi kad dangus yra mėlynas, o ji vistiek rėks žalias. Nu tai manau suprantama, kad jai čia kasdienybė...
nu jo , nu bet baigiam biski atsibodo rietis kaip kate su suniu P.S. GYVENKIME DRAUGISKAI (ir linksmai) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Pir. 02 01 2010, 15:23 | |
| Žinoma :)
Iškart nuo pardavimo pradžios žadat pirkt bilietus, ar kiek vėliau? :) | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. | |
| |
|
| |
| FLOOD'o zona. | |
|