Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Talentų šou.

Go down 
+30
Kryštė
gab1
vikutis
Vesta
karolė.
Gb
Orinta
Samantuks
vilijytea
Skysun
vysnea
Sima
Dalia
Darellis
Inesiox
Raimonda.'
*SkS*
Cukriuke
Cemy
Bitute
Ive*
nirvana.
mellanie
Dovile
RaDviLe
Wik.
raimondja
DaftPunk
kristinax
Lexia.
34 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutoriusPranešimas
Raimonda.'

Raimonda.'

Female
Pranešimų skaičius : 348
Miestas. : klaipeda
Pamaina. : 6
Namelis. : 18
Registration date : 2009-07-08

Talentų šou. - Page 6 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyAntr. 06 29 2010, 16:57

zinokit as ir jo nemegstu, bet is jo dainu prikolint man patinka :DDD
Atgal į viršų Go down
bū.*

bū.*

Female
Pranešimų skaičius : 138
Miestas. : Mažeikiai
Pamaina. : penkta
Namelis. : 13kurisnors
Registration date : 2010-06-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyAntr. 06 29 2010, 17:28

mano viena klasiokė dievina jį, visą laiką klausydavo mokykloj.
tai visą klasę vemt verčia. :D
Atgal į viršų Go down
Gb

Gb

Female
Pranešimų skaičius : 127
Miestas. : Joniškis
Pamaina. : 09-5; 10-5.
Registration date : 2009-05-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyAntr. 06 29 2010, 18:23

Inesiox rašo:
man taip pat :D
idomu kas nors per talentu sou dainuos kaip byberis :]

as ;DDDDD
Atgal į viršų Go down
Skysun

Skysun

Female
Pranešimų skaičius : 77
Pamaina. : 4
Registration date : 2009-06-26

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyAntr. 06 29 2010, 18:31

bū.* rašo:
mano viena klasiokė dievina jį, visą laiką klausydavo mokykloj.
tai visą klasę vemt verčia. :D
kuri???
Atgal į viršų Go down
bū.*

bū.*

Female
Pranešimų skaičius : 138
Pamaina. : penkta
Namelis. : 13kurisnors
Registration date : 2010-06-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyAntr. 06 29 2010, 18:38

daugumai patinka. ypač durnių šaikai xDDD
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyAntr. 06 29 2010, 18:45

Raimonda.' rašo:
zinokit as ir jo nemegstu, bet is jo dainu prikolint man patinka :DDD

Nu, žinokit tikiuosi pas mus namelį kai muzika kals repertuare nebus byberio??? Aš tikiuosi... Oi kaip tikiuosi, kad nebus Shocked
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female
Pranešimų skaičius : 599
Miestas. : siauliai :)
Pamaina. : #4
Namelis. : what the fish?
Registration date : 2008-03-16

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyAntr. 06 29 2010, 19:01

as tikiuos kad i mano nameli nepataikis [arba as nepataikysiu] pas kokia grupele bieberFANu
Atgal į viršų Go down
*SkS*

*SkS*

Female
Pranešimų skaičius : 208
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : ištikima 6-ai
Registration date : 2008-05-09

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyAntr. 06 29 2010, 21:11

o mes su draugais tarkim pasileidziam kai bunam susirinke svest koki gimtadieni ir ta daina mum taip istasko,nu durniuojam,isidainuojam per ja,vaidinam visaip ;DD
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyAntr. 06 29 2010, 21:13

Vis tiek negaliu suprast, kaip išvis galima klausyt tokio kvykavimo?... Na kiekvieno skonis skiriasi, bet na.. Ai... Dzin.
Atgal į viršų Go down
Kryštė

Kryštė

Female
Pranešimų skaičius : 53
Pamaina. : 4 ;D
Namelis. : ... ;/
Registration date : 2010-01-05

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyAntr. 06 29 2010, 21:26

Užknisdavo belenkaip, nueidavai i mokykla ir ta "Baby" dauguma panų klausosi ,galvą ta daina išzvimdavo...
Atgal į viršų Go down
kalnex

kalnex

Female
Pranešimų skaičius : 7
Pamaina. : trečia ;)
Registration date : 2010-05-28

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyAntr. 06 29 2010, 21:27

Dalia rašo:
Vis tiek negaliu suprast, kaip išvis galima klausyt tokio kvykavimo?... Na kiekvieno skonis skiriasi, bet na.. Ai... Dzin.

Žinai, visas pasaulis nesiklauso metalikos Wink
gal kitiems jis patinka. Man jo balsas visai gražus. Jei jau jis kam nors patinka, tai dažniausiai apie tą žmogų bloga nuomonė nustatoma. Nežinau, visų stiliai skirtingi, reikia tolerantiškumo :)
Man pvz ausys plyšta nuo sunkaus metalo, o kažkas jį labai mėgsta, bet aš nevarau taip. Ten tai jau tikrai klykavimas.
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyAntr. 06 29 2010, 21:30

patikėkit,man tikrai žiauriau . kai amerikoje paauglės kai kurios visai neišmano muzikos,tai jos ten miley cyrus ir pnš šūdo klausosi. pvz mano kokios minimum penkios klasiokės varo į jb koncertus,ringtone'us pasidaro jb , viena pana net su justin bieberiu artimai susitinka kai jis atvažiuoja į čikagą,ten abu šnekasi visą valandą. nžn ar tiesa,bet jis dar net mano klasiokei spec dainą parašė tokią apie trim sekundžių,ir ji apskritai kaip apsvaigusi su juo, ant ringtone'o užsidėjo ir visiems giriasi,ir visa šūlė iš jos išsipisinėja. :DD
Atgal į viršų Go down
Kryštė

Kryštė

Female
Pranešimų skaičius : 53
Pamaina. : 4 ;D
Namelis. : ... ;/
Registration date : 2010-01-05

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyAntr. 06 29 2010, 21:48

mellanie rašo:
patikėkit,man tikrai žiauriau . kai amerikoje paauglės kai kurios visai neišmano muzikos,tai jos ten miley cyrus ir pnš šūdo klausosi. pvz mano kokios minimum penkios klasiokės varo į jb koncertus,ringtone'us pasidaro jb , viena pana net su justin bieberiu artimai susitinka kai jis atvažiuoja į čikagą,ten abu šnekasi visą valandą. nžn ar tiesa,bet jis dar net mano klasiokei spec dainą parašė tokią apie trim sekundžių,ir ji apskritai kaip apsvaigusi su juo, ant ringtone'o užsidėjo ir visiems giriasi,ir visa šūlė iš jos išsipisinėja. :DD

Man gaila šitu panų... Neutral
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male
Pranešimų skaičius : 858
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:)
Namelis. : 17
Registration date : 2008-07-30

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyTr. 06 30 2010, 00:11

Toks tas gyvenimas :) lietuvoje taip pat jau yra tu "alpastanciu" del jo. Buvo Tokyo Hotel mada juk, kur ji dabar? Siknoj atsiprasant, buvo Soulja Boy, jo taip pat nebegirdziu kazkodel. Dabar Bieberio dienos atejo, iseis ir jis. Kaip sakoma vienadienes zvaigzdes jie visi. Tokios, kurios niekada neaplenks tikru legendu :)
Atgal į viršų Go down
Samantuks

Samantuks

Pranešimų skaičius : 118
Registration date : 2010-06-21

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyTr. 06 30 2010, 07:41

mellanie rašo:

ai , skaičiau Bieberio faktuos , kad jis paskyrė dainą savo gerbėjai ` stuck in the moment ` , bet neskelbia viešai . Čj ji . Omg zjb jai ; DDDDD

ai p. s . Jis merga ? Nejuokinkit , dar parašykit , kad neskiriat geltonos ir žalios spalvos , taspats . : )
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyTr. 06 30 2010, 07:49

Samantuks rašo:
mellanie rašo:

ai , skaičiau Bieberio faktuos , kad jis paskyrė dainą savo gerbėjai ` stuck in the moment ` , bet neskelbia viešai . Čj ji . Omg zjb jai ; DDDDD

ai p. s . Jis merga ? Nejuokinkit , dar parašykit , kad neskiriat geltonos ir žalios spalvos , taspats . : )

nežinau,gal ir ta pati :DD bet jis paskyrė jai dainą,težinau tik tiek. ir dabar jin visiems leidžia ir džiaugiasi :D ir jis kai atvaro į čikagą,abu susitinka, šnekasi ir bla bla bla. ten fotkių prisivarę jie abu,į fb įsidėję. :DD man siųlė su ja varyti ir susitikti su juo, jin turėjo bilietus laisvom vietom, galėjau pirkti (jau buvo išpirkti bilietai visi čikagoje,bet ji dar turėjooo) , būčiau su juo pasišnekėjus,bet mamcė tai tikrai ten nebūtų šimtus dolerių mokėjus į jo koncą, + aš jo nemėgstu,ir susiparinčiau pamačius jį :DDDDD
Atgal į viršų Go down
Samantuks

Samantuks

Pranešimų skaičius : 118
Registration date : 2010-06-21

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyTr. 06 30 2010, 07:55

mellanie rašo:
Samantuks rašo:
mellanie rašo:

nežinau,gal ir ta pati :DD bet jis paskyrė jai dainą,težinau tik tiek. ir dabar jin visiems leidžia ir džiaugiasi :D ir jis kai atvaro į čikagą,abu susitinka, šnekasi ir bla bla bla. ten fotkių prisivarę jie abu,į fb įsidėję. :DD man siųlė su ja varyti ir susitikti su juo, jin turėjo bilietus laisvom vietom, galėjau pirkti (jau buvo išpirkti bilietai visi čikagoje,bet ji dar turėjooo) , būčiau su juo pasišnekėjus,bet mamcė tai tikrai ten nebūtų šimtus dolerių mokėjus į jo koncą, + aš jo nemėgstu,ir susiparinčiau pamačius jį :DDDDD

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
koks jos fc ?
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyTr. 06 30 2010, 07:59

Samantuks rašo:
mellanie rašo:
Samantuks rašo:
mellanie rašo:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
koks jos fc ?

Jen Schiro :DDDD
lol pasižiek xD
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs476.snc3/26074_1160589473788_1799348779_291470_4662699_n.jpg

---
keliames į floodo temą.:/
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyTr. 06 30 2010, 16:34

kalnex rašo:
Dalia rašo:

Žinai, visas pasaulis nesiklauso metalikos Wink
gal kitiems jis patinka. Man jo balsas visai gražus. Jei jau jis kam nors patinka, tai dažniausiai apie tą žmogų bloga nuomonė nustatoma. Nežinau, visų stiliai skirtingi, reikia tolerantiškumo :)
Man pvz ausys plyšta nuo sunkaus metalo, o kažkas jį labai mėgsta, bet aš nevarau taip. Ten tai jau tikrai klykavimas.

Metalo aš irgi nesiklausau, bet, atleisk jau tu man, pas tą mergaitį tai jau balso tikrai nėra.

Dabar galima tik laukti kol visos mergaitės susiprotės... Eh, nekantriai laukiu kol šito žvaigždučio nebebus taip įkyriai klausoma.

Samanta, tikrinai? lol.
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female
Pranešimų skaičius : 654
Registration date : 2008-04-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyTr. 06 30 2010, 16:40

Dalia, jam jau db mutacija prasidėjus;D dar keli metai, nebepaklykaus ir išnyks byberis;D
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyTr. 06 30 2010, 17:00

nu nafik.. nesuprantu tokiu panu kurios dievina tokias zvaigzudes .. dbr klykaus dl byberio, po poros metu koks dzheredas atsiras ir tada jau svaigs del jo .. zdz, vyksta daug visokiu pugu pasaulyje ..
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyTr. 06 30 2010, 17:02

Raimonda.' rašo:
nu nafik.. nesuprantu tokiu panu kurios dievina tokias zvaigzudes .. dbr klykaus dl byberio, po poros metu koks dzheredas atsiras ir tada jau svaigs del jo .. zdz, vyksta daug visokiu pugu pasaulyje ..
ramiau, raima, po kelių dienų byberio fanės tau laišką grasinantį mirtim atsiųs;DDD
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyTr. 06 30 2010, 17:05

nu nieko, isgarsesiu, kaip nemegstanti byberio pana :D:D nu bet mane vstk taip biesina tokios panos .. zdz zdz .. praleis visa savo vaikyste rinkdamos jo plakatus or smth .. nieko, po kazhkiek metu jos gailesis:DD fee
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyTr. 06 30 2010, 17:07

pačios kai mažos buvom nolifinom dėl britney, shakirų ir visų kitų;D čia vaikystės dalis;DDDD
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 EmptyTr. 06 30 2010, 17:09

as britni 10 metu jau nebeklausiau, beto nolaifinau del bakstreet boysu :DD jiems bent daugiau metu ir jie 5:DD nu nemanau, kad vaikystes dalis iki 15 metu svaigt del byberio
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 6 Empty

Atgal į viršų Go down

Talentų šou.
Atgal į viršų 
Puslapis 67Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-