Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Talentų šou.

Go down 
+30
Kryštė
gab1
vikutis
Vesta
karolė.
Gb
Orinta
Samantuks
vilijytea
Skysun
vysnea
Sima
Dalia
Darellis
Inesiox
Raimonda.'
*SkS*
Cukriuke
Cemy
Bitute
Ive*
nirvana.
mellanie
Dovile
RaDviLe
Wik.
raimondja
DaftPunk
kristinax
Lexia.
34 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutoriusPranešimas
*SkS*

*SkS*

Female
Pranešimų skaičius : 208
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : ištikima 6-ai
Namelis. : 18
Registration date : 2008-05-09

Talentų šou. - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptyPen. 06 18 2010, 22:08

mellanie rašo:
*SkS* rašo:
Raimonda.' rašo:
jejgu nori gerai sokti - tu turi noreti ir megti tai ka darai
butent :)

tai jo. niekada nemegau sokti.;D
tai nafik 10 metu lankei? :DDDD
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female
Pranešimų skaičius : 348
Miestas. : klaipeda
Pamaina. : 6
Registration date : 2009-07-08

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptyPen. 06 18 2010, 22:27

vava , kam lankei jejgu nemegsti sokti? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptyŠt. 06 19 2010, 07:38

visu pirma pralankiau 3 metus darzelyje,tada dar megau sokti,ir galvojau gausiu gera patirti ir pns.

veliau pralankiau kitus mzdg 7 metus mokykloje .. ai pala,ne septyni. hm. 5! 5 metus. (3+5=8 metai is viso?) . tai jo, pralankiau kitus 5 sokius mokykloje. pirmus metus norejau lankyti,dziaugiausi ir t.t. veliau pradejau nebekesti sokimo, bet tevai man liepe ir toliau sokti , ir kad ir kiek prasiau mane israsyti is sokiu,neleido ir liepe ir PRIVERTE sokti. nu vnz. tigi tokiu situaciju nutinka. daugiau nei puse mano kolektyvo ten net nenorejo sokti.

juk taip nutinka su baseinu,tenisu ir t.t., kai tevai liepia tai daryti,kai net nenori. tipo pirma matyta tokia situacija eva? :D
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptyŠt. 06 19 2010, 10:06

nu as kai buvau maza tu sokiu lankiau ne vienam klube .. nu kar ir zuvedra, junga it kitu nepamenu : DDDD ir tiesiog nebegalejau lankyt, bet man vskt patiko sokt tai as namie sokdavau tiesiog kai kambarius tvarkiausi or smth : DDD ir kai pradejau daile lankyt, turejau jau baigt nes pradejau tai 4 metus joi buvau , bet dbr vel lankysiu sokius nes man labai jie patinka .. zhn ka reiskia, tas kai sakoma kai privercia tave, bet tu nenori..
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptyŠt. 06 19 2010, 10:30

Raimonda.' rašo:
nu as kai buvau maza tu sokiu lankiau ne vienam klube .. nu kar ir zuvedra, junga it kitu nepamenu : DDDD ir tiesiog nebegalejau lankyt, bet man vskt patiko sokt tai as namie sokdavau tiesiog kai kambarius tvarkiausi or smth : DDD ir kai pradejau daile lankyt, turejau jau baigt nes pradejau tai 4 metus joi buvau , bet dbr vel lankysiu sokius nes man labai jie patinka .. zhn ka reiskia, tas kai sakoma kai privercia tave, bet tu nenori..

nu va. uzknisa.:D bet dabar jau nebesoku kaip trys metai mazdaug. truputi pasiilgau sokimo is dalies. va,mano kolektyvas dabar ten i turkija pradejo vaziuoti ir pns. bet aii...:D
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female
Pranešimų skaičius : 599
Miestas. : siauliai :)
Pamaina. : #4
Namelis. : what the fish?
Registration date : 2008-03-16

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptyŠt. 06 19 2010, 14:54

mellanie rašo:
visu pirma pralankiau 3 metus darzelyje,tada dar megau sokti,ir galvojau gausiu gera patirti ir pns.

veliau pralankiau kitus mzdg 7 metus mokykloje .. ai pala,ne septyni. hm. 5! 5 metus. (3+5=8 metai is viso?) . tai jo, pralankiau kitus 5 sokius mokykloje. pirmus metus norejau lankyti,dziaugiausi ir t.t. veliau pradejau nebekesti sokimo, bet tevai man liepe ir toliau sokti , ir kad ir kiek prasiau mane israsyti is sokiu,neleido ir liepe ir PRIVERTE sokti. nu vnz. tigi tokiu situaciju nutinka. daugiau nei puse mano kolektyvo ten net nenorejo sokti.

juk taip nutinka su baseinu,tenisu ir t.t., kai tevai liepia tai daryti,kai net nenori. tipo pirma matyta tokia situacija eva? :D

blem, ;O jei as taip nenoreciau tai tik ciuozciau ciuozciau ciuozciau is ten ir nepaslysciau
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female
Pranešimų skaičius : 717
Registration date : 2009-06-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptySk. 06 20 2010, 12:29

Nesuprasiu as tokiu tevu niekad..;D
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male
Pranešimų skaičius : 858
Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:)
Namelis. : 17
Registration date : 2008-07-30

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptySk. 06 20 2010, 13:29

As ir tokiu nesuprasiu, bet nemazai tokiu yra :) pamenu kai mazesni budavom draugai vis guosdavos, kad tevai i muzikalke vercia eit ar kazka panasaus ;D
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptySk. 06 20 2010, 14:09

Jo mane dabar vercia pasirinkti tokius dalykus 11-tai klaasei, kuriu as net nenoriu :) pvz informatika Alygiu :) net neidomu man ten, egzo nelaikysiu vistiek..
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptySk. 06 20 2010, 14:10

nu as dtai dailes mokykla tlankiau 2 metus ir tipo sako nebandyk mesti, jau puse atlankei (4 metu reikia diplomiu gauti) nu ir iskentejau tuos 4 metus seip ne taip, tai dbr dziaugiuosi, kad sokius vel lankysiu .. o negalejua abieju lankyt, nes nera tiek laiko pas mane, dar mokykla ir pns ..
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptySk. 06 20 2010, 14:17

mane tevai dabar vercia eiti i dailes mokykla,kadangi sokiu jau nebelankau. tikrai zinau, jei lietuvoje gyvenciau,eiciau i dailes mokykla.:D bet negyvenu. siaip, pati noreciau visai eiti,tik laiko nelabai rasciau.

del sokiu mano tevu pasiteisinimas buvo "turi eiti i sokius,kitaip neturesi grazios figuros". ir viskas. tooookia durna priezastis, bet nieko geriau turbut neismastydavo. :D blm dabar kai prisimenu kaip mane nervuodavo.:D
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptySk. 06 20 2010, 17:33

mellanie - pyyy.... ;D

as lankau dailes mokykla siauliuos , jau 3 metus atlankiau, pradini pirma ir antra, turejau siais metais but jau trecioke bet metus praleidau, ple durna as, o daugiau su niekuo kituo nesusiesiu ateiti =|
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptySk. 06 20 2010, 18:07

Inesiox rašo:
mellanie - pyyy.... ;D

as lankau dailes mokykla siauliuos , jau 3 metus atlankiau, pradini pirma ir antra, turejau siais metais but jau trecioke bet metus praleidau, ple durna as, o daugiau su niekuo kituo nesusiesiu ateiti =|

as tai nezinau. jau kazkur kaip 7 metai piesiu. zmones galvoja,kad dailes sule lankau,bet niekada ten net nesu ejusi.:D viska pati islavinau.bet ten taip labai fantastiskai tai tikrai nepiesiu. tik zmones galiu piesti. noreciau ismokti kokia gamta,gyvunus ar pns piesti:D siaip labai noreciau eiti i dailes mokykla, jau nuo seseriu svajojau,bet manes amerikoje neleistu.:D lietuvoje -jo. :D
a taip! pas mane tik tevo ir mamos puseje, yra daug menininku. :D bet taip keistai.:D
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptySk. 06 20 2010, 18:18

O kodėl Amerikoj negali?

Damn, mes jau ne į temą ;DDD
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptySk. 06 20 2010, 18:22

Dalia rašo:
O kodėl Amerikoj negali?

toli nuo namu. niekas neves manes ten.:D
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptySk. 06 20 2010, 20:27

mellanie rašo:
Inesiox rašo:
mellanie - pyyy.... ;D

as tai nezinau. jau kazkur kaip 7 metai piesiu. zmones galvoja,kad dailes sule lankau,bet niekada ten net nesu ejusi.:D viska pati islavinau.bet ten taip labai fantastiskai tai tikrai nepiesiu. tik zmones galiu piesti. noreciau ismokti kokia gamta,gyvunus ar pns piesti:D siaip labai noreciau eiti i dailes mokykla, jau nuo seseriu svajojau,bet manes amerikoje neleistu.:D lietuvoje -jo. :D
a taip! pas mane tik tevo ir mamos puseje, yra daug menininku. :D bet taip keistai.:D

damn, kazkaip randu panasumu tarp manes ir taves, ;D as ir siaip geriausiai pavarau piest tai zmones, o menininku is mamos puses tai yra :D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptySk. 06 20 2010, 21:28

Inesiox rašo:
mellanie rašo:
Inesiox rašo:
mellanie - pyyy.... ;D

damn, kazkaip randu panasumu tarp manes ir taves, ;D as ir siaip geriausiai pavarau piest tai zmones, o menininku is mamos puses tai yra :D

aha,maciau :D tu lb panasiai i mane piesi,tik geriau moki :D as anime neseniai pradejau piesti tik.xD
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptySk. 06 20 2010, 21:31

lb panasiai i tave you say.... *high-five*
nors norejau isskirtiniai piest =|
oh well...
jau nukrypavom nuo temos
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptySk. 06 20 2010, 21:33

Inesiox rašo:
lb panasiai i tave you say.... *high-five*
nors norejau isskirtiniai piest =|
oh well...
jau nukrypavom nuo temos

tai,kad tu ir piesi isskirtiniai :D as kitaip piesiu,gyvenime taip kaip tu nenupiesciau turbut.:D
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptySk. 06 20 2010, 21:51

orly?
is kur tiek daug zinai kaip as piesiau? nejau viska i starchata meciau ;o
[kur-dabar-taip-nedarau-nes-tyngiu]

ai nu, nesakyk kad niekada neismoksi, nes atrodo kad save nuvertini, sakau sau ir kitiems jei stengsies ir pavyks [practise makes perfect]
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptyPir. 06 21 2010, 10:21

Inesa, aš dar turiu tavo anime piešimo tutą kažkur, kai piešei pernai. Ir dar tavo piešinį savo sąsiuviny. Atsimenu kaip mes ten visos žiūrėjom kaip gražiai ten ;DDD
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptyPir. 06 21 2010, 10:38

Inesiox rašo:
orly?
is kur tiek daug zinai kaip as piesiau? nejau viska i starchata meciau ;o
[kur-dabar-taip-nedarau-nes-tyngiu]

ai nu, nesakyk kad niekada neismoksi, nes atrodo kad save nuvertini, sakau sau ir kitiems jei stengsies ir pavyks [practise makes perfect]

joa,i sc.xD pamenu ziuredavau ir galvodavau "blm, niekad gyvenime taip nenupiesciau." buvau ten perpiesusi visokius sunkiausius portretus (nors ir fail'iskai), bet taip kaip tu grynai niekada nenupiesciau. viskas gautusi kitaip nupiesus. :D ai, jeigu tiesa pasakant,tai tu mane kaip ir ikvepei piesti anime!:D nu as seniau jau norejau piesti,nes buvau didziule anime fane budama pradinuke, poto galvojau,gal reikia pradeti piesti man juos,bet kazkaip nelb norejau , nesidomejau. :D tada tavo piesinukus pamaciau,ir kazkaip labai uzsinorejau juos piesti,ir pradejau.xDDDDDD
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptyPir. 06 21 2010, 11:03

Dalia rašo:
Inesa, aš dar turiu tavo anime piešimo tutą kažkur, kai piešei pernai. Ir dar tavo piešinį savo sąsiuviny. Atsimenu kaip mes ten visos žiūrėjom kaip gražiai ten ;DDD
ai nu tuos :D cia buvo 2008 metais, bet as dar prisimenu kaip jie atrodo, anksciau normalei dabar tia o fu fu fu ;O
dar kazkur ant stalo metos tie visokie su ezio zmogeliuku, ''jis mano vyras'' ir ''skyriu visiems kurie atejo i balsius: tuoletas''
dabar kazkiek geriau varau, radau enorcos bloga tai pyyy kaip gerai su drakonais pavaro jin.
mellanie - oh you! Rolling Eyes
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female
Pranešimų skaičius : 717
Registration date : 2009-06-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptyPir. 06 21 2010, 12:34

Gal ir kalbat jus cia apie talentus, bet vistiek ne i tema. ;D
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 EmptyPir. 06 21 2010, 12:40

mes su mellanie i talentu sou varysim su tuo savo piesimu/sokimu/whatever
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Talentų šou.   Talentų šou. - Page 3 Empty

Atgal į viršų Go down

Talentų šou.
Atgal į viršų 
Puslapis 37Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-