|
| Talentų šou. | |
|
+30Kryštė gab1 vikutis Vesta karolė. Gb Orinta Samantuks vilijytea Skysun vysnea Sima Dalia Darellis Inesiox Raimonda.' *SkS* Cukriuke Cemy Bitute Ive* nirvana. mellanie Dovile RaDviLe Wik. raimondja DaftPunk kristinax Lexia. 34 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Raimonda.'
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas. : klaipeda Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2009-07-08
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Antr. 06 29 2010, 16:57 | |
| zinokit as ir jo nemegstu, bet is jo dainu prikolint man patinka :DDD | |
| | | bū.*
Pranešimų skaičius : 138 Age : 27 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : penkta Namelis. : 13kurisnors Registration date : 2010-06-14
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Antr. 06 29 2010, 17:28 | |
| mano viena klasiokė dievina jį, visą laiką klausydavo mokykloj. tai visą klasę vemt verčia. :D | |
| | | Gb
Pranešimų skaičius : 127 Age : 31 Miestas. : Joniškis Pamaina. : 09-5; 10-5. Registration date : 2009-05-14
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Antr. 06 29 2010, 18:23 | |
| - Inesiox rašo:
- man taip pat :D
idomu kas nors per talentu sou dainuos kaip byberis :] as ;DDDDD | |
| | | Skysun
Pranešimų skaičius : 77 Age : 27 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 4 Registration date : 2009-06-26
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Antr. 06 29 2010, 18:31 | |
| - bū.* rašo:
- mano viena klasiokė dievina jį, visą laiką klausydavo mokykloj.
tai visą klasę vemt verčia. :D kuri??? | |
| | | bū.*
Pranešimų skaičius : 138 Age : 27 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : penkta Namelis. : 13kurisnors Registration date : 2010-06-14
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Antr. 06 29 2010, 18:38 | |
| daugumai patinka. ypač durnių šaikai xDDD | |
| | | Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Antr. 06 29 2010, 18:45 | |
| - Raimonda.' rašo:
- zinokit as ir jo nemegstu, bet is jo dainu prikolint man patinka :DDD
Nu, žinokit tikiuosi pas mus namelį kai muzika kals repertuare nebus byberio??? Aš tikiuosi... Oi kaip tikiuosi, kad nebus | |
| | | Inesiox
Pranešimų skaičius : 599 Age : 29 Miestas. : siauliai :) Pamaina. : #4 Namelis. : what the fish? Registration date : 2008-03-16
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Antr. 06 29 2010, 19:01 | |
| as tikiuos kad i mano nameli nepataikis [arba as nepataikysiu] pas kokia grupele bieberFANu | |
| | | *SkS*
Pranešimų skaičius : 208 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : ištikima 6-ai Namelis. : 18 Registration date : 2008-05-09
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Antr. 06 29 2010, 21:11 | |
| o mes su draugais tarkim pasileidziam kai bunam susirinke svest koki gimtadieni ir ta daina mum taip istasko,nu durniuojam,isidainuojam per ja,vaidinam visaip ;DD | |
| | | Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Antr. 06 29 2010, 21:13 | |
| Vis tiek negaliu suprast, kaip išvis galima klausyt tokio kvykavimo?... Na kiekvieno skonis skiriasi, bet na.. Ai... Dzin. | |
| | | Kryštė
Pranešimų skaičius : 53 Age : 29 Pamaina. : 4 ;D Namelis. : ... ;/ Registration date : 2010-01-05
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Antr. 06 29 2010, 21:26 | |
| Užknisdavo belenkaip, nueidavai i mokykla ir ta "Baby" dauguma panų klausosi ,galvą ta daina išzvimdavo... | |
| | | kalnex
Pranešimų skaičius : 7 Age : 28 Pamaina. : trečia ;) Registration date : 2010-05-28
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Antr. 06 29 2010, 21:27 | |
| - Dalia rašo:
- Vis tiek negaliu suprast, kaip išvis galima klausyt tokio kvykavimo?... Na kiekvieno skonis skiriasi, bet na.. Ai... Dzin.
Žinai, visas pasaulis nesiklauso metalikos gal kitiems jis patinka. Man jo balsas visai gražus. Jei jau jis kam nors patinka, tai dažniausiai apie tą žmogų bloga nuomonė nustatoma. Nežinau, visų stiliai skirtingi, reikia tolerantiškumo :) Man pvz ausys plyšta nuo sunkaus metalo, o kažkas jį labai mėgsta, bet aš nevarau taip. Ten tai jau tikrai klykavimas. | |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Antr. 06 29 2010, 21:30 | |
| patikėkit,man tikrai žiauriau . kai amerikoje paauglės kai kurios visai neišmano muzikos,tai jos ten miley cyrus ir pnš šūdo klausosi. pvz mano kokios minimum penkios klasiokės varo į jb koncertus,ringtone'us pasidaro jb , viena pana net su justin bieberiu artimai susitinka kai jis atvažiuoja į čikagą,ten abu šnekasi visą valandą. nžn ar tiesa,bet jis dar net mano klasiokei spec dainą parašė tokią apie trim sekundžių,ir ji apskritai kaip apsvaigusi su juo, ant ringtone'o užsidėjo ir visiems giriasi,ir visa šūlė iš jos išsipisinėja. :DD | |
| | | Kryštė
Pranešimų skaičius : 53 Age : 29 Pamaina. : 4 ;D Namelis. : ... ;/ Registration date : 2010-01-05
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Antr. 06 29 2010, 21:48 | |
| - mellanie rašo:
- patikėkit,man tikrai žiauriau . kai amerikoje paauglės kai kurios visai neišmano muzikos,tai jos ten miley cyrus ir pnš šūdo klausosi. pvz mano kokios minimum penkios klasiokės varo į jb koncertus,ringtone'us pasidaro jb , viena pana net su justin bieberiu artimai susitinka kai jis atvažiuoja į čikagą,ten abu šnekasi visą valandą. nžn ar tiesa,bet jis dar net mano klasiokei spec dainą parašė tokią apie trim sekundžių,ir ji apskritai kaip apsvaigusi su juo, ant ringtone'o užsidėjo ir visiems giriasi,ir visa šūlė iš jos išsipisinėja. :DD
Man gaila šitu panų... | |
| | | DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Tr. 06 30 2010, 00:11 | |
| Toks tas gyvenimas :) lietuvoje taip pat jau yra tu "alpastanciu" del jo. Buvo Tokyo Hotel mada juk, kur ji dabar? Siknoj atsiprasant, buvo Soulja Boy, jo taip pat nebegirdziu kazkodel. Dabar Bieberio dienos atejo, iseis ir jis. Kaip sakoma vienadienes zvaigzdes jie visi. Tokios, kurios niekada neaplenks tikru legendu :) | |
| | | Samantuks
Pranešimų skaičius : 118 Age : 37 Registration date : 2010-06-21
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Tr. 06 30 2010, 07:41 | |
| - mellanie rašo:
- patikėkit,man tikrai žiauriau . kai amerikoje paauglės kai kurios visai neišmano muzikos,tai jos ten miley cyrus ir pnš šūdo klausosi. pvz mano kokios minimum penkios klasiokės varo į jb koncertus,ringtone'us pasidaro jb , viena pana net su justin bieberiu artimai susitinka kai jis atvažiuoja į čikagą,ten abu šnekasi visą valandą. nžn ar tiesa,bet jis dar net mano klasiokei spec dainą parašė tokią apie trim sekundžių,ir ji apskritai kaip apsvaigusi su juo, ant ringtone'o užsidėjo ir visiems giriasi,ir visa šūlė iš jos išsipisinėja. :DD
ai , skaičiau Bieberio faktuos , kad jis paskyrė dainą savo gerbėjai ` stuck in the moment ` , bet neskelbia viešai . Čj ji . Omg zjb jai ; DDDDD ai p. s . Jis merga ? Nejuokinkit , dar parašykit , kad neskiriat geltonos ir žalios spalvos , taspats . : ) | |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Tr. 06 30 2010, 07:49 | |
| - Samantuks rašo:
- mellanie rašo:
ai , skaičiau Bieberio faktuos , kad jis paskyrė dainą savo gerbėjai ` stuck in the moment ` , bet neskelbia viešai . Čj ji . Omg zjb jai ; DDDDD
ai p. s . Jis merga ? Nejuokinkit , dar parašykit , kad neskiriat geltonos ir žalios spalvos , taspats . : ) nežinau,gal ir ta pati :DD bet jis paskyrė jai dainą,težinau tik tiek. ir dabar jin visiems leidžia ir džiaugiasi :D ir jis kai atvaro į čikagą,abu susitinka, šnekasi ir bla bla bla. ten fotkių prisivarę jie abu,į fb įsidėję. :DD man siųlė su ja varyti ir susitikti su juo, jin turėjo bilietus laisvom vietom, galėjau pirkti (jau buvo išpirkti bilietai visi čikagoje,bet ji dar turėjooo) , būčiau su juo pasišnekėjus,bet mamcė tai tikrai ten nebūtų šimtus dolerių mokėjus į jo koncą, + aš jo nemėgstu,ir susiparinčiau pamačius jį :DDDDD | |
| | | Samantuks
Pranešimų skaičius : 118 Age : 37 Registration date : 2010-06-21
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Tr. 06 30 2010, 07:55 | |
| - mellanie rašo:
- Samantuks rašo:
- mellanie rašo:
ai , skaičiau Bieberio faktuos , kad jis paskyrė dainą savo gerbėjai ` stuck in the moment ` , bet neskelbia viešai . Čj ji . Omg zjb jai ; DDDDD
ai p. s . Jis merga ? Nejuokinkit , dar parašykit , kad neskiriat geltonos ir žalios spalvos , taspats . : ) nežinau,gal ir ta pati :DD bet jis paskyrė jai dainą,težinau tik tiek. ir dabar jin visiems leidžia ir džiaugiasi :D ir jis kai atvaro į čikagą,abu susitinka, šnekasi ir bla bla bla. ten fotkių prisivarę jie abu,į fb įsidėję. :DD man siųlė su ja varyti ir susitikti su juo, jin turėjo bilietus laisvom vietom, galėjau pirkti (jau buvo išpirkti bilietai visi čikagoje,bet ji dar turėjooo) , būčiau su juo pasišnekėjus,bet mamcė tai tikrai ten nebūtų šimtus dolerių mokėjus į jo koncą, + aš jo nemėgstu,ir susiparinčiau pamačius jį :DDDDD :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd koks jos fc ? | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Tr. 06 30 2010, 07:59 | |
| - Samantuks rašo:
- mellanie rašo:
- Samantuks rašo:
- mellanie rašo:
ai p. s . Jis merga ? Nejuokinkit , dar parašykit , kad neskiriat geltonos ir žalios spalvos , taspats . : ) nežinau,gal ir ta pati :DD bet jis paskyrė jai dainą,težinau tik tiek. ir dabar jin visiems leidžia ir džiaugiasi :D ir jis kai atvaro į čikagą,abu susitinka, šnekasi ir bla bla bla. ten fotkių prisivarę jie abu,į fb įsidėję. :DD man siųlė su ja varyti ir susitikti su juo, jin turėjo bilietus laisvom vietom, galėjau pirkti (jau buvo išpirkti bilietai visi čikagoje,bet ji dar turėjooo) , būčiau su juo pasišnekėjus,bet mamcė tai tikrai ten nebūtų šimtus dolerių mokėjus į jo koncą, + aš jo nemėgstu,ir susiparinčiau pamačius jį :DDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd koks jos fc ? Jen Schiro :DDDD lol pasižiek xD http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs476.snc3/26074_1160589473788_1799348779_291470_4662699_n.jpg --- keliames į floodo temą.:/ | |
| | | Dalia
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Tr. 06 30 2010, 16:34 | |
| - kalnex rašo:
- Dalia rašo:
- Vis tiek negaliu suprast, kaip išvis galima klausyt tokio kvykavimo?... Na kiekvieno skonis skiriasi, bet na.. Ai... Dzin.
Žinai, visas pasaulis nesiklauso metalikos gal kitiems jis patinka. Man jo balsas visai gražus. Jei jau jis kam nors patinka, tai dažniausiai apie tą žmogų bloga nuomonė nustatoma. Nežinau, visų stiliai skirtingi, reikia tolerantiškumo :) Man pvz ausys plyšta nuo sunkaus metalo, o kažkas jį labai mėgsta, bet aš nevarau taip. Ten tai jau tikrai klykavimas. Metalo aš irgi nesiklausau, bet, atleisk jau tu man, pas tą mergaitį tai jau balso tikrai nėra. Dabar galima tik laukti kol visos mergaitės susiprotės... Eh, nekantriai laukiu kol šito žvaigždučio nebebus taip įkyriai klausoma. Samanta, tikrinai? lol. | |
| | | RaDviLe
Pranešimų skaičius : 654 Age : 29 Registration date : 2008-04-11
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Tr. 06 30 2010, 16:40 | |
| Dalia, jam jau db mutacija prasidėjus;D dar keli metai, nebepaklykaus ir išnyks byberis;D | |
| | | Raimonda.'
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas. : klaipeda Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2009-07-08
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Tr. 06 30 2010, 17:00 | |
| nu nafik.. nesuprantu tokiu panu kurios dievina tokias zvaigzudes .. dbr klykaus dl byberio, po poros metu koks dzheredas atsiras ir tada jau svaigs del jo .. zdz, vyksta daug visokiu pugu pasaulyje .. | |
| | | RaDviLe
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Tr. 06 30 2010, 17:02 | |
| - Raimonda.' rašo:
- nu nafik.. nesuprantu tokiu panu kurios dievina tokias zvaigzudes .. dbr klykaus dl byberio, po poros metu koks dzheredas atsiras ir tada jau svaigs del jo .. zdz, vyksta daug visokiu pugu pasaulyje ..
ramiau, raima, po kelių dienų byberio fanės tau laišką grasinantį mirtim atsiųs;DDD | |
| | | Raimonda.'
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Tr. 06 30 2010, 17:05 | |
| nu nieko, isgarsesiu, kaip nemegstanti byberio pana :D:D nu bet mane vstk taip biesina tokios panos .. zdz zdz .. praleis visa savo vaikyste rinkdamos jo plakatus or smth .. nieko, po kazhkiek metu jos gailesis:DD fee | |
| | | RaDviLe
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Tr. 06 30 2010, 17:07 | |
| pačios kai mažos buvom nolifinom dėl britney, shakirų ir visų kitų;D čia vaikystės dalis;DDDD | |
| | | Raimonda.'
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. Tr. 06 30 2010, 17:09 | |
| as britni 10 metu jau nebeklausiau, beto nolaifinau del bakstreet boysu :DD jiems bent daugiau metu ir jie 5:DD nu nemanau, kad vaikystes dalis iki 15 metu svaigt del byberio | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Talentų šou. | |
| |
| | | | Talentų šou. | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |